leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

και πολυ καλα κανειςπαρ'οτι δεν ειμαι φαν του αλκοολ και πινω πολυ σπανια,λατρευω ωστοσο την μπυρα![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Μπύρα μόνο στα μεταλλάδικα.

leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος

γερο ποτηρι η κοπελια!Άπειρο κρασί (κυρίως λευκό), κάτι ούζα από τις 11.30 το πρωί και τσίπουρα το βράδυ.
![]()

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

![]()
Α,κακώς,να μην πηγαίνεις σε τέτοια μέρη.Κυκλοφορούν κάτι μυστήριοι τύποι με πολλά μούσια.

nPb
Επιφανές μέλος

Υ.Γ.: Απεχθάνομαι το κρασί το χύμα, διότι προκαλεί πονοκεφάλους στις περισσότερες φορές.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Α,κακώς,να μην πηγαίνεις σε τέτοια μέρη.Κυκλοφορούν κάτι μυστήριοι τύποι με πολλά μούσια.![]()
Mr. Crowley raises hand να υποθέσω;

Η αλήθεια είναι ότι ώρες - ώρες βλέπεις κάτι γορίλες τεράστιους που χτυπιούνται και με το ζόρι κρατιέσαι.

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Mr. Crowley raises hand να υποθέσω;
Η αλήθεια είναι ότι ώρες - ώρες βλέπεις κάτι γορίλες τεράστιους που χτυπιούνται και με το ζόρι κρατιέσαι.![]()
Για σε παρακαλώ,εγώ το πολύ το μούσι το έκοψα προχθές.

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

ελάτε να γίνουμε λιώμα λολ

persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Παλιότερα έπινα μπύρα, αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι πληρώνεις 3 ευρώ τα 330ml σε μαγαζί της προκοπής, πίνεις heineken ή Amstel ή άμα είσαι τυχερός Mythos, και σε μαγαζιά για τον πούτσο που συχνάζουν οι φίλοι μου πληρώνεις 5 ευρώ τα 250ml, και πίνεις Corona.
Σε εκδρομή με το σχολείο όμως, ή όπου μείνω μόνος μου με άλλα παιδιά να περάσω το βράδυ, τσακίζουμε μισόλιτρες Craft από το διπλανό ΑΒ για 1.20, και κάνουμε και κεφάλι μια χαρά.
Από βαριά τύπου Ουίσκι-Βότκες δεν πίνω τίποτα, δεν τα μπορώ, ούζα-τσίπουρα πάρα πολύ λίγο άμα τύχει και καθίσω με την οικογένεια σε καμιά ψαροταβέρνα...
Και εντάξει, κάθε καλοκαίρι το περνάω με 2 βδομάδες στην Κρήτη, άμα δεν έπινα ρακί μετά το φαγητό (που σου στέλνουν οι μαγαζάτορες τσάμπα καραφάκια το ένα μετά το άλλο) θα ήμουν βλάσφημος.
Αλλά γενικά, το μόνο αλκοολούχο που το βάζω στο στόμα μου και το απολαμβάνω είναι το ρακόμελο

Γαβριέλα Ξάνθη
Νεοφερμένο μέλος

Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κάθε φορά που βγαίνω έξω με φιλαράκια μου, παραγγέλνουμε ρακόμελα, είναι πολύ γ@μάτα!

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

PanosMak
Νεοφερμένο μέλος

delirium
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά κυρίως βότκα σκέτη κατά προτίμηση.
Boom Dizzle
Νεοφερμένο μέλος

απο το ποτο.ΤΟ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ!!Ειμαι 19 χρονων κ καταλαβα νωρις οτι το αλκοολ σε καταστρεφει...Μικροτερος δεν επινα τον τελευταιο χρονο ομως καταναλωνα οτι εβρισκα νομιζοντας πως ετσι θα ξεχασω οτι με πονουσε μεσα μ...Μπυρες κ ποτα οπως βοτκα ουισκι δεν με πιαναν ευκολα....Το κρασι ομως με διαλουσε!Κ επινα παντα για λογους οπως πχ μοναξια-ερωτικη απογοτευση-λυπη κτλ.Πανω στο μεθυσι μου εχω ξεστομισει πολλα λογια (αληθειες βασικα που δεν θα τις ελεγα νορμαλ) κ εχω διαλυσει κ σχεση μ,εξαιτιας τετοιου λογου...Προσφατα βρεθηκα σε ξενη παρεα κ υπεπεσα στο σφαλμα να πιω πολυ και να γινω ρεζιλι...Κοντεψα να μην φτασω σπιτι(μενω κ μονος μ)...Εκεινο το βραδυ ηταν σκετη κολαση για μενα...Φαινομαι τραγικος αλλα αυτη ειναι η αληθεια...Κ απο τοτε εχω πει στον εαυτο μ δεν θα ξαναπιω ποτε(αντε καμια μπυρα που κ που)
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Μακρια απο το αλκοολ παιδια...Οκ δεν λεω μερικοι την βρισκουν να γινονται στουπι αλλα πιστεψτε με δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα
απο το ποτο.ΤΟ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ!!Ειμαι 19 χρονων κ καταλαβα νωρις οτι το αλκοολ σε καταστρεφει...Μικροτερος δεν επινα τον τελευταιο χρονο ομως καταναλωνα οτι εβρισκα νομιζοντας πως ετσι θα ξεχασω οτι με πονουσε μεσα μ...Μπυρες κ ποτα οπως βοτκα ουισκι δεν με πιαναν ευκολα....Το κρασι ομως με διαλουσε!Κ επινα παντα για λογους οπως πχ μοναξια-ερωτικη απογοτευση-λυπη κτλ.Πανω στο μεθυσι μου εχω ξεστομισει πολλα λογια (αληθειες βασικα που δεν θα τις ελεγα νορμαλ) κ εχω διαλυσει κ σχεση μ,εξαιτιας τετοιου λογου...Προσφατα βρεθηκα σε ξενη παρεα κ υπεπεσα στο σφαλμα να πιω πολυ και να γινω ρεζιλι...Κοντεψα να μην φτασω σπιτι(μενω κ μονος μ)...Εκεινο το βραδυ ηταν σκετη κολαση για μενα...Φαινομαι τραγικος αλλα αυτη ειναι η αληθεια...Κ απο τοτε εχω πει στον εαυτο μ δεν θα ξαναπιω ποτε(αντε καμια μπυρα που κ που)
Μπορείς να το κόψεις?Ναι?Οκ.
Όχι?Τότε οκ,έχεις θέμα και καλύτερα να αναζητήσεις επαγγελματική βοήθεια.
Κατα τ'άλλα,δε βλέπω το γιατί πρέπει να δαιμονοποιείς το αλκοόλ και να το κάνεις πιο "γλυκό".
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.