Το τελευταιο επιχειρημα
Λοιπον βιβλιοφιλοι η περιληψη ειναι λιγακι δυσκολη καθως αποτελει το τελευταιο( ; )απο μια τριλογια( ; ).ακομα δεν το εχω τελειωσει αλλα επειδη γνωριζω οτι υπαρχει ολοκληρος λοχος εκει εξω που δεν ξερει τι να διαβασει και που να πρωτοσπαταλησει τα λεφτα του ε, ας μην ειμαστε σκληροι ας κανουμε μια μινι review.
Ως προς το ειδος ειναι φαντασιας (γι αυτο ειμαι βεβαιη),με δραση και χωρις πολλες φλυαριες κατι αξιοθαυμαστο για 3 βιβλια με τουλχ 500 σελ.Το εργάκι τοποθετείται σε μεσαιωνικο σκηνικο τα χρονια εκεινα που υπηρχαν ασπιδες, ξιφη,τοξα,αριστοκρατια(η οποια αυτη εδωσε το ολο νοημα στη λεξη),βασιλεις,εμποροι και πλοια απο ξυλο.Τοπικα ειναι δυσκολο να προσδιοριστει επειδη οι τοποθεσιες ειναι ως επι το πλειστον φανταστικες.Επισης εμπλεκεται η ιερα εξεταση,οι βορειοι και η μαγεια πολυ φυσικα χωρις να γινονται ολα τουρλου.
γνωμη:λοιπον, μ'αρεσει και αυτο και τα 2 προηγουμενα.ειναι ωμο, ευστοχο,στα συν οι χαρακτηρες και η πλοκη. το να συνεχισω μπορει να οδηγησει σε εκθειασμο, που δε νομιζω οτι ταιριαζει, αλλα και σε υποβιβασμο του. Ουτε θα σας προετρεπα με ολη μου την καρδια να το ξεκινησετε-ειναι πολυ ωραιο και 'το ρουφαω' αλλα αλλη μια σειρα κακα τα ψεμματα(κατα παραξενο τροπο σε τετοιες πεφτω συνηθως

). ελπιζω το τριτο να ειναι το τελευταιο.καποια ωραια πραγματα καποτε
πρεπει να φτανουν στο τελος τους