mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ξεκίνα από την Παρασκευή στα κοντινά και μετά πας πεζόδρομο... Έχεις σκεφτεί να κάνεις ιδιαίτερα αγγλικά μιας κι έχει Prof;
Αν θυμάσαι είχα κάνει κάποια μαθήματα, ωστόσο επρόκειτο για προκαθορισμένη ύλη που εγώ απλά ευόδωνα...τώρα δεν νομίζω όσοι γονείς ήδη τα στέλνουν σε φροντιστήριο να πάρουν κι extra ενισχυτικό...και δεν νομίζω ότι είμαι αρκετά ικανός να βγάλω ύλη χωρίς κάποιο "roadmap":nono:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

mangkac
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Βασικά σε τι σχολή πέρασες/σκέφτεσαι να περάσεις;
Ανάλογα, αν λένε πως είναι καμιά ζόρικη θα σου πρότεινα να το αφήσεις για τώρα
για να μην τα παρατήσεις στα πρώτα εξάμηνα μέσα στη σχολή (κούραση/βαρεμάρα/εκεί που έκανες κάτι και είχες χρήματα μετά ζορίζεσαι αλλα πέρνεις τα @@ σου) γιατί μετά θα σε κηνυγάει για χρόνια.
Άστο για αυτό το καλοκαίρι και τα επόμενα, αν δεις οτι τα καταφέρνεις με τη σχολή (η οποία πρέπει να ναι πρώτη σου προτεραιότητα για να κάνεις 4-5 χρόνια και όχι 14-15) βρίσκεις κάποια δουλειά τα επόμενα καλοκαίρια και με μεγάλη πιθανότητα στη σχολή σου, ή που να έχει σχέση με το αντικείμενο που σπουδάζεις (πολύ σημαντικότερη εμπειρία απο την δουλειά σε οποιαδήποτε καφετέρια)
Γνώμη μου.
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σου λέει οτι μάλλον δεν θέλει δουλειά που να θέλει εμάς τους επαγγελματίες (γειά σου συνάδελφε)
Βασικά σε τι σχολή πέρασες/σκέφτεσαι να περάσεις;
Ανάλογα, αν λένε πως είναι καμιά ζόρικη θα σου πρότεινα να το αφήσεις για τώρα
για να μην τα παρατήσεις στα πρώτα εξάμηνα μέσα στη σχολή (κούραση/βαρεμάρα/εκεί που έκανες κάτι και είχες χρήματα μετά ζορίζεσαι αλλα πέρνεις τα @@ σου) γιατί μετά θα σε κηνυγάει για χρόνια.
Άστο για αυτό το καλοκαίρι και τα επόμενα, αν δεις οτι τα καταφέρνεις με τη σχολή (η οποία πρέπει να ναι πρώτη σου προτεραιότητα για να κάνεις 4-5 χρόνια και όχι 14-15) βρίσκεις κάποια δουλειά τα επόμενα καλοκαίρια και με μεγάλη πιθανότητα στη σχολή σου, ή που να έχει σχέση με το αντικείμενο που σπουδάζεις (πολύ σημαντικότερη εμπειρία απο την δουλειά σε οποιαδήποτε καφετέρια)
Γνώμη μου.
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, κυρίως γιατί δεν πιάνω τις σχολές που αρχικά ήθελα...Αλλά χρειάζομαι οπωσδήποτε δουλειά ΚΑΙ φέτος καθώς διακοπές εξόδους κλπ δεν γίνεται να μου τα πληρώνει η μάνα μου όσο κι αν το θέλω...:nono:
raiNja
Νεοφερμένο μέλος

toxotis1991
Εκκολαπτόμενο μέλος

PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
Παρεπιπτόντως, μιλάς για πρακτορεία μετάφρασης (προζ) ή για εργασία ως αυτόνομος?
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Απο κομπιούτερς ξέρεις; Να κάνεις τον μάστορα σε κάνα έτσι μαγαζί με κομπιούτερς ίσως;
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως πλάκα πλάκα αυτό με τη μετάφραση με εξιτάρησε. Θα δήλωνα μεταφραστικό Κέρκυρα ΑΝ ήξερα γαλλικά/γερμανικά και ΑΝ έπιανα τα μόρια που ήθελε.
PGeorge όταν ξαναδείς το θέμα πληροφόρησέ με σε παρακαλώ. (αλλιώς άν με γράψεις θα σου τα κάνω τσουρέκια με τα pm

PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα το ψαξω ρε φιλε αλλα κοιτα και εσυ λιγο , ρωτα κανεναν . μην τα περιμένεις ολα ετοιμαEruyomo είναι αστείο που ρωτάς, γιατί ο υπολογιστής μου έχει πάθει τρελό σκάλωμα εδώ και 3 μέρες και όσο κι αν προσπαθώ δεν μπορώ να βρω την άκρη.... το αφήνω μόνο του να κάνει όσα reboot γουστάρει πριν ακόμα φορτώσουν τα windows...
Πάντως πλάκα πλάκα αυτό με τη μετάφραση με εξιτάρησε. Θα δήλωνα μεταφραστικό Κέρκυρα ΑΝ ήξερα γαλλικά/γερμανικά και ΑΝ έπιανα τα μόρια που ήθελε.
PGeorge όταν ξαναδείς το θέμα πληροφόρησέ με σε παρακαλώ. (αλλιώς άν με γράψεις θα σου τα κάνω τσουρέκια με τα pm)

mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

PS: PGeorge βρήκες τίποτα? Γτ εγώ μόνο @@

sabbath
Νεοφερμένο μέλος

mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Να 'σαι καλά, αυτή η εξαετής αγωνία μάς σκότωνε...Τελικά βρήκα δουλειά σε μια διαφημιστική παιδιά, απλά ξέχασα να ενημερώσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- mechanicarts
- giannhs2001
- globglogabgalab
- Paragontas7000
- stav.mdp
- snowy
- Scandal
- Mapas26
- anastasis06
- Nala
- Devilshjoker
- Nobody123
- Athens2002
- Marple
- Jimmis18
- theodoraooo
- Theodora03
- Eri0611
- Αναστασία197
- SlimShady
- korlef
- aekaras 21
- Unboxholics
- tfghp
- george777
- DeWiN
- ggl
- Georgekk
- Manolo165
- angies
- PanMoonlight
- T C
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.