aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 20:55 Η aLe3ouLa έγραψε: #41 04-07-12 20:55 Δοκίμασα τα Mint (Linux Mint 13 "Maya" - MATE) μου άρεσε και το περιβάλλον και ήταν αρκετά γρήγορα. Μου ζεσταίνουν υπερβολικά το λαπτοπ όμως. Και τελειώνει μέσα σε 20 λεπτά η μπαταρία. Καμιά πρόταση για αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 20:58 Ο challenger: #42 04-07-12 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Δοκίμασα τα Mint (Linux Mint 13 "Maya" - MATE) μου άρεσε και το περιβάλλον και ήταν αρκετά γρήγορα. Μου ζεσταίνουν υπερβολικά το λαπτοπ όμως. Και τελειώνει μέσα σε 20 λεπτά η μπαταρία. Καμιά πρόταση για αυτό; Click για ανάπτυξη... Εγω συνηθως σε ολους προτείνω xubuntu 12.04. Είναι πιο ώριμο λειτουργικο (Το Μint ειναι παράγωγο άλλωστε του Ubuntu) και εχει μεγαλύτερη κοινότητα υποστηριξης. Επισης υπενθυμίζω πως το λίνουξ είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο. υπάρχει η δυνατοτητα να εγκαταστήσεις cinnamon ή ΜΑΤΕ ή οποιοδήποτε παραθυρικό σου αρέσει εσένα στο ubuntu και να ειναι πρακτικα ίδιο με το mint. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:02 Η aLe3ouLa έγραψε: #43 04-07-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Εγω συνηθως σε ολους προτείνω xubuntu 12.04. Είναι πιο ώριμο λειτουργικο (Το Μint ειναι παράγωγο άλλωστε του Ubuntu) και εχει μεγαλύτερη κοινότητα υποστηριξης. Επισης υπενθυμίζω πως το λίνουξ είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο. υπάρχει η δυνατοτητα να εγκαταστήσεις cinnamon ή ΜΑΤΕ ή οποιοδήποτε παραθυρικό σου αρέσει εσένα στο ubuntu και να ειναι πρακτικα ίδιο με το mint. Click για ανάπτυξη... Είχα ubuntu πριν, αλλά ήθελα να δοκιμάσω κάτι που προτείνεται από πολλούς ως πιο γρήγορο. Και στα ubuntu πάντως τσουρουφλιζόταν το laptop. Δε ξέρω τι παίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:07 Ο challenger: #44 04-07-12 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Είχα ubuntu πριν, αλλά ήθελα να δοκιμάσω κάτι που προτείνεται από πολλούς ως πιο γρήγορο. Και στα ubuntu πάντως τσουρουφλιζόταν το laptop. Δε ξέρω τι παίζει. Click για ανάπτυξη... γι αυτο και προτεινω xubuntu. Εξαλλου και τα mint τον ιδιο πυρηνα τρέχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:13 Η miro2 έγραψε: #45 04-07-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Εξαλλου και τα mint τον ιδιο πυρηνα τρέχουν Click για ανάπτυξη... ακριβώς...ubuntu και mint είναι ουσιαστικά ίδιες διανομές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 12:02 Ο challenger: #46 17-07-12 12:02 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: γιατί καλέ τι έπαθες με τα windows ....7? Click για ανάπτυξη... είναι αισχρά σε απόδοση! έλεος! στο 2012 ζουμε όχι στο 2002... Να πετούσαν έπρεπε, οχι που θελουν 2 λεπτά μόνο για να ξεκινήσουν! Tα μηνύματα 46 έως και 51 προέρχονται απο το θέμα Laptop Vs Desktop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 12:26 Η hurricane: #47 17-07-12 12:26 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είναι αισχρά σε απόδοση! έλεος! στο 2012 ζουμε όχι στο 2002... Να πετούσαν έπρεπε, οχι που θελουν 2 λεπτά μόνο για να ξεκινήσουν! Click για ανάπτυξη... αυτό με τα windows, ναι... πόσο σπαστικό!! εμένα μου φαίνονται ακόμα πιο ασταθή από τα vista!!! και σπαστικά, έχουν κρύψει βασικές επιλογές στου δι@ολου τη μανα! ναι αλλά μετά τα windows, τι? mac, δεν αξίζουν... τα alienware έχουν άλλο σύστημα? -μόλις μπήκα στο σάιτ τους να τα τσεκάρω :Ρ- (από,τι βλέπεις από τότε που πήγα πανεπιστήμιο σταμάτησα να ασχολούμαι πολύ, το άφησα στους ΗΜΜΥ και τους πληροφορικάριους φίλους μου :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 13:07 Ο challenger: #48 17-07-12 13:07 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ναι αλλά μετά τα windows, τι? Click για ανάπτυξη... ΠΡΙΝ () απο windows! oποια διανομή linux θελεις! μετα windows μονο για κανα παιχνιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 17:36 Η hurricane: #49 17-07-12 17:36 χαχα!! όπα κάτσε δηλαδή τα πιγκουινάκια δεν είναι συμβατά με τα παιχνίδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:19 Ο challenger: #50 17-07-12 18:19 δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ που καίγομαι στο openBVE, την έχω καταβρεί με το linux!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:44 Ο teol20 έγραψε: #51 17-07-12 18:44 Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:02 Ο challenger: #52 17-07-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Click για ανάπτυξη... ποιες διανομές έχεις δοκιμάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Ο cha0s έγραψε: #53 17-07-12 22:04 linux ubuntu και αν είστε τόσο κολλημένοι με τα windows, βάλτε το wine για να τρέχετε προγράμματα linux σε windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:15 Ο element skate: #54 17-07-12 22:15 Δεν νμζ η διαμαχη μεταξυ windows και linux να τελιωσει ποτε κυριως γτ ψαχνουν να βρουν ολοι πιο ειναι τελειο ενω κανενα δεν ειναι. Και τα δυο και υπερ και κατα. Προσωπικα χρησιμοποιω haiku (kidding ) εχω dual boot vista με ubuntu 10.10 στα οποια κατεληξα υστερα απο πολλες δοκιμες λειτουργικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:58 Ο Irodis έγραψε: #55 23-07-12 12:58 Windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:30 Ο kiriazispao4ever: #56 23-07-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από challenger: αντιστοιχούν στην επιλογή Άλλο/Microsoft DOS-based μάλλον το αντίθετο, εκτός κι αν αποτελείς την παγκόσμια εξαίρεση ποιο από όλα;;; gnome; unity; cinnamon; MATE; xfce; Click για ανάπτυξη... τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Gnome . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:50 Ο challenger: #57 23-07-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Click για ανάπτυξη... είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:58 Ο thanosnt έγραψε: #58 23-07-12 13:58 εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 14:12 Ο challenger: #59 23-07-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Click για ανάπτυξη... εζησα να το ακουσω κι αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:57 Ο kiriazispao4ever: #60 24-07-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Click για ανάπτυξη... δες...(δεν θυμαμαι σε ποια σελίδα..) και αλλη μια κοπέλα επιβεβαιώνει τον κανόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δοκίμασα τα Mint (Linux Mint 13 "Maya" - MATE) μου άρεσε και το περιβάλλον και ήταν αρκετά γρήγορα. Μου ζεσταίνουν υπερβολικά το λαπτοπ όμως. Και τελειώνει μέσα σε 20 λεπτά η μπαταρία. Καμιά πρόταση για αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 20:58 Ο challenger: #42 04-07-12 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Δοκίμασα τα Mint (Linux Mint 13 "Maya" - MATE) μου άρεσε και το περιβάλλον και ήταν αρκετά γρήγορα. Μου ζεσταίνουν υπερβολικά το λαπτοπ όμως. Και τελειώνει μέσα σε 20 λεπτά η μπαταρία. Καμιά πρόταση για αυτό; Click για ανάπτυξη... Εγω συνηθως σε ολους προτείνω xubuntu 12.04. Είναι πιο ώριμο λειτουργικο (Το Μint ειναι παράγωγο άλλωστε του Ubuntu) και εχει μεγαλύτερη κοινότητα υποστηριξης. Επισης υπενθυμίζω πως το λίνουξ είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο. υπάρχει η δυνατοτητα να εγκαταστήσεις cinnamon ή ΜΑΤΕ ή οποιοδήποτε παραθυρικό σου αρέσει εσένα στο ubuntu και να ειναι πρακτικα ίδιο με το mint. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:02 Η aLe3ouLa έγραψε: #43 04-07-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Εγω συνηθως σε ολους προτείνω xubuntu 12.04. Είναι πιο ώριμο λειτουργικο (Το Μint ειναι παράγωγο άλλωστε του Ubuntu) και εχει μεγαλύτερη κοινότητα υποστηριξης. Επισης υπενθυμίζω πως το λίνουξ είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο. υπάρχει η δυνατοτητα να εγκαταστήσεις cinnamon ή ΜΑΤΕ ή οποιοδήποτε παραθυρικό σου αρέσει εσένα στο ubuntu και να ειναι πρακτικα ίδιο με το mint. Click για ανάπτυξη... Είχα ubuntu πριν, αλλά ήθελα να δοκιμάσω κάτι που προτείνεται από πολλούς ως πιο γρήγορο. Και στα ubuntu πάντως τσουρουφλιζόταν το laptop. Δε ξέρω τι παίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:07 Ο challenger: #44 04-07-12 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Είχα ubuntu πριν, αλλά ήθελα να δοκιμάσω κάτι που προτείνεται από πολλούς ως πιο γρήγορο. Και στα ubuntu πάντως τσουρουφλιζόταν το laptop. Δε ξέρω τι παίζει. Click για ανάπτυξη... γι αυτο και προτεινω xubuntu. Εξαλλου και τα mint τον ιδιο πυρηνα τρέχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:13 Η miro2 έγραψε: #45 04-07-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Εξαλλου και τα mint τον ιδιο πυρηνα τρέχουν Click για ανάπτυξη... ακριβώς...ubuntu και mint είναι ουσιαστικά ίδιες διανομές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 12:02 Ο challenger: #46 17-07-12 12:02 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: γιατί καλέ τι έπαθες με τα windows ....7? Click για ανάπτυξη... είναι αισχρά σε απόδοση! έλεος! στο 2012 ζουμε όχι στο 2002... Να πετούσαν έπρεπε, οχι που θελουν 2 λεπτά μόνο για να ξεκινήσουν! Tα μηνύματα 46 έως και 51 προέρχονται απο το θέμα Laptop Vs Desktop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 12:26 Η hurricane: #47 17-07-12 12:26 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είναι αισχρά σε απόδοση! έλεος! στο 2012 ζουμε όχι στο 2002... Να πετούσαν έπρεπε, οχι που θελουν 2 λεπτά μόνο για να ξεκινήσουν! Click για ανάπτυξη... αυτό με τα windows, ναι... πόσο σπαστικό!! εμένα μου φαίνονται ακόμα πιο ασταθή από τα vista!!! και σπαστικά, έχουν κρύψει βασικές επιλογές στου δι@ολου τη μανα! ναι αλλά μετά τα windows, τι? mac, δεν αξίζουν... τα alienware έχουν άλλο σύστημα? -μόλις μπήκα στο σάιτ τους να τα τσεκάρω :Ρ- (από,τι βλέπεις από τότε που πήγα πανεπιστήμιο σταμάτησα να ασχολούμαι πολύ, το άφησα στους ΗΜΜΥ και τους πληροφορικάριους φίλους μου :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 13:07 Ο challenger: #48 17-07-12 13:07 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ναι αλλά μετά τα windows, τι? Click για ανάπτυξη... ΠΡΙΝ () απο windows! oποια διανομή linux θελεις! μετα windows μονο για κανα παιχνιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 17:36 Η hurricane: #49 17-07-12 17:36 χαχα!! όπα κάτσε δηλαδή τα πιγκουινάκια δεν είναι συμβατά με τα παιχνίδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:19 Ο challenger: #50 17-07-12 18:19 δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ που καίγομαι στο openBVE, την έχω καταβρεί με το linux!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:44 Ο teol20 έγραψε: #51 17-07-12 18:44 Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:02 Ο challenger: #52 17-07-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Click για ανάπτυξη... ποιες διανομές έχεις δοκιμάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Ο cha0s έγραψε: #53 17-07-12 22:04 linux ubuntu και αν είστε τόσο κολλημένοι με τα windows, βάλτε το wine για να τρέχετε προγράμματα linux σε windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:15 Ο element skate: #54 17-07-12 22:15 Δεν νμζ η διαμαχη μεταξυ windows και linux να τελιωσει ποτε κυριως γτ ψαχνουν να βρουν ολοι πιο ειναι τελειο ενω κανενα δεν ειναι. Και τα δυο και υπερ και κατα. Προσωπικα χρησιμοποιω haiku (kidding ) εχω dual boot vista με ubuntu 10.10 στα οποια κατεληξα υστερα απο πολλες δοκιμες λειτουργικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:58 Ο Irodis έγραψε: #55 23-07-12 12:58 Windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:30 Ο kiriazispao4ever: #56 23-07-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από challenger: αντιστοιχούν στην επιλογή Άλλο/Microsoft DOS-based μάλλον το αντίθετο, εκτός κι αν αποτελείς την παγκόσμια εξαίρεση ποιο από όλα;;; gnome; unity; cinnamon; MATE; xfce; Click για ανάπτυξη... τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Gnome . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:50 Ο challenger: #57 23-07-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Click για ανάπτυξη... είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:58 Ο thanosnt έγραψε: #58 23-07-12 13:58 εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 14:12 Ο challenger: #59 23-07-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Click για ανάπτυξη... εζησα να το ακουσω κι αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:57 Ο kiriazispao4ever: #60 24-07-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Click για ανάπτυξη... δες...(δεν θυμαμαι σε ποια σελίδα..) και αλλη μια κοπέλα επιβεβαιώνει τον κανόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Δοκίμασα τα Mint (Linux Mint 13 "Maya" - MATE) μου άρεσε και το περιβάλλον και ήταν αρκετά γρήγορα. Μου ζεσταίνουν υπερβολικά το λαπτοπ όμως. Και τελειώνει μέσα σε 20 λεπτά η μπαταρία. Καμιά πρόταση για αυτό; Click για ανάπτυξη... Εγω συνηθως σε ολους προτείνω xubuntu 12.04. Είναι πιο ώριμο λειτουργικο (Το Μint ειναι παράγωγο άλλωστε του Ubuntu) και εχει μεγαλύτερη κοινότητα υποστηριξης. Επισης υπενθυμίζω πως το λίνουξ είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο. υπάρχει η δυνατοτητα να εγκαταστήσεις cinnamon ή ΜΑΤΕ ή οποιοδήποτε παραθυρικό σου αρέσει εσένα στο ubuntu και να ειναι πρακτικα ίδιο με το mint. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:02 Η aLe3ouLa έγραψε: #43 04-07-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Εγω συνηθως σε ολους προτείνω xubuntu 12.04. Είναι πιο ώριμο λειτουργικο (Το Μint ειναι παράγωγο άλλωστε του Ubuntu) και εχει μεγαλύτερη κοινότητα υποστηριξης. Επισης υπενθυμίζω πως το λίνουξ είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο. υπάρχει η δυνατοτητα να εγκαταστήσεις cinnamon ή ΜΑΤΕ ή οποιοδήποτε παραθυρικό σου αρέσει εσένα στο ubuntu και να ειναι πρακτικα ίδιο με το mint. Click για ανάπτυξη... Είχα ubuntu πριν, αλλά ήθελα να δοκιμάσω κάτι που προτείνεται από πολλούς ως πιο γρήγορο. Και στα ubuntu πάντως τσουρουφλιζόταν το laptop. Δε ξέρω τι παίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:07 Ο challenger: #44 04-07-12 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Είχα ubuntu πριν, αλλά ήθελα να δοκιμάσω κάτι που προτείνεται από πολλούς ως πιο γρήγορο. Και στα ubuntu πάντως τσουρουφλιζόταν το laptop. Δε ξέρω τι παίζει. Click για ανάπτυξη... γι αυτο και προτεινω xubuntu. Εξαλλου και τα mint τον ιδιο πυρηνα τρέχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:13 Η miro2 έγραψε: #45 04-07-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Εξαλλου και τα mint τον ιδιο πυρηνα τρέχουν Click για ανάπτυξη... ακριβώς...ubuntu και mint είναι ουσιαστικά ίδιες διανομές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 12:02 Ο challenger: #46 17-07-12 12:02 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: γιατί καλέ τι έπαθες με τα windows ....7? Click για ανάπτυξη... είναι αισχρά σε απόδοση! έλεος! στο 2012 ζουμε όχι στο 2002... Να πετούσαν έπρεπε, οχι που θελουν 2 λεπτά μόνο για να ξεκινήσουν! Tα μηνύματα 46 έως και 51 προέρχονται απο το θέμα Laptop Vs Desktop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 12:26 Η hurricane: #47 17-07-12 12:26 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είναι αισχρά σε απόδοση! έλεος! στο 2012 ζουμε όχι στο 2002... Να πετούσαν έπρεπε, οχι που θελουν 2 λεπτά μόνο για να ξεκινήσουν! Click για ανάπτυξη... αυτό με τα windows, ναι... πόσο σπαστικό!! εμένα μου φαίνονται ακόμα πιο ασταθή από τα vista!!! και σπαστικά, έχουν κρύψει βασικές επιλογές στου δι@ολου τη μανα! ναι αλλά μετά τα windows, τι? mac, δεν αξίζουν... τα alienware έχουν άλλο σύστημα? -μόλις μπήκα στο σάιτ τους να τα τσεκάρω :Ρ- (από,τι βλέπεις από τότε που πήγα πανεπιστήμιο σταμάτησα να ασχολούμαι πολύ, το άφησα στους ΗΜΜΥ και τους πληροφορικάριους φίλους μου :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 13:07 Ο challenger: #48 17-07-12 13:07 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ναι αλλά μετά τα windows, τι? Click για ανάπτυξη... ΠΡΙΝ () απο windows! oποια διανομή linux θελεις! μετα windows μονο για κανα παιχνιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 17:36 Η hurricane: #49 17-07-12 17:36 χαχα!! όπα κάτσε δηλαδή τα πιγκουινάκια δεν είναι συμβατά με τα παιχνίδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:19 Ο challenger: #50 17-07-12 18:19 δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ που καίγομαι στο openBVE, την έχω καταβρεί με το linux!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:44 Ο teol20 έγραψε: #51 17-07-12 18:44 Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:02 Ο challenger: #52 17-07-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Click για ανάπτυξη... ποιες διανομές έχεις δοκιμάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Ο cha0s έγραψε: #53 17-07-12 22:04 linux ubuntu και αν είστε τόσο κολλημένοι με τα windows, βάλτε το wine για να τρέχετε προγράμματα linux σε windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:15 Ο element skate: #54 17-07-12 22:15 Δεν νμζ η διαμαχη μεταξυ windows και linux να τελιωσει ποτε κυριως γτ ψαχνουν να βρουν ολοι πιο ειναι τελειο ενω κανενα δεν ειναι. Και τα δυο και υπερ και κατα. Προσωπικα χρησιμοποιω haiku (kidding ) εχω dual boot vista με ubuntu 10.10 στα οποια κατεληξα υστερα απο πολλες δοκιμες λειτουργικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:58 Ο Irodis έγραψε: #55 23-07-12 12:58 Windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:30 Ο kiriazispao4ever: #56 23-07-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από challenger: αντιστοιχούν στην επιλογή Άλλο/Microsoft DOS-based μάλλον το αντίθετο, εκτός κι αν αποτελείς την παγκόσμια εξαίρεση ποιο από όλα;;; gnome; unity; cinnamon; MATE; xfce; Click για ανάπτυξη... τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Gnome . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:50 Ο challenger: #57 23-07-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Click για ανάπτυξη... είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:58 Ο thanosnt έγραψε: #58 23-07-12 13:58 εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 14:12 Ο challenger: #59 23-07-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Click για ανάπτυξη... εζησα να το ακουσω κι αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:57 Ο kiriazispao4ever: #60 24-07-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Click για ανάπτυξη... δες...(δεν θυμαμαι σε ποια σελίδα..) και αλλη μια κοπέλα επιβεβαιώνει τον κανόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από challenger: Εγω συνηθως σε ολους προτείνω xubuntu 12.04. Είναι πιο ώριμο λειτουργικο (Το Μint ειναι παράγωγο άλλωστε του Ubuntu) και εχει μεγαλύτερη κοινότητα υποστηριξης. Επισης υπενθυμίζω πως το λίνουξ είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο. υπάρχει η δυνατοτητα να εγκαταστήσεις cinnamon ή ΜΑΤΕ ή οποιοδήποτε παραθυρικό σου αρέσει εσένα στο ubuntu και να ειναι πρακτικα ίδιο με το mint. Click για ανάπτυξη... Είχα ubuntu πριν, αλλά ήθελα να δοκιμάσω κάτι που προτείνεται από πολλούς ως πιο γρήγορο. Και στα ubuntu πάντως τσουρουφλιζόταν το laptop. Δε ξέρω τι παίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:07 Ο challenger: #44 04-07-12 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Είχα ubuntu πριν, αλλά ήθελα να δοκιμάσω κάτι που προτείνεται από πολλούς ως πιο γρήγορο. Και στα ubuntu πάντως τσουρουφλιζόταν το laptop. Δε ξέρω τι παίζει. Click για ανάπτυξη... γι αυτο και προτεινω xubuntu. Εξαλλου και τα mint τον ιδιο πυρηνα τρέχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:13 Η miro2 έγραψε: #45 04-07-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Εξαλλου και τα mint τον ιδιο πυρηνα τρέχουν Click για ανάπτυξη... ακριβώς...ubuntu και mint είναι ουσιαστικά ίδιες διανομές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 12:02 Ο challenger: #46 17-07-12 12:02 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: γιατί καλέ τι έπαθες με τα windows ....7? Click για ανάπτυξη... είναι αισχρά σε απόδοση! έλεος! στο 2012 ζουμε όχι στο 2002... Να πετούσαν έπρεπε, οχι που θελουν 2 λεπτά μόνο για να ξεκινήσουν! Tα μηνύματα 46 έως και 51 προέρχονται απο το θέμα Laptop Vs Desktop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 12:26 Η hurricane: #47 17-07-12 12:26 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είναι αισχρά σε απόδοση! έλεος! στο 2012 ζουμε όχι στο 2002... Να πετούσαν έπρεπε, οχι που θελουν 2 λεπτά μόνο για να ξεκινήσουν! Click για ανάπτυξη... αυτό με τα windows, ναι... πόσο σπαστικό!! εμένα μου φαίνονται ακόμα πιο ασταθή από τα vista!!! και σπαστικά, έχουν κρύψει βασικές επιλογές στου δι@ολου τη μανα! ναι αλλά μετά τα windows, τι? mac, δεν αξίζουν... τα alienware έχουν άλλο σύστημα? -μόλις μπήκα στο σάιτ τους να τα τσεκάρω :Ρ- (από,τι βλέπεις από τότε που πήγα πανεπιστήμιο σταμάτησα να ασχολούμαι πολύ, το άφησα στους ΗΜΜΥ και τους πληροφορικάριους φίλους μου :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 13:07 Ο challenger: #48 17-07-12 13:07 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ναι αλλά μετά τα windows, τι? Click για ανάπτυξη... ΠΡΙΝ () απο windows! oποια διανομή linux θελεις! μετα windows μονο για κανα παιχνιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 17:36 Η hurricane: #49 17-07-12 17:36 χαχα!! όπα κάτσε δηλαδή τα πιγκουινάκια δεν είναι συμβατά με τα παιχνίδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:19 Ο challenger: #50 17-07-12 18:19 δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ που καίγομαι στο openBVE, την έχω καταβρεί με το linux!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:44 Ο teol20 έγραψε: #51 17-07-12 18:44 Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:02 Ο challenger: #52 17-07-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Click για ανάπτυξη... ποιες διανομές έχεις δοκιμάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Ο cha0s έγραψε: #53 17-07-12 22:04 linux ubuntu και αν είστε τόσο κολλημένοι με τα windows, βάλτε το wine για να τρέχετε προγράμματα linux σε windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:15 Ο element skate: #54 17-07-12 22:15 Δεν νμζ η διαμαχη μεταξυ windows και linux να τελιωσει ποτε κυριως γτ ψαχνουν να βρουν ολοι πιο ειναι τελειο ενω κανενα δεν ειναι. Και τα δυο και υπερ και κατα. Προσωπικα χρησιμοποιω haiku (kidding ) εχω dual boot vista με ubuntu 10.10 στα οποια κατεληξα υστερα απο πολλες δοκιμες λειτουργικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:58 Ο Irodis έγραψε: #55 23-07-12 12:58 Windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:30 Ο kiriazispao4ever: #56 23-07-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από challenger: αντιστοιχούν στην επιλογή Άλλο/Microsoft DOS-based μάλλον το αντίθετο, εκτός κι αν αποτελείς την παγκόσμια εξαίρεση ποιο από όλα;;; gnome; unity; cinnamon; MATE; xfce; Click για ανάπτυξη... τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Gnome . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:50 Ο challenger: #57 23-07-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Click για ανάπτυξη... είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:58 Ο thanosnt έγραψε: #58 23-07-12 13:58 εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 14:12 Ο challenger: #59 23-07-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Click για ανάπτυξη... εζησα να το ακουσω κι αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:57 Ο kiriazispao4ever: #60 24-07-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Click για ανάπτυξη... δες...(δεν θυμαμαι σε ποια σελίδα..) και αλλη μια κοπέλα επιβεβαιώνει τον κανόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly: Είχα ubuntu πριν, αλλά ήθελα να δοκιμάσω κάτι που προτείνεται από πολλούς ως πιο γρήγορο. Και στα ubuntu πάντως τσουρουφλιζόταν το laptop. Δε ξέρω τι παίζει. Click για ανάπτυξη... γι αυτο και προτεινω xubuntu. Εξαλλου και τα mint τον ιδιο πυρηνα τρέχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 21:13 Η miro2 έγραψε: #45 04-07-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Εξαλλου και τα mint τον ιδιο πυρηνα τρέχουν Click για ανάπτυξη... ακριβώς...ubuntu και mint είναι ουσιαστικά ίδιες διανομές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 12:02 Ο challenger: #46 17-07-12 12:02 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: γιατί καλέ τι έπαθες με τα windows ....7? Click για ανάπτυξη... είναι αισχρά σε απόδοση! έλεος! στο 2012 ζουμε όχι στο 2002... Να πετούσαν έπρεπε, οχι που θελουν 2 λεπτά μόνο για να ξεκινήσουν! Tα μηνύματα 46 έως και 51 προέρχονται απο το θέμα Laptop Vs Desktop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 12:26 Η hurricane: #47 17-07-12 12:26 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είναι αισχρά σε απόδοση! έλεος! στο 2012 ζουμε όχι στο 2002... Να πετούσαν έπρεπε, οχι που θελουν 2 λεπτά μόνο για να ξεκινήσουν! Click για ανάπτυξη... αυτό με τα windows, ναι... πόσο σπαστικό!! εμένα μου φαίνονται ακόμα πιο ασταθή από τα vista!!! και σπαστικά, έχουν κρύψει βασικές επιλογές στου δι@ολου τη μανα! ναι αλλά μετά τα windows, τι? mac, δεν αξίζουν... τα alienware έχουν άλλο σύστημα? -μόλις μπήκα στο σάιτ τους να τα τσεκάρω :Ρ- (από,τι βλέπεις από τότε που πήγα πανεπιστήμιο σταμάτησα να ασχολούμαι πολύ, το άφησα στους ΗΜΜΥ και τους πληροφορικάριους φίλους μου :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 13:07 Ο challenger: #48 17-07-12 13:07 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ναι αλλά μετά τα windows, τι? Click για ανάπτυξη... ΠΡΙΝ () απο windows! oποια διανομή linux θελεις! μετα windows μονο για κανα παιχνιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 17:36 Η hurricane: #49 17-07-12 17:36 χαχα!! όπα κάτσε δηλαδή τα πιγκουινάκια δεν είναι συμβατά με τα παιχνίδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:19 Ο challenger: #50 17-07-12 18:19 δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ που καίγομαι στο openBVE, την έχω καταβρεί με το linux!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:44 Ο teol20 έγραψε: #51 17-07-12 18:44 Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:02 Ο challenger: #52 17-07-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Click για ανάπτυξη... ποιες διανομές έχεις δοκιμάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Ο cha0s έγραψε: #53 17-07-12 22:04 linux ubuntu και αν είστε τόσο κολλημένοι με τα windows, βάλτε το wine για να τρέχετε προγράμματα linux σε windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:15 Ο element skate: #54 17-07-12 22:15 Δεν νμζ η διαμαχη μεταξυ windows και linux να τελιωσει ποτε κυριως γτ ψαχνουν να βρουν ολοι πιο ειναι τελειο ενω κανενα δεν ειναι. Και τα δυο και υπερ και κατα. Προσωπικα χρησιμοποιω haiku (kidding ) εχω dual boot vista με ubuntu 10.10 στα οποια κατεληξα υστερα απο πολλες δοκιμες λειτουργικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:58 Ο Irodis έγραψε: #55 23-07-12 12:58 Windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:30 Ο kiriazispao4ever: #56 23-07-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από challenger: αντιστοιχούν στην επιλογή Άλλο/Microsoft DOS-based μάλλον το αντίθετο, εκτός κι αν αποτελείς την παγκόσμια εξαίρεση ποιο από όλα;;; gnome; unity; cinnamon; MATE; xfce; Click για ανάπτυξη... τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Gnome . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:50 Ο challenger: #57 23-07-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Click για ανάπτυξη... είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:58 Ο thanosnt έγραψε: #58 23-07-12 13:58 εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 14:12 Ο challenger: #59 23-07-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Click για ανάπτυξη... εζησα να το ακουσω κι αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:57 Ο kiriazispao4ever: #60 24-07-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Click για ανάπτυξη... δες...(δεν θυμαμαι σε ποια σελίδα..) και αλλη μια κοπέλα επιβεβαιώνει τον κανόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από challenger: Εξαλλου και τα mint τον ιδιο πυρηνα τρέχουν Click για ανάπτυξη... ακριβώς...ubuntu και mint είναι ουσιαστικά ίδιες διανομές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 12:02 Ο challenger: #46 17-07-12 12:02 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: γιατί καλέ τι έπαθες με τα windows ....7? Click για ανάπτυξη... είναι αισχρά σε απόδοση! έλεος! στο 2012 ζουμε όχι στο 2002... Να πετούσαν έπρεπε, οχι που θελουν 2 λεπτά μόνο για να ξεκινήσουν! Tα μηνύματα 46 έως και 51 προέρχονται απο το θέμα Laptop Vs Desktop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 12:26 Η hurricane: #47 17-07-12 12:26 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είναι αισχρά σε απόδοση! έλεος! στο 2012 ζουμε όχι στο 2002... Να πετούσαν έπρεπε, οχι που θελουν 2 λεπτά μόνο για να ξεκινήσουν! Click για ανάπτυξη... αυτό με τα windows, ναι... πόσο σπαστικό!! εμένα μου φαίνονται ακόμα πιο ασταθή από τα vista!!! και σπαστικά, έχουν κρύψει βασικές επιλογές στου δι@ολου τη μανα! ναι αλλά μετά τα windows, τι? mac, δεν αξίζουν... τα alienware έχουν άλλο σύστημα? -μόλις μπήκα στο σάιτ τους να τα τσεκάρω :Ρ- (από,τι βλέπεις από τότε που πήγα πανεπιστήμιο σταμάτησα να ασχολούμαι πολύ, το άφησα στους ΗΜΜΥ και τους πληροφορικάριους φίλους μου :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 13:07 Ο challenger: #48 17-07-12 13:07 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ναι αλλά μετά τα windows, τι? Click για ανάπτυξη... ΠΡΙΝ () απο windows! oποια διανομή linux θελεις! μετα windows μονο για κανα παιχνιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 17:36 Η hurricane: #49 17-07-12 17:36 χαχα!! όπα κάτσε δηλαδή τα πιγκουινάκια δεν είναι συμβατά με τα παιχνίδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:19 Ο challenger: #50 17-07-12 18:19 δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ που καίγομαι στο openBVE, την έχω καταβρεί με το linux!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:44 Ο teol20 έγραψε: #51 17-07-12 18:44 Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:02 Ο challenger: #52 17-07-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Click για ανάπτυξη... ποιες διανομές έχεις δοκιμάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Ο cha0s έγραψε: #53 17-07-12 22:04 linux ubuntu και αν είστε τόσο κολλημένοι με τα windows, βάλτε το wine για να τρέχετε προγράμματα linux σε windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:15 Ο element skate: #54 17-07-12 22:15 Δεν νμζ η διαμαχη μεταξυ windows και linux να τελιωσει ποτε κυριως γτ ψαχνουν να βρουν ολοι πιο ειναι τελειο ενω κανενα δεν ειναι. Και τα δυο και υπερ και κατα. Προσωπικα χρησιμοποιω haiku (kidding ) εχω dual boot vista με ubuntu 10.10 στα οποια κατεληξα υστερα απο πολλες δοκιμες λειτουργικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:58 Ο Irodis έγραψε: #55 23-07-12 12:58 Windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:30 Ο kiriazispao4ever: #56 23-07-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από challenger: αντιστοιχούν στην επιλογή Άλλο/Microsoft DOS-based μάλλον το αντίθετο, εκτός κι αν αποτελείς την παγκόσμια εξαίρεση ποιο από όλα;;; gnome; unity; cinnamon; MATE; xfce; Click για ανάπτυξη... τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Gnome . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:50 Ο challenger: #57 23-07-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Click για ανάπτυξη... είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:58 Ο thanosnt έγραψε: #58 23-07-12 13:58 εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 14:12 Ο challenger: #59 23-07-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Click για ανάπτυξη... εζησα να το ακουσω κι αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:57 Ο kiriazispao4ever: #60 24-07-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Click για ανάπτυξη... δες...(δεν θυμαμαι σε ποια σελίδα..) και αλλη μια κοπέλα επιβεβαιώνει τον κανόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hurricane: γιατί καλέ τι έπαθες με τα windows ....7? Click για ανάπτυξη... είναι αισχρά σε απόδοση! έλεος! στο 2012 ζουμε όχι στο 2002... Να πετούσαν έπρεπε, οχι που θελουν 2 λεπτά μόνο για να ξεκινήσουν! Tα μηνύματα 46 έως και 51 προέρχονται απο το θέμα Laptop Vs Desktop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 12:26 Η hurricane: #47 17-07-12 12:26 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είναι αισχρά σε απόδοση! έλεος! στο 2012 ζουμε όχι στο 2002... Να πετούσαν έπρεπε, οχι που θελουν 2 λεπτά μόνο για να ξεκινήσουν! Click για ανάπτυξη... αυτό με τα windows, ναι... πόσο σπαστικό!! εμένα μου φαίνονται ακόμα πιο ασταθή από τα vista!!! και σπαστικά, έχουν κρύψει βασικές επιλογές στου δι@ολου τη μανα! ναι αλλά μετά τα windows, τι? mac, δεν αξίζουν... τα alienware έχουν άλλο σύστημα? -μόλις μπήκα στο σάιτ τους να τα τσεκάρω :Ρ- (από,τι βλέπεις από τότε που πήγα πανεπιστήμιο σταμάτησα να ασχολούμαι πολύ, το άφησα στους ΗΜΜΥ και τους πληροφορικάριους φίλους μου :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 13:07 Ο challenger: #48 17-07-12 13:07 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ναι αλλά μετά τα windows, τι? Click για ανάπτυξη... ΠΡΙΝ () απο windows! oποια διανομή linux θελεις! μετα windows μονο για κανα παιχνιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 17:36 Η hurricane: #49 17-07-12 17:36 χαχα!! όπα κάτσε δηλαδή τα πιγκουινάκια δεν είναι συμβατά με τα παιχνίδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:19 Ο challenger: #50 17-07-12 18:19 δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ που καίγομαι στο openBVE, την έχω καταβρεί με το linux!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:44 Ο teol20 έγραψε: #51 17-07-12 18:44 Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:02 Ο challenger: #52 17-07-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Click για ανάπτυξη... ποιες διανομές έχεις δοκιμάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Ο cha0s έγραψε: #53 17-07-12 22:04 linux ubuntu και αν είστε τόσο κολλημένοι με τα windows, βάλτε το wine για να τρέχετε προγράμματα linux σε windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:15 Ο element skate: #54 17-07-12 22:15 Δεν νμζ η διαμαχη μεταξυ windows και linux να τελιωσει ποτε κυριως γτ ψαχνουν να βρουν ολοι πιο ειναι τελειο ενω κανενα δεν ειναι. Και τα δυο και υπερ και κατα. Προσωπικα χρησιμοποιω haiku (kidding ) εχω dual boot vista με ubuntu 10.10 στα οποια κατεληξα υστερα απο πολλες δοκιμες λειτουργικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:58 Ο Irodis έγραψε: #55 23-07-12 12:58 Windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:30 Ο kiriazispao4ever: #56 23-07-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από challenger: αντιστοιχούν στην επιλογή Άλλο/Microsoft DOS-based μάλλον το αντίθετο, εκτός κι αν αποτελείς την παγκόσμια εξαίρεση ποιο από όλα;;; gnome; unity; cinnamon; MATE; xfce; Click για ανάπτυξη... τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Gnome . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:50 Ο challenger: #57 23-07-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Click για ανάπτυξη... είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:58 Ο thanosnt έγραψε: #58 23-07-12 13:58 εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 14:12 Ο challenger: #59 23-07-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Click για ανάπτυξη... εζησα να το ακουσω κι αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:57 Ο kiriazispao4ever: #60 24-07-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Click για ανάπτυξη... δες...(δεν θυμαμαι σε ποια σελίδα..) και αλλη μια κοπέλα επιβεβαιώνει τον κανόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από challenger: είναι αισχρά σε απόδοση! έλεος! στο 2012 ζουμε όχι στο 2002... Να πετούσαν έπρεπε, οχι που θελουν 2 λεπτά μόνο για να ξεκινήσουν! Click για ανάπτυξη... αυτό με τα windows, ναι... πόσο σπαστικό!! εμένα μου φαίνονται ακόμα πιο ασταθή από τα vista!!! και σπαστικά, έχουν κρύψει βασικές επιλογές στου δι@ολου τη μανα! ναι αλλά μετά τα windows, τι? mac, δεν αξίζουν... τα alienware έχουν άλλο σύστημα? -μόλις μπήκα στο σάιτ τους να τα τσεκάρω :Ρ- (από,τι βλέπεις από τότε που πήγα πανεπιστήμιο σταμάτησα να ασχολούμαι πολύ, το άφησα στους ΗΜΜΥ και τους πληροφορικάριους φίλους μου :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 13:07 Ο challenger: #48 17-07-12 13:07 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ναι αλλά μετά τα windows, τι? Click για ανάπτυξη... ΠΡΙΝ () απο windows! oποια διανομή linux θελεις! μετα windows μονο για κανα παιχνιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 17:36 Η hurricane: #49 17-07-12 17:36 χαχα!! όπα κάτσε δηλαδή τα πιγκουινάκια δεν είναι συμβατά με τα παιχνίδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:19 Ο challenger: #50 17-07-12 18:19 δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ που καίγομαι στο openBVE, την έχω καταβρεί με το linux!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:44 Ο teol20 έγραψε: #51 17-07-12 18:44 Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:02 Ο challenger: #52 17-07-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Click για ανάπτυξη... ποιες διανομές έχεις δοκιμάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Ο cha0s έγραψε: #53 17-07-12 22:04 linux ubuntu και αν είστε τόσο κολλημένοι με τα windows, βάλτε το wine για να τρέχετε προγράμματα linux σε windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:15 Ο element skate: #54 17-07-12 22:15 Δεν νμζ η διαμαχη μεταξυ windows και linux να τελιωσει ποτε κυριως γτ ψαχνουν να βρουν ολοι πιο ειναι τελειο ενω κανενα δεν ειναι. Και τα δυο και υπερ και κατα. Προσωπικα χρησιμοποιω haiku (kidding ) εχω dual boot vista με ubuntu 10.10 στα οποια κατεληξα υστερα απο πολλες δοκιμες λειτουργικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:58 Ο Irodis έγραψε: #55 23-07-12 12:58 Windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:30 Ο kiriazispao4ever: #56 23-07-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από challenger: αντιστοιχούν στην επιλογή Άλλο/Microsoft DOS-based μάλλον το αντίθετο, εκτός κι αν αποτελείς την παγκόσμια εξαίρεση ποιο από όλα;;; gnome; unity; cinnamon; MATE; xfce; Click για ανάπτυξη... τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Gnome . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:50 Ο challenger: #57 23-07-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Click για ανάπτυξη... είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:58 Ο thanosnt έγραψε: #58 23-07-12 13:58 εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 14:12 Ο challenger: #59 23-07-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Click για ανάπτυξη... εζησα να το ακουσω κι αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:57 Ο kiriazispao4ever: #60 24-07-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Click για ανάπτυξη... δες...(δεν θυμαμαι σε ποια σελίδα..) και αλλη μια κοπέλα επιβεβαιώνει τον κανόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ναι αλλά μετά τα windows, τι? Click για ανάπτυξη... ΠΡΙΝ () απο windows! oποια διανομή linux θελεις! μετα windows μονο για κανα παιχνιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 17:36 Η hurricane: #49 17-07-12 17:36 χαχα!! όπα κάτσε δηλαδή τα πιγκουινάκια δεν είναι συμβατά με τα παιχνίδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:19 Ο challenger: #50 17-07-12 18:19 δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ που καίγομαι στο openBVE, την έχω καταβρεί με το linux!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:44 Ο teol20 έγραψε: #51 17-07-12 18:44 Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:02 Ο challenger: #52 17-07-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Click για ανάπτυξη... ποιες διανομές έχεις δοκιμάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Ο cha0s έγραψε: #53 17-07-12 22:04 linux ubuntu και αν είστε τόσο κολλημένοι με τα windows, βάλτε το wine για να τρέχετε προγράμματα linux σε windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:15 Ο element skate: #54 17-07-12 22:15 Δεν νμζ η διαμαχη μεταξυ windows και linux να τελιωσει ποτε κυριως γτ ψαχνουν να βρουν ολοι πιο ειναι τελειο ενω κανενα δεν ειναι. Και τα δυο και υπερ και κατα. Προσωπικα χρησιμοποιω haiku (kidding ) εχω dual boot vista με ubuntu 10.10 στα οποια κατεληξα υστερα απο πολλες δοκιμες λειτουργικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:58 Ο Irodis έγραψε: #55 23-07-12 12:58 Windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:30 Ο kiriazispao4ever: #56 23-07-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από challenger: αντιστοιχούν στην επιλογή Άλλο/Microsoft DOS-based μάλλον το αντίθετο, εκτός κι αν αποτελείς την παγκόσμια εξαίρεση ποιο από όλα;;; gnome; unity; cinnamon; MATE; xfce; Click για ανάπτυξη... τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Gnome . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:50 Ο challenger: #57 23-07-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Click για ανάπτυξη... είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:58 Ο thanosnt έγραψε: #58 23-07-12 13:58 εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 14:12 Ο challenger: #59 23-07-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Click για ανάπτυξη... εζησα να το ακουσω κι αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:57 Ο kiriazispao4ever: #60 24-07-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Click για ανάπτυξη... δες...(δεν θυμαμαι σε ποια σελίδα..) και αλλη μια κοπέλα επιβεβαιώνει τον κανόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχα!! όπα κάτσε δηλαδή τα πιγκουινάκια δεν είναι συμβατά με τα παιχνίδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:19 Ο challenger: #50 17-07-12 18:19 δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ που καίγομαι στο openBVE, την έχω καταβρεί με το linux!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:44 Ο teol20 έγραψε: #51 17-07-12 18:44 Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:02 Ο challenger: #52 17-07-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Click για ανάπτυξη... ποιες διανομές έχεις δοκιμάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Ο cha0s έγραψε: #53 17-07-12 22:04 linux ubuntu και αν είστε τόσο κολλημένοι με τα windows, βάλτε το wine για να τρέχετε προγράμματα linux σε windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:15 Ο element skate: #54 17-07-12 22:15 Δεν νμζ η διαμαχη μεταξυ windows και linux να τελιωσει ποτε κυριως γτ ψαχνουν να βρουν ολοι πιο ειναι τελειο ενω κανενα δεν ειναι. Και τα δυο και υπερ και κατα. Προσωπικα χρησιμοποιω haiku (kidding ) εχω dual boot vista με ubuntu 10.10 στα οποια κατεληξα υστερα απο πολλες δοκιμες λειτουργικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:58 Ο Irodis έγραψε: #55 23-07-12 12:58 Windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:30 Ο kiriazispao4ever: #56 23-07-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από challenger: αντιστοιχούν στην επιλογή Άλλο/Microsoft DOS-based μάλλον το αντίθετο, εκτός κι αν αποτελείς την παγκόσμια εξαίρεση ποιο από όλα;;; gnome; unity; cinnamon; MATE; xfce; Click για ανάπτυξη... τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Gnome . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:50 Ο challenger: #57 23-07-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Click για ανάπτυξη... είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:58 Ο thanosnt έγραψε: #58 23-07-12 13:58 εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 14:12 Ο challenger: #59 23-07-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Click για ανάπτυξη... εζησα να το ακουσω κι αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:57 Ο kiriazispao4ever: #60 24-07-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Click για ανάπτυξη... δες...(δεν θυμαμαι σε ποια σελίδα..) και αλλη μια κοπέλα επιβεβαιώνει τον κανόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ που καίγομαι στο openBVE, την έχω καταβρεί με το linux!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:44 Ο teol20 έγραψε: #51 17-07-12 18:44 Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:02 Ο challenger: #52 17-07-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Click για ανάπτυξη... ποιες διανομές έχεις δοκιμάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Ο cha0s έγραψε: #53 17-07-12 22:04 linux ubuntu και αν είστε τόσο κολλημένοι με τα windows, βάλτε το wine για να τρέχετε προγράμματα linux σε windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:15 Ο element skate: #54 17-07-12 22:15 Δεν νμζ η διαμαχη μεταξυ windows και linux να τελιωσει ποτε κυριως γτ ψαχνουν να βρουν ολοι πιο ειναι τελειο ενω κανενα δεν ειναι. Και τα δυο και υπερ και κατα. Προσωπικα χρησιμοποιω haiku (kidding ) εχω dual boot vista με ubuntu 10.10 στα οποια κατεληξα υστερα απο πολλες δοκιμες λειτουργικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:58 Ο Irodis έγραψε: #55 23-07-12 12:58 Windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:30 Ο kiriazispao4ever: #56 23-07-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από challenger: αντιστοιχούν στην επιλογή Άλλο/Microsoft DOS-based μάλλον το αντίθετο, εκτός κι αν αποτελείς την παγκόσμια εξαίρεση ποιο από όλα;;; gnome; unity; cinnamon; MATE; xfce; Click για ανάπτυξη... τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Gnome . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:50 Ο challenger: #57 23-07-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Click για ανάπτυξη... είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:58 Ο thanosnt έγραψε: #58 23-07-12 13:58 εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 14:12 Ο challenger: #59 23-07-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Click για ανάπτυξη... εζησα να το ακουσω κι αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:57 Ο kiriazispao4ever: #60 24-07-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Click για ανάπτυξη... δες...(δεν θυμαμαι σε ποια σελίδα..) και αλλη μια κοπέλα επιβεβαιώνει τον κανόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:02 Ο challenger: #52 17-07-12 22:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Click για ανάπτυξη... ποιες διανομές έχεις δοκιμάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Ο cha0s έγραψε: #53 17-07-12 22:04 linux ubuntu και αν είστε τόσο κολλημένοι με τα windows, βάλτε το wine για να τρέχετε προγράμματα linux σε windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:15 Ο element skate: #54 17-07-12 22:15 Δεν νμζ η διαμαχη μεταξυ windows και linux να τελιωσει ποτε κυριως γτ ψαχνουν να βρουν ολοι πιο ειναι τελειο ενω κανενα δεν ειναι. Και τα δυο και υπερ και κατα. Προσωπικα χρησιμοποιω haiku (kidding ) εχω dual boot vista με ubuntu 10.10 στα οποια κατεληξα υστερα απο πολλες δοκιμες λειτουργικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:58 Ο Irodis έγραψε: #55 23-07-12 12:58 Windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:30 Ο kiriazispao4ever: #56 23-07-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από challenger: αντιστοιχούν στην επιλογή Άλλο/Microsoft DOS-based μάλλον το αντίθετο, εκτός κι αν αποτελείς την παγκόσμια εξαίρεση ποιο από όλα;;; gnome; unity; cinnamon; MATE; xfce; Click για ανάπτυξη... τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Gnome . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:50 Ο challenger: #57 23-07-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Click για ανάπτυξη... είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:58 Ο thanosnt έγραψε: #58 23-07-12 13:58 εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 14:12 Ο challenger: #59 23-07-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Click για ανάπτυξη... εζησα να το ακουσω κι αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:57 Ο kiriazispao4ever: #60 24-07-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Click για ανάπτυξη... δες...(δεν θυμαμαι σε ποια σελίδα..) και αλλη μια κοπέλα επιβεβαιώνει τον κανόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Μονο εγω δεν συμπαθω τα λινουξ? Click για ανάπτυξη... ποιες διανομές έχεις δοκιμάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Ο cha0s έγραψε: #53 17-07-12 22:04 linux ubuntu και αν είστε τόσο κολλημένοι με τα windows, βάλτε το wine για να τρέχετε προγράμματα linux σε windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:15 Ο element skate: #54 17-07-12 22:15 Δεν νμζ η διαμαχη μεταξυ windows και linux να τελιωσει ποτε κυριως γτ ψαχνουν να βρουν ολοι πιο ειναι τελειο ενω κανενα δεν ειναι. Και τα δυο και υπερ και κατα. Προσωπικα χρησιμοποιω haiku (kidding ) εχω dual boot vista με ubuntu 10.10 στα οποια κατεληξα υστερα απο πολλες δοκιμες λειτουργικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:58 Ο Irodis έγραψε: #55 23-07-12 12:58 Windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:30 Ο kiriazispao4ever: #56 23-07-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από challenger: αντιστοιχούν στην επιλογή Άλλο/Microsoft DOS-based μάλλον το αντίθετο, εκτός κι αν αποτελείς την παγκόσμια εξαίρεση ποιο από όλα;;; gnome; unity; cinnamon; MATE; xfce; Click για ανάπτυξη... τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Gnome . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:50 Ο challenger: #57 23-07-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Click για ανάπτυξη... είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:58 Ο thanosnt έγραψε: #58 23-07-12 13:58 εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 14:12 Ο challenger: #59 23-07-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Click για ανάπτυξη... εζησα να το ακουσω κι αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:57 Ο kiriazispao4ever: #60 24-07-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Click για ανάπτυξη... δες...(δεν θυμαμαι σε ποια σελίδα..) και αλλη μια κοπέλα επιβεβαιώνει τον κανόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
linux ubuntu και αν είστε τόσο κολλημένοι με τα windows, βάλτε το wine για να τρέχετε προγράμματα linux σε windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 22:15 Ο element skate: #54 17-07-12 22:15 Δεν νμζ η διαμαχη μεταξυ windows και linux να τελιωσει ποτε κυριως γτ ψαχνουν να βρουν ολοι πιο ειναι τελειο ενω κανενα δεν ειναι. Και τα δυο και υπερ και κατα. Προσωπικα χρησιμοποιω haiku (kidding ) εχω dual boot vista με ubuntu 10.10 στα οποια κατεληξα υστερα απο πολλες δοκιμες λειτουργικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:58 Ο Irodis έγραψε: #55 23-07-12 12:58 Windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:30 Ο kiriazispao4ever: #56 23-07-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από challenger: αντιστοιχούν στην επιλογή Άλλο/Microsoft DOS-based μάλλον το αντίθετο, εκτός κι αν αποτελείς την παγκόσμια εξαίρεση ποιο από όλα;;; gnome; unity; cinnamon; MATE; xfce; Click για ανάπτυξη... τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Gnome . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:50 Ο challenger: #57 23-07-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Click για ανάπτυξη... είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:58 Ο thanosnt έγραψε: #58 23-07-12 13:58 εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 14:12 Ο challenger: #59 23-07-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Click για ανάπτυξη... εζησα να το ακουσω κι αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:57 Ο kiriazispao4ever: #60 24-07-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Click για ανάπτυξη... δες...(δεν θυμαμαι σε ποια σελίδα..) και αλλη μια κοπέλα επιβεβαιώνει τον κανόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν νμζ η διαμαχη μεταξυ windows και linux να τελιωσει ποτε κυριως γτ ψαχνουν να βρουν ολοι πιο ειναι τελειο ενω κανενα δεν ειναι. Και τα δυο και υπερ και κατα. Προσωπικα χρησιμοποιω haiku (kidding ) εχω dual boot vista με ubuntu 10.10 στα οποια κατεληξα υστερα απο πολλες δοκιμες λειτουργικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:58 Ο Irodis έγραψε: #55 23-07-12 12:58 Windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:30 Ο kiriazispao4ever: #56 23-07-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από challenger: αντιστοιχούν στην επιλογή Άλλο/Microsoft DOS-based μάλλον το αντίθετο, εκτός κι αν αποτελείς την παγκόσμια εξαίρεση ποιο από όλα;;; gnome; unity; cinnamon; MATE; xfce; Click για ανάπτυξη... τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Gnome . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:50 Ο challenger: #57 23-07-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Click για ανάπτυξη... είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:58 Ο thanosnt έγραψε: #58 23-07-12 13:58 εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 14:12 Ο challenger: #59 23-07-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Click για ανάπτυξη... εζησα να το ακουσω κι αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:57 Ο kiriazispao4ever: #60 24-07-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Click για ανάπτυξη... δες...(δεν θυμαμαι σε ποια σελίδα..) και αλλη μια κοπέλα επιβεβαιώνει τον κανόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:30 Ο kiriazispao4ever: #56 23-07-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από challenger: αντιστοιχούν στην επιλογή Άλλο/Microsoft DOS-based μάλλον το αντίθετο, εκτός κι αν αποτελείς την παγκόσμια εξαίρεση ποιο από όλα;;; gnome; unity; cinnamon; MATE; xfce; Click για ανάπτυξη... τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Gnome . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:50 Ο challenger: #57 23-07-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Click για ανάπτυξη... είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:58 Ο thanosnt έγραψε: #58 23-07-12 13:58 εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 14:12 Ο challenger: #59 23-07-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Click για ανάπτυξη... εζησα να το ακουσω κι αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:57 Ο kiriazispao4ever: #60 24-07-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Click για ανάπτυξη... δες...(δεν θυμαμαι σε ποια σελίδα..) και αλλη μια κοπέλα επιβεβαιώνει τον κανόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από challenger: αντιστοιχούν στην επιλογή Άλλο/Microsoft DOS-based μάλλον το αντίθετο, εκτός κι αν αποτελείς την παγκόσμια εξαίρεση ποιο από όλα;;; gnome; unity; cinnamon; MATE; xfce; Click για ανάπτυξη... τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Gnome . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:50 Ο challenger: #57 23-07-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Click για ανάπτυξη... είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:58 Ο thanosnt έγραψε: #58 23-07-12 13:58 εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 14:12 Ο challenger: #59 23-07-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Click για ανάπτυξη... εζησα να το ακουσω κι αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:57 Ο kiriazispao4ever: #60 24-07-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Click για ανάπτυξη... δες...(δεν θυμαμαι σε ποια σελίδα..) και αλλη μια κοπέλα επιβεβαιώνει τον κανόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τι να σου πω...φέτος που τα έβαλα και τα 2...τελειώνει απίστευτα ταχύτερα απο οτι στα win7 η μπαταρία.. Click για ανάπτυξη... είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 13:58 Ο thanosnt έγραψε: #58 23-07-12 13:58 εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 14:12 Ο challenger: #59 23-07-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Click για ανάπτυξη... εζησα να το ακουσω κι αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:57 Ο kiriazispao4ever: #60 24-07-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Click για ανάπτυξη... δες...(δεν θυμαμαι σε ποια σελίδα..) και αλλη μια κοπέλα επιβεβαιώνει τον κανόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 14:12 Ο challenger: #59 23-07-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Click για ανάπτυξη... εζησα να το ακουσω κι αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:57 Ο kiriazispao4ever: #60 24-07-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Click για ανάπτυξη... δες...(δεν θυμαμαι σε ποια σελίδα..) και αλλη μια κοπέλα επιβεβαιώνει τον κανόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εγω προτιμω τα windows 8 που θα βγουν σε λιγο καιρο Click για ανάπτυξη... εζησα να το ακουσω κι αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:57 Ο kiriazispao4ever: #60 24-07-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Click για ανάπτυξη... δες...(δεν θυμαμαι σε ποια σελίδα..) και αλλη μια κοπέλα επιβεβαιώνει τον κανόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από challenger: είσαι η παγκόσμια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία Click για ανάπτυξη... δες...(δεν θυμαμαι σε ποια σελίδα..) και αλλη μια κοπέλα επιβεβαιώνει τον κανόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.