piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πίνετε με μέτρο ή έχετε συχνά "άσχημα αποτελέσματα"?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Θυμάμαι όμως, ότι 3 φορές στη ζωή μου έχω γίνει ΠΙΤΑ.
1) Στη βάφτιση του αδερφού μου. (στην Κρήτη που τον βαφτίσαμε, υπάρχει το έθιμο της μονοποσάς

2) Στο γάμο του νονού μου. (και αυτός στην Κρήτη, ήταν 5 τα ξημερώματα και ήπια σχεδόν μισό μπουκάλι κρασί γιατί ήμουν βλαμένος)
3) Χτες! (με 2 ολόγιομα ποτήρια του κρασιού μπύρα, δλδ σχεδόν 3 κουτάκια)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος

Πραγματικά άσχημα αποτελέσματα είχα μόνο μια φορά, λίγο παραπάνω έχω πιεί αρκετές φορές όμως.
Λίγα ποτά μου αρέσουν. Baileys και Martini είναι ωραία και οτιδήποτε άλλο έχει τόσο αλκοόλ ώστε να μην έχει γεύση

piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μ' αρέσει πολύ να πίνω μόνη μου, αλλά το να πινεις με παρέα έχει την πλάκα του μέχρι ένα σημείο.
miv
Επιφανές μέλος

Ασχημες συνεπειες δεν ειχα ποτε γιατι το αλκοολ δε με επηρεαζει καθολου.
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με παρεα μονο. Πινω μονο ελληνικα παραδοσιακα ποτα (κρασι, ουζο, τσιπουρο) και καμια μπυριτσα.
Ασχημες συνεπειες δεν ειχα ποτε γιατι το αλκοολ δε με επηρεαζει καθολου.
E κοίτα άμα αναμείξεις 5 ποτήρια κρασί με 5 ποτήρια τσίπουρο να δείς πως θα σε επηρεάσει

miv
Επιφανές μέλος

piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλα ειπαμε δεν θα κανω και κοκτειλ. Αυτα ειναι βλακειες. Καθε ποτο εχει τη δικια του ομορφια. Το κρασι ναι δεν ειναι βαρυ. Το τσιπουρο ομως ??![]()
Ε ναι το τσίπουρο είναι. Πω τι μου θύμισες τώρα..κλασικά πριν δυο βδομάδες ξύπνησα το βράδυ επειδή διψούσα απίστευτα. Πάω στο ψυγείο πέρνω ένα μπουκάλι νερό ΑΥΡΑ και αρχίζω να πίνω. Μετά απο κλάσματα δευτερολέπτου το φτύνω..είχε μεσα τσικουδιά απ το χωριό! Πόσο κλασικό σκηνικό..

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Ε ναι το τσίπουρο είναι. Πω τι μου θύμισες τώρα..κλασικά πριν δυο βδομάδες ξύπνησα το βράδυ επειδή διψούσα απίστευτα. Πάω στο ψυγείο πέρνω ένα μπουκάλι νερό ΑΥΡΑ και αρχίζω να πίνω. Μετά απο κλάσματα δευτερολέπτου το φτύνω..είχε μεσα τσικουδιά απ το χωριό! Πόσο κλασικό σκηνικό..![]()
Το όνομα τσικουδιά είναι υποτιμητικό. Το σωστό όνομα είναι ρακή.
(κι εσύ Κρητικιά είσαι?)
miv
Επιφανές μέλος

Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το όνομα τσικουδιά είναι υποτιμητικό. Το σωστό όνομα είναι ρακή.
(κι εσύ Κρητικιά είσαι?)
Με κάλυψε ο Μιν.
Κρητικιά είμαι, αλλά δεν έχω πατήσει ποτέ στο χωριό, δεν ξερω καν που ακριβώς στην Κρήτη είναι ή πως το λένε.

In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Δεν άξιζε πάντως.
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος

Ούτως ή αλλως στο κλαμπ ή στο καφε δεν υπάρχει περίπτωση να σου φέρουν καθαρό αλκοόλ..
Ας πούμε ποτέ δεν είναι Vodka με λεμονάδα.. άλλα είναι λεμονάδα με Vodka

Τα καλύτερα ξύδια γίνονται σε σπίτια φίλων

In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

Πόσο είναι το πολύ; Εγω όταν έπαθα ζημιά είχα πιει γύρω στα 750ml ρακή σε ένα βράδυ και διάφορα άλλα πράγματα που μου πάσαραν, λίγο κρασί, λίγη βότκα με πορτοκάλι, λίγη ζιβανία (κυπριακό πότο αντίστοιχο της ρακής αλλά πιο δυνατό). Ξέρασα 4 φορές συνολικά, 2 το βράδυ και 2 το πρωί. Ήμουν μεθυσμένος 2 μέρες ξέρω γω.
Δεν άξιζε πάντως.
καλά εσύ δεν ήπιες μόνο ένα είδος ποτού για αυτό...λογικό ήταν να πάθεις ότι έπαθες...ε εντάξει ήπιες και δυνατά ποτά...το πολύ για μένα εξαρτάται με το τι θα πιεις!αν πιεις 4 μπουκάλια μπύρα (των 500mL) θεωρώ είναι υπεραρκετά για μένα τουλάχιστον...
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Undomiel
Νεοφερμένο μέλος

Επειδή το αλκοόλ επιδρά στα κύτταρα του εγκεφάλου, καλό είναι να μην πολυπίνουμε, ιδίως σ' αυτήν την ηλικία που ο εγκέφαλος αναπτύσσεται (μιλάω κυρίως για κάτω των 16).
Πιστεύω ότι το ποτό έχει τη δική του τέχνη, θέλει μέτρο κι αυτό αποκτάται με το χρόνο.
Δεν βιάζομαι να μεγαλώσω, μιας και έχω διαπιστώσει ότι ο κόσμος των μεγάλων δεν είναι και τόσο ωραίος για να τον μιμηθώ από τώρα.

In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

4 μπουκάλια μπύρα=10 φορές επίσκεψη στην τουαλέτακαι πολλά ρεψίματα επίσης
χαχαχα LOL! :drink::drink::drink::drink:
Anarki
Διάσημο μέλος

Πολύ καλά κάνεις :no1: .Δεν βιάζομαι να μεγαλώσω, μιας και έχω διαπιστώσει ότι ο κόσμος των μεγάλων δεν είναι και τόσο ωραίος για να τον μιμηθώ από τώρα.![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.