tolisman
Δραστήριο μέλος

και οι καφέδες επίσης..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

νομίζω ότι όλα τα ποτά προκαλούν συχνουρία..
και οι καφέδες επίσης..
εμένα μόνο η μπύρα μου δημιουργεί συχνοουρία.
όταν γίνομαι ντίρλα με βαριά ποτά παραείμαι αλλού για να νιώσω ότι κατουριέμαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tolisman
Δραστήριο μέλος

halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

νομίζω ότι όλα τα ποτά προκαλούν συχνουρία..
και οι καφέδες επίσης..
Η μπύρα περισσότερο απ' όλα

Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν εχω ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΤΑ,οσο και να εχω πιει..
NatasaMyk
Νεοφερμένο μέλος

razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αγαπητη πιου εγω πινω όλων των ειδών τα ποτά,δν έχω πρόβλημα.Αντέχω βέβαια, δν ξέρω , αλλα το σηκώνω δν μεθάω.Πρεπει να πιω υπερβολικά για να μεθύσω, παντως προς το παρών δν έχω μεθύσει τρελά.Συνήθως με παρέα αλλά αυτο δν είναι απαραίτητο,αμα μου την δώσει πίνω κανα ποτάκι μονη μου.Αλλα κυρίως με παρέα..![]()
Εκεί ειναι το κακό. Κι εγώ δυστυχώς μεθάω πολύ δύσκολα, γι αυτο καταλήγω να πίνω και τόσο πολύ..τις προάλλες για να γίνω ντίρλα χρειάστηκε ενα μπουκαλι ουισκι, τρεις ουρσους, δυο βοτκες, 4 σφηνακια τεκιλα και 2 μπυρες..
tolisman
Δραστήριο μέλος

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Γίνομαι ντίρλα πολύ εύκολα. Ίσως φταίει και το οτι τα περισσότερα τα πίνω σχεδόν μονορούφι, βέβαια.
Όπως είπε και ο tolisman, μέτρον άριστον, ειδικά σε μια κρίσιμη ηλικία όπως αυτήν των εξετάσεων.
NatasaMyk
Νεοφερμένο μέλος

Εκεί ειναι το κακό. Κι εγώ δυστυχώς μεθάω πολύ δύσκολα, γι αυτο καταλήγω να πίνω και τόσο πολύ..τις προάλλες για να γίνω ντίρλα χρειάστηκε ενα μπουκαλι ουισκι, τρεις ουρσους, δυο βοτκες, 4 σφηνακια τεκιλα και 2 μπυρες..
What????? Εγω με 2 μπυρες ζαλιζομαι! ή και με ενα τσιγαρο. Με ενα στριφτο (κανονικο), δεν μπορω να περπατησω μετα. Τραγικη η κατασταση μου

mitsaras7
Νεοφερμένο μέλος

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Αλλά νταξ, πρώτη φορά το ακούω αυτό σαν λόγο να μην πίνει κάποιος

Guest 392017
Δραστήριο μέλος

crazy lover
Δραστήριο μέλος

..και βασικά αυτο που με ενοχλεί περισσότερο είναι η επόμενη μέρα που σερνομαι κυριολεκτικά..
QsLv
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν πίνω εκ πεποιθήσεως. =pΠίνετε? Μόνοι σας ή με παρέα? Ποια ποτά σας αρέσουν?
Πίνετε με μέτρο ή έχετε συχνά "άσχημα αποτελέσματα"?
Η μπύρα και το τζιν είναι καλούτσικα, πάραυτα.
vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος

DoKi
Νεοφερμένο μέλος

Μεθάω πολύ δύσκολα γι'αυτό και πίνω πολύ. (δυστυχώς ή ευτυχώς

Από τότε που άρχισα να πίνω 3 φορές έχω γίνει πίτα.
Την πρώτη ήμουν 1η Γυμνασίου και μας πήγαν στο Πανεπιστήμιο για μία εκδήλωση, την οποία ακολούθησε μπουφές. Είχε και κρασί εκεί και είχα πιεί 14 ποτηράκια και μετά ήμουν άστο καλύτερα.
Τη δεύτερη φορά στο πάρτι του κολλητού, είχαμε δώσει 340 ευρώ για ποτά

Τελευταία φορά που έγινα χάλια ήταν τον Οκτώβριο, μετά απο 2+ λίτρα ρετσίνα νηστικός. Εμετός στο λεοφωρείο, κόντεψα να πέσω στη θάλασσα, έβριζα τη μάνα μου όταν γύρισα σπίτι και πολλές άλλες μα****ες.
Μετά απο το τελευταίο συμβάν με τις ρετσίνες πίνω πλέον συνετά και φροντίζω αν έχω σκοπό να πιώ πολύ να έχω δίπλα μου άτομα που δεν πίνουν πολύ έτσι ώστε να στηρίζομαι κάπου.

Αγαπημένα αλκοολούχα :
-Κρασί (κόκκινο ημίγλυκο βαρελίσιο)
-Ρετσίνα (Μυρτώ Μαλαματίνα)
-Ούζο (Μίνι)
-Τσίπουρο (το τσίπουρο του Κόμη

-Μπύρα (heineken για κάθε μέρα αλλά η αγάπη είναι η guinness)
-Σφηνάκια Jack Amaretto (Jack Daniels με Amaretto = απόλαυση

Τέλος, τα βαριά ποτήρια δοκιμάστε ένα σφηνάκι, έμπνευση ενός φίλου-μπάρμαν, που ονομάζεται ΠΟΛΕΜΟΣ.
Κίτρινη Τεκίλα + Τσίπουρο
Αν αντέχεις 10 λευκά + 10 κίτρινες τεκίλες, στα 5 σφηνάκια εδώ είσαι off.

Guest 292010
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.