Τι γνώμη έχουν οι άλλοι για εσένα;

panagiotists13

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,490 μηνύματα.
Τι γνώμη έχουν οι άλλοι για μένα...Λοιπόν,ωραίο θεματάκι...:P;)
Κατά καιρούς έχω δεχτεί τόσες πολλές κριτικές (από φίλους,συμμαθητές,καθηγητές,γονείς,συγγενείς),με λίγα λόγια έχω ακούσει όλα τα επίθετα της ελληνικής γλώσσας,αλλά και τα αντίθετά τους!:confused::worry:
Αλλά οι περισσότεροι συμφωνούν στα εξής:
φυτό,αυτός που έχει καλές σχέσεις με τους καθηγητές,καλός μαθητής,αγενής/ευθύς,δύστροπος,σνομπ,ψώνιο,υπερόπτης,"international",εγωιστής,αναίσθητος, αντίχριστος,κουτσομπόλης,φλύαρος,βαρετός,μονόχνοτος (αν και κάνω ό,τι μπορώ για να μην είμαι),καρφί,πετάω συνεχώς μπηχτές σε όλους κ για τα πάντα (δε φταίω εγώ-μόνες τους φεύγουν απ'το στόμα μου :worry:),μνησίκακος,μακάβριος,κτλ.
:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πύρος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας. Έχει γράψει 1,736 μηνύματα.
Λοιπόν... η σειρά μου... συνήθως οι περισσότεροι μου λένε τα ίδια... Έχουμε και λέμε:
ΘΕΤΙΚΆ: Χαμογελαστός, καλό παιδί, ώριμος, υπεύθυνος, συναισθηματικός, οργανωτικός, καλλιτεχνικός, οικογενειακός, υπάκουος, το παιδί για όλα τα χατίρια, καλός μαθητής, ήσυχος, προσαρμοστικός, υπομονετικός, με στόχους και αυτοπειθαρχημένος.. (όχι δεν τα έβγαλα απ'το μυαλό μου.. απλώς οι άλλοι είναι λίγο γκαβοί.. :P)

ΑΡΝΗΤΙΚΆ: Βαρετός, φλύαρος (όταν είναι με φίλους), με χαμηλή αίσθηση της ατομικότητας (χαμηλή αυτοπεποίθηση), καθόλου θάρρος, αγχώδης, ''ψαράκι'', καρφί-βελόνα-πρόκα-αγκάθι (οτιδήποτε μυτερό :P), μαλθακός, υπερευαίσθητος, αδρανής, παράξενος/περίεργος (κυρίως για τους ''εχθρούς'' του), υπερβολικά καλός σε σημείο να μην υπερασπίζεται τον εαυτό του, ευσυγκίνητος, οκνηρός/τεμπέλης, λαίμαργος (μόνο για το φαγητό :P ;)), μι μου άπτου, ψώνιο, σνομπ και απόμακρος, δεν του αρέσει το ποδόσφαιρο (αυτό δεν ξέρω γιατί είναι κακό.. πάντως σχολείο μου για κακό το έχουνε... :P), του αρέσει το voley (ναι, και αυτό για κακό το έχουν...), παχύς, χοντρός, ψηλός (:P), υπερβολικά σοβαρός και ήσυχος (αυτό το είπε φιλόλογος στη μάνα μου :P), τίποτα το ιδιαίτερο, είναι μοναχικός και μίζερος, σε άσχημη διάθεση συνεχώς, απαισιόδοξος, ντρέπεται πολύ, αντιγραφέας (αυτό το είπε ένα παιδί στο δημοτικό) και το καλύτερο...;; Έχει παραμορφωμένα χέρια... (αυτό ήταν πολύ άσχημο.. το είχε ένα παιδί πέρυσι μπροστά σε όλη την τάξη... :P)

Γενικά καλά με περιγράφουν... νόμιζα θα ήταν χειρότερα... τέλος πάντων δεν ξέρω τι έχει ο καθένας στο μυαλό του... :):redface::redface::redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top