Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Λένε γίνετε τις τρελής εκεί μέσα, και η διοίκηση είναι λίγο ότι να 'ναι...
Άλλοι λένε ότι είναι πολύ καλό ΤΕΙ με τις εγκαταστάσεις του με όλα..
Τελικά τι γίνετε εκεί μέσα??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antis
Πολύ δραστήριο μέλος

Άψογο σε θέμα εγκαταστάσεων, εξοπλισμού κτλ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nepythys
Νεοφερμένο μέλος

Το ΤΕΙ Ηλεκτρονικής στην Θεσσαλονίκη αξίζει?!
Λένε γίνετε τις τρελής εκεί μέσα, και η διοίκηση είναι λίγο ότι να 'ναι...
Τελικά τι γίνετε εκεί μέσα??
Το κτίριο του τμήματος Ηλεκτρονικής είναι το πιο πρόσφατα χτισμένο του ΤΕΙ. Από εγκαταστάσεις και εξοπλισμό είναι όντως σε πολύ καλή κατάσταση, έχει όμως ένα ίσως σοβαρό μειονέκτημα. Δεν έχει αμφιθέατρο. Τα μαθήματα γίνονται σε κανονικές αίθουσες διδασκαλίας.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Το κτίριο του τμήματος Ηλεκτρονικής είναι το πιο πρόσφατα χτισμένο του ΤΕΙ. Από εγκαταστάσεις και εξοπλισμό είναι όντως σε πολύ καλή κατάσταση, έχει όμως ένα ίσως σοβαρό μειονέκτημα. Δεν έχει αμφιθέατρο. Τα μαθήματα γίνονται σε κανονικές αίθουσες διδασκαλίας.
Νομίζω καλό είναι αυτό, τουλάχιστον σε 'μας ειναι. Μικρή αίθουσα και τμήματα λίγων ατόμων. Εμείς έχουμε 2 τμήματα απο 60 περίπου άτομα το καθένα και γίνεται μια χαρά μάθημα.
antis
Πολύ δραστήριο μέλος

έχει όμως ένα ίσως σοβαρό μειονέκτημα. Δεν έχει αμφιθέατρο. Τα μαθήματα γίνονται σε κανονικές αίθουσες διδασκαλίας.

κλαίω από το γέλιο.......
Έχει από τα πιο υπερσύγχρονα αμφιθέατρα που υπάρχουν
Στην ηλεκτρονική οι φοιτητές ειναι λίγοι πχ δες πόσοι είναι οι πρωτοετής κάθε χρόνο....Επομένως δεν χρειαζόμαστε το αμφιθέατρο καθημερινά....Μαθήματα και εξετάσεις γίνονται εκεί όταν αυτό χρειάζεται.
Φαντάζομαι δεν θα έχεις προσέξει ούτε το θεόρατο στούντιο που έχει στημένο όπως σε μια κανονική εκπομπή...Μιλάμε για πολλά τετραγωνικά κατάλληλα διαμορφωμένα αίθουσα...
Στην φωτογραφία από κάτω βλεπεις το αμφιθέατρο μας
Συνημμένα
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Nepythys
Νεοφερμένο μέλος

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κλαίω από το γέλιο.......
Έχει από τα πιο υπερσύγχρονα αμφιθέατρα που υπάρχουν
Στην ηλεκτρονική οι φοιτητές ειναι λίγοι πχ δες πόσοι είναι οι πρωτοετής κάθε χρόνο....Επομένως δεν χρειαζόμαστε το αμφιθέατρο καθημερινά....Μαθήματα και εξετάσεις γίνονται εκεί όταν αυτό χρειάζεται.
Φαντάζομαι δεν θα έχεις προσέξει ούτε το θεόρατο στούντιο που έχει στημένο όπως σε μια κανονική εκπομπή...Μιλάμε για πολλά τετραγωνικά κατάλληλα διαμορφωμένα αίθουσα...
Στην φωτογραφία από κάτω βλεπεις το αμφιθέατρο μας
Με συγχωρείς, δικό μου λάθος. Δεν με πληροφόρησαν σωστά φαίνεται. Παρόλα αυτά δεν χρειαζόταν η ειρωνεία...
antis
Πολύ δραστήριο μέλος

Με συγχωρείς, δικό μου λάθος. Δεν με πληροφόρησαν σωστά φαίνεται. Παρόλα αυτά δεν χρειαζόταν η ειρωνεία...
Όχι δεν χρειαζόταν λάθος μου αλλά όταν διάβασα το μήνυμα σου κατάλαβα ότι το λες με πολύ σιγουριά και όντως μου φάνηκε αστείο.....Ελπίζω να είδες τις φωτογραφίες
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Από της 8 μέχρι της 2, διαλείμματα, φοιτητικό τέταρτο, εξάμηνο?!
PirgiotisThyra3
Νεοφερμένο μέλος

Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Για το ΤΕΙ του Πειραιά έχω ακούσει καλά λόγια, προσωπικά δεν ξέρω εάν έχει εστία...
https://www.teipir.gr/index.php/el/students/studentsupport/food
PirgiotisThyra3
Νεοφερμένο μέλος

Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

PirgiotisThyra3
Νεοφερμένο μέλος

Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

https://www.adip.gr/eks/EER Electronics TEI Athens EN.pdf
https://www.adip.gr/eks/EER Electronics TEI Athens GR.pdf
Έκθεση εξωτερικής αξιολόγησης του τμήματος Ηλεκτρονικής του ΤΕΙ Κρήτης (Ιούλιος 2012):
https://www.adip.gr/eks/External-Eval-Report-for-TEI-Electronic-Dept-Crete-FINAL-18JUL2012.pdf
Έκθεση εξωτερικής αξιολόγησης του τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕ του ΤΕΙ Πειραιά (Οκτώβριος 2013):
https://www.adip.gr/eks/TEI_Piraeus_Electronic_Engineering_Dept_EEC_report_FINAL_17NOV2013.pdf
annii
Νεοφερμένο μέλος

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος φοιτητης εδω να σου απαντησει, θα πω εγω δυο λογια.Γεια σαςς, εγραψα πριν ενα μηνα πανελληνιες και πετυχα 15 χιλιαδες οταν εψαχνα για σχολες πληροφορικης επεσα πανω σε αυτην της σινδου βεβαια αυτη δεν αναφερεται μονο στην πληροφορικη εψαξα τα μαθηματα και ηταν αρκετα ενδιαφερον, βεβαια δεν ειμαι σιγουρη εαν αξιζει αυτη η σχολη και επειτα εαν θα εχει επαγγελματικη αποκατασταση,θα ηθελα να μου πειτε εαν καποιος απο εσας γνωριζει εαν ειναι ωραια η σχολη αυτη και εαν αξιζει εν τελη να στραφω προς αυτην την κατευθυνση, και εαν θα μπορεσω να ανταπεξέλθω στα μαθηματα της φυσικης εφοσον ημουν απο το 4 πεδιο και εχω να ασχοληθω με φυσικη απο 2ρα λύκειου , ευχαριστω εκ των προτέρων
Η σχολη ειναι μηχανικων πληροφορικης και ειναι 5 χρονια και παλουκι.
Θελει κατι παραπανω απο φυσικη , θελει φυσικη των ηλεκτρονικων η οποια δεν ειναι φιλικη αμα δεν σου αρεσει.
Αν τελικα δεν σου αρεσει θα υποφερεις στα πρωτα 30/60 μαθηματα (5 εξαμηνα) και μετα θα επιλεξεις κετευθυνση πληροφορικης και τελος φυσικη. Το γιατι σας δινουν αυτες τις σχολες αφου δεν θελετε την φυσικη δεν ξερω?
Παντως απο δουλεια ειναι εγγυημένα οτι θα εχεις .
annii
Νεοφερμένο μέλος

πιστευω πως εχω ορεξη για διαβασμα και ποσο μαλλον οταν αφορα την σχολη μου, αρα πιστευεις πως με αρκετο διαβασμα αλλα με οχι αρκετες γνωσεις στην φυσικη και μεχρι να επιλεξω κατευθυνση θα μου ειναι δυσκολη?Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος φοιτητης εδω να σου απαντησει, θα πω εγω δυο λογια.
Η σχολη ειναι μηχανικων πληροφορικης και ειναι 5 χρονια και παλουκι.
Θελει κατι παραπανω απο φυσικη , θελει φυσικη των ηλεκτρονικων η οποια δεν ειναι φιλικη αμα δεν σου αρεσει.
Αν τελικα δεν σου αρεσει θα υποφερεις στα πρωτα 30/60 μαθηματα και μετα θα επιλεξεις κετευθυνση πληροφορικης και τελος φυσικη. Το γιατι σας δινουν αυτες τις σχολες αφου δεν θελετε την φυσικη δεν ξερω?
Παντως απο δουλεια ειναι εγγυημένα οτι θα εχεις .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.