g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:10 Ο g1wrg0s έγραψε: #1 02-09-11 11:10 Παλιοι ή νεοι φοιτητες δωστε μας τα φωτα σας .Πως τους αντιμετωπισατε ή πως προτεινετε να τους αντιμετωπισουν οι νεοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Σεπτεμβρίου 2011 kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:11 Η kaleidoscope: #2 02-09-11 11:11 Έτσι. Παιδιά, ηρεμήστε. Άνθρωποι είναι κι αυτοί. Απλά αρνηθείτε ευγενικά την βοήθειά τους, μην δώσετε τον αριθμό σας και είστε καλυμμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:17 Ο manos4 έγραψε: #3 02-09-11 11:17 δεν ξέρω πως και έτσι αλλά εμένα δεν με πλησίαζαν,ίσως με φοβούνταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:21 Η Revekka έγραψε: #4 02-09-11 11:21 Νομίζω ότι το βασικό είναι να μην δείξετε ότι το σκέφτεστε...Εκεί θα πατήσουν και θα συνεχίσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:32 Ο Shadowfax: #5 02-09-11 11:32 Βασικά.. τώρα μπερδεύτηκα. Νόμιζα ότι τους εκμεταλλευόμαστε και μετά απλά τους γράφουμε. Oh well. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:40 Η Loukritia: #6 02-09-11 11:40 Μία φίλη μου όταν πήγε πρώτη μέρα για εγγραφή την πλησίασαν και τη ρώτησαν "για εγγραφή είσαι;" και απάντησε "όχι". Την άφησαν ήσυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:41 Η Revekka έγραψε: #7 02-09-11 11:41 Η πλάκα είναι ότι σε μερικούς είναι τόσο μεγάλη η μανία που δεν θυμούνται φάτσες..Μερικούς τους ρωτάνε 10 φορές τα ίδια πράγματα ή ακόμα και σε τελευταίο έτος να είσαι σε πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Ερινύς έγραψε: #8 02-09-11 11:42 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Έτσι. Παιδιά, ηρεμήστε. Άνθρωποι είναι κι αυτοί. Απλά αρνηθείτε ευγενικά την βοήθειά τους, μην δώσετε τον αριθμό σας και είστε καλυμμένοι. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τι γινεται αν πεσεις σε πωρωμενο που δεν ξεκολλαει με την καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:47 Η kaleidoscope: #9 02-09-11 11:47 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Ναι αλλα τι γινεται αν πεσεις σε πωρωμενο που δεν ξεκολλαει με την καμια? Click για ανάπτυξη... Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:48 Η Revekka έγραψε: #10 02-09-11 11:48 Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:50 Ο fockos έγραψε: #11 02-09-11 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Kάνει και ο Mr Crowley προσηλυτισμό ; θα είναι δύσκολο να του ξεφύγεις. Αν και αυτή την τακτική την ακολουθούν μόνο οι ΔΑΠΙΤΕΣ και οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ οι άλλοι είναι πιο ανθρώπινοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:53 Η Ερινύς έγραψε: #12 02-09-11 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Εντάξει κατάλαβα, θα έχω πρόχειρα τα νυστέρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο fockos έγραψε: #13 02-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μην είσαι κακιά απλά σε μπερδεύουν για πρωτοετή κανονικά πρέπει να κολακεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η Revekka έγραψε: #14 02-09-11 11:57 Αν δεν με έχουν ξαναδεί ναι...Αλλά όχι όταν τους έχω κάνει μάθημα και τη ζωή πατίνι στις επιτηρήσεις!!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. missmary Νεοφερμένο μέλος Η missmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η missmary έγραψε: #15 02-09-11 11:57 οπότε για να καταλήξουμε, τους εκμεταλλευόμαστε για να κανονίσουμε τα της εγγραφής ή δεν τους δίνουμε καν σημασία και τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:58 Ο g1wrg0s έγραψε: #16 02-09-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Η Miss Brightside: #17 02-09-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Click για ανάπτυξη... Το δούλεμα σε πολλές περιπτώσεις είναι μια καλή λύση, ειδικά σε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trelomarw Νεοφερμένο μέλος Η Trelomarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Η Trelomarw: #18 02-09-11 12:34 Παιδια δεν ειναι και τοσο κακοι! ! ! ! ! ! ! !Απλα μην ασχολειστε μαζι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:36 Η tzwrtzia έγραψε: #19 02-09-11 12:36 Και μία χαζή ερώτηση. Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι από κομματικές παρατάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:38 Ο Chemwizard: #20 02-09-11 12:38 Δεν το κρύβουν βρε. Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν πατάνε για να το ξέρουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παλιοι ή νεοι φοιτητες δωστε μας τα φωτα σας .Πως τους αντιμετωπισατε ή πως προτεινετε να τους αντιμετωπισουν οι νεοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:11 Η kaleidoscope: #2 02-09-11 11:11 Έτσι. Παιδιά, ηρεμήστε. Άνθρωποι είναι κι αυτοί. Απλά αρνηθείτε ευγενικά την βοήθειά τους, μην δώσετε τον αριθμό σας και είστε καλυμμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:17 Ο manos4 έγραψε: #3 02-09-11 11:17 δεν ξέρω πως και έτσι αλλά εμένα δεν με πλησίαζαν,ίσως με φοβούνταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:21 Η Revekka έγραψε: #4 02-09-11 11:21 Νομίζω ότι το βασικό είναι να μην δείξετε ότι το σκέφτεστε...Εκεί θα πατήσουν και θα συνεχίσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:32 Ο Shadowfax: #5 02-09-11 11:32 Βασικά.. τώρα μπερδεύτηκα. Νόμιζα ότι τους εκμεταλλευόμαστε και μετά απλά τους γράφουμε. Oh well. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:40 Η Loukritia: #6 02-09-11 11:40 Μία φίλη μου όταν πήγε πρώτη μέρα για εγγραφή την πλησίασαν και τη ρώτησαν "για εγγραφή είσαι;" και απάντησε "όχι". Την άφησαν ήσυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:41 Η Revekka έγραψε: #7 02-09-11 11:41 Η πλάκα είναι ότι σε μερικούς είναι τόσο μεγάλη η μανία που δεν θυμούνται φάτσες..Μερικούς τους ρωτάνε 10 φορές τα ίδια πράγματα ή ακόμα και σε τελευταίο έτος να είσαι σε πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Ερινύς έγραψε: #8 02-09-11 11:42 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Έτσι. Παιδιά, ηρεμήστε. Άνθρωποι είναι κι αυτοί. Απλά αρνηθείτε ευγενικά την βοήθειά τους, μην δώσετε τον αριθμό σας και είστε καλυμμένοι. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τι γινεται αν πεσεις σε πωρωμενο που δεν ξεκολλαει με την καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:47 Η kaleidoscope: #9 02-09-11 11:47 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Ναι αλλα τι γινεται αν πεσεις σε πωρωμενο που δεν ξεκολλαει με την καμια? Click για ανάπτυξη... Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:48 Η Revekka έγραψε: #10 02-09-11 11:48 Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:50 Ο fockos έγραψε: #11 02-09-11 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Kάνει και ο Mr Crowley προσηλυτισμό ; θα είναι δύσκολο να του ξεφύγεις. Αν και αυτή την τακτική την ακολουθούν μόνο οι ΔΑΠΙΤΕΣ και οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ οι άλλοι είναι πιο ανθρώπινοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:53 Η Ερινύς έγραψε: #12 02-09-11 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Εντάξει κατάλαβα, θα έχω πρόχειρα τα νυστέρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο fockos έγραψε: #13 02-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μην είσαι κακιά απλά σε μπερδεύουν για πρωτοετή κανονικά πρέπει να κολακεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η Revekka έγραψε: #14 02-09-11 11:57 Αν δεν με έχουν ξαναδεί ναι...Αλλά όχι όταν τους έχω κάνει μάθημα και τη ζωή πατίνι στις επιτηρήσεις!!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. missmary Νεοφερμένο μέλος Η missmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η missmary έγραψε: #15 02-09-11 11:57 οπότε για να καταλήξουμε, τους εκμεταλλευόμαστε για να κανονίσουμε τα της εγγραφής ή δεν τους δίνουμε καν σημασία και τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:58 Ο g1wrg0s έγραψε: #16 02-09-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Η Miss Brightside: #17 02-09-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Click για ανάπτυξη... Το δούλεμα σε πολλές περιπτώσεις είναι μια καλή λύση, ειδικά σε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trelomarw Νεοφερμένο μέλος Η Trelomarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Η Trelomarw: #18 02-09-11 12:34 Παιδια δεν ειναι και τοσο κακοι! ! ! ! ! ! ! !Απλα μην ασχολειστε μαζι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:36 Η tzwrtzia έγραψε: #19 02-09-11 12:36 Και μία χαζή ερώτηση. Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι από κομματικές παρατάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:38 Ο Chemwizard: #20 02-09-11 12:38 Δεν το κρύβουν βρε. Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν πατάνε για να το ξέρουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έτσι. Παιδιά, ηρεμήστε. Άνθρωποι είναι κι αυτοί. Απλά αρνηθείτε ευγενικά την βοήθειά τους, μην δώσετε τον αριθμό σας και είστε καλυμμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:17 Ο manos4 έγραψε: #3 02-09-11 11:17 δεν ξέρω πως και έτσι αλλά εμένα δεν με πλησίαζαν,ίσως με φοβούνταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:21 Η Revekka έγραψε: #4 02-09-11 11:21 Νομίζω ότι το βασικό είναι να μην δείξετε ότι το σκέφτεστε...Εκεί θα πατήσουν και θα συνεχίσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:32 Ο Shadowfax: #5 02-09-11 11:32 Βασικά.. τώρα μπερδεύτηκα. Νόμιζα ότι τους εκμεταλλευόμαστε και μετά απλά τους γράφουμε. Oh well. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:40 Η Loukritia: #6 02-09-11 11:40 Μία φίλη μου όταν πήγε πρώτη μέρα για εγγραφή την πλησίασαν και τη ρώτησαν "για εγγραφή είσαι;" και απάντησε "όχι". Την άφησαν ήσυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:41 Η Revekka έγραψε: #7 02-09-11 11:41 Η πλάκα είναι ότι σε μερικούς είναι τόσο μεγάλη η μανία που δεν θυμούνται φάτσες..Μερικούς τους ρωτάνε 10 φορές τα ίδια πράγματα ή ακόμα και σε τελευταίο έτος να είσαι σε πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Ερινύς έγραψε: #8 02-09-11 11:42 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Έτσι. Παιδιά, ηρεμήστε. Άνθρωποι είναι κι αυτοί. Απλά αρνηθείτε ευγενικά την βοήθειά τους, μην δώσετε τον αριθμό σας και είστε καλυμμένοι. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τι γινεται αν πεσεις σε πωρωμενο που δεν ξεκολλαει με την καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:47 Η kaleidoscope: #9 02-09-11 11:47 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Ναι αλλα τι γινεται αν πεσεις σε πωρωμενο που δεν ξεκολλαει με την καμια? Click για ανάπτυξη... Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:48 Η Revekka έγραψε: #10 02-09-11 11:48 Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:50 Ο fockos έγραψε: #11 02-09-11 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Kάνει και ο Mr Crowley προσηλυτισμό ; θα είναι δύσκολο να του ξεφύγεις. Αν και αυτή την τακτική την ακολουθούν μόνο οι ΔΑΠΙΤΕΣ και οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ οι άλλοι είναι πιο ανθρώπινοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:53 Η Ερινύς έγραψε: #12 02-09-11 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Εντάξει κατάλαβα, θα έχω πρόχειρα τα νυστέρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο fockos έγραψε: #13 02-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μην είσαι κακιά απλά σε μπερδεύουν για πρωτοετή κανονικά πρέπει να κολακεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η Revekka έγραψε: #14 02-09-11 11:57 Αν δεν με έχουν ξαναδεί ναι...Αλλά όχι όταν τους έχω κάνει μάθημα και τη ζωή πατίνι στις επιτηρήσεις!!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. missmary Νεοφερμένο μέλος Η missmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η missmary έγραψε: #15 02-09-11 11:57 οπότε για να καταλήξουμε, τους εκμεταλλευόμαστε για να κανονίσουμε τα της εγγραφής ή δεν τους δίνουμε καν σημασία και τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:58 Ο g1wrg0s έγραψε: #16 02-09-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Η Miss Brightside: #17 02-09-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Click για ανάπτυξη... Το δούλεμα σε πολλές περιπτώσεις είναι μια καλή λύση, ειδικά σε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trelomarw Νεοφερμένο μέλος Η Trelomarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Η Trelomarw: #18 02-09-11 12:34 Παιδια δεν ειναι και τοσο κακοι! ! ! ! ! ! ! !Απλα μην ασχολειστε μαζι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:36 Η tzwrtzia έγραψε: #19 02-09-11 12:36 Και μία χαζή ερώτηση. Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι από κομματικές παρατάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:38 Ο Chemwizard: #20 02-09-11 12:38 Δεν το κρύβουν βρε. Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν πατάνε για να το ξέρουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ξέρω πως και έτσι αλλά εμένα δεν με πλησίαζαν,ίσως με φοβούνταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:21 Η Revekka έγραψε: #4 02-09-11 11:21 Νομίζω ότι το βασικό είναι να μην δείξετε ότι το σκέφτεστε...Εκεί θα πατήσουν και θα συνεχίσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:32 Ο Shadowfax: #5 02-09-11 11:32 Βασικά.. τώρα μπερδεύτηκα. Νόμιζα ότι τους εκμεταλλευόμαστε και μετά απλά τους γράφουμε. Oh well. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:40 Η Loukritia: #6 02-09-11 11:40 Μία φίλη μου όταν πήγε πρώτη μέρα για εγγραφή την πλησίασαν και τη ρώτησαν "για εγγραφή είσαι;" και απάντησε "όχι". Την άφησαν ήσυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:41 Η Revekka έγραψε: #7 02-09-11 11:41 Η πλάκα είναι ότι σε μερικούς είναι τόσο μεγάλη η μανία που δεν θυμούνται φάτσες..Μερικούς τους ρωτάνε 10 φορές τα ίδια πράγματα ή ακόμα και σε τελευταίο έτος να είσαι σε πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Ερινύς έγραψε: #8 02-09-11 11:42 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Έτσι. Παιδιά, ηρεμήστε. Άνθρωποι είναι κι αυτοί. Απλά αρνηθείτε ευγενικά την βοήθειά τους, μην δώσετε τον αριθμό σας και είστε καλυμμένοι. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τι γινεται αν πεσεις σε πωρωμενο που δεν ξεκολλαει με την καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:47 Η kaleidoscope: #9 02-09-11 11:47 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Ναι αλλα τι γινεται αν πεσεις σε πωρωμενο που δεν ξεκολλαει με την καμια? Click για ανάπτυξη... Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:48 Η Revekka έγραψε: #10 02-09-11 11:48 Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:50 Ο fockos έγραψε: #11 02-09-11 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Kάνει και ο Mr Crowley προσηλυτισμό ; θα είναι δύσκολο να του ξεφύγεις. Αν και αυτή την τακτική την ακολουθούν μόνο οι ΔΑΠΙΤΕΣ και οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ οι άλλοι είναι πιο ανθρώπινοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:53 Η Ερινύς έγραψε: #12 02-09-11 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Εντάξει κατάλαβα, θα έχω πρόχειρα τα νυστέρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο fockos έγραψε: #13 02-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μην είσαι κακιά απλά σε μπερδεύουν για πρωτοετή κανονικά πρέπει να κολακεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η Revekka έγραψε: #14 02-09-11 11:57 Αν δεν με έχουν ξαναδεί ναι...Αλλά όχι όταν τους έχω κάνει μάθημα και τη ζωή πατίνι στις επιτηρήσεις!!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. missmary Νεοφερμένο μέλος Η missmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η missmary έγραψε: #15 02-09-11 11:57 οπότε για να καταλήξουμε, τους εκμεταλλευόμαστε για να κανονίσουμε τα της εγγραφής ή δεν τους δίνουμε καν σημασία και τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:58 Ο g1wrg0s έγραψε: #16 02-09-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Η Miss Brightside: #17 02-09-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Click για ανάπτυξη... Το δούλεμα σε πολλές περιπτώσεις είναι μια καλή λύση, ειδικά σε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trelomarw Νεοφερμένο μέλος Η Trelomarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Η Trelomarw: #18 02-09-11 12:34 Παιδια δεν ειναι και τοσο κακοι! ! ! ! ! ! ! !Απλα μην ασχολειστε μαζι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:36 Η tzwrtzia έγραψε: #19 02-09-11 12:36 Και μία χαζή ερώτηση. Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι από κομματικές παρατάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:38 Ο Chemwizard: #20 02-09-11 12:38 Δεν το κρύβουν βρε. Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν πατάνε για να το ξέρουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω ότι το βασικό είναι να μην δείξετε ότι το σκέφτεστε...Εκεί θα πατήσουν και θα συνεχίσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:32 Ο Shadowfax: #5 02-09-11 11:32 Βασικά.. τώρα μπερδεύτηκα. Νόμιζα ότι τους εκμεταλλευόμαστε και μετά απλά τους γράφουμε. Oh well. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:40 Η Loukritia: #6 02-09-11 11:40 Μία φίλη μου όταν πήγε πρώτη μέρα για εγγραφή την πλησίασαν και τη ρώτησαν "για εγγραφή είσαι;" και απάντησε "όχι". Την άφησαν ήσυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:41 Η Revekka έγραψε: #7 02-09-11 11:41 Η πλάκα είναι ότι σε μερικούς είναι τόσο μεγάλη η μανία που δεν θυμούνται φάτσες..Μερικούς τους ρωτάνε 10 φορές τα ίδια πράγματα ή ακόμα και σε τελευταίο έτος να είσαι σε πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Ερινύς έγραψε: #8 02-09-11 11:42 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Έτσι. Παιδιά, ηρεμήστε. Άνθρωποι είναι κι αυτοί. Απλά αρνηθείτε ευγενικά την βοήθειά τους, μην δώσετε τον αριθμό σας και είστε καλυμμένοι. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τι γινεται αν πεσεις σε πωρωμενο που δεν ξεκολλαει με την καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:47 Η kaleidoscope: #9 02-09-11 11:47 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Ναι αλλα τι γινεται αν πεσεις σε πωρωμενο που δεν ξεκολλαει με την καμια? Click για ανάπτυξη... Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:48 Η Revekka έγραψε: #10 02-09-11 11:48 Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:50 Ο fockos έγραψε: #11 02-09-11 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Kάνει και ο Mr Crowley προσηλυτισμό ; θα είναι δύσκολο να του ξεφύγεις. Αν και αυτή την τακτική την ακολουθούν μόνο οι ΔΑΠΙΤΕΣ και οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ οι άλλοι είναι πιο ανθρώπινοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:53 Η Ερινύς έγραψε: #12 02-09-11 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Εντάξει κατάλαβα, θα έχω πρόχειρα τα νυστέρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο fockos έγραψε: #13 02-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μην είσαι κακιά απλά σε μπερδεύουν για πρωτοετή κανονικά πρέπει να κολακεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η Revekka έγραψε: #14 02-09-11 11:57 Αν δεν με έχουν ξαναδεί ναι...Αλλά όχι όταν τους έχω κάνει μάθημα και τη ζωή πατίνι στις επιτηρήσεις!!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. missmary Νεοφερμένο μέλος Η missmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η missmary έγραψε: #15 02-09-11 11:57 οπότε για να καταλήξουμε, τους εκμεταλλευόμαστε για να κανονίσουμε τα της εγγραφής ή δεν τους δίνουμε καν σημασία και τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:58 Ο g1wrg0s έγραψε: #16 02-09-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Η Miss Brightside: #17 02-09-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Click για ανάπτυξη... Το δούλεμα σε πολλές περιπτώσεις είναι μια καλή λύση, ειδικά σε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trelomarw Νεοφερμένο μέλος Η Trelomarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Η Trelomarw: #18 02-09-11 12:34 Παιδια δεν ειναι και τοσο κακοι! ! ! ! ! ! ! !Απλα μην ασχολειστε μαζι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:36 Η tzwrtzia έγραψε: #19 02-09-11 12:36 Και μία χαζή ερώτηση. Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι από κομματικές παρατάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:38 Ο Chemwizard: #20 02-09-11 12:38 Δεν το κρύβουν βρε. Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν πατάνε για να το ξέρουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικά.. τώρα μπερδεύτηκα. Νόμιζα ότι τους εκμεταλλευόμαστε και μετά απλά τους γράφουμε. Oh well. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:40 Η Loukritia: #6 02-09-11 11:40 Μία φίλη μου όταν πήγε πρώτη μέρα για εγγραφή την πλησίασαν και τη ρώτησαν "για εγγραφή είσαι;" και απάντησε "όχι". Την άφησαν ήσυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:41 Η Revekka έγραψε: #7 02-09-11 11:41 Η πλάκα είναι ότι σε μερικούς είναι τόσο μεγάλη η μανία που δεν θυμούνται φάτσες..Μερικούς τους ρωτάνε 10 φορές τα ίδια πράγματα ή ακόμα και σε τελευταίο έτος να είσαι σε πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Ερινύς έγραψε: #8 02-09-11 11:42 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Έτσι. Παιδιά, ηρεμήστε. Άνθρωποι είναι κι αυτοί. Απλά αρνηθείτε ευγενικά την βοήθειά τους, μην δώσετε τον αριθμό σας και είστε καλυμμένοι. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τι γινεται αν πεσεις σε πωρωμενο που δεν ξεκολλαει με την καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:47 Η kaleidoscope: #9 02-09-11 11:47 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Ναι αλλα τι γινεται αν πεσεις σε πωρωμενο που δεν ξεκολλαει με την καμια? Click για ανάπτυξη... Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:48 Η Revekka έγραψε: #10 02-09-11 11:48 Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:50 Ο fockos έγραψε: #11 02-09-11 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Kάνει και ο Mr Crowley προσηλυτισμό ; θα είναι δύσκολο να του ξεφύγεις. Αν και αυτή την τακτική την ακολουθούν μόνο οι ΔΑΠΙΤΕΣ και οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ οι άλλοι είναι πιο ανθρώπινοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:53 Η Ερινύς έγραψε: #12 02-09-11 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Εντάξει κατάλαβα, θα έχω πρόχειρα τα νυστέρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο fockos έγραψε: #13 02-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μην είσαι κακιά απλά σε μπερδεύουν για πρωτοετή κανονικά πρέπει να κολακεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η Revekka έγραψε: #14 02-09-11 11:57 Αν δεν με έχουν ξαναδεί ναι...Αλλά όχι όταν τους έχω κάνει μάθημα και τη ζωή πατίνι στις επιτηρήσεις!!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. missmary Νεοφερμένο μέλος Η missmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η missmary έγραψε: #15 02-09-11 11:57 οπότε για να καταλήξουμε, τους εκμεταλλευόμαστε για να κανονίσουμε τα της εγγραφής ή δεν τους δίνουμε καν σημασία και τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:58 Ο g1wrg0s έγραψε: #16 02-09-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Η Miss Brightside: #17 02-09-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Click για ανάπτυξη... Το δούλεμα σε πολλές περιπτώσεις είναι μια καλή λύση, ειδικά σε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trelomarw Νεοφερμένο μέλος Η Trelomarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Η Trelomarw: #18 02-09-11 12:34 Παιδια δεν ειναι και τοσο κακοι! ! ! ! ! ! ! !Απλα μην ασχολειστε μαζι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:36 Η tzwrtzia έγραψε: #19 02-09-11 12:36 Και μία χαζή ερώτηση. Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι από κομματικές παρατάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:38 Ο Chemwizard: #20 02-09-11 12:38 Δεν το κρύβουν βρε. Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν πατάνε για να το ξέρουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μία φίλη μου όταν πήγε πρώτη μέρα για εγγραφή την πλησίασαν και τη ρώτησαν "για εγγραφή είσαι;" και απάντησε "όχι". Την άφησαν ήσυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:41 Η Revekka έγραψε: #7 02-09-11 11:41 Η πλάκα είναι ότι σε μερικούς είναι τόσο μεγάλη η μανία που δεν θυμούνται φάτσες..Μερικούς τους ρωτάνε 10 φορές τα ίδια πράγματα ή ακόμα και σε τελευταίο έτος να είσαι σε πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Ερινύς έγραψε: #8 02-09-11 11:42 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Έτσι. Παιδιά, ηρεμήστε. Άνθρωποι είναι κι αυτοί. Απλά αρνηθείτε ευγενικά την βοήθειά τους, μην δώσετε τον αριθμό σας και είστε καλυμμένοι. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τι γινεται αν πεσεις σε πωρωμενο που δεν ξεκολλαει με την καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:47 Η kaleidoscope: #9 02-09-11 11:47 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Ναι αλλα τι γινεται αν πεσεις σε πωρωμενο που δεν ξεκολλαει με την καμια? Click για ανάπτυξη... Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:48 Η Revekka έγραψε: #10 02-09-11 11:48 Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:50 Ο fockos έγραψε: #11 02-09-11 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Kάνει και ο Mr Crowley προσηλυτισμό ; θα είναι δύσκολο να του ξεφύγεις. Αν και αυτή την τακτική την ακολουθούν μόνο οι ΔΑΠΙΤΕΣ και οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ οι άλλοι είναι πιο ανθρώπινοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:53 Η Ερινύς έγραψε: #12 02-09-11 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Εντάξει κατάλαβα, θα έχω πρόχειρα τα νυστέρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο fockos έγραψε: #13 02-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μην είσαι κακιά απλά σε μπερδεύουν για πρωτοετή κανονικά πρέπει να κολακεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η Revekka έγραψε: #14 02-09-11 11:57 Αν δεν με έχουν ξαναδεί ναι...Αλλά όχι όταν τους έχω κάνει μάθημα και τη ζωή πατίνι στις επιτηρήσεις!!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. missmary Νεοφερμένο μέλος Η missmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η missmary έγραψε: #15 02-09-11 11:57 οπότε για να καταλήξουμε, τους εκμεταλλευόμαστε για να κανονίσουμε τα της εγγραφής ή δεν τους δίνουμε καν σημασία και τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:58 Ο g1wrg0s έγραψε: #16 02-09-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Η Miss Brightside: #17 02-09-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Click για ανάπτυξη... Το δούλεμα σε πολλές περιπτώσεις είναι μια καλή λύση, ειδικά σε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trelomarw Νεοφερμένο μέλος Η Trelomarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Η Trelomarw: #18 02-09-11 12:34 Παιδια δεν ειναι και τοσο κακοι! ! ! ! ! ! ! !Απλα μην ασχολειστε μαζι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:36 Η tzwrtzia έγραψε: #19 02-09-11 12:36 Και μία χαζή ερώτηση. Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι από κομματικές παρατάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:38 Ο Chemwizard: #20 02-09-11 12:38 Δεν το κρύβουν βρε. Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν πατάνε για να το ξέρουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η πλάκα είναι ότι σε μερικούς είναι τόσο μεγάλη η μανία που δεν θυμούνται φάτσες..Μερικούς τους ρωτάνε 10 φορές τα ίδια πράγματα ή ακόμα και σε τελευταίο έτος να είσαι σε πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Ερινύς έγραψε: #8 02-09-11 11:42 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Έτσι. Παιδιά, ηρεμήστε. Άνθρωποι είναι κι αυτοί. Απλά αρνηθείτε ευγενικά την βοήθειά τους, μην δώσετε τον αριθμό σας και είστε καλυμμένοι. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τι γινεται αν πεσεις σε πωρωμενο που δεν ξεκολλαει με την καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:47 Η kaleidoscope: #9 02-09-11 11:47 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Ναι αλλα τι γινεται αν πεσεις σε πωρωμενο που δεν ξεκολλαει με την καμια? Click για ανάπτυξη... Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:48 Η Revekka έγραψε: #10 02-09-11 11:48 Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:50 Ο fockos έγραψε: #11 02-09-11 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Kάνει και ο Mr Crowley προσηλυτισμό ; θα είναι δύσκολο να του ξεφύγεις. Αν και αυτή την τακτική την ακολουθούν μόνο οι ΔΑΠΙΤΕΣ και οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ οι άλλοι είναι πιο ανθρώπινοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:53 Η Ερινύς έγραψε: #12 02-09-11 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Εντάξει κατάλαβα, θα έχω πρόχειρα τα νυστέρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο fockos έγραψε: #13 02-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μην είσαι κακιά απλά σε μπερδεύουν για πρωτοετή κανονικά πρέπει να κολακεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η Revekka έγραψε: #14 02-09-11 11:57 Αν δεν με έχουν ξαναδεί ναι...Αλλά όχι όταν τους έχω κάνει μάθημα και τη ζωή πατίνι στις επιτηρήσεις!!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. missmary Νεοφερμένο μέλος Η missmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η missmary έγραψε: #15 02-09-11 11:57 οπότε για να καταλήξουμε, τους εκμεταλλευόμαστε για να κανονίσουμε τα της εγγραφής ή δεν τους δίνουμε καν σημασία και τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:58 Ο g1wrg0s έγραψε: #16 02-09-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Η Miss Brightside: #17 02-09-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Click για ανάπτυξη... Το δούλεμα σε πολλές περιπτώσεις είναι μια καλή λύση, ειδικά σε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trelomarw Νεοφερμένο μέλος Η Trelomarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Η Trelomarw: #18 02-09-11 12:34 Παιδια δεν ειναι και τοσο κακοι! ! ! ! ! ! ! !Απλα μην ασχολειστε μαζι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:36 Η tzwrtzia έγραψε: #19 02-09-11 12:36 Και μία χαζή ερώτηση. Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι από κομματικές παρατάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:38 Ο Chemwizard: #20 02-09-11 12:38 Δεν το κρύβουν βρε. Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν πατάνε για να το ξέρουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Έτσι. Παιδιά, ηρεμήστε. Άνθρωποι είναι κι αυτοί. Απλά αρνηθείτε ευγενικά την βοήθειά τους, μην δώσετε τον αριθμό σας και είστε καλυμμένοι. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τι γινεται αν πεσεις σε πωρωμενο που δεν ξεκολλαει με την καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:47 Η kaleidoscope: #9 02-09-11 11:47 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Ναι αλλα τι γινεται αν πεσεις σε πωρωμενο που δεν ξεκολλαει με την καμια? Click για ανάπτυξη... Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:48 Η Revekka έγραψε: #10 02-09-11 11:48 Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:50 Ο fockos έγραψε: #11 02-09-11 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Kάνει και ο Mr Crowley προσηλυτισμό ; θα είναι δύσκολο να του ξεφύγεις. Αν και αυτή την τακτική την ακολουθούν μόνο οι ΔΑΠΙΤΕΣ και οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ οι άλλοι είναι πιο ανθρώπινοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:53 Η Ερινύς έγραψε: #12 02-09-11 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Εντάξει κατάλαβα, θα έχω πρόχειρα τα νυστέρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο fockos έγραψε: #13 02-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μην είσαι κακιά απλά σε μπερδεύουν για πρωτοετή κανονικά πρέπει να κολακεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η Revekka έγραψε: #14 02-09-11 11:57 Αν δεν με έχουν ξαναδεί ναι...Αλλά όχι όταν τους έχω κάνει μάθημα και τη ζωή πατίνι στις επιτηρήσεις!!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. missmary Νεοφερμένο μέλος Η missmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η missmary έγραψε: #15 02-09-11 11:57 οπότε για να καταλήξουμε, τους εκμεταλλευόμαστε για να κανονίσουμε τα της εγγραφής ή δεν τους δίνουμε καν σημασία και τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:58 Ο g1wrg0s έγραψε: #16 02-09-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Η Miss Brightside: #17 02-09-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Click για ανάπτυξη... Το δούλεμα σε πολλές περιπτώσεις είναι μια καλή λύση, ειδικά σε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trelomarw Νεοφερμένο μέλος Η Trelomarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Η Trelomarw: #18 02-09-11 12:34 Παιδια δεν ειναι και τοσο κακοι! ! ! ! ! ! ! !Απλα μην ασχολειστε μαζι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:36 Η tzwrtzia έγραψε: #19 02-09-11 12:36 Και μία χαζή ερώτηση. Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι από κομματικές παρατάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:38 Ο Chemwizard: #20 02-09-11 12:38 Δεν το κρύβουν βρε. Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν πατάνε για να το ξέρουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Ναι αλλα τι γινεται αν πεσεις σε πωρωμενο που δεν ξεκολλαει με την καμια? Click για ανάπτυξη... Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:48 Η Revekka έγραψε: #10 02-09-11 11:48 Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:50 Ο fockos έγραψε: #11 02-09-11 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Kάνει και ο Mr Crowley προσηλυτισμό ; θα είναι δύσκολο να του ξεφύγεις. Αν και αυτή την τακτική την ακολουθούν μόνο οι ΔΑΠΙΤΕΣ και οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ οι άλλοι είναι πιο ανθρώπινοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:53 Η Ερινύς έγραψε: #12 02-09-11 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Εντάξει κατάλαβα, θα έχω πρόχειρα τα νυστέρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο fockos έγραψε: #13 02-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μην είσαι κακιά απλά σε μπερδεύουν για πρωτοετή κανονικά πρέπει να κολακεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η Revekka έγραψε: #14 02-09-11 11:57 Αν δεν με έχουν ξαναδεί ναι...Αλλά όχι όταν τους έχω κάνει μάθημα και τη ζωή πατίνι στις επιτηρήσεις!!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. missmary Νεοφερμένο μέλος Η missmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η missmary έγραψε: #15 02-09-11 11:57 οπότε για να καταλήξουμε, τους εκμεταλλευόμαστε για να κανονίσουμε τα της εγγραφής ή δεν τους δίνουμε καν σημασία και τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:58 Ο g1wrg0s έγραψε: #16 02-09-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Η Miss Brightside: #17 02-09-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Click για ανάπτυξη... Το δούλεμα σε πολλές περιπτώσεις είναι μια καλή λύση, ειδικά σε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trelomarw Νεοφερμένο μέλος Η Trelomarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Η Trelomarw: #18 02-09-11 12:34 Παιδια δεν ειναι και τοσο κακοι! ! ! ! ! ! ! !Απλα μην ασχολειστε μαζι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:36 Η tzwrtzia έγραψε: #19 02-09-11 12:36 Και μία χαζή ερώτηση. Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι από κομματικές παρατάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:38 Ο Chemwizard: #20 02-09-11 12:38 Δεν το κρύβουν βρε. Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν πατάνε για να το ξέρουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:50 Ο fockos έγραψε: #11 02-09-11 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Kάνει και ο Mr Crowley προσηλυτισμό ; θα είναι δύσκολο να του ξεφύγεις. Αν και αυτή την τακτική την ακολουθούν μόνο οι ΔΑΠΙΤΕΣ και οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ οι άλλοι είναι πιο ανθρώπινοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:53 Η Ερινύς έγραψε: #12 02-09-11 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Εντάξει κατάλαβα, θα έχω πρόχειρα τα νυστέρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο fockos έγραψε: #13 02-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μην είσαι κακιά απλά σε μπερδεύουν για πρωτοετή κανονικά πρέπει να κολακεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η Revekka έγραψε: #14 02-09-11 11:57 Αν δεν με έχουν ξαναδεί ναι...Αλλά όχι όταν τους έχω κάνει μάθημα και τη ζωή πατίνι στις επιτηρήσεις!!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. missmary Νεοφερμένο μέλος Η missmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η missmary έγραψε: #15 02-09-11 11:57 οπότε για να καταλήξουμε, τους εκμεταλλευόμαστε για να κανονίσουμε τα της εγγραφής ή δεν τους δίνουμε καν σημασία και τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:58 Ο g1wrg0s έγραψε: #16 02-09-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Η Miss Brightside: #17 02-09-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Click για ανάπτυξη... Το δούλεμα σε πολλές περιπτώσεις είναι μια καλή λύση, ειδικά σε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trelomarw Νεοφερμένο μέλος Η Trelomarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Η Trelomarw: #18 02-09-11 12:34 Παιδια δεν ειναι και τοσο κακοι! ! ! ! ! ! ! !Απλα μην ασχολειστε μαζι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:36 Η tzwrtzia έγραψε: #19 02-09-11 12:36 Και μία χαζή ερώτηση. Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι από κομματικές παρατάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:38 Ο Chemwizard: #20 02-09-11 12:38 Δεν το κρύβουν βρε. Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν πατάνε για να το ξέρουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Kάνει και ο Mr Crowley προσηλυτισμό ; θα είναι δύσκολο να του ξεφύγεις. Αν και αυτή την τακτική την ακολουθούν μόνο οι ΔΑΠΙΤΕΣ και οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ οι άλλοι είναι πιο ανθρώπινοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:53 Η Ερινύς έγραψε: #12 02-09-11 11:53 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Εντάξει κατάλαβα, θα έχω πρόχειρα τα νυστέρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο fockos έγραψε: #13 02-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μην είσαι κακιά απλά σε μπερδεύουν για πρωτοετή κανονικά πρέπει να κολακεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η Revekka έγραψε: #14 02-09-11 11:57 Αν δεν με έχουν ξαναδεί ναι...Αλλά όχι όταν τους έχω κάνει μάθημα και τη ζωή πατίνι στις επιτηρήσεις!!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. missmary Νεοφερμένο μέλος Η missmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η missmary έγραψε: #15 02-09-11 11:57 οπότε για να καταλήξουμε, τους εκμεταλλευόμαστε για να κανονίσουμε τα της εγγραφής ή δεν τους δίνουμε καν σημασία και τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:58 Ο g1wrg0s έγραψε: #16 02-09-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Η Miss Brightside: #17 02-09-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Click για ανάπτυξη... Το δούλεμα σε πολλές περιπτώσεις είναι μια καλή λύση, ειδικά σε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trelomarw Νεοφερμένο μέλος Η Trelomarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Η Trelomarw: #18 02-09-11 12:34 Παιδια δεν ειναι και τοσο κακοι! ! ! ! ! ! ! !Απλα μην ασχολειστε μαζι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:36 Η tzwrtzia έγραψε: #19 02-09-11 12:36 Και μία χαζή ερώτηση. Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι από κομματικές παρατάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:38 Ο Chemwizard: #20 02-09-11 12:38 Δεν το κρύβουν βρε. Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν πατάνε για να το ξέρουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Ε εκεί αρχίζεις να αγριεύεις Click για ανάπτυξη... Εντάξει κατάλαβα, θα έχω πρόχειρα τα νυστέρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο fockos έγραψε: #13 02-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μην είσαι κακιά απλά σε μπερδεύουν για πρωτοετή κανονικά πρέπει να κολακεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η Revekka έγραψε: #14 02-09-11 11:57 Αν δεν με έχουν ξαναδεί ναι...Αλλά όχι όταν τους έχω κάνει μάθημα και τη ζωή πατίνι στις επιτηρήσεις!!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. missmary Νεοφερμένο μέλος Η missmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η missmary έγραψε: #15 02-09-11 11:57 οπότε για να καταλήξουμε, τους εκμεταλλευόμαστε για να κανονίσουμε τα της εγγραφής ή δεν τους δίνουμε καν σημασία και τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:58 Ο g1wrg0s έγραψε: #16 02-09-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Η Miss Brightside: #17 02-09-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Click για ανάπτυξη... Το δούλεμα σε πολλές περιπτώσεις είναι μια καλή λύση, ειδικά σε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trelomarw Νεοφερμένο μέλος Η Trelomarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Η Trelomarw: #18 02-09-11 12:34 Παιδια δεν ειναι και τοσο κακοι! ! ! ! ! ! ! !Απλα μην ασχολειστε μαζι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:36 Η tzwrtzia έγραψε: #19 02-09-11 12:36 Και μία χαζή ερώτηση. Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι από κομματικές παρατάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:38 Ο Chemwizard: #20 02-09-11 12:38 Δεν το κρύβουν βρε. Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν πατάνε για να το ξέρουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μην είσαι κακιά απλά σε μπερδεύουν για πρωτοετή κανονικά πρέπει να κολακεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η Revekka έγραψε: #14 02-09-11 11:57 Αν δεν με έχουν ξαναδεί ναι...Αλλά όχι όταν τους έχω κάνει μάθημα και τη ζωή πατίνι στις επιτηρήσεις!!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. missmary Νεοφερμένο μέλος Η missmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η missmary έγραψε: #15 02-09-11 11:57 οπότε για να καταλήξουμε, τους εκμεταλλευόμαστε για να κανονίσουμε τα της εγγραφής ή δεν τους δίνουμε καν σημασία και τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:58 Ο g1wrg0s έγραψε: #16 02-09-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Η Miss Brightside: #17 02-09-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Click για ανάπτυξη... Το δούλεμα σε πολλές περιπτώσεις είναι μια καλή λύση, ειδικά σε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trelomarw Νεοφερμένο μέλος Η Trelomarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Η Trelomarw: #18 02-09-11 12:34 Παιδια δεν ειναι και τοσο κακοι! ! ! ! ! ! ! !Απλα μην ασχολειστε μαζι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:36 Η tzwrtzia έγραψε: #19 02-09-11 12:36 Και μία χαζή ερώτηση. Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι από κομματικές παρατάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:38 Ο Chemwizard: #20 02-09-11 12:38 Δεν το κρύβουν βρε. Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν πατάνε για να το ξέρουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν δεν με έχουν ξαναδεί ναι...Αλλά όχι όταν τους έχω κάνει μάθημα και τη ζωή πατίνι στις επιτηρήσεις!!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
missmary Νεοφερμένο μέλος Η missmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 Η missmary έγραψε: #15 02-09-11 11:57 οπότε για να καταλήξουμε, τους εκμεταλλευόμαστε για να κανονίσουμε τα της εγγραφής ή δεν τους δίνουμε καν σημασία και τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:58 Ο g1wrg0s έγραψε: #16 02-09-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Η Miss Brightside: #17 02-09-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Click για ανάπτυξη... Το δούλεμα σε πολλές περιπτώσεις είναι μια καλή λύση, ειδικά σε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trelomarw Νεοφερμένο μέλος Η Trelomarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Η Trelomarw: #18 02-09-11 12:34 Παιδια δεν ειναι και τοσο κακοι! ! ! ! ! ! ! !Απλα μην ασχολειστε μαζι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:36 Η tzwrtzia έγραψε: #19 02-09-11 12:36 Και μία χαζή ερώτηση. Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι από κομματικές παρατάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:38 Ο Chemwizard: #20 02-09-11 12:38 Δεν το κρύβουν βρε. Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν πατάνε για να το ξέρουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οπότε για να καταλήξουμε, τους εκμεταλλευόμαστε για να κανονίσουμε τα της εγγραφής ή δεν τους δίνουμε καν σημασία και τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:58 Ο g1wrg0s έγραψε: #16 02-09-11 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Η Miss Brightside: #17 02-09-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Click για ανάπτυξη... Το δούλεμα σε πολλές περιπτώσεις είναι μια καλή λύση, ειδικά σε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trelomarw Νεοφερμένο μέλος Η Trelomarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Η Trelomarw: #18 02-09-11 12:34 Παιδια δεν ειναι και τοσο κακοι! ! ! ! ! ! ! !Απλα μην ασχολειστε μαζι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:36 Η tzwrtzia έγραψε: #19 02-09-11 12:36 Και μία χαζή ερώτηση. Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι από κομματικές παρατάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:38 Ο Chemwizard: #20 02-09-11 12:38 Δεν το κρύβουν βρε. Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν πατάνε για να το ξέρουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Η Miss Brightside: #17 02-09-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Click για ανάπτυξη... Το δούλεμα σε πολλές περιπτώσεις είναι μια καλή λύση, ειδικά σε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trelomarw Νεοφερμένο μέλος Η Trelomarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Η Trelomarw: #18 02-09-11 12:34 Παιδια δεν ειναι και τοσο κακοι! ! ! ! ! ! ! !Απλα μην ασχολειστε μαζι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:36 Η tzwrtzia έγραψε: #19 02-09-11 12:36 Και μία χαζή ερώτηση. Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι από κομματικές παρατάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:38 Ο Chemwizard: #20 02-09-11 12:38 Δεν το κρύβουν βρε. Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν πατάνε για να το ξέρουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: καλα εχουν πολυ πλακα..Τελικα το δουλεμα ειναι μια καλη λυση ! Click για ανάπτυξη... Το δούλεμα σε πολλές περιπτώσεις είναι μια καλή λύση, ειδικά σε αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trelomarw Νεοφερμένο μέλος Η Trelomarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Η Trelomarw: #18 02-09-11 12:34 Παιδια δεν ειναι και τοσο κακοι! ! ! ! ! ! ! !Απλα μην ασχολειστε μαζι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:36 Η tzwrtzia έγραψε: #19 02-09-11 12:36 Και μία χαζή ερώτηση. Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι από κομματικές παρατάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:38 Ο Chemwizard: #20 02-09-11 12:38 Δεν το κρύβουν βρε. Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν πατάνε για να το ξέρουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 giorgos5002 Andante Fofifofi78 pinkheart damn SlimShady Rk15 Mers Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια δεν ειναι και τοσο κακοι! ! ! ! ! ! ! !Απλα μην ασχολειστε μαζι τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:36 Η tzwrtzia έγραψε: #19 02-09-11 12:36 Και μία χαζή ερώτηση. Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι από κομματικές παρατάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:38 Ο Chemwizard: #20 02-09-11 12:38 Δεν το κρύβουν βρε. Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν πατάνε για να το ξέρουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και μία χαζή ερώτηση. Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι από κομματικές παρατάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:38 Ο Chemwizard: #20 02-09-11 12:38 Δεν το κρύβουν βρε. Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν πατάνε για να το ξέρουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011
Δεν το κρύβουν βρε. Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εμένα ακόμα και τώρα έρχονται και μου μιλάνε... Τους λέω "εγώ σου κάνω μάθημα παιδάκι μου, ΤΥΦΛΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;" Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν πατάνε για να το ξέρουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.