evaki97
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Δραστήριο μέλος

Περισσοτερο φοβαμαι τα μαθηματικα αλλα αν η Ιλιαδα θελει πιο πολλες σημειωσεις κι απο την Οδυσσεια...θα χαρακωθω!Δεν είναι δύσκολη η Ιλιάδα, είναι κουραστική με τόσες σημειώσεις και σχόλια κάθε τρείς και λίγο....
Τώρα, για τα μαθηματικά Β Γυμνασίου, ίσως δυσκολευτείς λίγο στην Τριγωνομετρία(δεν έχουμε κάνει, αλλά έχω ακούσει ότι είναι δύσκολη) ή στις περίπλοκες εξισώσεις... Δε θα αντιμετωπίσεις λογικά πρόβλημα σε τύπους, ρίζες, πυθαγόρειο και άρρητους αριθμούς... Για συναρτήσεις, δεν ξέρω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Περισσοτερο φοβαμαι τα μαθηματικα αλλα αν η Ιλιαδα θελει πιο πολλες σημειωσεις κι απο την Οδυσσεια...θα χαρακωθω!
Ντάξει αυτό είναι ανάλογα με τον καθηγητή.... Και για τα μαθηματικά, αν πας με άγχος, θα πελαγώσεις.... Γι' αυτό :xalara:
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

christina.maria
Δραστήριο μέλος

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Βλαδιμηρος
Νεοφερμένο μέλος

ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Σιγά... Και μένα μου αρέσουν.... Καμία σχέση όμως με τη Φυσική...
Αν ενδιαφέρεσαι πολύ για τη Φυσική, προτείνω να διαβάσεις κανένα εξωσχολικό βιβλίο, όχι απαραίτητα δύσκολο, που κυρίως να εξηγεί τις έννοιές της. Πχ. Phsysics for Beginners ή κάτι παρόμοιο, αν όντως σ' αρέσει θα το λατρέψεις. :no1:
(Ψάξε να βρεις ένα ωραίο αλλά τεράστιο, Οι Έννοιες της Φυσικής του P. Hewitt, Εκδόσεις Κρήτη ή κάτι τέτοιο)
dk13
Δραστήριο μέλος

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν ενδιαφέρεσαι πολύ για τη Φυσική, προτείνω να διαβάσεις κανένα εξωσχολικό βιβλίο, όχι απαραίτητα δύσκολο, που κυρίως να εξηγεί τις έννοιές της. Πχ. Phsysics for Beginners ή κάτι παρόμοιο, αν όντως σ' αρέσει θα το λατρέψεις. :no1:
(Ψάξε να βρεις ένα ωραίο αλλά τεράστιο, Οι Έννοιες της Φυσικής του P. Hewitt, Εκδόσεις Κρήτη ή κάτι τέτοιο)
Πωλούνται σε βιβλιοπωλεία αυτά? Ακούγεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον...

Thanks για την πρόταση.... :thanks:
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

vagialena
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω τη σιχαινομαι τη Γεωμετρια! Να φανταστειτε σε δυο τεστ και ενα διαγωνισμα στην αλγεβρα εγραψα 20 ενω στη γεωμετρια 16! Και αυτο γιατι οι πιο πολλες ασκησεις ηταν θεωρια! Ειμαι κατα της θεωριας! Χιλιες φορες πρακτικη και λογικη!!!Πλέον τα Μαθηματικά διότι φύγαμε από Γεωμετρία και πήγαμε Δεκαδικούς!!
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Η γεωμετρία είναι περισσότερο λογική από ότι θεωρία![]()
+1 :iagree::iagree:
vagialena
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΟΚ, μπορει, παντως η αλγεβρα εχει λιγοτερη θεωρια απο τη γεωμετρια και επισης εξασκεις περισσοτερο το μυαλο σου στην αλγεβρα! Πραξεις, προβληματα, εξισωσεις, ποσα...... Τι ειναι η γεωμετρια μπροστα τους?Η γεωμετρία είναι περισσότερο λογική από ότι θεωρία![]()
*keit-chan*
Νεοφερμένο μέλος

Όσο για τα μαθηματικά...αν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε άλγεβρα και γεωμετρία, θα διάλεγα άλγεβρα...Παρ'όλο που τα καταφέρνω καλύτερα στη γεωμετρία, συμπαθώ λιγάκι περισσότερο την άλγεβρα. Είναι πιο ενδιαφέρουσα, κατά τη γνώμη μου, από τη γεωμετρία...Και μόνο που βλέπω τα προβλήματα της γεωμετρίας (αυτά που η απάντηση είναι πανεύκολη, αλλά το βιβλίο ζητάει να τα λύσεις χρησιμοποιώντας τον πιο περίπλοκο τρόπο που υπάρχει) με πιάνουν τα νεύρα μου...

'Ελεος πια! Γιατί τους αρέσει να μας/με παιδεύουν??

vagialena
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιατι ολοι οι καθηγητες εχουν ως μονιμο στοχο τους να μας παιδευουν και να μας κανουν τη ζωη δυσκολοτερη!Αρχική Δημοσίευση από 送り火~Okuribi~;751323:Ελένη και Κείμενα!:no1:
Όσο για τα μαθηματικά...αν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε άλγεβρα και γεωμετρία, θα διάλεγα άλγεβρα...Παρ'όλο που τα καταφέρνω καλύτερα στη γεωμετρία, συμπαθώ λιγάκι περισσότερο την άλγεβρα. Είναι πιο ενδιαφέρουσα, κατά τη γνώμη μου, από τη γεωμετρία...Και μόνο που βλέπω τα προβλήματα της γεωμετρίας (αυτά που η απάντηση είναι πανεύκολη, αλλά το βιβλίο ζητάει να τα λύσεις χρησιμοποιώντας τον πιο περίπλοκο τρόπο που υπάρχει) με πιάνουν τα νεύρα μου...
'Ελεος πια! Γιατί τους αρέσει να μας/με παιδεύουν??![]()
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

-----------------------------------------
ΟΚ, μπορει, παντως η αλγεβρα εχει λιγοτερη θεωρια απο τη γεωμετρια και επισης εξασκεις περισσοτερο το μυαλο σου στην αλγεβρα! Πραξεις, προβληματα, εξισωσεις, ποσα...... Τι ειναι η γεωμετρια μπροστα τους?
Η γεωμετρία είναι υπερτεράστια (

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.