Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:17 Ο Thoba19 έγραψε: #661 26-09-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ρε παιδια ,εδωσα το κινητο μου σε οσους μου το ζητησαν απο παραταξεις ,αλλα δεν εχει παρει κανεις τους .λετε να παρουν? Click για ανάπτυξη... Μην ανχονεσε θα σε παρουν για κρασακι καφεδακη και κλαμπακη (πασπ-δαπ)για καμια πορεια τα παιδεια της κνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:17 Η Ροβερτα έγραψε: #662 26-09-13 00:17 Τελικα εχουν πραγματοποιηθει εγγραφες σε κανενα απ'τα τμηματα του ΕΚΠΑ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:19 Ο alex evangelou: #663 26-09-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Thoba19: Μην ανχονεσε θα σε παρουν για κρασακι καφεδακη και κλαμπακη (πασπ-δαπ)για καμια πορεια τα παιδεια της κνε Click για ανάπτυξη... ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:21 Η betazoid έγραψε: #664 26-09-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από nPb: χαχαχα αν ήταν ψηλοί από τη ΔΑΠ; Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα ψηλούς από την ΚΝΕ.Όσους ΔΑΠίτες είδα ήταν κοντοί και έμοιαζαν με ποντικομαμές. Αν ήταν ψηλοί,τότε αλλάζει το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:22 Ο nPb έγραψε: #665 26-09-13 00:22 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... Χαχαχα οι ερωτήσεις σου δεν υπάρχουν λέμε. Θα σε βιάσουν αν πας. Πέρα από την πλάκα, τίποτα. Δες χαλαρά την όλη φάση. Κάνουμε πράγματα με δική μας πρωτοβουλία. Δεν θέλουμε, δεν πάμε. Απλό. Αγνόησέ τους. Μια-δυο και θα βαρεθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:23 Ο Thoba19 έγραψε: #666 26-09-13 00:23 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν τρωνε και ολας αλλα πσκ ερχετε ολο και καμια εξοδος θα ειναι στα σκαρια ειδικα αν τους ειπες οτι μενεις και στην πολη θα σε εχουν στο νου τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:24 Ο Raiseonce: #667 26-09-13 00:24 Τώρα πέρα από την πλάκα μη τυχόν και τρομοκρατηθεί κανένας πρωτοετής. Δεν πειράζουν κανέναν. Το πολυ πολυ να σας παίρνουν τηλέφωνα στην αρχή ή να την πέσουν και σε καμια ομορφούλα αλλά διακριτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #668 26-09-13 00:26 Γενικά πρωτοετής Ελληνίδα φοιτήτρια και...άσχημη δεν υπάρχει. Πρέπει να είναι ο Μπάμπης με το μουστάκι διαφορετικά. Καλά λέει ο Raiseonce. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:26 Ο alex evangelou: #669 26-09-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Χαχαχα οι ερωτήσεις σου δεν υπάρχουν λέμε. Θα σε βιάσουν αν πας. Πέρα από την πλάκα, τίποτα. Δες χαλαρά την όλη φάση. Κάνουμε πράγματα με δική μας πρωτοβουλία. Δεν θέλουμε, δεν πάμε. Απλό. Αγνόησέ τους. Μια-δυο και θα βαρεθούν. Click για ανάπτυξη... οντως ακουστηκε λες και ειναι βασανιστες,αλλα μου φαινεται πως αμα με παρουν δεν 8α μπορεσω να αρνηθω ,οπως δεν μπορεσα να μην δωσω το κινητο μου .για την ακριβεια η κοπελα απο τη δαπ που με εγραψε μου ειπε ακριβως : ΔΩΣΕ μου λιγο το κινητο σου τηλεφωνο γιατι σε λιγεσ μερες 8α βγει το προγραμμα και πληροφοριες σχετικα με το πασο ....... και συνεχιζε να μονολογει μεχρι να μου δωσει το κινητο της και να με χαιρετησει οσο πιο θερμα μπορουσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Ο nPb έγραψε: #670 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ....... και συνεχιζε να μονολογει μεχρι να μου δωσει το κινητο της και να με χαιρετησει οσο πιο θερμα μπορουσε.... Click για ανάπτυξη... έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Ο Thoba19 έγραψε: #671 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά πρωτοετής Ελληνίδα φοιτήτρια και...άσχημη δεν υπάρχει. Πρέπει να είναι ο Μπάμπης με το μουστάκι διαφορετικά. Καλά λέει ο Raiseonce. Click για ανάπτυξη... Μονο σε μενα δεν βλεπονται τι γκαντεμης που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Η betazoid έγραψε: #672 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Τώρα πέρα από την πλάκα μη τυχόν και τρομοκρατηθεί κανένας πρωτοετής. Δεν πειράζουν κανέναν. Το πολυ πολυ να σας παίρνουν τηλέφωνα στην αρχή ή να την πέσουν και σε καμια ομορφούλα αλλά διακριτικά. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:29 Ο nPb έγραψε: #673 26-09-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Click για ανάπτυξη... κλαίω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Η betazoid έγραψε: #674 26-09-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... ΝτροπηΗηΗηΗη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:31 Ο nPb έγραψε: #675 26-09-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: ΝτροπηΗηΗηΗη..... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Ο alex evangelou: #676 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... χαχαχα μιλαμε στην αρχη μου λεει: καλημερα,εισαι για εγγραφες? με το που ειπα ναι ,δεν προλαβα να καταλαβω ποτε ειχαμε παει στο τραπεζακι της δαπ ,εχει παρει την ταυτοτητα μου και συμπληρωνε τα στοιχεια μου ,καθως ελεγε ο,τι μπορουσε για να με κανει για να γελασω και για να μου πει για 1000στη φορα ποσο ωραια περνα μαζι μου ,του στιλ εισαι αψογος ,οταν υπεγραφα τις αιτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Η betazoid έγραψε: #677 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Τώρα κλαίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:37 Ο Raiseonce: #678 26-09-13 00:37 Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο nPb έγραψε: #679 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Σε περιόδους εξεταστικής, έχει πολύ πράμα. ' Συγγνώμη μπορώ να καθίσω; Ενοχλώ; και το τραπέζι μελέτης είναι άδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο Johnnaousa: #680 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... περίπου 11 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ρε παιδια ,εδωσα το κινητο μου σε οσους μου το ζητησαν απο παραταξεις ,αλλα δεν εχει παρει κανεις τους .λετε να παρουν? Click για ανάπτυξη... Μην ανχονεσε θα σε παρουν για κρασακι καφεδακη και κλαμπακη (πασπ-δαπ)για καμια πορεια τα παιδεια της κνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ροβερτα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ροβερτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:17 Η Ροβερτα έγραψε: #662 26-09-13 00:17 Τελικα εχουν πραγματοποιηθει εγγραφες σε κανενα απ'τα τμηματα του ΕΚΠΑ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:19 Ο alex evangelou: #663 26-09-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Thoba19: Μην ανχονεσε θα σε παρουν για κρασακι καφεδακη και κλαμπακη (πασπ-δαπ)για καμια πορεια τα παιδεια της κνε Click για ανάπτυξη... ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:21 Η betazoid έγραψε: #664 26-09-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από nPb: χαχαχα αν ήταν ψηλοί από τη ΔΑΠ; Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα ψηλούς από την ΚΝΕ.Όσους ΔΑΠίτες είδα ήταν κοντοί και έμοιαζαν με ποντικομαμές. Αν ήταν ψηλοί,τότε αλλάζει το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:22 Ο nPb έγραψε: #665 26-09-13 00:22 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... Χαχαχα οι ερωτήσεις σου δεν υπάρχουν λέμε. Θα σε βιάσουν αν πας. Πέρα από την πλάκα, τίποτα. Δες χαλαρά την όλη φάση. Κάνουμε πράγματα με δική μας πρωτοβουλία. Δεν θέλουμε, δεν πάμε. Απλό. Αγνόησέ τους. Μια-δυο και θα βαρεθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:23 Ο Thoba19 έγραψε: #666 26-09-13 00:23 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν τρωνε και ολας αλλα πσκ ερχετε ολο και καμια εξοδος θα ειναι στα σκαρια ειδικα αν τους ειπες οτι μενεις και στην πολη θα σε εχουν στο νου τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:24 Ο Raiseonce: #667 26-09-13 00:24 Τώρα πέρα από την πλάκα μη τυχόν και τρομοκρατηθεί κανένας πρωτοετής. Δεν πειράζουν κανέναν. Το πολυ πολυ να σας παίρνουν τηλέφωνα στην αρχή ή να την πέσουν και σε καμια ομορφούλα αλλά διακριτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #668 26-09-13 00:26 Γενικά πρωτοετής Ελληνίδα φοιτήτρια και...άσχημη δεν υπάρχει. Πρέπει να είναι ο Μπάμπης με το μουστάκι διαφορετικά. Καλά λέει ο Raiseonce. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:26 Ο alex evangelou: #669 26-09-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Χαχαχα οι ερωτήσεις σου δεν υπάρχουν λέμε. Θα σε βιάσουν αν πας. Πέρα από την πλάκα, τίποτα. Δες χαλαρά την όλη φάση. Κάνουμε πράγματα με δική μας πρωτοβουλία. Δεν θέλουμε, δεν πάμε. Απλό. Αγνόησέ τους. Μια-δυο και θα βαρεθούν. Click για ανάπτυξη... οντως ακουστηκε λες και ειναι βασανιστες,αλλα μου φαινεται πως αμα με παρουν δεν 8α μπορεσω να αρνηθω ,οπως δεν μπορεσα να μην δωσω το κινητο μου .για την ακριβεια η κοπελα απο τη δαπ που με εγραψε μου ειπε ακριβως : ΔΩΣΕ μου λιγο το κινητο σου τηλεφωνο γιατι σε λιγεσ μερες 8α βγει το προγραμμα και πληροφοριες σχετικα με το πασο ....... και συνεχιζε να μονολογει μεχρι να μου δωσει το κινητο της και να με χαιρετησει οσο πιο θερμα μπορουσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Ο nPb έγραψε: #670 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ....... και συνεχιζε να μονολογει μεχρι να μου δωσει το κινητο της και να με χαιρετησει οσο πιο θερμα μπορουσε.... Click για ανάπτυξη... έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Ο Thoba19 έγραψε: #671 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά πρωτοετής Ελληνίδα φοιτήτρια και...άσχημη δεν υπάρχει. Πρέπει να είναι ο Μπάμπης με το μουστάκι διαφορετικά. Καλά λέει ο Raiseonce. Click για ανάπτυξη... Μονο σε μενα δεν βλεπονται τι γκαντεμης που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Η betazoid έγραψε: #672 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Τώρα πέρα από την πλάκα μη τυχόν και τρομοκρατηθεί κανένας πρωτοετής. Δεν πειράζουν κανέναν. Το πολυ πολυ να σας παίρνουν τηλέφωνα στην αρχή ή να την πέσουν και σε καμια ομορφούλα αλλά διακριτικά. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:29 Ο nPb έγραψε: #673 26-09-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Click για ανάπτυξη... κλαίω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Η betazoid έγραψε: #674 26-09-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... ΝτροπηΗηΗηΗη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:31 Ο nPb έγραψε: #675 26-09-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: ΝτροπηΗηΗηΗη..... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Ο alex evangelou: #676 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... χαχαχα μιλαμε στην αρχη μου λεει: καλημερα,εισαι για εγγραφες? με το που ειπα ναι ,δεν προλαβα να καταλαβω ποτε ειχαμε παει στο τραπεζακι της δαπ ,εχει παρει την ταυτοτητα μου και συμπληρωνε τα στοιχεια μου ,καθως ελεγε ο,τι μπορουσε για να με κανει για να γελασω και για να μου πει για 1000στη φορα ποσο ωραια περνα μαζι μου ,του στιλ εισαι αψογος ,οταν υπεγραφα τις αιτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Η betazoid έγραψε: #677 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Τώρα κλαίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:37 Ο Raiseonce: #678 26-09-13 00:37 Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο nPb έγραψε: #679 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Σε περιόδους εξεταστικής, έχει πολύ πράμα. ' Συγγνώμη μπορώ να καθίσω; Ενοχλώ; και το τραπέζι μελέτης είναι άδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο Johnnaousa: #680 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... περίπου 11 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικα εχουν πραγματοποιηθει εγγραφες σε κανενα απ'τα τμηματα του ΕΚΠΑ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:19 Ο alex evangelou: #663 26-09-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Thoba19: Μην ανχονεσε θα σε παρουν για κρασακι καφεδακη και κλαμπακη (πασπ-δαπ)για καμια πορεια τα παιδεια της κνε Click για ανάπτυξη... ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:21 Η betazoid έγραψε: #664 26-09-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από nPb: χαχαχα αν ήταν ψηλοί από τη ΔΑΠ; Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα ψηλούς από την ΚΝΕ.Όσους ΔΑΠίτες είδα ήταν κοντοί και έμοιαζαν με ποντικομαμές. Αν ήταν ψηλοί,τότε αλλάζει το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:22 Ο nPb έγραψε: #665 26-09-13 00:22 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... Χαχαχα οι ερωτήσεις σου δεν υπάρχουν λέμε. Θα σε βιάσουν αν πας. Πέρα από την πλάκα, τίποτα. Δες χαλαρά την όλη φάση. Κάνουμε πράγματα με δική μας πρωτοβουλία. Δεν θέλουμε, δεν πάμε. Απλό. Αγνόησέ τους. Μια-δυο και θα βαρεθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:23 Ο Thoba19 έγραψε: #666 26-09-13 00:23 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν τρωνε και ολας αλλα πσκ ερχετε ολο και καμια εξοδος θα ειναι στα σκαρια ειδικα αν τους ειπες οτι μενεις και στην πολη θα σε εχουν στο νου τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:24 Ο Raiseonce: #667 26-09-13 00:24 Τώρα πέρα από την πλάκα μη τυχόν και τρομοκρατηθεί κανένας πρωτοετής. Δεν πειράζουν κανέναν. Το πολυ πολυ να σας παίρνουν τηλέφωνα στην αρχή ή να την πέσουν και σε καμια ομορφούλα αλλά διακριτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #668 26-09-13 00:26 Γενικά πρωτοετής Ελληνίδα φοιτήτρια και...άσχημη δεν υπάρχει. Πρέπει να είναι ο Μπάμπης με το μουστάκι διαφορετικά. Καλά λέει ο Raiseonce. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:26 Ο alex evangelou: #669 26-09-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Χαχαχα οι ερωτήσεις σου δεν υπάρχουν λέμε. Θα σε βιάσουν αν πας. Πέρα από την πλάκα, τίποτα. Δες χαλαρά την όλη φάση. Κάνουμε πράγματα με δική μας πρωτοβουλία. Δεν θέλουμε, δεν πάμε. Απλό. Αγνόησέ τους. Μια-δυο και θα βαρεθούν. Click για ανάπτυξη... οντως ακουστηκε λες και ειναι βασανιστες,αλλα μου φαινεται πως αμα με παρουν δεν 8α μπορεσω να αρνηθω ,οπως δεν μπορεσα να μην δωσω το κινητο μου .για την ακριβεια η κοπελα απο τη δαπ που με εγραψε μου ειπε ακριβως : ΔΩΣΕ μου λιγο το κινητο σου τηλεφωνο γιατι σε λιγεσ μερες 8α βγει το προγραμμα και πληροφοριες σχετικα με το πασο ....... και συνεχιζε να μονολογει μεχρι να μου δωσει το κινητο της και να με χαιρετησει οσο πιο θερμα μπορουσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Ο nPb έγραψε: #670 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ....... και συνεχιζε να μονολογει μεχρι να μου δωσει το κινητο της και να με χαιρετησει οσο πιο θερμα μπορουσε.... Click για ανάπτυξη... έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Ο Thoba19 έγραψε: #671 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά πρωτοετής Ελληνίδα φοιτήτρια και...άσχημη δεν υπάρχει. Πρέπει να είναι ο Μπάμπης με το μουστάκι διαφορετικά. Καλά λέει ο Raiseonce. Click για ανάπτυξη... Μονο σε μενα δεν βλεπονται τι γκαντεμης που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Η betazoid έγραψε: #672 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Τώρα πέρα από την πλάκα μη τυχόν και τρομοκρατηθεί κανένας πρωτοετής. Δεν πειράζουν κανέναν. Το πολυ πολυ να σας παίρνουν τηλέφωνα στην αρχή ή να την πέσουν και σε καμια ομορφούλα αλλά διακριτικά. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:29 Ο nPb έγραψε: #673 26-09-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Click για ανάπτυξη... κλαίω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Η betazoid έγραψε: #674 26-09-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... ΝτροπηΗηΗηΗη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:31 Ο nPb έγραψε: #675 26-09-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: ΝτροπηΗηΗηΗη..... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Ο alex evangelou: #676 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... χαχαχα μιλαμε στην αρχη μου λεει: καλημερα,εισαι για εγγραφες? με το που ειπα ναι ,δεν προλαβα να καταλαβω ποτε ειχαμε παει στο τραπεζακι της δαπ ,εχει παρει την ταυτοτητα μου και συμπληρωνε τα στοιχεια μου ,καθως ελεγε ο,τι μπορουσε για να με κανει για να γελασω και για να μου πει για 1000στη φορα ποσο ωραια περνα μαζι μου ,του στιλ εισαι αψογος ,οταν υπεγραφα τις αιτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Η betazoid έγραψε: #677 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Τώρα κλαίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:37 Ο Raiseonce: #678 26-09-13 00:37 Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο nPb έγραψε: #679 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Σε περιόδους εξεταστικής, έχει πολύ πράμα. ' Συγγνώμη μπορώ να καθίσω; Ενοχλώ; και το τραπέζι μελέτης είναι άδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο Johnnaousa: #680 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... περίπου 11 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Thoba19: Μην ανχονεσε θα σε παρουν για κρασακι καφεδακη και κλαμπακη (πασπ-δαπ)για καμια πορεια τα παιδεια της κνε Click για ανάπτυξη... ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:21 Η betazoid έγραψε: #664 26-09-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από nPb: χαχαχα αν ήταν ψηλοί από τη ΔΑΠ; Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα ψηλούς από την ΚΝΕ.Όσους ΔΑΠίτες είδα ήταν κοντοί και έμοιαζαν με ποντικομαμές. Αν ήταν ψηλοί,τότε αλλάζει το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:22 Ο nPb έγραψε: #665 26-09-13 00:22 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... Χαχαχα οι ερωτήσεις σου δεν υπάρχουν λέμε. Θα σε βιάσουν αν πας. Πέρα από την πλάκα, τίποτα. Δες χαλαρά την όλη φάση. Κάνουμε πράγματα με δική μας πρωτοβουλία. Δεν θέλουμε, δεν πάμε. Απλό. Αγνόησέ τους. Μια-δυο και θα βαρεθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:23 Ο Thoba19 έγραψε: #666 26-09-13 00:23 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν τρωνε και ολας αλλα πσκ ερχετε ολο και καμια εξοδος θα ειναι στα σκαρια ειδικα αν τους ειπες οτι μενεις και στην πολη θα σε εχουν στο νου τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:24 Ο Raiseonce: #667 26-09-13 00:24 Τώρα πέρα από την πλάκα μη τυχόν και τρομοκρατηθεί κανένας πρωτοετής. Δεν πειράζουν κανέναν. Το πολυ πολυ να σας παίρνουν τηλέφωνα στην αρχή ή να την πέσουν και σε καμια ομορφούλα αλλά διακριτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #668 26-09-13 00:26 Γενικά πρωτοετής Ελληνίδα φοιτήτρια και...άσχημη δεν υπάρχει. Πρέπει να είναι ο Μπάμπης με το μουστάκι διαφορετικά. Καλά λέει ο Raiseonce. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:26 Ο alex evangelou: #669 26-09-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Χαχαχα οι ερωτήσεις σου δεν υπάρχουν λέμε. Θα σε βιάσουν αν πας. Πέρα από την πλάκα, τίποτα. Δες χαλαρά την όλη φάση. Κάνουμε πράγματα με δική μας πρωτοβουλία. Δεν θέλουμε, δεν πάμε. Απλό. Αγνόησέ τους. Μια-δυο και θα βαρεθούν. Click για ανάπτυξη... οντως ακουστηκε λες και ειναι βασανιστες,αλλα μου φαινεται πως αμα με παρουν δεν 8α μπορεσω να αρνηθω ,οπως δεν μπορεσα να μην δωσω το κινητο μου .για την ακριβεια η κοπελα απο τη δαπ που με εγραψε μου ειπε ακριβως : ΔΩΣΕ μου λιγο το κινητο σου τηλεφωνο γιατι σε λιγεσ μερες 8α βγει το προγραμμα και πληροφοριες σχετικα με το πασο ....... και συνεχιζε να μονολογει μεχρι να μου δωσει το κινητο της και να με χαιρετησει οσο πιο θερμα μπορουσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Ο nPb έγραψε: #670 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ....... και συνεχιζε να μονολογει μεχρι να μου δωσει το κινητο της και να με χαιρετησει οσο πιο θερμα μπορουσε.... Click για ανάπτυξη... έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Ο Thoba19 έγραψε: #671 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά πρωτοετής Ελληνίδα φοιτήτρια και...άσχημη δεν υπάρχει. Πρέπει να είναι ο Μπάμπης με το μουστάκι διαφορετικά. Καλά λέει ο Raiseonce. Click για ανάπτυξη... Μονο σε μενα δεν βλεπονται τι γκαντεμης που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Η betazoid έγραψε: #672 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Τώρα πέρα από την πλάκα μη τυχόν και τρομοκρατηθεί κανένας πρωτοετής. Δεν πειράζουν κανέναν. Το πολυ πολυ να σας παίρνουν τηλέφωνα στην αρχή ή να την πέσουν και σε καμια ομορφούλα αλλά διακριτικά. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:29 Ο nPb έγραψε: #673 26-09-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Click για ανάπτυξη... κλαίω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Η betazoid έγραψε: #674 26-09-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... ΝτροπηΗηΗηΗη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:31 Ο nPb έγραψε: #675 26-09-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: ΝτροπηΗηΗηΗη..... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Ο alex evangelou: #676 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... χαχαχα μιλαμε στην αρχη μου λεει: καλημερα,εισαι για εγγραφες? με το που ειπα ναι ,δεν προλαβα να καταλαβω ποτε ειχαμε παει στο τραπεζακι της δαπ ,εχει παρει την ταυτοτητα μου και συμπληρωνε τα στοιχεια μου ,καθως ελεγε ο,τι μπορουσε για να με κανει για να γελασω και για να μου πει για 1000στη φορα ποσο ωραια περνα μαζι μου ,του στιλ εισαι αψογος ,οταν υπεγραφα τις αιτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Η betazoid έγραψε: #677 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Τώρα κλαίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:37 Ο Raiseonce: #678 26-09-13 00:37 Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο nPb έγραψε: #679 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Σε περιόδους εξεταστικής, έχει πολύ πράμα. ' Συγγνώμη μπορώ να καθίσω; Ενοχλώ; και το τραπέζι μελέτης είναι άδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο Johnnaousa: #680 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... περίπου 11 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: χαχαχα αν ήταν ψηλοί από τη ΔΑΠ; Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα ψηλούς από την ΚΝΕ.Όσους ΔΑΠίτες είδα ήταν κοντοί και έμοιαζαν με ποντικομαμές. Αν ήταν ψηλοί,τότε αλλάζει το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:22 Ο nPb έγραψε: #665 26-09-13 00:22 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... Χαχαχα οι ερωτήσεις σου δεν υπάρχουν λέμε. Θα σε βιάσουν αν πας. Πέρα από την πλάκα, τίποτα. Δες χαλαρά την όλη φάση. Κάνουμε πράγματα με δική μας πρωτοβουλία. Δεν θέλουμε, δεν πάμε. Απλό. Αγνόησέ τους. Μια-δυο και θα βαρεθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:23 Ο Thoba19 έγραψε: #666 26-09-13 00:23 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν τρωνε και ολας αλλα πσκ ερχετε ολο και καμια εξοδος θα ειναι στα σκαρια ειδικα αν τους ειπες οτι μενεις και στην πολη θα σε εχουν στο νου τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:24 Ο Raiseonce: #667 26-09-13 00:24 Τώρα πέρα από την πλάκα μη τυχόν και τρομοκρατηθεί κανένας πρωτοετής. Δεν πειράζουν κανέναν. Το πολυ πολυ να σας παίρνουν τηλέφωνα στην αρχή ή να την πέσουν και σε καμια ομορφούλα αλλά διακριτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #668 26-09-13 00:26 Γενικά πρωτοετής Ελληνίδα φοιτήτρια και...άσχημη δεν υπάρχει. Πρέπει να είναι ο Μπάμπης με το μουστάκι διαφορετικά. Καλά λέει ο Raiseonce. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:26 Ο alex evangelou: #669 26-09-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Χαχαχα οι ερωτήσεις σου δεν υπάρχουν λέμε. Θα σε βιάσουν αν πας. Πέρα από την πλάκα, τίποτα. Δες χαλαρά την όλη φάση. Κάνουμε πράγματα με δική μας πρωτοβουλία. Δεν θέλουμε, δεν πάμε. Απλό. Αγνόησέ τους. Μια-δυο και θα βαρεθούν. Click για ανάπτυξη... οντως ακουστηκε λες και ειναι βασανιστες,αλλα μου φαινεται πως αμα με παρουν δεν 8α μπορεσω να αρνηθω ,οπως δεν μπορεσα να μην δωσω το κινητο μου .για την ακριβεια η κοπελα απο τη δαπ που με εγραψε μου ειπε ακριβως : ΔΩΣΕ μου λιγο το κινητο σου τηλεφωνο γιατι σε λιγεσ μερες 8α βγει το προγραμμα και πληροφοριες σχετικα με το πασο ....... και συνεχιζε να μονολογει μεχρι να μου δωσει το κινητο της και να με χαιρετησει οσο πιο θερμα μπορουσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Ο nPb έγραψε: #670 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ....... και συνεχιζε να μονολογει μεχρι να μου δωσει το κινητο της και να με χαιρετησει οσο πιο θερμα μπορουσε.... Click για ανάπτυξη... έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Ο Thoba19 έγραψε: #671 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά πρωτοετής Ελληνίδα φοιτήτρια και...άσχημη δεν υπάρχει. Πρέπει να είναι ο Μπάμπης με το μουστάκι διαφορετικά. Καλά λέει ο Raiseonce. Click για ανάπτυξη... Μονο σε μενα δεν βλεπονται τι γκαντεμης που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Η betazoid έγραψε: #672 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Τώρα πέρα από την πλάκα μη τυχόν και τρομοκρατηθεί κανένας πρωτοετής. Δεν πειράζουν κανέναν. Το πολυ πολυ να σας παίρνουν τηλέφωνα στην αρχή ή να την πέσουν και σε καμια ομορφούλα αλλά διακριτικά. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:29 Ο nPb έγραψε: #673 26-09-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Click για ανάπτυξη... κλαίω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Η betazoid έγραψε: #674 26-09-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... ΝτροπηΗηΗηΗη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:31 Ο nPb έγραψε: #675 26-09-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: ΝτροπηΗηΗηΗη..... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Ο alex evangelou: #676 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... χαχαχα μιλαμε στην αρχη μου λεει: καλημερα,εισαι για εγγραφες? με το που ειπα ναι ,δεν προλαβα να καταλαβω ποτε ειχαμε παει στο τραπεζακι της δαπ ,εχει παρει την ταυτοτητα μου και συμπληρωνε τα στοιχεια μου ,καθως ελεγε ο,τι μπορουσε για να με κανει για να γελασω και για να μου πει για 1000στη φορα ποσο ωραια περνα μαζι μου ,του στιλ εισαι αψογος ,οταν υπεγραφα τις αιτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Η betazoid έγραψε: #677 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Τώρα κλαίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:37 Ο Raiseonce: #678 26-09-13 00:37 Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο nPb έγραψε: #679 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Σε περιόδους εξεταστικής, έχει πολύ πράμα. ' Συγγνώμη μπορώ να καθίσω; Ενοχλώ; και το τραπέζι μελέτης είναι άδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο Johnnaousa: #680 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... περίπου 11 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... Χαχαχα οι ερωτήσεις σου δεν υπάρχουν λέμε. Θα σε βιάσουν αν πας. Πέρα από την πλάκα, τίποτα. Δες χαλαρά την όλη φάση. Κάνουμε πράγματα με δική μας πρωτοβουλία. Δεν θέλουμε, δεν πάμε. Απλό. Αγνόησέ τους. Μια-δυο και θα βαρεθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:23 Ο Thoba19 έγραψε: #666 26-09-13 00:23 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν τρωνε και ολας αλλα πσκ ερχετε ολο και καμια εξοδος θα ειναι στα σκαρια ειδικα αν τους ειπες οτι μενεις και στην πολη θα σε εχουν στο νου τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:24 Ο Raiseonce: #667 26-09-13 00:24 Τώρα πέρα από την πλάκα μη τυχόν και τρομοκρατηθεί κανένας πρωτοετής. Δεν πειράζουν κανέναν. Το πολυ πολυ να σας παίρνουν τηλέφωνα στην αρχή ή να την πέσουν και σε καμια ομορφούλα αλλά διακριτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #668 26-09-13 00:26 Γενικά πρωτοετής Ελληνίδα φοιτήτρια και...άσχημη δεν υπάρχει. Πρέπει να είναι ο Μπάμπης με το μουστάκι διαφορετικά. Καλά λέει ο Raiseonce. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:26 Ο alex evangelou: #669 26-09-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Χαχαχα οι ερωτήσεις σου δεν υπάρχουν λέμε. Θα σε βιάσουν αν πας. Πέρα από την πλάκα, τίποτα. Δες χαλαρά την όλη φάση. Κάνουμε πράγματα με δική μας πρωτοβουλία. Δεν θέλουμε, δεν πάμε. Απλό. Αγνόησέ τους. Μια-δυο και θα βαρεθούν. Click για ανάπτυξη... οντως ακουστηκε λες και ειναι βασανιστες,αλλα μου φαινεται πως αμα με παρουν δεν 8α μπορεσω να αρνηθω ,οπως δεν μπορεσα να μην δωσω το κινητο μου .για την ακριβεια η κοπελα απο τη δαπ που με εγραψε μου ειπε ακριβως : ΔΩΣΕ μου λιγο το κινητο σου τηλεφωνο γιατι σε λιγεσ μερες 8α βγει το προγραμμα και πληροφοριες σχετικα με το πασο ....... και συνεχιζε να μονολογει μεχρι να μου δωσει το κινητο της και να με χαιρετησει οσο πιο θερμα μπορουσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Ο nPb έγραψε: #670 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ....... και συνεχιζε να μονολογει μεχρι να μου δωσει το κινητο της και να με χαιρετησει οσο πιο θερμα μπορουσε.... Click για ανάπτυξη... έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Ο Thoba19 έγραψε: #671 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά πρωτοετής Ελληνίδα φοιτήτρια και...άσχημη δεν υπάρχει. Πρέπει να είναι ο Μπάμπης με το μουστάκι διαφορετικά. Καλά λέει ο Raiseonce. Click για ανάπτυξη... Μονο σε μενα δεν βλεπονται τι γκαντεμης που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Η betazoid έγραψε: #672 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Τώρα πέρα από την πλάκα μη τυχόν και τρομοκρατηθεί κανένας πρωτοετής. Δεν πειράζουν κανέναν. Το πολυ πολυ να σας παίρνουν τηλέφωνα στην αρχή ή να την πέσουν και σε καμια ομορφούλα αλλά διακριτικά. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:29 Ο nPb έγραψε: #673 26-09-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Click για ανάπτυξη... κλαίω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Η betazoid έγραψε: #674 26-09-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... ΝτροπηΗηΗηΗη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:31 Ο nPb έγραψε: #675 26-09-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: ΝτροπηΗηΗηΗη..... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Ο alex evangelou: #676 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... χαχαχα μιλαμε στην αρχη μου λεει: καλημερα,εισαι για εγγραφες? με το που ειπα ναι ,δεν προλαβα να καταλαβω ποτε ειχαμε παει στο τραπεζακι της δαπ ,εχει παρει την ταυτοτητα μου και συμπληρωνε τα στοιχεια μου ,καθως ελεγε ο,τι μπορουσε για να με κανει για να γελασω και για να μου πει για 1000στη φορα ποσο ωραια περνα μαζι μου ,του στιλ εισαι αψογος ,οταν υπεγραφα τις αιτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Η betazoid έγραψε: #677 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Τώρα κλαίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:37 Ο Raiseonce: #678 26-09-13 00:37 Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο nPb έγραψε: #679 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Σε περιόδους εξεταστικής, έχει πολύ πράμα. ' Συγγνώμη μπορώ να καθίσω; Ενοχλώ; και το τραπέζι μελέτης είναι άδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο Johnnaousa: #680 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... περίπου 11 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν τρωνε και ολας αλλα πσκ ερχετε ολο και καμια εξοδος θα ειναι στα σκαρια ειδικα αν τους ειπες οτι μενεις και στην πολη θα σε εχουν στο νου τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:24 Ο Raiseonce: #667 26-09-13 00:24 Τώρα πέρα από την πλάκα μη τυχόν και τρομοκρατηθεί κανένας πρωτοετής. Δεν πειράζουν κανέναν. Το πολυ πολυ να σας παίρνουν τηλέφωνα στην αρχή ή να την πέσουν και σε καμια ομορφούλα αλλά διακριτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #668 26-09-13 00:26 Γενικά πρωτοετής Ελληνίδα φοιτήτρια και...άσχημη δεν υπάρχει. Πρέπει να είναι ο Μπάμπης με το μουστάκι διαφορετικά. Καλά λέει ο Raiseonce. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:26 Ο alex evangelou: #669 26-09-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Χαχαχα οι ερωτήσεις σου δεν υπάρχουν λέμε. Θα σε βιάσουν αν πας. Πέρα από την πλάκα, τίποτα. Δες χαλαρά την όλη φάση. Κάνουμε πράγματα με δική μας πρωτοβουλία. Δεν θέλουμε, δεν πάμε. Απλό. Αγνόησέ τους. Μια-δυο και θα βαρεθούν. Click για ανάπτυξη... οντως ακουστηκε λες και ειναι βασανιστες,αλλα μου φαινεται πως αμα με παρουν δεν 8α μπορεσω να αρνηθω ,οπως δεν μπορεσα να μην δωσω το κινητο μου .για την ακριβεια η κοπελα απο τη δαπ που με εγραψε μου ειπε ακριβως : ΔΩΣΕ μου λιγο το κινητο σου τηλεφωνο γιατι σε λιγεσ μερες 8α βγει το προγραμμα και πληροφοριες σχετικα με το πασο ....... και συνεχιζε να μονολογει μεχρι να μου δωσει το κινητο της και να με χαιρετησει οσο πιο θερμα μπορουσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Ο nPb έγραψε: #670 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ....... και συνεχιζε να μονολογει μεχρι να μου δωσει το κινητο της και να με χαιρετησει οσο πιο θερμα μπορουσε.... Click για ανάπτυξη... έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Ο Thoba19 έγραψε: #671 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά πρωτοετής Ελληνίδα φοιτήτρια και...άσχημη δεν υπάρχει. Πρέπει να είναι ο Μπάμπης με το μουστάκι διαφορετικά. Καλά λέει ο Raiseonce. Click για ανάπτυξη... Μονο σε μενα δεν βλεπονται τι γκαντεμης που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Η betazoid έγραψε: #672 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Τώρα πέρα από την πλάκα μη τυχόν και τρομοκρατηθεί κανένας πρωτοετής. Δεν πειράζουν κανέναν. Το πολυ πολυ να σας παίρνουν τηλέφωνα στην αρχή ή να την πέσουν και σε καμια ομορφούλα αλλά διακριτικά. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:29 Ο nPb έγραψε: #673 26-09-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Click για ανάπτυξη... κλαίω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Η betazoid έγραψε: #674 26-09-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... ΝτροπηΗηΗηΗη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:31 Ο nPb έγραψε: #675 26-09-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: ΝτροπηΗηΗηΗη..... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Ο alex evangelou: #676 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... χαχαχα μιλαμε στην αρχη μου λεει: καλημερα,εισαι για εγγραφες? με το που ειπα ναι ,δεν προλαβα να καταλαβω ποτε ειχαμε παει στο τραπεζακι της δαπ ,εχει παρει την ταυτοτητα μου και συμπληρωνε τα στοιχεια μου ,καθως ελεγε ο,τι μπορουσε για να με κανει για να γελασω και για να μου πει για 1000στη φορα ποσο ωραια περνα μαζι μου ,του στιλ εισαι αψογος ,οταν υπεγραφα τις αιτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Η betazoid έγραψε: #677 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Τώρα κλαίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:37 Ο Raiseonce: #678 26-09-13 00:37 Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο nPb έγραψε: #679 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Σε περιόδους εξεταστικής, έχει πολύ πράμα. ' Συγγνώμη μπορώ να καθίσω; Ενοχλώ; και το τραπέζι μελέτης είναι άδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο Johnnaousa: #680 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... περίπου 11 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα πέρα από την πλάκα μη τυχόν και τρομοκρατηθεί κανένας πρωτοετής. Δεν πειράζουν κανέναν. Το πολυ πολυ να σας παίρνουν τηλέφωνα στην αρχή ή να την πέσουν και σε καμια ομορφούλα αλλά διακριτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #668 26-09-13 00:26 Γενικά πρωτοετής Ελληνίδα φοιτήτρια και...άσχημη δεν υπάρχει. Πρέπει να είναι ο Μπάμπης με το μουστάκι διαφορετικά. Καλά λέει ο Raiseonce. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:26 Ο alex evangelou: #669 26-09-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Χαχαχα οι ερωτήσεις σου δεν υπάρχουν λέμε. Θα σε βιάσουν αν πας. Πέρα από την πλάκα, τίποτα. Δες χαλαρά την όλη φάση. Κάνουμε πράγματα με δική μας πρωτοβουλία. Δεν θέλουμε, δεν πάμε. Απλό. Αγνόησέ τους. Μια-δυο και θα βαρεθούν. Click για ανάπτυξη... οντως ακουστηκε λες και ειναι βασανιστες,αλλα μου φαινεται πως αμα με παρουν δεν 8α μπορεσω να αρνηθω ,οπως δεν μπορεσα να μην δωσω το κινητο μου .για την ακριβεια η κοπελα απο τη δαπ που με εγραψε μου ειπε ακριβως : ΔΩΣΕ μου λιγο το κινητο σου τηλεφωνο γιατι σε λιγεσ μερες 8α βγει το προγραμμα και πληροφοριες σχετικα με το πασο ....... και συνεχιζε να μονολογει μεχρι να μου δωσει το κινητο της και να με χαιρετησει οσο πιο θερμα μπορουσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Ο nPb έγραψε: #670 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ....... και συνεχιζε να μονολογει μεχρι να μου δωσει το κινητο της και να με χαιρετησει οσο πιο θερμα μπορουσε.... Click για ανάπτυξη... έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Ο Thoba19 έγραψε: #671 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά πρωτοετής Ελληνίδα φοιτήτρια και...άσχημη δεν υπάρχει. Πρέπει να είναι ο Μπάμπης με το μουστάκι διαφορετικά. Καλά λέει ο Raiseonce. Click για ανάπτυξη... Μονο σε μενα δεν βλεπονται τι γκαντεμης που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Η betazoid έγραψε: #672 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Τώρα πέρα από την πλάκα μη τυχόν και τρομοκρατηθεί κανένας πρωτοετής. Δεν πειράζουν κανέναν. Το πολυ πολυ να σας παίρνουν τηλέφωνα στην αρχή ή να την πέσουν και σε καμια ομορφούλα αλλά διακριτικά. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:29 Ο nPb έγραψε: #673 26-09-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Click για ανάπτυξη... κλαίω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Η betazoid έγραψε: #674 26-09-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... ΝτροπηΗηΗηΗη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:31 Ο nPb έγραψε: #675 26-09-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: ΝτροπηΗηΗηΗη..... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Ο alex evangelou: #676 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... χαχαχα μιλαμε στην αρχη μου λεει: καλημερα,εισαι για εγγραφες? με το που ειπα ναι ,δεν προλαβα να καταλαβω ποτε ειχαμε παει στο τραπεζακι της δαπ ,εχει παρει την ταυτοτητα μου και συμπληρωνε τα στοιχεια μου ,καθως ελεγε ο,τι μπορουσε για να με κανει για να γελασω και για να μου πει για 1000στη φορα ποσο ωραια περνα μαζι μου ,του στιλ εισαι αψογος ,οταν υπεγραφα τις αιτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Η betazoid έγραψε: #677 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Τώρα κλαίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:37 Ο Raiseonce: #678 26-09-13 00:37 Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο nPb έγραψε: #679 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Σε περιόδους εξεταστικής, έχει πολύ πράμα. ' Συγγνώμη μπορώ να καθίσω; Ενοχλώ; και το τραπέζι μελέτης είναι άδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο Johnnaousa: #680 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... περίπου 11 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γενικά πρωτοετής Ελληνίδα φοιτήτρια και...άσχημη δεν υπάρχει. Πρέπει να είναι ο Μπάμπης με το μουστάκι διαφορετικά. Καλά λέει ο Raiseonce. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:26 Ο alex evangelou: #669 26-09-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Χαχαχα οι ερωτήσεις σου δεν υπάρχουν λέμε. Θα σε βιάσουν αν πας. Πέρα από την πλάκα, τίποτα. Δες χαλαρά την όλη φάση. Κάνουμε πράγματα με δική μας πρωτοβουλία. Δεν θέλουμε, δεν πάμε. Απλό. Αγνόησέ τους. Μια-δυο και θα βαρεθούν. Click για ανάπτυξη... οντως ακουστηκε λες και ειναι βασανιστες,αλλα μου φαινεται πως αμα με παρουν δεν 8α μπορεσω να αρνηθω ,οπως δεν μπορεσα να μην δωσω το κινητο μου .για την ακριβεια η κοπελα απο τη δαπ που με εγραψε μου ειπε ακριβως : ΔΩΣΕ μου λιγο το κινητο σου τηλεφωνο γιατι σε λιγεσ μερες 8α βγει το προγραμμα και πληροφοριες σχετικα με το πασο ....... και συνεχιζε να μονολογει μεχρι να μου δωσει το κινητο της και να με χαιρετησει οσο πιο θερμα μπορουσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Ο nPb έγραψε: #670 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ....... και συνεχιζε να μονολογει μεχρι να μου δωσει το κινητο της και να με χαιρετησει οσο πιο θερμα μπορουσε.... Click για ανάπτυξη... έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Ο Thoba19 έγραψε: #671 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά πρωτοετής Ελληνίδα φοιτήτρια και...άσχημη δεν υπάρχει. Πρέπει να είναι ο Μπάμπης με το μουστάκι διαφορετικά. Καλά λέει ο Raiseonce. Click για ανάπτυξη... Μονο σε μενα δεν βλεπονται τι γκαντεμης που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Η betazoid έγραψε: #672 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Τώρα πέρα από την πλάκα μη τυχόν και τρομοκρατηθεί κανένας πρωτοετής. Δεν πειράζουν κανέναν. Το πολυ πολυ να σας παίρνουν τηλέφωνα στην αρχή ή να την πέσουν και σε καμια ομορφούλα αλλά διακριτικά. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:29 Ο nPb έγραψε: #673 26-09-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Click για ανάπτυξη... κλαίω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Η betazoid έγραψε: #674 26-09-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... ΝτροπηΗηΗηΗη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:31 Ο nPb έγραψε: #675 26-09-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: ΝτροπηΗηΗηΗη..... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Ο alex evangelou: #676 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... χαχαχα μιλαμε στην αρχη μου λεει: καλημερα,εισαι για εγγραφες? με το που ειπα ναι ,δεν προλαβα να καταλαβω ποτε ειχαμε παει στο τραπεζακι της δαπ ,εχει παρει την ταυτοτητα μου και συμπληρωνε τα στοιχεια μου ,καθως ελεγε ο,τι μπορουσε για να με κανει για να γελασω και για να μου πει για 1000στη φορα ποσο ωραια περνα μαζι μου ,του στιλ εισαι αψογος ,οταν υπεγραφα τις αιτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Η betazoid έγραψε: #677 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Τώρα κλαίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:37 Ο Raiseonce: #678 26-09-13 00:37 Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο nPb έγραψε: #679 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Σε περιόδους εξεταστικής, έχει πολύ πράμα. ' Συγγνώμη μπορώ να καθίσω; Ενοχλώ; και το τραπέζι μελέτης είναι άδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο Johnnaousa: #680 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... περίπου 11 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Χαχαχα οι ερωτήσεις σου δεν υπάρχουν λέμε. Θα σε βιάσουν αν πας. Πέρα από την πλάκα, τίποτα. Δες χαλαρά την όλη φάση. Κάνουμε πράγματα με δική μας πρωτοβουλία. Δεν θέλουμε, δεν πάμε. Απλό. Αγνόησέ τους. Μια-δυο και θα βαρεθούν. Click για ανάπτυξη... οντως ακουστηκε λες και ειναι βασανιστες,αλλα μου φαινεται πως αμα με παρουν δεν 8α μπορεσω να αρνηθω ,οπως δεν μπορεσα να μην δωσω το κινητο μου .για την ακριβεια η κοπελα απο τη δαπ που με εγραψε μου ειπε ακριβως : ΔΩΣΕ μου λιγο το κινητο σου τηλεφωνο γιατι σε λιγεσ μερες 8α βγει το προγραμμα και πληροφοριες σχετικα με το πασο ....... και συνεχιζε να μονολογει μεχρι να μου δωσει το κινητο της και να με χαιρετησει οσο πιο θερμα μπορουσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Ο nPb έγραψε: #670 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ....... και συνεχιζε να μονολογει μεχρι να μου δωσει το κινητο της και να με χαιρετησει οσο πιο θερμα μπορουσε.... Click για ανάπτυξη... έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Ο Thoba19 έγραψε: #671 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά πρωτοετής Ελληνίδα φοιτήτρια και...άσχημη δεν υπάρχει. Πρέπει να είναι ο Μπάμπης με το μουστάκι διαφορετικά. Καλά λέει ο Raiseonce. Click για ανάπτυξη... Μονο σε μενα δεν βλεπονται τι γκαντεμης που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Η betazoid έγραψε: #672 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Τώρα πέρα από την πλάκα μη τυχόν και τρομοκρατηθεί κανένας πρωτοετής. Δεν πειράζουν κανέναν. Το πολυ πολυ να σας παίρνουν τηλέφωνα στην αρχή ή να την πέσουν και σε καμια ομορφούλα αλλά διακριτικά. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:29 Ο nPb έγραψε: #673 26-09-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Click για ανάπτυξη... κλαίω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Η betazoid έγραψε: #674 26-09-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... ΝτροπηΗηΗηΗη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:31 Ο nPb έγραψε: #675 26-09-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: ΝτροπηΗηΗηΗη..... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Ο alex evangelou: #676 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... χαχαχα μιλαμε στην αρχη μου λεει: καλημερα,εισαι για εγγραφες? με το που ειπα ναι ,δεν προλαβα να καταλαβω ποτε ειχαμε παει στο τραπεζακι της δαπ ,εχει παρει την ταυτοτητα μου και συμπληρωνε τα στοιχεια μου ,καθως ελεγε ο,τι μπορουσε για να με κανει για να γελασω και για να μου πει για 1000στη φορα ποσο ωραια περνα μαζι μου ,του στιλ εισαι αψογος ,οταν υπεγραφα τις αιτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Η betazoid έγραψε: #677 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Τώρα κλαίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:37 Ο Raiseonce: #678 26-09-13 00:37 Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο nPb έγραψε: #679 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Σε περιόδους εξεταστικής, έχει πολύ πράμα. ' Συγγνώμη μπορώ να καθίσω; Ενοχλώ; και το τραπέζι μελέτης είναι άδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο Johnnaousa: #680 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... περίπου 11 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ....... και συνεχιζε να μονολογει μεχρι να μου δωσει το κινητο της και να με χαιρετησει οσο πιο θερμα μπορουσε.... Click για ανάπτυξη... έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Ο Thoba19 έγραψε: #671 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά πρωτοετής Ελληνίδα φοιτήτρια και...άσχημη δεν υπάρχει. Πρέπει να είναι ο Μπάμπης με το μουστάκι διαφορετικά. Καλά λέει ο Raiseonce. Click για ανάπτυξη... Μονο σε μενα δεν βλεπονται τι γκαντεμης που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Η betazoid έγραψε: #672 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Τώρα πέρα από την πλάκα μη τυχόν και τρομοκρατηθεί κανένας πρωτοετής. Δεν πειράζουν κανέναν. Το πολυ πολυ να σας παίρνουν τηλέφωνα στην αρχή ή να την πέσουν και σε καμια ομορφούλα αλλά διακριτικά. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:29 Ο nPb έγραψε: #673 26-09-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Click για ανάπτυξη... κλαίω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Η betazoid έγραψε: #674 26-09-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... ΝτροπηΗηΗηΗη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:31 Ο nPb έγραψε: #675 26-09-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: ΝτροπηΗηΗηΗη..... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Ο alex evangelou: #676 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... χαχαχα μιλαμε στην αρχη μου λεει: καλημερα,εισαι για εγγραφες? με το που ειπα ναι ,δεν προλαβα να καταλαβω ποτε ειχαμε παει στο τραπεζακι της δαπ ,εχει παρει την ταυτοτητα μου και συμπληρωνε τα στοιχεια μου ,καθως ελεγε ο,τι μπορουσε για να με κανει για να γελασω και για να μου πει για 1000στη φορα ποσο ωραια περνα μαζι μου ,του στιλ εισαι αψογος ,οταν υπεγραφα τις αιτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Η betazoid έγραψε: #677 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Τώρα κλαίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:37 Ο Raiseonce: #678 26-09-13 00:37 Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο nPb έγραψε: #679 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Σε περιόδους εξεταστικής, έχει πολύ πράμα. ' Συγγνώμη μπορώ να καθίσω; Ενοχλώ; και το τραπέζι μελέτης είναι άδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο Johnnaousa: #680 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... περίπου 11 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά πρωτοετής Ελληνίδα φοιτήτρια και...άσχημη δεν υπάρχει. Πρέπει να είναι ο Μπάμπης με το μουστάκι διαφορετικά. Καλά λέει ο Raiseonce. Click για ανάπτυξη... Μονο σε μενα δεν βλεπονται τι γκαντεμης που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:28 Η betazoid έγραψε: #672 26-09-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Τώρα πέρα από την πλάκα μη τυχόν και τρομοκρατηθεί κανένας πρωτοετής. Δεν πειράζουν κανέναν. Το πολυ πολυ να σας παίρνουν τηλέφωνα στην αρχή ή να την πέσουν και σε καμια ομορφούλα αλλά διακριτικά. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:29 Ο nPb έγραψε: #673 26-09-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Click για ανάπτυξη... κλαίω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Η betazoid έγραψε: #674 26-09-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... ΝτροπηΗηΗηΗη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:31 Ο nPb έγραψε: #675 26-09-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: ΝτροπηΗηΗηΗη..... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Ο alex evangelou: #676 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... χαχαχα μιλαμε στην αρχη μου λεει: καλημερα,εισαι για εγγραφες? με το που ειπα ναι ,δεν προλαβα να καταλαβω ποτε ειχαμε παει στο τραπεζακι της δαπ ,εχει παρει την ταυτοτητα μου και συμπληρωνε τα στοιχεια μου ,καθως ελεγε ο,τι μπορουσε για να με κανει για να γελασω και για να μου πει για 1000στη φορα ποσο ωραια περνα μαζι μου ,του στιλ εισαι αψογος ,οταν υπεγραφα τις αιτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Η betazoid έγραψε: #677 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Τώρα κλαίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:37 Ο Raiseonce: #678 26-09-13 00:37 Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο nPb έγραψε: #679 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Σε περιόδους εξεταστικής, έχει πολύ πράμα. ' Συγγνώμη μπορώ να καθίσω; Ενοχλώ; και το τραπέζι μελέτης είναι άδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο Johnnaousa: #680 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... περίπου 11 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Τώρα πέρα από την πλάκα μη τυχόν και τρομοκρατηθεί κανένας πρωτοετής. Δεν πειράζουν κανέναν. Το πολυ πολυ να σας παίρνουν τηλέφωνα στην αρχή ή να την πέσουν και σε καμια ομορφούλα αλλά διακριτικά. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:29 Ο nPb έγραψε: #673 26-09-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Click για ανάπτυξη... κλαίω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Η betazoid έγραψε: #674 26-09-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... ΝτροπηΗηΗηΗη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:31 Ο nPb έγραψε: #675 26-09-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: ΝτροπηΗηΗηΗη..... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Ο alex evangelou: #676 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... χαχαχα μιλαμε στην αρχη μου λεει: καλημερα,εισαι για εγγραφες? με το που ειπα ναι ,δεν προλαβα να καταλαβω ποτε ειχαμε παει στο τραπεζακι της δαπ ,εχει παρει την ταυτοτητα μου και συμπληρωνε τα στοιχεια μου ,καθως ελεγε ο,τι μπορουσε για να με κανει για να γελασω και για να μου πει για 1000στη φορα ποσο ωραια περνα μαζι μου ,του στιλ εισαι αψογος ,οταν υπεγραφα τις αιτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Η betazoid έγραψε: #677 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Τώρα κλαίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:37 Ο Raiseonce: #678 26-09-13 00:37 Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο nPb έγραψε: #679 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Σε περιόδους εξεταστικής, έχει πολύ πράμα. ' Συγγνώμη μπορώ να καθίσω; Ενοχλώ; και το τραπέζι μελέτης είναι άδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο Johnnaousa: #680 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... περίπου 11 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από betazoid: Τι εννοείς διακριτικά.....?!Εκείνος ο κοντός ήθελε να με πάει στο τμήμα από την "πίσω πόρτα". Πρέπει να πάω αύριο και φοβάμαι να πατήσω. Click για ανάπτυξη... κλαίω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:30 Η betazoid έγραψε: #674 26-09-13 00:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... ΝτροπηΗηΗηΗη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:31 Ο nPb έγραψε: #675 26-09-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: ΝτροπηΗηΗηΗη..... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Ο alex evangelou: #676 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... χαχαχα μιλαμε στην αρχη μου λεει: καλημερα,εισαι για εγγραφες? με το που ειπα ναι ,δεν προλαβα να καταλαβω ποτε ειχαμε παει στο τραπεζακι της δαπ ,εχει παρει την ταυτοτητα μου και συμπληρωνε τα στοιχεια μου ,καθως ελεγε ο,τι μπορουσε για να με κανει για να γελασω και για να μου πει για 1000στη φορα ποσο ωραια περνα μαζι μου ,του στιλ εισαι αψογος ,οταν υπεγραφα τις αιτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Η betazoid έγραψε: #677 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Τώρα κλαίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:37 Ο Raiseonce: #678 26-09-13 00:37 Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο nPb έγραψε: #679 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Σε περιόδους εξεταστικής, έχει πολύ πράμα. ' Συγγνώμη μπορώ να καθίσω; Ενοχλώ; και το τραπέζι μελέτης είναι άδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο Johnnaousa: #680 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... περίπου 11 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... ΝτροπηΗηΗηΗη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:31 Ο nPb έγραψε: #675 26-09-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από betazoid: ΝτροπηΗηΗηΗη..... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Ο alex evangelou: #676 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... χαχαχα μιλαμε στην αρχη μου λεει: καλημερα,εισαι για εγγραφες? με το που ειπα ναι ,δεν προλαβα να καταλαβω ποτε ειχαμε παει στο τραπεζακι της δαπ ,εχει παρει την ταυτοτητα μου και συμπληρωνε τα στοιχεια μου ,καθως ελεγε ο,τι μπορουσε για να με κανει για να γελασω και για να μου πει για 1000στη φορα ποσο ωραια περνα μαζι μου ,του στιλ εισαι αψογος ,οταν υπεγραφα τις αιτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Η betazoid έγραψε: #677 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Τώρα κλαίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:37 Ο Raiseonce: #678 26-09-13 00:37 Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο nPb έγραψε: #679 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Σε περιόδους εξεταστικής, έχει πολύ πράμα. ' Συγγνώμη μπορώ να καθίσω; Ενοχλώ; και το τραπέζι μελέτης είναι άδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο Johnnaousa: #680 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... περίπου 11 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από betazoid: ΝτροπηΗηΗηΗη..... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex evangelou Νεοφερμένο μέλος Ο alex evangelou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Ο alex evangelou: #676 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... χαχαχα μιλαμε στην αρχη μου λεει: καλημερα,εισαι για εγγραφες? με το που ειπα ναι ,δεν προλαβα να καταλαβω ποτε ειχαμε παει στο τραπεζακι της δαπ ,εχει παρει την ταυτοτητα μου και συμπληρωνε τα στοιχεια μου ,καθως ελεγε ο,τι μπορουσε για να με κανει για να γελασω και για να μου πει για 1000στη φορα ποσο ωραια περνα μαζι μου ,του στιλ εισαι αψογος ,οταν υπεγραφα τις αιτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Η betazoid έγραψε: #677 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Τώρα κλαίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:37 Ο Raiseonce: #678 26-09-13 00:37 Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο nPb έγραψε: #679 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Σε περιόδους εξεταστικής, έχει πολύ πράμα. ' Συγγνώμη μπορώ να καθίσω; Ενοχλώ; και το τραπέζι μελέτης είναι άδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο Johnnaousa: #680 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... περίπου 11 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: έπρεπε να της ζητήσεις να σου κάνει στοματική ξεκούραση ...να δεις πόσο θερμά θα σου μιλούσε μετά Click για ανάπτυξη... χαχαχα μιλαμε στην αρχη μου λεει: καλημερα,εισαι για εγγραφες? με το που ειπα ναι ,δεν προλαβα να καταλαβω ποτε ειχαμε παει στο τραπεζακι της δαπ ,εχει παρει την ταυτοτητα μου και συμπληρωνε τα στοιχεια μου ,καθως ελεγε ο,τι μπορουσε για να με κανει για να γελασω και για να μου πει για 1000στη φορα ποσο ωραια περνα μαζι μου ,του στιλ εισαι αψογος ,οταν υπεγραφα τις αιτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
betazoid Νεοφερμένο μέλος Η betazoid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:34 Η betazoid έγραψε: #677 26-09-13 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Τώρα κλαίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:37 Ο Raiseonce: #678 26-09-13 00:37 Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο nPb έγραψε: #679 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Σε περιόδους εξεταστικής, έχει πολύ πράμα. ' Συγγνώμη μπορώ να καθίσω; Ενοχλώ; και το τραπέζι μελέτης είναι άδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο Johnnaousa: #680 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... περίπου 11 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι μωρέ... Όταν ανοίγετε πόδια, χέρια μετά το clubaki γνωριμίας του 1ου εξαμήνου εκεί δεν είναι ντροπήηηηη και νομίζετε ότι βρήκατε τον μοναδικό έρωτα της ζωής σας μέχρι να γνωρίσετε τον επόμενο μοναδικό έρωτα της ζωής σας, στο επόμενο εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Τώρα κλαίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:37 Ο Raiseonce: #678 26-09-13 00:37 Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο nPb έγραψε: #679 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Σε περιόδους εξεταστικής, έχει πολύ πράμα. ' Συγγνώμη μπορώ να καθίσω; Ενοχλώ; και το τραπέζι μελέτης είναι άδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο Johnnaousa: #680 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... περίπου 11 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.127 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο nPb έγραψε: #679 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Σε περιόδους εξεταστικής, έχει πολύ πράμα. ' Συγγνώμη μπορώ να καθίσω; Ενοχλώ; και το τραπέζι μελέτης είναι άδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο Johnnaousa: #680 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... περίπου 11 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raiseonce: Όσες και όσοι θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη Θεσσαλονίκη να διαβάζετε στην κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Σε περιόδους εξεταστικής, έχει πολύ πράμα. ' Συγγνώμη μπορώ να καθίσω; Ενοχλώ; και το τραπέζι μελέτης είναι άδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:39 Ο Johnnaousa: #680 26-09-13 00:39 Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... περίπου 11 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από alex evangelou: ξερουμε περιπου ποτε για να μην το σηκωσω?Α ,και κατι αλλο αμα δεχτω και παω για καφε τι θα γινει ? Click για ανάπτυξη... περίπου 11 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.