Γενικό - Το αγαπημένο σας μάθημα!

Alma Libre

Well-known member

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,443 μηνύματα.
Χημεία!!! :) :D
 

Deutsch... Lover

New member

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,221 μηνύματα.
Μαθηματικά, Λογοτεχνία, Γερμανικά :inlove:
 

panagiotists13

Well-known member

Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών , Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,101 μηνύματα.
Ιστορία,ΚΠΑ,αρχαία (μείνατε κάγκελο,ε?,κι εγώ έτσι θα αντιδρούσα άμα πέρσι κάποιος μου έλεγε πως θα μου άρεσε αυτό το μάθημα φέτος!!!:clapup:),γαλλικά (αν και στο σχολείο βαριέμαι τη ζωή μου) και βιολογία!!!;)
 

Πύρος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος) . Έχει γράψει 1,212 μηνύματα.
Κείμενα, Ιστορία και Χημεία!
 

BLUE SEA

New member

Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών , Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1,603 μηνύματα.
Τα μαθηματικά και η νεοελληνική λογοτεχνία ήταν τ' αγαπημένα μου.
 

ΑmyC

New member

Η ΑmyC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής . Έχει γράψει 51 μηνύματα.
Χαιρομαι που διαβαζω οτι πολλοι αγαπατε τη βιολογια γιατι ειναι απο τα πιο παρεξηγημ ενα μαθηματα. Η βιολογια ειναι απλα μαγεια οπως κ η χημεια φυσικα. Ξεχωριστη θεση εχει και η φυσικη που ειναι υπεροχο μαθημα. Δε θα μπορουσα να παραλειψω απο τα λατρεμενα τη λογοτεχνια που ειναι θεικο μαθημα αν διδασκεται σωστα και δεν περιοριζεται σε στειρα αποστηθιση αναλυσεων αλλων...
 

BLUE SEA

New member

Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών , Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1,603 μηνύματα.
Δε θα μπορουσα να παραλειψω απο τα λατρεμενα τη λογοτεχνια που ειναι θεικο μαθημα αν διδασκεται σωστα και δεν περιοριζεται σε στειρα αποστηθιση αναλυσεων αλλων...
Σ' αυτό έχεις δίκιο. Εμείς στην πρώτη γυμανασίου είχαμε ένα γέρο, που μας έβαζε να μαθαίνουμε τα πάντα κατά λέξη στη νεοελληνική λογοτεχνία. Ευτυχώς στα υπόλοιπα σχολικά χρόνια είχαμε πολύ καλούς/ες καθηγητές/τριες στο μάθημα αυτό.

Η πλάκα ήταν στο δημοκρατικό πολίτευμα, στην 3η γυμνασιού. Το πιο δημοκρατικό μάθημα μας το δίδασκε ο μεγαλύτερος φασίστας, ο καθηγητής που προανέφερα. Γίδια μας έλεγε, ζώα μας έλεγε, στράβη με είχε πει, γιατί του είχα πει να κάνει πιο μεγάλα γράμματα. Πώς το τόλμησα;!:eek:
Ε, από ένα σημείο και μετά δεν μας ένιαζε για τις βρισιές. Τον γράφαμε.:P Συγνώμη για την παρένθεση.
 

cool_girl

New member

Η cool_girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου . Έχει γράψει 7 μηνύματα.
λογοτεχνια αδιαμφισβητητα λογω μιας εξαιρετικης φιλολογου
 

L E Z

New member

Ο L E Z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Εγώ δεν έχω 1 μόνο, έχω 3. Μαθηματικά, τεχνολογία και πληροφορική.
 

Άνιελ

New member

Ο Άνιελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών . Έχει γράψει 28 μηνύματα.
Το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Ιστορία. Εσάς σας αρέσει η Ιστορία;
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top