fdLP.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στα μαθηματικα τι ακριβως χρειαζεται απο την Β'λυκειου δηλαδη?
απο οτι εχω ακουσει κωνικες τομες για κατευθ.
και τα περισσοτερα απο Β γενικης μαθηματικα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trabeli
Νεοφερμένο μέλος

αλγεβρα:τριγωνομετρια(για ταλαντωσεις),horner και απο 4ο κεφαλαιο (γραφικες παραστασεις εκθετικων και αλγοριθμων αλλα και καλα τις ιδιοτητες)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στα μαθηματικα τι ακριβως χρειαζεται απο την Β'λυκειου δηλαδη?
από τη Β΄?

Από κατεύθυνση η ευθεία, η εξίσωση εφαπτομένης, η εξίσωση κύκλου-παραβολής-έλλειψης-υπερβολής..
Από Άλγεβρα ουσιαστικά τα πάντα, είναι όλα σημαντικά!!
Περισσότερο προσοχή στην εκθετική και λογαριθμική συνάρτηση, ιδιότητες λογαρίθμων και στα πολυώνυμα.....
επίσης ότι έκανες Α' λυκείου από συναρτησεις............:iagree:
MONTA
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eυχαριστω.απο οτι εχω ακουσει κωνικες τομες για κατευθ.
και τα περισσοτερα απο Β γενικης μαθηματικα
georgakos
Νεοφερμένο μέλος

forakos
Νεοφερμένο μέλος

ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδια S.O.S Καποιος ας μου πει αν θελει και αν μπορει ποια πραγματα πρεπει να ξερουμε πανω κατω χονδρικα για τα μαθηματικα κατευθυνσης της 3ης![]()
απο πρωτη λυκειου δεν μπορω να σου πω γιατι δεν θυμαμαι καν τι καναμε με τετοιο καθηγητη που ειχα!

-----------------------------------------
α κ πως να λυνεις τριγωνομετρικες εξισωσεις!! και επισης ιδιοτητες λογαριθμων!!
androuan1992
Νεοφερμένο μέλος

αν και εντος ύλης στην γ λυκειυ τα κύματα δεν συναντώνται ποτε ΄λλςτε στην ύλη λυκειόυ, καιως το αντίστοιχο κεφάλαιο της β' λυκείου ειναι εκτός ύληςΔεν θυμάμαι να γίνονται όλα.. Πάντως το βιβλίο της Α' Λυκείου είναι το κυριότερο. Επίσης το βιβλίο της Β' Γενικής έχει στο τελευταίο κεφάλαιο τα κύματα![]()
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος

giwtou
Νεοφερμένο μέλος

giwtou
Νεοφερμένο μέλος

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

hale
Δραστήριο μέλος

giwtou
Νεοφερμένο μέλος

petran_r21
Δραστήριο μέλος

koro
Νεοφερμένο μέλος

maraki love
Διάσημο μέλος

ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΥΚΕΙΟΥ .ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ .ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ ΘΕΤΙΚΗ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ''ΚΑΛΥΤΕΡΗ'' ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΤΙ ΛΕΤΕ?????
μη γραφεις βρε με κεφαλαια σου ειπα και ανοιξε θεμα,μην γραφεις οπου να ναι! :thanks:
φιλικά

petran_r21
Δραστήριο μέλος

μη γραφεις βρε με κεφαλαια σου ειπα και ανοιξε θεμα,μην γραφεις οπου να ναι! :thanks:
φιλικά![]()
Mαρακι επειδη ειμαι καινουργιος μπορεις να μου εξηγησεις πως ανεβαζεις/φτιαχνεις θεμα??
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΥΚΕΙΟΥ .ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ .ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ ΘΕΤΙΚΗ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ''ΚΑΛΥΤΕΡΗ'' ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΤΙ ΛΕΤΕ?????
Όχι, όχι, μην πας τεχνολογική από φέτος. Χωρίς να ξέρω σίγουρα,έχω ακούσει ότι στην τεχνολογική δεν είναι τόσο καλό το επίπεδο. Χωρίς να είμαι σίγουρη επαναλαμβάνω. Απλώς, τα παιδια που επιλέγουν θετική, είναι λίγο πιο συνειδητοποιημένα νομίζω, και ενδιαφέρονται πραγματικά. Καθηγητής του σχολείου μου μου έχει πει ότι στην τεχνολογική, τα παιδιά δεν έχουν πολλή όρεξη κλπ.
Μετά, άλλαξε αν θες, αλλά θα έχεις πάρει καλές βασεις νομίζω.
Από τα παιδιά της τάξης μου που έκαναν τεχνολογική, μου έλεγαν, ότι τους έβαζε διαφορετικές ασκήσεις στα μαθηματικά κετεύθυνσης απ'ότι σε εμάς στη θετική. Επιπλέον, η τεχνολογική της Β', έχει αυτό το βαρετό, απ'ότι ειδα, μάθημα, την Τεχνολογία Επικοινωνιών, ή όπως λέγεται. Η Χημεία Κατεύθυνσης της Β', είναι πολύ πιο ενδιαφέρον μάθημα και αξίζει στα σίγουρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.