m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Ο m3Lt3D έγραψε: #541 30-09-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: εσυ ειπες οτι "απλα δεν θα τα φτιαξεις μαζι της" μηπως ομως ειναι εντελως αυθαιρετο το να θεωρεις οτι οποια δεν δεχεται να ξυριστει το κανει για να παει στην κοινωνια; απο εκει και περα. το να κανεις κατι μονο και μονο για την ομογενεια, δηλαδη επειδη το κανουν οι υπολοιποι, ειναι πολλες φορες πιο ηλιθιο, και δυστυχως, ειναι πολυ συνηθισμενο στης μερες μας Click για ανάπτυξη... Ωραια,μην ξυριζεσαι, μην θεωρεις πλεονεκτιμα σε μια κοπελα το οτι ειναι ξυρισμενη. Δικαιωμα σου. Ναι, ειπα οτι δεν θα τα φτιαξω μαζι της.Και αναφερεται σε αλλη περιπτωση απο αυτη για την οποια με ρωτησες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YaNsE Νεοφερμένο μέλος Ο YaNsE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:04 Ο YaNsE έγραψε: #542 02-10-09 16:04 εγω προσωπικα πιστευω πως το ξυρισμα κανει καλο στο αισθητικο κομματι της ζωης . αν και είμαι αγόρι μερικες φορές ξυρίζω και τα πόδια μου :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Ο mangkac έγραψε: #543 02-10-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από YaNsE: εγω προσωπικα πιστευω πως το ξυρισμα κανει καλο στο αισθητικο κομματι της ζωης . αν και είμαι αγόρι μερικες φορές ξυρίζω και τα πόδια μου :no1: Click για ανάπτυξη... Δηλαδη αμα εχεις τριχες στα ποδια ειναι αντιαισθητικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Ο Φιλιον_Τερας: #544 02-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: Ωραια,μην ξυριζεσαι, μην θεωρεις πλεονεκτιμα σε μια κοπελα το οτι ειναι ξυρισμενη. Δικαιωμα σου. Ναι, ειπα οτι δεν θα τα φτιαξω μαζι της.Και αναφερεται σε αλλη περιπτωση απο αυτη για την οποια με ρωτησες πριν. Click για ανάπτυξη... αλλη περιπτωση; δεν νομιζω. δεν εχει να κανει με το αν ξυριζομαι ή οχι εγω. εχει να κανει με την ανοησία του "πρεπει να ξυριζομαστε, επιβαλλεται". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:17 Ο thanous18: #545 02-10-09 19:17 αμα θεωρεις οτι αισθητικα ειναι πιο ωραιο τοτε να τις ξυρισεις..αλλα δεν ειναι και απαραιτητο....παντως ειναι ενοχλητικες ορισμενες τριχες. Οσο αφορα το στοματικο σεξ... η αληθεια ειναι οτι βολευει κατι τετοιο.Αλλα τεσπα μην ασχολειστε με τριχες!!Υπαρχουν πιο σημαντικα πραματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η ~kynthia έγραψε: #546 02-10-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από p0d: φυσικα κ δεν ειναι. αλλα μιλαω για ευαισθητες κυριως περιοχες οπου η καθαριοτητα εκει πρεπει να ειναι μεγαλη εκει αναφερομουν κ το ειπα. τωρα ξυρισμα στα ποδια και μασχαλες απο αγορια ουτε μενα μαρεσει στα κοριτσια επιβαλεται Click για ανάπτυξη... Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairoula_patra Νεοφερμένο μέλος Η mairoula_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:36 Η mairoula_patra: #547 02-10-09 21:36 πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:42 Η Kotatsuneko: #548 02-10-09 21:42 Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:48 Ο mangkac έγραψε: #549 02-10-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mairoula_patra: πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Click για ανάπτυξη... Problem....:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η razorbladeDream: #550 02-10-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από mairoula_patra: πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Click για ανάπτυξη... ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:13 Ο mangkac έγραψε: #551 02-10-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η razorbladeDream: #552 02-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από mangkac: Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Click για ανάπτυξη... οχι αυτο που υπογραμμισες ειναι αλλο θεμα οχι καμια σχεση με τριχες που λεει η κοπελα..καμια λαθος δικο μου που δεν βαζω σημεια στιξεως ή μαλλον που τα γραφω ολα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:23 Ο m3Lt3D έγραψε: #553 02-10-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αλλη περιπτωση; δεν νομιζω. δεν εχει να κανει με το αν ξυριζομαι ή οχι εγω. εχει να κανει με την ανοησία του "πρεπει να ξυριζομαστε, επιβαλλεται". Click για ανάπτυξη... Αλλο το να βλεπεις πως μια κοπελα ειναι αξυριστη πρωτου την γνωρισεις, και αλλο αφου την γνωρισεις και σου εχει δημιουργησει ηδη μια εντυπωση. Δεν ειπα πως πρεπει να ξυριζομαστε, ουτε πως επιβαλλεται.Δεν το επιβαλλλω σε κανεναν.Μαλλον εσυ επιβαλλεις τις δικες σου αποψεις με εμμεσο τροπο.Κρατα τις δικα σου γουστα, και κραταω τα δικα μου.Δεν μπορουμε να βγαλουμε κατι παραπανω απο τη συζητηση,γιατι ειναι θεμα γουστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:32 Ο Nickname έγραψε: #554 02-10-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Click για ανάπτυξη... τι εννοείτε "κρεμσμένο"? σόρρυ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairoula_patra Νεοφερμένο μέλος Η mairoula_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η mairoula_patra: #555 02-10-09 22:40 Δεν ρώτησα περισσότερα σε αυτό το θέμα. άλλωστε δεν είχα πάει για αυτό είχα πάει για κάτι πολύ σοβαρότερο που απασχολεί πολλές κοπέλες (την πλειοψηφία ίσως) και δεν είχα το μυαλό κ την όρεξη να μάθω για τρίχες. Ο γιατρός θεωρείται κορυφαίος γυναικολόγος η επίσκεψη ήταν πανάκριβη και ήταν η δεύτερη φορά που πήγαινα.Απλά στο τέλος της επίσκεψης επειδή είχαμε λίγο χρόνο τον ρώτησα για τηνπεριοχή στο μπικίνι κ μου είπε να μην το ξυρίζω καθόλου κ μάλιστα επέμενε πολύ. Πάντως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα από τις τρίχες όπως τα μεταδιδόμενα νοσήματα.. Πριν το ξύριζα ειδικά όταν είχα αγόρι τώρα απλώς τα κόβω με ψαλιδάκι κ προσέχω την περιοχή γύρω απότ ο μπικίνι. Πριν που είπα ότι κρεμάει έννοούσα γερασμένο πολύ στην όψη ή χαλαρωμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:16 Ο orathac έγραψε: #556 02-10-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... ΠΟ, και το περιμενα οτι θα υπηρχε μια τετοια ομαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η prinCess.: #557 03-10-09 15:02 νταξει παιδια αν το παμε ετσι κ εσεις τα αγορια μην ξυριζεστε καν κ αφηστε κ γενια ως το πατωμα να μην μπορειτε να φατε σαν ανθρωποι να μην μπορεις να φιλησεις τη κοπελα σου κ.ο.κ.... δν λεω να το κανεις επδ ετσι ειναι το στιλ σου και σε γοητευει[αλλο αυτο] αλλα να το κανεις επδ δεν το θεωρεις απαραιτο κ βαριεσαι κ θες απλα να πας κοντρα! αν ειναι ετσι καντε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:12 Ο D.Gray-man: #558 03-10-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: θεωρώ οτι το να ξυρίζει αγόρι τα πόδια του είναι μεγάλη μαλακία! Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ της μόδας πάντως... Τώρα ξυρίζονται και στα χέρια έλεος Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν καταλαβαινω γιατι μετρατε τον ανδρισμο με το ξυρισμα....:what: Click για ανάπτυξη... Γιατί η τριχοφυία στους άνδρες όπως λέει και ο Ηλίας, τους κάνει να διαφέρουν - εξωτερικά τουλάχιστον- από τη γυναίκα... Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Πρέπει να καταλάβεις ότι η τριχοφυιιά σε αυτά τα σημεία καθώς και το στήθος ξεχωρίζουν τον άντρα πα' την γυναίκα. Εντάξει υπάρχουν και άλλα όπως φωνή, χρωμοσώματα αλλά εξωτερικά τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ για το στήθος, αλλά παρ' όλα αυτά +1 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: και γιατι,πρεπει να εισαι αρκουδα για να δειχνεις οτι εισαι αντρας? ελεος ρε παιδια τωρα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Ο NoiSy MaN: #559 03-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Ο D.Gray-man: #560 03-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Click για ανάπτυξη... Σαν αυτόν το δημοσιογράφο του Πολύ Μπλα Μπλα στο Alter που είχε το ίδιο χτένισμα με τη Μανωλίδου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fasdag: εσυ ειπες οτι "απλα δεν θα τα φτιαξεις μαζι της" μηπως ομως ειναι εντελως αυθαιρετο το να θεωρεις οτι οποια δεν δεχεται να ξυριστει το κανει για να παει στην κοινωνια; απο εκει και περα. το να κανεις κατι μονο και μονο για την ομογενεια, δηλαδη επειδη το κανουν οι υπολοιποι, ειναι πολλες φορες πιο ηλιθιο, και δυστυχως, ειναι πολυ συνηθισμενο στης μερες μας Click για ανάπτυξη... Ωραια,μην ξυριζεσαι, μην θεωρεις πλεονεκτιμα σε μια κοπελα το οτι ειναι ξυρισμενη. Δικαιωμα σου. Ναι, ειπα οτι δεν θα τα φτιαξω μαζι της.Και αναφερεται σε αλλη περιπτωση απο αυτη για την οποια με ρωτησες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YaNsE Νεοφερμένο μέλος Ο YaNsE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:04 Ο YaNsE έγραψε: #542 02-10-09 16:04 εγω προσωπικα πιστευω πως το ξυρισμα κανει καλο στο αισθητικο κομματι της ζωης . αν και είμαι αγόρι μερικες φορές ξυρίζω και τα πόδια μου :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Ο mangkac έγραψε: #543 02-10-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από YaNsE: εγω προσωπικα πιστευω πως το ξυρισμα κανει καλο στο αισθητικο κομματι της ζωης . αν και είμαι αγόρι μερικες φορές ξυρίζω και τα πόδια μου :no1: Click για ανάπτυξη... Δηλαδη αμα εχεις τριχες στα ποδια ειναι αντιαισθητικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Ο Φιλιον_Τερας: #544 02-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: Ωραια,μην ξυριζεσαι, μην θεωρεις πλεονεκτιμα σε μια κοπελα το οτι ειναι ξυρισμενη. Δικαιωμα σου. Ναι, ειπα οτι δεν θα τα φτιαξω μαζι της.Και αναφερεται σε αλλη περιπτωση απο αυτη για την οποια με ρωτησες πριν. Click για ανάπτυξη... αλλη περιπτωση; δεν νομιζω. δεν εχει να κανει με το αν ξυριζομαι ή οχι εγω. εχει να κανει με την ανοησία του "πρεπει να ξυριζομαστε, επιβαλλεται". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:17 Ο thanous18: #545 02-10-09 19:17 αμα θεωρεις οτι αισθητικα ειναι πιο ωραιο τοτε να τις ξυρισεις..αλλα δεν ειναι και απαραιτητο....παντως ειναι ενοχλητικες ορισμενες τριχες. Οσο αφορα το στοματικο σεξ... η αληθεια ειναι οτι βολευει κατι τετοιο.Αλλα τεσπα μην ασχολειστε με τριχες!!Υπαρχουν πιο σημαντικα πραματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η ~kynthia έγραψε: #546 02-10-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από p0d: φυσικα κ δεν ειναι. αλλα μιλαω για ευαισθητες κυριως περιοχες οπου η καθαριοτητα εκει πρεπει να ειναι μεγαλη εκει αναφερομουν κ το ειπα. τωρα ξυρισμα στα ποδια και μασχαλες απο αγορια ουτε μενα μαρεσει στα κοριτσια επιβαλεται Click για ανάπτυξη... Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairoula_patra Νεοφερμένο μέλος Η mairoula_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:36 Η mairoula_patra: #547 02-10-09 21:36 πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:42 Η Kotatsuneko: #548 02-10-09 21:42 Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:48 Ο mangkac έγραψε: #549 02-10-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mairoula_patra: πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Click για ανάπτυξη... Problem....:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η razorbladeDream: #550 02-10-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από mairoula_patra: πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Click για ανάπτυξη... ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:13 Ο mangkac έγραψε: #551 02-10-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η razorbladeDream: #552 02-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από mangkac: Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Click για ανάπτυξη... οχι αυτο που υπογραμμισες ειναι αλλο θεμα οχι καμια σχεση με τριχες που λεει η κοπελα..καμια λαθος δικο μου που δεν βαζω σημεια στιξεως ή μαλλον που τα γραφω ολα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:23 Ο m3Lt3D έγραψε: #553 02-10-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αλλη περιπτωση; δεν νομιζω. δεν εχει να κανει με το αν ξυριζομαι ή οχι εγω. εχει να κανει με την ανοησία του "πρεπει να ξυριζομαστε, επιβαλλεται". Click για ανάπτυξη... Αλλο το να βλεπεις πως μια κοπελα ειναι αξυριστη πρωτου την γνωρισεις, και αλλο αφου την γνωρισεις και σου εχει δημιουργησει ηδη μια εντυπωση. Δεν ειπα πως πρεπει να ξυριζομαστε, ουτε πως επιβαλλεται.Δεν το επιβαλλλω σε κανεναν.Μαλλον εσυ επιβαλλεις τις δικες σου αποψεις με εμμεσο τροπο.Κρατα τις δικα σου γουστα, και κραταω τα δικα μου.Δεν μπορουμε να βγαλουμε κατι παραπανω απο τη συζητηση,γιατι ειναι θεμα γουστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:32 Ο Nickname έγραψε: #554 02-10-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Click για ανάπτυξη... τι εννοείτε "κρεμσμένο"? σόρρυ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairoula_patra Νεοφερμένο μέλος Η mairoula_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η mairoula_patra: #555 02-10-09 22:40 Δεν ρώτησα περισσότερα σε αυτό το θέμα. άλλωστε δεν είχα πάει για αυτό είχα πάει για κάτι πολύ σοβαρότερο που απασχολεί πολλές κοπέλες (την πλειοψηφία ίσως) και δεν είχα το μυαλό κ την όρεξη να μάθω για τρίχες. Ο γιατρός θεωρείται κορυφαίος γυναικολόγος η επίσκεψη ήταν πανάκριβη και ήταν η δεύτερη φορά που πήγαινα.Απλά στο τέλος της επίσκεψης επειδή είχαμε λίγο χρόνο τον ρώτησα για τηνπεριοχή στο μπικίνι κ μου είπε να μην το ξυρίζω καθόλου κ μάλιστα επέμενε πολύ. Πάντως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα από τις τρίχες όπως τα μεταδιδόμενα νοσήματα.. Πριν το ξύριζα ειδικά όταν είχα αγόρι τώρα απλώς τα κόβω με ψαλιδάκι κ προσέχω την περιοχή γύρω απότ ο μπικίνι. Πριν που είπα ότι κρεμάει έννοούσα γερασμένο πολύ στην όψη ή χαλαρωμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:16 Ο orathac έγραψε: #556 02-10-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... ΠΟ, και το περιμενα οτι θα υπηρχε μια τετοια ομαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η prinCess.: #557 03-10-09 15:02 νταξει παιδια αν το παμε ετσι κ εσεις τα αγορια μην ξυριζεστε καν κ αφηστε κ γενια ως το πατωμα να μην μπορειτε να φατε σαν ανθρωποι να μην μπορεις να φιλησεις τη κοπελα σου κ.ο.κ.... δν λεω να το κανεις επδ ετσι ειναι το στιλ σου και σε γοητευει[αλλο αυτο] αλλα να το κανεις επδ δεν το θεωρεις απαραιτο κ βαριεσαι κ θες απλα να πας κοντρα! αν ειναι ετσι καντε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:12 Ο D.Gray-man: #558 03-10-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: θεωρώ οτι το να ξυρίζει αγόρι τα πόδια του είναι μεγάλη μαλακία! Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ της μόδας πάντως... Τώρα ξυρίζονται και στα χέρια έλεος Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν καταλαβαινω γιατι μετρατε τον ανδρισμο με το ξυρισμα....:what: Click για ανάπτυξη... Γιατί η τριχοφυία στους άνδρες όπως λέει και ο Ηλίας, τους κάνει να διαφέρουν - εξωτερικά τουλάχιστον- από τη γυναίκα... Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Πρέπει να καταλάβεις ότι η τριχοφυιιά σε αυτά τα σημεία καθώς και το στήθος ξεχωρίζουν τον άντρα πα' την γυναίκα. Εντάξει υπάρχουν και άλλα όπως φωνή, χρωμοσώματα αλλά εξωτερικά τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ για το στήθος, αλλά παρ' όλα αυτά +1 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: και γιατι,πρεπει να εισαι αρκουδα για να δειχνεις οτι εισαι αντρας? ελεος ρε παιδια τωρα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Ο NoiSy MaN: #559 03-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Ο D.Gray-man: #560 03-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Click για ανάπτυξη... Σαν αυτόν το δημοσιογράφο του Πολύ Μπλα Μπλα στο Alter που είχε το ίδιο χτένισμα με τη Μανωλίδου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω προσωπικα πιστευω πως το ξυρισμα κανει καλο στο αισθητικο κομματι της ζωης . αν και είμαι αγόρι μερικες φορές ξυρίζω και τα πόδια μου :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Ο mangkac έγραψε: #543 02-10-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από YaNsE: εγω προσωπικα πιστευω πως το ξυρισμα κανει καλο στο αισθητικο κομματι της ζωης . αν και είμαι αγόρι μερικες φορές ξυρίζω και τα πόδια μου :no1: Click για ανάπτυξη... Δηλαδη αμα εχεις τριχες στα ποδια ειναι αντιαισθητικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Ο Φιλιον_Τερας: #544 02-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: Ωραια,μην ξυριζεσαι, μην θεωρεις πλεονεκτιμα σε μια κοπελα το οτι ειναι ξυρισμενη. Δικαιωμα σου. Ναι, ειπα οτι δεν θα τα φτιαξω μαζι της.Και αναφερεται σε αλλη περιπτωση απο αυτη για την οποια με ρωτησες πριν. Click για ανάπτυξη... αλλη περιπτωση; δεν νομιζω. δεν εχει να κανει με το αν ξυριζομαι ή οχι εγω. εχει να κανει με την ανοησία του "πρεπει να ξυριζομαστε, επιβαλλεται". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:17 Ο thanous18: #545 02-10-09 19:17 αμα θεωρεις οτι αισθητικα ειναι πιο ωραιο τοτε να τις ξυρισεις..αλλα δεν ειναι και απαραιτητο....παντως ειναι ενοχλητικες ορισμενες τριχες. Οσο αφορα το στοματικο σεξ... η αληθεια ειναι οτι βολευει κατι τετοιο.Αλλα τεσπα μην ασχολειστε με τριχες!!Υπαρχουν πιο σημαντικα πραματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η ~kynthia έγραψε: #546 02-10-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από p0d: φυσικα κ δεν ειναι. αλλα μιλαω για ευαισθητες κυριως περιοχες οπου η καθαριοτητα εκει πρεπει να ειναι μεγαλη εκει αναφερομουν κ το ειπα. τωρα ξυρισμα στα ποδια και μασχαλες απο αγορια ουτε μενα μαρεσει στα κοριτσια επιβαλεται Click για ανάπτυξη... Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairoula_patra Νεοφερμένο μέλος Η mairoula_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:36 Η mairoula_patra: #547 02-10-09 21:36 πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:42 Η Kotatsuneko: #548 02-10-09 21:42 Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:48 Ο mangkac έγραψε: #549 02-10-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mairoula_patra: πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Click για ανάπτυξη... Problem....:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η razorbladeDream: #550 02-10-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από mairoula_patra: πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Click για ανάπτυξη... ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:13 Ο mangkac έγραψε: #551 02-10-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η razorbladeDream: #552 02-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από mangkac: Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Click για ανάπτυξη... οχι αυτο που υπογραμμισες ειναι αλλο θεμα οχι καμια σχεση με τριχες που λεει η κοπελα..καμια λαθος δικο μου που δεν βαζω σημεια στιξεως ή μαλλον που τα γραφω ολα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:23 Ο m3Lt3D έγραψε: #553 02-10-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αλλη περιπτωση; δεν νομιζω. δεν εχει να κανει με το αν ξυριζομαι ή οχι εγω. εχει να κανει με την ανοησία του "πρεπει να ξυριζομαστε, επιβαλλεται". Click για ανάπτυξη... Αλλο το να βλεπεις πως μια κοπελα ειναι αξυριστη πρωτου την γνωρισεις, και αλλο αφου την γνωρισεις και σου εχει δημιουργησει ηδη μια εντυπωση. Δεν ειπα πως πρεπει να ξυριζομαστε, ουτε πως επιβαλλεται.Δεν το επιβαλλλω σε κανεναν.Μαλλον εσυ επιβαλλεις τις δικες σου αποψεις με εμμεσο τροπο.Κρατα τις δικα σου γουστα, και κραταω τα δικα μου.Δεν μπορουμε να βγαλουμε κατι παραπανω απο τη συζητηση,γιατι ειναι θεμα γουστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:32 Ο Nickname έγραψε: #554 02-10-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Click για ανάπτυξη... τι εννοείτε "κρεμσμένο"? σόρρυ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairoula_patra Νεοφερμένο μέλος Η mairoula_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η mairoula_patra: #555 02-10-09 22:40 Δεν ρώτησα περισσότερα σε αυτό το θέμα. άλλωστε δεν είχα πάει για αυτό είχα πάει για κάτι πολύ σοβαρότερο που απασχολεί πολλές κοπέλες (την πλειοψηφία ίσως) και δεν είχα το μυαλό κ την όρεξη να μάθω για τρίχες. Ο γιατρός θεωρείται κορυφαίος γυναικολόγος η επίσκεψη ήταν πανάκριβη και ήταν η δεύτερη φορά που πήγαινα.Απλά στο τέλος της επίσκεψης επειδή είχαμε λίγο χρόνο τον ρώτησα για τηνπεριοχή στο μπικίνι κ μου είπε να μην το ξυρίζω καθόλου κ μάλιστα επέμενε πολύ. Πάντως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα από τις τρίχες όπως τα μεταδιδόμενα νοσήματα.. Πριν το ξύριζα ειδικά όταν είχα αγόρι τώρα απλώς τα κόβω με ψαλιδάκι κ προσέχω την περιοχή γύρω απότ ο μπικίνι. Πριν που είπα ότι κρεμάει έννοούσα γερασμένο πολύ στην όψη ή χαλαρωμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:16 Ο orathac έγραψε: #556 02-10-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... ΠΟ, και το περιμενα οτι θα υπηρχε μια τετοια ομαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η prinCess.: #557 03-10-09 15:02 νταξει παιδια αν το παμε ετσι κ εσεις τα αγορια μην ξυριζεστε καν κ αφηστε κ γενια ως το πατωμα να μην μπορειτε να φατε σαν ανθρωποι να μην μπορεις να φιλησεις τη κοπελα σου κ.ο.κ.... δν λεω να το κανεις επδ ετσι ειναι το στιλ σου και σε γοητευει[αλλο αυτο] αλλα να το κανεις επδ δεν το θεωρεις απαραιτο κ βαριεσαι κ θες απλα να πας κοντρα! αν ειναι ετσι καντε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:12 Ο D.Gray-man: #558 03-10-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: θεωρώ οτι το να ξυρίζει αγόρι τα πόδια του είναι μεγάλη μαλακία! Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ της μόδας πάντως... Τώρα ξυρίζονται και στα χέρια έλεος Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν καταλαβαινω γιατι μετρατε τον ανδρισμο με το ξυρισμα....:what: Click για ανάπτυξη... Γιατί η τριχοφυία στους άνδρες όπως λέει και ο Ηλίας, τους κάνει να διαφέρουν - εξωτερικά τουλάχιστον- από τη γυναίκα... Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Πρέπει να καταλάβεις ότι η τριχοφυιιά σε αυτά τα σημεία καθώς και το στήθος ξεχωρίζουν τον άντρα πα' την γυναίκα. Εντάξει υπάρχουν και άλλα όπως φωνή, χρωμοσώματα αλλά εξωτερικά τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ για το στήθος, αλλά παρ' όλα αυτά +1 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: και γιατι,πρεπει να εισαι αρκουδα για να δειχνεις οτι εισαι αντρας? ελεος ρε παιδια τωρα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Ο NoiSy MaN: #559 03-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Ο D.Gray-man: #560 03-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Click για ανάπτυξη... Σαν αυτόν το δημοσιογράφο του Πολύ Μπλα Μπλα στο Alter που είχε το ίδιο χτένισμα με τη Μανωλίδου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από YaNsE: εγω προσωπικα πιστευω πως το ξυρισμα κανει καλο στο αισθητικο κομματι της ζωης . αν και είμαι αγόρι μερικες φορές ξυρίζω και τα πόδια μου :no1: Click για ανάπτυξη... Δηλαδη αμα εχεις τριχες στα ποδια ειναι αντιαισθητικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:30 Ο Φιλιον_Τερας: #544 02-10-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: Ωραια,μην ξυριζεσαι, μην θεωρεις πλεονεκτιμα σε μια κοπελα το οτι ειναι ξυρισμενη. Δικαιωμα σου. Ναι, ειπα οτι δεν θα τα φτιαξω μαζι της.Και αναφερεται σε αλλη περιπτωση απο αυτη για την οποια με ρωτησες πριν. Click για ανάπτυξη... αλλη περιπτωση; δεν νομιζω. δεν εχει να κανει με το αν ξυριζομαι ή οχι εγω. εχει να κανει με την ανοησία του "πρεπει να ξυριζομαστε, επιβαλλεται". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:17 Ο thanous18: #545 02-10-09 19:17 αμα θεωρεις οτι αισθητικα ειναι πιο ωραιο τοτε να τις ξυρισεις..αλλα δεν ειναι και απαραιτητο....παντως ειναι ενοχλητικες ορισμενες τριχες. Οσο αφορα το στοματικο σεξ... η αληθεια ειναι οτι βολευει κατι τετοιο.Αλλα τεσπα μην ασχολειστε με τριχες!!Υπαρχουν πιο σημαντικα πραματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η ~kynthia έγραψε: #546 02-10-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από p0d: φυσικα κ δεν ειναι. αλλα μιλαω για ευαισθητες κυριως περιοχες οπου η καθαριοτητα εκει πρεπει να ειναι μεγαλη εκει αναφερομουν κ το ειπα. τωρα ξυρισμα στα ποδια και μασχαλες απο αγορια ουτε μενα μαρεσει στα κοριτσια επιβαλεται Click για ανάπτυξη... Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairoula_patra Νεοφερμένο μέλος Η mairoula_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:36 Η mairoula_patra: #547 02-10-09 21:36 πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:42 Η Kotatsuneko: #548 02-10-09 21:42 Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:48 Ο mangkac έγραψε: #549 02-10-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mairoula_patra: πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Click για ανάπτυξη... Problem....:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η razorbladeDream: #550 02-10-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από mairoula_patra: πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Click για ανάπτυξη... ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:13 Ο mangkac έγραψε: #551 02-10-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η razorbladeDream: #552 02-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από mangkac: Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Click για ανάπτυξη... οχι αυτο που υπογραμμισες ειναι αλλο θεμα οχι καμια σχεση με τριχες που λεει η κοπελα..καμια λαθος δικο μου που δεν βαζω σημεια στιξεως ή μαλλον που τα γραφω ολα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:23 Ο m3Lt3D έγραψε: #553 02-10-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αλλη περιπτωση; δεν νομιζω. δεν εχει να κανει με το αν ξυριζομαι ή οχι εγω. εχει να κανει με την ανοησία του "πρεπει να ξυριζομαστε, επιβαλλεται". Click για ανάπτυξη... Αλλο το να βλεπεις πως μια κοπελα ειναι αξυριστη πρωτου την γνωρισεις, και αλλο αφου την γνωρισεις και σου εχει δημιουργησει ηδη μια εντυπωση. Δεν ειπα πως πρεπει να ξυριζομαστε, ουτε πως επιβαλλεται.Δεν το επιβαλλλω σε κανεναν.Μαλλον εσυ επιβαλλεις τις δικες σου αποψεις με εμμεσο τροπο.Κρατα τις δικα σου γουστα, και κραταω τα δικα μου.Δεν μπορουμε να βγαλουμε κατι παραπανω απο τη συζητηση,γιατι ειναι θεμα γουστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:32 Ο Nickname έγραψε: #554 02-10-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Click για ανάπτυξη... τι εννοείτε "κρεμσμένο"? σόρρυ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairoula_patra Νεοφερμένο μέλος Η mairoula_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η mairoula_patra: #555 02-10-09 22:40 Δεν ρώτησα περισσότερα σε αυτό το θέμα. άλλωστε δεν είχα πάει για αυτό είχα πάει για κάτι πολύ σοβαρότερο που απασχολεί πολλές κοπέλες (την πλειοψηφία ίσως) και δεν είχα το μυαλό κ την όρεξη να μάθω για τρίχες. Ο γιατρός θεωρείται κορυφαίος γυναικολόγος η επίσκεψη ήταν πανάκριβη και ήταν η δεύτερη φορά που πήγαινα.Απλά στο τέλος της επίσκεψης επειδή είχαμε λίγο χρόνο τον ρώτησα για τηνπεριοχή στο μπικίνι κ μου είπε να μην το ξυρίζω καθόλου κ μάλιστα επέμενε πολύ. Πάντως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα από τις τρίχες όπως τα μεταδιδόμενα νοσήματα.. Πριν το ξύριζα ειδικά όταν είχα αγόρι τώρα απλώς τα κόβω με ψαλιδάκι κ προσέχω την περιοχή γύρω απότ ο μπικίνι. Πριν που είπα ότι κρεμάει έννοούσα γερασμένο πολύ στην όψη ή χαλαρωμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:16 Ο orathac έγραψε: #556 02-10-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... ΠΟ, και το περιμενα οτι θα υπηρχε μια τετοια ομαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η prinCess.: #557 03-10-09 15:02 νταξει παιδια αν το παμε ετσι κ εσεις τα αγορια μην ξυριζεστε καν κ αφηστε κ γενια ως το πατωμα να μην μπορειτε να φατε σαν ανθρωποι να μην μπορεις να φιλησεις τη κοπελα σου κ.ο.κ.... δν λεω να το κανεις επδ ετσι ειναι το στιλ σου και σε γοητευει[αλλο αυτο] αλλα να το κανεις επδ δεν το θεωρεις απαραιτο κ βαριεσαι κ θες απλα να πας κοντρα! αν ειναι ετσι καντε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:12 Ο D.Gray-man: #558 03-10-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: θεωρώ οτι το να ξυρίζει αγόρι τα πόδια του είναι μεγάλη μαλακία! Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ της μόδας πάντως... Τώρα ξυρίζονται και στα χέρια έλεος Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν καταλαβαινω γιατι μετρατε τον ανδρισμο με το ξυρισμα....:what: Click για ανάπτυξη... Γιατί η τριχοφυία στους άνδρες όπως λέει και ο Ηλίας, τους κάνει να διαφέρουν - εξωτερικά τουλάχιστον- από τη γυναίκα... Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Πρέπει να καταλάβεις ότι η τριχοφυιιά σε αυτά τα σημεία καθώς και το στήθος ξεχωρίζουν τον άντρα πα' την γυναίκα. Εντάξει υπάρχουν και άλλα όπως φωνή, χρωμοσώματα αλλά εξωτερικά τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ για το στήθος, αλλά παρ' όλα αυτά +1 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: και γιατι,πρεπει να εισαι αρκουδα για να δειχνεις οτι εισαι αντρας? ελεος ρε παιδια τωρα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Ο NoiSy MaN: #559 03-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Ο D.Gray-man: #560 03-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Click για ανάπτυξη... Σαν αυτόν το δημοσιογράφο του Πολύ Μπλα Μπλα στο Alter που είχε το ίδιο χτένισμα με τη Μανωλίδου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: Ωραια,μην ξυριζεσαι, μην θεωρεις πλεονεκτιμα σε μια κοπελα το οτι ειναι ξυρισμενη. Δικαιωμα σου. Ναι, ειπα οτι δεν θα τα φτιαξω μαζι της.Και αναφερεται σε αλλη περιπτωση απο αυτη για την οποια με ρωτησες πριν. Click για ανάπτυξη... αλλη περιπτωση; δεν νομιζω. δεν εχει να κανει με το αν ξυριζομαι ή οχι εγω. εχει να κανει με την ανοησία του "πρεπει να ξυριζομαστε, επιβαλλεται". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:17 Ο thanous18: #545 02-10-09 19:17 αμα θεωρεις οτι αισθητικα ειναι πιο ωραιο τοτε να τις ξυρισεις..αλλα δεν ειναι και απαραιτητο....παντως ειναι ενοχλητικες ορισμενες τριχες. Οσο αφορα το στοματικο σεξ... η αληθεια ειναι οτι βολευει κατι τετοιο.Αλλα τεσπα μην ασχολειστε με τριχες!!Υπαρχουν πιο σημαντικα πραματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η ~kynthia έγραψε: #546 02-10-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από p0d: φυσικα κ δεν ειναι. αλλα μιλαω για ευαισθητες κυριως περιοχες οπου η καθαριοτητα εκει πρεπει να ειναι μεγαλη εκει αναφερομουν κ το ειπα. τωρα ξυρισμα στα ποδια και μασχαλες απο αγορια ουτε μενα μαρεσει στα κοριτσια επιβαλεται Click για ανάπτυξη... Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairoula_patra Νεοφερμένο μέλος Η mairoula_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:36 Η mairoula_patra: #547 02-10-09 21:36 πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:42 Η Kotatsuneko: #548 02-10-09 21:42 Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:48 Ο mangkac έγραψε: #549 02-10-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mairoula_patra: πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Click για ανάπτυξη... Problem....:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η razorbladeDream: #550 02-10-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από mairoula_patra: πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Click για ανάπτυξη... ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:13 Ο mangkac έγραψε: #551 02-10-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η razorbladeDream: #552 02-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από mangkac: Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Click για ανάπτυξη... οχι αυτο που υπογραμμισες ειναι αλλο θεμα οχι καμια σχεση με τριχες που λεει η κοπελα..καμια λαθος δικο μου που δεν βαζω σημεια στιξεως ή μαλλον που τα γραφω ολα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:23 Ο m3Lt3D έγραψε: #553 02-10-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αλλη περιπτωση; δεν νομιζω. δεν εχει να κανει με το αν ξυριζομαι ή οχι εγω. εχει να κανει με την ανοησία του "πρεπει να ξυριζομαστε, επιβαλλεται". Click για ανάπτυξη... Αλλο το να βλεπεις πως μια κοπελα ειναι αξυριστη πρωτου την γνωρισεις, και αλλο αφου την γνωρισεις και σου εχει δημιουργησει ηδη μια εντυπωση. Δεν ειπα πως πρεπει να ξυριζομαστε, ουτε πως επιβαλλεται.Δεν το επιβαλλλω σε κανεναν.Μαλλον εσυ επιβαλλεις τις δικες σου αποψεις με εμμεσο τροπο.Κρατα τις δικα σου γουστα, και κραταω τα δικα μου.Δεν μπορουμε να βγαλουμε κατι παραπανω απο τη συζητηση,γιατι ειναι θεμα γουστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:32 Ο Nickname έγραψε: #554 02-10-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Click για ανάπτυξη... τι εννοείτε "κρεμσμένο"? σόρρυ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairoula_patra Νεοφερμένο μέλος Η mairoula_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η mairoula_patra: #555 02-10-09 22:40 Δεν ρώτησα περισσότερα σε αυτό το θέμα. άλλωστε δεν είχα πάει για αυτό είχα πάει για κάτι πολύ σοβαρότερο που απασχολεί πολλές κοπέλες (την πλειοψηφία ίσως) και δεν είχα το μυαλό κ την όρεξη να μάθω για τρίχες. Ο γιατρός θεωρείται κορυφαίος γυναικολόγος η επίσκεψη ήταν πανάκριβη και ήταν η δεύτερη φορά που πήγαινα.Απλά στο τέλος της επίσκεψης επειδή είχαμε λίγο χρόνο τον ρώτησα για τηνπεριοχή στο μπικίνι κ μου είπε να μην το ξυρίζω καθόλου κ μάλιστα επέμενε πολύ. Πάντως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα από τις τρίχες όπως τα μεταδιδόμενα νοσήματα.. Πριν το ξύριζα ειδικά όταν είχα αγόρι τώρα απλώς τα κόβω με ψαλιδάκι κ προσέχω την περιοχή γύρω απότ ο μπικίνι. Πριν που είπα ότι κρεμάει έννοούσα γερασμένο πολύ στην όψη ή χαλαρωμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:16 Ο orathac έγραψε: #556 02-10-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... ΠΟ, και το περιμενα οτι θα υπηρχε μια τετοια ομαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η prinCess.: #557 03-10-09 15:02 νταξει παιδια αν το παμε ετσι κ εσεις τα αγορια μην ξυριζεστε καν κ αφηστε κ γενια ως το πατωμα να μην μπορειτε να φατε σαν ανθρωποι να μην μπορεις να φιλησεις τη κοπελα σου κ.ο.κ.... δν λεω να το κανεις επδ ετσι ειναι το στιλ σου και σε γοητευει[αλλο αυτο] αλλα να το κανεις επδ δεν το θεωρεις απαραιτο κ βαριεσαι κ θες απλα να πας κοντρα! αν ειναι ετσι καντε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:12 Ο D.Gray-man: #558 03-10-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: θεωρώ οτι το να ξυρίζει αγόρι τα πόδια του είναι μεγάλη μαλακία! Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ της μόδας πάντως... Τώρα ξυρίζονται και στα χέρια έλεος Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν καταλαβαινω γιατι μετρατε τον ανδρισμο με το ξυρισμα....:what: Click για ανάπτυξη... Γιατί η τριχοφυία στους άνδρες όπως λέει και ο Ηλίας, τους κάνει να διαφέρουν - εξωτερικά τουλάχιστον- από τη γυναίκα... Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Πρέπει να καταλάβεις ότι η τριχοφυιιά σε αυτά τα σημεία καθώς και το στήθος ξεχωρίζουν τον άντρα πα' την γυναίκα. Εντάξει υπάρχουν και άλλα όπως φωνή, χρωμοσώματα αλλά εξωτερικά τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ για το στήθος, αλλά παρ' όλα αυτά +1 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: και γιατι,πρεπει να εισαι αρκουδα για να δειχνεις οτι εισαι αντρας? ελεος ρε παιδια τωρα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Ο NoiSy MaN: #559 03-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Ο D.Gray-man: #560 03-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Click για ανάπτυξη... Σαν αυτόν το δημοσιογράφο του Πολύ Μπλα Μπλα στο Alter που είχε το ίδιο χτένισμα με τη Μανωλίδου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αμα θεωρεις οτι αισθητικα ειναι πιο ωραιο τοτε να τις ξυρισεις..αλλα δεν ειναι και απαραιτητο....παντως ειναι ενοχλητικες ορισμενες τριχες. Οσο αφορα το στοματικο σεξ... η αληθεια ειναι οτι βολευει κατι τετοιο.Αλλα τεσπα μην ασχολειστε με τριχες!!Υπαρχουν πιο σημαντικα πραματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:12 Η ~kynthia έγραψε: #546 02-10-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από p0d: φυσικα κ δεν ειναι. αλλα μιλαω για ευαισθητες κυριως περιοχες οπου η καθαριοτητα εκει πρεπει να ειναι μεγαλη εκει αναφερομουν κ το ειπα. τωρα ξυρισμα στα ποδια και μασχαλες απο αγορια ουτε μενα μαρεσει στα κοριτσια επιβαλεται Click για ανάπτυξη... Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairoula_patra Νεοφερμένο μέλος Η mairoula_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:36 Η mairoula_patra: #547 02-10-09 21:36 πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:42 Η Kotatsuneko: #548 02-10-09 21:42 Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:48 Ο mangkac έγραψε: #549 02-10-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mairoula_patra: πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Click για ανάπτυξη... Problem....:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η razorbladeDream: #550 02-10-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από mairoula_patra: πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Click για ανάπτυξη... ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:13 Ο mangkac έγραψε: #551 02-10-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η razorbladeDream: #552 02-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από mangkac: Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Click για ανάπτυξη... οχι αυτο που υπογραμμισες ειναι αλλο θεμα οχι καμια σχεση με τριχες που λεει η κοπελα..καμια λαθος δικο μου που δεν βαζω σημεια στιξεως ή μαλλον που τα γραφω ολα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:23 Ο m3Lt3D έγραψε: #553 02-10-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αλλη περιπτωση; δεν νομιζω. δεν εχει να κανει με το αν ξυριζομαι ή οχι εγω. εχει να κανει με την ανοησία του "πρεπει να ξυριζομαστε, επιβαλλεται". Click για ανάπτυξη... Αλλο το να βλεπεις πως μια κοπελα ειναι αξυριστη πρωτου την γνωρισεις, και αλλο αφου την γνωρισεις και σου εχει δημιουργησει ηδη μια εντυπωση. Δεν ειπα πως πρεπει να ξυριζομαστε, ουτε πως επιβαλλεται.Δεν το επιβαλλλω σε κανεναν.Μαλλον εσυ επιβαλλεις τις δικες σου αποψεις με εμμεσο τροπο.Κρατα τις δικα σου γουστα, και κραταω τα δικα μου.Δεν μπορουμε να βγαλουμε κατι παραπανω απο τη συζητηση,γιατι ειναι θεμα γουστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:32 Ο Nickname έγραψε: #554 02-10-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Click για ανάπτυξη... τι εννοείτε "κρεμσμένο"? σόρρυ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairoula_patra Νεοφερμένο μέλος Η mairoula_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η mairoula_patra: #555 02-10-09 22:40 Δεν ρώτησα περισσότερα σε αυτό το θέμα. άλλωστε δεν είχα πάει για αυτό είχα πάει για κάτι πολύ σοβαρότερο που απασχολεί πολλές κοπέλες (την πλειοψηφία ίσως) και δεν είχα το μυαλό κ την όρεξη να μάθω για τρίχες. Ο γιατρός θεωρείται κορυφαίος γυναικολόγος η επίσκεψη ήταν πανάκριβη και ήταν η δεύτερη φορά που πήγαινα.Απλά στο τέλος της επίσκεψης επειδή είχαμε λίγο χρόνο τον ρώτησα για τηνπεριοχή στο μπικίνι κ μου είπε να μην το ξυρίζω καθόλου κ μάλιστα επέμενε πολύ. Πάντως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα από τις τρίχες όπως τα μεταδιδόμενα νοσήματα.. Πριν το ξύριζα ειδικά όταν είχα αγόρι τώρα απλώς τα κόβω με ψαλιδάκι κ προσέχω την περιοχή γύρω απότ ο μπικίνι. Πριν που είπα ότι κρεμάει έννοούσα γερασμένο πολύ στην όψη ή χαλαρωμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:16 Ο orathac έγραψε: #556 02-10-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... ΠΟ, και το περιμενα οτι θα υπηρχε μια τετοια ομαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η prinCess.: #557 03-10-09 15:02 νταξει παιδια αν το παμε ετσι κ εσεις τα αγορια μην ξυριζεστε καν κ αφηστε κ γενια ως το πατωμα να μην μπορειτε να φατε σαν ανθρωποι να μην μπορεις να φιλησεις τη κοπελα σου κ.ο.κ.... δν λεω να το κανεις επδ ετσι ειναι το στιλ σου και σε γοητευει[αλλο αυτο] αλλα να το κανεις επδ δεν το θεωρεις απαραιτο κ βαριεσαι κ θες απλα να πας κοντρα! αν ειναι ετσι καντε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:12 Ο D.Gray-man: #558 03-10-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: θεωρώ οτι το να ξυρίζει αγόρι τα πόδια του είναι μεγάλη μαλακία! Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ της μόδας πάντως... Τώρα ξυρίζονται και στα χέρια έλεος Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν καταλαβαινω γιατι μετρατε τον ανδρισμο με το ξυρισμα....:what: Click για ανάπτυξη... Γιατί η τριχοφυία στους άνδρες όπως λέει και ο Ηλίας, τους κάνει να διαφέρουν - εξωτερικά τουλάχιστον- από τη γυναίκα... Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Πρέπει να καταλάβεις ότι η τριχοφυιιά σε αυτά τα σημεία καθώς και το στήθος ξεχωρίζουν τον άντρα πα' την γυναίκα. Εντάξει υπάρχουν και άλλα όπως φωνή, χρωμοσώματα αλλά εξωτερικά τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ για το στήθος, αλλά παρ' όλα αυτά +1 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: και γιατι,πρεπει να εισαι αρκουδα για να δειχνεις οτι εισαι αντρας? ελεος ρε παιδια τωρα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Ο NoiSy MaN: #559 03-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Ο D.Gray-man: #560 03-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Click για ανάπτυξη... Σαν αυτόν το δημοσιογράφο του Πολύ Μπλα Μπλα στο Alter που είχε το ίδιο χτένισμα με τη Μανωλίδου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από p0d: φυσικα κ δεν ειναι. αλλα μιλαω για ευαισθητες κυριως περιοχες οπου η καθαριοτητα εκει πρεπει να ειναι μεγαλη εκει αναφερομουν κ το ειπα. τωρα ξυρισμα στα ποδια και μασχαλες απο αγορια ουτε μενα μαρεσει στα κοριτσια επιβαλεται Click για ανάπτυξη... Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairoula_patra Νεοφερμένο μέλος Η mairoula_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:36 Η mairoula_patra: #547 02-10-09 21:36 πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:42 Η Kotatsuneko: #548 02-10-09 21:42 Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:48 Ο mangkac έγραψε: #549 02-10-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mairoula_patra: πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Click για ανάπτυξη... Problem....:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η razorbladeDream: #550 02-10-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από mairoula_patra: πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Click για ανάπτυξη... ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:13 Ο mangkac έγραψε: #551 02-10-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η razorbladeDream: #552 02-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από mangkac: Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Click για ανάπτυξη... οχι αυτο που υπογραμμισες ειναι αλλο θεμα οχι καμια σχεση με τριχες που λεει η κοπελα..καμια λαθος δικο μου που δεν βαζω σημεια στιξεως ή μαλλον που τα γραφω ολα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:23 Ο m3Lt3D έγραψε: #553 02-10-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αλλη περιπτωση; δεν νομιζω. δεν εχει να κανει με το αν ξυριζομαι ή οχι εγω. εχει να κανει με την ανοησία του "πρεπει να ξυριζομαστε, επιβαλλεται". Click για ανάπτυξη... Αλλο το να βλεπεις πως μια κοπελα ειναι αξυριστη πρωτου την γνωρισεις, και αλλο αφου την γνωρισεις και σου εχει δημιουργησει ηδη μια εντυπωση. Δεν ειπα πως πρεπει να ξυριζομαστε, ουτε πως επιβαλλεται.Δεν το επιβαλλλω σε κανεναν.Μαλλον εσυ επιβαλλεις τις δικες σου αποψεις με εμμεσο τροπο.Κρατα τις δικα σου γουστα, και κραταω τα δικα μου.Δεν μπορουμε να βγαλουμε κατι παραπανω απο τη συζητηση,γιατι ειναι θεμα γουστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:32 Ο Nickname έγραψε: #554 02-10-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Click για ανάπτυξη... τι εννοείτε "κρεμσμένο"? σόρρυ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairoula_patra Νεοφερμένο μέλος Η mairoula_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η mairoula_patra: #555 02-10-09 22:40 Δεν ρώτησα περισσότερα σε αυτό το θέμα. άλλωστε δεν είχα πάει για αυτό είχα πάει για κάτι πολύ σοβαρότερο που απασχολεί πολλές κοπέλες (την πλειοψηφία ίσως) και δεν είχα το μυαλό κ την όρεξη να μάθω για τρίχες. Ο γιατρός θεωρείται κορυφαίος γυναικολόγος η επίσκεψη ήταν πανάκριβη και ήταν η δεύτερη φορά που πήγαινα.Απλά στο τέλος της επίσκεψης επειδή είχαμε λίγο χρόνο τον ρώτησα για τηνπεριοχή στο μπικίνι κ μου είπε να μην το ξυρίζω καθόλου κ μάλιστα επέμενε πολύ. Πάντως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα από τις τρίχες όπως τα μεταδιδόμενα νοσήματα.. Πριν το ξύριζα ειδικά όταν είχα αγόρι τώρα απλώς τα κόβω με ψαλιδάκι κ προσέχω την περιοχή γύρω απότ ο μπικίνι. Πριν που είπα ότι κρεμάει έννοούσα γερασμένο πολύ στην όψη ή χαλαρωμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:16 Ο orathac έγραψε: #556 02-10-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... ΠΟ, και το περιμενα οτι θα υπηρχε μια τετοια ομαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η prinCess.: #557 03-10-09 15:02 νταξει παιδια αν το παμε ετσι κ εσεις τα αγορια μην ξυριζεστε καν κ αφηστε κ γενια ως το πατωμα να μην μπορειτε να φατε σαν ανθρωποι να μην μπορεις να φιλησεις τη κοπελα σου κ.ο.κ.... δν λεω να το κανεις επδ ετσι ειναι το στιλ σου και σε γοητευει[αλλο αυτο] αλλα να το κανεις επδ δεν το θεωρεις απαραιτο κ βαριεσαι κ θες απλα να πας κοντρα! αν ειναι ετσι καντε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:12 Ο D.Gray-man: #558 03-10-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: θεωρώ οτι το να ξυρίζει αγόρι τα πόδια του είναι μεγάλη μαλακία! Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ της μόδας πάντως... Τώρα ξυρίζονται και στα χέρια έλεος Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν καταλαβαινω γιατι μετρατε τον ανδρισμο με το ξυρισμα....:what: Click για ανάπτυξη... Γιατί η τριχοφυία στους άνδρες όπως λέει και ο Ηλίας, τους κάνει να διαφέρουν - εξωτερικά τουλάχιστον- από τη γυναίκα... Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Πρέπει να καταλάβεις ότι η τριχοφυιιά σε αυτά τα σημεία καθώς και το στήθος ξεχωρίζουν τον άντρα πα' την γυναίκα. Εντάξει υπάρχουν και άλλα όπως φωνή, χρωμοσώματα αλλά εξωτερικά τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ για το στήθος, αλλά παρ' όλα αυτά +1 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: και γιατι,πρεπει να εισαι αρκουδα για να δειχνεις οτι εισαι αντρας? ελεος ρε παιδια τωρα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Ο NoiSy MaN: #559 03-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Ο D.Gray-man: #560 03-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Click για ανάπτυξη... Σαν αυτόν το δημοσιογράφο του Πολύ Μπλα Μπλα στο Alter που είχε το ίδιο χτένισμα με τη Μανωλίδου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:42 Η Kotatsuneko: #548 02-10-09 21:42 Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:48 Ο mangkac έγραψε: #549 02-10-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mairoula_patra: πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Click για ανάπτυξη... Problem....:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η razorbladeDream: #550 02-10-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από mairoula_patra: πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Click για ανάπτυξη... ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:13 Ο mangkac έγραψε: #551 02-10-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η razorbladeDream: #552 02-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από mangkac: Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Click για ανάπτυξη... οχι αυτο που υπογραμμισες ειναι αλλο θεμα οχι καμια σχεση με τριχες που λεει η κοπελα..καμια λαθος δικο μου που δεν βαζω σημεια στιξεως ή μαλλον που τα γραφω ολα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:23 Ο m3Lt3D έγραψε: #553 02-10-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αλλη περιπτωση; δεν νομιζω. δεν εχει να κανει με το αν ξυριζομαι ή οχι εγω. εχει να κανει με την ανοησία του "πρεπει να ξυριζομαστε, επιβαλλεται". Click για ανάπτυξη... Αλλο το να βλεπεις πως μια κοπελα ειναι αξυριστη πρωτου την γνωρισεις, και αλλο αφου την γνωρισεις και σου εχει δημιουργησει ηδη μια εντυπωση. Δεν ειπα πως πρεπει να ξυριζομαστε, ουτε πως επιβαλλεται.Δεν το επιβαλλλω σε κανεναν.Μαλλον εσυ επιβαλλεις τις δικες σου αποψεις με εμμεσο τροπο.Κρατα τις δικα σου γουστα, και κραταω τα δικα μου.Δεν μπορουμε να βγαλουμε κατι παραπανω απο τη συζητηση,γιατι ειναι θεμα γουστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:32 Ο Nickname έγραψε: #554 02-10-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Click για ανάπτυξη... τι εννοείτε "κρεμσμένο"? σόρρυ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairoula_patra Νεοφερμένο μέλος Η mairoula_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η mairoula_patra: #555 02-10-09 22:40 Δεν ρώτησα περισσότερα σε αυτό το θέμα. άλλωστε δεν είχα πάει για αυτό είχα πάει για κάτι πολύ σοβαρότερο που απασχολεί πολλές κοπέλες (την πλειοψηφία ίσως) και δεν είχα το μυαλό κ την όρεξη να μάθω για τρίχες. Ο γιατρός θεωρείται κορυφαίος γυναικολόγος η επίσκεψη ήταν πανάκριβη και ήταν η δεύτερη φορά που πήγαινα.Απλά στο τέλος της επίσκεψης επειδή είχαμε λίγο χρόνο τον ρώτησα για τηνπεριοχή στο μπικίνι κ μου είπε να μην το ξυρίζω καθόλου κ μάλιστα επέμενε πολύ. Πάντως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα από τις τρίχες όπως τα μεταδιδόμενα νοσήματα.. Πριν το ξύριζα ειδικά όταν είχα αγόρι τώρα απλώς τα κόβω με ψαλιδάκι κ προσέχω την περιοχή γύρω απότ ο μπικίνι. Πριν που είπα ότι κρεμάει έννοούσα γερασμένο πολύ στην όψη ή χαλαρωμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:16 Ο orathac έγραψε: #556 02-10-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... ΠΟ, και το περιμενα οτι θα υπηρχε μια τετοια ομαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η prinCess.: #557 03-10-09 15:02 νταξει παιδια αν το παμε ετσι κ εσεις τα αγορια μην ξυριζεστε καν κ αφηστε κ γενια ως το πατωμα να μην μπορειτε να φατε σαν ανθρωποι να μην μπορεις να φιλησεις τη κοπελα σου κ.ο.κ.... δν λεω να το κανεις επδ ετσι ειναι το στιλ σου και σε γοητευει[αλλο αυτο] αλλα να το κανεις επδ δεν το θεωρεις απαραιτο κ βαριεσαι κ θες απλα να πας κοντρα! αν ειναι ετσι καντε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:12 Ο D.Gray-man: #558 03-10-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: θεωρώ οτι το να ξυρίζει αγόρι τα πόδια του είναι μεγάλη μαλακία! Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ της μόδας πάντως... Τώρα ξυρίζονται και στα χέρια έλεος Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν καταλαβαινω γιατι μετρατε τον ανδρισμο με το ξυρισμα....:what: Click για ανάπτυξη... Γιατί η τριχοφυία στους άνδρες όπως λέει και ο Ηλίας, τους κάνει να διαφέρουν - εξωτερικά τουλάχιστον- από τη γυναίκα... Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Πρέπει να καταλάβεις ότι η τριχοφυιιά σε αυτά τα σημεία καθώς και το στήθος ξεχωρίζουν τον άντρα πα' την γυναίκα. Εντάξει υπάρχουν και άλλα όπως φωνή, χρωμοσώματα αλλά εξωτερικά τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ για το στήθος, αλλά παρ' όλα αυτά +1 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: και γιατι,πρεπει να εισαι αρκουδα για να δειχνεις οτι εισαι αντρας? ελεος ρε παιδια τωρα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Ο NoiSy MaN: #559 03-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Ο D.Gray-man: #560 03-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Click για ανάπτυξη... Σαν αυτόν το δημοσιογράφο του Πολύ Μπλα Μπλα στο Alter που είχε το ίδιο χτένισμα με τη Μανωλίδου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:48 Ο mangkac έγραψε: #549 02-10-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mairoula_patra: πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Click για ανάπτυξη... Problem....:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η razorbladeDream: #550 02-10-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από mairoula_patra: πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Click για ανάπτυξη... ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:13 Ο mangkac έγραψε: #551 02-10-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η razorbladeDream: #552 02-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από mangkac: Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Click για ανάπτυξη... οχι αυτο που υπογραμμισες ειναι αλλο θεμα οχι καμια σχεση με τριχες που λεει η κοπελα..καμια λαθος δικο μου που δεν βαζω σημεια στιξεως ή μαλλον που τα γραφω ολα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:23 Ο m3Lt3D έγραψε: #553 02-10-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αλλη περιπτωση; δεν νομιζω. δεν εχει να κανει με το αν ξυριζομαι ή οχι εγω. εχει να κανει με την ανοησία του "πρεπει να ξυριζομαστε, επιβαλλεται". Click για ανάπτυξη... Αλλο το να βλεπεις πως μια κοπελα ειναι αξυριστη πρωτου την γνωρισεις, και αλλο αφου την γνωρισεις και σου εχει δημιουργησει ηδη μια εντυπωση. Δεν ειπα πως πρεπει να ξυριζομαστε, ουτε πως επιβαλλεται.Δεν το επιβαλλλω σε κανεναν.Μαλλον εσυ επιβαλλεις τις δικες σου αποψεις με εμμεσο τροπο.Κρατα τις δικα σου γουστα, και κραταω τα δικα μου.Δεν μπορουμε να βγαλουμε κατι παραπανω απο τη συζητηση,γιατι ειναι θεμα γουστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:32 Ο Nickname έγραψε: #554 02-10-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Click για ανάπτυξη... τι εννοείτε "κρεμσμένο"? σόρρυ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairoula_patra Νεοφερμένο μέλος Η mairoula_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η mairoula_patra: #555 02-10-09 22:40 Δεν ρώτησα περισσότερα σε αυτό το θέμα. άλλωστε δεν είχα πάει για αυτό είχα πάει για κάτι πολύ σοβαρότερο που απασχολεί πολλές κοπέλες (την πλειοψηφία ίσως) και δεν είχα το μυαλό κ την όρεξη να μάθω για τρίχες. Ο γιατρός θεωρείται κορυφαίος γυναικολόγος η επίσκεψη ήταν πανάκριβη και ήταν η δεύτερη φορά που πήγαινα.Απλά στο τέλος της επίσκεψης επειδή είχαμε λίγο χρόνο τον ρώτησα για τηνπεριοχή στο μπικίνι κ μου είπε να μην το ξυρίζω καθόλου κ μάλιστα επέμενε πολύ. Πάντως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα από τις τρίχες όπως τα μεταδιδόμενα νοσήματα.. Πριν το ξύριζα ειδικά όταν είχα αγόρι τώρα απλώς τα κόβω με ψαλιδάκι κ προσέχω την περιοχή γύρω απότ ο μπικίνι. Πριν που είπα ότι κρεμάει έννοούσα γερασμένο πολύ στην όψη ή χαλαρωμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:16 Ο orathac έγραψε: #556 02-10-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... ΠΟ, και το περιμενα οτι θα υπηρχε μια τετοια ομαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η prinCess.: #557 03-10-09 15:02 νταξει παιδια αν το παμε ετσι κ εσεις τα αγορια μην ξυριζεστε καν κ αφηστε κ γενια ως το πατωμα να μην μπορειτε να φατε σαν ανθρωποι να μην μπορεις να φιλησεις τη κοπελα σου κ.ο.κ.... δν λεω να το κανεις επδ ετσι ειναι το στιλ σου και σε γοητευει[αλλο αυτο] αλλα να το κανεις επδ δεν το θεωρεις απαραιτο κ βαριεσαι κ θες απλα να πας κοντρα! αν ειναι ετσι καντε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:12 Ο D.Gray-man: #558 03-10-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: θεωρώ οτι το να ξυρίζει αγόρι τα πόδια του είναι μεγάλη μαλακία! Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ της μόδας πάντως... Τώρα ξυρίζονται και στα χέρια έλεος Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν καταλαβαινω γιατι μετρατε τον ανδρισμο με το ξυρισμα....:what: Click για ανάπτυξη... Γιατί η τριχοφυία στους άνδρες όπως λέει και ο Ηλίας, τους κάνει να διαφέρουν - εξωτερικά τουλάχιστον- από τη γυναίκα... Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Πρέπει να καταλάβεις ότι η τριχοφυιιά σε αυτά τα σημεία καθώς και το στήθος ξεχωρίζουν τον άντρα πα' την γυναίκα. Εντάξει υπάρχουν και άλλα όπως φωνή, χρωμοσώματα αλλά εξωτερικά τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ για το στήθος, αλλά παρ' όλα αυτά +1 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: και γιατι,πρεπει να εισαι αρκουδα για να δειχνεις οτι εισαι αντρας? ελεος ρε παιδια τωρα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Ο NoiSy MaN: #559 03-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Ο D.Gray-man: #560 03-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Click για ανάπτυξη... Σαν αυτόν το δημοσιογράφο του Πολύ Μπλα Μπλα στο Alter που είχε το ίδιο χτένισμα με τη Μανωλίδου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mairoula_patra: πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Click για ανάπτυξη... Problem....:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η razorbladeDream: #550 02-10-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από mairoula_patra: πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Click για ανάπτυξη... ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:13 Ο mangkac έγραψε: #551 02-10-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η razorbladeDream: #552 02-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από mangkac: Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Click για ανάπτυξη... οχι αυτο που υπογραμμισες ειναι αλλο θεμα οχι καμια σχεση με τριχες που λεει η κοπελα..καμια λαθος δικο μου που δεν βαζω σημεια στιξεως ή μαλλον που τα γραφω ολα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:23 Ο m3Lt3D έγραψε: #553 02-10-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αλλη περιπτωση; δεν νομιζω. δεν εχει να κανει με το αν ξυριζομαι ή οχι εγω. εχει να κανει με την ανοησία του "πρεπει να ξυριζομαστε, επιβαλλεται". Click για ανάπτυξη... Αλλο το να βλεπεις πως μια κοπελα ειναι αξυριστη πρωτου την γνωρισεις, και αλλο αφου την γνωρισεις και σου εχει δημιουργησει ηδη μια εντυπωση. Δεν ειπα πως πρεπει να ξυριζομαστε, ουτε πως επιβαλλεται.Δεν το επιβαλλλω σε κανεναν.Μαλλον εσυ επιβαλλεις τις δικες σου αποψεις με εμμεσο τροπο.Κρατα τις δικα σου γουστα, και κραταω τα δικα μου.Δεν μπορουμε να βγαλουμε κατι παραπανω απο τη συζητηση,γιατι ειναι θεμα γουστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:32 Ο Nickname έγραψε: #554 02-10-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Click για ανάπτυξη... τι εννοείτε "κρεμσμένο"? σόρρυ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairoula_patra Νεοφερμένο μέλος Η mairoula_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η mairoula_patra: #555 02-10-09 22:40 Δεν ρώτησα περισσότερα σε αυτό το θέμα. άλλωστε δεν είχα πάει για αυτό είχα πάει για κάτι πολύ σοβαρότερο που απασχολεί πολλές κοπέλες (την πλειοψηφία ίσως) και δεν είχα το μυαλό κ την όρεξη να μάθω για τρίχες. Ο γιατρός θεωρείται κορυφαίος γυναικολόγος η επίσκεψη ήταν πανάκριβη και ήταν η δεύτερη φορά που πήγαινα.Απλά στο τέλος της επίσκεψης επειδή είχαμε λίγο χρόνο τον ρώτησα για τηνπεριοχή στο μπικίνι κ μου είπε να μην το ξυρίζω καθόλου κ μάλιστα επέμενε πολύ. Πάντως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα από τις τρίχες όπως τα μεταδιδόμενα νοσήματα.. Πριν το ξύριζα ειδικά όταν είχα αγόρι τώρα απλώς τα κόβω με ψαλιδάκι κ προσέχω την περιοχή γύρω απότ ο μπικίνι. Πριν που είπα ότι κρεμάει έννοούσα γερασμένο πολύ στην όψη ή χαλαρωμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:16 Ο orathac έγραψε: #556 02-10-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... ΠΟ, και το περιμενα οτι θα υπηρχε μια τετοια ομαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η prinCess.: #557 03-10-09 15:02 νταξει παιδια αν το παμε ετσι κ εσεις τα αγορια μην ξυριζεστε καν κ αφηστε κ γενια ως το πατωμα να μην μπορειτε να φατε σαν ανθρωποι να μην μπορεις να φιλησεις τη κοπελα σου κ.ο.κ.... δν λεω να το κανεις επδ ετσι ειναι το στιλ σου και σε γοητευει[αλλο αυτο] αλλα να το κανεις επδ δεν το θεωρεις απαραιτο κ βαριεσαι κ θες απλα να πας κοντρα! αν ειναι ετσι καντε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:12 Ο D.Gray-man: #558 03-10-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: θεωρώ οτι το να ξυρίζει αγόρι τα πόδια του είναι μεγάλη μαλακία! Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ της μόδας πάντως... Τώρα ξυρίζονται και στα χέρια έλεος Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν καταλαβαινω γιατι μετρατε τον ανδρισμο με το ξυρισμα....:what: Click για ανάπτυξη... Γιατί η τριχοφυία στους άνδρες όπως λέει και ο Ηλίας, τους κάνει να διαφέρουν - εξωτερικά τουλάχιστον- από τη γυναίκα... Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Πρέπει να καταλάβεις ότι η τριχοφυιιά σε αυτά τα σημεία καθώς και το στήθος ξεχωρίζουν τον άντρα πα' την γυναίκα. Εντάξει υπάρχουν και άλλα όπως φωνή, χρωμοσώματα αλλά εξωτερικά τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ για το στήθος, αλλά παρ' όλα αυτά +1 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: και γιατι,πρεπει να εισαι αρκουδα για να δειχνεις οτι εισαι αντρας? ελεος ρε παιδια τωρα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Ο NoiSy MaN: #559 03-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Ο D.Gray-man: #560 03-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Click για ανάπτυξη... Σαν αυτόν το δημοσιογράφο του Πολύ Μπλα Μπλα στο Alter που είχε το ίδιο χτένισμα με τη Μανωλίδου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mairoula_patra: πήγα σε γυναικολόγο πολύ γνωστό στην Αθήνα για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τον ρώτησα στο τέλος της εξέτασης πληροφοριακά τι είναι καλύτερο να ξυρίζομαι με ξυράφι με αποτριχωτική κρέμα και μου απάντησε: να μην ξυρίζεσαι. δηλαδή του είπα?? να μην ξυρίζεσαι καθόλου απεφυγέ το, έρχονται σε μένα μεγάλες γυναίκες οι οποίες το ξυρίζουν χρόνια και το αποτέλεσμα είναι το αιδοίο τους είναι να έιναι κρεμασμένο. Από τότε ψαλιδάκι....και κοντό μήκος. Click για ανάπτυξη... ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:13 Ο mangkac έγραψε: #551 02-10-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η razorbladeDream: #552 02-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από mangkac: Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Click για ανάπτυξη... οχι αυτο που υπογραμμισες ειναι αλλο θεμα οχι καμια σχεση με τριχες που λεει η κοπελα..καμια λαθος δικο μου που δεν βαζω σημεια στιξεως ή μαλλον που τα γραφω ολα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:23 Ο m3Lt3D έγραψε: #553 02-10-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αλλη περιπτωση; δεν νομιζω. δεν εχει να κανει με το αν ξυριζομαι ή οχι εγω. εχει να κανει με την ανοησία του "πρεπει να ξυριζομαστε, επιβαλλεται". Click για ανάπτυξη... Αλλο το να βλεπεις πως μια κοπελα ειναι αξυριστη πρωτου την γνωρισεις, και αλλο αφου την γνωρισεις και σου εχει δημιουργησει ηδη μια εντυπωση. Δεν ειπα πως πρεπει να ξυριζομαστε, ουτε πως επιβαλλεται.Δεν το επιβαλλλω σε κανεναν.Μαλλον εσυ επιβαλλεις τις δικες σου αποψεις με εμμεσο τροπο.Κρατα τις δικα σου γουστα, και κραταω τα δικα μου.Δεν μπορουμε να βγαλουμε κατι παραπανω απο τη συζητηση,γιατι ειναι θεμα γουστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:32 Ο Nickname έγραψε: #554 02-10-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Click για ανάπτυξη... τι εννοείτε "κρεμσμένο"? σόρρυ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairoula_patra Νεοφερμένο μέλος Η mairoula_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η mairoula_patra: #555 02-10-09 22:40 Δεν ρώτησα περισσότερα σε αυτό το θέμα. άλλωστε δεν είχα πάει για αυτό είχα πάει για κάτι πολύ σοβαρότερο που απασχολεί πολλές κοπέλες (την πλειοψηφία ίσως) και δεν είχα το μυαλό κ την όρεξη να μάθω για τρίχες. Ο γιατρός θεωρείται κορυφαίος γυναικολόγος η επίσκεψη ήταν πανάκριβη και ήταν η δεύτερη φορά που πήγαινα.Απλά στο τέλος της επίσκεψης επειδή είχαμε λίγο χρόνο τον ρώτησα για τηνπεριοχή στο μπικίνι κ μου είπε να μην το ξυρίζω καθόλου κ μάλιστα επέμενε πολύ. Πάντως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα από τις τρίχες όπως τα μεταδιδόμενα νοσήματα.. Πριν το ξύριζα ειδικά όταν είχα αγόρι τώρα απλώς τα κόβω με ψαλιδάκι κ προσέχω την περιοχή γύρω απότ ο μπικίνι. Πριν που είπα ότι κρεμάει έννοούσα γερασμένο πολύ στην όψη ή χαλαρωμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:16 Ο orathac έγραψε: #556 02-10-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... ΠΟ, και το περιμενα οτι θα υπηρχε μια τετοια ομαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η prinCess.: #557 03-10-09 15:02 νταξει παιδια αν το παμε ετσι κ εσεις τα αγορια μην ξυριζεστε καν κ αφηστε κ γενια ως το πατωμα να μην μπορειτε να φατε σαν ανθρωποι να μην μπορεις να φιλησεις τη κοπελα σου κ.ο.κ.... δν λεω να το κανεις επδ ετσι ειναι το στιλ σου και σε γοητευει[αλλο αυτο] αλλα να το κανεις επδ δεν το θεωρεις απαραιτο κ βαριεσαι κ θες απλα να πας κοντρα! αν ειναι ετσι καντε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:12 Ο D.Gray-man: #558 03-10-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: θεωρώ οτι το να ξυρίζει αγόρι τα πόδια του είναι μεγάλη μαλακία! Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ της μόδας πάντως... Τώρα ξυρίζονται και στα χέρια έλεος Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν καταλαβαινω γιατι μετρατε τον ανδρισμο με το ξυρισμα....:what: Click για ανάπτυξη... Γιατί η τριχοφυία στους άνδρες όπως λέει και ο Ηλίας, τους κάνει να διαφέρουν - εξωτερικά τουλάχιστον- από τη γυναίκα... Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Πρέπει να καταλάβεις ότι η τριχοφυιιά σε αυτά τα σημεία καθώς και το στήθος ξεχωρίζουν τον άντρα πα' την γυναίκα. Εντάξει υπάρχουν και άλλα όπως φωνή, χρωμοσώματα αλλά εξωτερικά τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ για το στήθος, αλλά παρ' όλα αυτά +1 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: και γιατι,πρεπει να εισαι αρκουδα για να δειχνεις οτι εισαι αντρας? ελεος ρε παιδια τωρα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Ο NoiSy MaN: #559 03-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Ο D.Gray-man: #560 03-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Click για ανάπτυξη... Σαν αυτόν το δημοσιογράφο του Πολύ Μπλα Μπλα στο Alter που είχε το ίδιο χτένισμα με τη Μανωλίδου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο οτι ισχυει γενικα οι τριχες ενυδατωνουν κατα καποιο τροπο την περιοχη οχι μονο στα γεννητικα οργανα αλλα και σε ολο το σωμα,συγκρατουν τα υγρα και ετσι δεν ειναι τοσο υγρο το δερμα εχει παρατηρηθει πως γυναικες με χνουδι πολυ πιο σπανια εχουν ρυτιδες.Επισης προκαλουν και πολλου ερεθισμους και το ξυραφι και η κρεμα ειδικα σε αυτη την περιοχη δλδσ απο το τπτ μπορει να παθεις ζημια...δυστυχως Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η razorbladeDream: #552 02-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από mangkac: Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Click για ανάπτυξη... οχι αυτο που υπογραμμισες ειναι αλλο θεμα οχι καμια σχεση με τριχες που λεει η κοπελα..καμια λαθος δικο μου που δεν βαζω σημεια στιξεως ή μαλλον που τα γραφω ολα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:23 Ο m3Lt3D έγραψε: #553 02-10-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αλλη περιπτωση; δεν νομιζω. δεν εχει να κανει με το αν ξυριζομαι ή οχι εγω. εχει να κανει με την ανοησία του "πρεπει να ξυριζομαστε, επιβαλλεται". Click για ανάπτυξη... Αλλο το να βλεπεις πως μια κοπελα ειναι αξυριστη πρωτου την γνωρισεις, και αλλο αφου την γνωρισεις και σου εχει δημιουργησει ηδη μια εντυπωση. Δεν ειπα πως πρεπει να ξυριζομαστε, ουτε πως επιβαλλεται.Δεν το επιβαλλλω σε κανεναν.Μαλλον εσυ επιβαλλεις τις δικες σου αποψεις με εμμεσο τροπο.Κρατα τις δικα σου γουστα, και κραταω τα δικα μου.Δεν μπορουμε να βγαλουμε κατι παραπανω απο τη συζητηση,γιατι ειναι θεμα γουστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:32 Ο Nickname έγραψε: #554 02-10-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Click για ανάπτυξη... τι εννοείτε "κρεμσμένο"? σόρρυ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairoula_patra Νεοφερμένο μέλος Η mairoula_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η mairoula_patra: #555 02-10-09 22:40 Δεν ρώτησα περισσότερα σε αυτό το θέμα. άλλωστε δεν είχα πάει για αυτό είχα πάει για κάτι πολύ σοβαρότερο που απασχολεί πολλές κοπέλες (την πλειοψηφία ίσως) και δεν είχα το μυαλό κ την όρεξη να μάθω για τρίχες. Ο γιατρός θεωρείται κορυφαίος γυναικολόγος η επίσκεψη ήταν πανάκριβη και ήταν η δεύτερη φορά που πήγαινα.Απλά στο τέλος της επίσκεψης επειδή είχαμε λίγο χρόνο τον ρώτησα για τηνπεριοχή στο μπικίνι κ μου είπε να μην το ξυρίζω καθόλου κ μάλιστα επέμενε πολύ. Πάντως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα από τις τρίχες όπως τα μεταδιδόμενα νοσήματα.. Πριν το ξύριζα ειδικά όταν είχα αγόρι τώρα απλώς τα κόβω με ψαλιδάκι κ προσέχω την περιοχή γύρω απότ ο μπικίνι. Πριν που είπα ότι κρεμάει έννοούσα γερασμένο πολύ στην όψη ή χαλαρωμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:16 Ο orathac έγραψε: #556 02-10-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... ΠΟ, και το περιμενα οτι θα υπηρχε μια τετοια ομαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η prinCess.: #557 03-10-09 15:02 νταξει παιδια αν το παμε ετσι κ εσεις τα αγορια μην ξυριζεστε καν κ αφηστε κ γενια ως το πατωμα να μην μπορειτε να φατε σαν ανθρωποι να μην μπορεις να φιλησεις τη κοπελα σου κ.ο.κ.... δν λεω να το κανεις επδ ετσι ειναι το στιλ σου και σε γοητευει[αλλο αυτο] αλλα να το κανεις επδ δεν το θεωρεις απαραιτο κ βαριεσαι κ θες απλα να πας κοντρα! αν ειναι ετσι καντε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:12 Ο D.Gray-man: #558 03-10-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: θεωρώ οτι το να ξυρίζει αγόρι τα πόδια του είναι μεγάλη μαλακία! Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ της μόδας πάντως... Τώρα ξυρίζονται και στα χέρια έλεος Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν καταλαβαινω γιατι μετρατε τον ανδρισμο με το ξυρισμα....:what: Click για ανάπτυξη... Γιατί η τριχοφυία στους άνδρες όπως λέει και ο Ηλίας, τους κάνει να διαφέρουν - εξωτερικά τουλάχιστον- από τη γυναίκα... Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Πρέπει να καταλάβεις ότι η τριχοφυιιά σε αυτά τα σημεία καθώς και το στήθος ξεχωρίζουν τον άντρα πα' την γυναίκα. Εντάξει υπάρχουν και άλλα όπως φωνή, χρωμοσώματα αλλά εξωτερικά τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ για το στήθος, αλλά παρ' όλα αυτά +1 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: και γιατι,πρεπει να εισαι αρκουδα για να δειχνεις οτι εισαι αντρας? ελεος ρε παιδια τωρα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Ο NoiSy MaN: #559 03-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Ο D.Gray-man: #560 03-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Click για ανάπτυξη... Σαν αυτόν το δημοσιογράφο του Πολύ Μπλα Μπλα στο Alter που είχε το ίδιο χτένισμα με τη Μανωλίδου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mangkac: Ε καλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν το ξυριζεις η οχι. Γενικα μιλας για το χνουδι στις γυναικες αν καταλαβα καλα. Click για ανάπτυξη... οχι αυτο που υπογραμμισες ειναι αλλο θεμα οχι καμια σχεση με τριχες που λεει η κοπελα..καμια λαθος δικο μου που δεν βαζω σημεια στιξεως ή μαλλον που τα γραφω ολα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:23 Ο m3Lt3D έγραψε: #553 02-10-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αλλη περιπτωση; δεν νομιζω. δεν εχει να κανει με το αν ξυριζομαι ή οχι εγω. εχει να κανει με την ανοησία του "πρεπει να ξυριζομαστε, επιβαλλεται". Click για ανάπτυξη... Αλλο το να βλεπεις πως μια κοπελα ειναι αξυριστη πρωτου την γνωρισεις, και αλλο αφου την γνωρισεις και σου εχει δημιουργησει ηδη μια εντυπωση. Δεν ειπα πως πρεπει να ξυριζομαστε, ουτε πως επιβαλλεται.Δεν το επιβαλλλω σε κανεναν.Μαλλον εσυ επιβαλλεις τις δικες σου αποψεις με εμμεσο τροπο.Κρατα τις δικα σου γουστα, και κραταω τα δικα μου.Δεν μπορουμε να βγαλουμε κατι παραπανω απο τη συζητηση,γιατι ειναι θεμα γουστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:32 Ο Nickname έγραψε: #554 02-10-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Click για ανάπτυξη... τι εννοείτε "κρεμσμένο"? σόρρυ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairoula_patra Νεοφερμένο μέλος Η mairoula_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η mairoula_patra: #555 02-10-09 22:40 Δεν ρώτησα περισσότερα σε αυτό το θέμα. άλλωστε δεν είχα πάει για αυτό είχα πάει για κάτι πολύ σοβαρότερο που απασχολεί πολλές κοπέλες (την πλειοψηφία ίσως) και δεν είχα το μυαλό κ την όρεξη να μάθω για τρίχες. Ο γιατρός θεωρείται κορυφαίος γυναικολόγος η επίσκεψη ήταν πανάκριβη και ήταν η δεύτερη φορά που πήγαινα.Απλά στο τέλος της επίσκεψης επειδή είχαμε λίγο χρόνο τον ρώτησα για τηνπεριοχή στο μπικίνι κ μου είπε να μην το ξυρίζω καθόλου κ μάλιστα επέμενε πολύ. Πάντως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα από τις τρίχες όπως τα μεταδιδόμενα νοσήματα.. Πριν το ξύριζα ειδικά όταν είχα αγόρι τώρα απλώς τα κόβω με ψαλιδάκι κ προσέχω την περιοχή γύρω απότ ο μπικίνι. Πριν που είπα ότι κρεμάει έννοούσα γερασμένο πολύ στην όψη ή χαλαρωμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:16 Ο orathac έγραψε: #556 02-10-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... ΠΟ, και το περιμενα οτι θα υπηρχε μια τετοια ομαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η prinCess.: #557 03-10-09 15:02 νταξει παιδια αν το παμε ετσι κ εσεις τα αγορια μην ξυριζεστε καν κ αφηστε κ γενια ως το πατωμα να μην μπορειτε να φατε σαν ανθρωποι να μην μπορεις να φιλησεις τη κοπελα σου κ.ο.κ.... δν λεω να το κανεις επδ ετσι ειναι το στιλ σου και σε γοητευει[αλλο αυτο] αλλα να το κανεις επδ δεν το θεωρεις απαραιτο κ βαριεσαι κ θες απλα να πας κοντρα! αν ειναι ετσι καντε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:12 Ο D.Gray-man: #558 03-10-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: θεωρώ οτι το να ξυρίζει αγόρι τα πόδια του είναι μεγάλη μαλακία! Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ της μόδας πάντως... Τώρα ξυρίζονται και στα χέρια έλεος Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν καταλαβαινω γιατι μετρατε τον ανδρισμο με το ξυρισμα....:what: Click για ανάπτυξη... Γιατί η τριχοφυία στους άνδρες όπως λέει και ο Ηλίας, τους κάνει να διαφέρουν - εξωτερικά τουλάχιστον- από τη γυναίκα... Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Πρέπει να καταλάβεις ότι η τριχοφυιιά σε αυτά τα σημεία καθώς και το στήθος ξεχωρίζουν τον άντρα πα' την γυναίκα. Εντάξει υπάρχουν και άλλα όπως φωνή, χρωμοσώματα αλλά εξωτερικά τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ για το στήθος, αλλά παρ' όλα αυτά +1 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: και γιατι,πρεπει να εισαι αρκουδα για να δειχνεις οτι εισαι αντρας? ελεος ρε παιδια τωρα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Ο NoiSy MaN: #559 03-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Ο D.Gray-man: #560 03-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Click για ανάπτυξη... Σαν αυτόν το δημοσιογράφο του Πολύ Μπλα Μπλα στο Alter που είχε το ίδιο χτένισμα με τη Μανωλίδου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fasdag: αλλη περιπτωση; δεν νομιζω. δεν εχει να κανει με το αν ξυριζομαι ή οχι εγω. εχει να κανει με την ανοησία του "πρεπει να ξυριζομαστε, επιβαλλεται". Click για ανάπτυξη... Αλλο το να βλεπεις πως μια κοπελα ειναι αξυριστη πρωτου την γνωρισεις, και αλλο αφου την γνωρισεις και σου εχει δημιουργησει ηδη μια εντυπωση. Δεν ειπα πως πρεπει να ξυριζομαστε, ουτε πως επιβαλλεται.Δεν το επιβαλλλω σε κανεναν.Μαλλον εσυ επιβαλλεις τις δικες σου αποψεις με εμμεσο τροπο.Κρατα τις δικα σου γουστα, και κραταω τα δικα μου.Δεν μπορουμε να βγαλουμε κατι παραπανω απο τη συζητηση,γιατι ειναι θεμα γουστων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:32 Ο Nickname έγραψε: #554 02-10-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Click για ανάπτυξη... τι εννοείτε "κρεμσμένο"? σόρρυ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairoula_patra Νεοφερμένο μέλος Η mairoula_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η mairoula_patra: #555 02-10-09 22:40 Δεν ρώτησα περισσότερα σε αυτό το θέμα. άλλωστε δεν είχα πάει για αυτό είχα πάει για κάτι πολύ σοβαρότερο που απασχολεί πολλές κοπέλες (την πλειοψηφία ίσως) και δεν είχα το μυαλό κ την όρεξη να μάθω για τρίχες. Ο γιατρός θεωρείται κορυφαίος γυναικολόγος η επίσκεψη ήταν πανάκριβη και ήταν η δεύτερη φορά που πήγαινα.Απλά στο τέλος της επίσκεψης επειδή είχαμε λίγο χρόνο τον ρώτησα για τηνπεριοχή στο μπικίνι κ μου είπε να μην το ξυρίζω καθόλου κ μάλιστα επέμενε πολύ. Πάντως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα από τις τρίχες όπως τα μεταδιδόμενα νοσήματα.. Πριν το ξύριζα ειδικά όταν είχα αγόρι τώρα απλώς τα κόβω με ψαλιδάκι κ προσέχω την περιοχή γύρω απότ ο μπικίνι. Πριν που είπα ότι κρεμάει έννοούσα γερασμένο πολύ στην όψη ή χαλαρωμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:16 Ο orathac έγραψε: #556 02-10-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... ΠΟ, και το περιμενα οτι θα υπηρχε μια τετοια ομαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η prinCess.: #557 03-10-09 15:02 νταξει παιδια αν το παμε ετσι κ εσεις τα αγορια μην ξυριζεστε καν κ αφηστε κ γενια ως το πατωμα να μην μπορειτε να φατε σαν ανθρωποι να μην μπορεις να φιλησεις τη κοπελα σου κ.ο.κ.... δν λεω να το κανεις επδ ετσι ειναι το στιλ σου και σε γοητευει[αλλο αυτο] αλλα να το κανεις επδ δεν το θεωρεις απαραιτο κ βαριεσαι κ θες απλα να πας κοντρα! αν ειναι ετσι καντε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:12 Ο D.Gray-man: #558 03-10-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: θεωρώ οτι το να ξυρίζει αγόρι τα πόδια του είναι μεγάλη μαλακία! Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ της μόδας πάντως... Τώρα ξυρίζονται και στα χέρια έλεος Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν καταλαβαινω γιατι μετρατε τον ανδρισμο με το ξυρισμα....:what: Click για ανάπτυξη... Γιατί η τριχοφυία στους άνδρες όπως λέει και ο Ηλίας, τους κάνει να διαφέρουν - εξωτερικά τουλάχιστον- από τη γυναίκα... Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Πρέπει να καταλάβεις ότι η τριχοφυιιά σε αυτά τα σημεία καθώς και το στήθος ξεχωρίζουν τον άντρα πα' την γυναίκα. Εντάξει υπάρχουν και άλλα όπως φωνή, χρωμοσώματα αλλά εξωτερικά τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ για το στήθος, αλλά παρ' όλα αυτά +1 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: και γιατι,πρεπει να εισαι αρκουδα για να δειχνεις οτι εισαι αντρας? ελεος ρε παιδια τωρα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Ο NoiSy MaN: #559 03-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Ο D.Gray-man: #560 03-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Click για ανάπτυξη... Σαν αυτόν το δημοσιογράφο του Πολύ Μπλα Μπλα στο Alter που είχε το ίδιο χτένισμα με τη Μανωλίδου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Πόσο να κρεμάσει το αιδοίο???:!: Click για ανάπτυξη... τι εννοείτε "κρεμσμένο"? σόρρυ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairoula_patra Νεοφερμένο μέλος Η mairoula_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η mairoula_patra: #555 02-10-09 22:40 Δεν ρώτησα περισσότερα σε αυτό το θέμα. άλλωστε δεν είχα πάει για αυτό είχα πάει για κάτι πολύ σοβαρότερο που απασχολεί πολλές κοπέλες (την πλειοψηφία ίσως) και δεν είχα το μυαλό κ την όρεξη να μάθω για τρίχες. Ο γιατρός θεωρείται κορυφαίος γυναικολόγος η επίσκεψη ήταν πανάκριβη και ήταν η δεύτερη φορά που πήγαινα.Απλά στο τέλος της επίσκεψης επειδή είχαμε λίγο χρόνο τον ρώτησα για τηνπεριοχή στο μπικίνι κ μου είπε να μην το ξυρίζω καθόλου κ μάλιστα επέμενε πολύ. Πάντως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα από τις τρίχες όπως τα μεταδιδόμενα νοσήματα.. Πριν το ξύριζα ειδικά όταν είχα αγόρι τώρα απλώς τα κόβω με ψαλιδάκι κ προσέχω την περιοχή γύρω απότ ο μπικίνι. Πριν που είπα ότι κρεμάει έννοούσα γερασμένο πολύ στην όψη ή χαλαρωμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:16 Ο orathac έγραψε: #556 02-10-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... ΠΟ, και το περιμενα οτι θα υπηρχε μια τετοια ομαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η prinCess.: #557 03-10-09 15:02 νταξει παιδια αν το παμε ετσι κ εσεις τα αγορια μην ξυριζεστε καν κ αφηστε κ γενια ως το πατωμα να μην μπορειτε να φατε σαν ανθρωποι να μην μπορεις να φιλησεις τη κοπελα σου κ.ο.κ.... δν λεω να το κανεις επδ ετσι ειναι το στιλ σου και σε γοητευει[αλλο αυτο] αλλα να το κανεις επδ δεν το θεωρεις απαραιτο κ βαριεσαι κ θες απλα να πας κοντρα! αν ειναι ετσι καντε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:12 Ο D.Gray-man: #558 03-10-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: θεωρώ οτι το να ξυρίζει αγόρι τα πόδια του είναι μεγάλη μαλακία! Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ της μόδας πάντως... Τώρα ξυρίζονται και στα χέρια έλεος Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν καταλαβαινω γιατι μετρατε τον ανδρισμο με το ξυρισμα....:what: Click για ανάπτυξη... Γιατί η τριχοφυία στους άνδρες όπως λέει και ο Ηλίας, τους κάνει να διαφέρουν - εξωτερικά τουλάχιστον- από τη γυναίκα... Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Πρέπει να καταλάβεις ότι η τριχοφυιιά σε αυτά τα σημεία καθώς και το στήθος ξεχωρίζουν τον άντρα πα' την γυναίκα. Εντάξει υπάρχουν και άλλα όπως φωνή, χρωμοσώματα αλλά εξωτερικά τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ για το στήθος, αλλά παρ' όλα αυτά +1 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: και γιατι,πρεπει να εισαι αρκουδα για να δειχνεις οτι εισαι αντρας? ελεος ρε παιδια τωρα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Ο NoiSy MaN: #559 03-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Ο D.Gray-man: #560 03-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Click για ανάπτυξη... Σαν αυτόν το δημοσιογράφο του Πολύ Μπλα Μπλα στο Alter που είχε το ίδιο χτένισμα με τη Μανωλίδου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ρώτησα περισσότερα σε αυτό το θέμα. άλλωστε δεν είχα πάει για αυτό είχα πάει για κάτι πολύ σοβαρότερο που απασχολεί πολλές κοπέλες (την πλειοψηφία ίσως) και δεν είχα το μυαλό κ την όρεξη να μάθω για τρίχες. Ο γιατρός θεωρείται κορυφαίος γυναικολόγος η επίσκεψη ήταν πανάκριβη και ήταν η δεύτερη φορά που πήγαινα.Απλά στο τέλος της επίσκεψης επειδή είχαμε λίγο χρόνο τον ρώτησα για τηνπεριοχή στο μπικίνι κ μου είπε να μην το ξυρίζω καθόλου κ μάλιστα επέμενε πολύ. Πάντως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα από τις τρίχες όπως τα μεταδιδόμενα νοσήματα.. Πριν το ξύριζα ειδικά όταν είχα αγόρι τώρα απλώς τα κόβω με ψαλιδάκι κ προσέχω την περιοχή γύρω απότ ο μπικίνι. Πριν που είπα ότι κρεμάει έννοούσα γερασμένο πολύ στην όψη ή χαλαρωμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:16 Ο orathac έγραψε: #556 02-10-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... ΠΟ, και το περιμενα οτι θα υπηρχε μια τετοια ομαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η prinCess.: #557 03-10-09 15:02 νταξει παιδια αν το παμε ετσι κ εσεις τα αγορια μην ξυριζεστε καν κ αφηστε κ γενια ως το πατωμα να μην μπορειτε να φατε σαν ανθρωποι να μην μπορεις να φιλησεις τη κοπελα σου κ.ο.κ.... δν λεω να το κανεις επδ ετσι ειναι το στιλ σου και σε γοητευει[αλλο αυτο] αλλα να το κανεις επδ δεν το θεωρεις απαραιτο κ βαριεσαι κ θες απλα να πας κοντρα! αν ειναι ετσι καντε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:12 Ο D.Gray-man: #558 03-10-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: θεωρώ οτι το να ξυρίζει αγόρι τα πόδια του είναι μεγάλη μαλακία! Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ της μόδας πάντως... Τώρα ξυρίζονται και στα χέρια έλεος Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν καταλαβαινω γιατι μετρατε τον ανδρισμο με το ξυρισμα....:what: Click για ανάπτυξη... Γιατί η τριχοφυία στους άνδρες όπως λέει και ο Ηλίας, τους κάνει να διαφέρουν - εξωτερικά τουλάχιστον- από τη γυναίκα... Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Πρέπει να καταλάβεις ότι η τριχοφυιιά σε αυτά τα σημεία καθώς και το στήθος ξεχωρίζουν τον άντρα πα' την γυναίκα. Εντάξει υπάρχουν και άλλα όπως φωνή, χρωμοσώματα αλλά εξωτερικά τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ για το στήθος, αλλά παρ' όλα αυτά +1 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: και γιατι,πρεπει να εισαι αρκουδα για να δειχνεις οτι εισαι αντρας? ελεος ρε παιδια τωρα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Ο NoiSy MaN: #559 03-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Ο D.Gray-man: #560 03-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Click για ανάπτυξη... Σαν αυτόν το δημοσιογράφο του Πολύ Μπλα Μπλα στο Alter που είχε το ίδιο χτένισμα με τη Μανωλίδου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Δεν "επιβάλλεται", θέμα αισθητικής είναι. Για παράδειγμα, αν ήμουν σουφραζέτα πιθανότατα θα έβρισκα ιδιαίτερα απωθητικό και υποτιμητικό το ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... ΠΟ, και το περιμενα οτι θα υπηρχε μια τετοια ομαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η prinCess.: #557 03-10-09 15:02 νταξει παιδια αν το παμε ετσι κ εσεις τα αγορια μην ξυριζεστε καν κ αφηστε κ γενια ως το πατωμα να μην μπορειτε να φατε σαν ανθρωποι να μην μπορεις να φιλησεις τη κοπελα σου κ.ο.κ.... δν λεω να το κανεις επδ ετσι ειναι το στιλ σου και σε γοητευει[αλλο αυτο] αλλα να το κανεις επδ δεν το θεωρεις απαραιτο κ βαριεσαι κ θες απλα να πας κοντρα! αν ειναι ετσι καντε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:12 Ο D.Gray-man: #558 03-10-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: θεωρώ οτι το να ξυρίζει αγόρι τα πόδια του είναι μεγάλη μαλακία! Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ της μόδας πάντως... Τώρα ξυρίζονται και στα χέρια έλεος Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν καταλαβαινω γιατι μετρατε τον ανδρισμο με το ξυρισμα....:what: Click για ανάπτυξη... Γιατί η τριχοφυία στους άνδρες όπως λέει και ο Ηλίας, τους κάνει να διαφέρουν - εξωτερικά τουλάχιστον- από τη γυναίκα... Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Πρέπει να καταλάβεις ότι η τριχοφυιιά σε αυτά τα σημεία καθώς και το στήθος ξεχωρίζουν τον άντρα πα' την γυναίκα. Εντάξει υπάρχουν και άλλα όπως φωνή, χρωμοσώματα αλλά εξωτερικά τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ για το στήθος, αλλά παρ' όλα αυτά +1 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: και γιατι,πρεπει να εισαι αρκουδα για να δειχνεις οτι εισαι αντρας? ελεος ρε παιδια τωρα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Ο NoiSy MaN: #559 03-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Ο D.Gray-man: #560 03-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Click για ανάπτυξη... Σαν αυτόν το δημοσιογράφο του Πολύ Μπλα Μπλα στο Alter που είχε το ίδιο χτένισμα με τη Μανωλίδου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νταξει παιδια αν το παμε ετσι κ εσεις τα αγορια μην ξυριζεστε καν κ αφηστε κ γενια ως το πατωμα να μην μπορειτε να φατε σαν ανθρωποι να μην μπορεις να φιλησεις τη κοπελα σου κ.ο.κ.... δν λεω να το κανεις επδ ετσι ειναι το στιλ σου και σε γοητευει[αλλο αυτο] αλλα να το κανεις επδ δεν το θεωρεις απαραιτο κ βαριεσαι κ θες απλα να πας κοντρα! αν ειναι ετσι καντε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:12 Ο D.Gray-man: #558 03-10-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: θεωρώ οτι το να ξυρίζει αγόρι τα πόδια του είναι μεγάλη μαλακία! Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ της μόδας πάντως... Τώρα ξυρίζονται και στα χέρια έλεος Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν καταλαβαινω γιατι μετρατε τον ανδρισμο με το ξυρισμα....:what: Click για ανάπτυξη... Γιατί η τριχοφυία στους άνδρες όπως λέει και ο Ηλίας, τους κάνει να διαφέρουν - εξωτερικά τουλάχιστον- από τη γυναίκα... Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Πρέπει να καταλάβεις ότι η τριχοφυιιά σε αυτά τα σημεία καθώς και το στήθος ξεχωρίζουν τον άντρα πα' την γυναίκα. Εντάξει υπάρχουν και άλλα όπως φωνή, χρωμοσώματα αλλά εξωτερικά τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ για το στήθος, αλλά παρ' όλα αυτά +1 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: και γιατι,πρεπει να εισαι αρκουδα για να δειχνεις οτι εισαι αντρας? ελεος ρε παιδια τωρα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Ο NoiSy MaN: #559 03-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Ο D.Gray-man: #560 03-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Click για ανάπτυξη... Σαν αυτόν το δημοσιογράφο του Πολύ Μπλα Μπλα στο Alter που είχε το ίδιο χτένισμα με τη Μανωλίδου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kristal: θεωρώ οτι το να ξυρίζει αγόρι τα πόδια του είναι μεγάλη μαλακία! Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ της μόδας πάντως... Τώρα ξυρίζονται και στα χέρια έλεος Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν καταλαβαινω γιατι μετρατε τον ανδρισμο με το ξυρισμα....:what: Click για ανάπτυξη... Γιατί η τριχοφυία στους άνδρες όπως λέει και ο Ηλίας, τους κάνει να διαφέρουν - εξωτερικά τουλάχιστον- από τη γυναίκα... Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Πρέπει να καταλάβεις ότι η τριχοφυιιά σε αυτά τα σημεία καθώς και το στήθος ξεχωρίζουν τον άντρα πα' την γυναίκα. Εντάξει υπάρχουν και άλλα όπως φωνή, χρωμοσώματα αλλά εξωτερικά τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ για το στήθος, αλλά παρ' όλα αυτά +1 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: και γιατι,πρεπει να εισαι αρκουδα για να δειχνεις οτι εισαι αντρας? ελεος ρε παιδια τωρα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Ο NoiSy MaN: #559 03-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Ο D.Gray-man: #560 03-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Click για ανάπτυξη... Σαν αυτόν το δημοσιογράφο του Πολύ Μπλα Μπλα στο Alter που είχε το ίδιο χτένισμα με τη Μανωλίδου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Αυτό είναι αλήθεια. Με εκνευρίζει που το καλοκαίρι μερικοί φοράνε μπλούζες με V και φαίνεται...η τραχανοπλαγιά! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Ο D.Gray-man: #560 03-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Click για ανάπτυξη... Σαν αυτόν το δημοσιογράφο του Πολύ Μπλα Μπλα στο Alter που είχε το ίδιο χτένισμα με τη Μανωλίδου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Εγώ πάλι νόμιζα ότι τις φοράνε, για να φαίνεται το κόκκινο από την αποτρίχωση στήθος. Gaylords Click για ανάπτυξη... Σαν αυτόν το δημοσιογράφο του Πολύ Μπλα Μπλα στο Alter που είχε το ίδιο χτένισμα με τη Μανωλίδου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.