γενικά έχω ακούσει, ότι το αξύριστο πόδι σε γυναίκα μπορεί να αποτελεί σεξουαλικό φετίχ...(βλ. παλαιές φοιτήτριες της παράταξης ΠΚΣ)
άβυσσος το μυαλό του άντρα
Χμμμ... Κάτι έχει πάρει το μάτι μ' με αυτό το φαινόμενο.
Βλέπεις, οι παλαιές φοιτήτριες της πκσ (κ'οχι μονο)
είχαν την κακή συνήθεια να είναι
φεμινίστριες. Αυτό το κακό πράγμα
σήμαινε πολλά πράγματα, ένα από τα οποία ήταν
πως δεν έβλεπαν τους εαυτούς τους ως έπαθλα για τους άντρες.
Θα μ πείς τώρα "γιατί δηλαδή όσες φροντίζουν τους εαυτούς τους το κάνουν για τους άντρες;
Δεν μπορεί μια κοπέλα να νοιώθει όμορφα με τον εαυτό της, ύστερα από δίωρη αποτρίχωση με καυτά κεριά;"
Και θα συμφωνήσω... Σε μια δόση νομίζω πως όλες οι υπερβολές της ομορφιάς δεν γίνονται για τους άντρες.
Οι άντρες είναι απλά ζώα: "μπάλα-μαμ-σεκς-νάνι". Όλες αυτές οι ιστορίες με τα ινστιτούτα και τα κομμώτηρια γίνονται
απο τις γυναίκες για τις... γυναίκες: για να μπορεί η μία να καμαρώνεται στις άλλες
Θα τελείωσω αυτό το ανούσιο λογύδριο λέγοντας πως, μπορεί λεγοντας φεμινισμό σήμερα να φανταζόμαστε
αξύριστες πκσ-ούδες, μα κάτι τέτοιες α σ υ ν η θ ι σ τ ε ς γυναίκες ήταν που ήταν διατεθειμένες ακόμα και να
πεθάνουν, για να αποκτήσουν όλες οι γυναίκες δικαίωμα ψήφου, δικαίωμα εκπαίδευσης, δικαίωμα μητρότητας
άνευ πατρός...

Και μη νομίσεις ότι μιλάω για άλλες εποχές και μακρινούς τόπους.

Ακόμα και σήμερα,
σε χωριά όχι πολύ μακριά από εμάς, εάν μια γυναίκα δείξει μπούτι κατά λάθος, ξυρισμένο ή αξύριστο,
και το μάθει ο μπαρμπα-Μπαμπάς, τότε μπορεί να την πιάσει απο τα μαλλιά και να την λιανίσει στο ξύλο, χώρια
που δεν θα την δεί ήλιος για ένα μήνα...
Τι να πείς. Ας πάμε πάλι στις ΠΚΣούδες...
Αξύριστες ε; Τσ τσ τσ... Είναι ζώα αυτοί οι κομμουνιστές, παιδί μου.
Καληνύχτα...