qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Αυτό.πολλοί φλώροι κάνουν αποτρίχωση και έχει μείνει ρετσινιά![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Τέλος πάντων σε ένα σχετικό ντοκιμαντέρ που είχα δει,από την αρχαιότητα οι γυναίκες είχαν τάση στην αποτρίχωση..επίσης και στον μεσαιώνα..αν δείτε πίνακες(όπως γυμνούς πίνακες),π.χ στο μούσειο του Λονδίνου και όχι μόνο,όλες οι γυναίκες δεν έχουν ούτε μια τρίχα όπως και οι άντρες.Δεν σήμαινει όμως πως έκαναν κιόλας...
στην αρχαιοτητα θεωρουσαν το νεανικο σωμα, γυναικειο ή αντρικο, ως κατι ιερο θα ελεγα..
totazoula
Νεοφερμένο μέλος

αλλα και με τριχες δε θα με πειραζε... δε θα τον χωριζα κιολας

αλλα για τις γυναικες το θεωρω απαραιτητο! οχι για το τι θα πουν και τι προτιμουν οι αντρες...αλλα επειδη μου αρεσει εμενα..!
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Το γαμας εσυ, μετα στα 50 του ο ανδρας θα'χει γινει σκαντζοχοιρος.Δεν αντέχω τις τρίχες!!!!Μόνο τα μαλλιά και τα φρύδια!!!Όπουδήποτε άλλου αποτρίχωση!!!
Οπα λαθος, νομιζα οτι μιλαγαμε για ανδρες. Εσυ καλα κανεις.
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος

συμφωνω απολυτα!!!:no1:Δηλαδη η απολυτη αποδειξη οτι στην σημερινη εποχη το μονο που μετραει ειναι η εξωτερικη εμφανιση...ζητατε εμμεσα απο τα κοριτσια να γινουν μοντελα για να μπορεσουν να βρουν συντροφο απο την αλλη ομως βλεπουμε οτι δεν γινεται το ιδιο με τα αγορια...τι θελω να πω???εμεις μπορουμε να ανεχτουμε να εχετε λιγο κοιλιτσα ενω εσεις εχετε ανεβασει επιπεδο...πρεπει δηλαδη τα κοριτσακια εκει εξω ...τα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ κοριτσακια να εχουν προβληματα επειδη δεν ειναι σαν την Kate Moss....και μετα καταληγουμε να ακουμε στις ειδησεις για κρουσματα νευρικης ανορεξιας και να λεμε γιατι?γιατι???βεβαια δεν λεω οτι τα αγορια κανουν τα κοριτσια να νιωθουν ετσι μονο...υπαρχουν και αλλοι σημαντικοι παραγοντες αλλα και αυτο παιζει ρολο...δηλαδη σημερα ο χαρακτηρας-η συμπεριφορα-η προσωπικοτητα δεν παιζουν κανενα ρολο....
οσον αφορα το δομικα ηλιθια....δυσκολα θα βρεις θεες και εξυπνες γιατι οι θεες δεν ασχολουνται με την καλλιεργεια του μυαλου....ασχολουνται συνεχως με την καλλιεργεια της ντουλαπας....πως θα την γεμισουν...πως θα βαψουν τα νυχια...
και δεν σου ''επιτιθομαι'΄' με αυτα που λεω αλλα εχω αγανακτησει πια να λεω οτι ΕΛΕΟΣ η εξωτερικη εμφανιση δεν ειναι και το ΠΑΝ σε αυτο τον κοσμο...
εκτος κι αν θες μια κουκλαρα να την εχεις σαν διακοσμητικο και να την κουβαλας για να σε λενε και μαγκα....εαν ειναι ετσι ....τι να πω!:fss::fss:
georgepaphmty
Νεοφερμένο μέλος

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

εγω ειμαι υπερ στη υπαρξη τριχων στους αντρες και εναντια στο ξυρισμα στα ποδια και σε μασχαλεσ...αλλα στο τριμμαρισμα και τον καθαρισμο σε στηθος κοιλιακουσ και γεννητικα οργανα!!!για αισθητικους λογους ειναι πιο ωραιο απ τις απειρες τριχες!!!...αλλα ο αντρας πρεπει να χει τριχες!!!και οι γυναικες ξυρισμενεσ παντου να πω(εκτος απο μαλλια και φρυδια)?...επιβαλλεται!!!
ποιος το επιβάλλει;
-----------------------------------------
Μπορεί να είναι..αλλά δεν υπάρχει άτομο που να μην κάνει αποτρίχωση...υπάρχει?
να κανει αποτριχωση που;
Guest 292010
Επισκέπτης

εγω ειμαι υπερ στη υπαρξη τριχων στους αντρες και εναντια στο ξυρισμα στα ποδια και σε μασχαλεσ...αλλα στο τριμμαρισμα και τον καθαρισμο σε στηθος κοιλιακουσ και γεννητικα οργανα!!!για αισθητικους λογους ειναι πιο ωραιο απ τις απειρες τριχες!!!...αλλα ο αντρας πρεπει να χει τριχες!!!και οι γυναικες ξυρισμενεσ παντου να πω(εκτος απο μαλλια και φρυδια)?...επιβαλλεται!!!
Μόνο μην βάζετε και μπλουζίτσα σε σχήμα V μετά σε χρωματάκι εκρού.
stella
Δραστήριο μέλος

Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος

Συμφωνω μαζι σου,ωστοσο αυτο με τα χερια δεν ειναι και η καλυτερη ιδεα..πιστεψε με..ε όχι και οι άντρες αποτρίχωση ρε παιδιά έλεος!άμα βλέπω κανέναν άντρα με ξυρισμένα πόδια νευριάζω!βέβαια αν ο άλλος έχει δάσος ας κόψει μερικές απο το στέρνο του με το ψαλίδι...σιγά μην κάνει και αποτρίχωση με ταινίες και κερί...οι γυναικες απο την άλλη νομίζω χρειάζεται να κάνουν σε όλο το σώμα...εγω κάνω και στα χέρια ακόμα...

stella
Δραστήριο μέλος

Συμφωνω μαζι σου,ωστοσο αυτο με τα χερια δεν ειναι και η καλυτερη ιδεα..πιστεψε με..![]()
είναι αν έχεις πολλές στα χέρια....εγω ειδικά που είμαι ή μάλλον ήμουν μελαχρινή είχα πάρα πολλές και τωρα με την αποτριχωση έχουν γίνει απαλά και τα χέρια μου!

Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος

orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατι το πας τοσο βαθια το θεμα με τις τριχες?ποιος το επιβάλλει;

-----------------------------------------
Γιατι το πας τοσο βαθια το θεμα με τις τριχες?
Γιατί καθόμαστε και ασχολούμαστε με τρίχες.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Οραθακ κατσε να του τυχει του Φανη καμια τριχωτη γκομενα και θα σου πω πως θα αναθεωρησει.
stella
Δραστήριο μέλος

Αν ειναι πραγματικα τοσο μεγαλο προβλημα τοτε ενταξει απλα εχεις ενοχλισεις στην αρχη αποτι εχω ακουσει. . .
βασικά δεν έχω καθόλου ενοχλήσεις ουτε και πονάω καθόλου!με ταινιες τα κάνω και είναι μια χαρά όπως και τα πόδια μου!ούτε καν κοκκινιζει το σημείο@

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.