α) Για το google, δε το γνωρίζω, δε μπορώ να εκφέρω γνώμη. Απλώς χτυπάει πολύ άσχημα στις υπογραφές. Πέρα απ' την όποια αντιπάθεια έχει ο κόσμος για το συγκεκριμένο πρόσωπο, όταν βλέπω κάποιους σεβαστούς συν-στεκίτες σαν κι εσας, που λέτε την άποψή σας και αντιτίθεστε στην πολιτική του ατόμου αυτού, να βάζετε ενα κατσίκα στην υπογραφή με κατεύθυνση το site της υπουργού, αυτόματα χάνετε κάποιο ποσοστό αξιοπιστίας, που μετατρέπεται σε ποσοστό εμπάθειας. Μα ...κατσίκα; Και τι καταλαβαίνετε από αυτό;

Σα να βάζω εγω ενα λίνκ προς τη φωτογραφία σου για παράδειγμα και να γράψω "υποχθόνιος" (λέμε τώρα). Μόνο εγω θα βγω ο κακός έτσι.
β) Με συγχωρείς φίλε μου αλλά το κίνημα δεν είναι ούτε κοινωνικό ούτε εθνικό. Από τη στιγμή που αντιτίθεσαι σε μια πολιτική κίνηση, κάνεις κι εσυ πολιτική. Τη δική σου πολιτική. Θεωρείς οτι είναι πιο συμφέρουσα. Δικαίωμά σου και δε σου αφαιρώ το λόγο. Αλλά παραμένει πολιτική.
γ) Ναι βεβαίως, για τα της συζήτησης δεν εχω καμία αμφιβολία. Γίνεται καλή συζήτηση. Όπως είπα και στο εδάφιο β όμως, έχει πολιτική χροιά σε ορισμένα σημεία.
δ) Το οτι δεν κρύβεις τις θέσεις σου, σε τιμά ιδιαίτερα αλλά διευκολύνει κι εμένα να τις ερευνώ και να τις σχολιάζω αναλόγως (βλέπε εδάφιο β)
ε) Εγω γνωρίζω τι γίνεται στην ΑΣΟΕΕ. Ανεξάρτητα από το τι πιστεύω όμως, δεν θεωρώ οτι υποχρεούμαι να αναφέρω στο στέκι τα γεγονότα. Όχι γιατί δε με ενδιαφέρουν. Σαφώς και με ενδιαφέρουν, ιδίως από τη στιγμή που χάνω την εξεταστική μου και προετοιμάζομαι πλέον για εναν πολύ άσχημο Σεπτέμβρη. Στο στέκι όμως μπαίνω για να κουβεντιάσω με πέντε δέκα φιλαράκια, να χαρώ και να πω δυο κουβέντες. Δε νομίζω οτι μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το ρόλο του e-steki εφόσον αυτός είναι σταθερός από την αρχή της λειτουργίας του. Εαν υποννοείς οτι το στέκι πρέπει να γίνει αναμεταδότης των πολιτικών επάλξεων, τότε να το ξεκαθαρίσουμε και στη φόρμα εγγραφής αλλά και σε ανακοίνωση προς όλα τα μέλη.