Elpi-da
Νεοφερμένο μέλος

2)Ποιο πραγμα σας αρεσει σ'αυτο πιο πολυ??

Υ.Σ Εκφραστητε ελευθερα...!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

giorgakisss
Εκκολαπτόμενο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Zaraki
Δραστήριο μέλος

akiroskirios
Δραστήριο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Έχω αντίθετη γνώμη... και δεν έχω την όρεξη να την αναλύσω...
Παιδια με ολο το σεβασμο,επειδη ειμαι κι εγω απο πολυ παλια εδω,κι ειπα πως ηταν επιλογη μου να παραμεινω,εχω να πω το εξης:Για οποιον δε σημαινει κατι το forum,ειναι δηλαδη χάσιμο χρονου,αν ο ίδιος (ανουσια για μενα) συνεχιζει να ειναι ενεργο μέλος,τουλαχιστον δε βρισκω το λογο να το υποτιμα δημοσίως αναπολώντας παλιοτερες εποχες.Δημοκρατια εxουμε,καθε αποψη δεκτη,αλλα αδυνατώ να καταλαβω το λογο.Μου φαινεται περιεργο που μελη που συμμετεχουν στις συζητησεις,και κερδιζουν,ειτε αμεσα,ειτε εμμεσα απο αυτο(αλλιως δε θα το εκαναν)λενε πως το site σημαινε πολλα στο παρελθον(η παλιά).Ο τονισμος στην τελευταια λεξη δειχνει σε εμενα που το διαβαζω καποιου ειδους αντιθεση με το παρων.Καλώς ή κακώς,ορισμενα πραγματα αλλάζουν.Ειτε προσαρμοζομαστε,είτε τα απορριπτουμε.Δεν λεω σε καποιον "φυγε απο τη σελιδα αν δε σου αρεσει",αλλα δεν μπορω να πω οτι ειναι και σωστη αυτη η απορριψη.Προσφατα ανακαλυψα ενα βιντεακι στο youtube με τιτλο "ischool-ενα forum που αξιζε"(ασχετο αλλα επεκτεινω τη συζητηση)Σχετικα με αυτο εχω απλα να πω οτι όποιος το εφτιαξε,ή δεν ξερει να συγκρατεί τη θλιψη (?) του,ή έχει αλλου είδους σκοπους.Θα συμφωνησω με την απο πανω.Παλια κατι σημαινε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Ήρθε η στιγμή, το ischool να "αλλάξει χέρια". Ο petros (scandal), δεν ηγείτο πια το site και σε λίγο το ischool, λογικά, θα έκλεινε. Έτσι, το e-steki, έδωσε χείρα βοηθείας στο ischool, ώστε να μην κλείσει (Αυτό, το είχα διαβάσει στο θέμα: Σας αρέσει το ανανεωμένο ischool;, ήταν το τελευταίο μήνυμα, νομίζω.

Αύγουστος του 2010, αποφασίζω να γίνω μέλος (άργησα λίγο, ε;

Ελπίζω, το ischool να συνεχίσει, την "καλή δουλειά". Τώρα, εκτός του ischool, είμαι μέλος του Chat & Fun και του e-steki, αλλά μπαίνω περισσότερο, στο ischool

ΥΓ. Ευχαριστώ που διαβάσατε το συγκεκριμένο, post!

Zaraki
Δραστήριο μέλος

Με παρεξηγησες αλλα και εγω δεν το εξεφρασα σωστα.Για να γινω σαφης, παλαιοτερα το φορουμ το ειχα πολυ ψηλα στην εκτιμηση μου και το εβλεπα κατι κοντα σε διαδυκτιακη παρεα.Πλεον αυτο δεν ισχυει, γι αυτο αποχωρησα προσωρινα για αρκετους μηνες και γι αυτο θα αποχωρησω μονιμα καποια στιγμη.Απλα τωρα εχω υπερβολικα πολυ ελευθερο χρονο και σαν ανθρωπος και εγω βαριεμαι αρα χρησιμοποιω το ischool για να περασει η ωρα.Η διαφορα με τοτε ειναι οτι τωτα το βλεπω σαν ολα τα αλλα φορουμ που υπαρχουν.Παιδια με ολο το σεβασμο,επειδη ειμαι κι εγω απο πολυ παλια εδω,κι ειπα πως ηταν επιλογη μου να παραμεινω,εχω να πω το εξης:Για οποιον δε σημαινει κατι το forum,ειναι δηλαδη χάσιμο χρονου,αν ο ίδιος (ανουσια για μενα) συνεχιζει να ειναι ενεργο μέλος,τουλαχιστον δε βρισκω το λογο να το υποτιμα δημοσίως αναπολώντας παλιοτερες εποχες.Δημοκρατια εxουμε,καθε αποψη δεκτη,αλλα αδυνατώ να καταλαβω το λογο.Μου φαινεται περιεργο που μελη που συμμετεχουν στις συζητησεις,και κερδιζουν,ειτε αμεσα,ειτε εμμεσα απο αυτο(αλλιως δε θα το εκαναν)λενε πως το site σημανε πολλα στο παρελθον(η παλιά).Ο τονισμος στην τελευταια λεξη δειχνει σε εμενα που το διαβαζω καποιου ειδους αντιθεση με το παρων.Καλώς ή κακώς,ορισμενα πραγματα αλλάζουν.Ειτε προσαρμοζομαστε,είτε τα απορριπτουμε.Δεν λεω σε καποιον "φυγε απο τη σελιδα αν δε σου αρεσει",αλλα δεν μπορω να πω οτι ειναι και σωστη αυτη η απορριψη.Προσφατα ανακαλυψα ενα βιντεακι στο youtube με τιτλο "ischool-ενα forum που αξιζε"(ασχετο αλλα επεκτεινω τη συζητηση)Σχετικα με αυτο εχω απλα να πω οτι όποιος το εφτιαξε,ή δεν ξερει να συγκρατεί τη θλιψη (?) του,ή έχει αλλου είδους σκοπους.
Το αλλο ποστ μου δεν ειχε στοχο να υποτιμησει το φορουμ.Εχω αποδεχτει τις αλλαγες και δεν σκοπευω να τις θιξω δημοσια ουτε να κανω συγκριση παρον vs παρελθον.Εξεφρασα μια αποψη, end of story.Αν ενοχλει, ας διαγραφει το μηνυμα, δεν ηθελα να δημιουργηθει θεμα

Athinoul@91
Δραστήριο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Με παρεξηγησες αλλα και εγω δεν το εξεφρασα σωστα.Για να γινω σαφης, παλαιοτερα το φορουμ το ειχα πολυ ψηλα στην εκτιμηση μου και το εβλεπα κατι κοντα σε διαδυκτιακη παρεα.Πλεον αυτο δεν ισχυει, γι αυτο αποχωρησα προσωρινα για αρκετους μηνες και γι αυτο θα αποχωρησω μονιμα καποια στιγμη.Απλα τωρα εχω υπερβολικα πολυ ελευθερο χρονο και σαν ανθρωπος και εγω βαριεμαι αρα χρησιμοποιω το ischool για να περασει η ωρα.Η διαφορα με τοτε ειναι οτι τωτα το βλεπω σαν ολα τα αλλα φορουμ που υπαρχουν.
Το αλλο ποστ μου δεν ειχε στοχο να υποτιμησει το φορουμ.Εχω αποδεχτει τις αλλαγες και δεν σκοπευω να τις θιξω δημοσια ουτε να κανω συγκριση παρον vs παρελθον.Εξεφρασα μια αποψη, end of story.Αν ενοχλει, ας διαγραφει το μηνυμα, δεν ηθελα να δημιουργηθει θεμα![]()
Zaraki,εγω σε ρωτησα ως Γιαννης.Το site δεν ειναι δικο μου για να διαγραφω οτι δε μου αρεσει,ουτε θα θελα να ξυπνησω ενα πρωι και να βλεπω παντου Γιαννηδες.Αν το καλοσκεφτεις,το site δεν εχει αλλαξει παρα ελαχιστα,προστεθηκαν καποιε διαφημησεις που το βοηθουν να διατηρηθει,και μπαινουν μελη απο αλλα φορουμ.Η αποψη οτι η σελιδα δεν υπαρχει πλεον,και λοπα και λοιπα,αλλα και καποιοι με ακυρα προφιλ που μπαινουν μεσα για να το υποβαθμισουν,μονο τυχαια γεγονοτα δεν ειναι για μενα.Απο κει και περα,καθε αποψη δεκτη,αρκει να μην προκαλει προβληματα (δεν αναφερομαι σε σενα)
nPb
Επιφανές μέλος

Μέχρι τον Σεπτέμβριο κλείνω ένα χρόνο σαν νέο μέλος. Το φόρουμ το ανακάλυψα τυχαία παλιότερα για ένα θέμα που αφορούσε την επιστήμη μου και με αφορούσε. Γράφτηκα όμως πέρυσι γιατί ήθελα να εκφράσω την άποψή μου. Με κάποια άτομα (μετρημένα στα δάχτυλα) γνωρίστηκα και δέσαμε...και εκτός φόρουμ. Τα πρώτα άτομα που γνώρισα εδώ ήταν ο amalfi και η rewial. Γενικά όλο το φόρουμ με ενέταξε στην μεγάλη παρέα. Στο παλιό ischool, όσο το πρόλαβα, έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις είτε ήσυχα, είτε με ένταση (για την οποία διακρίνομαι...χαχα). Βέβαια απέκτησα και "εχθρούς". Τι να κάνουμε; Αυτός είμαι. Σε όποιον αρέσω. Πάντα έμαθα να λέω την άποψή μου, με οποιοδήποτε κόστος. Πάντως και το νέο ischool είναι πολύ καλό φόρουμ, κάτι πρωτοποριακό και κυρίως γεμάτο ζωντάνια. Το αν θα μείνω ενεργό μέλος ή όχι, θα το δείξει η επόμενη χρονιά. Συνεχίζω με θετικές εντυπώσεις και με λίγες πικρές αναμνήσεις. Οι θετικές εντυπώσεις είναι περισσότερες. Θα μου άρεσε όλοι εμείς να κρατήσουμε την όποια επαφή μας για πάντα ακόμη και όταν γεράσουμε. Τι πιο ωραίο πράγμα να βρίζομαι ή να πετάω σπόντες με τον prion ή τον akiroskirios στα 70 μας χρόνια;

Καλή συνέχεια στην ηλεκτρονική παρέα μας.

nikmil
Εκκολαπτόμενο μέλος

Zaraki
Δραστήριο μέλος

Δεν θελω να μιλησω για τα πραγματα που με ενοχλησαν και με ενοχλουν.Τα ειπα τοτε και τελειωσε το θεμα.Αν ξαναμιλησω τωρα μονο καβγαδες θα δημιουργηθουν.Dont cry over spilt milk λενε οι φιλοι μας οι Αγγλοι.Δεν υποστηριζω παντως πως η σελιδα δεν υπαρχει πια.Zaraki,εγω σε ρωτησα ως Γιαννης.Το site δεν ειναι δικο μου για να διαγραφω οτι δε μου αρεσει,ουτε θα θελα να ξυπνησω ενα πρωι και να βλεπω παντου Γιαννηδες.Αν το καλοσκεφτεις,το site δεν εχει αλλαξει παρα ελαχιστα,προστεθηκαν καποιε διαφημησεις που το βοηθουν να διατηρηθει,και μπαινουν μελη απο αλλα φορουμ.Η αποψη οτι η σελιδα δεν υπαρχει πλεον,και λοπα και λοιπα,αλλα και καποιοι με ακυρα προφιλ που μπαινουν μεσα για να το υποβαθμισουν,μονο τυχαια γεγονοτα δεν ειναι για μενα.Απο κει και περα,καθε αποψη δεκτη,αρκει να μην προκαλει προβληματα (δεν αναφερομαι σε σενα)
Το φορουμ ως φορουμ ειναι καλο,διαθετει πολλα μελη και το σημαντικοτερο διαθετει πολλα καλα μελη.Του ευχομαι να συνεχισει ακομα πιο επιτυχημενα.
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Παιδια με ολο το σεβασμο,επειδη ειμαι κι εγω απο πολυ παλια εδω,κι ειπα πως ηταν επιλογη μου να παραμεινω,εχω να πω το εξης:Για οποιον δε σημαινει κατι το forum,ειναι δηλαδη χάσιμο χρονου,αν ο ίδιος (ανουσια για μενα) συνεχιζει να ειναι ενεργο μέλος,τουλαχιστον δε βρισκω το λογο να το υποτιμα δημοσίως αναπολώντας παλιοτερες εποχες.Δημοκρατια εxουμε,καθε αποψη δεκτη,αλλα αδυνατώ να καταλαβω το λογο.Μου φαινεται περιεργο που μελη που συμμετεχουν στις συζητησεις,και κερδιζουν,ειτε αμεσα,ειτε εμμεσα απο αυτο(αλλιως δε θα το εκαναν)λενε πως το site σημαινε πολλα στο παρελθον(η παλιά).Ο τονισμος στην τελευταια λεξη δειχνει σε εμενα που το διαβαζω καποιου ειδους αντιθεση με το παρων.Καλώς ή κακώς,ορισμενα πραγματα αλλάζουν.Ειτε προσαρμοζομαστε,είτε τα απορριπτουμε.Δεν λεω σε καποιον "φυγε απο τη σελιδα αν δε σου αρεσει",αλλα δεν μπορω να πω οτι ειναι και σωστη αυτη η απορριψη.Προσφατα ανακαλυψα ενα βιντεακι στο youtube με τιτλο "ischool-ενα forum που αξιζε"(ασχετο αλλα επεκτεινω τη συζητηση)Σχετικα με αυτο εχω απλα να πω οτι όποιος το εφτιαξε,ή δεν ξερει να συγκρατεί τη θλιψη (?) του,ή έχει αλλου είδους σκοπους.
Το βιντεάκι στο youtube το έχει κάνει μέλος που τώρα είναι mod υπ όψη αυτό

Όσο για μένα;Εγώ γράφτηκα στο ischool τον Ιανουάριο του 2008 και μπορώ να πω ότι όλη εκείνη η πρώτη χρονιά ήταν και η καλύτερη του.Από άποψη τόσο μελών όσο και ποιότητας.Ήταν πολύ προσωπικά τα πράγματα γεγονός που μου άρεσε.Τώρα εγω είμαι εδώ κυρίως για τα διάφορα θέματα που μπορώ να διαβάσω και τα λίγα μέλη που μπορώ να χαζολογήσω κάτι.Δηλαδή δεν ισχύει ότι είναι το ιντερνετικό σπίτι μου όπως παλιά όχι μόνο για την εν λόγω σελίδα αλλά γενικότερα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.