Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ξερω γιατι συγκεκριμενα, ρωτα τον κυριο απο πανω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος

georgepaphmty
Νεοφερμένο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

georgepaphmty
Νεοφερμένο μέλος

Ψαλιδάκι και χρατς, όχι πολύ. Το έκανα κάτω από τους κοιλιακούς ( :p ) το καλοκαίρι για να μην ιδρώνω και φαίνεται παράξενο και το μαγιο. Το συνέχισα και το χειμώνα βέβαια γιατί συμφέρει.
εχω δει μια ξυριστικη μηχανη(τριμμαρισματος) ειδικη για κοιλιακουσ και στηθος της philips!!!tt2030
https://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?30919
τι προτειενεις?
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Μασχαλες, κουντουπιε, τριγωνο και προσωπο σε τακτικα διαστηματα.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

εχω δει μια ξυριστικη μηχανη(τριμμαρισματος) ειδικη για κοιλιακουσ και στηθος της philips!!!tt2030
https://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?30919
τι προτειενεις?
50 ευρώ γι' αυτό; Ψαλιδάκι, που ελέγχεις ακριβώς τι θες να κόψεις!

georgepaphmty
Νεοφερμένο μέλος

Αναλογα την πυκνοτητα της τριχας. Εγω στο θωρακα και στα ποδια εχω απειρες τριχες, αμα τις ξυρισω δεν θα κερδισω τιποτα παρα ταλαιπωρια.
Μασχαλες, κουντουπιε, τριγωνο και προσωπο σε τακτικα διαστηματα.
δεν με ενοχλει μασχαλι και ποδια...μονο στηθος κοιλιακοι!!!...(μη νομισεις δεν εχω απειρες)
-----------------------------------------
50 ευρώ γι' αυτό; Ψαλιδάκι, που ελέγχεις ακριβώς τι θες να κόψεις!![]()
βασικα την εχουν και φιλοι μου και εχει αρκετα καλα αποτελεσματα...
μου φαινεται περιεργο να κατσω με το ψαλιδακι...!!!

orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Μωρε αμα ειχα λιγες εκει θα της ειχα ξυρισει, αλλα ειναι παρα πολλες να της ξυρισεις, μονο προβληματα θα φερει.δεν με ενοχλει μασχαλι και ποδια...μονο στηθος κοιλιακοι!!!...(μη νομισεις δεν εχω απειρες)
Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος

orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι αυτο ειναι το χειροτερο, και μονο με κερι μπορεις να τις βγαλεις.Ανάλογα την πυκνότητα, εμένα δεν με ενοχλούν πολύ αλλά αυτό που δεν θέλω να βλέπω είναι στην τρίχες στην πλάτη.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος

nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

επιμένω πως οι κοπελιές πρέπει να ναι ξυρισμένες και όχι σαν το δάσος του σεργουντ
και οι αντρες
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

πάντως γενικά νομίζω η αποτρίχωση στους άντρες πρέπει να γίνεται σε ειδικές περιπτώσεις (κολυμβητές, εξαιρετικά πολύ τριχοφυία κτλ.)
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Για τις γυναίκες νταξ. Μασχάλες και πόδια αρκούν κατά τη γνώμη μου.

Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος

όχι γιατί εμπίπτεις στην κατηγορία του φλώρουκαι οι αντρες

nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

όχι γιατί εμπίπτεις στην κατηγορία του φλώρου![]()
τι σχεση εχει ο φλωρος? με τν αποτριχωση..?
Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος

πολλοί φλώροι κάνουν αποτρίχωση και έχει μείνει ρετσινιάτι σχεση εχει ο φλωρος? με τν αποτριχωση..?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.