Λοιπόν... η σειρά μου... συνήθως οι περισσότεροι μου λένε τα ίδια... Έχουμε και λέμε:
ΘΕΤΙΚΆ: Χαμογελαστός, καλό παιδί, ώριμος, υπεύθυνος, συναισθηματικός, οργανωτικός, καλλιτεχνικός, οικογενειακός, υπάκουος, το παιδί για όλα τα χατίρια, καλός μαθητής, ήσυχος, προσαρμοστικός, υπομονετικός, με στόχους και αυτοπειθαρχημένος.. (όχι δεν τα έβγαλα απ'το μυαλό μου.. απλώς οι άλλοι είναι λίγο γκαβοί..

)
ΑΡΝΗΤΙΚΆ: Βαρετός, φλύαρος (όταν είναι με φίλους), με χαμηλή αίσθηση της ατομικότητας (χαμηλή αυτοπεποίθηση), καθόλου θάρρος, αγχώδης, ''ψαράκι'', καρφί-βελόνα-πρόκα-αγκάθι (οτιδήποτε μυτερό

), μαλθακός, υπερευαίσθητος, αδρανής, παράξενος/περίεργος (κυρίως για τους ''εχθρούς'' του), υπερβολικά καλός σε σημείο να μην υπερασπίζεται τον εαυτό του, ευσυγκίνητος, οκνηρός/τεμπέλης, λαίμαργος (μόνο για το φαγητό

), μι μου άπτου, ψώνιο, σνομπ και απόμακρος, δεν του αρέσει το ποδόσφαιρο (αυτό δεν ξέρω γιατί είναι κακό.. πάντως σχολείο μου για κακό το έχουνε...

), του αρέσει το voley (ναι, και αυτό για κακό το έχουν...), παχύς, χοντρός, ψηλός (

), υπερβολικά σοβαρός και ήσυχος (αυτό το είπε φιλόλογος στη μάνα μου

), τίποτα το ιδιαίτερο, είναι μοναχικός και μίζερος, σε άσχημη διάθεση συνεχώς, απαισιόδοξος, ντρέπεται πολύ, αντιγραφέας (αυτό το είπε ένα παιδί στο δημοτικό)
και το καλύτερο...;; Έχει παραμορφωμένα χέρια... (αυτό ήταν πολύ άσχημο.. το είχε ένα παιδί πέρυσι μπροστά σε όλη την τάξη...

)
Γενικά καλά με περιγράφουν... νόμιζα θα ήταν χειρότερα... τέλος πάντων δεν ξέρω τι έχει ο καθένας στο μυαλό του...