pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ουάου. Ντάξει δε λέω, τραγικό το θέαμα, αλλά θα μπορούσε να της το φέρει με τρόπο μωρέ κι αυτός. Αμέσως στο χωρισμό. Εξάλλου μπορεί να μην είχε προλάβει η κοπέλα να κάνει αποτρίχωση.![]()
![]()
Ναι,αυτό του είπα και γω.Αλλά μου είπε οτι το μέγεθος της τρίχας δεν του έδινε τη δυνατότητα να σκεφτεί κάτι τέτοιοIt happens.

Ρε,είχε φρικάρει τελείως

Συγνώμη. Τα είχανε 1 χρόνο και στον χρόνο αυτό δεν είχε δει ούτε το ...χέρι της?
![]()
χαχαχαχαχα,τι να σας πω παιδιά.Ηταν σχέση εξ αποστάσεως και βλεπόντουσαν σπάνια,και μάλλον ήταν και τελείως πλατωνική σχέση.Οπότε ποιος ο λόγος να βγάλεις τα ρούχα σου?ε και ?οταν ειναι χειμωνας φορας τα ρουχα σου μεχρι να ερθει...η ανοιξη??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Νομίζω, όταν "τα έχεις" όσο σπάνια και να βλέπεις τον άλλον, και χωρίς να βγάλεις τα ρούχα σου, κάτι βλέπεις, κάτι πιάνεις......χαχαχαχαχα,τι να σας πω παιδιά.Ηταν σχέση εξ αποστάσεως και βλεπόντουσαν σπάνια,και μάλλον ήταν και τελείως πλατωνική σχέση.Οπότε ποιος ο λόγος να βγάλεις τα ρούχα σου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επαναλαμβάνω: πλατωνική σχέση.Τι να πιάσουνε?Νομίζω, όταν "τα έχεις" όσο σπάνια και να βλέπεις τον άλλον, και χωρίς να βγάλεις τα ρούχα σου, κάτι βλέπεις, κάτι πιάνεις......
![]()

Mcstefan7
Νεοφερμένο μέλος

manitari
Νεοφερμένο μέλος

πάντος για τα κορίτσια η αποτρίχωση ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!
οχι μονο για τα κοριτσια...οσο ειναι για εμας ειναι και για εσας.......
Mcstefan7
Νεοφερμένο μέλος

oasis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mcstefan7
Νεοφερμένο μέλος

manitari
Νεοφερμένο μέλος

Για τα αγόρια δεν είναι αναγκαίο(εκτος ενος σημείου..) ανάλογα με το άτομα πάει αμα γουστάρει να είναι άτριχος ή όχι ενώ οι γυναίκες με τρίχες είναι αντιερωτικές...
οχι εντάξη εδώ πρέπει να παραδεχτώ οτι έχεις δίκιο...αλλά ειναι θέμα αισθητικής αποκλιστηκά και μόνο.....
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος

θα έλεγα ότι είναι και θέμα υγιεινής...
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάνω δημοσκόπηση για αγόρια και κορίτσια, και φυσικά και συζήτηση. Οπότε οι επιλογές είναι τέσσερις όπως θα δείτε ανάλογα αν είστε κοριτσάκια ή άντρακλες. Για εσάς που δεν είστε σίγουροι για το φύλο σας ή έχετε κάνει από 1 και παραπάνω φορές αλλαγή φύλου θα σας παρακαλούσα να ψηφίσετε ανάλογα με το φύλο που είχατε κατά την γέννηση σας και να το αναφέρετε είτε στην συζήτηση είτε σε p.m. Σας ευχαριστώ πολύ αναμένω να δω ποικιλία απαντήσεων και συνοστισμό στην ψηφοφορία...

Dalian
Περιβόητο μέλος

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

Άρα??? Τι προτιμάς γενικά?Σε γενικές γραμμές η τρίχα σε φυσιολογικό βαθμό στους άνδρες δεν με ενοχλεί. Η υπερβολικά έντονη τριχοφυία ωστόσο μου φαίνεται κάπως απωθητική, όσο και να 'χει.![]()
Φήφισε αυτό που προτιμάς περισσότερο...αναλογα το ατομο...δε ξερω![]()
Dalian
Περιβόητο μέλος

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

'Νταξ.. αν το παιδί δεν θέλει δεν θα τον υποχρεώσω κιόλας...XD Ψηφίζω πάντως ξυρισμένα!
του συγκεκριμενου που δκεφτομαι δε θα του πηγαινε καθολου,αρα εκει υποχρεωτικα

nPb
Επιφανές μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Σιγά που θα ξυρίσουμε και τα πόδια ρε... Τι είμαστε??? Αδερφές??

Βαρβατίλα mode off
Σοβαρά πάντως κάτι δεν μου κάθεται με το ξύρισμα στα πόδια για τους άντρες... Όχι πως θα κατακρίνω αυτόν που θα το κάνει, αλλά δεν μου κάθεται καλά ρε παιδί μου... Δεν μπορώ να το εξηγήσω και πολύ καλά... Ψιλοστερεότυπο μου κάνει...
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

αχαχαχαχα.... γαμ@τ0.... ναι στερεότυπο, αλλά το θεωρώ και φυσικό... Οι τρίχες βγαίνουν από το DNA μας οπότε ψιλοστερεότυπο λόγω όμως και φύσης...Βαρβατίλα mode on:
Σιγά που θα ξυρίσουμε και τα πόδια ρε... Τι είμαστε??? Αδερφές??
Βαρβατίλα mode off
Σοβαρά πάντως κάτι δεν μου κάθεται με το ξύρισμα στα πόδια για τους άντρες... Όχι πως θα κατακρίνω αυτόν που θα το κάνει, αλλά δεν μου κάθεται καλά ρε παιδί μου... Δεν μπορώ να το εξηγήσω και πολύ καλά... Ψιλοστερεότυπο μου κάνει...
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος

πέρα από τις βλακείες είναι αντιαισθητικό να είναι άτριχος ο άντρας-το αγόρι.Ιου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.