παιδια σημερα νευριασα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..............

πηγα λοιπον για την εγγραφη μου στο ΗΜΜΥ και ηταν και ο πατερας μου μαζι μου.......εγω εντωμεταξυ ελεγα δν θα μιλησω σε κανεναν θα παω μεσα, θα κανω την δηλωση και ολα οκ...ουτε παραταξεις ουτε τπτ.....και επειδη δεν ηθελα να γραφτω σε παραταξη ειχα πει στον πατερα μου ορισμενα πραγματα για το τι συμβαινει εκει με δαυτους αφου εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε που αποφοιτησε και δεν τα ηξερε αυτα που του ελεγα.....και ρε παιδια λεω στον μπαμπα..."δν θα τους μιλησουμε καθολου....δν θα γραφτω πουθενα και θα παμε μονοι μας για την εγγραφη"
και που λετε με το που φτανουμε εκει....θρανια απο εδω και απο εκει......με τις γνωστες παραταξεις αλλα εγω οκ...τπτ.....μονο ενα καλημερα μας ελεγαν τπτ αλλο....
ελα ομως που ετσι οπως τα εχουν τα κτηρια δν μπορεις να βρεις την εισοδο, το σωστο κτηριο για εγγραφη και κτλπ....
οποτε εκει που περιπλανιομασταν μας προσεγγιζει ενα παιδι το οποιο φιλοτιμηθηκε να μας παει πανω στην γραμματεια...εκει ομως με το που πηγα μου εφερε αυτο το παιδι τις αιτησεις και ολα τα απαραιτητα χωρις εγω να του πω τπτ....λεω τεσπα...παμε να τα συμπληρωσουμε...εκει ομως ηταν μια κοπελα(4ο ετος) απο ενα χωριο της αλεξανδρουπολης και λόγο της καταγωγης μου απο εκει...ο πατερας μου αρχισε να συνομιλει μαζι της....ηταν πολυ φιλικη και βοηθητικη...με βοηθησε παρα πολυ σε όλα.....και καπου εκει....μου κανει...να μους δωσεις τον αριθμο του κινητου σου...
εγω ομως δεν ηθελα...οποτε της κανω..."γιατι να στο δωσω??ο,τι θα με θελεις θα με βρισκεις στη σχολη...."
και επεμενε....εγω ομως δν ηθελα να της το δωσω....ωσπου τελικα εδωσε το νουμερο μου ο πατερας μου σε αυτην την κοπελα(

).....λεγοντας μου οτι..."απο την ιδια περιοχη ειμαστε...και ειδες ποσο πολυ σε βοηθησε.....μπορει να ξαναχρειαστεις την βοηθεια της.."
καλα ενταξει το τι ακολουθησε στο αυτοκινητο δν λεγεται....

τωρα ρε παιδια τι γινεται??θα με παιρνουν καθε λιγο και λιγακι τηλ να μου πριζουν τα @@??