Libertus
Συντονιστής

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xkorko
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δρ. Σπίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μερακλού σε κόβωΜε το ποτό κατέληξα να έχω καλή σχέση, ευτυχώς ή δυστυχώς (δυστυχώς μάλλον αναφορικά μόνο με τα χοντρά μεθύσια)...Ουίσκι στάνταρ, συνήθως jack daniels ή κάνα cutty sark για φθινόπωρο (αυτή τη χρονιά στο σπίτι μόνη μου έχω κατεβάσει ένα μπουκάλι, κάπως έπρεπε να βγουν οι πανελληνίες + ό,τι άλλο ψυχοφθόρο ανέκυψε στην πορεία), παλιότερα βότκα ή μπακάρντι, φυσικά τα πάντα σε ούζο-τσίπουρο-σαγκρία-οινόμελο-ρακόμελο, από μπύρα μονάχα guinness μαύρη ή καμιά macfarland ανοιχτόχρωμη, όχι οτι θα πω όχι όμως σε ξανθιά βαρελίσια καλοκαιράκι ειδικά, τεκίλα λευκή εξίσου καλή, ειδικά αν συνδυαστεί με τίποτα τζαζιές/post-punk και έναν καπνό πράσινο golden virginia...

xkorko
Νεοφερμένο μέλος

Μερακλού σε κόβω![]()
άσε, η ποίηση και οι πολλές ταινίες με έκαναν έτσι, δεν είναι το ποτό και το κάπνισμα η μόνη πληθωρική πτυχή της προσωπικότητάς μου

somebody!
Νεοφερμένο μέλος

Δρ. Σπίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλό αυτόάσε, η ποίηση και οι πολλές ταινίες με έκαναν έτσι, δεν είναι το ποτό και το κάπνισμα η μόνη πληθωρική πτυχή της προσωπικότητάς μου![]()

xkorko
Νεοφερμένο μέλος

μπα, δικό μου lifestyle κατ'επιλογήν. το bohemian που λανσάρεται τις τελευταίες δεκαετίες, είναι καθαρά επιτηδευμένο, και καλά κοινωνικά αντικομφορμιστικό το να βάλεις μια πολύχρωμη κορδέλα στα μαλλιά και να πάρεις μια κιθάρα στους δρόμους, ενώ αν σε ρωτήσουν ποιος είναι ο αγαπημένος σου συγγραφέας ή μπάντα, θα πεις ο ντοστογιέφσκι -επειδή έτυχε να διαβάσεις ένα άρθρο γι'αυτόν στη lifo- και οι black keys -επειδή επίσης έτυχε να σου βάλει ένας φίλος σου το lonely boy-... Σόρρυ για το μένος, αλλά νισάφι με τον μπόχο-χιπστερισμόΚαλό αυτόΚάτι σαν Bohemian lifestyle για σένα;

Δρ. Σπίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η διαφορετικότητα είναι πολύ mainstream τη σήμερον ημέρα.μπα, δικό μου lifestyle κατ'επιλογήν. το bohemian που λανσάρεται τις τελευταίες δεκαετίες, είναι καθαρά επιτηδευμένο, και καλά κοινωνικά αντικομφορμιστικό το να βάλεις μια πολύχρωμη κορδέλα στα μαλλιά και να πάρεις μια κιθάρα στους δρόμους, ενώ αν σε ρωτήσουν ποιος είναι ο αγαπημένος σου συγγραφέας ή μπάντα, θα πεις ο ντοστογιέφσκι -επειδή έτυχε να διαβάσεις ένα άρθρο γι'αυτόν στη lifo- και οι black keys -επειδή επίσης έτυχε να σου βάλει ένας φίλος σου το lonely boy-... Σόρρυ για το μένος, αλλά νισάφι με τον μπόχο-χιπστερισμό![]()

Μετά τη διαφοροποίηση, έρχεται η αδιαφοροποίηση.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Panagiotis849
Δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Αμάαααααν και γω στις πανελλήνιες άρχισα να πίνω έτσι.(αυτή τη χρονιά στο σπίτι μόνη μου έχω κατεβάσει ένα μπουκάλι, κάπως έπρεπε να βγουν οι πανελλήνιες + ό,τι άλλο ψυχοφθόρο ανέκυψε στην πορεία)

Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Από ποτά το μόνο που μου αρέσει κάπως είναι η βότκα με κανέναν χυμό (λεμόνι,πορτοκάλι)Σκέτη είναι σαν να πίνεις καθαρό οινόπνευμα![]()
Ναι, έχεις δίκιο.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Μιας και έχουμε ακόμη μπυροσυζήτηση, θέλω σαν τρελή να δοκιμάσω guinness.
Δε ξέρω πως, μου έχει κολλήσει απ'το καλοκαίρι.![]()
![]()
Δοκίμασα. Μου φάνηκε να είναι λίγο πικρή και μου κάθεται βαριά καμια φορά (την πρώτη φορά που ήπια πόναγε η κοιλιά μου) ΑΛΛΑ δεν είναι άσχημη. Όχι, δεν είναι.
Και αυτά τα έτοιμα πραγματάκια που είναι ρούμι με χυμό φρούτων είναι καλά (το όνομα μου διαφεύγει, είναι κάτι πορτοκαλί μπουκαλάκια).

TheStranger
Νεοφερμένο μέλος

Alan
Δραστήριο μέλος

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Alan
Δραστήριο μέλος

La Trappe. Θα προσθέσω και Desperados και Guinness
![]()
Και η Guinness αρκετά καλή, μέχρι να δοκιμάσω την Murphy's ήταν αυτή η αγαπημένη μαύρη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.