TopTop
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dragonver
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος

panosnifo
Νεοφερμένο μέλος

dragonver
Εκκολαπτόμενο μέλος

Civilara, στο Πολιτικών Μηχανικών είδα ότι είναι 24 ώρες την εβδομάδα. Όλες αυτές είναι υποχρεωτικές παρακολουθήσεις; Εννοώ κάτι σαν τα εργαστήρια;
ioannk8
Νεοφερμένο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

ΑΠΘ λογικά θα πιάσεις. Δεν ξέρω τώρα για ΕΜΠ...
Civilara, στο Πολιτικών Μηχανικών είδα ότι είναι 24 ώρες την εβδομάδα. Όλες αυτές είναι υποχρεωτικές παρακολουθήσεις; Εννοώ κάτι σαν τα εργαστήρια;
Όχι βέβαια. Οι διαλέξεις των μαθημάτων δεν είναι υποχρεωτικές. Τα εργαστήρια είναι πολύ λίγα. Αυτό είναι το καλό των πολιτικών μηχανικών, τουλάχιστον για το ΑΠΘ.
ioannk8
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
που μπορω να βρω αυτα που αναφερεισ????? σελιδα τεχνικού επιμελητηρίου τον επαγγελματικό οδηγό για νέους μηχανικούς
Civilara
Περιβόητο μέλος

ioannk8
Νεοφερμένο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

οκ σεβομαι τη νεμπειρια σου εγω λογικα δεν πιανω πολιτικοσ μηχανικοσ στο απθ αλλα θελω να παω τοπογραφοσ απ την αρχη εκει ηθελα για τον λογο οτι ειναι αμετριοι οι πολιτικοι συγριτικα με τουσ τοπογραφουσ... πειστευεισ οτι θα ξεπερασει το 18100 η τοπογραφοσ ατο απθ? ξερεισ κατι για την σχολη χωροταξιασ και πολεοδομιασ στο βολο???
Για την σχολή αυτή στο Βόλο δεν ξέρω τίποτα. Του ΑΠΘ την πιάνεις στάνταρντ με 18100. Του ΕΜΠ ίσως, αν δεν αυξηθεί 200 μόρια που δε νομίζω τόσοπολύ αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
dragonver
Εκκολαπτόμενο μέλος

ioannk8
Νεοφερμένο μέλος

dragonver
Εκκολαπτόμενο μέλος

φιλε σε αυτο που λεσ ( για τα 70 ατομα που περνει το "τατμ")ηθελα να ρωτησω αν ξερεισ ή αν γνωριζει σιγουρα ομωσ καποιοσ τι σημαινει αυτοσ ο αριθμοσ τον εισακτεων... δλδ αν εγω με 18173 πιασω το τοπογραφων μηχανικων στο απθ και υπαρχουν αλλα 71 ατομα που περνανε σε αυτη την σχολη με μεγαλητερο βαθμο απο μενα εγω δεν θα μπω? δλδ οταν θα βγουν οι βαζεισ αν δω οτι τα μορια μου με βαζουν στην σχολη πρωτησ προτημησεισ δεν θα ειμαι σιγουροσ οτι περασα???![]()
Όχι φίλε μου φυσικά και θα περάσεις, αν τα μόρια σου είναι μεγαλύτερα ή ισα με τη βάση. Απλά το λέω γιατί σε περίπτωση που αυξηθεί η ζήτηση της σχολής λόγω του μικρού σχετικά αριθμού εισακτέων θα αυξηθει σημαντικά και η βάση της.
panosnifo
Νεοφερμένο μέλος

Τουλαχιστον στο 1ο ετος στο ΕΜΠ οι πολιτικοι μηχανικοι δν εχουν καθολου εργαστηρια.Ουτε ενα.Όχι βέβαια. Οι διαλέξεις των μαθημάτων δεν είναι υποχρεωτικές. Τα εργαστήρια είναι πολύ λίγα. Αυτό είναι το καλό των πολιτικών μηχανικών, τουλάχιστον για το ΑΠΘ.
kardinalios
Νεοφερμένο μέλος

guess
Δραστήριο μέλος

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

foit satm emp
Νεοφερμένο μέλος

τοπογραφους να πας...εγω επιανα πολιτικους εμπ κ δεν τους δηλωσα,,το επαγγελμα ειναι πλεον κορεσμενο..εχειγεμισει ο τοπος,,ενω οι τοπογραφοι ειναι λιγοι κ εχει αυξανομενη ζητηση.ασε που περναμε κ καταπληκτικα στη σχολη..Καλησπέρα,
θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει τι έχει να πει για τη συγκεκριμένη σχολή(μαθήματα, δυσκολία). Από επαγγελματική αποκατάσταση τι γίνεται. Στο περίγυρο πολλοί μου έχουν πει ότι πρώτη επιλογή να δηλώσω τη συγκεκριμένη σχολή και όχι πολιτικών μηχανικών. Περιμένω να με διαφωτίσετε...
καλυτερα τοπογραφους εμπ παρα [πολιτικους απθ!!Τελικά κατά πάσα πιθανότητα θα δηλώσω Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη επιλογή πάντως όπως και να έχει θα το ψάξω το επάγγελμα αφου τελειώσω την σχολή. Παρεμπιπτόντως η τοπογράφων μηχανικών στο ΑΠΘ παίρνει σίγουρα 70 ατομα, η πολιτικών μηχανικών νομίζω 150. Κάπου το είχα κατεβάσει το αντίστοιχο αρχείο δεν θυμάμαι όμως που...
petran_r21
Δραστήριο μέλος

τοπογραφους να πας...εγω επιανα πολιτικους εμπ κ δεν τους δηλωσα,,το επαγγελμα ειναι πλεον κορεσμενο..εχειγεμισει ο τοπος,,ενω οι τοπογραφοι ειναι λιγοι κ εχει αυξανομενη ζητηση.ασε που περναμε κ καταπληκτικα στη σχολη..
καλυτερα τοπογραφους εμπ παρα [πολιτικους απθ!!
Ξερει κανεις πληροφοριες για το τει τοπογραφιας.Τις διαφορες του με το αγρονομων τοπογραφων,αν αξιζει κλπ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.