Τι σκοπεύετε να κάνετε τα Χριστούγεννα;

:clapup:Τι ωραία εύχομαι να περάσεις τέλεια . εγώ αύριο γίνομαι 16 θα φάω και τούρτα yesssssss

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τριήμερο στην Ορεινή Γορτυνία με 20 km πεζοπορία στο βουνό :D Τι άλλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

arOzgQ5_700b-1.jpg

attachmentphpattachmentid62048stc1d14825-1.jpg

attachmentphpattachmentid62049stc1d14825-1.jpg

attachmentphpattachmentid62050stc1d14825-1.jpg

Συνημμένα

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    356,7 KB · Εμφανίσεις: 397
  • Capture1.PNG
    Capture1.PNG
    320,1 KB · Εμφανίσεις: 367
  • Capture2.PNG
    Capture2.PNG
    137,5 KB · Εμφανίσεις: 388
  • Capture3.PNG
    Capture3.PNG
    65,2 KB · Εμφανίσεις: 145
:santa::santa::santa::santa:Όλοι τέλεια θα περάσουμε άντε καλές γιορτές και ότι επιθυμητε .Αυριο έχω και γενέθλια γίνομαι 16 και στις 6 /1/17 γιορτή

Έχουμε ένα τραπέζι και μετά έχω μια μεγάλη/ σημαντική/ πολύωρη επίσκεψη να πάω! Ανυπομονώ ήδη!

:santa::santa::santa::santa:Όλοι τέλεια θα περάσουμε άντε καλές γιορτές και ότι επιθυμητε .Αυριο έχω και γενέθλια γίνομαι 16 και στις 6 /1/17 γιορτή

Χρόνια σου Πολλά λοιπόν, να τα εκατοστήσεις:clapup::clapup:
και να'χεις πάντα στη ζωή
όσα καλά θελήσεις
2lbkos0_orig-1.gif

ευχαριστω παρα πολυ και σε εσενα ευχομαι τα καλυτερα

Εμείς κόψαμε τέσσερις πίτες τις δυο φορες (μια την πρωτοχρονιά στις 12.10 μετά την αλλαγή του χρόνου ) και την άλλη σήμερα το κέρδισα εγώ μια φορά έπεσε στο κομμάτι της Παναγίας και μια στην θεία μου .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back