musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexoukos
Νεοφερμένο μέλος

γενικα μου αρεσι να ακουω οτι με αγγιζει και οτι με ανεβαζει-διασκεδαζει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος

ouroboros
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenaki92
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Icy Ice
Νεοφερμένο μέλος

εντεχνα(ιωανιδης,αλεξιου,μπαμπαλη,αρβανιτακη,τσαλιγοπουλου,πρωτοψαλτη,κοτσιρας κλπ ) και ξενη (καλη)pop Michael Jackson,Madonna και απο συγκροτηματα Beatles!!
γενικα μου αρεσι να ακουω οτι με αγγιζει και οτι με ανεβαζει-διασκεδαζει
Ακούγετε σαν να είμαστε ένα άτομο... Χαχαχ και εγώ μια από τα ίδια ακούω!

Είναι γεγονός πως τα καλύτερα και αιωνόβια τραγούδια γράφτηκαν ύστερα από κάποιο περιστατικό που τάραξε τα νερά του δημιουργού. Για σένα μπορεί να είναι κάποιο περιστατικό απ την παρέα σου. Δεν έχει πάντως σημασία ποιο θα είναι το περιστατικό αυτό, αλλά το τί θα γράψεις. Δε χρειάζεται να είναι πιασάρικο, ούτε να αρέσει σε όλους, αρκεί αυτούς που τους αρέσει να τους εκφράζει κι όχι απλώς να ακολουθούν το ρεύμα της εποχής. Εγώ πραγματικά ακούω τα πάντα, αρκεί το κάθε τραγούδι, από οποίο είδος μουσικής και να είναι, να με εκφράζει και να έχει προσεγμένο στίχο, με την έννοια του "ξέρω τί γράφω". Φρόντισε τα δημιουργήματα σου να εκφράζουν εσένα!
Ναι, όλοι έχετε απόλυτο δίκιο... Εάν εκφράζει εμένα τότε είναι το καλύτερο!

lovesome
Εκκολαπτόμενο μέλος

ηαηα!
λοιπόν εμένα μ'αρέσουν σχεδόν τα πάντα
αλλά λατρέυω pop και μπαλάντες!
Τραγούδια τύπου Αλκίνοου μ'αρέσουν πολύ πολύ
solonas07
Δραστήριο μέλος

Ξέχασες να πεις ότι τρελένεσαι για κλασσική μουσική τύπου Τσαϊκόφσκι, Μπετόβεν κλπ...λαλαλα[ταιρίαζει κίολας]
ηαηα!
λοιπόν εμένα μ'αρέσουν σχεδόν τα πάντα
αλλά λατρέυω pop και μπαλάντες!
Τραγούδια τύπου Αλκίνοου μ'αρέσουν πολύ πολύ

lovesome
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ξέχασες να πεις ότι τρελένεσαι για κλασσική μουσική τύπου Τσαϊκόφσκι, Μπετόβεν κλπ...![]()
ηαηαηηαηαα!
Πως ξέχασα κάτι τέτοιο?

Αι μωρεε

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=zLmspcgrYrYθέλω να μάθω τι τύπος τραγουδιού θα σας άρεσε.
https://www.youtube.com/watch?v=aJ6faHNsJw4
https://www.youtube.com/watch?v=FluecqKY7ts
https://www.youtube.com/watch?v=ZqEkmhY2UIw
https://www.youtube.com/watch?v=6WdYe8Z98OI
AgGeliCo0zZz
Νεοφερμένο μέλος

Συγνωμη τωρα, τα πιστευεις αυτα που λες;; Βαζεις ολους τους εφηβους στο "ιδιο τσουβαλι" οσο εχει να κανει με το γουστο τους στα τραγουδια;; Θεος φυλαξει!
ελα ντε........

ZETAXA
Δραστήριο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Είναι γεγονός πως τα καλύτερα και αιωνόβια τραγούδια γράφτηκαν ύστερα από κάποιο περιστατικό που τάραξε τα νερά του δημιουργού. Για σένα μπορεί να είναι κάποιο περιστατικό απ την παρέα σου. Δεν έχει πάντως σημασία ποιο θα είναι το περιστατικό αυτό, αλλά το τί θα γράψεις. Δε χρειάζεται να είναι πιασάρικο, ούτε να αρέσει σε όλους, αρκεί αυτούς που τους αρέσει να τους εκφράζει κι όχι απλώς να ακολουθούν το ρεύμα της εποχής. Εγώ πραγματικά ακούω τα πάντα, αρκεί το κάθε τραγούδι, από οποίο είδος μουσικής και να είναι, να με εκφράζει και να έχει προσεγμένο στίχο, με την έννοια του "ξέρω τί γράφω". Φρόντισε τα δημιουργήματα σου να εκφράζουν εσένα!
Συμφωνώ μαζί σου. Κάπως έτσι και εγώ...
Μου αρέσουν επίσης κάποια καλά κομμάτια Ελληνικής έντεχνης μουσικής της δεκαετίας '90. Μετά το 2000, άρχισε η μεγάλη "κατρακύλα" στο Ελληνικό τραγούδι. Χάθηκε η ποιότητα και η έμπνευση στο όνομα της αρπαχτής και της Πετρούλας...

Είναι περίεργο που μου κάνει εντύπωση ότι αρκετοί Έλληνες τραγουδιστές όπως Δάντης, Βαρδής (πατέρας), Θεοδωρίδου, Βανδή, Σχοινάς, Κούκα,...κ.α. έλεγαν πιο ποιοτικά τραγούδια με πιο ποιοτική διασκεδαστική μουσική (με ευχάριστα αισθήματα) στην αρχή της καριέρας τους;

...Αλεξάνδρα...
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

ακουω ροκ πιο πολυ.λιγο χιπχοπ,λιγο απ'ολα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

1.)Punk-oi!-ska-reggae-rock & roll
2.)Psychedelic-uplifting-dubstep-ebm-electro industrial-future pop/synth pop-aggrotech
3.)Metal (heavy-power-black-doom-melodic-progressive)
Summer rainbow
Νεοφερμένο μέλος

λιγο απ ολα βασικα...αναλογως με τα κεφια μου...
συνηθως ακουω ροκ και μεταλ, αλλα οταν εχω κεφια μ αρεσει η ποπ !!!
γενικα, ειμαι λατρης ολως των ειδων και ειδικα της ροκ εν ρολ !!!

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Επίσης έκανα μια προσπάθεια να γράψω τραγούδι αλλά πιο πολύ σαν ποίημα βγήκε και δε θα μου άρεσε μελοποιημένο. Κρίμα όμως γιατί το πέταξα κατά λάθος. Και είχε πολύ νόημα ειδικά για τη στιγμή που το έγραφα.
georgia...!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.