Γενικό - Το αγαπημένο σας μάθημα!

Τα γαλλικά και τα αρχαία. :confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χ Η Μ Ε Ι Α ! :spasiklas:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χημεία!!! :) :D

Μαθηματικά, Λογοτεχνία, Γερμανικά :inlove:

Ιστορία,ΚΠΑ,αρχαία (μείνατε κάγκελο,ε?,κι εγώ έτσι θα αντιδρούσα άμα πέρσι κάποιος μου έλεγε πως θα μου άρεσε αυτό το μάθημα φέτος!!!:clapup:),γαλλικά (αν και στο σχολείο βαριέμαι τη ζωή μου) και βιολογία!!!;)

Κείμενα, Ιστορία και Χημεία!

Τα μαθηματικά και η νεοελληνική λογοτεχνία ήταν τ' αγαπημένα μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαιρομαι που διαβαζω οτι πολλοι αγαπατε τη βιολογια γιατι ειναι απο τα πιο παρεξηγημ ενα μαθηματα. Η βιολογια ειναι απλα μαγεια οπως κ η χημεια φυσικα. Ξεχωριστη θεση εχει και η φυσικη που ειναι υπεροχο μαθημα. Δε θα μπορουσα να παραλειψω απο τα λατρεμενα τη λογοτεχνια που ειναι θεικο μαθημα αν διδασκεται σωστα και δεν περιοριζεται σε στειρα αποστηθιση αναλυσεων αλλων...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε θα μπορουσα να παραλειψω απο τα λατρεμενα τη λογοτεχνια που ειναι θεικο μαθημα αν διδασκεται σωστα και δεν περιοριζεται σε στειρα αποστηθιση αναλυσεων αλλων...

Σ' αυτό έχεις δίκιο. Εμείς στην πρώτη γυμανασίου είχαμε ένα γέρο, που μας έβαζε να μαθαίνουμε τα πάντα κατά λέξη στη νεοελληνική λογοτεχνία. Ευτυχώς στα υπόλοιπα σχολικά χρόνια είχαμε πολύ καλούς/ες καθηγητές/τριες στο μάθημα αυτό.

Η πλάκα ήταν στο δημοκρατικό πολίτευμα, στην 3η γυμνασιού. Το πιο δημοκρατικό μάθημα μας το δίδασκε ο μεγαλύτερος φασίστας, ο καθηγητής που προανέφερα. Γίδια μας έλεγε, ζώα μας έλεγε, στράβη με είχε πει, γιατί του είχα πει να κάνει πιο μεγάλα γράμματα. Πώς το τόλμησα;!:eek:
Ε, από ένα σημείο και μετά δεν μας ένιαζε για τις βρισιές. Τον γράφαμε.:P Συγνώμη για την παρένθεση.

λογοτεχνια αδιαμφισβητητα λογω μιας εξαιρετικης φιλολογου

Εγώ δεν έχω 1 μόνο, έχω 3. Μαθηματικά, τεχνολογία και πληροφορική.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Ιστορία. Εσάς σας αρέσει η Ιστορία;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άλγεβρα

Το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Ιστορία. Εσάς σας αρέσει η Ιστορία;
Απορώ γιατι....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απορώ γιατι....
Έχω πολύ καλή μνήμη και μπορώ να συγκρατώ εύκολα όλες τις πληροφορίες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back