Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 12 Απριλίου 2024 στις 14:54 Η Alessandra Eliza: #101 12-04-24 14:54 Λογιστική ή παιδαγωγικό δημοτικής Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 12 Απριλίου 2024 στις 19:26 Ο Samael έγραψε: #102 12-04-24 19:26 Θα διάλεγα άλλη χώρα, το αντικείμενο μια χαρά είναι . Κατά τα άλλα όχι, δεν έχω παραπονο από την ίδια την σχολή. Παρά τα χίλια κακά που θα μπορούσα να αναφερω σχετικά με τον κορμό, τουλάχιστον στην κατεύθυνση που επέλεξα το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, ισάξιο θα μπορούσα να πω σε πολλές περιπτώσεις με πανεπιστήμια του εξωτερικού, ιδίως ως προς το επίπεδο των διδασκόντων. Αυτά για την κατεύθυνση ξαναλέω. Ο κορμός άλλη συζήτηση, σου βγαίνει η ψυχή μεν χωρίς λόγο πολλές φορές, αλλά γίνεται η βασική δουλειά που χρειάζεται. Κάτι είναι και αυτό . Τελευταία επεξεργασία: 12 Απριλίου 2024 Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 14 Απριλίου 2024 στις 15:00 Ο Paragontas7000: #103 14-04-24 15:00 Conclavio μονο νικα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 14 Απριλίου 2024 στις 20:38 Ο hl_amhxanos: #104 14-04-24 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Λογιστική ή παιδαγωγικό δημοτικής Click για ανάπτυξη... Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 01:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #105 15-04-24 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Λογιστική ή παιδαγωγικό δημοτικής Click για ανάπτυξη... ναι ..ναι μετα τα μαθηματικα δασκαλα ειναι εξαιρετικος συνδιασμος...θα σε ανεβασει ανθρωπιστικος. Το αλλο ...αστο καλυτερα ggl Νεοφερμένο μέλος Ο ggl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 14:53 Ο ggl έγραψε: #106 15-04-24 14:53 Οικονομικό ή νομικη Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 15:43 Η Alessandra Eliza: #107 15-04-24 15:43 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... 1. Γιατί στο περιβάλλον μου πάρα πολλοί πάνε σε λογιστες ακόμη και για την πιο απλή αίτηση πχ κοινωνικός τουρισμός, fuel pass κλπ και 2. Γιατί έχω βαρεθεί σε ό,τι κάνει η λογίστρια να βρίσκω μικρά λάθη ή να την παρακαλάω να μου κάνει μια ρύθμιση (φέτος σκοπεύω να κάνω φορολογική δήλωση μόνη μου) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι ..ναι μετα τα μαθηματικα δασκαλα ειναι εξαιρετικος συνδιασμος...θα σε ανεβασει ανθρωπιστικος. Το αλλο ...αστο καλυτερα Click για ανάπτυξη... Δασκάλα το είπα γιατί έχει απορρόφηση, ξέρω κοπέλες που στα 23-24 δουλεύουν ήδη σαν δασκάλες. Τελευταία επεξεργασία: 15 Απριλίου 2024 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #108 15-04-24 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Δασκάλα το είπα γιατί έχει απορρόφηση, ξέρω κοπέλες που στα 23-24 δουλεύουν ήδη σαν δασκάλες. Click για ανάπτυξη... Ναι ενταξει αποροφηση και με λιγα λευτα ..με εμποδια βεβαια αλλα αποροφηση. Το θεμα με την δασκαλα περα του οτι ειναι υψιστο λειτουργημα αλλα ειναι και θεραπευτικο... ενα μαθημα την ημερα τον ψυχιατρο τον κανει περα. Η ευγνωνοσυνη που δειχνουν τα μωρα στην δασκαλα (περα απο τον παιδεμο ) την ανεβαζει ως ανθρωπο. Το μονο δυσκολο ειναι η μανες..δηλαδη καποια τζαζ μανα Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:51 Η Alessandra Eliza: #109 15-04-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι ενταξει αποροφηση και με λιγα λευτα ..με εμποδια βεβαια αλλα αποροφηση. Το θεμα με την δασκαλα περα του οτι ειναι υψιστο λειτουργημα αλλα ειναι και θεραπευτικο... ενα μαθημα την ημερα τον ψυχιατρο τον κανει περα. Η ευγνωνοσυνη που δειχνουν τα μωρα στην δασκαλα (περα απο τον παιδεμο ) την ανεβαζει ως ανθρωπο. Το μονο δυσκολο ειναι η μανες..δηλαδη καποια τζαζ μανα Click για ανάπτυξη... Αυτό για τους γονείς ισχύει. Όσο για τα λεφτά από 1/1 Είναι 960€ καθαρά χωρίς εμπειρία που προσωπικά δεν τα θεωρώ λίγα.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #110 15-04-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Αυτό για τους γονείς ισχύει. Όσο για τα λεφτά από 1/1 Είναι 960€ καθαρά χωρίς εμπειρία που προσωπικά δεν τα θεωρώ λίγα.. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 17:03 Η Alessandra Eliza: #111 15-04-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος. Click για ανάπτυξη... Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 20:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 15-04-24 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ..θα γινεις πολυ καλη δασκαλα. Κατι ακουσα απο την υφυπουργό οτι για την δυτικη αττικη δεν δηλωνουν..εχουν ελειψη ... οποτε πας ανετα εκει Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 16 Απριλίου 2024 στις 20:50 Ο Panzerkampfwagen: #113 16-04-24 20:50 Νομική μόνο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2024 στις 00:13 Ο Guest 198007: #114 17-04-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... Ενώ τα communication studies, τα οποία σπουδάζω ΤΩΡΑ που είναι ένας αχταρμάς γνώσεων - λίγο δημοσιογραφία, λίγο μάρκετινγκ, λίγο διοίκηση, λίγο informatics, λίγο σχεδίαση γραφικών, λίγο κοινωνιολογία- και γενικά ένα μπασταρδεμένο πτυχίο, είναι πολύ καλύτερα. Και όλα αυτά για να γίνεις HR Manager (μιας και δεν υπάρχει μέλλον στην δημοσιογραφία). Προσωπικά εγώ λόγω αγάπης στα highly engineering Αυτοκίνητα και Μοτοσυκλέτες, θα πήγαινα Θετική με δεδομένο ότι θα έγραφα 18.000 θα επέλεγα τμήματα Πληροφορικής, Μηχανικών Πληροφορικής και Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων και Χημικών Μηχανικών. Τώρα σε πιο κόμματι ακριβώς δεν ξέρω, Αυτό δεν σημαίνει οτί δεν με εξιτάρουν και άλλα αντικείμενα, αν ας πούμε πήγαινα στους ΜΜ θα ασχολιόμουν με εμβιομηχανική και έρευνα στον Ψυχιατρικό τομέα. μετά θα έβαζα τμήματα Γεωπονίας με στόχο είτε την Φυτική Παραγωγή και τα Βιοκαύσιμα είτε την Γεωργική Μηχανική και τα Γεωργικά Μηχανήματα, και μετά λόγω απωθημένου με την Γεωγραφία την αντίστοιχη σχολή. Όχι δεν πιστεύω οτί θα γίνω ο επόμενος Adrian Newey ή ο επόμενος Ross Brawn, άλλα θα ήθελα, μετά την σχολή να κάνω κατατακτήριες ή ξανά πανελλήνιες για αυτές τις σχολές. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 00:55 Η Kate1914 έγραψε: #115 17-04-24 00:55 Σίγουρα όχι φυσικό πάντως. Είτε Ευελπίδων, ή μάλλον θα πήγαινα θεωρητική να προσπαθήσω για αυτό που μου έλεγαν μια ζωή ότι μου ταιριάζει. Τι μπούφος που δεν άκουγα, ήθελα και θετική τρομάρα μου. carnage Νεοφερμένο μέλος Ο carnage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 16:27 Ο carnage έγραψε: #116 17-04-24 16:27 Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:01 Η Kate1914 έγραψε: #117 17-04-24 17:01 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Click για ανάπτυξη... Ε μα αυτός ήταν ο σκοπός, να υπάρχει σασπένς . Νομική μου έχουν πει, και μου το ξαναείπαν πάλι πολύ πρόσφατα μάλιστα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:09 Ο Poirot έγραψε: #118 17-04-24 17:09 Την ίδια θα διάλεγα, δεν θα την αντικαθιστούσα. Αν σπούδαζα και κάτι δεύτερο μπορεί να σπούδαζα και ψυχολογία γιατί μου αρέσει ως ακαδημαϊκό αντικείμενο αλλά μόνο συμπληρωματικά. Τη Νομική δεν θα την άλλαζα. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:16 Ο allall1 έγραψε: #119 17-04-24 19:16 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Click για ανάπτυξη... ειναι ομως μαγκια να λες οτι σπουδασες σεμφε.Εγω ουτε ιστορια-φιλοσοφια δε θα περνουσα εκει. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:39 Ο Ryuzaki έγραψε: #120 17-04-24 19:39 Σίγουρα κάποια μουρατη σχολή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 336 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Geraldsaga cinephilee Searching mimis giorgos5002 Ktr Natallou Ryuzaki pgn foxypup Billokos1 Lydiaaaaaaa mpimpika Leo21 panaman mflam Annat vasilia06 gibi future.nurse.29 jkhkh 98.8%chimpanzee ksidikainero tomftw user37 ggl waakaq Georgiaaa_ woke rseven BlueMaffin Sotiris 12 maria97tt exotic xo Ken antonis97 Annts Kathyyyy! angela_k Eleni123- Girlll20 Vok panosT436 Kitana thepigod762 Steliosgkougkou E.Z demitra sofia07 Hmmytheos mathithsgr ntinosko Stavros o Arkas Indecisive2 VP2005 Pastramis Ilovemycats27 ένας τυχαίος melmel AggelikiGr dmav Schlimazel nicole1982 tsiobieman xristarac V@Per Steliosalm physicscrazy george777 Lathy Christr22 Farmakopoios BiteTheDust kiyoshi Obi-Wan Kenobi math2arch ilias_21 Alessandra Eliza Leo komm Kate1914 Unboxholics Μήτσος10 Εριφύλη Wonderkid Startx0 Scandal constansn IDK3 Joji Than003 marry.pp Neos210 love_to_learn Chrisphys Lifelong Learner Βασιλης1234 allall1 eukleidhs1821 EllieKal Dr. Gl. Luminous EFAKIT JasonPap EVJE blissele Maynard MrDragonboy Paragontas7000 Κλημεντίνη Φινεύς fofo Mhtsaras76 P.Dam. Sotiris.Y Gus Roger10 charmander suaimhneas marilenaaa JohnGreek estrela Opiumred bibliofagos Rene2004 Γιώργος μεγ Aggel0sss carnage bill09876 SKG Nala Panatha mono Alexecon1991 BatGuin NikoBellic Helen06 Frozensun neurogirl thecrazycretan mermaid89 user2727 χημεια4λαιφ Τρελας123 giannhs2001 Dionyshs1 N0b0dy Natsuko fockos Marel astro11 3poulakiakathontai MarcoReus Guhahg5837 spring day Rania0 Fofifofi78 Mariap. QWERTY23 Giii Red Lebron vetas Eri0611 kellypoz1 Libertus clevercat eri548 marianna04 Mariasete Polipolikalos Jimmy20 το κοριτσι του μαη Alexia1 Pharmacist01 Galina Belle26 luisnazariodelima ag97 KyriC Steffie88 Μάρκος Βασίλης lnesb Stelios725 Meow johnsala Ace of Spades MaryLou SlimShady gwgw_5 kasper21 olga123 Λαμπρινηη Reik Mukumbura Nefiki No name andreas2002 ΘανάσοςG4 tzina2002 Revekka J.Cameron the purge Manolo165 elena16 Memetchi Slytherin Tommy_civil StudyFreak04 Αλκης Κ. Viedo Bgpanos stefan Kostis-Palamas Idontknoww Jocaste nucomer Griff tasost Ιωάννα2 TonyMontanaEse Monster Hunter Xristosdimitra iminspain Vold BioChemical T C athinoula jim2015 giorgosp97 jul25 Γιώργος - Κόρινθος ioannaion Prak azula Αριάνα123 Johnman97 rafaela11 Έμμα Dimitris9 Stroka Kostakis45 Unseen skygge Γιωργος15773 Nefh_ don_vito Xristinaqui leo41 PanosBat Greg1900 Scott St11 fay01 Joy uni77 desna challenger ΓιωργοςM mitsos14 igeorgeoikonomo vasilikiant tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 12 Απριλίου 2024 στις 19:26 Ο Samael έγραψε: #102 12-04-24 19:26 Θα διάλεγα άλλη χώρα, το αντικείμενο μια χαρά είναι . Κατά τα άλλα όχι, δεν έχω παραπονο από την ίδια την σχολή. Παρά τα χίλια κακά που θα μπορούσα να αναφερω σχετικά με τον κορμό, τουλάχιστον στην κατεύθυνση που επέλεξα το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, ισάξιο θα μπορούσα να πω σε πολλές περιπτώσεις με πανεπιστήμια του εξωτερικού, ιδίως ως προς το επίπεδο των διδασκόντων. Αυτά για την κατεύθυνση ξαναλέω. Ο κορμός άλλη συζήτηση, σου βγαίνει η ψυχή μεν χωρίς λόγο πολλές φορές, αλλά γίνεται η βασική δουλειά που χρειάζεται. Κάτι είναι και αυτό . Τελευταία επεξεργασία: 12 Απριλίου 2024 Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 14 Απριλίου 2024 στις 15:00 Ο Paragontas7000: #103 14-04-24 15:00 Conclavio μονο νικα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 14 Απριλίου 2024 στις 20:38 Ο hl_amhxanos: #104 14-04-24 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Λογιστική ή παιδαγωγικό δημοτικής Click για ανάπτυξη... Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 01:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #105 15-04-24 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Λογιστική ή παιδαγωγικό δημοτικής Click για ανάπτυξη... ναι ..ναι μετα τα μαθηματικα δασκαλα ειναι εξαιρετικος συνδιασμος...θα σε ανεβασει ανθρωπιστικος. Το αλλο ...αστο καλυτερα ggl Νεοφερμένο μέλος Ο ggl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 14:53 Ο ggl έγραψε: #106 15-04-24 14:53 Οικονομικό ή νομικη Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 15:43 Η Alessandra Eliza: #107 15-04-24 15:43 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... 1. Γιατί στο περιβάλλον μου πάρα πολλοί πάνε σε λογιστες ακόμη και για την πιο απλή αίτηση πχ κοινωνικός τουρισμός, fuel pass κλπ και 2. Γιατί έχω βαρεθεί σε ό,τι κάνει η λογίστρια να βρίσκω μικρά λάθη ή να την παρακαλάω να μου κάνει μια ρύθμιση (φέτος σκοπεύω να κάνω φορολογική δήλωση μόνη μου) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι ..ναι μετα τα μαθηματικα δασκαλα ειναι εξαιρετικος συνδιασμος...θα σε ανεβασει ανθρωπιστικος. Το αλλο ...αστο καλυτερα Click για ανάπτυξη... Δασκάλα το είπα γιατί έχει απορρόφηση, ξέρω κοπέλες που στα 23-24 δουλεύουν ήδη σαν δασκάλες. Τελευταία επεξεργασία: 15 Απριλίου 2024 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #108 15-04-24 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Δασκάλα το είπα γιατί έχει απορρόφηση, ξέρω κοπέλες που στα 23-24 δουλεύουν ήδη σαν δασκάλες. Click για ανάπτυξη... Ναι ενταξει αποροφηση και με λιγα λευτα ..με εμποδια βεβαια αλλα αποροφηση. Το θεμα με την δασκαλα περα του οτι ειναι υψιστο λειτουργημα αλλα ειναι και θεραπευτικο... ενα μαθημα την ημερα τον ψυχιατρο τον κανει περα. Η ευγνωνοσυνη που δειχνουν τα μωρα στην δασκαλα (περα απο τον παιδεμο ) την ανεβαζει ως ανθρωπο. Το μονο δυσκολο ειναι η μανες..δηλαδη καποια τζαζ μανα Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:51 Η Alessandra Eliza: #109 15-04-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι ενταξει αποροφηση και με λιγα λευτα ..με εμποδια βεβαια αλλα αποροφηση. Το θεμα με την δασκαλα περα του οτι ειναι υψιστο λειτουργημα αλλα ειναι και θεραπευτικο... ενα μαθημα την ημερα τον ψυχιατρο τον κανει περα. Η ευγνωνοσυνη που δειχνουν τα μωρα στην δασκαλα (περα απο τον παιδεμο ) την ανεβαζει ως ανθρωπο. Το μονο δυσκολο ειναι η μανες..δηλαδη καποια τζαζ μανα Click για ανάπτυξη... Αυτό για τους γονείς ισχύει. Όσο για τα λεφτά από 1/1 Είναι 960€ καθαρά χωρίς εμπειρία που προσωπικά δεν τα θεωρώ λίγα.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #110 15-04-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Αυτό για τους γονείς ισχύει. Όσο για τα λεφτά από 1/1 Είναι 960€ καθαρά χωρίς εμπειρία που προσωπικά δεν τα θεωρώ λίγα.. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 17:03 Η Alessandra Eliza: #111 15-04-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος. Click για ανάπτυξη... Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 20:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 15-04-24 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ..θα γινεις πολυ καλη δασκαλα. Κατι ακουσα απο την υφυπουργό οτι για την δυτικη αττικη δεν δηλωνουν..εχουν ελειψη ... οποτε πας ανετα εκει Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 16 Απριλίου 2024 στις 20:50 Ο Panzerkampfwagen: #113 16-04-24 20:50 Νομική μόνο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2024 στις 00:13 Ο Guest 198007: #114 17-04-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... Ενώ τα communication studies, τα οποία σπουδάζω ΤΩΡΑ που είναι ένας αχταρμάς γνώσεων - λίγο δημοσιογραφία, λίγο μάρκετινγκ, λίγο διοίκηση, λίγο informatics, λίγο σχεδίαση γραφικών, λίγο κοινωνιολογία- και γενικά ένα μπασταρδεμένο πτυχίο, είναι πολύ καλύτερα. Και όλα αυτά για να γίνεις HR Manager (μιας και δεν υπάρχει μέλλον στην δημοσιογραφία). Προσωπικά εγώ λόγω αγάπης στα highly engineering Αυτοκίνητα και Μοτοσυκλέτες, θα πήγαινα Θετική με δεδομένο ότι θα έγραφα 18.000 θα επέλεγα τμήματα Πληροφορικής, Μηχανικών Πληροφορικής και Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων και Χημικών Μηχανικών. Τώρα σε πιο κόμματι ακριβώς δεν ξέρω, Αυτό δεν σημαίνει οτί δεν με εξιτάρουν και άλλα αντικείμενα, αν ας πούμε πήγαινα στους ΜΜ θα ασχολιόμουν με εμβιομηχανική και έρευνα στον Ψυχιατρικό τομέα. μετά θα έβαζα τμήματα Γεωπονίας με στόχο είτε την Φυτική Παραγωγή και τα Βιοκαύσιμα είτε την Γεωργική Μηχανική και τα Γεωργικά Μηχανήματα, και μετά λόγω απωθημένου με την Γεωγραφία την αντίστοιχη σχολή. Όχι δεν πιστεύω οτί θα γίνω ο επόμενος Adrian Newey ή ο επόμενος Ross Brawn, άλλα θα ήθελα, μετά την σχολή να κάνω κατατακτήριες ή ξανά πανελλήνιες για αυτές τις σχολές. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 00:55 Η Kate1914 έγραψε: #115 17-04-24 00:55 Σίγουρα όχι φυσικό πάντως. Είτε Ευελπίδων, ή μάλλον θα πήγαινα θεωρητική να προσπαθήσω για αυτό που μου έλεγαν μια ζωή ότι μου ταιριάζει. Τι μπούφος που δεν άκουγα, ήθελα και θετική τρομάρα μου. carnage Νεοφερμένο μέλος Ο carnage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 16:27 Ο carnage έγραψε: #116 17-04-24 16:27 Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:01 Η Kate1914 έγραψε: #117 17-04-24 17:01 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Click για ανάπτυξη... Ε μα αυτός ήταν ο σκοπός, να υπάρχει σασπένς . Νομική μου έχουν πει, και μου το ξαναείπαν πάλι πολύ πρόσφατα μάλιστα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:09 Ο Poirot έγραψε: #118 17-04-24 17:09 Την ίδια θα διάλεγα, δεν θα την αντικαθιστούσα. Αν σπούδαζα και κάτι δεύτερο μπορεί να σπούδαζα και ψυχολογία γιατί μου αρέσει ως ακαδημαϊκό αντικείμενο αλλά μόνο συμπληρωματικά. Τη Νομική δεν θα την άλλαζα. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:16 Ο allall1 έγραψε: #119 17-04-24 19:16 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Click για ανάπτυξη... ειναι ομως μαγκια να λες οτι σπουδασες σεμφε.Εγω ουτε ιστορια-φιλοσοφια δε θα περνουσα εκει. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:39 Ο Ryuzaki έγραψε: #120 17-04-24 19:39 Σίγουρα κάποια μουρατη σχολή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 336 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Geraldsaga cinephilee Searching mimis giorgos5002 Ktr Natallou Ryuzaki pgn foxypup Billokos1 Lydiaaaaaaa mpimpika Leo21 panaman mflam Annat vasilia06 gibi future.nurse.29 jkhkh 98.8%chimpanzee ksidikainero tomftw user37 ggl waakaq Georgiaaa_ woke rseven BlueMaffin Sotiris 12 maria97tt exotic xo Ken antonis97 Annts Kathyyyy! angela_k Eleni123- Girlll20 Vok panosT436 Kitana thepigod762 Steliosgkougkou E.Z demitra sofia07 Hmmytheos mathithsgr ntinosko Stavros o Arkas Indecisive2 VP2005 Pastramis Ilovemycats27 ένας τυχαίος melmel AggelikiGr dmav Schlimazel nicole1982 tsiobieman xristarac V@Per Steliosalm physicscrazy george777 Lathy Christr22 Farmakopoios BiteTheDust kiyoshi Obi-Wan Kenobi math2arch ilias_21 Alessandra Eliza Leo komm Kate1914 Unboxholics Μήτσος10 Εριφύλη Wonderkid Startx0 Scandal constansn IDK3 Joji Than003 marry.pp Neos210 love_to_learn Chrisphys Lifelong Learner Βασιλης1234 allall1 eukleidhs1821 EllieKal Dr. Gl. Luminous EFAKIT JasonPap EVJE blissele Maynard MrDragonboy Paragontas7000 Κλημεντίνη Φινεύς fofo Mhtsaras76 P.Dam. Sotiris.Y Gus Roger10 charmander suaimhneas marilenaaa JohnGreek estrela Opiumred bibliofagos Rene2004 Γιώργος μεγ Aggel0sss carnage bill09876 SKG Nala Panatha mono Alexecon1991 BatGuin NikoBellic Helen06 Frozensun neurogirl thecrazycretan mermaid89 user2727 χημεια4λαιφ Τρελας123 giannhs2001 Dionyshs1 N0b0dy Natsuko fockos Marel astro11 3poulakiakathontai MarcoReus Guhahg5837 spring day Rania0 Fofifofi78 Mariap. QWERTY23 Giii Red Lebron vetas Eri0611 kellypoz1 Libertus clevercat eri548 marianna04 Mariasete Polipolikalos Jimmy20 το κοριτσι του μαη Alexia1 Pharmacist01 Galina Belle26 luisnazariodelima ag97 KyriC Steffie88 Μάρκος Βασίλης lnesb Stelios725 Meow johnsala Ace of Spades MaryLou SlimShady gwgw_5 kasper21 olga123 Λαμπρινηη Reik Mukumbura Nefiki No name andreas2002 ΘανάσοςG4 tzina2002 Revekka J.Cameron the purge Manolo165 elena16 Memetchi Slytherin Tommy_civil StudyFreak04 Αλκης Κ. Viedo Bgpanos stefan Kostis-Palamas Idontknoww Jocaste nucomer Griff tasost Ιωάννα2 TonyMontanaEse Monster Hunter Xristosdimitra iminspain Vold BioChemical T C athinoula jim2015 giorgosp97 jul25 Γιώργος - Κόρινθος ioannaion Prak azula Αριάνα123 Johnman97 rafaela11 Έμμα Dimitris9 Stroka Kostakis45 Unseen skygge Γιωργος15773 Nefh_ don_vito Xristinaqui leo41 PanosBat Greg1900 Scott St11 fay01 Joy uni77 desna challenger ΓιωργοςM mitsos14 igeorgeoikonomo vasilikiant tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα διάλεγα άλλη χώρα, το αντικείμενο μια χαρά είναι . Κατά τα άλλα όχι, δεν έχω παραπονο από την ίδια την σχολή. Παρά τα χίλια κακά που θα μπορούσα να αναφερω σχετικά με τον κορμό, τουλάχιστον στην κατεύθυνση που επέλεξα το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, ισάξιο θα μπορούσα να πω σε πολλές περιπτώσεις με πανεπιστήμια του εξωτερικού, ιδίως ως προς το επίπεδο των διδασκόντων. Αυτά για την κατεύθυνση ξαναλέω. Ο κορμός άλλη συζήτηση, σου βγαίνει η ψυχή μεν χωρίς λόγο πολλές φορές, αλλά γίνεται η βασική δουλειά που χρειάζεται. Κάτι είναι και αυτό .
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 14 Απριλίου 2024 στις 15:00 Ο Paragontas7000: #103 14-04-24 15:00 Conclavio μονο νικα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 14 Απριλίου 2024 στις 20:38 Ο hl_amhxanos: #104 14-04-24 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Λογιστική ή παιδαγωγικό δημοτικής Click για ανάπτυξη... Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 01:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #105 15-04-24 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Λογιστική ή παιδαγωγικό δημοτικής Click για ανάπτυξη... ναι ..ναι μετα τα μαθηματικα δασκαλα ειναι εξαιρετικος συνδιασμος...θα σε ανεβασει ανθρωπιστικος. Το αλλο ...αστο καλυτερα ggl Νεοφερμένο μέλος Ο ggl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 14:53 Ο ggl έγραψε: #106 15-04-24 14:53 Οικονομικό ή νομικη Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 15:43 Η Alessandra Eliza: #107 15-04-24 15:43 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... 1. Γιατί στο περιβάλλον μου πάρα πολλοί πάνε σε λογιστες ακόμη και για την πιο απλή αίτηση πχ κοινωνικός τουρισμός, fuel pass κλπ και 2. Γιατί έχω βαρεθεί σε ό,τι κάνει η λογίστρια να βρίσκω μικρά λάθη ή να την παρακαλάω να μου κάνει μια ρύθμιση (φέτος σκοπεύω να κάνω φορολογική δήλωση μόνη μου) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι ..ναι μετα τα μαθηματικα δασκαλα ειναι εξαιρετικος συνδιασμος...θα σε ανεβασει ανθρωπιστικος. Το αλλο ...αστο καλυτερα Click για ανάπτυξη... Δασκάλα το είπα γιατί έχει απορρόφηση, ξέρω κοπέλες που στα 23-24 δουλεύουν ήδη σαν δασκάλες. Τελευταία επεξεργασία: 15 Απριλίου 2024 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #108 15-04-24 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Δασκάλα το είπα γιατί έχει απορρόφηση, ξέρω κοπέλες που στα 23-24 δουλεύουν ήδη σαν δασκάλες. Click για ανάπτυξη... Ναι ενταξει αποροφηση και με λιγα λευτα ..με εμποδια βεβαια αλλα αποροφηση. Το θεμα με την δασκαλα περα του οτι ειναι υψιστο λειτουργημα αλλα ειναι και θεραπευτικο... ενα μαθημα την ημερα τον ψυχιατρο τον κανει περα. Η ευγνωνοσυνη που δειχνουν τα μωρα στην δασκαλα (περα απο τον παιδεμο ) την ανεβαζει ως ανθρωπο. Το μονο δυσκολο ειναι η μανες..δηλαδη καποια τζαζ μανα Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:51 Η Alessandra Eliza: #109 15-04-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι ενταξει αποροφηση και με λιγα λευτα ..με εμποδια βεβαια αλλα αποροφηση. Το θεμα με την δασκαλα περα του οτι ειναι υψιστο λειτουργημα αλλα ειναι και θεραπευτικο... ενα μαθημα την ημερα τον ψυχιατρο τον κανει περα. Η ευγνωνοσυνη που δειχνουν τα μωρα στην δασκαλα (περα απο τον παιδεμο ) την ανεβαζει ως ανθρωπο. Το μονο δυσκολο ειναι η μανες..δηλαδη καποια τζαζ μανα Click για ανάπτυξη... Αυτό για τους γονείς ισχύει. Όσο για τα λεφτά από 1/1 Είναι 960€ καθαρά χωρίς εμπειρία που προσωπικά δεν τα θεωρώ λίγα.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #110 15-04-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Αυτό για τους γονείς ισχύει. Όσο για τα λεφτά από 1/1 Είναι 960€ καθαρά χωρίς εμπειρία που προσωπικά δεν τα θεωρώ λίγα.. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 17:03 Η Alessandra Eliza: #111 15-04-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος. Click για ανάπτυξη... Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 20:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 15-04-24 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ..θα γινεις πολυ καλη δασκαλα. Κατι ακουσα απο την υφυπουργό οτι για την δυτικη αττικη δεν δηλωνουν..εχουν ελειψη ... οποτε πας ανετα εκει Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 16 Απριλίου 2024 στις 20:50 Ο Panzerkampfwagen: #113 16-04-24 20:50 Νομική μόνο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2024 στις 00:13 Ο Guest 198007: #114 17-04-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... Ενώ τα communication studies, τα οποία σπουδάζω ΤΩΡΑ που είναι ένας αχταρμάς γνώσεων - λίγο δημοσιογραφία, λίγο μάρκετινγκ, λίγο διοίκηση, λίγο informatics, λίγο σχεδίαση γραφικών, λίγο κοινωνιολογία- και γενικά ένα μπασταρδεμένο πτυχίο, είναι πολύ καλύτερα. Και όλα αυτά για να γίνεις HR Manager (μιας και δεν υπάρχει μέλλον στην δημοσιογραφία). Προσωπικά εγώ λόγω αγάπης στα highly engineering Αυτοκίνητα και Μοτοσυκλέτες, θα πήγαινα Θετική με δεδομένο ότι θα έγραφα 18.000 θα επέλεγα τμήματα Πληροφορικής, Μηχανικών Πληροφορικής και Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων και Χημικών Μηχανικών. Τώρα σε πιο κόμματι ακριβώς δεν ξέρω, Αυτό δεν σημαίνει οτί δεν με εξιτάρουν και άλλα αντικείμενα, αν ας πούμε πήγαινα στους ΜΜ θα ασχολιόμουν με εμβιομηχανική και έρευνα στον Ψυχιατρικό τομέα. μετά θα έβαζα τμήματα Γεωπονίας με στόχο είτε την Φυτική Παραγωγή και τα Βιοκαύσιμα είτε την Γεωργική Μηχανική και τα Γεωργικά Μηχανήματα, και μετά λόγω απωθημένου με την Γεωγραφία την αντίστοιχη σχολή. Όχι δεν πιστεύω οτί θα γίνω ο επόμενος Adrian Newey ή ο επόμενος Ross Brawn, άλλα θα ήθελα, μετά την σχολή να κάνω κατατακτήριες ή ξανά πανελλήνιες για αυτές τις σχολές. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 00:55 Η Kate1914 έγραψε: #115 17-04-24 00:55 Σίγουρα όχι φυσικό πάντως. Είτε Ευελπίδων, ή μάλλον θα πήγαινα θεωρητική να προσπαθήσω για αυτό που μου έλεγαν μια ζωή ότι μου ταιριάζει. Τι μπούφος που δεν άκουγα, ήθελα και θετική τρομάρα μου. carnage Νεοφερμένο μέλος Ο carnage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 16:27 Ο carnage έγραψε: #116 17-04-24 16:27 Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:01 Η Kate1914 έγραψε: #117 17-04-24 17:01 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Click για ανάπτυξη... Ε μα αυτός ήταν ο σκοπός, να υπάρχει σασπένς . Νομική μου έχουν πει, και μου το ξαναείπαν πάλι πολύ πρόσφατα μάλιστα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:09 Ο Poirot έγραψε: #118 17-04-24 17:09 Την ίδια θα διάλεγα, δεν θα την αντικαθιστούσα. Αν σπούδαζα και κάτι δεύτερο μπορεί να σπούδαζα και ψυχολογία γιατί μου αρέσει ως ακαδημαϊκό αντικείμενο αλλά μόνο συμπληρωματικά. Τη Νομική δεν θα την άλλαζα. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:16 Ο allall1 έγραψε: #119 17-04-24 19:16 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Click για ανάπτυξη... ειναι ομως μαγκια να λες οτι σπουδασες σεμφε.Εγω ουτε ιστορια-φιλοσοφια δε θα περνουσα εκει. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:39 Ο Ryuzaki έγραψε: #120 17-04-24 19:39 Σίγουρα κάποια μουρατη σχολή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 336 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Geraldsaga cinephilee Searching mimis giorgos5002 Ktr Natallou Ryuzaki pgn foxypup Billokos1 Lydiaaaaaaa mpimpika Leo21 panaman mflam Annat vasilia06 gibi future.nurse.29 jkhkh 98.8%chimpanzee ksidikainero tomftw user37 ggl waakaq Georgiaaa_ woke rseven BlueMaffin Sotiris 12 maria97tt exotic xo Ken antonis97 Annts Kathyyyy! angela_k Eleni123- Girlll20 Vok panosT436 Kitana thepigod762 Steliosgkougkou E.Z demitra sofia07 Hmmytheos mathithsgr ntinosko Stavros o Arkas Indecisive2 VP2005 Pastramis Ilovemycats27 ένας τυχαίος melmel AggelikiGr dmav Schlimazel nicole1982 tsiobieman xristarac V@Per Steliosalm physicscrazy george777 Lathy Christr22 Farmakopoios BiteTheDust kiyoshi Obi-Wan Kenobi math2arch ilias_21 Alessandra Eliza Leo komm Kate1914 Unboxholics Μήτσος10 Εριφύλη Wonderkid Startx0 Scandal constansn IDK3 Joji Than003 marry.pp Neos210 love_to_learn Chrisphys Lifelong Learner Βασιλης1234 allall1 eukleidhs1821 EllieKal Dr. Gl. Luminous EFAKIT JasonPap EVJE blissele Maynard MrDragonboy Paragontas7000 Κλημεντίνη Φινεύς fofo Mhtsaras76 P.Dam. Sotiris.Y Gus Roger10 charmander suaimhneas marilenaaa JohnGreek estrela Opiumred bibliofagos Rene2004 Γιώργος μεγ Aggel0sss carnage bill09876 SKG Nala Panatha mono Alexecon1991 BatGuin NikoBellic Helen06 Frozensun neurogirl thecrazycretan mermaid89 user2727 χημεια4λαιφ Τρελας123 giannhs2001 Dionyshs1 N0b0dy Natsuko fockos Marel astro11 3poulakiakathontai MarcoReus Guhahg5837 spring day Rania0 Fofifofi78 Mariap. QWERTY23 Giii Red Lebron vetas Eri0611 kellypoz1 Libertus clevercat eri548 marianna04 Mariasete Polipolikalos Jimmy20 το κοριτσι του μαη Alexia1 Pharmacist01 Galina Belle26 luisnazariodelima ag97 KyriC Steffie88 Μάρκος Βασίλης lnesb Stelios725 Meow johnsala Ace of Spades MaryLou SlimShady gwgw_5 kasper21 olga123 Λαμπρινηη Reik Mukumbura Nefiki No name andreas2002 ΘανάσοςG4 tzina2002 Revekka J.Cameron the purge Manolo165 elena16 Memetchi Slytherin Tommy_civil StudyFreak04 Αλκης Κ. Viedo Bgpanos stefan Kostis-Palamas Idontknoww Jocaste nucomer Griff tasost Ιωάννα2 TonyMontanaEse Monster Hunter Xristosdimitra iminspain Vold BioChemical T C athinoula jim2015 giorgosp97 jul25 Γιώργος - Κόρινθος ioannaion Prak azula Αριάνα123 Johnman97 rafaela11 Έμμα Dimitris9 Stroka Kostakis45 Unseen skygge Γιωργος15773 Nefh_ don_vito Xristinaqui leo41 PanosBat Greg1900 Scott St11 fay01 Joy uni77 desna challenger ΓιωργοςM mitsos14 igeorgeoikonomo vasilikiant tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 14 Απριλίου 2024 στις 20:38 Ο hl_amhxanos: #104 14-04-24 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Λογιστική ή παιδαγωγικό δημοτικής Click για ανάπτυξη... Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 01:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #105 15-04-24 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Λογιστική ή παιδαγωγικό δημοτικής Click για ανάπτυξη... ναι ..ναι μετα τα μαθηματικα δασκαλα ειναι εξαιρετικος συνδιασμος...θα σε ανεβασει ανθρωπιστικος. Το αλλο ...αστο καλυτερα ggl Νεοφερμένο μέλος Ο ggl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 14:53 Ο ggl έγραψε: #106 15-04-24 14:53 Οικονομικό ή νομικη Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 15:43 Η Alessandra Eliza: #107 15-04-24 15:43 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... 1. Γιατί στο περιβάλλον μου πάρα πολλοί πάνε σε λογιστες ακόμη και για την πιο απλή αίτηση πχ κοινωνικός τουρισμός, fuel pass κλπ και 2. Γιατί έχω βαρεθεί σε ό,τι κάνει η λογίστρια να βρίσκω μικρά λάθη ή να την παρακαλάω να μου κάνει μια ρύθμιση (φέτος σκοπεύω να κάνω φορολογική δήλωση μόνη μου) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι ..ναι μετα τα μαθηματικα δασκαλα ειναι εξαιρετικος συνδιασμος...θα σε ανεβασει ανθρωπιστικος. Το αλλο ...αστο καλυτερα Click για ανάπτυξη... Δασκάλα το είπα γιατί έχει απορρόφηση, ξέρω κοπέλες που στα 23-24 δουλεύουν ήδη σαν δασκάλες. Τελευταία επεξεργασία: 15 Απριλίου 2024 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #108 15-04-24 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Δασκάλα το είπα γιατί έχει απορρόφηση, ξέρω κοπέλες που στα 23-24 δουλεύουν ήδη σαν δασκάλες. Click για ανάπτυξη... Ναι ενταξει αποροφηση και με λιγα λευτα ..με εμποδια βεβαια αλλα αποροφηση. Το θεμα με την δασκαλα περα του οτι ειναι υψιστο λειτουργημα αλλα ειναι και θεραπευτικο... ενα μαθημα την ημερα τον ψυχιατρο τον κανει περα. Η ευγνωνοσυνη που δειχνουν τα μωρα στην δασκαλα (περα απο τον παιδεμο ) την ανεβαζει ως ανθρωπο. Το μονο δυσκολο ειναι η μανες..δηλαδη καποια τζαζ μανα Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:51 Η Alessandra Eliza: #109 15-04-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι ενταξει αποροφηση και με λιγα λευτα ..με εμποδια βεβαια αλλα αποροφηση. Το θεμα με την δασκαλα περα του οτι ειναι υψιστο λειτουργημα αλλα ειναι και θεραπευτικο... ενα μαθημα την ημερα τον ψυχιατρο τον κανει περα. Η ευγνωνοσυνη που δειχνουν τα μωρα στην δασκαλα (περα απο τον παιδεμο ) την ανεβαζει ως ανθρωπο. Το μονο δυσκολο ειναι η μανες..δηλαδη καποια τζαζ μανα Click για ανάπτυξη... Αυτό για τους γονείς ισχύει. Όσο για τα λεφτά από 1/1 Είναι 960€ καθαρά χωρίς εμπειρία που προσωπικά δεν τα θεωρώ λίγα.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #110 15-04-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Αυτό για τους γονείς ισχύει. Όσο για τα λεφτά από 1/1 Είναι 960€ καθαρά χωρίς εμπειρία που προσωπικά δεν τα θεωρώ λίγα.. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 17:03 Η Alessandra Eliza: #111 15-04-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος. Click για ανάπτυξη... Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 20:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 15-04-24 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ..θα γινεις πολυ καλη δασκαλα. Κατι ακουσα απο την υφυπουργό οτι για την δυτικη αττικη δεν δηλωνουν..εχουν ελειψη ... οποτε πας ανετα εκει Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 16 Απριλίου 2024 στις 20:50 Ο Panzerkampfwagen: #113 16-04-24 20:50 Νομική μόνο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2024 στις 00:13 Ο Guest 198007: #114 17-04-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... Ενώ τα communication studies, τα οποία σπουδάζω ΤΩΡΑ που είναι ένας αχταρμάς γνώσεων - λίγο δημοσιογραφία, λίγο μάρκετινγκ, λίγο διοίκηση, λίγο informatics, λίγο σχεδίαση γραφικών, λίγο κοινωνιολογία- και γενικά ένα μπασταρδεμένο πτυχίο, είναι πολύ καλύτερα. Και όλα αυτά για να γίνεις HR Manager (μιας και δεν υπάρχει μέλλον στην δημοσιογραφία). Προσωπικά εγώ λόγω αγάπης στα highly engineering Αυτοκίνητα και Μοτοσυκλέτες, θα πήγαινα Θετική με δεδομένο ότι θα έγραφα 18.000 θα επέλεγα τμήματα Πληροφορικής, Μηχανικών Πληροφορικής και Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων και Χημικών Μηχανικών. Τώρα σε πιο κόμματι ακριβώς δεν ξέρω, Αυτό δεν σημαίνει οτί δεν με εξιτάρουν και άλλα αντικείμενα, αν ας πούμε πήγαινα στους ΜΜ θα ασχολιόμουν με εμβιομηχανική και έρευνα στον Ψυχιατρικό τομέα. μετά θα έβαζα τμήματα Γεωπονίας με στόχο είτε την Φυτική Παραγωγή και τα Βιοκαύσιμα είτε την Γεωργική Μηχανική και τα Γεωργικά Μηχανήματα, και μετά λόγω απωθημένου με την Γεωγραφία την αντίστοιχη σχολή. Όχι δεν πιστεύω οτί θα γίνω ο επόμενος Adrian Newey ή ο επόμενος Ross Brawn, άλλα θα ήθελα, μετά την σχολή να κάνω κατατακτήριες ή ξανά πανελλήνιες για αυτές τις σχολές. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 00:55 Η Kate1914 έγραψε: #115 17-04-24 00:55 Σίγουρα όχι φυσικό πάντως. Είτε Ευελπίδων, ή μάλλον θα πήγαινα θεωρητική να προσπαθήσω για αυτό που μου έλεγαν μια ζωή ότι μου ταιριάζει. Τι μπούφος που δεν άκουγα, ήθελα και θετική τρομάρα μου. carnage Νεοφερμένο μέλος Ο carnage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 16:27 Ο carnage έγραψε: #116 17-04-24 16:27 Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:01 Η Kate1914 έγραψε: #117 17-04-24 17:01 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Click για ανάπτυξη... Ε μα αυτός ήταν ο σκοπός, να υπάρχει σασπένς . Νομική μου έχουν πει, και μου το ξαναείπαν πάλι πολύ πρόσφατα μάλιστα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:09 Ο Poirot έγραψε: #118 17-04-24 17:09 Την ίδια θα διάλεγα, δεν θα την αντικαθιστούσα. Αν σπούδαζα και κάτι δεύτερο μπορεί να σπούδαζα και ψυχολογία γιατί μου αρέσει ως ακαδημαϊκό αντικείμενο αλλά μόνο συμπληρωματικά. Τη Νομική δεν θα την άλλαζα. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:16 Ο allall1 έγραψε: #119 17-04-24 19:16 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Click για ανάπτυξη... ειναι ομως μαγκια να λες οτι σπουδασες σεμφε.Εγω ουτε ιστορια-φιλοσοφια δε θα περνουσα εκει. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:39 Ο Ryuzaki έγραψε: #120 17-04-24 19:39 Σίγουρα κάποια μουρατη σχολή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 336 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Geraldsaga cinephilee Searching mimis giorgos5002 Ktr Natallou Ryuzaki pgn foxypup Billokos1 Lydiaaaaaaa mpimpika Leo21 panaman mflam Annat vasilia06 gibi future.nurse.29 jkhkh 98.8%chimpanzee ksidikainero tomftw user37 ggl waakaq Georgiaaa_ woke rseven BlueMaffin Sotiris 12 maria97tt exotic xo Ken antonis97 Annts Kathyyyy! angela_k Eleni123- Girlll20 Vok panosT436 Kitana thepigod762 Steliosgkougkou E.Z demitra sofia07 Hmmytheos mathithsgr ntinosko Stavros o Arkas Indecisive2 VP2005 Pastramis Ilovemycats27 ένας τυχαίος melmel AggelikiGr dmav Schlimazel nicole1982 tsiobieman xristarac V@Per Steliosalm physicscrazy george777 Lathy Christr22 Farmakopoios BiteTheDust kiyoshi Obi-Wan Kenobi math2arch ilias_21 Alessandra Eliza Leo komm Kate1914 Unboxholics Μήτσος10 Εριφύλη Wonderkid Startx0 Scandal constansn IDK3 Joji Than003 marry.pp Neos210 love_to_learn Chrisphys Lifelong Learner Βασιλης1234 allall1 eukleidhs1821 EllieKal Dr. Gl. Luminous EFAKIT JasonPap EVJE blissele Maynard MrDragonboy Paragontas7000 Κλημεντίνη Φινεύς fofo Mhtsaras76 P.Dam. Sotiris.Y Gus Roger10 charmander suaimhneas marilenaaa JohnGreek estrela Opiumred bibliofagos Rene2004 Γιώργος μεγ Aggel0sss carnage bill09876 SKG Nala Panatha mono Alexecon1991 BatGuin NikoBellic Helen06 Frozensun neurogirl thecrazycretan mermaid89 user2727 χημεια4λαιφ Τρελας123 giannhs2001 Dionyshs1 N0b0dy Natsuko fockos Marel astro11 3poulakiakathontai MarcoReus Guhahg5837 spring day Rania0 Fofifofi78 Mariap. QWERTY23 Giii Red Lebron vetas Eri0611 kellypoz1 Libertus clevercat eri548 marianna04 Mariasete Polipolikalos Jimmy20 το κοριτσι του μαη Alexia1 Pharmacist01 Galina Belle26 luisnazariodelima ag97 KyriC Steffie88 Μάρκος Βασίλης lnesb Stelios725 Meow johnsala Ace of Spades MaryLou SlimShady gwgw_5 kasper21 olga123 Λαμπρινηη Reik Mukumbura Nefiki No name andreas2002 ΘανάσοςG4 tzina2002 Revekka J.Cameron the purge Manolo165 elena16 Memetchi Slytherin Tommy_civil StudyFreak04 Αλκης Κ. Viedo Bgpanos stefan Kostis-Palamas Idontknoww Jocaste nucomer Griff tasost Ιωάννα2 TonyMontanaEse Monster Hunter Xristosdimitra iminspain Vold BioChemical T C athinoula jim2015 giorgosp97 jul25 Γιώργος - Κόρινθος ioannaion Prak azula Αριάνα123 Johnman97 rafaela11 Έμμα Dimitris9 Stroka Kostakis45 Unseen skygge Γιωργος15773 Nefh_ don_vito Xristinaqui leo41 PanosBat Greg1900 Scott St11 fay01 Joy uni77 desna challenger ΓιωργοςM mitsos14 igeorgeoikonomo vasilikiant tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Λογιστική ή παιδαγωγικό δημοτικής Click για ανάπτυξη... Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 01:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #105 15-04-24 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Λογιστική ή παιδαγωγικό δημοτικής Click για ανάπτυξη... ναι ..ναι μετα τα μαθηματικα δασκαλα ειναι εξαιρετικος συνδιασμος...θα σε ανεβασει ανθρωπιστικος. Το αλλο ...αστο καλυτερα ggl Νεοφερμένο μέλος Ο ggl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 14:53 Ο ggl έγραψε: #106 15-04-24 14:53 Οικονομικό ή νομικη Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 15:43 Η Alessandra Eliza: #107 15-04-24 15:43 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... 1. Γιατί στο περιβάλλον μου πάρα πολλοί πάνε σε λογιστες ακόμη και για την πιο απλή αίτηση πχ κοινωνικός τουρισμός, fuel pass κλπ και 2. Γιατί έχω βαρεθεί σε ό,τι κάνει η λογίστρια να βρίσκω μικρά λάθη ή να την παρακαλάω να μου κάνει μια ρύθμιση (φέτος σκοπεύω να κάνω φορολογική δήλωση μόνη μου) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι ..ναι μετα τα μαθηματικα δασκαλα ειναι εξαιρετικος συνδιασμος...θα σε ανεβασει ανθρωπιστικος. Το αλλο ...αστο καλυτερα Click για ανάπτυξη... Δασκάλα το είπα γιατί έχει απορρόφηση, ξέρω κοπέλες που στα 23-24 δουλεύουν ήδη σαν δασκάλες. Τελευταία επεξεργασία: 15 Απριλίου 2024 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #108 15-04-24 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Δασκάλα το είπα γιατί έχει απορρόφηση, ξέρω κοπέλες που στα 23-24 δουλεύουν ήδη σαν δασκάλες. Click για ανάπτυξη... Ναι ενταξει αποροφηση και με λιγα λευτα ..με εμποδια βεβαια αλλα αποροφηση. Το θεμα με την δασκαλα περα του οτι ειναι υψιστο λειτουργημα αλλα ειναι και θεραπευτικο... ενα μαθημα την ημερα τον ψυχιατρο τον κανει περα. Η ευγνωνοσυνη που δειχνουν τα μωρα στην δασκαλα (περα απο τον παιδεμο ) την ανεβαζει ως ανθρωπο. Το μονο δυσκολο ειναι η μανες..δηλαδη καποια τζαζ μανα Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:51 Η Alessandra Eliza: #109 15-04-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι ενταξει αποροφηση και με λιγα λευτα ..με εμποδια βεβαια αλλα αποροφηση. Το θεμα με την δασκαλα περα του οτι ειναι υψιστο λειτουργημα αλλα ειναι και θεραπευτικο... ενα μαθημα την ημερα τον ψυχιατρο τον κανει περα. Η ευγνωνοσυνη που δειχνουν τα μωρα στην δασκαλα (περα απο τον παιδεμο ) την ανεβαζει ως ανθρωπο. Το μονο δυσκολο ειναι η μανες..δηλαδη καποια τζαζ μανα Click για ανάπτυξη... Αυτό για τους γονείς ισχύει. Όσο για τα λεφτά από 1/1 Είναι 960€ καθαρά χωρίς εμπειρία που προσωπικά δεν τα θεωρώ λίγα.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #110 15-04-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Αυτό για τους γονείς ισχύει. Όσο για τα λεφτά από 1/1 Είναι 960€ καθαρά χωρίς εμπειρία που προσωπικά δεν τα θεωρώ λίγα.. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 17:03 Η Alessandra Eliza: #111 15-04-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος. Click για ανάπτυξη... Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 20:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 15-04-24 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ..θα γινεις πολυ καλη δασκαλα. Κατι ακουσα απο την υφυπουργό οτι για την δυτικη αττικη δεν δηλωνουν..εχουν ελειψη ... οποτε πας ανετα εκει Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 16 Απριλίου 2024 στις 20:50 Ο Panzerkampfwagen: #113 16-04-24 20:50 Νομική μόνο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2024 στις 00:13 Ο Guest 198007: #114 17-04-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... Ενώ τα communication studies, τα οποία σπουδάζω ΤΩΡΑ που είναι ένας αχταρμάς γνώσεων - λίγο δημοσιογραφία, λίγο μάρκετινγκ, λίγο διοίκηση, λίγο informatics, λίγο σχεδίαση γραφικών, λίγο κοινωνιολογία- και γενικά ένα μπασταρδεμένο πτυχίο, είναι πολύ καλύτερα. Και όλα αυτά για να γίνεις HR Manager (μιας και δεν υπάρχει μέλλον στην δημοσιογραφία). Προσωπικά εγώ λόγω αγάπης στα highly engineering Αυτοκίνητα και Μοτοσυκλέτες, θα πήγαινα Θετική με δεδομένο ότι θα έγραφα 18.000 θα επέλεγα τμήματα Πληροφορικής, Μηχανικών Πληροφορικής και Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων και Χημικών Μηχανικών. Τώρα σε πιο κόμματι ακριβώς δεν ξέρω, Αυτό δεν σημαίνει οτί δεν με εξιτάρουν και άλλα αντικείμενα, αν ας πούμε πήγαινα στους ΜΜ θα ασχολιόμουν με εμβιομηχανική και έρευνα στον Ψυχιατρικό τομέα. μετά θα έβαζα τμήματα Γεωπονίας με στόχο είτε την Φυτική Παραγωγή και τα Βιοκαύσιμα είτε την Γεωργική Μηχανική και τα Γεωργικά Μηχανήματα, και μετά λόγω απωθημένου με την Γεωγραφία την αντίστοιχη σχολή. Όχι δεν πιστεύω οτί θα γίνω ο επόμενος Adrian Newey ή ο επόμενος Ross Brawn, άλλα θα ήθελα, μετά την σχολή να κάνω κατατακτήριες ή ξανά πανελλήνιες για αυτές τις σχολές. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 00:55 Η Kate1914 έγραψε: #115 17-04-24 00:55 Σίγουρα όχι φυσικό πάντως. Είτε Ευελπίδων, ή μάλλον θα πήγαινα θεωρητική να προσπαθήσω για αυτό που μου έλεγαν μια ζωή ότι μου ταιριάζει. Τι μπούφος που δεν άκουγα, ήθελα και θετική τρομάρα μου. carnage Νεοφερμένο μέλος Ο carnage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 16:27 Ο carnage έγραψε: #116 17-04-24 16:27 Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:01 Η Kate1914 έγραψε: #117 17-04-24 17:01 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Click για ανάπτυξη... Ε μα αυτός ήταν ο σκοπός, να υπάρχει σασπένς . Νομική μου έχουν πει, και μου το ξαναείπαν πάλι πολύ πρόσφατα μάλιστα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:09 Ο Poirot έγραψε: #118 17-04-24 17:09 Την ίδια θα διάλεγα, δεν θα την αντικαθιστούσα. Αν σπούδαζα και κάτι δεύτερο μπορεί να σπούδαζα και ψυχολογία γιατί μου αρέσει ως ακαδημαϊκό αντικείμενο αλλά μόνο συμπληρωματικά. Τη Νομική δεν θα την άλλαζα. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:16 Ο allall1 έγραψε: #119 17-04-24 19:16 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Click για ανάπτυξη... ειναι ομως μαγκια να λες οτι σπουδασες σεμφε.Εγω ουτε ιστορια-φιλοσοφια δε θα περνουσα εκει. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:39 Ο Ryuzaki έγραψε: #120 17-04-24 19:39 Σίγουρα κάποια μουρατη σχολή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 336 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Geraldsaga cinephilee Searching mimis giorgos5002 Ktr Natallou Ryuzaki pgn foxypup Billokos1 Lydiaaaaaaa mpimpika Leo21 panaman mflam Annat vasilia06 gibi future.nurse.29 jkhkh 98.8%chimpanzee ksidikainero tomftw user37 ggl waakaq Georgiaaa_ woke rseven BlueMaffin Sotiris 12 maria97tt exotic xo Ken antonis97 Annts Kathyyyy! angela_k Eleni123- Girlll20 Vok panosT436 Kitana thepigod762 Steliosgkougkou E.Z demitra sofia07 Hmmytheos mathithsgr ntinosko Stavros o Arkas Indecisive2 VP2005 Pastramis Ilovemycats27 ένας τυχαίος melmel AggelikiGr dmav Schlimazel nicole1982 tsiobieman xristarac V@Per Steliosalm physicscrazy george777 Lathy Christr22 Farmakopoios BiteTheDust kiyoshi Obi-Wan Kenobi math2arch ilias_21 Alessandra Eliza Leo komm Kate1914 Unboxholics Μήτσος10 Εριφύλη Wonderkid Startx0 Scandal constansn IDK3 Joji Than003 marry.pp Neos210 love_to_learn Chrisphys Lifelong Learner Βασιλης1234 allall1 eukleidhs1821 EllieKal Dr. Gl. Luminous EFAKIT JasonPap EVJE blissele Maynard MrDragonboy Paragontas7000 Κλημεντίνη Φινεύς fofo Mhtsaras76 P.Dam. Sotiris.Y Gus Roger10 charmander suaimhneas marilenaaa JohnGreek estrela Opiumred bibliofagos Rene2004 Γιώργος μεγ Aggel0sss carnage bill09876 SKG Nala Panatha mono Alexecon1991 BatGuin NikoBellic Helen06 Frozensun neurogirl thecrazycretan mermaid89 user2727 χημεια4λαιφ Τρελας123 giannhs2001 Dionyshs1 N0b0dy Natsuko fockos Marel astro11 3poulakiakathontai MarcoReus Guhahg5837 spring day Rania0 Fofifofi78 Mariap. QWERTY23 Giii Red Lebron vetas Eri0611 kellypoz1 Libertus clevercat eri548 marianna04 Mariasete Polipolikalos Jimmy20 το κοριτσι του μαη Alexia1 Pharmacist01 Galina Belle26 luisnazariodelima ag97 KyriC Steffie88 Μάρκος Βασίλης lnesb Stelios725 Meow johnsala Ace of Spades MaryLou SlimShady gwgw_5 kasper21 olga123 Λαμπρινηη Reik Mukumbura Nefiki No name andreas2002 ΘανάσοςG4 tzina2002 Revekka J.Cameron the purge Manolo165 elena16 Memetchi Slytherin Tommy_civil StudyFreak04 Αλκης Κ. Viedo Bgpanos stefan Kostis-Palamas Idontknoww Jocaste nucomer Griff tasost Ιωάννα2 TonyMontanaEse Monster Hunter Xristosdimitra iminspain Vold BioChemical T C athinoula jim2015 giorgosp97 jul25 Γιώργος - Κόρινθος ioannaion Prak azula Αριάνα123 Johnman97 rafaela11 Έμμα Dimitris9 Stroka Kostakis45 Unseen skygge Γιωργος15773 Nefh_ don_vito Xristinaqui leo41 PanosBat Greg1900 Scott St11 fay01 Joy uni77 desna challenger ΓιωργοςM mitsos14 igeorgeoikonomo vasilikiant tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Λογιστική ή παιδαγωγικό δημοτικής Click για ανάπτυξη... ναι ..ναι μετα τα μαθηματικα δασκαλα ειναι εξαιρετικος συνδιασμος...θα σε ανεβασει ανθρωπιστικος. Το αλλο ...αστο καλυτερα
ggl Νεοφερμένο μέλος Ο ggl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 14:53 Ο ggl έγραψε: #106 15-04-24 14:53 Οικονομικό ή νομικη Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 15:43 Η Alessandra Eliza: #107 15-04-24 15:43 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... 1. Γιατί στο περιβάλλον μου πάρα πολλοί πάνε σε λογιστες ακόμη και για την πιο απλή αίτηση πχ κοινωνικός τουρισμός, fuel pass κλπ και 2. Γιατί έχω βαρεθεί σε ό,τι κάνει η λογίστρια να βρίσκω μικρά λάθη ή να την παρακαλάω να μου κάνει μια ρύθμιση (φέτος σκοπεύω να κάνω φορολογική δήλωση μόνη μου) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι ..ναι μετα τα μαθηματικα δασκαλα ειναι εξαιρετικος συνδιασμος...θα σε ανεβασει ανθρωπιστικος. Το αλλο ...αστο καλυτερα Click για ανάπτυξη... Δασκάλα το είπα γιατί έχει απορρόφηση, ξέρω κοπέλες που στα 23-24 δουλεύουν ήδη σαν δασκάλες. Τελευταία επεξεργασία: 15 Απριλίου 2024 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #108 15-04-24 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Δασκάλα το είπα γιατί έχει απορρόφηση, ξέρω κοπέλες που στα 23-24 δουλεύουν ήδη σαν δασκάλες. Click για ανάπτυξη... Ναι ενταξει αποροφηση και με λιγα λευτα ..με εμποδια βεβαια αλλα αποροφηση. Το θεμα με την δασκαλα περα του οτι ειναι υψιστο λειτουργημα αλλα ειναι και θεραπευτικο... ενα μαθημα την ημερα τον ψυχιατρο τον κανει περα. Η ευγνωνοσυνη που δειχνουν τα μωρα στην δασκαλα (περα απο τον παιδεμο ) την ανεβαζει ως ανθρωπο. Το μονο δυσκολο ειναι η μανες..δηλαδη καποια τζαζ μανα Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:51 Η Alessandra Eliza: #109 15-04-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι ενταξει αποροφηση και με λιγα λευτα ..με εμποδια βεβαια αλλα αποροφηση. Το θεμα με την δασκαλα περα του οτι ειναι υψιστο λειτουργημα αλλα ειναι και θεραπευτικο... ενα μαθημα την ημερα τον ψυχιατρο τον κανει περα. Η ευγνωνοσυνη που δειχνουν τα μωρα στην δασκαλα (περα απο τον παιδεμο ) την ανεβαζει ως ανθρωπο. Το μονο δυσκολο ειναι η μανες..δηλαδη καποια τζαζ μανα Click για ανάπτυξη... Αυτό για τους γονείς ισχύει. Όσο για τα λεφτά από 1/1 Είναι 960€ καθαρά χωρίς εμπειρία που προσωπικά δεν τα θεωρώ λίγα.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #110 15-04-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Αυτό για τους γονείς ισχύει. Όσο για τα λεφτά από 1/1 Είναι 960€ καθαρά χωρίς εμπειρία που προσωπικά δεν τα θεωρώ λίγα.. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 17:03 Η Alessandra Eliza: #111 15-04-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος. Click για ανάπτυξη... Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 20:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 15-04-24 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ..θα γινεις πολυ καλη δασκαλα. Κατι ακουσα απο την υφυπουργό οτι για την δυτικη αττικη δεν δηλωνουν..εχουν ελειψη ... οποτε πας ανετα εκει Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 16 Απριλίου 2024 στις 20:50 Ο Panzerkampfwagen: #113 16-04-24 20:50 Νομική μόνο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2024 στις 00:13 Ο Guest 198007: #114 17-04-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... Ενώ τα communication studies, τα οποία σπουδάζω ΤΩΡΑ που είναι ένας αχταρμάς γνώσεων - λίγο δημοσιογραφία, λίγο μάρκετινγκ, λίγο διοίκηση, λίγο informatics, λίγο σχεδίαση γραφικών, λίγο κοινωνιολογία- και γενικά ένα μπασταρδεμένο πτυχίο, είναι πολύ καλύτερα. Και όλα αυτά για να γίνεις HR Manager (μιας και δεν υπάρχει μέλλον στην δημοσιογραφία). Προσωπικά εγώ λόγω αγάπης στα highly engineering Αυτοκίνητα και Μοτοσυκλέτες, θα πήγαινα Θετική με δεδομένο ότι θα έγραφα 18.000 θα επέλεγα τμήματα Πληροφορικής, Μηχανικών Πληροφορικής και Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων και Χημικών Μηχανικών. Τώρα σε πιο κόμματι ακριβώς δεν ξέρω, Αυτό δεν σημαίνει οτί δεν με εξιτάρουν και άλλα αντικείμενα, αν ας πούμε πήγαινα στους ΜΜ θα ασχολιόμουν με εμβιομηχανική και έρευνα στον Ψυχιατρικό τομέα. μετά θα έβαζα τμήματα Γεωπονίας με στόχο είτε την Φυτική Παραγωγή και τα Βιοκαύσιμα είτε την Γεωργική Μηχανική και τα Γεωργικά Μηχανήματα, και μετά λόγω απωθημένου με την Γεωγραφία την αντίστοιχη σχολή. Όχι δεν πιστεύω οτί θα γίνω ο επόμενος Adrian Newey ή ο επόμενος Ross Brawn, άλλα θα ήθελα, μετά την σχολή να κάνω κατατακτήριες ή ξανά πανελλήνιες για αυτές τις σχολές. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 00:55 Η Kate1914 έγραψε: #115 17-04-24 00:55 Σίγουρα όχι φυσικό πάντως. Είτε Ευελπίδων, ή μάλλον θα πήγαινα θεωρητική να προσπαθήσω για αυτό που μου έλεγαν μια ζωή ότι μου ταιριάζει. Τι μπούφος που δεν άκουγα, ήθελα και θετική τρομάρα μου. carnage Νεοφερμένο μέλος Ο carnage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 16:27 Ο carnage έγραψε: #116 17-04-24 16:27 Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:01 Η Kate1914 έγραψε: #117 17-04-24 17:01 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Click για ανάπτυξη... Ε μα αυτός ήταν ο σκοπός, να υπάρχει σασπένς . Νομική μου έχουν πει, και μου το ξαναείπαν πάλι πολύ πρόσφατα μάλιστα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:09 Ο Poirot έγραψε: #118 17-04-24 17:09 Την ίδια θα διάλεγα, δεν θα την αντικαθιστούσα. Αν σπούδαζα και κάτι δεύτερο μπορεί να σπούδαζα και ψυχολογία γιατί μου αρέσει ως ακαδημαϊκό αντικείμενο αλλά μόνο συμπληρωματικά. Τη Νομική δεν θα την άλλαζα. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:16 Ο allall1 έγραψε: #119 17-04-24 19:16 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Click για ανάπτυξη... ειναι ομως μαγκια να λες οτι σπουδασες σεμφε.Εγω ουτε ιστορια-φιλοσοφια δε θα περνουσα εκει. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:39 Ο Ryuzaki έγραψε: #120 17-04-24 19:39 Σίγουρα κάποια μουρατη σχολή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 336 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Geraldsaga cinephilee Searching mimis giorgos5002 Ktr Natallou Ryuzaki pgn foxypup Billokos1 Lydiaaaaaaa mpimpika Leo21 panaman mflam Annat vasilia06 gibi future.nurse.29 jkhkh 98.8%chimpanzee ksidikainero tomftw user37 ggl waakaq Georgiaaa_ woke rseven BlueMaffin Sotiris 12 maria97tt exotic xo Ken antonis97 Annts Kathyyyy! angela_k Eleni123- Girlll20 Vok panosT436 Kitana thepigod762 Steliosgkougkou E.Z demitra sofia07 Hmmytheos mathithsgr ntinosko Stavros o Arkas Indecisive2 VP2005 Pastramis Ilovemycats27 ένας τυχαίος melmel AggelikiGr dmav Schlimazel nicole1982 tsiobieman xristarac V@Per Steliosalm physicscrazy george777 Lathy Christr22 Farmakopoios BiteTheDust kiyoshi Obi-Wan Kenobi math2arch ilias_21 Alessandra Eliza Leo komm Kate1914 Unboxholics Μήτσος10 Εριφύλη Wonderkid Startx0 Scandal constansn IDK3 Joji Than003 marry.pp Neos210 love_to_learn Chrisphys Lifelong Learner Βασιλης1234 allall1 eukleidhs1821 EllieKal Dr. Gl. Luminous EFAKIT JasonPap EVJE blissele Maynard MrDragonboy Paragontas7000 Κλημεντίνη Φινεύς fofo Mhtsaras76 P.Dam. Sotiris.Y Gus Roger10 charmander suaimhneas marilenaaa JohnGreek estrela Opiumred bibliofagos Rene2004 Γιώργος μεγ Aggel0sss carnage bill09876 SKG Nala Panatha mono Alexecon1991 BatGuin NikoBellic Helen06 Frozensun neurogirl thecrazycretan mermaid89 user2727 χημεια4λαιφ Τρελας123 giannhs2001 Dionyshs1 N0b0dy Natsuko fockos Marel astro11 3poulakiakathontai MarcoReus Guhahg5837 spring day Rania0 Fofifofi78 Mariap. QWERTY23 Giii Red Lebron vetas Eri0611 kellypoz1 Libertus clevercat eri548 marianna04 Mariasete Polipolikalos Jimmy20 το κοριτσι του μαη Alexia1 Pharmacist01 Galina Belle26 luisnazariodelima ag97 KyriC Steffie88 Μάρκος Βασίλης lnesb Stelios725 Meow johnsala Ace of Spades MaryLou SlimShady gwgw_5 kasper21 olga123 Λαμπρινηη Reik Mukumbura Nefiki No name andreas2002 ΘανάσοςG4 tzina2002 Revekka J.Cameron the purge Manolo165 elena16 Memetchi Slytherin Tommy_civil StudyFreak04 Αλκης Κ. Viedo Bgpanos stefan Kostis-Palamas Idontknoww Jocaste nucomer Griff tasost Ιωάννα2 TonyMontanaEse Monster Hunter Xristosdimitra iminspain Vold BioChemical T C athinoula jim2015 giorgosp97 jul25 Γιώργος - Κόρινθος ioannaion Prak azula Αριάνα123 Johnman97 rafaela11 Έμμα Dimitris9 Stroka Kostakis45 Unseen skygge Γιωργος15773 Nefh_ don_vito Xristinaqui leo41 PanosBat Greg1900 Scott St11 fay01 Joy uni77 desna challenger ΓιωργοςM mitsos14 igeorgeoikonomo vasilikiant tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 15:43 Η Alessandra Eliza: #107 15-04-24 15:43 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... 1. Γιατί στο περιβάλλον μου πάρα πολλοί πάνε σε λογιστες ακόμη και για την πιο απλή αίτηση πχ κοινωνικός τουρισμός, fuel pass κλπ και 2. Γιατί έχω βαρεθεί σε ό,τι κάνει η λογίστρια να βρίσκω μικρά λάθη ή να την παρακαλάω να μου κάνει μια ρύθμιση (φέτος σκοπεύω να κάνω φορολογική δήλωση μόνη μου) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι ..ναι μετα τα μαθηματικα δασκαλα ειναι εξαιρετικος συνδιασμος...θα σε ανεβασει ανθρωπιστικος. Το αλλο ...αστο καλυτερα Click για ανάπτυξη... Δασκάλα το είπα γιατί έχει απορρόφηση, ξέρω κοπέλες που στα 23-24 δουλεύουν ήδη σαν δασκάλες. Τελευταία επεξεργασία: 15 Απριλίου 2024 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #108 15-04-24 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Δασκάλα το είπα γιατί έχει απορρόφηση, ξέρω κοπέλες που στα 23-24 δουλεύουν ήδη σαν δασκάλες. Click για ανάπτυξη... Ναι ενταξει αποροφηση και με λιγα λευτα ..με εμποδια βεβαια αλλα αποροφηση. Το θεμα με την δασκαλα περα του οτι ειναι υψιστο λειτουργημα αλλα ειναι και θεραπευτικο... ενα μαθημα την ημερα τον ψυχιατρο τον κανει περα. Η ευγνωνοσυνη που δειχνουν τα μωρα στην δασκαλα (περα απο τον παιδεμο ) την ανεβαζει ως ανθρωπο. Το μονο δυσκολο ειναι η μανες..δηλαδη καποια τζαζ μανα Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:51 Η Alessandra Eliza: #109 15-04-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι ενταξει αποροφηση και με λιγα λευτα ..με εμποδια βεβαια αλλα αποροφηση. Το θεμα με την δασκαλα περα του οτι ειναι υψιστο λειτουργημα αλλα ειναι και θεραπευτικο... ενα μαθημα την ημερα τον ψυχιατρο τον κανει περα. Η ευγνωνοσυνη που δειχνουν τα μωρα στην δασκαλα (περα απο τον παιδεμο ) την ανεβαζει ως ανθρωπο. Το μονο δυσκολο ειναι η μανες..δηλαδη καποια τζαζ μανα Click για ανάπτυξη... Αυτό για τους γονείς ισχύει. Όσο για τα λεφτά από 1/1 Είναι 960€ καθαρά χωρίς εμπειρία που προσωπικά δεν τα θεωρώ λίγα.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #110 15-04-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Αυτό για τους γονείς ισχύει. Όσο για τα λεφτά από 1/1 Είναι 960€ καθαρά χωρίς εμπειρία που προσωπικά δεν τα θεωρώ λίγα.. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 17:03 Η Alessandra Eliza: #111 15-04-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος. Click για ανάπτυξη... Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 20:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 15-04-24 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ..θα γινεις πολυ καλη δασκαλα. Κατι ακουσα απο την υφυπουργό οτι για την δυτικη αττικη δεν δηλωνουν..εχουν ελειψη ... οποτε πας ανετα εκει Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 16 Απριλίου 2024 στις 20:50 Ο Panzerkampfwagen: #113 16-04-24 20:50 Νομική μόνο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2024 στις 00:13 Ο Guest 198007: #114 17-04-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... Ενώ τα communication studies, τα οποία σπουδάζω ΤΩΡΑ που είναι ένας αχταρμάς γνώσεων - λίγο δημοσιογραφία, λίγο μάρκετινγκ, λίγο διοίκηση, λίγο informatics, λίγο σχεδίαση γραφικών, λίγο κοινωνιολογία- και γενικά ένα μπασταρδεμένο πτυχίο, είναι πολύ καλύτερα. Και όλα αυτά για να γίνεις HR Manager (μιας και δεν υπάρχει μέλλον στην δημοσιογραφία). Προσωπικά εγώ λόγω αγάπης στα highly engineering Αυτοκίνητα και Μοτοσυκλέτες, θα πήγαινα Θετική με δεδομένο ότι θα έγραφα 18.000 θα επέλεγα τμήματα Πληροφορικής, Μηχανικών Πληροφορικής και Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων και Χημικών Μηχανικών. Τώρα σε πιο κόμματι ακριβώς δεν ξέρω, Αυτό δεν σημαίνει οτί δεν με εξιτάρουν και άλλα αντικείμενα, αν ας πούμε πήγαινα στους ΜΜ θα ασχολιόμουν με εμβιομηχανική και έρευνα στον Ψυχιατρικό τομέα. μετά θα έβαζα τμήματα Γεωπονίας με στόχο είτε την Φυτική Παραγωγή και τα Βιοκαύσιμα είτε την Γεωργική Μηχανική και τα Γεωργικά Μηχανήματα, και μετά λόγω απωθημένου με την Γεωγραφία την αντίστοιχη σχολή. Όχι δεν πιστεύω οτί θα γίνω ο επόμενος Adrian Newey ή ο επόμενος Ross Brawn, άλλα θα ήθελα, μετά την σχολή να κάνω κατατακτήριες ή ξανά πανελλήνιες για αυτές τις σχολές. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 00:55 Η Kate1914 έγραψε: #115 17-04-24 00:55 Σίγουρα όχι φυσικό πάντως. Είτε Ευελπίδων, ή μάλλον θα πήγαινα θεωρητική να προσπαθήσω για αυτό που μου έλεγαν μια ζωή ότι μου ταιριάζει. Τι μπούφος που δεν άκουγα, ήθελα και θετική τρομάρα μου. carnage Νεοφερμένο μέλος Ο carnage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 16:27 Ο carnage έγραψε: #116 17-04-24 16:27 Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:01 Η Kate1914 έγραψε: #117 17-04-24 17:01 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Click για ανάπτυξη... Ε μα αυτός ήταν ο σκοπός, να υπάρχει σασπένς . Νομική μου έχουν πει, και μου το ξαναείπαν πάλι πολύ πρόσφατα μάλιστα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:09 Ο Poirot έγραψε: #118 17-04-24 17:09 Την ίδια θα διάλεγα, δεν θα την αντικαθιστούσα. Αν σπούδαζα και κάτι δεύτερο μπορεί να σπούδαζα και ψυχολογία γιατί μου αρέσει ως ακαδημαϊκό αντικείμενο αλλά μόνο συμπληρωματικά. Τη Νομική δεν θα την άλλαζα. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:16 Ο allall1 έγραψε: #119 17-04-24 19:16 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Click για ανάπτυξη... ειναι ομως μαγκια να λες οτι σπουδασες σεμφε.Εγω ουτε ιστορια-φιλοσοφια δε θα περνουσα εκει. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:39 Ο Ryuzaki έγραψε: #120 17-04-24 19:39 Σίγουρα κάποια μουρατη σχολή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 336 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Geraldsaga cinephilee Searching mimis giorgos5002 Ktr Natallou Ryuzaki pgn foxypup Billokos1 Lydiaaaaaaa mpimpika Leo21 panaman mflam Annat vasilia06 gibi future.nurse.29 jkhkh 98.8%chimpanzee ksidikainero tomftw user37 ggl waakaq Georgiaaa_ woke rseven BlueMaffin Sotiris 12 maria97tt exotic xo Ken antonis97 Annts Kathyyyy! angela_k Eleni123- Girlll20 Vok panosT436 Kitana thepigod762 Steliosgkougkou E.Z demitra sofia07 Hmmytheos mathithsgr ntinosko Stavros o Arkas Indecisive2 VP2005 Pastramis Ilovemycats27 ένας τυχαίος melmel AggelikiGr dmav Schlimazel nicole1982 tsiobieman xristarac V@Per Steliosalm physicscrazy george777 Lathy Christr22 Farmakopoios BiteTheDust kiyoshi Obi-Wan Kenobi math2arch ilias_21 Alessandra Eliza Leo komm Kate1914 Unboxholics Μήτσος10 Εριφύλη Wonderkid Startx0 Scandal constansn IDK3 Joji Than003 marry.pp Neos210 love_to_learn Chrisphys Lifelong Learner Βασιλης1234 allall1 eukleidhs1821 EllieKal Dr. Gl. Luminous EFAKIT JasonPap EVJE blissele Maynard MrDragonboy Paragontas7000 Κλημεντίνη Φινεύς fofo Mhtsaras76 P.Dam. Sotiris.Y Gus Roger10 charmander suaimhneas marilenaaa JohnGreek estrela Opiumred bibliofagos Rene2004 Γιώργος μεγ Aggel0sss carnage bill09876 SKG Nala Panatha mono Alexecon1991 BatGuin NikoBellic Helen06 Frozensun neurogirl thecrazycretan mermaid89 user2727 χημεια4λαιφ Τρελας123 giannhs2001 Dionyshs1 N0b0dy Natsuko fockos Marel astro11 3poulakiakathontai MarcoReus Guhahg5837 spring day Rania0 Fofifofi78 Mariap. QWERTY23 Giii Red Lebron vetas Eri0611 kellypoz1 Libertus clevercat eri548 marianna04 Mariasete Polipolikalos Jimmy20 το κοριτσι του μαη Alexia1 Pharmacist01 Galina Belle26 luisnazariodelima ag97 KyriC Steffie88 Μάρκος Βασίλης lnesb Stelios725 Meow johnsala Ace of Spades MaryLou SlimShady gwgw_5 kasper21 olga123 Λαμπρινηη Reik Mukumbura Nefiki No name andreas2002 ΘανάσοςG4 tzina2002 Revekka J.Cameron the purge Manolo165 elena16 Memetchi Slytherin Tommy_civil StudyFreak04 Αλκης Κ. Viedo Bgpanos stefan Kostis-Palamas Idontknoww Jocaste nucomer Griff tasost Ιωάννα2 TonyMontanaEse Monster Hunter Xristosdimitra iminspain Vold BioChemical T C athinoula jim2015 giorgosp97 jul25 Γιώργος - Κόρινθος ioannaion Prak azula Αριάνα123 Johnman97 rafaela11 Έμμα Dimitris9 Stroka Kostakis45 Unseen skygge Γιωργος15773 Nefh_ don_vito Xristinaqui leo41 PanosBat Greg1900 Scott St11 fay01 Joy uni77 desna challenger ΓιωργοςM mitsos14 igeorgeoikonomo vasilikiant tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... 1. Γιατί στο περιβάλλον μου πάρα πολλοί πάνε σε λογιστες ακόμη και για την πιο απλή αίτηση πχ κοινωνικός τουρισμός, fuel pass κλπ και 2. Γιατί έχω βαρεθεί σε ό,τι κάνει η λογίστρια να βρίσκω μικρά λάθη ή να την παρακαλάω να μου κάνει μια ρύθμιση (φέτος σκοπεύω να κάνω φορολογική δήλωση μόνη μου) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι ..ναι μετα τα μαθηματικα δασκαλα ειναι εξαιρετικος συνδιασμος...θα σε ανεβασει ανθρωπιστικος. Το αλλο ...αστο καλυτερα Click για ανάπτυξη... Δασκάλα το είπα γιατί έχει απορρόφηση, ξέρω κοπέλες που στα 23-24 δουλεύουν ήδη σαν δασκάλες.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #108 15-04-24 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Δασκάλα το είπα γιατί έχει απορρόφηση, ξέρω κοπέλες που στα 23-24 δουλεύουν ήδη σαν δασκάλες. Click για ανάπτυξη... Ναι ενταξει αποροφηση και με λιγα λευτα ..με εμποδια βεβαια αλλα αποροφηση. Το θεμα με την δασκαλα περα του οτι ειναι υψιστο λειτουργημα αλλα ειναι και θεραπευτικο... ενα μαθημα την ημερα τον ψυχιατρο τον κανει περα. Η ευγνωνοσυνη που δειχνουν τα μωρα στην δασκαλα (περα απο τον παιδεμο ) την ανεβαζει ως ανθρωπο. Το μονο δυσκολο ειναι η μανες..δηλαδη καποια τζαζ μανα Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:51 Η Alessandra Eliza: #109 15-04-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι ενταξει αποροφηση και με λιγα λευτα ..με εμποδια βεβαια αλλα αποροφηση. Το θεμα με την δασκαλα περα του οτι ειναι υψιστο λειτουργημα αλλα ειναι και θεραπευτικο... ενα μαθημα την ημερα τον ψυχιατρο τον κανει περα. Η ευγνωνοσυνη που δειχνουν τα μωρα στην δασκαλα (περα απο τον παιδεμο ) την ανεβαζει ως ανθρωπο. Το μονο δυσκολο ειναι η μανες..δηλαδη καποια τζαζ μανα Click για ανάπτυξη... Αυτό για τους γονείς ισχύει. Όσο για τα λεφτά από 1/1 Είναι 960€ καθαρά χωρίς εμπειρία που προσωπικά δεν τα θεωρώ λίγα.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #110 15-04-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Αυτό για τους γονείς ισχύει. Όσο για τα λεφτά από 1/1 Είναι 960€ καθαρά χωρίς εμπειρία που προσωπικά δεν τα θεωρώ λίγα.. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 17:03 Η Alessandra Eliza: #111 15-04-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος. Click για ανάπτυξη... Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 20:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 15-04-24 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ..θα γινεις πολυ καλη δασκαλα. Κατι ακουσα απο την υφυπουργό οτι για την δυτικη αττικη δεν δηλωνουν..εχουν ελειψη ... οποτε πας ανετα εκει Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 16 Απριλίου 2024 στις 20:50 Ο Panzerkampfwagen: #113 16-04-24 20:50 Νομική μόνο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2024 στις 00:13 Ο Guest 198007: #114 17-04-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... Ενώ τα communication studies, τα οποία σπουδάζω ΤΩΡΑ που είναι ένας αχταρμάς γνώσεων - λίγο δημοσιογραφία, λίγο μάρκετινγκ, λίγο διοίκηση, λίγο informatics, λίγο σχεδίαση γραφικών, λίγο κοινωνιολογία- και γενικά ένα μπασταρδεμένο πτυχίο, είναι πολύ καλύτερα. Και όλα αυτά για να γίνεις HR Manager (μιας και δεν υπάρχει μέλλον στην δημοσιογραφία). Προσωπικά εγώ λόγω αγάπης στα highly engineering Αυτοκίνητα και Μοτοσυκλέτες, θα πήγαινα Θετική με δεδομένο ότι θα έγραφα 18.000 θα επέλεγα τμήματα Πληροφορικής, Μηχανικών Πληροφορικής και Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων και Χημικών Μηχανικών. Τώρα σε πιο κόμματι ακριβώς δεν ξέρω, Αυτό δεν σημαίνει οτί δεν με εξιτάρουν και άλλα αντικείμενα, αν ας πούμε πήγαινα στους ΜΜ θα ασχολιόμουν με εμβιομηχανική και έρευνα στον Ψυχιατρικό τομέα. μετά θα έβαζα τμήματα Γεωπονίας με στόχο είτε την Φυτική Παραγωγή και τα Βιοκαύσιμα είτε την Γεωργική Μηχανική και τα Γεωργικά Μηχανήματα, και μετά λόγω απωθημένου με την Γεωγραφία την αντίστοιχη σχολή. Όχι δεν πιστεύω οτί θα γίνω ο επόμενος Adrian Newey ή ο επόμενος Ross Brawn, άλλα θα ήθελα, μετά την σχολή να κάνω κατατακτήριες ή ξανά πανελλήνιες για αυτές τις σχολές. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 00:55 Η Kate1914 έγραψε: #115 17-04-24 00:55 Σίγουρα όχι φυσικό πάντως. Είτε Ευελπίδων, ή μάλλον θα πήγαινα θεωρητική να προσπαθήσω για αυτό που μου έλεγαν μια ζωή ότι μου ταιριάζει. Τι μπούφος που δεν άκουγα, ήθελα και θετική τρομάρα μου. carnage Νεοφερμένο μέλος Ο carnage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 16:27 Ο carnage έγραψε: #116 17-04-24 16:27 Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:01 Η Kate1914 έγραψε: #117 17-04-24 17:01 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Click για ανάπτυξη... Ε μα αυτός ήταν ο σκοπός, να υπάρχει σασπένς . Νομική μου έχουν πει, και μου το ξαναείπαν πάλι πολύ πρόσφατα μάλιστα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:09 Ο Poirot έγραψε: #118 17-04-24 17:09 Την ίδια θα διάλεγα, δεν θα την αντικαθιστούσα. Αν σπούδαζα και κάτι δεύτερο μπορεί να σπούδαζα και ψυχολογία γιατί μου αρέσει ως ακαδημαϊκό αντικείμενο αλλά μόνο συμπληρωματικά. Τη Νομική δεν θα την άλλαζα. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:16 Ο allall1 έγραψε: #119 17-04-24 19:16 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Click για ανάπτυξη... ειναι ομως μαγκια να λες οτι σπουδασες σεμφε.Εγω ουτε ιστορια-φιλοσοφια δε θα περνουσα εκει. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:39 Ο Ryuzaki έγραψε: #120 17-04-24 19:39 Σίγουρα κάποια μουρατη σχολή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 336 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Geraldsaga cinephilee Searching mimis giorgos5002 Ktr Natallou Ryuzaki pgn foxypup Billokos1 Lydiaaaaaaa mpimpika Leo21 panaman mflam Annat vasilia06 gibi future.nurse.29 jkhkh 98.8%chimpanzee ksidikainero tomftw user37 ggl waakaq Georgiaaa_ woke rseven BlueMaffin Sotiris 12 maria97tt exotic xo Ken antonis97 Annts Kathyyyy! angela_k Eleni123- Girlll20 Vok panosT436 Kitana thepigod762 Steliosgkougkou E.Z demitra sofia07 Hmmytheos mathithsgr ntinosko Stavros o Arkas Indecisive2 VP2005 Pastramis Ilovemycats27 ένας τυχαίος melmel AggelikiGr dmav Schlimazel nicole1982 tsiobieman xristarac V@Per Steliosalm physicscrazy george777 Lathy Christr22 Farmakopoios BiteTheDust kiyoshi Obi-Wan Kenobi math2arch ilias_21 Alessandra Eliza Leo komm Kate1914 Unboxholics Μήτσος10 Εριφύλη Wonderkid Startx0 Scandal constansn IDK3 Joji Than003 marry.pp Neos210 love_to_learn Chrisphys Lifelong Learner Βασιλης1234 allall1 eukleidhs1821 EllieKal Dr. Gl. Luminous EFAKIT JasonPap EVJE blissele Maynard MrDragonboy Paragontas7000 Κλημεντίνη Φινεύς fofo Mhtsaras76 P.Dam. Sotiris.Y Gus Roger10 charmander suaimhneas marilenaaa JohnGreek estrela Opiumred bibliofagos Rene2004 Γιώργος μεγ Aggel0sss carnage bill09876 SKG Nala Panatha mono Alexecon1991 BatGuin NikoBellic Helen06 Frozensun neurogirl thecrazycretan mermaid89 user2727 χημεια4λαιφ Τρελας123 giannhs2001 Dionyshs1 N0b0dy Natsuko fockos Marel astro11 3poulakiakathontai MarcoReus Guhahg5837 spring day Rania0 Fofifofi78 Mariap. QWERTY23 Giii Red Lebron vetas Eri0611 kellypoz1 Libertus clevercat eri548 marianna04 Mariasete Polipolikalos Jimmy20 το κοριτσι του μαη Alexia1 Pharmacist01 Galina Belle26 luisnazariodelima ag97 KyriC Steffie88 Μάρκος Βασίλης lnesb Stelios725 Meow johnsala Ace of Spades MaryLou SlimShady gwgw_5 kasper21 olga123 Λαμπρινηη Reik Mukumbura Nefiki No name andreas2002 ΘανάσοςG4 tzina2002 Revekka J.Cameron the purge Manolo165 elena16 Memetchi Slytherin Tommy_civil StudyFreak04 Αλκης Κ. Viedo Bgpanos stefan Kostis-Palamas Idontknoww Jocaste nucomer Griff tasost Ιωάννα2 TonyMontanaEse Monster Hunter Xristosdimitra iminspain Vold BioChemical T C athinoula jim2015 giorgosp97 jul25 Γιώργος - Κόρινθος ioannaion Prak azula Αριάνα123 Johnman97 rafaela11 Έμμα Dimitris9 Stroka Kostakis45 Unseen skygge Γιωργος15773 Nefh_ don_vito Xristinaqui leo41 PanosBat Greg1900 Scott St11 fay01 Joy uni77 desna challenger ΓιωργοςM mitsos14 igeorgeoikonomo vasilikiant tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Δασκάλα το είπα γιατί έχει απορρόφηση, ξέρω κοπέλες που στα 23-24 δουλεύουν ήδη σαν δασκάλες. Click για ανάπτυξη... Ναι ενταξει αποροφηση και με λιγα λευτα ..με εμποδια βεβαια αλλα αποροφηση. Το θεμα με την δασκαλα περα του οτι ειναι υψιστο λειτουργημα αλλα ειναι και θεραπευτικο... ενα μαθημα την ημερα τον ψυχιατρο τον κανει περα. Η ευγνωνοσυνη που δειχνουν τα μωρα στην δασκαλα (περα απο τον παιδεμο ) την ανεβαζει ως ανθρωπο. Το μονο δυσκολο ειναι η μανες..δηλαδη καποια τζαζ μανα
Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:51 Η Alessandra Eliza: #109 15-04-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι ενταξει αποροφηση και με λιγα λευτα ..με εμποδια βεβαια αλλα αποροφηση. Το θεμα με την δασκαλα περα του οτι ειναι υψιστο λειτουργημα αλλα ειναι και θεραπευτικο... ενα μαθημα την ημερα τον ψυχιατρο τον κανει περα. Η ευγνωνοσυνη που δειχνουν τα μωρα στην δασκαλα (περα απο τον παιδεμο ) την ανεβαζει ως ανθρωπο. Το μονο δυσκολο ειναι η μανες..δηλαδη καποια τζαζ μανα Click για ανάπτυξη... Αυτό για τους γονείς ισχύει. Όσο για τα λεφτά από 1/1 Είναι 960€ καθαρά χωρίς εμπειρία που προσωπικά δεν τα θεωρώ λίγα.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #110 15-04-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Αυτό για τους γονείς ισχύει. Όσο για τα λεφτά από 1/1 Είναι 960€ καθαρά χωρίς εμπειρία που προσωπικά δεν τα θεωρώ λίγα.. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 17:03 Η Alessandra Eliza: #111 15-04-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος. Click για ανάπτυξη... Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 20:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 15-04-24 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ..θα γινεις πολυ καλη δασκαλα. Κατι ακουσα απο την υφυπουργό οτι για την δυτικη αττικη δεν δηλωνουν..εχουν ελειψη ... οποτε πας ανετα εκει Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 16 Απριλίου 2024 στις 20:50 Ο Panzerkampfwagen: #113 16-04-24 20:50 Νομική μόνο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2024 στις 00:13 Ο Guest 198007: #114 17-04-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... Ενώ τα communication studies, τα οποία σπουδάζω ΤΩΡΑ που είναι ένας αχταρμάς γνώσεων - λίγο δημοσιογραφία, λίγο μάρκετινγκ, λίγο διοίκηση, λίγο informatics, λίγο σχεδίαση γραφικών, λίγο κοινωνιολογία- και γενικά ένα μπασταρδεμένο πτυχίο, είναι πολύ καλύτερα. Και όλα αυτά για να γίνεις HR Manager (μιας και δεν υπάρχει μέλλον στην δημοσιογραφία). Προσωπικά εγώ λόγω αγάπης στα highly engineering Αυτοκίνητα και Μοτοσυκλέτες, θα πήγαινα Θετική με δεδομένο ότι θα έγραφα 18.000 θα επέλεγα τμήματα Πληροφορικής, Μηχανικών Πληροφορικής και Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων και Χημικών Μηχανικών. Τώρα σε πιο κόμματι ακριβώς δεν ξέρω, Αυτό δεν σημαίνει οτί δεν με εξιτάρουν και άλλα αντικείμενα, αν ας πούμε πήγαινα στους ΜΜ θα ασχολιόμουν με εμβιομηχανική και έρευνα στον Ψυχιατρικό τομέα. μετά θα έβαζα τμήματα Γεωπονίας με στόχο είτε την Φυτική Παραγωγή και τα Βιοκαύσιμα είτε την Γεωργική Μηχανική και τα Γεωργικά Μηχανήματα, και μετά λόγω απωθημένου με την Γεωγραφία την αντίστοιχη σχολή. Όχι δεν πιστεύω οτί θα γίνω ο επόμενος Adrian Newey ή ο επόμενος Ross Brawn, άλλα θα ήθελα, μετά την σχολή να κάνω κατατακτήριες ή ξανά πανελλήνιες για αυτές τις σχολές. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 00:55 Η Kate1914 έγραψε: #115 17-04-24 00:55 Σίγουρα όχι φυσικό πάντως. Είτε Ευελπίδων, ή μάλλον θα πήγαινα θεωρητική να προσπαθήσω για αυτό που μου έλεγαν μια ζωή ότι μου ταιριάζει. Τι μπούφος που δεν άκουγα, ήθελα και θετική τρομάρα μου. carnage Νεοφερμένο μέλος Ο carnage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 16:27 Ο carnage έγραψε: #116 17-04-24 16:27 Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:01 Η Kate1914 έγραψε: #117 17-04-24 17:01 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Click για ανάπτυξη... Ε μα αυτός ήταν ο σκοπός, να υπάρχει σασπένς . Νομική μου έχουν πει, και μου το ξαναείπαν πάλι πολύ πρόσφατα μάλιστα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:09 Ο Poirot έγραψε: #118 17-04-24 17:09 Την ίδια θα διάλεγα, δεν θα την αντικαθιστούσα. Αν σπούδαζα και κάτι δεύτερο μπορεί να σπούδαζα και ψυχολογία γιατί μου αρέσει ως ακαδημαϊκό αντικείμενο αλλά μόνο συμπληρωματικά. Τη Νομική δεν θα την άλλαζα. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:16 Ο allall1 έγραψε: #119 17-04-24 19:16 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Click για ανάπτυξη... ειναι ομως μαγκια να λες οτι σπουδασες σεμφε.Εγω ουτε ιστορια-φιλοσοφια δε θα περνουσα εκει. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:39 Ο Ryuzaki έγραψε: #120 17-04-24 19:39 Σίγουρα κάποια μουρατη σχολή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 336 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Geraldsaga cinephilee Searching mimis giorgos5002 Ktr Natallou Ryuzaki pgn foxypup Billokos1 Lydiaaaaaaa mpimpika Leo21 panaman mflam Annat vasilia06 gibi future.nurse.29 jkhkh 98.8%chimpanzee ksidikainero tomftw user37 ggl waakaq Georgiaaa_ woke rseven BlueMaffin Sotiris 12 maria97tt exotic xo Ken antonis97 Annts Kathyyyy! angela_k Eleni123- Girlll20 Vok panosT436 Kitana thepigod762 Steliosgkougkou E.Z demitra sofia07 Hmmytheos mathithsgr ntinosko Stavros o Arkas Indecisive2 VP2005 Pastramis Ilovemycats27 ένας τυχαίος melmel AggelikiGr dmav Schlimazel nicole1982 tsiobieman xristarac V@Per Steliosalm physicscrazy george777 Lathy Christr22 Farmakopoios BiteTheDust kiyoshi Obi-Wan Kenobi math2arch ilias_21 Alessandra Eliza Leo komm Kate1914 Unboxholics Μήτσος10 Εριφύλη Wonderkid Startx0 Scandal constansn IDK3 Joji Than003 marry.pp Neos210 love_to_learn Chrisphys Lifelong Learner Βασιλης1234 allall1 eukleidhs1821 EllieKal Dr. Gl. Luminous EFAKIT JasonPap EVJE blissele Maynard MrDragonboy Paragontas7000 Κλημεντίνη Φινεύς fofo Mhtsaras76 P.Dam. Sotiris.Y Gus Roger10 charmander suaimhneas marilenaaa JohnGreek estrela Opiumred bibliofagos Rene2004 Γιώργος μεγ Aggel0sss carnage bill09876 SKG Nala Panatha mono Alexecon1991 BatGuin NikoBellic Helen06 Frozensun neurogirl thecrazycretan mermaid89 user2727 χημεια4λαιφ Τρελας123 giannhs2001 Dionyshs1 N0b0dy Natsuko fockos Marel astro11 3poulakiakathontai MarcoReus Guhahg5837 spring day Rania0 Fofifofi78 Mariap. QWERTY23 Giii Red Lebron vetas Eri0611 kellypoz1 Libertus clevercat eri548 marianna04 Mariasete Polipolikalos Jimmy20 το κοριτσι του μαη Alexia1 Pharmacist01 Galina Belle26 luisnazariodelima ag97 KyriC Steffie88 Μάρκος Βασίλης lnesb Stelios725 Meow johnsala Ace of Spades MaryLou SlimShady gwgw_5 kasper21 olga123 Λαμπρινηη Reik Mukumbura Nefiki No name andreas2002 ΘανάσοςG4 tzina2002 Revekka J.Cameron the purge Manolo165 elena16 Memetchi Slytherin Tommy_civil StudyFreak04 Αλκης Κ. Viedo Bgpanos stefan Kostis-Palamas Idontknoww Jocaste nucomer Griff tasost Ιωάννα2 TonyMontanaEse Monster Hunter Xristosdimitra iminspain Vold BioChemical T C athinoula jim2015 giorgosp97 jul25 Γιώργος - Κόρινθος ioannaion Prak azula Αριάνα123 Johnman97 rafaela11 Έμμα Dimitris9 Stroka Kostakis45 Unseen skygge Γιωργος15773 Nefh_ don_vito Xristinaqui leo41 PanosBat Greg1900 Scott St11 fay01 Joy uni77 desna challenger ΓιωργοςM mitsos14 igeorgeoikonomo vasilikiant tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι ενταξει αποροφηση και με λιγα λευτα ..με εμποδια βεβαια αλλα αποροφηση. Το θεμα με την δασκαλα περα του οτι ειναι υψιστο λειτουργημα αλλα ειναι και θεραπευτικο... ενα μαθημα την ημερα τον ψυχιατρο τον κανει περα. Η ευγνωνοσυνη που δειχνουν τα μωρα στην δασκαλα (περα απο τον παιδεμο ) την ανεβαζει ως ανθρωπο. Το μονο δυσκολο ειναι η μανες..δηλαδη καποια τζαζ μανα Click για ανάπτυξη... Αυτό για τους γονείς ισχύει. Όσο για τα λεφτά από 1/1 Είναι 960€ καθαρά χωρίς εμπειρία που προσωπικά δεν τα θεωρώ λίγα..
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 16:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #110 15-04-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Αυτό για τους γονείς ισχύει. Όσο για τα λεφτά από 1/1 Είναι 960€ καθαρά χωρίς εμπειρία που προσωπικά δεν τα θεωρώ λίγα.. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 17:03 Η Alessandra Eliza: #111 15-04-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος. Click για ανάπτυξη... Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 20:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 15-04-24 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ..θα γινεις πολυ καλη δασκαλα. Κατι ακουσα απο την υφυπουργό οτι για την δυτικη αττικη δεν δηλωνουν..εχουν ελειψη ... οποτε πας ανετα εκει Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 16 Απριλίου 2024 στις 20:50 Ο Panzerkampfwagen: #113 16-04-24 20:50 Νομική μόνο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2024 στις 00:13 Ο Guest 198007: #114 17-04-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... Ενώ τα communication studies, τα οποία σπουδάζω ΤΩΡΑ που είναι ένας αχταρμάς γνώσεων - λίγο δημοσιογραφία, λίγο μάρκετινγκ, λίγο διοίκηση, λίγο informatics, λίγο σχεδίαση γραφικών, λίγο κοινωνιολογία- και γενικά ένα μπασταρδεμένο πτυχίο, είναι πολύ καλύτερα. Και όλα αυτά για να γίνεις HR Manager (μιας και δεν υπάρχει μέλλον στην δημοσιογραφία). Προσωπικά εγώ λόγω αγάπης στα highly engineering Αυτοκίνητα και Μοτοσυκλέτες, θα πήγαινα Θετική με δεδομένο ότι θα έγραφα 18.000 θα επέλεγα τμήματα Πληροφορικής, Μηχανικών Πληροφορικής και Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων και Χημικών Μηχανικών. Τώρα σε πιο κόμματι ακριβώς δεν ξέρω, Αυτό δεν σημαίνει οτί δεν με εξιτάρουν και άλλα αντικείμενα, αν ας πούμε πήγαινα στους ΜΜ θα ασχολιόμουν με εμβιομηχανική και έρευνα στον Ψυχιατρικό τομέα. μετά θα έβαζα τμήματα Γεωπονίας με στόχο είτε την Φυτική Παραγωγή και τα Βιοκαύσιμα είτε την Γεωργική Μηχανική και τα Γεωργικά Μηχανήματα, και μετά λόγω απωθημένου με την Γεωγραφία την αντίστοιχη σχολή. Όχι δεν πιστεύω οτί θα γίνω ο επόμενος Adrian Newey ή ο επόμενος Ross Brawn, άλλα θα ήθελα, μετά την σχολή να κάνω κατατακτήριες ή ξανά πανελλήνιες για αυτές τις σχολές. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 00:55 Η Kate1914 έγραψε: #115 17-04-24 00:55 Σίγουρα όχι φυσικό πάντως. Είτε Ευελπίδων, ή μάλλον θα πήγαινα θεωρητική να προσπαθήσω για αυτό που μου έλεγαν μια ζωή ότι μου ταιριάζει. Τι μπούφος που δεν άκουγα, ήθελα και θετική τρομάρα μου. carnage Νεοφερμένο μέλος Ο carnage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 16:27 Ο carnage έγραψε: #116 17-04-24 16:27 Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:01 Η Kate1914 έγραψε: #117 17-04-24 17:01 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Click για ανάπτυξη... Ε μα αυτός ήταν ο σκοπός, να υπάρχει σασπένς . Νομική μου έχουν πει, και μου το ξαναείπαν πάλι πολύ πρόσφατα μάλιστα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:09 Ο Poirot έγραψε: #118 17-04-24 17:09 Την ίδια θα διάλεγα, δεν θα την αντικαθιστούσα. Αν σπούδαζα και κάτι δεύτερο μπορεί να σπούδαζα και ψυχολογία γιατί μου αρέσει ως ακαδημαϊκό αντικείμενο αλλά μόνο συμπληρωματικά. Τη Νομική δεν θα την άλλαζα. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:16 Ο allall1 έγραψε: #119 17-04-24 19:16 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Click για ανάπτυξη... ειναι ομως μαγκια να λες οτι σπουδασες σεμφε.Εγω ουτε ιστορια-φιλοσοφια δε θα περνουσα εκει. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:39 Ο Ryuzaki έγραψε: #120 17-04-24 19:39 Σίγουρα κάποια μουρατη σχολή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 336 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Geraldsaga cinephilee Searching mimis giorgos5002 Ktr Natallou Ryuzaki pgn foxypup Billokos1 Lydiaaaaaaa mpimpika Leo21 panaman mflam Annat vasilia06 gibi future.nurse.29 jkhkh 98.8%chimpanzee ksidikainero tomftw user37 ggl waakaq Georgiaaa_ woke rseven BlueMaffin Sotiris 12 maria97tt exotic xo Ken antonis97 Annts Kathyyyy! angela_k Eleni123- Girlll20 Vok panosT436 Kitana thepigod762 Steliosgkougkou E.Z demitra sofia07 Hmmytheos mathithsgr ntinosko Stavros o Arkas Indecisive2 VP2005 Pastramis Ilovemycats27 ένας τυχαίος melmel AggelikiGr dmav Schlimazel nicole1982 tsiobieman xristarac V@Per Steliosalm physicscrazy george777 Lathy Christr22 Farmakopoios BiteTheDust kiyoshi Obi-Wan Kenobi math2arch ilias_21 Alessandra Eliza Leo komm Kate1914 Unboxholics Μήτσος10 Εριφύλη Wonderkid Startx0 Scandal constansn IDK3 Joji Than003 marry.pp Neos210 love_to_learn Chrisphys Lifelong Learner Βασιλης1234 allall1 eukleidhs1821 EllieKal Dr. Gl. Luminous EFAKIT JasonPap EVJE blissele Maynard MrDragonboy Paragontas7000 Κλημεντίνη Φινεύς fofo Mhtsaras76 P.Dam. Sotiris.Y Gus Roger10 charmander suaimhneas marilenaaa JohnGreek estrela Opiumred bibliofagos Rene2004 Γιώργος μεγ Aggel0sss carnage bill09876 SKG Nala Panatha mono Alexecon1991 BatGuin NikoBellic Helen06 Frozensun neurogirl thecrazycretan mermaid89 user2727 χημεια4λαιφ Τρελας123 giannhs2001 Dionyshs1 N0b0dy Natsuko fockos Marel astro11 3poulakiakathontai MarcoReus Guhahg5837 spring day Rania0 Fofifofi78 Mariap. QWERTY23 Giii Red Lebron vetas Eri0611 kellypoz1 Libertus clevercat eri548 marianna04 Mariasete Polipolikalos Jimmy20 το κοριτσι του μαη Alexia1 Pharmacist01 Galina Belle26 luisnazariodelima ag97 KyriC Steffie88 Μάρκος Βασίλης lnesb Stelios725 Meow johnsala Ace of Spades MaryLou SlimShady gwgw_5 kasper21 olga123 Λαμπρινηη Reik Mukumbura Nefiki No name andreas2002 ΘανάσοςG4 tzina2002 Revekka J.Cameron the purge Manolo165 elena16 Memetchi Slytherin Tommy_civil StudyFreak04 Αλκης Κ. Viedo Bgpanos stefan Kostis-Palamas Idontknoww Jocaste nucomer Griff tasost Ιωάννα2 TonyMontanaEse Monster Hunter Xristosdimitra iminspain Vold BioChemical T C athinoula jim2015 giorgosp97 jul25 Γιώργος - Κόρινθος ioannaion Prak azula Αριάνα123 Johnman97 rafaela11 Έμμα Dimitris9 Stroka Kostakis45 Unseen skygge Γιωργος15773 Nefh_ don_vito Xristinaqui leo41 PanosBat Greg1900 Scott St11 fay01 Joy uni77 desna challenger ΓιωργοςM mitsos14 igeorgeoikonomo vasilikiant tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Αυτό για τους γονείς ισχύει. Όσο για τα λεφτά από 1/1 Είναι 960€ καθαρά χωρίς εμπειρία που προσωπικά δεν τα θεωρώ λίγα.. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος.
Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 17:03 Η Alessandra Eliza: #111 15-04-24 17:03 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος. Click για ανάπτυξη... Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 20:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 15-04-24 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ..θα γινεις πολυ καλη δασκαλα. Κατι ακουσα απο την υφυπουργό οτι για την δυτικη αττικη δεν δηλωνουν..εχουν ελειψη ... οποτε πας ανετα εκει Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 16 Απριλίου 2024 στις 20:50 Ο Panzerkampfwagen: #113 16-04-24 20:50 Νομική μόνο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2024 στις 00:13 Ο Guest 198007: #114 17-04-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... Ενώ τα communication studies, τα οποία σπουδάζω ΤΩΡΑ που είναι ένας αχταρμάς γνώσεων - λίγο δημοσιογραφία, λίγο μάρκετινγκ, λίγο διοίκηση, λίγο informatics, λίγο σχεδίαση γραφικών, λίγο κοινωνιολογία- και γενικά ένα μπασταρδεμένο πτυχίο, είναι πολύ καλύτερα. Και όλα αυτά για να γίνεις HR Manager (μιας και δεν υπάρχει μέλλον στην δημοσιογραφία). Προσωπικά εγώ λόγω αγάπης στα highly engineering Αυτοκίνητα και Μοτοσυκλέτες, θα πήγαινα Θετική με δεδομένο ότι θα έγραφα 18.000 θα επέλεγα τμήματα Πληροφορικής, Μηχανικών Πληροφορικής και Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων και Χημικών Μηχανικών. Τώρα σε πιο κόμματι ακριβώς δεν ξέρω, Αυτό δεν σημαίνει οτί δεν με εξιτάρουν και άλλα αντικείμενα, αν ας πούμε πήγαινα στους ΜΜ θα ασχολιόμουν με εμβιομηχανική και έρευνα στον Ψυχιατρικό τομέα. μετά θα έβαζα τμήματα Γεωπονίας με στόχο είτε την Φυτική Παραγωγή και τα Βιοκαύσιμα είτε την Γεωργική Μηχανική και τα Γεωργικά Μηχανήματα, και μετά λόγω απωθημένου με την Γεωγραφία την αντίστοιχη σχολή. Όχι δεν πιστεύω οτί θα γίνω ο επόμενος Adrian Newey ή ο επόμενος Ross Brawn, άλλα θα ήθελα, μετά την σχολή να κάνω κατατακτήριες ή ξανά πανελλήνιες για αυτές τις σχολές. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 00:55 Η Kate1914 έγραψε: #115 17-04-24 00:55 Σίγουρα όχι φυσικό πάντως. Είτε Ευελπίδων, ή μάλλον θα πήγαινα θεωρητική να προσπαθήσω για αυτό που μου έλεγαν μια ζωή ότι μου ταιριάζει. Τι μπούφος που δεν άκουγα, ήθελα και θετική τρομάρα μου. carnage Νεοφερμένο μέλος Ο carnage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 16:27 Ο carnage έγραψε: #116 17-04-24 16:27 Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:01 Η Kate1914 έγραψε: #117 17-04-24 17:01 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Click για ανάπτυξη... Ε μα αυτός ήταν ο σκοπός, να υπάρχει σασπένς . Νομική μου έχουν πει, και μου το ξαναείπαν πάλι πολύ πρόσφατα μάλιστα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:09 Ο Poirot έγραψε: #118 17-04-24 17:09 Την ίδια θα διάλεγα, δεν θα την αντικαθιστούσα. Αν σπούδαζα και κάτι δεύτερο μπορεί να σπούδαζα και ψυχολογία γιατί μου αρέσει ως ακαδημαϊκό αντικείμενο αλλά μόνο συμπληρωματικά. Τη Νομική δεν θα την άλλαζα. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:16 Ο allall1 έγραψε: #119 17-04-24 19:16 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Click για ανάπτυξη... ειναι ομως μαγκια να λες οτι σπουδασες σεμφε.Εγω ουτε ιστορια-φιλοσοφια δε θα περνουσα εκει. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:39 Ο Ryuzaki έγραψε: #120 17-04-24 19:39 Σίγουρα κάποια μουρατη σχολή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 336 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Geraldsaga cinephilee Searching mimis giorgos5002 Ktr Natallou Ryuzaki pgn foxypup Billokos1 Lydiaaaaaaa mpimpika Leo21 panaman mflam Annat vasilia06 gibi future.nurse.29 jkhkh 98.8%chimpanzee ksidikainero tomftw user37 ggl waakaq Georgiaaa_ woke rseven BlueMaffin Sotiris 12 maria97tt exotic xo Ken antonis97 Annts Kathyyyy! angela_k Eleni123- Girlll20 Vok panosT436 Kitana thepigod762 Steliosgkougkou E.Z demitra sofia07 Hmmytheos mathithsgr ntinosko Stavros o Arkas Indecisive2 VP2005 Pastramis Ilovemycats27 ένας τυχαίος melmel AggelikiGr dmav Schlimazel nicole1982 tsiobieman xristarac V@Per Steliosalm physicscrazy george777 Lathy Christr22 Farmakopoios BiteTheDust kiyoshi Obi-Wan Kenobi math2arch ilias_21 Alessandra Eliza Leo komm Kate1914 Unboxholics Μήτσος10 Εριφύλη Wonderkid Startx0 Scandal constansn IDK3 Joji Than003 marry.pp Neos210 love_to_learn Chrisphys Lifelong Learner Βασιλης1234 allall1 eukleidhs1821 EllieKal Dr. Gl. Luminous EFAKIT JasonPap EVJE blissele Maynard MrDragonboy Paragontas7000 Κλημεντίνη Φινεύς fofo Mhtsaras76 P.Dam. Sotiris.Y Gus Roger10 charmander suaimhneas marilenaaa JohnGreek estrela Opiumred bibliofagos Rene2004 Γιώργος μεγ Aggel0sss carnage bill09876 SKG Nala Panatha mono Alexecon1991 BatGuin NikoBellic Helen06 Frozensun neurogirl thecrazycretan mermaid89 user2727 χημεια4λαιφ Τρελας123 giannhs2001 Dionyshs1 N0b0dy Natsuko fockos Marel astro11 3poulakiakathontai MarcoReus Guhahg5837 spring day Rania0 Fofifofi78 Mariap. QWERTY23 Giii Red Lebron vetas Eri0611 kellypoz1 Libertus clevercat eri548 marianna04 Mariasete Polipolikalos Jimmy20 το κοριτσι του μαη Alexia1 Pharmacist01 Galina Belle26 luisnazariodelima ag97 KyriC Steffie88 Μάρκος Βασίλης lnesb Stelios725 Meow johnsala Ace of Spades MaryLou SlimShady gwgw_5 kasper21 olga123 Λαμπρινηη Reik Mukumbura Nefiki No name andreas2002 ΘανάσοςG4 tzina2002 Revekka J.Cameron the purge Manolo165 elena16 Memetchi Slytherin Tommy_civil StudyFreak04 Αλκης Κ. Viedo Bgpanos stefan Kostis-Palamas Idontknoww Jocaste nucomer Griff tasost Ιωάννα2 TonyMontanaEse Monster Hunter Xristosdimitra iminspain Vold BioChemical T C athinoula jim2015 giorgosp97 jul25 Γιώργος - Κόρινθος ioannaion Prak azula Αριάνα123 Johnman97 rafaela11 Έμμα Dimitris9 Stroka Kostakis45 Unseen skygge Γιωργος15773 Nefh_ don_vito Xristinaqui leo41 PanosBat Greg1900 Scott St11 fay01 Joy uni77 desna challenger ΓιωργοςM mitsos14 igeorgeoikonomo vasilikiant tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι οκ Alessandra Eliza τοσα που λες οκ αλλα αμα εισαι αθηνα με αβαντες ή στον αστυπαλαια που ισως και να μην πληρωνεις ενοικιο και να τρως δωρα πιτες ... αμα πας μυκονο ομως και αναλογα μερη το γινεται? κανουμε ερανο στους συγγενεις να περασει ο χρονος. Click για ανάπτυξη... Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ...
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 15 Απριλίου 2024 στις 20:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #112 15-04-24 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ..θα γινεις πολυ καλη δασκαλα. Κατι ακουσα απο την υφυπουργό οτι για την δυτικη αττικη δεν δηλωνουν..εχουν ελειψη ... οποτε πας ανετα εκει Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 16 Απριλίου 2024 στις 20:50 Ο Panzerkampfwagen: #113 16-04-24 20:50 Νομική μόνο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2024 στις 00:13 Ο Guest 198007: #114 17-04-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... Ενώ τα communication studies, τα οποία σπουδάζω ΤΩΡΑ που είναι ένας αχταρμάς γνώσεων - λίγο δημοσιογραφία, λίγο μάρκετινγκ, λίγο διοίκηση, λίγο informatics, λίγο σχεδίαση γραφικών, λίγο κοινωνιολογία- και γενικά ένα μπασταρδεμένο πτυχίο, είναι πολύ καλύτερα. Και όλα αυτά για να γίνεις HR Manager (μιας και δεν υπάρχει μέλλον στην δημοσιογραφία). Προσωπικά εγώ λόγω αγάπης στα highly engineering Αυτοκίνητα και Μοτοσυκλέτες, θα πήγαινα Θετική με δεδομένο ότι θα έγραφα 18.000 θα επέλεγα τμήματα Πληροφορικής, Μηχανικών Πληροφορικής και Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων και Χημικών Μηχανικών. Τώρα σε πιο κόμματι ακριβώς δεν ξέρω, Αυτό δεν σημαίνει οτί δεν με εξιτάρουν και άλλα αντικείμενα, αν ας πούμε πήγαινα στους ΜΜ θα ασχολιόμουν με εμβιομηχανική και έρευνα στον Ψυχιατρικό τομέα. μετά θα έβαζα τμήματα Γεωπονίας με στόχο είτε την Φυτική Παραγωγή και τα Βιοκαύσιμα είτε την Γεωργική Μηχανική και τα Γεωργικά Μηχανήματα, και μετά λόγω απωθημένου με την Γεωγραφία την αντίστοιχη σχολή. Όχι δεν πιστεύω οτί θα γίνω ο επόμενος Adrian Newey ή ο επόμενος Ross Brawn, άλλα θα ήθελα, μετά την σχολή να κάνω κατατακτήριες ή ξανά πανελλήνιες για αυτές τις σχολές. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 00:55 Η Kate1914 έγραψε: #115 17-04-24 00:55 Σίγουρα όχι φυσικό πάντως. Είτε Ευελπίδων, ή μάλλον θα πήγαινα θεωρητική να προσπαθήσω για αυτό που μου έλεγαν μια ζωή ότι μου ταιριάζει. Τι μπούφος που δεν άκουγα, ήθελα και θετική τρομάρα μου. carnage Νεοφερμένο μέλος Ο carnage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 16:27 Ο carnage έγραψε: #116 17-04-24 16:27 Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:01 Η Kate1914 έγραψε: #117 17-04-24 17:01 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Click για ανάπτυξη... Ε μα αυτός ήταν ο σκοπός, να υπάρχει σασπένς . Νομική μου έχουν πει, και μου το ξαναείπαν πάλι πολύ πρόσφατα μάλιστα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:09 Ο Poirot έγραψε: #118 17-04-24 17:09 Την ίδια θα διάλεγα, δεν θα την αντικαθιστούσα. Αν σπούδαζα και κάτι δεύτερο μπορεί να σπούδαζα και ψυχολογία γιατί μου αρέσει ως ακαδημαϊκό αντικείμενο αλλά μόνο συμπληρωματικά. Τη Νομική δεν θα την άλλαζα. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:16 Ο allall1 έγραψε: #119 17-04-24 19:16 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Click για ανάπτυξη... ειναι ομως μαγκια να λες οτι σπουδασες σεμφε.Εγω ουτε ιστορια-φιλοσοφια δε θα περνουσα εκει. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:39 Ο Ryuzaki έγραψε: #120 17-04-24 19:39 Σίγουρα κάποια μουρατη σχολή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 336 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Geraldsaga cinephilee Searching mimis giorgos5002 Ktr Natallou Ryuzaki pgn foxypup Billokos1 Lydiaaaaaaa mpimpika Leo21 panaman mflam Annat vasilia06 gibi future.nurse.29 jkhkh 98.8%chimpanzee ksidikainero tomftw user37 ggl waakaq Georgiaaa_ woke rseven BlueMaffin Sotiris 12 maria97tt exotic xo Ken antonis97 Annts Kathyyyy! angela_k Eleni123- Girlll20 Vok panosT436 Kitana thepigod762 Steliosgkougkou E.Z demitra sofia07 Hmmytheos mathithsgr ntinosko Stavros o Arkas Indecisive2 VP2005 Pastramis Ilovemycats27 ένας τυχαίος melmel AggelikiGr dmav Schlimazel nicole1982 tsiobieman xristarac V@Per Steliosalm physicscrazy george777 Lathy Christr22 Farmakopoios BiteTheDust kiyoshi Obi-Wan Kenobi math2arch ilias_21 Alessandra Eliza Leo komm Kate1914 Unboxholics Μήτσος10 Εριφύλη Wonderkid Startx0 Scandal constansn IDK3 Joji Than003 marry.pp Neos210 love_to_learn Chrisphys Lifelong Learner Βασιλης1234 allall1 eukleidhs1821 EllieKal Dr. Gl. Luminous EFAKIT JasonPap EVJE blissele Maynard MrDragonboy Paragontas7000 Κλημεντίνη Φινεύς fofo Mhtsaras76 P.Dam. Sotiris.Y Gus Roger10 charmander suaimhneas marilenaaa JohnGreek estrela Opiumred bibliofagos Rene2004 Γιώργος μεγ Aggel0sss carnage bill09876 SKG Nala Panatha mono Alexecon1991 BatGuin NikoBellic Helen06 Frozensun neurogirl thecrazycretan mermaid89 user2727 χημεια4λαιφ Τρελας123 giannhs2001 Dionyshs1 N0b0dy Natsuko fockos Marel astro11 3poulakiakathontai MarcoReus Guhahg5837 spring day Rania0 Fofifofi78 Mariap. QWERTY23 Giii Red Lebron vetas Eri0611 kellypoz1 Libertus clevercat eri548 marianna04 Mariasete Polipolikalos Jimmy20 το κοριτσι του μαη Alexia1 Pharmacist01 Galina Belle26 luisnazariodelima ag97 KyriC Steffie88 Μάρκος Βασίλης lnesb Stelios725 Meow johnsala Ace of Spades MaryLou SlimShady gwgw_5 kasper21 olga123 Λαμπρινηη Reik Mukumbura Nefiki No name andreas2002 ΘανάσοςG4 tzina2002 Revekka J.Cameron the purge Manolo165 elena16 Memetchi Slytherin Tommy_civil StudyFreak04 Αλκης Κ. Viedo Bgpanos stefan Kostis-Palamas Idontknoww Jocaste nucomer Griff tasost Ιωάννα2 TonyMontanaEse Monster Hunter Xristosdimitra iminspain Vold BioChemical T C athinoula jim2015 giorgosp97 jul25 Γιώργος - Κόρινθος ioannaion Prak azula Αριάνα123 Johnman97 rafaela11 Έμμα Dimitris9 Stroka Kostakis45 Unseen skygge Γιωργος15773 Nefh_ don_vito Xristinaqui leo41 PanosBat Greg1900 Scott St11 fay01 Joy uni77 desna challenger ΓιωργοςM mitsos14 igeorgeoikonomo vasilikiant tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: Τα νησιά είναι όντως μεγάλο πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σου . Και όχι μόνο η Μύκονος.. για όλους όχιμονο για τους δασκαλους ... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ..θα γινεις πολυ καλη δασκαλα. Κατι ακουσα απο την υφυπουργό οτι για την δυτικη αττικη δεν δηλωνουν..εχουν ελειψη ... οποτε πας ανετα εκει
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 16 Απριλίου 2024 στις 20:50 Ο Panzerkampfwagen: #113 16-04-24 20:50 Νομική μόνο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2024 στις 00:13 Ο Guest 198007: #114 17-04-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... Ενώ τα communication studies, τα οποία σπουδάζω ΤΩΡΑ που είναι ένας αχταρμάς γνώσεων - λίγο δημοσιογραφία, λίγο μάρκετινγκ, λίγο διοίκηση, λίγο informatics, λίγο σχεδίαση γραφικών, λίγο κοινωνιολογία- και γενικά ένα μπασταρδεμένο πτυχίο, είναι πολύ καλύτερα. Και όλα αυτά για να γίνεις HR Manager (μιας και δεν υπάρχει μέλλον στην δημοσιογραφία). Προσωπικά εγώ λόγω αγάπης στα highly engineering Αυτοκίνητα και Μοτοσυκλέτες, θα πήγαινα Θετική με δεδομένο ότι θα έγραφα 18.000 θα επέλεγα τμήματα Πληροφορικής, Μηχανικών Πληροφορικής και Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων και Χημικών Μηχανικών. Τώρα σε πιο κόμματι ακριβώς δεν ξέρω, Αυτό δεν σημαίνει οτί δεν με εξιτάρουν και άλλα αντικείμενα, αν ας πούμε πήγαινα στους ΜΜ θα ασχολιόμουν με εμβιομηχανική και έρευνα στον Ψυχιατρικό τομέα. μετά θα έβαζα τμήματα Γεωπονίας με στόχο είτε την Φυτική Παραγωγή και τα Βιοκαύσιμα είτε την Γεωργική Μηχανική και τα Γεωργικά Μηχανήματα, και μετά λόγω απωθημένου με την Γεωγραφία την αντίστοιχη σχολή. Όχι δεν πιστεύω οτί θα γίνω ο επόμενος Adrian Newey ή ο επόμενος Ross Brawn, άλλα θα ήθελα, μετά την σχολή να κάνω κατατακτήριες ή ξανά πανελλήνιες για αυτές τις σχολές. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 00:55 Η Kate1914 έγραψε: #115 17-04-24 00:55 Σίγουρα όχι φυσικό πάντως. Είτε Ευελπίδων, ή μάλλον θα πήγαινα θεωρητική να προσπαθήσω για αυτό που μου έλεγαν μια ζωή ότι μου ταιριάζει. Τι μπούφος που δεν άκουγα, ήθελα και θετική τρομάρα μου. carnage Νεοφερμένο μέλος Ο carnage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 16:27 Ο carnage έγραψε: #116 17-04-24 16:27 Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:01 Η Kate1914 έγραψε: #117 17-04-24 17:01 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Click για ανάπτυξη... Ε μα αυτός ήταν ο σκοπός, να υπάρχει σασπένς . Νομική μου έχουν πει, και μου το ξαναείπαν πάλι πολύ πρόσφατα μάλιστα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:09 Ο Poirot έγραψε: #118 17-04-24 17:09 Την ίδια θα διάλεγα, δεν θα την αντικαθιστούσα. Αν σπούδαζα και κάτι δεύτερο μπορεί να σπούδαζα και ψυχολογία γιατί μου αρέσει ως ακαδημαϊκό αντικείμενο αλλά μόνο συμπληρωματικά. Τη Νομική δεν θα την άλλαζα. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:16 Ο allall1 έγραψε: #119 17-04-24 19:16 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Click για ανάπτυξη... ειναι ομως μαγκια να λες οτι σπουδασες σεμφε.Εγω ουτε ιστορια-φιλοσοφια δε θα περνουσα εκει. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:39 Ο Ryuzaki έγραψε: #120 17-04-24 19:39 Σίγουρα κάποια μουρατη σχολή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 336 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Geraldsaga cinephilee Searching mimis giorgos5002 Ktr Natallou Ryuzaki pgn foxypup Billokos1 Lydiaaaaaaa mpimpika Leo21 panaman mflam Annat vasilia06 gibi future.nurse.29 jkhkh 98.8%chimpanzee ksidikainero tomftw user37 ggl waakaq Georgiaaa_ woke rseven BlueMaffin Sotiris 12 maria97tt exotic xo Ken antonis97 Annts Kathyyyy! angela_k Eleni123- Girlll20 Vok panosT436 Kitana thepigod762 Steliosgkougkou E.Z demitra sofia07 Hmmytheos mathithsgr ntinosko Stavros o Arkas Indecisive2 VP2005 Pastramis Ilovemycats27 ένας τυχαίος melmel AggelikiGr dmav Schlimazel nicole1982 tsiobieman xristarac V@Per Steliosalm physicscrazy george777 Lathy Christr22 Farmakopoios BiteTheDust kiyoshi Obi-Wan Kenobi math2arch ilias_21 Alessandra Eliza Leo komm Kate1914 Unboxholics Μήτσος10 Εριφύλη Wonderkid Startx0 Scandal constansn IDK3 Joji Than003 marry.pp Neos210 love_to_learn Chrisphys Lifelong Learner Βασιλης1234 allall1 eukleidhs1821 EllieKal Dr. Gl. Luminous EFAKIT JasonPap EVJE blissele Maynard MrDragonboy Paragontas7000 Κλημεντίνη Φινεύς fofo Mhtsaras76 P.Dam. Sotiris.Y Gus Roger10 charmander suaimhneas marilenaaa JohnGreek estrela Opiumred bibliofagos Rene2004 Γιώργος μεγ Aggel0sss carnage bill09876 SKG Nala Panatha mono Alexecon1991 BatGuin NikoBellic Helen06 Frozensun neurogirl thecrazycretan mermaid89 user2727 χημεια4λαιφ Τρελας123 giannhs2001 Dionyshs1 N0b0dy Natsuko fockos Marel astro11 3poulakiakathontai MarcoReus Guhahg5837 spring day Rania0 Fofifofi78 Mariap. QWERTY23 Giii Red Lebron vetas Eri0611 kellypoz1 Libertus clevercat eri548 marianna04 Mariasete Polipolikalos Jimmy20 το κοριτσι του μαη Alexia1 Pharmacist01 Galina Belle26 luisnazariodelima ag97 KyriC Steffie88 Μάρκος Βασίλης lnesb Stelios725 Meow johnsala Ace of Spades MaryLou SlimShady gwgw_5 kasper21 olga123 Λαμπρινηη Reik Mukumbura Nefiki No name andreas2002 ΘανάσοςG4 tzina2002 Revekka J.Cameron the purge Manolo165 elena16 Memetchi Slytherin Tommy_civil StudyFreak04 Αλκης Κ. Viedo Bgpanos stefan Kostis-Palamas Idontknoww Jocaste nucomer Griff tasost Ιωάννα2 TonyMontanaEse Monster Hunter Xristosdimitra iminspain Vold BioChemical T C athinoula jim2015 giorgosp97 jul25 Γιώργος - Κόρινθος ioannaion Prak azula Αριάνα123 Johnman97 rafaela11 Έμμα Dimitris9 Stroka Kostakis45 Unseen skygge Γιωργος15773 Nefh_ don_vito Xristinaqui leo41 PanosBat Greg1900 Scott St11 fay01 Joy uni77 desna challenger ΓιωργοςM mitsos14 igeorgeoikonomo vasilikiant tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2024 στις 00:13 Ο Guest 198007: #114 17-04-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... Ενώ τα communication studies, τα οποία σπουδάζω ΤΩΡΑ που είναι ένας αχταρμάς γνώσεων - λίγο δημοσιογραφία, λίγο μάρκετινγκ, λίγο διοίκηση, λίγο informatics, λίγο σχεδίαση γραφικών, λίγο κοινωνιολογία- και γενικά ένα μπασταρδεμένο πτυχίο, είναι πολύ καλύτερα. Και όλα αυτά για να γίνεις HR Manager (μιας και δεν υπάρχει μέλλον στην δημοσιογραφία). Προσωπικά εγώ λόγω αγάπης στα highly engineering Αυτοκίνητα και Μοτοσυκλέτες, θα πήγαινα Θετική με δεδομένο ότι θα έγραφα 18.000 θα επέλεγα τμήματα Πληροφορικής, Μηχανικών Πληροφορικής και Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων και Χημικών Μηχανικών. Τώρα σε πιο κόμματι ακριβώς δεν ξέρω, Αυτό δεν σημαίνει οτί δεν με εξιτάρουν και άλλα αντικείμενα, αν ας πούμε πήγαινα στους ΜΜ θα ασχολιόμουν με εμβιομηχανική και έρευνα στον Ψυχιατρικό τομέα. μετά θα έβαζα τμήματα Γεωπονίας με στόχο είτε την Φυτική Παραγωγή και τα Βιοκαύσιμα είτε την Γεωργική Μηχανική και τα Γεωργικά Μηχανήματα, και μετά λόγω απωθημένου με την Γεωγραφία την αντίστοιχη σχολή. Όχι δεν πιστεύω οτί θα γίνω ο επόμενος Adrian Newey ή ο επόμενος Ross Brawn, άλλα θα ήθελα, μετά την σχολή να κάνω κατατακτήριες ή ξανά πανελλήνιες για αυτές τις σχολές. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 00:55 Η Kate1914 έγραψε: #115 17-04-24 00:55 Σίγουρα όχι φυσικό πάντως. Είτε Ευελπίδων, ή μάλλον θα πήγαινα θεωρητική να προσπαθήσω για αυτό που μου έλεγαν μια ζωή ότι μου ταιριάζει. Τι μπούφος που δεν άκουγα, ήθελα και θετική τρομάρα μου. carnage Νεοφερμένο μέλος Ο carnage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 16:27 Ο carnage έγραψε: #116 17-04-24 16:27 Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:01 Η Kate1914 έγραψε: #117 17-04-24 17:01 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Click για ανάπτυξη... Ε μα αυτός ήταν ο σκοπός, να υπάρχει σασπένς . Νομική μου έχουν πει, και μου το ξαναείπαν πάλι πολύ πρόσφατα μάλιστα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:09 Ο Poirot έγραψε: #118 17-04-24 17:09 Την ίδια θα διάλεγα, δεν θα την αντικαθιστούσα. Αν σπούδαζα και κάτι δεύτερο μπορεί να σπούδαζα και ψυχολογία γιατί μου αρέσει ως ακαδημαϊκό αντικείμενο αλλά μόνο συμπληρωματικά. Τη Νομική δεν θα την άλλαζα. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:16 Ο allall1 έγραψε: #119 17-04-24 19:16 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Click για ανάπτυξη... ειναι ομως μαγκια να λες οτι σπουδασες σεμφε.Εγω ουτε ιστορια-φιλοσοφια δε θα περνουσα εκει. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:39 Ο Ryuzaki έγραψε: #120 17-04-24 19:39 Σίγουρα κάποια μουρατη σχολή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 336 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Geraldsaga cinephilee Searching mimis giorgos5002 Ktr Natallou Ryuzaki pgn foxypup Billokos1 Lydiaaaaaaa mpimpika Leo21 panaman mflam Annat vasilia06 gibi future.nurse.29 jkhkh 98.8%chimpanzee ksidikainero tomftw user37 ggl waakaq Georgiaaa_ woke rseven BlueMaffin Sotiris 12 maria97tt exotic xo Ken antonis97 Annts Kathyyyy! angela_k Eleni123- Girlll20 Vok panosT436 Kitana thepigod762 Steliosgkougkou E.Z demitra sofia07 Hmmytheos mathithsgr ntinosko Stavros o Arkas Indecisive2 VP2005 Pastramis Ilovemycats27 ένας τυχαίος melmel AggelikiGr dmav Schlimazel nicole1982 tsiobieman xristarac V@Per Steliosalm physicscrazy george777 Lathy Christr22 Farmakopoios BiteTheDust kiyoshi Obi-Wan Kenobi math2arch ilias_21 Alessandra Eliza Leo komm Kate1914 Unboxholics Μήτσος10 Εριφύλη Wonderkid Startx0 Scandal constansn IDK3 Joji Than003 marry.pp Neos210 love_to_learn Chrisphys Lifelong Learner Βασιλης1234 allall1 eukleidhs1821 EllieKal Dr. Gl. Luminous EFAKIT JasonPap EVJE blissele Maynard MrDragonboy Paragontas7000 Κλημεντίνη Φινεύς fofo Mhtsaras76 P.Dam. Sotiris.Y Gus Roger10 charmander suaimhneas marilenaaa JohnGreek estrela Opiumred bibliofagos Rene2004 Γιώργος μεγ Aggel0sss carnage bill09876 SKG Nala Panatha mono Alexecon1991 BatGuin NikoBellic Helen06 Frozensun neurogirl thecrazycretan mermaid89 user2727 χημεια4λαιφ Τρελας123 giannhs2001 Dionyshs1 N0b0dy Natsuko fockos Marel astro11 3poulakiakathontai MarcoReus Guhahg5837 spring day Rania0 Fofifofi78 Mariap. QWERTY23 Giii Red Lebron vetas Eri0611 kellypoz1 Libertus clevercat eri548 marianna04 Mariasete Polipolikalos Jimmy20 το κοριτσι του μαη Alexia1 Pharmacist01 Galina Belle26 luisnazariodelima ag97 KyriC Steffie88 Μάρκος Βασίλης lnesb Stelios725 Meow johnsala Ace of Spades MaryLou SlimShady gwgw_5 kasper21 olga123 Λαμπρινηη Reik Mukumbura Nefiki No name andreas2002 ΘανάσοςG4 tzina2002 Revekka J.Cameron the purge Manolo165 elena16 Memetchi Slytherin Tommy_civil StudyFreak04 Αλκης Κ. Viedo Bgpanos stefan Kostis-Palamas Idontknoww Jocaste nucomer Griff tasost Ιωάννα2 TonyMontanaEse Monster Hunter Xristosdimitra iminspain Vold BioChemical T C athinoula jim2015 giorgosp97 jul25 Γιώργος - Κόρινθος ioannaion Prak azula Αριάνα123 Johnman97 rafaela11 Έμμα Dimitris9 Stroka Kostakis45 Unseen skygge Γιωργος15773 Nefh_ don_vito Xristinaqui leo41 PanosBat Greg1900 Scott St11 fay01 Joy uni77 desna challenger ΓιωργοςM mitsos14 igeorgeoikonomo vasilikiant tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Γιατί λογιστική; εμένα μου φάνηκε αντιεπιστημονική και αντιδημιουργική Click για ανάπτυξη... Ενώ τα communication studies, τα οποία σπουδάζω ΤΩΡΑ που είναι ένας αχταρμάς γνώσεων - λίγο δημοσιογραφία, λίγο μάρκετινγκ, λίγο διοίκηση, λίγο informatics, λίγο σχεδίαση γραφικών, λίγο κοινωνιολογία- και γενικά ένα μπασταρδεμένο πτυχίο, είναι πολύ καλύτερα. Και όλα αυτά για να γίνεις HR Manager (μιας και δεν υπάρχει μέλλον στην δημοσιογραφία). Προσωπικά εγώ λόγω αγάπης στα highly engineering Αυτοκίνητα και Μοτοσυκλέτες, θα πήγαινα Θετική με δεδομένο ότι θα έγραφα 18.000 θα επέλεγα τμήματα Πληροφορικής, Μηχανικών Πληροφορικής και Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων και Χημικών Μηχανικών. Τώρα σε πιο κόμματι ακριβώς δεν ξέρω, Αυτό δεν σημαίνει οτί δεν με εξιτάρουν και άλλα αντικείμενα, αν ας πούμε πήγαινα στους ΜΜ θα ασχολιόμουν με εμβιομηχανική και έρευνα στον Ψυχιατρικό τομέα. μετά θα έβαζα τμήματα Γεωπονίας με στόχο είτε την Φυτική Παραγωγή και τα Βιοκαύσιμα είτε την Γεωργική Μηχανική και τα Γεωργικά Μηχανήματα, και μετά λόγω απωθημένου με την Γεωγραφία την αντίστοιχη σχολή. Όχι δεν πιστεύω οτί θα γίνω ο επόμενος Adrian Newey ή ο επόμενος Ross Brawn, άλλα θα ήθελα, μετά την σχολή να κάνω κατατακτήριες ή ξανά πανελλήνιες για αυτές τις σχολές.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 00:55 Η Kate1914 έγραψε: #115 17-04-24 00:55 Σίγουρα όχι φυσικό πάντως. Είτε Ευελπίδων, ή μάλλον θα πήγαινα θεωρητική να προσπαθήσω για αυτό που μου έλεγαν μια ζωή ότι μου ταιριάζει. Τι μπούφος που δεν άκουγα, ήθελα και θετική τρομάρα μου. carnage Νεοφερμένο μέλος Ο carnage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 16:27 Ο carnage έγραψε: #116 17-04-24 16:27 Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:01 Η Kate1914 έγραψε: #117 17-04-24 17:01 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Click για ανάπτυξη... Ε μα αυτός ήταν ο σκοπός, να υπάρχει σασπένς . Νομική μου έχουν πει, και μου το ξαναείπαν πάλι πολύ πρόσφατα μάλιστα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:09 Ο Poirot έγραψε: #118 17-04-24 17:09 Την ίδια θα διάλεγα, δεν θα την αντικαθιστούσα. Αν σπούδαζα και κάτι δεύτερο μπορεί να σπούδαζα και ψυχολογία γιατί μου αρέσει ως ακαδημαϊκό αντικείμενο αλλά μόνο συμπληρωματικά. Τη Νομική δεν θα την άλλαζα. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:16 Ο allall1 έγραψε: #119 17-04-24 19:16 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Click για ανάπτυξη... ειναι ομως μαγκια να λες οτι σπουδασες σεμφε.Εγω ουτε ιστορια-φιλοσοφια δε θα περνουσα εκει. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:39 Ο Ryuzaki έγραψε: #120 17-04-24 19:39 Σίγουρα κάποια μουρατη σχολή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 336 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Geraldsaga cinephilee Searching mimis giorgos5002 Ktr Natallou Ryuzaki pgn foxypup Billokos1 Lydiaaaaaaa mpimpika Leo21 panaman mflam Annat vasilia06 gibi future.nurse.29 jkhkh 98.8%chimpanzee ksidikainero tomftw user37 ggl waakaq Georgiaaa_ woke rseven BlueMaffin Sotiris 12 maria97tt exotic xo Ken antonis97 Annts Kathyyyy! angela_k Eleni123- Girlll20 Vok panosT436 Kitana thepigod762 Steliosgkougkou E.Z demitra sofia07 Hmmytheos mathithsgr ntinosko Stavros o Arkas Indecisive2 VP2005 Pastramis Ilovemycats27 ένας τυχαίος melmel AggelikiGr dmav Schlimazel nicole1982 tsiobieman xristarac V@Per Steliosalm physicscrazy george777 Lathy Christr22 Farmakopoios BiteTheDust kiyoshi Obi-Wan Kenobi math2arch ilias_21 Alessandra Eliza Leo komm Kate1914 Unboxholics Μήτσος10 Εριφύλη Wonderkid Startx0 Scandal constansn IDK3 Joji Than003 marry.pp Neos210 love_to_learn Chrisphys Lifelong Learner Βασιλης1234 allall1 eukleidhs1821 EllieKal Dr. Gl. Luminous EFAKIT JasonPap EVJE blissele Maynard MrDragonboy Paragontas7000 Κλημεντίνη Φινεύς fofo Mhtsaras76 P.Dam. Sotiris.Y Gus Roger10 charmander suaimhneas marilenaaa JohnGreek estrela Opiumred bibliofagos Rene2004 Γιώργος μεγ Aggel0sss carnage bill09876 SKG Nala Panatha mono Alexecon1991 BatGuin NikoBellic Helen06 Frozensun neurogirl thecrazycretan mermaid89 user2727 χημεια4λαιφ Τρελας123 giannhs2001 Dionyshs1 N0b0dy Natsuko fockos Marel astro11 3poulakiakathontai MarcoReus Guhahg5837 spring day Rania0 Fofifofi78 Mariap. QWERTY23 Giii Red Lebron vetas Eri0611 kellypoz1 Libertus clevercat eri548 marianna04 Mariasete Polipolikalos Jimmy20 το κοριτσι του μαη Alexia1 Pharmacist01 Galina Belle26 luisnazariodelima ag97 KyriC Steffie88 Μάρκος Βασίλης lnesb Stelios725 Meow johnsala Ace of Spades MaryLou SlimShady gwgw_5 kasper21 olga123 Λαμπρινηη Reik Mukumbura Nefiki No name andreas2002 ΘανάσοςG4 tzina2002 Revekka J.Cameron the purge Manolo165 elena16 Memetchi Slytherin Tommy_civil StudyFreak04 Αλκης Κ. Viedo Bgpanos stefan Kostis-Palamas Idontknoww Jocaste nucomer Griff tasost Ιωάννα2 TonyMontanaEse Monster Hunter Xristosdimitra iminspain Vold BioChemical T C athinoula jim2015 giorgosp97 jul25 Γιώργος - Κόρινθος ioannaion Prak azula Αριάνα123 Johnman97 rafaela11 Έμμα Dimitris9 Stroka Kostakis45 Unseen skygge Γιωργος15773 Nefh_ don_vito Xristinaqui leo41 PanosBat Greg1900 Scott St11 fay01 Joy uni77 desna challenger ΓιωργοςM mitsos14 igeorgeoikonomo vasilikiant tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σίγουρα όχι φυσικό πάντως. Είτε Ευελπίδων, ή μάλλον θα πήγαινα θεωρητική να προσπαθήσω για αυτό που μου έλεγαν μια ζωή ότι μου ταιριάζει. Τι μπούφος που δεν άκουγα, ήθελα και θετική τρομάρα μου.
carnage Νεοφερμένο μέλος Ο carnage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 16:27 Ο carnage έγραψε: #116 17-04-24 16:27 Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:01 Η Kate1914 έγραψε: #117 17-04-24 17:01 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Click για ανάπτυξη... Ε μα αυτός ήταν ο σκοπός, να υπάρχει σασπένς . Νομική μου έχουν πει, και μου το ξαναείπαν πάλι πολύ πρόσφατα μάλιστα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:09 Ο Poirot έγραψε: #118 17-04-24 17:09 Την ίδια θα διάλεγα, δεν θα την αντικαθιστούσα. Αν σπούδαζα και κάτι δεύτερο μπορεί να σπούδαζα και ψυχολογία γιατί μου αρέσει ως ακαδημαϊκό αντικείμενο αλλά μόνο συμπληρωματικά. Τη Νομική δεν θα την άλλαζα. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:16 Ο allall1 έγραψε: #119 17-04-24 19:16 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Click για ανάπτυξη... ειναι ομως μαγκια να λες οτι σπουδασες σεμφε.Εγω ουτε ιστορια-φιλοσοφια δε θα περνουσα εκει. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:39 Ο Ryuzaki έγραψε: #120 17-04-24 19:39 Σίγουρα κάποια μουρατη σχολή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 336 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Geraldsaga cinephilee Searching mimis giorgos5002 Ktr Natallou Ryuzaki pgn foxypup Billokos1 Lydiaaaaaaa mpimpika Leo21 panaman mflam Annat vasilia06 gibi future.nurse.29 jkhkh 98.8%chimpanzee ksidikainero tomftw user37 ggl waakaq Georgiaaa_ woke rseven BlueMaffin Sotiris 12 maria97tt exotic xo Ken antonis97 Annts Kathyyyy! angela_k Eleni123- Girlll20 Vok panosT436 Kitana thepigod762 Steliosgkougkou E.Z demitra sofia07 Hmmytheos mathithsgr ntinosko Stavros o Arkas Indecisive2 VP2005 Pastramis Ilovemycats27 ένας τυχαίος melmel AggelikiGr dmav Schlimazel nicole1982 tsiobieman xristarac V@Per Steliosalm physicscrazy george777 Lathy Christr22 Farmakopoios BiteTheDust kiyoshi Obi-Wan Kenobi math2arch ilias_21 Alessandra Eliza Leo komm Kate1914 Unboxholics Μήτσος10 Εριφύλη Wonderkid Startx0 Scandal constansn IDK3 Joji Than003 marry.pp Neos210 love_to_learn Chrisphys Lifelong Learner Βασιλης1234 allall1 eukleidhs1821 EllieKal Dr. Gl. Luminous EFAKIT JasonPap EVJE blissele Maynard MrDragonboy Paragontas7000 Κλημεντίνη Φινεύς fofo Mhtsaras76 P.Dam. Sotiris.Y Gus Roger10 charmander suaimhneas marilenaaa JohnGreek estrela Opiumred bibliofagos Rene2004 Γιώργος μεγ Aggel0sss carnage bill09876 SKG Nala Panatha mono Alexecon1991 BatGuin NikoBellic Helen06 Frozensun neurogirl thecrazycretan mermaid89 user2727 χημεια4λαιφ Τρελας123 giannhs2001 Dionyshs1 N0b0dy Natsuko fockos Marel astro11 3poulakiakathontai MarcoReus Guhahg5837 spring day Rania0 Fofifofi78 Mariap. QWERTY23 Giii Red Lebron vetas Eri0611 kellypoz1 Libertus clevercat eri548 marianna04 Mariasete Polipolikalos Jimmy20 το κοριτσι του μαη Alexia1 Pharmacist01 Galina Belle26 luisnazariodelima ag97 KyriC Steffie88 Μάρκος Βασίλης lnesb Stelios725 Meow johnsala Ace of Spades MaryLou SlimShady gwgw_5 kasper21 olga123 Λαμπρινηη Reik Mukumbura Nefiki No name andreas2002 ΘανάσοςG4 tzina2002 Revekka J.Cameron the purge Manolo165 elena16 Memetchi Slytherin Tommy_civil StudyFreak04 Αλκης Κ. Viedo Bgpanos stefan Kostis-Palamas Idontknoww Jocaste nucomer Griff tasost Ιωάννα2 TonyMontanaEse Monster Hunter Xristosdimitra iminspain Vold BioChemical T C athinoula jim2015 giorgosp97 jul25 Γιώργος - Κόρινθος ioannaion Prak azula Αριάνα123 Johnman97 rafaela11 Έμμα Dimitris9 Stroka Kostakis45 Unseen skygge Γιωργος15773 Nefh_ don_vito Xristinaqui leo41 PanosBat Greg1900 Scott St11 fay01 Joy uni77 desna challenger ΓιωργοςM mitsos14 igeorgeoikonomo vasilikiant tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:01 Η Kate1914 έγραψε: #117 17-04-24 17:01 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Click για ανάπτυξη... Ε μα αυτός ήταν ο σκοπός, να υπάρχει σασπένς . Νομική μου έχουν πει, και μου το ξαναείπαν πάλι πολύ πρόσφατα μάλιστα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:09 Ο Poirot έγραψε: #118 17-04-24 17:09 Την ίδια θα διάλεγα, δεν θα την αντικαθιστούσα. Αν σπούδαζα και κάτι δεύτερο μπορεί να σπούδαζα και ψυχολογία γιατί μου αρέσει ως ακαδημαϊκό αντικείμενο αλλά μόνο συμπληρωματικά. Τη Νομική δεν θα την άλλαζα. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:16 Ο allall1 έγραψε: #119 17-04-24 19:16 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Click για ανάπτυξη... ειναι ομως μαγκια να λες οτι σπουδασες σεμφε.Εγω ουτε ιστορια-φιλοσοφια δε θα περνουσα εκει. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:39 Ο Ryuzaki έγραψε: #120 17-04-24 19:39 Σίγουρα κάποια μουρατη σχολή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 336 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Geraldsaga cinephilee Searching mimis giorgos5002 Ktr Natallou Ryuzaki pgn foxypup Billokos1 Lydiaaaaaaa mpimpika Leo21 panaman mflam Annat vasilia06 gibi future.nurse.29 jkhkh 98.8%chimpanzee ksidikainero tomftw user37 ggl waakaq Georgiaaa_ woke rseven BlueMaffin Sotiris 12 maria97tt exotic xo Ken antonis97 Annts Kathyyyy! angela_k Eleni123- Girlll20 Vok panosT436 Kitana thepigod762 Steliosgkougkou E.Z demitra sofia07 Hmmytheos mathithsgr ntinosko Stavros o Arkas Indecisive2 VP2005 Pastramis Ilovemycats27 ένας τυχαίος melmel AggelikiGr dmav Schlimazel nicole1982 tsiobieman xristarac V@Per Steliosalm physicscrazy george777 Lathy Christr22 Farmakopoios BiteTheDust kiyoshi Obi-Wan Kenobi math2arch ilias_21 Alessandra Eliza Leo komm Kate1914 Unboxholics Μήτσος10 Εριφύλη Wonderkid Startx0 Scandal constansn IDK3 Joji Than003 marry.pp Neos210 love_to_learn Chrisphys Lifelong Learner Βασιλης1234 allall1 eukleidhs1821 EllieKal Dr. Gl. Luminous EFAKIT JasonPap EVJE blissele Maynard MrDragonboy Paragontas7000 Κλημεντίνη Φινεύς fofo Mhtsaras76 P.Dam. Sotiris.Y Gus Roger10 charmander suaimhneas marilenaaa JohnGreek estrela Opiumred bibliofagos Rene2004 Γιώργος μεγ Aggel0sss carnage bill09876 SKG Nala Panatha mono Alexecon1991 BatGuin NikoBellic Helen06 Frozensun neurogirl thecrazycretan mermaid89 user2727 χημεια4λαιφ Τρελας123 giannhs2001 Dionyshs1 N0b0dy Natsuko fockos Marel astro11 3poulakiakathontai MarcoReus Guhahg5837 spring day Rania0 Fofifofi78 Mariap. QWERTY23 Giii Red Lebron vetas Eri0611 kellypoz1 Libertus clevercat eri548 marianna04 Mariasete Polipolikalos Jimmy20 το κοριτσι του μαη Alexia1 Pharmacist01 Galina Belle26 luisnazariodelima ag97 KyriC Steffie88 Μάρκος Βασίλης lnesb Stelios725 Meow johnsala Ace of Spades MaryLou SlimShady gwgw_5 kasper21 olga123 Λαμπρινηη Reik Mukumbura Nefiki No name andreas2002 ΘανάσοςG4 tzina2002 Revekka J.Cameron the purge Manolo165 elena16 Memetchi Slytherin Tommy_civil StudyFreak04 Αλκης Κ. Viedo Bgpanos stefan Kostis-Palamas Idontknoww Jocaste nucomer Griff tasost Ιωάννα2 TonyMontanaEse Monster Hunter Xristosdimitra iminspain Vold BioChemical T C athinoula jim2015 giorgosp97 jul25 Γιώργος - Κόρινθος ioannaion Prak azula Αριάνα123 Johnman97 rafaela11 Έμμα Dimitris9 Stroka Kostakis45 Unseen skygge Γιωργος15773 Nefh_ don_vito Xristinaqui leo41 PanosBat Greg1900 Scott St11 fay01 Joy uni77 desna challenger ΓιωργοςM mitsos14 igeorgeoikonomo vasilikiant tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Click για ανάπτυξη... Ε μα αυτός ήταν ο σκοπός, να υπάρχει σασπένς . Νομική μου έχουν πει, και μου το ξαναείπαν πάλι πολύ πρόσφατα μάλιστα.
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 17:09 Ο Poirot έγραψε: #118 17-04-24 17:09 Την ίδια θα διάλεγα, δεν θα την αντικαθιστούσα. Αν σπούδαζα και κάτι δεύτερο μπορεί να σπούδαζα και ψυχολογία γιατί μου αρέσει ως ακαδημαϊκό αντικείμενο αλλά μόνο συμπληρωματικά. Τη Νομική δεν θα την άλλαζα. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:16 Ο allall1 έγραψε: #119 17-04-24 19:16 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Click για ανάπτυξη... ειναι ομως μαγκια να λες οτι σπουδασες σεμφε.Εγω ουτε ιστορια-φιλοσοφια δε θα περνουσα εκει. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:39 Ο Ryuzaki έγραψε: #120 17-04-24 19:39 Σίγουρα κάποια μουρατη σχολή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 336 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Geraldsaga cinephilee Searching mimis giorgos5002 Ktr Natallou Ryuzaki pgn foxypup Billokos1 Lydiaaaaaaa mpimpika Leo21 panaman mflam Annat vasilia06 gibi future.nurse.29 jkhkh 98.8%chimpanzee ksidikainero tomftw user37 ggl waakaq Georgiaaa_ woke rseven BlueMaffin Sotiris 12 maria97tt exotic xo Ken antonis97 Annts Kathyyyy! angela_k Eleni123- Girlll20 Vok panosT436 Kitana thepigod762 Steliosgkougkou E.Z demitra sofia07 Hmmytheos mathithsgr ntinosko Stavros o Arkas Indecisive2 VP2005 Pastramis Ilovemycats27 ένας τυχαίος melmel AggelikiGr dmav Schlimazel nicole1982 tsiobieman xristarac V@Per Steliosalm physicscrazy george777 Lathy Christr22 Farmakopoios BiteTheDust kiyoshi Obi-Wan Kenobi math2arch ilias_21 Alessandra Eliza Leo komm Kate1914 Unboxholics Μήτσος10 Εριφύλη Wonderkid Startx0 Scandal constansn IDK3 Joji Than003 marry.pp Neos210 love_to_learn Chrisphys Lifelong Learner Βασιλης1234 allall1 eukleidhs1821 EllieKal Dr. Gl. Luminous EFAKIT JasonPap EVJE blissele Maynard MrDragonboy Paragontas7000 Κλημεντίνη Φινεύς fofo Mhtsaras76 P.Dam. Sotiris.Y Gus Roger10 charmander suaimhneas marilenaaa JohnGreek estrela Opiumred bibliofagos Rene2004 Γιώργος μεγ Aggel0sss carnage bill09876 SKG Nala Panatha mono Alexecon1991 BatGuin NikoBellic Helen06 Frozensun neurogirl thecrazycretan mermaid89 user2727 χημεια4λαιφ Τρελας123 giannhs2001 Dionyshs1 N0b0dy Natsuko fockos Marel astro11 3poulakiakathontai MarcoReus Guhahg5837 spring day Rania0 Fofifofi78 Mariap. QWERTY23 Giii Red Lebron vetas Eri0611 kellypoz1 Libertus clevercat eri548 marianna04 Mariasete Polipolikalos Jimmy20 το κοριτσι του μαη Alexia1 Pharmacist01 Galina Belle26 luisnazariodelima ag97 KyriC Steffie88 Μάρκος Βασίλης lnesb Stelios725 Meow johnsala Ace of Spades MaryLou SlimShady gwgw_5 kasper21 olga123 Λαμπρινηη Reik Mukumbura Nefiki No name andreas2002 ΘανάσοςG4 tzina2002 Revekka J.Cameron the purge Manolo165 elena16 Memetchi Slytherin Tommy_civil StudyFreak04 Αλκης Κ. Viedo Bgpanos stefan Kostis-Palamas Idontknoww Jocaste nucomer Griff tasost Ιωάννα2 TonyMontanaEse Monster Hunter Xristosdimitra iminspain Vold BioChemical T C athinoula jim2015 giorgosp97 jul25 Γιώργος - Κόρινθος ioannaion Prak azula Αριάνα123 Johnman97 rafaela11 Έμμα Dimitris9 Stroka Kostakis45 Unseen skygge Γιωργος15773 Nefh_ don_vito Xristinaqui leo41 PanosBat Greg1900 Scott St11 fay01 Joy uni77 desna challenger ΓιωργοςM mitsos14 igeorgeoikonomo vasilikiant tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Την ίδια θα διάλεγα, δεν θα την αντικαθιστούσα. Αν σπούδαζα και κάτι δεύτερο μπορεί να σπούδαζα και ψυχολογία γιατί μου αρέσει ως ακαδημαϊκό αντικείμενο αλλά μόνο συμπληρωματικά. Τη Νομική δεν θα την άλλαζα.
allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:16 Ο allall1 έγραψε: #119 17-04-24 19:16 Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Click για ανάπτυξη... ειναι ομως μαγκια να λες οτι σπουδασες σεμφε.Εγω ουτε ιστορια-φιλοσοφια δε θα περνουσα εκει. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:39 Ο Ryuzaki έγραψε: #120 17-04-24 19:39 Σίγουρα κάποια μουρατη σχολή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από carnage: Τί σου έλεγαν ότι σου ταιριάζει? Μας άφησες με την περιέργεια. Τί να πούμε και εμείς, που σπουδάσαμε ΣΕΜΦΕ? Και Φυσική και Μαθηματικά και Μηχανική και Πληροφορική και Ιστορία - Φιλοσοφία. Όλα σε ένα. Click για ανάπτυξη... ειναι ομως μαγκια να λες οτι σπουδασες σεμφε.Εγω ουτε ιστορια-φιλοσοφια δε θα περνουσα εκει.
Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 17 Απριλίου 2024 στις 19:39 Ο Ryuzaki έγραψε: #120 17-04-24 19:39 Σίγουρα κάποια μουρατη σχολή.