Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 16:22 Η Iliaki έγραψε: #1.021 29-05-10 16:22 Αρχική Δημοσίευση από nikospetroupoli: αν αυτό πήγαινε σε μένα, ναι.....έχει βγει και τρίτο......Δεν το έχω διαβάσει ακόμη γιατί μιλάει για τη ζωή τους μετά από χρόνια κτλ......τα 2 πρώτα είναι τα δυνατά πάντως...!!!!! Click για ανάπτυξη... Α ευχαριστώ θα φροντίσω να το αγοράσω! Είναι όντως πάρα πολύ ωραία βιβλία.. Πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikospetroupoli Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 16:23 Ο nikospetroupoli: #1.022 29-05-10 16:23 τι τράβηξαν οι κακόμοιροι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 30 Μαΐου 2010 στις 01:49 Η Angelique.: #1.023 30-05-10 01:49 Η άνοδος της ασημαντότητας-Κορνήλιος Καστοριάδης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 30 Μαΐου 2010 στις 01:52 Η athene έγραψε: #1.024 30-05-10 01:52 Ναι,μιλάει για την ζωή τους μετά από χρόνια..Ωραία ιστοριούλα!Ειδικά το πρώτο βιβλίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 30 Μαΐου 2010 στις 18:48 Ο VAGGKALL1: #1.025 30-05-10 18:48 <<τα ψιλά γράμματα της ιστορίας>> <<το το τελευταίο θεώρημα του φερματ>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2010 στις 18:39 Ο amalfi έγραψε: #1.026 02-06-10 18:39 "το μυστικο του Ιησου" ενα βιβλιο για τον ανθρωπο Η άνοδος της ασημαντότητας-Κορνήλιος Καστοριάδης. Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανε τεσσερα χρονια που το διαβασα, ηταν η πρωτη μου γνωριμια με τον φιλοσοφο (αυτο τον καιρο διαβαζω και τη "φαντασιακη θεσμιση της κοινωνιας") αλλο πολυ ενδιαφερον βιβλιο που πραγματευεται παρομοια θεματα ειναι "η ανθρωπινη κατασταση" της Hannah Arendt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2010 Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:12 Η Angelique.: #1.027 04-06-10 12:12 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: μπραβο! πανε τεσσερα χρονια που το διαβασα, ηταν η πρωτη μου γνωριμια με τον φιλοσοφο (αυτο τον καιρο διαβαζω και τη "φαντασιακη θεσμιση της κοινωνιας") αλλο πολυ ενδιαφερον βιβλιο που πραγματευεται παρομοια θεματα ειναι "η ανθρωπινη κατασταση" της Hannah Arendt Click για ανάπτυξη... Ναι και για μένα ήταν το πρώτο βιβλίο που διάβασα από Καστοριάδη! Για να πώ την αλήθεια δεν τον ήξερα μέχρι την Β'Λυκείου που έτυχε να διαβάσω ένα κείμενο του. Νομίζω πως ήταν από αυτό το βιβλίο που αναφέρεις,την "φαντασιακή θέσμιση της κοινωνίας",θέλω πολύ να το διαβάσω και αυτό κάποια στιγμή! Σήμερα αγόρασα το "Δέκα μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο" του John Reed,έχω ακούσει τα καλύτερα γι'αυτό το βιβλίο,ελπίζω να είναι όντως τόσο καλό όσο λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:44 Ο amalfi έγραψε: #1.028 04-06-10 12:44 Νομίζω πως ήταν από αυτό το βιβλίο που αναφέρεις,την "φαντασιακή θέσμιση της κοινωνίας",θέλω πολύ να το διαβάσω και αυτό κάποια στιγμή! Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι πολυ δυσκολο εργο (μες στην απλοτητα του) -τουλαχιστον για μενα- μη βιαστεις καλυτερα. για συνεχεια της γνωριμιας προτεινω τους δυο τομους της "ελληνικης ιδιαιτεροτητας" ! (ενδιαφεροντα θεματα και αναλυσεις, πιο ευκολοδιαβαστο μιας και βασιζεται σε ομιλιες, με συχνες αναφορες σε εργα και συγγραφεις για περαιτερω μελετη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 15:03 Η Angelique.: #1.029 04-06-10 15:03 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: επειδη ειναι πολυ δυσκολο εργο (μες στην απλοτητα του) -τουλαχιστον για μενα- μη βιαστεις καλυτερα. για συνεχεια της γνωριμιας προτεινω τους δυο τομους της "ελληνικης ιδιαιτεροτητας" ! (ενδιαφεροντα θεματα και αναλυσεις, πιο ευκολοδιαβαστο μιας και βασιζεται σε ομιλιες, με συχνες αναφορες σε εργα και συγγραφεις για περαιτερω μελετη) Click για ανάπτυξη... Aχ έλα τώρα μη μου λές τέτοια. =/ Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή? Βασικά εντάξει γενικότερα διαβάζω λογοτεχνία από πολύ μικρή και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τα "δύσκολα" έργα μέχρι τώρα. Αλλά εντάξει νομίζω πως είναι πολύ υποκειμενικό αυτό. =/ Απλά μου είναι αδύνατον να έχω βιβλίο στο σπίτι μου που να είναι αδιάβαστο. =P Όσο για το άλλο βιβλίο που λες,δεν το ήξερα,θα το έχω υπόψην. Σ'ευχαριστώ πολύ. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 15:50 Ο amalfi έγραψε: #1.030 04-06-10 15:50 Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή? Click για ανάπτυξη... αν εισαι ετοιμη, προχωρα! καλες αναζητησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 21:03 Ο kostas (agia): #1.031 04-06-10 21:03 Εγω διαβαζω το "Χαμενο Συμβολο" του Dan Brown και μετα θα αρχισω το "Ψηφιακο Οχυρο". Καλα μιλαμε για απεχτα βιβιλια και απεχτο Συγγραφεα ofcourse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 11:54 Η _DORA_ έγραψε: #1.032 05-06-10 11:54 ρε παιδιά γιατί δε λέτε και καμία περίληψη του βιβλίου....έτσι για να ξέρουμε περίπου τι λέει, μήπως θέλουμε να το διαβάσουμε... εγώ αυτόν τον καιρό διαβάζω "Το καλοκαίρι στη Γαλλία " περίληψη:Όταν η μικρή Νάταλι Μουρ σκοτώνεται σε ένα περίεργο δυστύχημα στη Γαλλία, η μητέρα της, η Τζέσικα, διαισθάνεται ότι τα πράγματα ίσως δεν συνέβησαν όπως ακριβώς τους τα περιγράφουν. Όμως ο άντρας της, ο Τσάρλι, φαίνεται να έχει παραλύσει τόσο πολύ από τη φρίκη για το χαμό του παιδιού του που αρνείται έστω και να συζητήσει τις υποψίες της γυναίκας του. Τελικά, όταν ο γάμος τους κλονίζεται από ένα ακόμη ισχυρό σοκ, η Τζέσικα παίρνει την απόφαση να πάει μόνη της στη Γαλλία και να αναζητήσει απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν. Μα όταν φτάνει στον ειδυλλιακό αμπελώνα στην καρδιά της Βουργουνδίας, βρίσκει πολύ περισσότερα απ' όσα περίμενε. Μια αγάπη εντελώς απαγορευμένη και μια αλήθεια που μπορεί να τη συντρίψει ολοκληρωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Ο kostas (agia): #1.033 05-06-10 12:55 Θυμαμαι στο Δημοτικο που μας εδιναν βιβλια να διαβαζουμε και καναμε τις περιληψεις.......Ωραιοι καιροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:58 Η Eileen έγραψε: #1.034 05-06-10 12:58 Εμάς ποτέ δεν μας το έκαναν αυτό. Το κάνουν βέβαια τώρα στον αδερφό μου που είναι τετάρτη. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το χαμόγελο στο προσωπό του όταν του λέει η μαμά μου να διαβάσει το βιβλίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η AntziWin έγραψε: #1.035 05-06-10 13:23 Εγω διαβαζω "τα σημαδια της μοιρας" !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 14:08 Η JaneWin έγραψε: #1.036 05-06-10 14:08 εγω διαβαζω τον Αιρετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 19:17 Η AntziWin έγραψε: #1.037 05-06-10 19:17 xaxaxaxa αληθεια απο που το πειρες να παω να το παρω και εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο alex2395 έγραψε: #1.038 05-06-10 20:37 The historian φανταστικο!!! αμαζον ολε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:07 Ο MetalChest: #1.039 06-06-10 22:07 Vampire Academy, τελειώνω το πρώτο βιβλίο και πάω για το δεύτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η ποκαχοντας: #1.040 06-06-10 22:59 νεα σεληνη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikospetroupoli: αν αυτό πήγαινε σε μένα, ναι.....έχει βγει και τρίτο......Δεν το έχω διαβάσει ακόμη γιατί μιλάει για τη ζωή τους μετά από χρόνια κτλ......τα 2 πρώτα είναι τα δυνατά πάντως...!!!!! Click για ανάπτυξη... Α ευχαριστώ θα φροντίσω να το αγοράσω! Είναι όντως πάρα πολύ ωραία βιβλία.. Πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikospetroupoli Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 29 Μαΐου 2010 στις 16:23 Ο nikospetroupoli: #1.022 29-05-10 16:23 τι τράβηξαν οι κακόμοιροι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 30 Μαΐου 2010 στις 01:49 Η Angelique.: #1.023 30-05-10 01:49 Η άνοδος της ασημαντότητας-Κορνήλιος Καστοριάδης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 30 Μαΐου 2010 στις 01:52 Η athene έγραψε: #1.024 30-05-10 01:52 Ναι,μιλάει για την ζωή τους μετά από χρόνια..Ωραία ιστοριούλα!Ειδικά το πρώτο βιβλίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 30 Μαΐου 2010 στις 18:48 Ο VAGGKALL1: #1.025 30-05-10 18:48 <<τα ψιλά γράμματα της ιστορίας>> <<το το τελευταίο θεώρημα του φερματ>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2010 στις 18:39 Ο amalfi έγραψε: #1.026 02-06-10 18:39 "το μυστικο του Ιησου" ενα βιβλιο για τον ανθρωπο Η άνοδος της ασημαντότητας-Κορνήλιος Καστοριάδης. Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανε τεσσερα χρονια που το διαβασα, ηταν η πρωτη μου γνωριμια με τον φιλοσοφο (αυτο τον καιρο διαβαζω και τη "φαντασιακη θεσμιση της κοινωνιας") αλλο πολυ ενδιαφερον βιβλιο που πραγματευεται παρομοια θεματα ειναι "η ανθρωπινη κατασταση" της Hannah Arendt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2010 Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:12 Η Angelique.: #1.027 04-06-10 12:12 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: μπραβο! πανε τεσσερα χρονια που το διαβασα, ηταν η πρωτη μου γνωριμια με τον φιλοσοφο (αυτο τον καιρο διαβαζω και τη "φαντασιακη θεσμιση της κοινωνιας") αλλο πολυ ενδιαφερον βιβλιο που πραγματευεται παρομοια θεματα ειναι "η ανθρωπινη κατασταση" της Hannah Arendt Click για ανάπτυξη... Ναι και για μένα ήταν το πρώτο βιβλίο που διάβασα από Καστοριάδη! Για να πώ την αλήθεια δεν τον ήξερα μέχρι την Β'Λυκείου που έτυχε να διαβάσω ένα κείμενο του. Νομίζω πως ήταν από αυτό το βιβλίο που αναφέρεις,την "φαντασιακή θέσμιση της κοινωνίας",θέλω πολύ να το διαβάσω και αυτό κάποια στιγμή! Σήμερα αγόρασα το "Δέκα μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο" του John Reed,έχω ακούσει τα καλύτερα γι'αυτό το βιβλίο,ελπίζω να είναι όντως τόσο καλό όσο λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:44 Ο amalfi έγραψε: #1.028 04-06-10 12:44 Νομίζω πως ήταν από αυτό το βιβλίο που αναφέρεις,την "φαντασιακή θέσμιση της κοινωνίας",θέλω πολύ να το διαβάσω και αυτό κάποια στιγμή! Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι πολυ δυσκολο εργο (μες στην απλοτητα του) -τουλαχιστον για μενα- μη βιαστεις καλυτερα. για συνεχεια της γνωριμιας προτεινω τους δυο τομους της "ελληνικης ιδιαιτεροτητας" ! (ενδιαφεροντα θεματα και αναλυσεις, πιο ευκολοδιαβαστο μιας και βασιζεται σε ομιλιες, με συχνες αναφορες σε εργα και συγγραφεις για περαιτερω μελετη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 15:03 Η Angelique.: #1.029 04-06-10 15:03 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: επειδη ειναι πολυ δυσκολο εργο (μες στην απλοτητα του) -τουλαχιστον για μενα- μη βιαστεις καλυτερα. για συνεχεια της γνωριμιας προτεινω τους δυο τομους της "ελληνικης ιδιαιτεροτητας" ! (ενδιαφεροντα θεματα και αναλυσεις, πιο ευκολοδιαβαστο μιας και βασιζεται σε ομιλιες, με συχνες αναφορες σε εργα και συγγραφεις για περαιτερω μελετη) Click για ανάπτυξη... Aχ έλα τώρα μη μου λές τέτοια. =/ Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή? Βασικά εντάξει γενικότερα διαβάζω λογοτεχνία από πολύ μικρή και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τα "δύσκολα" έργα μέχρι τώρα. Αλλά εντάξει νομίζω πως είναι πολύ υποκειμενικό αυτό. =/ Απλά μου είναι αδύνατον να έχω βιβλίο στο σπίτι μου που να είναι αδιάβαστο. =P Όσο για το άλλο βιβλίο που λες,δεν το ήξερα,θα το έχω υπόψην. Σ'ευχαριστώ πολύ. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 15:50 Ο amalfi έγραψε: #1.030 04-06-10 15:50 Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή? Click για ανάπτυξη... αν εισαι ετοιμη, προχωρα! καλες αναζητησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 21:03 Ο kostas (agia): #1.031 04-06-10 21:03 Εγω διαβαζω το "Χαμενο Συμβολο" του Dan Brown και μετα θα αρχισω το "Ψηφιακο Οχυρο". Καλα μιλαμε για απεχτα βιβιλια και απεχτο Συγγραφεα ofcourse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 11:54 Η _DORA_ έγραψε: #1.032 05-06-10 11:54 ρε παιδιά γιατί δε λέτε και καμία περίληψη του βιβλίου....έτσι για να ξέρουμε περίπου τι λέει, μήπως θέλουμε να το διαβάσουμε... εγώ αυτόν τον καιρό διαβάζω "Το καλοκαίρι στη Γαλλία " περίληψη:Όταν η μικρή Νάταλι Μουρ σκοτώνεται σε ένα περίεργο δυστύχημα στη Γαλλία, η μητέρα της, η Τζέσικα, διαισθάνεται ότι τα πράγματα ίσως δεν συνέβησαν όπως ακριβώς τους τα περιγράφουν. Όμως ο άντρας της, ο Τσάρλι, φαίνεται να έχει παραλύσει τόσο πολύ από τη φρίκη για το χαμό του παιδιού του που αρνείται έστω και να συζητήσει τις υποψίες της γυναίκας του. Τελικά, όταν ο γάμος τους κλονίζεται από ένα ακόμη ισχυρό σοκ, η Τζέσικα παίρνει την απόφαση να πάει μόνη της στη Γαλλία και να αναζητήσει απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν. Μα όταν φτάνει στον ειδυλλιακό αμπελώνα στην καρδιά της Βουργουνδίας, βρίσκει πολύ περισσότερα απ' όσα περίμενε. Μια αγάπη εντελώς απαγορευμένη και μια αλήθεια που μπορεί να τη συντρίψει ολοκληρωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Ο kostas (agia): #1.033 05-06-10 12:55 Θυμαμαι στο Δημοτικο που μας εδιναν βιβλια να διαβαζουμε και καναμε τις περιληψεις.......Ωραιοι καιροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:58 Η Eileen έγραψε: #1.034 05-06-10 12:58 Εμάς ποτέ δεν μας το έκαναν αυτό. Το κάνουν βέβαια τώρα στον αδερφό μου που είναι τετάρτη. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το χαμόγελο στο προσωπό του όταν του λέει η μαμά μου να διαβάσει το βιβλίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η AntziWin έγραψε: #1.035 05-06-10 13:23 Εγω διαβαζω "τα σημαδια της μοιρας" !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 14:08 Η JaneWin έγραψε: #1.036 05-06-10 14:08 εγω διαβαζω τον Αιρετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 19:17 Η AntziWin έγραψε: #1.037 05-06-10 19:17 xaxaxaxa αληθεια απο που το πειρες να παω να το παρω και εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο alex2395 έγραψε: #1.038 05-06-10 20:37 The historian φανταστικο!!! αμαζον ολε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:07 Ο MetalChest: #1.039 06-06-10 22:07 Vampire Academy, τελειώνω το πρώτο βιβλίο και πάω για το δεύτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η ποκαχοντας: #1.040 06-06-10 22:59 νεα σεληνη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι τράβηξαν οι κακόμοιροι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 30 Μαΐου 2010 στις 01:49 Η Angelique.: #1.023 30-05-10 01:49 Η άνοδος της ασημαντότητας-Κορνήλιος Καστοριάδης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 30 Μαΐου 2010 στις 01:52 Η athene έγραψε: #1.024 30-05-10 01:52 Ναι,μιλάει για την ζωή τους μετά από χρόνια..Ωραία ιστοριούλα!Ειδικά το πρώτο βιβλίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 30 Μαΐου 2010 στις 18:48 Ο VAGGKALL1: #1.025 30-05-10 18:48 <<τα ψιλά γράμματα της ιστορίας>> <<το το τελευταίο θεώρημα του φερματ>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2010 στις 18:39 Ο amalfi έγραψε: #1.026 02-06-10 18:39 "το μυστικο του Ιησου" ενα βιβλιο για τον ανθρωπο Η άνοδος της ασημαντότητας-Κορνήλιος Καστοριάδης. Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανε τεσσερα χρονια που το διαβασα, ηταν η πρωτη μου γνωριμια με τον φιλοσοφο (αυτο τον καιρο διαβαζω και τη "φαντασιακη θεσμιση της κοινωνιας") αλλο πολυ ενδιαφερον βιβλιο που πραγματευεται παρομοια θεματα ειναι "η ανθρωπινη κατασταση" της Hannah Arendt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2010 Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:12 Η Angelique.: #1.027 04-06-10 12:12 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: μπραβο! πανε τεσσερα χρονια που το διαβασα, ηταν η πρωτη μου γνωριμια με τον φιλοσοφο (αυτο τον καιρο διαβαζω και τη "φαντασιακη θεσμιση της κοινωνιας") αλλο πολυ ενδιαφερον βιβλιο που πραγματευεται παρομοια θεματα ειναι "η ανθρωπινη κατασταση" της Hannah Arendt Click για ανάπτυξη... Ναι και για μένα ήταν το πρώτο βιβλίο που διάβασα από Καστοριάδη! Για να πώ την αλήθεια δεν τον ήξερα μέχρι την Β'Λυκείου που έτυχε να διαβάσω ένα κείμενο του. Νομίζω πως ήταν από αυτό το βιβλίο που αναφέρεις,την "φαντασιακή θέσμιση της κοινωνίας",θέλω πολύ να το διαβάσω και αυτό κάποια στιγμή! Σήμερα αγόρασα το "Δέκα μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο" του John Reed,έχω ακούσει τα καλύτερα γι'αυτό το βιβλίο,ελπίζω να είναι όντως τόσο καλό όσο λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:44 Ο amalfi έγραψε: #1.028 04-06-10 12:44 Νομίζω πως ήταν από αυτό το βιβλίο που αναφέρεις,την "φαντασιακή θέσμιση της κοινωνίας",θέλω πολύ να το διαβάσω και αυτό κάποια στιγμή! Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι πολυ δυσκολο εργο (μες στην απλοτητα του) -τουλαχιστον για μενα- μη βιαστεις καλυτερα. για συνεχεια της γνωριμιας προτεινω τους δυο τομους της "ελληνικης ιδιαιτεροτητας" ! (ενδιαφεροντα θεματα και αναλυσεις, πιο ευκολοδιαβαστο μιας και βασιζεται σε ομιλιες, με συχνες αναφορες σε εργα και συγγραφεις για περαιτερω μελετη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 15:03 Η Angelique.: #1.029 04-06-10 15:03 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: επειδη ειναι πολυ δυσκολο εργο (μες στην απλοτητα του) -τουλαχιστον για μενα- μη βιαστεις καλυτερα. για συνεχεια της γνωριμιας προτεινω τους δυο τομους της "ελληνικης ιδιαιτεροτητας" ! (ενδιαφεροντα θεματα και αναλυσεις, πιο ευκολοδιαβαστο μιας και βασιζεται σε ομιλιες, με συχνες αναφορες σε εργα και συγγραφεις για περαιτερω μελετη) Click για ανάπτυξη... Aχ έλα τώρα μη μου λές τέτοια. =/ Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή? Βασικά εντάξει γενικότερα διαβάζω λογοτεχνία από πολύ μικρή και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τα "δύσκολα" έργα μέχρι τώρα. Αλλά εντάξει νομίζω πως είναι πολύ υποκειμενικό αυτό. =/ Απλά μου είναι αδύνατον να έχω βιβλίο στο σπίτι μου που να είναι αδιάβαστο. =P Όσο για το άλλο βιβλίο που λες,δεν το ήξερα,θα το έχω υπόψην. Σ'ευχαριστώ πολύ. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 15:50 Ο amalfi έγραψε: #1.030 04-06-10 15:50 Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή? Click για ανάπτυξη... αν εισαι ετοιμη, προχωρα! καλες αναζητησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 21:03 Ο kostas (agia): #1.031 04-06-10 21:03 Εγω διαβαζω το "Χαμενο Συμβολο" του Dan Brown και μετα θα αρχισω το "Ψηφιακο Οχυρο". Καλα μιλαμε για απεχτα βιβιλια και απεχτο Συγγραφεα ofcourse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 11:54 Η _DORA_ έγραψε: #1.032 05-06-10 11:54 ρε παιδιά γιατί δε λέτε και καμία περίληψη του βιβλίου....έτσι για να ξέρουμε περίπου τι λέει, μήπως θέλουμε να το διαβάσουμε... εγώ αυτόν τον καιρό διαβάζω "Το καλοκαίρι στη Γαλλία " περίληψη:Όταν η μικρή Νάταλι Μουρ σκοτώνεται σε ένα περίεργο δυστύχημα στη Γαλλία, η μητέρα της, η Τζέσικα, διαισθάνεται ότι τα πράγματα ίσως δεν συνέβησαν όπως ακριβώς τους τα περιγράφουν. Όμως ο άντρας της, ο Τσάρλι, φαίνεται να έχει παραλύσει τόσο πολύ από τη φρίκη για το χαμό του παιδιού του που αρνείται έστω και να συζητήσει τις υποψίες της γυναίκας του. Τελικά, όταν ο γάμος τους κλονίζεται από ένα ακόμη ισχυρό σοκ, η Τζέσικα παίρνει την απόφαση να πάει μόνη της στη Γαλλία και να αναζητήσει απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν. Μα όταν φτάνει στον ειδυλλιακό αμπελώνα στην καρδιά της Βουργουνδίας, βρίσκει πολύ περισσότερα απ' όσα περίμενε. Μια αγάπη εντελώς απαγορευμένη και μια αλήθεια που μπορεί να τη συντρίψει ολοκληρωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Ο kostas (agia): #1.033 05-06-10 12:55 Θυμαμαι στο Δημοτικο που μας εδιναν βιβλια να διαβαζουμε και καναμε τις περιληψεις.......Ωραιοι καιροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:58 Η Eileen έγραψε: #1.034 05-06-10 12:58 Εμάς ποτέ δεν μας το έκαναν αυτό. Το κάνουν βέβαια τώρα στον αδερφό μου που είναι τετάρτη. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το χαμόγελο στο προσωπό του όταν του λέει η μαμά μου να διαβάσει το βιβλίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η AntziWin έγραψε: #1.035 05-06-10 13:23 Εγω διαβαζω "τα σημαδια της μοιρας" !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 14:08 Η JaneWin έγραψε: #1.036 05-06-10 14:08 εγω διαβαζω τον Αιρετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 19:17 Η AntziWin έγραψε: #1.037 05-06-10 19:17 xaxaxaxa αληθεια απο που το πειρες να παω να το παρω και εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο alex2395 έγραψε: #1.038 05-06-10 20:37 The historian φανταστικο!!! αμαζον ολε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:07 Ο MetalChest: #1.039 06-06-10 22:07 Vampire Academy, τελειώνω το πρώτο βιβλίο και πάω για το δεύτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η ποκαχοντας: #1.040 06-06-10 22:59 νεα σεληνη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η άνοδος της ασημαντότητας-Κορνήλιος Καστοριάδης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 30 Μαΐου 2010 στις 01:52 Η athene έγραψε: #1.024 30-05-10 01:52 Ναι,μιλάει για την ζωή τους μετά από χρόνια..Ωραία ιστοριούλα!Ειδικά το πρώτο βιβλίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 30 Μαΐου 2010 στις 18:48 Ο VAGGKALL1: #1.025 30-05-10 18:48 <<τα ψιλά γράμματα της ιστορίας>> <<το το τελευταίο θεώρημα του φερματ>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2010 στις 18:39 Ο amalfi έγραψε: #1.026 02-06-10 18:39 "το μυστικο του Ιησου" ενα βιβλιο για τον ανθρωπο Η άνοδος της ασημαντότητας-Κορνήλιος Καστοριάδης. Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανε τεσσερα χρονια που το διαβασα, ηταν η πρωτη μου γνωριμια με τον φιλοσοφο (αυτο τον καιρο διαβαζω και τη "φαντασιακη θεσμιση της κοινωνιας") αλλο πολυ ενδιαφερον βιβλιο που πραγματευεται παρομοια θεματα ειναι "η ανθρωπινη κατασταση" της Hannah Arendt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2010 Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:12 Η Angelique.: #1.027 04-06-10 12:12 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: μπραβο! πανε τεσσερα χρονια που το διαβασα, ηταν η πρωτη μου γνωριμια με τον φιλοσοφο (αυτο τον καιρο διαβαζω και τη "φαντασιακη θεσμιση της κοινωνιας") αλλο πολυ ενδιαφερον βιβλιο που πραγματευεται παρομοια θεματα ειναι "η ανθρωπινη κατασταση" της Hannah Arendt Click για ανάπτυξη... Ναι και για μένα ήταν το πρώτο βιβλίο που διάβασα από Καστοριάδη! Για να πώ την αλήθεια δεν τον ήξερα μέχρι την Β'Λυκείου που έτυχε να διαβάσω ένα κείμενο του. Νομίζω πως ήταν από αυτό το βιβλίο που αναφέρεις,την "φαντασιακή θέσμιση της κοινωνίας",θέλω πολύ να το διαβάσω και αυτό κάποια στιγμή! Σήμερα αγόρασα το "Δέκα μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο" του John Reed,έχω ακούσει τα καλύτερα γι'αυτό το βιβλίο,ελπίζω να είναι όντως τόσο καλό όσο λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:44 Ο amalfi έγραψε: #1.028 04-06-10 12:44 Νομίζω πως ήταν από αυτό το βιβλίο που αναφέρεις,την "φαντασιακή θέσμιση της κοινωνίας",θέλω πολύ να το διαβάσω και αυτό κάποια στιγμή! Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι πολυ δυσκολο εργο (μες στην απλοτητα του) -τουλαχιστον για μενα- μη βιαστεις καλυτερα. για συνεχεια της γνωριμιας προτεινω τους δυο τομους της "ελληνικης ιδιαιτεροτητας" ! (ενδιαφεροντα θεματα και αναλυσεις, πιο ευκολοδιαβαστο μιας και βασιζεται σε ομιλιες, με συχνες αναφορες σε εργα και συγγραφεις για περαιτερω μελετη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 15:03 Η Angelique.: #1.029 04-06-10 15:03 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: επειδη ειναι πολυ δυσκολο εργο (μες στην απλοτητα του) -τουλαχιστον για μενα- μη βιαστεις καλυτερα. για συνεχεια της γνωριμιας προτεινω τους δυο τομους της "ελληνικης ιδιαιτεροτητας" ! (ενδιαφεροντα θεματα και αναλυσεις, πιο ευκολοδιαβαστο μιας και βασιζεται σε ομιλιες, με συχνες αναφορες σε εργα και συγγραφεις για περαιτερω μελετη) Click για ανάπτυξη... Aχ έλα τώρα μη μου λές τέτοια. =/ Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή? Βασικά εντάξει γενικότερα διαβάζω λογοτεχνία από πολύ μικρή και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τα "δύσκολα" έργα μέχρι τώρα. Αλλά εντάξει νομίζω πως είναι πολύ υποκειμενικό αυτό. =/ Απλά μου είναι αδύνατον να έχω βιβλίο στο σπίτι μου που να είναι αδιάβαστο. =P Όσο για το άλλο βιβλίο που λες,δεν το ήξερα,θα το έχω υπόψην. Σ'ευχαριστώ πολύ. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 15:50 Ο amalfi έγραψε: #1.030 04-06-10 15:50 Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή? Click για ανάπτυξη... αν εισαι ετοιμη, προχωρα! καλες αναζητησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 21:03 Ο kostas (agia): #1.031 04-06-10 21:03 Εγω διαβαζω το "Χαμενο Συμβολο" του Dan Brown και μετα θα αρχισω το "Ψηφιακο Οχυρο". Καλα μιλαμε για απεχτα βιβιλια και απεχτο Συγγραφεα ofcourse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 11:54 Η _DORA_ έγραψε: #1.032 05-06-10 11:54 ρε παιδιά γιατί δε λέτε και καμία περίληψη του βιβλίου....έτσι για να ξέρουμε περίπου τι λέει, μήπως θέλουμε να το διαβάσουμε... εγώ αυτόν τον καιρό διαβάζω "Το καλοκαίρι στη Γαλλία " περίληψη:Όταν η μικρή Νάταλι Μουρ σκοτώνεται σε ένα περίεργο δυστύχημα στη Γαλλία, η μητέρα της, η Τζέσικα, διαισθάνεται ότι τα πράγματα ίσως δεν συνέβησαν όπως ακριβώς τους τα περιγράφουν. Όμως ο άντρας της, ο Τσάρλι, φαίνεται να έχει παραλύσει τόσο πολύ από τη φρίκη για το χαμό του παιδιού του που αρνείται έστω και να συζητήσει τις υποψίες της γυναίκας του. Τελικά, όταν ο γάμος τους κλονίζεται από ένα ακόμη ισχυρό σοκ, η Τζέσικα παίρνει την απόφαση να πάει μόνη της στη Γαλλία και να αναζητήσει απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν. Μα όταν φτάνει στον ειδυλλιακό αμπελώνα στην καρδιά της Βουργουνδίας, βρίσκει πολύ περισσότερα απ' όσα περίμενε. Μια αγάπη εντελώς απαγορευμένη και μια αλήθεια που μπορεί να τη συντρίψει ολοκληρωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Ο kostas (agia): #1.033 05-06-10 12:55 Θυμαμαι στο Δημοτικο που μας εδιναν βιβλια να διαβαζουμε και καναμε τις περιληψεις.......Ωραιοι καιροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:58 Η Eileen έγραψε: #1.034 05-06-10 12:58 Εμάς ποτέ δεν μας το έκαναν αυτό. Το κάνουν βέβαια τώρα στον αδερφό μου που είναι τετάρτη. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το χαμόγελο στο προσωπό του όταν του λέει η μαμά μου να διαβάσει το βιβλίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η AntziWin έγραψε: #1.035 05-06-10 13:23 Εγω διαβαζω "τα σημαδια της μοιρας" !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 14:08 Η JaneWin έγραψε: #1.036 05-06-10 14:08 εγω διαβαζω τον Αιρετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 19:17 Η AntziWin έγραψε: #1.037 05-06-10 19:17 xaxaxaxa αληθεια απο που το πειρες να παω να το παρω και εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο alex2395 έγραψε: #1.038 05-06-10 20:37 The historian φανταστικο!!! αμαζον ολε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:07 Ο MetalChest: #1.039 06-06-10 22:07 Vampire Academy, τελειώνω το πρώτο βιβλίο και πάω για το δεύτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η ποκαχοντας: #1.040 06-06-10 22:59 νεα σεληνη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι,μιλάει για την ζωή τους μετά από χρόνια..Ωραία ιστοριούλα!Ειδικά το πρώτο βιβλίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 30 Μαΐου 2010 στις 18:48 Ο VAGGKALL1: #1.025 30-05-10 18:48 <<τα ψιλά γράμματα της ιστορίας>> <<το το τελευταίο θεώρημα του φερματ>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2010 στις 18:39 Ο amalfi έγραψε: #1.026 02-06-10 18:39 "το μυστικο του Ιησου" ενα βιβλιο για τον ανθρωπο Η άνοδος της ασημαντότητας-Κορνήλιος Καστοριάδης. Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανε τεσσερα χρονια που το διαβασα, ηταν η πρωτη μου γνωριμια με τον φιλοσοφο (αυτο τον καιρο διαβαζω και τη "φαντασιακη θεσμιση της κοινωνιας") αλλο πολυ ενδιαφερον βιβλιο που πραγματευεται παρομοια θεματα ειναι "η ανθρωπινη κατασταση" της Hannah Arendt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2010 Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:12 Η Angelique.: #1.027 04-06-10 12:12 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: μπραβο! πανε τεσσερα χρονια που το διαβασα, ηταν η πρωτη μου γνωριμια με τον φιλοσοφο (αυτο τον καιρο διαβαζω και τη "φαντασιακη θεσμιση της κοινωνιας") αλλο πολυ ενδιαφερον βιβλιο που πραγματευεται παρομοια θεματα ειναι "η ανθρωπινη κατασταση" της Hannah Arendt Click για ανάπτυξη... Ναι και για μένα ήταν το πρώτο βιβλίο που διάβασα από Καστοριάδη! Για να πώ την αλήθεια δεν τον ήξερα μέχρι την Β'Λυκείου που έτυχε να διαβάσω ένα κείμενο του. Νομίζω πως ήταν από αυτό το βιβλίο που αναφέρεις,την "φαντασιακή θέσμιση της κοινωνίας",θέλω πολύ να το διαβάσω και αυτό κάποια στιγμή! Σήμερα αγόρασα το "Δέκα μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο" του John Reed,έχω ακούσει τα καλύτερα γι'αυτό το βιβλίο,ελπίζω να είναι όντως τόσο καλό όσο λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:44 Ο amalfi έγραψε: #1.028 04-06-10 12:44 Νομίζω πως ήταν από αυτό το βιβλίο που αναφέρεις,την "φαντασιακή θέσμιση της κοινωνίας",θέλω πολύ να το διαβάσω και αυτό κάποια στιγμή! Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι πολυ δυσκολο εργο (μες στην απλοτητα του) -τουλαχιστον για μενα- μη βιαστεις καλυτερα. για συνεχεια της γνωριμιας προτεινω τους δυο τομους της "ελληνικης ιδιαιτεροτητας" ! (ενδιαφεροντα θεματα και αναλυσεις, πιο ευκολοδιαβαστο μιας και βασιζεται σε ομιλιες, με συχνες αναφορες σε εργα και συγγραφεις για περαιτερω μελετη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 15:03 Η Angelique.: #1.029 04-06-10 15:03 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: επειδη ειναι πολυ δυσκολο εργο (μες στην απλοτητα του) -τουλαχιστον για μενα- μη βιαστεις καλυτερα. για συνεχεια της γνωριμιας προτεινω τους δυο τομους της "ελληνικης ιδιαιτεροτητας" ! (ενδιαφεροντα θεματα και αναλυσεις, πιο ευκολοδιαβαστο μιας και βασιζεται σε ομιλιες, με συχνες αναφορες σε εργα και συγγραφεις για περαιτερω μελετη) Click για ανάπτυξη... Aχ έλα τώρα μη μου λές τέτοια. =/ Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή? Βασικά εντάξει γενικότερα διαβάζω λογοτεχνία από πολύ μικρή και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τα "δύσκολα" έργα μέχρι τώρα. Αλλά εντάξει νομίζω πως είναι πολύ υποκειμενικό αυτό. =/ Απλά μου είναι αδύνατον να έχω βιβλίο στο σπίτι μου που να είναι αδιάβαστο. =P Όσο για το άλλο βιβλίο που λες,δεν το ήξερα,θα το έχω υπόψην. Σ'ευχαριστώ πολύ. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 15:50 Ο amalfi έγραψε: #1.030 04-06-10 15:50 Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή? Click για ανάπτυξη... αν εισαι ετοιμη, προχωρα! καλες αναζητησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 21:03 Ο kostas (agia): #1.031 04-06-10 21:03 Εγω διαβαζω το "Χαμενο Συμβολο" του Dan Brown και μετα θα αρχισω το "Ψηφιακο Οχυρο". Καλα μιλαμε για απεχτα βιβιλια και απεχτο Συγγραφεα ofcourse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 11:54 Η _DORA_ έγραψε: #1.032 05-06-10 11:54 ρε παιδιά γιατί δε λέτε και καμία περίληψη του βιβλίου....έτσι για να ξέρουμε περίπου τι λέει, μήπως θέλουμε να το διαβάσουμε... εγώ αυτόν τον καιρό διαβάζω "Το καλοκαίρι στη Γαλλία " περίληψη:Όταν η μικρή Νάταλι Μουρ σκοτώνεται σε ένα περίεργο δυστύχημα στη Γαλλία, η μητέρα της, η Τζέσικα, διαισθάνεται ότι τα πράγματα ίσως δεν συνέβησαν όπως ακριβώς τους τα περιγράφουν. Όμως ο άντρας της, ο Τσάρλι, φαίνεται να έχει παραλύσει τόσο πολύ από τη φρίκη για το χαμό του παιδιού του που αρνείται έστω και να συζητήσει τις υποψίες της γυναίκας του. Τελικά, όταν ο γάμος τους κλονίζεται από ένα ακόμη ισχυρό σοκ, η Τζέσικα παίρνει την απόφαση να πάει μόνη της στη Γαλλία και να αναζητήσει απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν. Μα όταν φτάνει στον ειδυλλιακό αμπελώνα στην καρδιά της Βουργουνδίας, βρίσκει πολύ περισσότερα απ' όσα περίμενε. Μια αγάπη εντελώς απαγορευμένη και μια αλήθεια που μπορεί να τη συντρίψει ολοκληρωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Ο kostas (agia): #1.033 05-06-10 12:55 Θυμαμαι στο Δημοτικο που μας εδιναν βιβλια να διαβαζουμε και καναμε τις περιληψεις.......Ωραιοι καιροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:58 Η Eileen έγραψε: #1.034 05-06-10 12:58 Εμάς ποτέ δεν μας το έκαναν αυτό. Το κάνουν βέβαια τώρα στον αδερφό μου που είναι τετάρτη. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το χαμόγελο στο προσωπό του όταν του λέει η μαμά μου να διαβάσει το βιβλίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η AntziWin έγραψε: #1.035 05-06-10 13:23 Εγω διαβαζω "τα σημαδια της μοιρας" !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 14:08 Η JaneWin έγραψε: #1.036 05-06-10 14:08 εγω διαβαζω τον Αιρετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 19:17 Η AntziWin έγραψε: #1.037 05-06-10 19:17 xaxaxaxa αληθεια απο που το πειρες να παω να το παρω και εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο alex2395 έγραψε: #1.038 05-06-10 20:37 The historian φανταστικο!!! αμαζον ολε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:07 Ο MetalChest: #1.039 06-06-10 22:07 Vampire Academy, τελειώνω το πρώτο βιβλίο και πάω για το δεύτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η ποκαχοντας: #1.040 06-06-10 22:59 νεα σεληνη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
<<τα ψιλά γράμματα της ιστορίας>> <<το το τελευταίο θεώρημα του φερματ>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2010 στις 18:39 Ο amalfi έγραψε: #1.026 02-06-10 18:39 "το μυστικο του Ιησου" ενα βιβλιο για τον ανθρωπο Η άνοδος της ασημαντότητας-Κορνήλιος Καστοριάδης. Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανε τεσσερα χρονια που το διαβασα, ηταν η πρωτη μου γνωριμια με τον φιλοσοφο (αυτο τον καιρο διαβαζω και τη "φαντασιακη θεσμιση της κοινωνιας") αλλο πολυ ενδιαφερον βιβλιο που πραγματευεται παρομοια θεματα ειναι "η ανθρωπινη κατασταση" της Hannah Arendt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2010 Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:12 Η Angelique.: #1.027 04-06-10 12:12 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: μπραβο! πανε τεσσερα χρονια που το διαβασα, ηταν η πρωτη μου γνωριμια με τον φιλοσοφο (αυτο τον καιρο διαβαζω και τη "φαντασιακη θεσμιση της κοινωνιας") αλλο πολυ ενδιαφερον βιβλιο που πραγματευεται παρομοια θεματα ειναι "η ανθρωπινη κατασταση" της Hannah Arendt Click για ανάπτυξη... Ναι και για μένα ήταν το πρώτο βιβλίο που διάβασα από Καστοριάδη! Για να πώ την αλήθεια δεν τον ήξερα μέχρι την Β'Λυκείου που έτυχε να διαβάσω ένα κείμενο του. Νομίζω πως ήταν από αυτό το βιβλίο που αναφέρεις,την "φαντασιακή θέσμιση της κοινωνίας",θέλω πολύ να το διαβάσω και αυτό κάποια στιγμή! Σήμερα αγόρασα το "Δέκα μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο" του John Reed,έχω ακούσει τα καλύτερα γι'αυτό το βιβλίο,ελπίζω να είναι όντως τόσο καλό όσο λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:44 Ο amalfi έγραψε: #1.028 04-06-10 12:44 Νομίζω πως ήταν από αυτό το βιβλίο που αναφέρεις,την "φαντασιακή θέσμιση της κοινωνίας",θέλω πολύ να το διαβάσω και αυτό κάποια στιγμή! Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι πολυ δυσκολο εργο (μες στην απλοτητα του) -τουλαχιστον για μενα- μη βιαστεις καλυτερα. για συνεχεια της γνωριμιας προτεινω τους δυο τομους της "ελληνικης ιδιαιτεροτητας" ! (ενδιαφεροντα θεματα και αναλυσεις, πιο ευκολοδιαβαστο μιας και βασιζεται σε ομιλιες, με συχνες αναφορες σε εργα και συγγραφεις για περαιτερω μελετη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 15:03 Η Angelique.: #1.029 04-06-10 15:03 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: επειδη ειναι πολυ δυσκολο εργο (μες στην απλοτητα του) -τουλαχιστον για μενα- μη βιαστεις καλυτερα. για συνεχεια της γνωριμιας προτεινω τους δυο τομους της "ελληνικης ιδιαιτεροτητας" ! (ενδιαφεροντα θεματα και αναλυσεις, πιο ευκολοδιαβαστο μιας και βασιζεται σε ομιλιες, με συχνες αναφορες σε εργα και συγγραφεις για περαιτερω μελετη) Click για ανάπτυξη... Aχ έλα τώρα μη μου λές τέτοια. =/ Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή? Βασικά εντάξει γενικότερα διαβάζω λογοτεχνία από πολύ μικρή και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τα "δύσκολα" έργα μέχρι τώρα. Αλλά εντάξει νομίζω πως είναι πολύ υποκειμενικό αυτό. =/ Απλά μου είναι αδύνατον να έχω βιβλίο στο σπίτι μου που να είναι αδιάβαστο. =P Όσο για το άλλο βιβλίο που λες,δεν το ήξερα,θα το έχω υπόψην. Σ'ευχαριστώ πολύ. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 15:50 Ο amalfi έγραψε: #1.030 04-06-10 15:50 Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή? Click για ανάπτυξη... αν εισαι ετοιμη, προχωρα! καλες αναζητησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 21:03 Ο kostas (agia): #1.031 04-06-10 21:03 Εγω διαβαζω το "Χαμενο Συμβολο" του Dan Brown και μετα θα αρχισω το "Ψηφιακο Οχυρο". Καλα μιλαμε για απεχτα βιβιλια και απεχτο Συγγραφεα ofcourse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 11:54 Η _DORA_ έγραψε: #1.032 05-06-10 11:54 ρε παιδιά γιατί δε λέτε και καμία περίληψη του βιβλίου....έτσι για να ξέρουμε περίπου τι λέει, μήπως θέλουμε να το διαβάσουμε... εγώ αυτόν τον καιρό διαβάζω "Το καλοκαίρι στη Γαλλία " περίληψη:Όταν η μικρή Νάταλι Μουρ σκοτώνεται σε ένα περίεργο δυστύχημα στη Γαλλία, η μητέρα της, η Τζέσικα, διαισθάνεται ότι τα πράγματα ίσως δεν συνέβησαν όπως ακριβώς τους τα περιγράφουν. Όμως ο άντρας της, ο Τσάρλι, φαίνεται να έχει παραλύσει τόσο πολύ από τη φρίκη για το χαμό του παιδιού του που αρνείται έστω και να συζητήσει τις υποψίες της γυναίκας του. Τελικά, όταν ο γάμος τους κλονίζεται από ένα ακόμη ισχυρό σοκ, η Τζέσικα παίρνει την απόφαση να πάει μόνη της στη Γαλλία και να αναζητήσει απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν. Μα όταν φτάνει στον ειδυλλιακό αμπελώνα στην καρδιά της Βουργουνδίας, βρίσκει πολύ περισσότερα απ' όσα περίμενε. Μια αγάπη εντελώς απαγορευμένη και μια αλήθεια που μπορεί να τη συντρίψει ολοκληρωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Ο kostas (agia): #1.033 05-06-10 12:55 Θυμαμαι στο Δημοτικο που μας εδιναν βιβλια να διαβαζουμε και καναμε τις περιληψεις.......Ωραιοι καιροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:58 Η Eileen έγραψε: #1.034 05-06-10 12:58 Εμάς ποτέ δεν μας το έκαναν αυτό. Το κάνουν βέβαια τώρα στον αδερφό μου που είναι τετάρτη. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το χαμόγελο στο προσωπό του όταν του λέει η μαμά μου να διαβάσει το βιβλίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η AntziWin έγραψε: #1.035 05-06-10 13:23 Εγω διαβαζω "τα σημαδια της μοιρας" !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 14:08 Η JaneWin έγραψε: #1.036 05-06-10 14:08 εγω διαβαζω τον Αιρετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 19:17 Η AntziWin έγραψε: #1.037 05-06-10 19:17 xaxaxaxa αληθεια απο που το πειρες να παω να το παρω και εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο alex2395 έγραψε: #1.038 05-06-10 20:37 The historian φανταστικο!!! αμαζον ολε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:07 Ο MetalChest: #1.039 06-06-10 22:07 Vampire Academy, τελειώνω το πρώτο βιβλίο και πάω για το δεύτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η ποκαχοντας: #1.040 06-06-10 22:59 νεα σεληνη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
"το μυστικο του Ιησου" ενα βιβλιο για τον ανθρωπο Η άνοδος της ασημαντότητας-Κορνήλιος Καστοριάδης. Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανε τεσσερα χρονια που το διαβασα, ηταν η πρωτη μου γνωριμια με τον φιλοσοφο (αυτο τον καιρο διαβαζω και τη "φαντασιακη θεσμιση της κοινωνιας") αλλο πολυ ενδιαφερον βιβλιο που πραγματευεται παρομοια θεματα ειναι "η ανθρωπινη κατασταση" της Hannah Arendt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:12 Η Angelique.: #1.027 04-06-10 12:12 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: μπραβο! πανε τεσσερα χρονια που το διαβασα, ηταν η πρωτη μου γνωριμια με τον φιλοσοφο (αυτο τον καιρο διαβαζω και τη "φαντασιακη θεσμιση της κοινωνιας") αλλο πολυ ενδιαφερον βιβλιο που πραγματευεται παρομοια θεματα ειναι "η ανθρωπινη κατασταση" της Hannah Arendt Click για ανάπτυξη... Ναι και για μένα ήταν το πρώτο βιβλίο που διάβασα από Καστοριάδη! Για να πώ την αλήθεια δεν τον ήξερα μέχρι την Β'Λυκείου που έτυχε να διαβάσω ένα κείμενο του. Νομίζω πως ήταν από αυτό το βιβλίο που αναφέρεις,την "φαντασιακή θέσμιση της κοινωνίας",θέλω πολύ να το διαβάσω και αυτό κάποια στιγμή! Σήμερα αγόρασα το "Δέκα μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο" του John Reed,έχω ακούσει τα καλύτερα γι'αυτό το βιβλίο,ελπίζω να είναι όντως τόσο καλό όσο λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:44 Ο amalfi έγραψε: #1.028 04-06-10 12:44 Νομίζω πως ήταν από αυτό το βιβλίο που αναφέρεις,την "φαντασιακή θέσμιση της κοινωνίας",θέλω πολύ να το διαβάσω και αυτό κάποια στιγμή! Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι πολυ δυσκολο εργο (μες στην απλοτητα του) -τουλαχιστον για μενα- μη βιαστεις καλυτερα. για συνεχεια της γνωριμιας προτεινω τους δυο τομους της "ελληνικης ιδιαιτεροτητας" ! (ενδιαφεροντα θεματα και αναλυσεις, πιο ευκολοδιαβαστο μιας και βασιζεται σε ομιλιες, με συχνες αναφορες σε εργα και συγγραφεις για περαιτερω μελετη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 15:03 Η Angelique.: #1.029 04-06-10 15:03 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: επειδη ειναι πολυ δυσκολο εργο (μες στην απλοτητα του) -τουλαχιστον για μενα- μη βιαστεις καλυτερα. για συνεχεια της γνωριμιας προτεινω τους δυο τομους της "ελληνικης ιδιαιτεροτητας" ! (ενδιαφεροντα θεματα και αναλυσεις, πιο ευκολοδιαβαστο μιας και βασιζεται σε ομιλιες, με συχνες αναφορες σε εργα και συγγραφεις για περαιτερω μελετη) Click για ανάπτυξη... Aχ έλα τώρα μη μου λές τέτοια. =/ Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή? Βασικά εντάξει γενικότερα διαβάζω λογοτεχνία από πολύ μικρή και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τα "δύσκολα" έργα μέχρι τώρα. Αλλά εντάξει νομίζω πως είναι πολύ υποκειμενικό αυτό. =/ Απλά μου είναι αδύνατον να έχω βιβλίο στο σπίτι μου που να είναι αδιάβαστο. =P Όσο για το άλλο βιβλίο που λες,δεν το ήξερα,θα το έχω υπόψην. Σ'ευχαριστώ πολύ. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 15:50 Ο amalfi έγραψε: #1.030 04-06-10 15:50 Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή? Click για ανάπτυξη... αν εισαι ετοιμη, προχωρα! καλες αναζητησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 21:03 Ο kostas (agia): #1.031 04-06-10 21:03 Εγω διαβαζω το "Χαμενο Συμβολο" του Dan Brown και μετα θα αρχισω το "Ψηφιακο Οχυρο". Καλα μιλαμε για απεχτα βιβιλια και απεχτο Συγγραφεα ofcourse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 11:54 Η _DORA_ έγραψε: #1.032 05-06-10 11:54 ρε παιδιά γιατί δε λέτε και καμία περίληψη του βιβλίου....έτσι για να ξέρουμε περίπου τι λέει, μήπως θέλουμε να το διαβάσουμε... εγώ αυτόν τον καιρό διαβάζω "Το καλοκαίρι στη Γαλλία " περίληψη:Όταν η μικρή Νάταλι Μουρ σκοτώνεται σε ένα περίεργο δυστύχημα στη Γαλλία, η μητέρα της, η Τζέσικα, διαισθάνεται ότι τα πράγματα ίσως δεν συνέβησαν όπως ακριβώς τους τα περιγράφουν. Όμως ο άντρας της, ο Τσάρλι, φαίνεται να έχει παραλύσει τόσο πολύ από τη φρίκη για το χαμό του παιδιού του που αρνείται έστω και να συζητήσει τις υποψίες της γυναίκας του. Τελικά, όταν ο γάμος τους κλονίζεται από ένα ακόμη ισχυρό σοκ, η Τζέσικα παίρνει την απόφαση να πάει μόνη της στη Γαλλία και να αναζητήσει απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν. Μα όταν φτάνει στον ειδυλλιακό αμπελώνα στην καρδιά της Βουργουνδίας, βρίσκει πολύ περισσότερα απ' όσα περίμενε. Μια αγάπη εντελώς απαγορευμένη και μια αλήθεια που μπορεί να τη συντρίψει ολοκληρωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Ο kostas (agia): #1.033 05-06-10 12:55 Θυμαμαι στο Δημοτικο που μας εδιναν βιβλια να διαβαζουμε και καναμε τις περιληψεις.......Ωραιοι καιροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:58 Η Eileen έγραψε: #1.034 05-06-10 12:58 Εμάς ποτέ δεν μας το έκαναν αυτό. Το κάνουν βέβαια τώρα στον αδερφό μου που είναι τετάρτη. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το χαμόγελο στο προσωπό του όταν του λέει η μαμά μου να διαβάσει το βιβλίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η AntziWin έγραψε: #1.035 05-06-10 13:23 Εγω διαβαζω "τα σημαδια της μοιρας" !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 14:08 Η JaneWin έγραψε: #1.036 05-06-10 14:08 εγω διαβαζω τον Αιρετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 19:17 Η AntziWin έγραψε: #1.037 05-06-10 19:17 xaxaxaxa αληθεια απο που το πειρες να παω να το παρω και εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο alex2395 έγραψε: #1.038 05-06-10 20:37 The historian φανταστικο!!! αμαζον ολε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:07 Ο MetalChest: #1.039 06-06-10 22:07 Vampire Academy, τελειώνω το πρώτο βιβλίο και πάω για το δεύτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η ποκαχοντας: #1.040 06-06-10 22:59 νεα σεληνη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amalfi: μπραβο! πανε τεσσερα χρονια που το διαβασα, ηταν η πρωτη μου γνωριμια με τον φιλοσοφο (αυτο τον καιρο διαβαζω και τη "φαντασιακη θεσμιση της κοινωνιας") αλλο πολυ ενδιαφερον βιβλιο που πραγματευεται παρομοια θεματα ειναι "η ανθρωπινη κατασταση" της Hannah Arendt Click για ανάπτυξη... Ναι και για μένα ήταν το πρώτο βιβλίο που διάβασα από Καστοριάδη! Για να πώ την αλήθεια δεν τον ήξερα μέχρι την Β'Λυκείου που έτυχε να διαβάσω ένα κείμενο του. Νομίζω πως ήταν από αυτό το βιβλίο που αναφέρεις,την "φαντασιακή θέσμιση της κοινωνίας",θέλω πολύ να το διαβάσω και αυτό κάποια στιγμή! Σήμερα αγόρασα το "Δέκα μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο" του John Reed,έχω ακούσει τα καλύτερα γι'αυτό το βιβλίο,ελπίζω να είναι όντως τόσο καλό όσο λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 12:44 Ο amalfi έγραψε: #1.028 04-06-10 12:44 Νομίζω πως ήταν από αυτό το βιβλίο που αναφέρεις,την "φαντασιακή θέσμιση της κοινωνίας",θέλω πολύ να το διαβάσω και αυτό κάποια στιγμή! Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι πολυ δυσκολο εργο (μες στην απλοτητα του) -τουλαχιστον για μενα- μη βιαστεις καλυτερα. για συνεχεια της γνωριμιας προτεινω τους δυο τομους της "ελληνικης ιδιαιτεροτητας" ! (ενδιαφεροντα θεματα και αναλυσεις, πιο ευκολοδιαβαστο μιας και βασιζεται σε ομιλιες, με συχνες αναφορες σε εργα και συγγραφεις για περαιτερω μελετη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 15:03 Η Angelique.: #1.029 04-06-10 15:03 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: επειδη ειναι πολυ δυσκολο εργο (μες στην απλοτητα του) -τουλαχιστον για μενα- μη βιαστεις καλυτερα. για συνεχεια της γνωριμιας προτεινω τους δυο τομους της "ελληνικης ιδιαιτεροτητας" ! (ενδιαφεροντα θεματα και αναλυσεις, πιο ευκολοδιαβαστο μιας και βασιζεται σε ομιλιες, με συχνες αναφορες σε εργα και συγγραφεις για περαιτερω μελετη) Click για ανάπτυξη... Aχ έλα τώρα μη μου λές τέτοια. =/ Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή? Βασικά εντάξει γενικότερα διαβάζω λογοτεχνία από πολύ μικρή και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τα "δύσκολα" έργα μέχρι τώρα. Αλλά εντάξει νομίζω πως είναι πολύ υποκειμενικό αυτό. =/ Απλά μου είναι αδύνατον να έχω βιβλίο στο σπίτι μου που να είναι αδιάβαστο. =P Όσο για το άλλο βιβλίο που λες,δεν το ήξερα,θα το έχω υπόψην. Σ'ευχαριστώ πολύ. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 15:50 Ο amalfi έγραψε: #1.030 04-06-10 15:50 Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή? Click για ανάπτυξη... αν εισαι ετοιμη, προχωρα! καλες αναζητησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 21:03 Ο kostas (agia): #1.031 04-06-10 21:03 Εγω διαβαζω το "Χαμενο Συμβολο" του Dan Brown και μετα θα αρχισω το "Ψηφιακο Οχυρο". Καλα μιλαμε για απεχτα βιβιλια και απεχτο Συγγραφεα ofcourse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 11:54 Η _DORA_ έγραψε: #1.032 05-06-10 11:54 ρε παιδιά γιατί δε λέτε και καμία περίληψη του βιβλίου....έτσι για να ξέρουμε περίπου τι λέει, μήπως θέλουμε να το διαβάσουμε... εγώ αυτόν τον καιρό διαβάζω "Το καλοκαίρι στη Γαλλία " περίληψη:Όταν η μικρή Νάταλι Μουρ σκοτώνεται σε ένα περίεργο δυστύχημα στη Γαλλία, η μητέρα της, η Τζέσικα, διαισθάνεται ότι τα πράγματα ίσως δεν συνέβησαν όπως ακριβώς τους τα περιγράφουν. Όμως ο άντρας της, ο Τσάρλι, φαίνεται να έχει παραλύσει τόσο πολύ από τη φρίκη για το χαμό του παιδιού του που αρνείται έστω και να συζητήσει τις υποψίες της γυναίκας του. Τελικά, όταν ο γάμος τους κλονίζεται από ένα ακόμη ισχυρό σοκ, η Τζέσικα παίρνει την απόφαση να πάει μόνη της στη Γαλλία και να αναζητήσει απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν. Μα όταν φτάνει στον ειδυλλιακό αμπελώνα στην καρδιά της Βουργουνδίας, βρίσκει πολύ περισσότερα απ' όσα περίμενε. Μια αγάπη εντελώς απαγορευμένη και μια αλήθεια που μπορεί να τη συντρίψει ολοκληρωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Ο kostas (agia): #1.033 05-06-10 12:55 Θυμαμαι στο Δημοτικο που μας εδιναν βιβλια να διαβαζουμε και καναμε τις περιληψεις.......Ωραιοι καιροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:58 Η Eileen έγραψε: #1.034 05-06-10 12:58 Εμάς ποτέ δεν μας το έκαναν αυτό. Το κάνουν βέβαια τώρα στον αδερφό μου που είναι τετάρτη. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το χαμόγελο στο προσωπό του όταν του λέει η μαμά μου να διαβάσει το βιβλίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η AntziWin έγραψε: #1.035 05-06-10 13:23 Εγω διαβαζω "τα σημαδια της μοιρας" !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 14:08 Η JaneWin έγραψε: #1.036 05-06-10 14:08 εγω διαβαζω τον Αιρετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 19:17 Η AntziWin έγραψε: #1.037 05-06-10 19:17 xaxaxaxa αληθεια απο που το πειρες να παω να το παρω και εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο alex2395 έγραψε: #1.038 05-06-10 20:37 The historian φανταστικο!!! αμαζον ολε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:07 Ο MetalChest: #1.039 06-06-10 22:07 Vampire Academy, τελειώνω το πρώτο βιβλίο και πάω για το δεύτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η ποκαχοντας: #1.040 06-06-10 22:59 νεα σεληνη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω πως ήταν από αυτό το βιβλίο που αναφέρεις,την "φαντασιακή θέσμιση της κοινωνίας",θέλω πολύ να το διαβάσω και αυτό κάποια στιγμή! Click για ανάπτυξη... επειδη ειναι πολυ δυσκολο εργο (μες στην απλοτητα του) -τουλαχιστον για μενα- μη βιαστεις καλυτερα. για συνεχεια της γνωριμιας προτεινω τους δυο τομους της "ελληνικης ιδιαιτεροτητας" ! (ενδιαφεροντα θεματα και αναλυσεις, πιο ευκολοδιαβαστο μιας και βασιζεται σε ομιλιες, με συχνες αναφορες σε εργα και συγγραφεις για περαιτερω μελετη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 15:03 Η Angelique.: #1.029 04-06-10 15:03 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: επειδη ειναι πολυ δυσκολο εργο (μες στην απλοτητα του) -τουλαχιστον για μενα- μη βιαστεις καλυτερα. για συνεχεια της γνωριμιας προτεινω τους δυο τομους της "ελληνικης ιδιαιτεροτητας" ! (ενδιαφεροντα θεματα και αναλυσεις, πιο ευκολοδιαβαστο μιας και βασιζεται σε ομιλιες, με συχνες αναφορες σε εργα και συγγραφεις για περαιτερω μελετη) Click για ανάπτυξη... Aχ έλα τώρα μη μου λές τέτοια. =/ Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή? Βασικά εντάξει γενικότερα διαβάζω λογοτεχνία από πολύ μικρή και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τα "δύσκολα" έργα μέχρι τώρα. Αλλά εντάξει νομίζω πως είναι πολύ υποκειμενικό αυτό. =/ Απλά μου είναι αδύνατον να έχω βιβλίο στο σπίτι μου που να είναι αδιάβαστο. =P Όσο για το άλλο βιβλίο που λες,δεν το ήξερα,θα το έχω υπόψην. Σ'ευχαριστώ πολύ. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 15:50 Ο amalfi έγραψε: #1.030 04-06-10 15:50 Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή? Click για ανάπτυξη... αν εισαι ετοιμη, προχωρα! καλες αναζητησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 21:03 Ο kostas (agia): #1.031 04-06-10 21:03 Εγω διαβαζω το "Χαμενο Συμβολο" του Dan Brown και μετα θα αρχισω το "Ψηφιακο Οχυρο". Καλα μιλαμε για απεχτα βιβιλια και απεχτο Συγγραφεα ofcourse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 11:54 Η _DORA_ έγραψε: #1.032 05-06-10 11:54 ρε παιδιά γιατί δε λέτε και καμία περίληψη του βιβλίου....έτσι για να ξέρουμε περίπου τι λέει, μήπως θέλουμε να το διαβάσουμε... εγώ αυτόν τον καιρό διαβάζω "Το καλοκαίρι στη Γαλλία " περίληψη:Όταν η μικρή Νάταλι Μουρ σκοτώνεται σε ένα περίεργο δυστύχημα στη Γαλλία, η μητέρα της, η Τζέσικα, διαισθάνεται ότι τα πράγματα ίσως δεν συνέβησαν όπως ακριβώς τους τα περιγράφουν. Όμως ο άντρας της, ο Τσάρλι, φαίνεται να έχει παραλύσει τόσο πολύ από τη φρίκη για το χαμό του παιδιού του που αρνείται έστω και να συζητήσει τις υποψίες της γυναίκας του. Τελικά, όταν ο γάμος τους κλονίζεται από ένα ακόμη ισχυρό σοκ, η Τζέσικα παίρνει την απόφαση να πάει μόνη της στη Γαλλία και να αναζητήσει απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν. Μα όταν φτάνει στον ειδυλλιακό αμπελώνα στην καρδιά της Βουργουνδίας, βρίσκει πολύ περισσότερα απ' όσα περίμενε. Μια αγάπη εντελώς απαγορευμένη και μια αλήθεια που μπορεί να τη συντρίψει ολοκληρωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Ο kostas (agia): #1.033 05-06-10 12:55 Θυμαμαι στο Δημοτικο που μας εδιναν βιβλια να διαβαζουμε και καναμε τις περιληψεις.......Ωραιοι καιροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:58 Η Eileen έγραψε: #1.034 05-06-10 12:58 Εμάς ποτέ δεν μας το έκαναν αυτό. Το κάνουν βέβαια τώρα στον αδερφό μου που είναι τετάρτη. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το χαμόγελο στο προσωπό του όταν του λέει η μαμά μου να διαβάσει το βιβλίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η AntziWin έγραψε: #1.035 05-06-10 13:23 Εγω διαβαζω "τα σημαδια της μοιρας" !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 14:08 Η JaneWin έγραψε: #1.036 05-06-10 14:08 εγω διαβαζω τον Αιρετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 19:17 Η AntziWin έγραψε: #1.037 05-06-10 19:17 xaxaxaxa αληθεια απο που το πειρες να παω να το παρω και εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο alex2395 έγραψε: #1.038 05-06-10 20:37 The historian φανταστικο!!! αμαζον ολε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:07 Ο MetalChest: #1.039 06-06-10 22:07 Vampire Academy, τελειώνω το πρώτο βιβλίο και πάω για το δεύτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η ποκαχοντας: #1.040 06-06-10 22:59 νεα σεληνη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amalfi: επειδη ειναι πολυ δυσκολο εργο (μες στην απλοτητα του) -τουλαχιστον για μενα- μη βιαστεις καλυτερα. για συνεχεια της γνωριμιας προτεινω τους δυο τομους της "ελληνικης ιδιαιτεροτητας" ! (ενδιαφεροντα θεματα και αναλυσεις, πιο ευκολοδιαβαστο μιας και βασιζεται σε ομιλιες, με συχνες αναφορες σε εργα και συγγραφεις για περαιτερω μελετη) Click για ανάπτυξη... Aχ έλα τώρα μη μου λές τέτοια. =/ Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή? Βασικά εντάξει γενικότερα διαβάζω λογοτεχνία από πολύ μικρή και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τα "δύσκολα" έργα μέχρι τώρα. Αλλά εντάξει νομίζω πως είναι πολύ υποκειμενικό αυτό. =/ Απλά μου είναι αδύνατον να έχω βιβλίο στο σπίτι μου που να είναι αδιάβαστο. =P Όσο για το άλλο βιβλίο που λες,δεν το ήξερα,θα το έχω υπόψην. Σ'ευχαριστώ πολύ. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 15:50 Ο amalfi έγραψε: #1.030 04-06-10 15:50 Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή? Click για ανάπτυξη... αν εισαι ετοιμη, προχωρα! καλες αναζητησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 21:03 Ο kostas (agia): #1.031 04-06-10 21:03 Εγω διαβαζω το "Χαμενο Συμβολο" του Dan Brown και μετα θα αρχισω το "Ψηφιακο Οχυρο". Καλα μιλαμε για απεχτα βιβιλια και απεχτο Συγγραφεα ofcourse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 11:54 Η _DORA_ έγραψε: #1.032 05-06-10 11:54 ρε παιδιά γιατί δε λέτε και καμία περίληψη του βιβλίου....έτσι για να ξέρουμε περίπου τι λέει, μήπως θέλουμε να το διαβάσουμε... εγώ αυτόν τον καιρό διαβάζω "Το καλοκαίρι στη Γαλλία " περίληψη:Όταν η μικρή Νάταλι Μουρ σκοτώνεται σε ένα περίεργο δυστύχημα στη Γαλλία, η μητέρα της, η Τζέσικα, διαισθάνεται ότι τα πράγματα ίσως δεν συνέβησαν όπως ακριβώς τους τα περιγράφουν. Όμως ο άντρας της, ο Τσάρλι, φαίνεται να έχει παραλύσει τόσο πολύ από τη φρίκη για το χαμό του παιδιού του που αρνείται έστω και να συζητήσει τις υποψίες της γυναίκας του. Τελικά, όταν ο γάμος τους κλονίζεται από ένα ακόμη ισχυρό σοκ, η Τζέσικα παίρνει την απόφαση να πάει μόνη της στη Γαλλία και να αναζητήσει απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν. Μα όταν φτάνει στον ειδυλλιακό αμπελώνα στην καρδιά της Βουργουνδίας, βρίσκει πολύ περισσότερα απ' όσα περίμενε. Μια αγάπη εντελώς απαγορευμένη και μια αλήθεια που μπορεί να τη συντρίψει ολοκληρωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Ο kostas (agia): #1.033 05-06-10 12:55 Θυμαμαι στο Δημοτικο που μας εδιναν βιβλια να διαβαζουμε και καναμε τις περιληψεις.......Ωραιοι καιροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:58 Η Eileen έγραψε: #1.034 05-06-10 12:58 Εμάς ποτέ δεν μας το έκαναν αυτό. Το κάνουν βέβαια τώρα στον αδερφό μου που είναι τετάρτη. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το χαμόγελο στο προσωπό του όταν του λέει η μαμά μου να διαβάσει το βιβλίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η AntziWin έγραψε: #1.035 05-06-10 13:23 Εγω διαβαζω "τα σημαδια της μοιρας" !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 14:08 Η JaneWin έγραψε: #1.036 05-06-10 14:08 εγω διαβαζω τον Αιρετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 19:17 Η AntziWin έγραψε: #1.037 05-06-10 19:17 xaxaxaxa αληθεια απο που το πειρες να παω να το παρω και εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο alex2395 έγραψε: #1.038 05-06-10 20:37 The historian φανταστικο!!! αμαζον ολε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:07 Ο MetalChest: #1.039 06-06-10 22:07 Vampire Academy, τελειώνω το πρώτο βιβλίο και πάω για το δεύτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η ποκαχοντας: #1.040 06-06-10 22:59 νεα σεληνη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή? Click για ανάπτυξη... αν εισαι ετοιμη, προχωρα! καλες αναζητησεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2010 στις 21:03 Ο kostas (agia): #1.031 04-06-10 21:03 Εγω διαβαζω το "Χαμενο Συμβολο" του Dan Brown και μετα θα αρχισω το "Ψηφιακο Οχυρο". Καλα μιλαμε για απεχτα βιβιλια και απεχτο Συγγραφεα ofcourse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 11:54 Η _DORA_ έγραψε: #1.032 05-06-10 11:54 ρε παιδιά γιατί δε λέτε και καμία περίληψη του βιβλίου....έτσι για να ξέρουμε περίπου τι λέει, μήπως θέλουμε να το διαβάσουμε... εγώ αυτόν τον καιρό διαβάζω "Το καλοκαίρι στη Γαλλία " περίληψη:Όταν η μικρή Νάταλι Μουρ σκοτώνεται σε ένα περίεργο δυστύχημα στη Γαλλία, η μητέρα της, η Τζέσικα, διαισθάνεται ότι τα πράγματα ίσως δεν συνέβησαν όπως ακριβώς τους τα περιγράφουν. Όμως ο άντρας της, ο Τσάρλι, φαίνεται να έχει παραλύσει τόσο πολύ από τη φρίκη για το χαμό του παιδιού του που αρνείται έστω και να συζητήσει τις υποψίες της γυναίκας του. Τελικά, όταν ο γάμος τους κλονίζεται από ένα ακόμη ισχυρό σοκ, η Τζέσικα παίρνει την απόφαση να πάει μόνη της στη Γαλλία και να αναζητήσει απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν. Μα όταν φτάνει στον ειδυλλιακό αμπελώνα στην καρδιά της Βουργουνδίας, βρίσκει πολύ περισσότερα απ' όσα περίμενε. Μια αγάπη εντελώς απαγορευμένη και μια αλήθεια που μπορεί να τη συντρίψει ολοκληρωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Ο kostas (agia): #1.033 05-06-10 12:55 Θυμαμαι στο Δημοτικο που μας εδιναν βιβλια να διαβαζουμε και καναμε τις περιληψεις.......Ωραιοι καιροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:58 Η Eileen έγραψε: #1.034 05-06-10 12:58 Εμάς ποτέ δεν μας το έκαναν αυτό. Το κάνουν βέβαια τώρα στον αδερφό μου που είναι τετάρτη. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το χαμόγελο στο προσωπό του όταν του λέει η μαμά μου να διαβάσει το βιβλίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η AntziWin έγραψε: #1.035 05-06-10 13:23 Εγω διαβαζω "τα σημαδια της μοιρας" !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 14:08 Η JaneWin έγραψε: #1.036 05-06-10 14:08 εγω διαβαζω τον Αιρετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 19:17 Η AntziWin έγραψε: #1.037 05-06-10 19:17 xaxaxaxa αληθεια απο που το πειρες να παω να το παρω και εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο alex2395 έγραψε: #1.038 05-06-10 20:37 The historian φανταστικο!!! αμαζον ολε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:07 Ο MetalChest: #1.039 06-06-10 22:07 Vampire Academy, τελειώνω το πρώτο βιβλίο και πάω για το δεύτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η ποκαχοντας: #1.040 06-06-10 22:59 νεα σεληνη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω διαβαζω το "Χαμενο Συμβολο" του Dan Brown και μετα θα αρχισω το "Ψηφιακο Οχυρο". Καλα μιλαμε για απεχτα βιβιλια και απεχτο Συγγραφεα ofcourse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 11:54 Η _DORA_ έγραψε: #1.032 05-06-10 11:54 ρε παιδιά γιατί δε λέτε και καμία περίληψη του βιβλίου....έτσι για να ξέρουμε περίπου τι λέει, μήπως θέλουμε να το διαβάσουμε... εγώ αυτόν τον καιρό διαβάζω "Το καλοκαίρι στη Γαλλία " περίληψη:Όταν η μικρή Νάταλι Μουρ σκοτώνεται σε ένα περίεργο δυστύχημα στη Γαλλία, η μητέρα της, η Τζέσικα, διαισθάνεται ότι τα πράγματα ίσως δεν συνέβησαν όπως ακριβώς τους τα περιγράφουν. Όμως ο άντρας της, ο Τσάρλι, φαίνεται να έχει παραλύσει τόσο πολύ από τη φρίκη για το χαμό του παιδιού του που αρνείται έστω και να συζητήσει τις υποψίες της γυναίκας του. Τελικά, όταν ο γάμος τους κλονίζεται από ένα ακόμη ισχυρό σοκ, η Τζέσικα παίρνει την απόφαση να πάει μόνη της στη Γαλλία και να αναζητήσει απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν. Μα όταν φτάνει στον ειδυλλιακό αμπελώνα στην καρδιά της Βουργουνδίας, βρίσκει πολύ περισσότερα απ' όσα περίμενε. Μια αγάπη εντελώς απαγορευμένη και μια αλήθεια που μπορεί να τη συντρίψει ολοκληρωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Ο kostas (agia): #1.033 05-06-10 12:55 Θυμαμαι στο Δημοτικο που μας εδιναν βιβλια να διαβαζουμε και καναμε τις περιληψεις.......Ωραιοι καιροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:58 Η Eileen έγραψε: #1.034 05-06-10 12:58 Εμάς ποτέ δεν μας το έκαναν αυτό. Το κάνουν βέβαια τώρα στον αδερφό μου που είναι τετάρτη. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το χαμόγελο στο προσωπό του όταν του λέει η μαμά μου να διαβάσει το βιβλίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η AntziWin έγραψε: #1.035 05-06-10 13:23 Εγω διαβαζω "τα σημαδια της μοιρας" !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 14:08 Η JaneWin έγραψε: #1.036 05-06-10 14:08 εγω διαβαζω τον Αιρετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 19:17 Η AntziWin έγραψε: #1.037 05-06-10 19:17 xaxaxaxa αληθεια απο που το πειρες να παω να το παρω και εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο alex2395 έγραψε: #1.038 05-06-10 20:37 The historian φανταστικο!!! αμαζον ολε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:07 Ο MetalChest: #1.039 06-06-10 22:07 Vampire Academy, τελειώνω το πρώτο βιβλίο και πάω για το δεύτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η ποκαχοντας: #1.040 06-06-10 22:59 νεα σεληνη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδιά γιατί δε λέτε και καμία περίληψη του βιβλίου....έτσι για να ξέρουμε περίπου τι λέει, μήπως θέλουμε να το διαβάσουμε... εγώ αυτόν τον καιρό διαβάζω "Το καλοκαίρι στη Γαλλία " περίληψη:Όταν η μικρή Νάταλι Μουρ σκοτώνεται σε ένα περίεργο δυστύχημα στη Γαλλία, η μητέρα της, η Τζέσικα, διαισθάνεται ότι τα πράγματα ίσως δεν συνέβησαν όπως ακριβώς τους τα περιγράφουν. Όμως ο άντρας της, ο Τσάρλι, φαίνεται να έχει παραλύσει τόσο πολύ από τη φρίκη για το χαμό του παιδιού του που αρνείται έστω και να συζητήσει τις υποψίες της γυναίκας του. Τελικά, όταν ο γάμος τους κλονίζεται από ένα ακόμη ισχυρό σοκ, η Τζέσικα παίρνει την απόφαση να πάει μόνη της στη Γαλλία και να αναζητήσει απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν. Μα όταν φτάνει στον ειδυλλιακό αμπελώνα στην καρδιά της Βουργουνδίας, βρίσκει πολύ περισσότερα απ' όσα περίμενε. Μια αγάπη εντελώς απαγορευμένη και μια αλήθεια που μπορεί να τη συντρίψει ολοκληρωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:55 Ο kostas (agia): #1.033 05-06-10 12:55 Θυμαμαι στο Δημοτικο που μας εδιναν βιβλια να διαβαζουμε και καναμε τις περιληψεις.......Ωραιοι καιροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:58 Η Eileen έγραψε: #1.034 05-06-10 12:58 Εμάς ποτέ δεν μας το έκαναν αυτό. Το κάνουν βέβαια τώρα στον αδερφό μου που είναι τετάρτη. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το χαμόγελο στο προσωπό του όταν του λέει η μαμά μου να διαβάσει το βιβλίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η AntziWin έγραψε: #1.035 05-06-10 13:23 Εγω διαβαζω "τα σημαδια της μοιρας" !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 14:08 Η JaneWin έγραψε: #1.036 05-06-10 14:08 εγω διαβαζω τον Αιρετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 19:17 Η AntziWin έγραψε: #1.037 05-06-10 19:17 xaxaxaxa αληθεια απο που το πειρες να παω να το παρω και εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο alex2395 έγραψε: #1.038 05-06-10 20:37 The historian φανταστικο!!! αμαζον ολε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:07 Ο MetalChest: #1.039 06-06-10 22:07 Vampire Academy, τελειώνω το πρώτο βιβλίο και πάω για το δεύτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η ποκαχοντας: #1.040 06-06-10 22:59 νεα σεληνη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θυμαμαι στο Δημοτικο που μας εδιναν βιβλια να διαβαζουμε και καναμε τις περιληψεις.......Ωραιοι καιροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 12:58 Η Eileen έγραψε: #1.034 05-06-10 12:58 Εμάς ποτέ δεν μας το έκαναν αυτό. Το κάνουν βέβαια τώρα στον αδερφό μου που είναι τετάρτη. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το χαμόγελο στο προσωπό του όταν του λέει η μαμά μου να διαβάσει το βιβλίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η AntziWin έγραψε: #1.035 05-06-10 13:23 Εγω διαβαζω "τα σημαδια της μοιρας" !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 14:08 Η JaneWin έγραψε: #1.036 05-06-10 14:08 εγω διαβαζω τον Αιρετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 19:17 Η AntziWin έγραψε: #1.037 05-06-10 19:17 xaxaxaxa αληθεια απο που το πειρες να παω να το παρω και εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο alex2395 έγραψε: #1.038 05-06-10 20:37 The historian φανταστικο!!! αμαζον ολε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:07 Ο MetalChest: #1.039 06-06-10 22:07 Vampire Academy, τελειώνω το πρώτο βιβλίο και πάω για το δεύτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η ποκαχοντας: #1.040 06-06-10 22:59 νεα σεληνη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμάς ποτέ δεν μας το έκαναν αυτό. Το κάνουν βέβαια τώρα στον αδερφό μου που είναι τετάρτη. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το χαμόγελο στο προσωπό του όταν του λέει η μαμά μου να διαβάσει το βιβλίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 13:23 Η AntziWin έγραψε: #1.035 05-06-10 13:23 Εγω διαβαζω "τα σημαδια της μοιρας" !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 14:08 Η JaneWin έγραψε: #1.036 05-06-10 14:08 εγω διαβαζω τον Αιρετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 19:17 Η AntziWin έγραψε: #1.037 05-06-10 19:17 xaxaxaxa αληθεια απο που το πειρες να παω να το παρω και εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο alex2395 έγραψε: #1.038 05-06-10 20:37 The historian φανταστικο!!! αμαζον ολε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:07 Ο MetalChest: #1.039 06-06-10 22:07 Vampire Academy, τελειώνω το πρώτο βιβλίο και πάω για το δεύτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η ποκαχοντας: #1.040 06-06-10 22:59 νεα σεληνη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω διαβαζω "τα σημαδια της μοιρας" !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 14:08 Η JaneWin έγραψε: #1.036 05-06-10 14:08 εγω διαβαζω τον Αιρετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 19:17 Η AntziWin έγραψε: #1.037 05-06-10 19:17 xaxaxaxa αληθεια απο που το πειρες να παω να το παρω και εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο alex2395 έγραψε: #1.038 05-06-10 20:37 The historian φανταστικο!!! αμαζον ολε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:07 Ο MetalChest: #1.039 06-06-10 22:07 Vampire Academy, τελειώνω το πρώτο βιβλίο και πάω για το δεύτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η ποκαχοντας: #1.040 06-06-10 22:59 νεα σεληνη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω διαβαζω τον Αιρετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 19:17 Η AntziWin έγραψε: #1.037 05-06-10 19:17 xaxaxaxa αληθεια απο που το πειρες να παω να το παρω και εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο alex2395 έγραψε: #1.038 05-06-10 20:37 The historian φανταστικο!!! αμαζον ολε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:07 Ο MetalChest: #1.039 06-06-10 22:07 Vampire Academy, τελειώνω το πρώτο βιβλίο και πάω για το δεύτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η ποκαχοντας: #1.040 06-06-10 22:59 νεα σεληνη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
xaxaxaxa αληθεια απο που το πειρες να παω να το παρω και εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο alex2395 έγραψε: #1.038 05-06-10 20:37 The historian φανταστικο!!! αμαζον ολε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:07 Ο MetalChest: #1.039 06-06-10 22:07 Vampire Academy, τελειώνω το πρώτο βιβλίο και πάω για το δεύτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η ποκαχοντας: #1.040 06-06-10 22:59 νεα σεληνη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The historian φανταστικο!!! αμαζον ολε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:07 Ο MetalChest: #1.039 06-06-10 22:07 Vampire Academy, τελειώνω το πρώτο βιβλίο και πάω για το δεύτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η ποκαχοντας: #1.040 06-06-10 22:59 νεα σεληνη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Vampire Academy, τελειώνω το πρώτο βιβλίο και πάω για το δεύτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 22:59 Η ποκαχοντας: #1.040 06-06-10 22:59 νεα σεληνη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νεα σεληνη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.