annmary Νεοφερμένο μέλος Η annmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:44 Η annmary έγραψε: #201 30-06-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Δεν αναφερόμουν σ'εσένα.Το 18,8 είναι θεμιτός βαθμός,πιστεύω.Αναφερόμουν στους 19,7+ που το μόνο που τους πείραξε ήταν τα θρησκευτικά,δηλαδή(αν ήταν θετική-τεχνολογική)έγραψαν αρχαία και ιστορία και δεν έγραψαν θρησκευτικά?Ε κάτι δε μου κάθεται καλά. Zod, δε σε ζηλεύω,σε πέρασα για 0,1. Click για ανάπτυξη... επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Ο Boom έγραψε: #202 30-06-09 13:01 μα δεν χρειαζεται να επιτιθεσαι..το 19,8 ειναι ενας αριστος βαθμος..μν κλαιγομαστε κιολας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annmary Νεοφερμένο μέλος Η annmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:10 Η annmary έγραψε: #203 30-06-09 13:10 δεν επιτιθομαι απλα διευκρινιζω αυτο που ειπα γιατι εχει αναφερθει κι αλλες φορες το post μου, για λαθος λογο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 'Ερικα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ερικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η 'Ερικα έγραψε: #204 30-06-09 13:14 παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Ο tebelis13: #205 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Εγώ με 12 θεωρούμαι κάρβουνο;:ntomata: Click για ανάπτυξη... Αν πηγες καλα σε αυτα που σε ενδιαφερουν οχι...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annmary Νεοφερμένο μέλος Η annmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η annmary έγραψε: #206 30-06-09 13:20 αστα να πανε..μ αρεσει που λενε μεχρι 20 ιουλιου.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Click για ανάπτυξη... :!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 'Ερικα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ερικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η 'Ερικα έγραψε: #207 30-06-09 13:22 ναι!καλα κρασια!βλακειες!ασε και αν δεν πηγαιναμε απ το σχολειο,που εγω ειχα και σκοπο να παω απο Τεταρτη(σου λες ευτυχως που δινω ειδικα μαθηματα-αν δεν εδινα?)θα χαναμε την προθεσμια!Γτ το καθε σχολειο βγαζει συγκεκριμενη ημερομηνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. synchronicity Νεοφερμένο μέλος Η synchronicity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η synchronicity: #208 30-06-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: ναι!καλα κρασια!βλακειες!ασε και αν δεν πηγαιναμε απ το σχολειο,που εγω ειχα και σκοπο να παω απο Τεταρτη(σου λες ευτυχως που δινω ειδικα μαθηματα-αν δεν εδινα?)θα χαναμε την προθεσμια!Γτ το καθε σχολειο βγαζει συγκεκριμενη ημερομηνια!! Click για ανάπτυξη... Και πάλι, όποτε κι αν πας, είναι υποχρεωμένοι να σε δεχτούν. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες βγαίνουν μόνο για να διευκολυνθούν οι διαδικασίες, οπότε είναι αδικαιολόγητοι αν δε σε δεχτούν κάποια άλλη στιγμή μέχρι τις 20/7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Civilara έγραψε: #209 30-06-09 13:41 Για μηχανογραφικό με το 10% μπορείς να πας οποιαδήποτε μέρα στο διάστημα 1-20 Ιουλίου ή υπάρχουν καθορισμένες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Boom έγραψε: #210 30-06-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Για μηχανογραφικό με το 10% μπορείς να πας οποιαδήποτε μέρα στο διάστημα 1-20 Ιουλίου ή υπάρχουν καθορισμένες μέρες; Click για ανάπτυξη... λογικα συμφωνα μ την ημερομηνια που θα πει το σχολειο στο οποιιο θα καταθεσεις το μηχανογραφικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο don_aris91: #211 30-06-09 20:01 18.5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Ο who έγραψε: #212 30-06-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Ε, αν δεν πήγαινες, καλά σου 'κανε. Πού το κάψιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:35 Η Ειμαρμένη: #213 30-06-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Click για ανάπτυξη... Kαι σ'εμάς το ίδιο έγινε.Οπότε έχω προθεσμία ν'αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο το πρωί.Τα έχω συμπληρώσει(δηλαδή ο Γιάννης τα έχει συμπληρώσει) όλα,το μόνο που με απασχολεί είναι να κάνω το δύο ->ένα(δηλαδή τη νομική αθήνας->παιδαγωγικό αθήνας). ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι δε μου κακοφάνηκε το 15 μου στα μαθηματικά γιατί το είχα από το πρώτο τετράμηνο.Επειδή όμως πατούσα και στο δεύτερο και κρατούσα και σημειώσεις,έγινε 17.Τελικά έγραψα 18.Φυσική δεν ήμουν τόσο τυχερή.Ο καθηγητής μας αρρώστησε κι έτσι έβαλε άλλος τα θέματα και άλλος τα διόρθωσε.Έβαλε όλα αυτά στα οποία δεν ενέμεινε ο δικός μας.17 έγραψα τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Η Alessandra: #214 30-06-09 21:37 Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο κωστακης έγραψε: #215 30-06-09 21:37 μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Alessandra: #216 30-06-09 21:38 Θέλεις νομική αλλά δεν την επιλέγεις για λόγους απορρόφησης; Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Ειμαρμένη: #217 30-06-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πάρα πολύ,Αλεξάνδρα.(Αυτό με την απορρόφηση δεν το ΄πιασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:56 Ο Boom έγραψε: #218 30-06-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από koulis: μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Click για ανάπτυξη... ?? τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Ο κωστακης έγραψε: #219 30-06-09 21:57 οτι ειστε ξεφτερια ολοιιιι.ολες οι ιδιοφυες εδω μεσα μαζευτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Η Ειμαρμένη: #220 30-06-09 21:57 Ότι η ΝΑΣΑ χάνει σημαντικά στελέχη τα οποία απασχολεί προσωρινά το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Δεν αναφερόμουν σ'εσένα.Το 18,8 είναι θεμιτός βαθμός,πιστεύω.Αναφερόμουν στους 19,7+ που το μόνο που τους πείραξε ήταν τα θρησκευτικά,δηλαδή(αν ήταν θετική-τεχνολογική)έγραψαν αρχαία και ιστορία και δεν έγραψαν θρησκευτικά?Ε κάτι δε μου κάθεται καλά. Zod, δε σε ζηλεύω,σε πέρασα για 0,1. Click για ανάπτυξη... επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Ο Boom έγραψε: #202 30-06-09 13:01 μα δεν χρειαζεται να επιτιθεσαι..το 19,8 ειναι ενας αριστος βαθμος..μν κλαιγομαστε κιολας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annmary Νεοφερμένο μέλος Η annmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:10 Η annmary έγραψε: #203 30-06-09 13:10 δεν επιτιθομαι απλα διευκρινιζω αυτο που ειπα γιατι εχει αναφερθει κι αλλες φορες το post μου, για λαθος λογο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 'Ερικα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ερικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η 'Ερικα έγραψε: #204 30-06-09 13:14 παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Ο tebelis13: #205 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Εγώ με 12 θεωρούμαι κάρβουνο;:ntomata: Click για ανάπτυξη... Αν πηγες καλα σε αυτα που σε ενδιαφερουν οχι...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annmary Νεοφερμένο μέλος Η annmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η annmary έγραψε: #206 30-06-09 13:20 αστα να πανε..μ αρεσει που λενε μεχρι 20 ιουλιου.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Click για ανάπτυξη... :!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 'Ερικα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ερικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η 'Ερικα έγραψε: #207 30-06-09 13:22 ναι!καλα κρασια!βλακειες!ασε και αν δεν πηγαιναμε απ το σχολειο,που εγω ειχα και σκοπο να παω απο Τεταρτη(σου λες ευτυχως που δινω ειδικα μαθηματα-αν δεν εδινα?)θα χαναμε την προθεσμια!Γτ το καθε σχολειο βγαζει συγκεκριμενη ημερομηνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. synchronicity Νεοφερμένο μέλος Η synchronicity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η synchronicity: #208 30-06-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: ναι!καλα κρασια!βλακειες!ασε και αν δεν πηγαιναμε απ το σχολειο,που εγω ειχα και σκοπο να παω απο Τεταρτη(σου λες ευτυχως που δινω ειδικα μαθηματα-αν δεν εδινα?)θα χαναμε την προθεσμια!Γτ το καθε σχολειο βγαζει συγκεκριμενη ημερομηνια!! Click για ανάπτυξη... Και πάλι, όποτε κι αν πας, είναι υποχρεωμένοι να σε δεχτούν. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες βγαίνουν μόνο για να διευκολυνθούν οι διαδικασίες, οπότε είναι αδικαιολόγητοι αν δε σε δεχτούν κάποια άλλη στιγμή μέχρι τις 20/7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Civilara έγραψε: #209 30-06-09 13:41 Για μηχανογραφικό με το 10% μπορείς να πας οποιαδήποτε μέρα στο διάστημα 1-20 Ιουλίου ή υπάρχουν καθορισμένες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Boom έγραψε: #210 30-06-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Για μηχανογραφικό με το 10% μπορείς να πας οποιαδήποτε μέρα στο διάστημα 1-20 Ιουλίου ή υπάρχουν καθορισμένες μέρες; Click για ανάπτυξη... λογικα συμφωνα μ την ημερομηνια που θα πει το σχολειο στο οποιιο θα καταθεσεις το μηχανογραφικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο don_aris91: #211 30-06-09 20:01 18.5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Ο who έγραψε: #212 30-06-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Ε, αν δεν πήγαινες, καλά σου 'κανε. Πού το κάψιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:35 Η Ειμαρμένη: #213 30-06-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Click για ανάπτυξη... Kαι σ'εμάς το ίδιο έγινε.Οπότε έχω προθεσμία ν'αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο το πρωί.Τα έχω συμπληρώσει(δηλαδή ο Γιάννης τα έχει συμπληρώσει) όλα,το μόνο που με απασχολεί είναι να κάνω το δύο ->ένα(δηλαδή τη νομική αθήνας->παιδαγωγικό αθήνας). ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι δε μου κακοφάνηκε το 15 μου στα μαθηματικά γιατί το είχα από το πρώτο τετράμηνο.Επειδή όμως πατούσα και στο δεύτερο και κρατούσα και σημειώσεις,έγινε 17.Τελικά έγραψα 18.Φυσική δεν ήμουν τόσο τυχερή.Ο καθηγητής μας αρρώστησε κι έτσι έβαλε άλλος τα θέματα και άλλος τα διόρθωσε.Έβαλε όλα αυτά στα οποία δεν ενέμεινε ο δικός μας.17 έγραψα τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Η Alessandra: #214 30-06-09 21:37 Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο κωστακης έγραψε: #215 30-06-09 21:37 μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Alessandra: #216 30-06-09 21:38 Θέλεις νομική αλλά δεν την επιλέγεις για λόγους απορρόφησης; Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Ειμαρμένη: #217 30-06-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πάρα πολύ,Αλεξάνδρα.(Αυτό με την απορρόφηση δεν το ΄πιασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:56 Ο Boom έγραψε: #218 30-06-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από koulis: μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Click για ανάπτυξη... ?? τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Ο κωστακης έγραψε: #219 30-06-09 21:57 οτι ειστε ξεφτερια ολοιιιι.ολες οι ιδιοφυες εδω μεσα μαζευτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Η Ειμαρμένη: #220 30-06-09 21:57 Ότι η ΝΑΣΑ χάνει σημαντικά στελέχη τα οποία απασχολεί προσωρινά το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μα δεν χρειαζεται να επιτιθεσαι..το 19,8 ειναι ενας αριστος βαθμος..μν κλαιγομαστε κιολας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annmary Νεοφερμένο μέλος Η annmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:10 Η annmary έγραψε: #203 30-06-09 13:10 δεν επιτιθομαι απλα διευκρινιζω αυτο που ειπα γιατι εχει αναφερθει κι αλλες φορες το post μου, για λαθος λογο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 'Ερικα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ερικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η 'Ερικα έγραψε: #204 30-06-09 13:14 παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Ο tebelis13: #205 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Εγώ με 12 θεωρούμαι κάρβουνο;:ntomata: Click για ανάπτυξη... Αν πηγες καλα σε αυτα που σε ενδιαφερουν οχι...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annmary Νεοφερμένο μέλος Η annmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η annmary έγραψε: #206 30-06-09 13:20 αστα να πανε..μ αρεσει που λενε μεχρι 20 ιουλιου.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Click για ανάπτυξη... :!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 'Ερικα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ερικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η 'Ερικα έγραψε: #207 30-06-09 13:22 ναι!καλα κρασια!βλακειες!ασε και αν δεν πηγαιναμε απ το σχολειο,που εγω ειχα και σκοπο να παω απο Τεταρτη(σου λες ευτυχως που δινω ειδικα μαθηματα-αν δεν εδινα?)θα χαναμε την προθεσμια!Γτ το καθε σχολειο βγαζει συγκεκριμενη ημερομηνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. synchronicity Νεοφερμένο μέλος Η synchronicity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η synchronicity: #208 30-06-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: ναι!καλα κρασια!βλακειες!ασε και αν δεν πηγαιναμε απ το σχολειο,που εγω ειχα και σκοπο να παω απο Τεταρτη(σου λες ευτυχως που δινω ειδικα μαθηματα-αν δεν εδινα?)θα χαναμε την προθεσμια!Γτ το καθε σχολειο βγαζει συγκεκριμενη ημερομηνια!! Click για ανάπτυξη... Και πάλι, όποτε κι αν πας, είναι υποχρεωμένοι να σε δεχτούν. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες βγαίνουν μόνο για να διευκολυνθούν οι διαδικασίες, οπότε είναι αδικαιολόγητοι αν δε σε δεχτούν κάποια άλλη στιγμή μέχρι τις 20/7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Civilara έγραψε: #209 30-06-09 13:41 Για μηχανογραφικό με το 10% μπορείς να πας οποιαδήποτε μέρα στο διάστημα 1-20 Ιουλίου ή υπάρχουν καθορισμένες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Boom έγραψε: #210 30-06-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Για μηχανογραφικό με το 10% μπορείς να πας οποιαδήποτε μέρα στο διάστημα 1-20 Ιουλίου ή υπάρχουν καθορισμένες μέρες; Click για ανάπτυξη... λογικα συμφωνα μ την ημερομηνια που θα πει το σχολειο στο οποιιο θα καταθεσεις το μηχανογραφικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο don_aris91: #211 30-06-09 20:01 18.5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Ο who έγραψε: #212 30-06-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Ε, αν δεν πήγαινες, καλά σου 'κανε. Πού το κάψιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:35 Η Ειμαρμένη: #213 30-06-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Click για ανάπτυξη... Kαι σ'εμάς το ίδιο έγινε.Οπότε έχω προθεσμία ν'αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο το πρωί.Τα έχω συμπληρώσει(δηλαδή ο Γιάννης τα έχει συμπληρώσει) όλα,το μόνο που με απασχολεί είναι να κάνω το δύο ->ένα(δηλαδή τη νομική αθήνας->παιδαγωγικό αθήνας). ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι δε μου κακοφάνηκε το 15 μου στα μαθηματικά γιατί το είχα από το πρώτο τετράμηνο.Επειδή όμως πατούσα και στο δεύτερο και κρατούσα και σημειώσεις,έγινε 17.Τελικά έγραψα 18.Φυσική δεν ήμουν τόσο τυχερή.Ο καθηγητής μας αρρώστησε κι έτσι έβαλε άλλος τα θέματα και άλλος τα διόρθωσε.Έβαλε όλα αυτά στα οποία δεν ενέμεινε ο δικός μας.17 έγραψα τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Η Alessandra: #214 30-06-09 21:37 Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο κωστακης έγραψε: #215 30-06-09 21:37 μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Alessandra: #216 30-06-09 21:38 Θέλεις νομική αλλά δεν την επιλέγεις για λόγους απορρόφησης; Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Ειμαρμένη: #217 30-06-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πάρα πολύ,Αλεξάνδρα.(Αυτό με την απορρόφηση δεν το ΄πιασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:56 Ο Boom έγραψε: #218 30-06-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από koulis: μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Click για ανάπτυξη... ?? τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Ο κωστακης έγραψε: #219 30-06-09 21:57 οτι ειστε ξεφτερια ολοιιιι.ολες οι ιδιοφυες εδω μεσα μαζευτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Η Ειμαρμένη: #220 30-06-09 21:57 Ότι η ΝΑΣΑ χάνει σημαντικά στελέχη τα οποία απασχολεί προσωρινά το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν επιτιθομαι απλα διευκρινιζω αυτο που ειπα γιατι εχει αναφερθει κι αλλες φορες το post μου, για λαθος λογο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
'Ερικα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ερικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η 'Ερικα έγραψε: #204 30-06-09 13:14 παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Ο tebelis13: #205 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Εγώ με 12 θεωρούμαι κάρβουνο;:ntomata: Click για ανάπτυξη... Αν πηγες καλα σε αυτα που σε ενδιαφερουν οχι...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annmary Νεοφερμένο μέλος Η annmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η annmary έγραψε: #206 30-06-09 13:20 αστα να πανε..μ αρεσει που λενε μεχρι 20 ιουλιου.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Click για ανάπτυξη... :!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 'Ερικα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ερικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η 'Ερικα έγραψε: #207 30-06-09 13:22 ναι!καλα κρασια!βλακειες!ασε και αν δεν πηγαιναμε απ το σχολειο,που εγω ειχα και σκοπο να παω απο Τεταρτη(σου λες ευτυχως που δινω ειδικα μαθηματα-αν δεν εδινα?)θα χαναμε την προθεσμια!Γτ το καθε σχολειο βγαζει συγκεκριμενη ημερομηνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. synchronicity Νεοφερμένο μέλος Η synchronicity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η synchronicity: #208 30-06-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: ναι!καλα κρασια!βλακειες!ασε και αν δεν πηγαιναμε απ το σχολειο,που εγω ειχα και σκοπο να παω απο Τεταρτη(σου λες ευτυχως που δινω ειδικα μαθηματα-αν δεν εδινα?)θα χαναμε την προθεσμια!Γτ το καθε σχολειο βγαζει συγκεκριμενη ημερομηνια!! Click για ανάπτυξη... Και πάλι, όποτε κι αν πας, είναι υποχρεωμένοι να σε δεχτούν. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες βγαίνουν μόνο για να διευκολυνθούν οι διαδικασίες, οπότε είναι αδικαιολόγητοι αν δε σε δεχτούν κάποια άλλη στιγμή μέχρι τις 20/7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Civilara έγραψε: #209 30-06-09 13:41 Για μηχανογραφικό με το 10% μπορείς να πας οποιαδήποτε μέρα στο διάστημα 1-20 Ιουλίου ή υπάρχουν καθορισμένες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Boom έγραψε: #210 30-06-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Για μηχανογραφικό με το 10% μπορείς να πας οποιαδήποτε μέρα στο διάστημα 1-20 Ιουλίου ή υπάρχουν καθορισμένες μέρες; Click για ανάπτυξη... λογικα συμφωνα μ την ημερομηνια που θα πει το σχολειο στο οποιιο θα καταθεσεις το μηχανογραφικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο don_aris91: #211 30-06-09 20:01 18.5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Ο who έγραψε: #212 30-06-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Ε, αν δεν πήγαινες, καλά σου 'κανε. Πού το κάψιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:35 Η Ειμαρμένη: #213 30-06-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Click για ανάπτυξη... Kαι σ'εμάς το ίδιο έγινε.Οπότε έχω προθεσμία ν'αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο το πρωί.Τα έχω συμπληρώσει(δηλαδή ο Γιάννης τα έχει συμπληρώσει) όλα,το μόνο που με απασχολεί είναι να κάνω το δύο ->ένα(δηλαδή τη νομική αθήνας->παιδαγωγικό αθήνας). ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι δε μου κακοφάνηκε το 15 μου στα μαθηματικά γιατί το είχα από το πρώτο τετράμηνο.Επειδή όμως πατούσα και στο δεύτερο και κρατούσα και σημειώσεις,έγινε 17.Τελικά έγραψα 18.Φυσική δεν ήμουν τόσο τυχερή.Ο καθηγητής μας αρρώστησε κι έτσι έβαλε άλλος τα θέματα και άλλος τα διόρθωσε.Έβαλε όλα αυτά στα οποία δεν ενέμεινε ο δικός μας.17 έγραψα τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Η Alessandra: #214 30-06-09 21:37 Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο κωστακης έγραψε: #215 30-06-09 21:37 μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Alessandra: #216 30-06-09 21:38 Θέλεις νομική αλλά δεν την επιλέγεις για λόγους απορρόφησης; Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Ειμαρμένη: #217 30-06-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πάρα πολύ,Αλεξάνδρα.(Αυτό με την απορρόφηση δεν το ΄πιασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:56 Ο Boom έγραψε: #218 30-06-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από koulis: μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Click για ανάπτυξη... ?? τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Ο κωστακης έγραψε: #219 30-06-09 21:57 οτι ειστε ξεφτερια ολοιιιι.ολες οι ιδιοφυες εδω μεσα μαζευτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Η Ειμαρμένη: #220 30-06-09 21:57 Ότι η ΝΑΣΑ χάνει σημαντικά στελέχη τα οποία απασχολεί προσωρινά το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Ο tebelis13: #205 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Εγώ με 12 θεωρούμαι κάρβουνο;:ntomata: Click για ανάπτυξη... Αν πηγες καλα σε αυτα που σε ενδιαφερουν οχι...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annmary Νεοφερμένο μέλος Η annmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η annmary έγραψε: #206 30-06-09 13:20 αστα να πανε..μ αρεσει που λενε μεχρι 20 ιουλιου.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Click για ανάπτυξη... :!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 'Ερικα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ερικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η 'Ερικα έγραψε: #207 30-06-09 13:22 ναι!καλα κρασια!βλακειες!ασε και αν δεν πηγαιναμε απ το σχολειο,που εγω ειχα και σκοπο να παω απο Τεταρτη(σου λες ευτυχως που δινω ειδικα μαθηματα-αν δεν εδινα?)θα χαναμε την προθεσμια!Γτ το καθε σχολειο βγαζει συγκεκριμενη ημερομηνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. synchronicity Νεοφερμένο μέλος Η synchronicity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η synchronicity: #208 30-06-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: ναι!καλα κρασια!βλακειες!ασε και αν δεν πηγαιναμε απ το σχολειο,που εγω ειχα και σκοπο να παω απο Τεταρτη(σου λες ευτυχως που δινω ειδικα μαθηματα-αν δεν εδινα?)θα χαναμε την προθεσμια!Γτ το καθε σχολειο βγαζει συγκεκριμενη ημερομηνια!! Click για ανάπτυξη... Και πάλι, όποτε κι αν πας, είναι υποχρεωμένοι να σε δεχτούν. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες βγαίνουν μόνο για να διευκολυνθούν οι διαδικασίες, οπότε είναι αδικαιολόγητοι αν δε σε δεχτούν κάποια άλλη στιγμή μέχρι τις 20/7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Civilara έγραψε: #209 30-06-09 13:41 Για μηχανογραφικό με το 10% μπορείς να πας οποιαδήποτε μέρα στο διάστημα 1-20 Ιουλίου ή υπάρχουν καθορισμένες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Boom έγραψε: #210 30-06-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Για μηχανογραφικό με το 10% μπορείς να πας οποιαδήποτε μέρα στο διάστημα 1-20 Ιουλίου ή υπάρχουν καθορισμένες μέρες; Click για ανάπτυξη... λογικα συμφωνα μ την ημερομηνια που θα πει το σχολειο στο οποιιο θα καταθεσεις το μηχανογραφικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο don_aris91: #211 30-06-09 20:01 18.5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Ο who έγραψε: #212 30-06-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Ε, αν δεν πήγαινες, καλά σου 'κανε. Πού το κάψιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:35 Η Ειμαρμένη: #213 30-06-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Click για ανάπτυξη... Kαι σ'εμάς το ίδιο έγινε.Οπότε έχω προθεσμία ν'αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο το πρωί.Τα έχω συμπληρώσει(δηλαδή ο Γιάννης τα έχει συμπληρώσει) όλα,το μόνο που με απασχολεί είναι να κάνω το δύο ->ένα(δηλαδή τη νομική αθήνας->παιδαγωγικό αθήνας). ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι δε μου κακοφάνηκε το 15 μου στα μαθηματικά γιατί το είχα από το πρώτο τετράμηνο.Επειδή όμως πατούσα και στο δεύτερο και κρατούσα και σημειώσεις,έγινε 17.Τελικά έγραψα 18.Φυσική δεν ήμουν τόσο τυχερή.Ο καθηγητής μας αρρώστησε κι έτσι έβαλε άλλος τα θέματα και άλλος τα διόρθωσε.Έβαλε όλα αυτά στα οποία δεν ενέμεινε ο δικός μας.17 έγραψα τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Η Alessandra: #214 30-06-09 21:37 Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο κωστακης έγραψε: #215 30-06-09 21:37 μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Alessandra: #216 30-06-09 21:38 Θέλεις νομική αλλά δεν την επιλέγεις για λόγους απορρόφησης; Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Ειμαρμένη: #217 30-06-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πάρα πολύ,Αλεξάνδρα.(Αυτό με την απορρόφηση δεν το ΄πιασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:56 Ο Boom έγραψε: #218 30-06-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από koulis: μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Click για ανάπτυξη... ?? τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Ο κωστακης έγραψε: #219 30-06-09 21:57 οτι ειστε ξεφτερια ολοιιιι.ολες οι ιδιοφυες εδω μεσα μαζευτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Η Ειμαρμένη: #220 30-06-09 21:57 Ότι η ΝΑΣΑ χάνει σημαντικά στελέχη τα οποία απασχολεί προσωρινά το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Εγώ με 12 θεωρούμαι κάρβουνο;:ntomata: Click για ανάπτυξη... Αν πηγες καλα σε αυτα που σε ενδιαφερουν οχι...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annmary Νεοφερμένο μέλος Η annmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η annmary έγραψε: #206 30-06-09 13:20 αστα να πανε..μ αρεσει που λενε μεχρι 20 ιουλιου.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Click για ανάπτυξη... :!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 'Ερικα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ερικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η 'Ερικα έγραψε: #207 30-06-09 13:22 ναι!καλα κρασια!βλακειες!ασε και αν δεν πηγαιναμε απ το σχολειο,που εγω ειχα και σκοπο να παω απο Τεταρτη(σου λες ευτυχως που δινω ειδικα μαθηματα-αν δεν εδινα?)θα χαναμε την προθεσμια!Γτ το καθε σχολειο βγαζει συγκεκριμενη ημερομηνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. synchronicity Νεοφερμένο μέλος Η synchronicity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η synchronicity: #208 30-06-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: ναι!καλα κρασια!βλακειες!ασε και αν δεν πηγαιναμε απ το σχολειο,που εγω ειχα και σκοπο να παω απο Τεταρτη(σου λες ευτυχως που δινω ειδικα μαθηματα-αν δεν εδινα?)θα χαναμε την προθεσμια!Γτ το καθε σχολειο βγαζει συγκεκριμενη ημερομηνια!! Click για ανάπτυξη... Και πάλι, όποτε κι αν πας, είναι υποχρεωμένοι να σε δεχτούν. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες βγαίνουν μόνο για να διευκολυνθούν οι διαδικασίες, οπότε είναι αδικαιολόγητοι αν δε σε δεχτούν κάποια άλλη στιγμή μέχρι τις 20/7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Civilara έγραψε: #209 30-06-09 13:41 Για μηχανογραφικό με το 10% μπορείς να πας οποιαδήποτε μέρα στο διάστημα 1-20 Ιουλίου ή υπάρχουν καθορισμένες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Boom έγραψε: #210 30-06-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Για μηχανογραφικό με το 10% μπορείς να πας οποιαδήποτε μέρα στο διάστημα 1-20 Ιουλίου ή υπάρχουν καθορισμένες μέρες; Click για ανάπτυξη... λογικα συμφωνα μ την ημερομηνια που θα πει το σχολειο στο οποιιο θα καταθεσεις το μηχανογραφικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο don_aris91: #211 30-06-09 20:01 18.5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Ο who έγραψε: #212 30-06-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Ε, αν δεν πήγαινες, καλά σου 'κανε. Πού το κάψιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:35 Η Ειμαρμένη: #213 30-06-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Click για ανάπτυξη... Kαι σ'εμάς το ίδιο έγινε.Οπότε έχω προθεσμία ν'αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο το πρωί.Τα έχω συμπληρώσει(δηλαδή ο Γιάννης τα έχει συμπληρώσει) όλα,το μόνο που με απασχολεί είναι να κάνω το δύο ->ένα(δηλαδή τη νομική αθήνας->παιδαγωγικό αθήνας). ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι δε μου κακοφάνηκε το 15 μου στα μαθηματικά γιατί το είχα από το πρώτο τετράμηνο.Επειδή όμως πατούσα και στο δεύτερο και κρατούσα και σημειώσεις,έγινε 17.Τελικά έγραψα 18.Φυσική δεν ήμουν τόσο τυχερή.Ο καθηγητής μας αρρώστησε κι έτσι έβαλε άλλος τα θέματα και άλλος τα διόρθωσε.Έβαλε όλα αυτά στα οποία δεν ενέμεινε ο δικός μας.17 έγραψα τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Η Alessandra: #214 30-06-09 21:37 Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο κωστακης έγραψε: #215 30-06-09 21:37 μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Alessandra: #216 30-06-09 21:38 Θέλεις νομική αλλά δεν την επιλέγεις για λόγους απορρόφησης; Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Ειμαρμένη: #217 30-06-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πάρα πολύ,Αλεξάνδρα.(Αυτό με την απορρόφηση δεν το ΄πιασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:56 Ο Boom έγραψε: #218 30-06-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από koulis: μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Click για ανάπτυξη... ?? τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Ο κωστακης έγραψε: #219 30-06-09 21:57 οτι ειστε ξεφτερια ολοιιιι.ολες οι ιδιοφυες εδω μεσα μαζευτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Η Ειμαρμένη: #220 30-06-09 21:57 Ότι η ΝΑΣΑ χάνει σημαντικά στελέχη τα οποία απασχολεί προσωρινά το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αστα να πανε..μ αρεσει που λενε μεχρι 20 ιουλιου.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Click για ανάπτυξη... :!::!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
'Ερικα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ερικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η 'Ερικα έγραψε: #207 30-06-09 13:22 ναι!καλα κρασια!βλακειες!ασε και αν δεν πηγαιναμε απ το σχολειο,που εγω ειχα και σκοπο να παω απο Τεταρτη(σου λες ευτυχως που δινω ειδικα μαθηματα-αν δεν εδινα?)θα χαναμε την προθεσμια!Γτ το καθε σχολειο βγαζει συγκεκριμενη ημερομηνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. synchronicity Νεοφερμένο μέλος Η synchronicity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η synchronicity: #208 30-06-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: ναι!καλα κρασια!βλακειες!ασε και αν δεν πηγαιναμε απ το σχολειο,που εγω ειχα και σκοπο να παω απο Τεταρτη(σου λες ευτυχως που δινω ειδικα μαθηματα-αν δεν εδινα?)θα χαναμε την προθεσμια!Γτ το καθε σχολειο βγαζει συγκεκριμενη ημερομηνια!! Click για ανάπτυξη... Και πάλι, όποτε κι αν πας, είναι υποχρεωμένοι να σε δεχτούν. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες βγαίνουν μόνο για να διευκολυνθούν οι διαδικασίες, οπότε είναι αδικαιολόγητοι αν δε σε δεχτούν κάποια άλλη στιγμή μέχρι τις 20/7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Civilara έγραψε: #209 30-06-09 13:41 Για μηχανογραφικό με το 10% μπορείς να πας οποιαδήποτε μέρα στο διάστημα 1-20 Ιουλίου ή υπάρχουν καθορισμένες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Boom έγραψε: #210 30-06-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Για μηχανογραφικό με το 10% μπορείς να πας οποιαδήποτε μέρα στο διάστημα 1-20 Ιουλίου ή υπάρχουν καθορισμένες μέρες; Click για ανάπτυξη... λογικα συμφωνα μ την ημερομηνια που θα πει το σχολειο στο οποιιο θα καταθεσεις το μηχανογραφικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο don_aris91: #211 30-06-09 20:01 18.5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Ο who έγραψε: #212 30-06-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Ε, αν δεν πήγαινες, καλά σου 'κανε. Πού το κάψιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:35 Η Ειμαρμένη: #213 30-06-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Click για ανάπτυξη... Kαι σ'εμάς το ίδιο έγινε.Οπότε έχω προθεσμία ν'αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο το πρωί.Τα έχω συμπληρώσει(δηλαδή ο Γιάννης τα έχει συμπληρώσει) όλα,το μόνο που με απασχολεί είναι να κάνω το δύο ->ένα(δηλαδή τη νομική αθήνας->παιδαγωγικό αθήνας). ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι δε μου κακοφάνηκε το 15 μου στα μαθηματικά γιατί το είχα από το πρώτο τετράμηνο.Επειδή όμως πατούσα και στο δεύτερο και κρατούσα και σημειώσεις,έγινε 17.Τελικά έγραψα 18.Φυσική δεν ήμουν τόσο τυχερή.Ο καθηγητής μας αρρώστησε κι έτσι έβαλε άλλος τα θέματα και άλλος τα διόρθωσε.Έβαλε όλα αυτά στα οποία δεν ενέμεινε ο δικός μας.17 έγραψα τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Η Alessandra: #214 30-06-09 21:37 Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο κωστακης έγραψε: #215 30-06-09 21:37 μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Alessandra: #216 30-06-09 21:38 Θέλεις νομική αλλά δεν την επιλέγεις για λόγους απορρόφησης; Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Ειμαρμένη: #217 30-06-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πάρα πολύ,Αλεξάνδρα.(Αυτό με την απορρόφηση δεν το ΄πιασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:56 Ο Boom έγραψε: #218 30-06-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από koulis: μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Click για ανάπτυξη... ?? τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Ο κωστακης έγραψε: #219 30-06-09 21:57 οτι ειστε ξεφτερια ολοιιιι.ολες οι ιδιοφυες εδω μεσα μαζευτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Η Ειμαρμένη: #220 30-06-09 21:57 Ότι η ΝΑΣΑ χάνει σημαντικά στελέχη τα οποία απασχολεί προσωρινά το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι!καλα κρασια!βλακειες!ασε και αν δεν πηγαιναμε απ το σχολειο,που εγω ειχα και σκοπο να παω απο Τεταρτη(σου λες ευτυχως που δινω ειδικα μαθηματα-αν δεν εδινα?)θα χαναμε την προθεσμια!Γτ το καθε σχολειο βγαζει συγκεκριμενη ημερομηνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
synchronicity Νεοφερμένο μέλος Η synchronicity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η synchronicity: #208 30-06-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: ναι!καλα κρασια!βλακειες!ασε και αν δεν πηγαιναμε απ το σχολειο,που εγω ειχα και σκοπο να παω απο Τεταρτη(σου λες ευτυχως που δινω ειδικα μαθηματα-αν δεν εδινα?)θα χαναμε την προθεσμια!Γτ το καθε σχολειο βγαζει συγκεκριμενη ημερομηνια!! Click για ανάπτυξη... Και πάλι, όποτε κι αν πας, είναι υποχρεωμένοι να σε δεχτούν. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες βγαίνουν μόνο για να διευκολυνθούν οι διαδικασίες, οπότε είναι αδικαιολόγητοι αν δε σε δεχτούν κάποια άλλη στιγμή μέχρι τις 20/7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Civilara έγραψε: #209 30-06-09 13:41 Για μηχανογραφικό με το 10% μπορείς να πας οποιαδήποτε μέρα στο διάστημα 1-20 Ιουλίου ή υπάρχουν καθορισμένες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Boom έγραψε: #210 30-06-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Για μηχανογραφικό με το 10% μπορείς να πας οποιαδήποτε μέρα στο διάστημα 1-20 Ιουλίου ή υπάρχουν καθορισμένες μέρες; Click για ανάπτυξη... λογικα συμφωνα μ την ημερομηνια που θα πει το σχολειο στο οποιιο θα καταθεσεις το μηχανογραφικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο don_aris91: #211 30-06-09 20:01 18.5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Ο who έγραψε: #212 30-06-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Ε, αν δεν πήγαινες, καλά σου 'κανε. Πού το κάψιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:35 Η Ειμαρμένη: #213 30-06-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Click για ανάπτυξη... Kαι σ'εμάς το ίδιο έγινε.Οπότε έχω προθεσμία ν'αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο το πρωί.Τα έχω συμπληρώσει(δηλαδή ο Γιάννης τα έχει συμπληρώσει) όλα,το μόνο που με απασχολεί είναι να κάνω το δύο ->ένα(δηλαδή τη νομική αθήνας->παιδαγωγικό αθήνας). ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι δε μου κακοφάνηκε το 15 μου στα μαθηματικά γιατί το είχα από το πρώτο τετράμηνο.Επειδή όμως πατούσα και στο δεύτερο και κρατούσα και σημειώσεις,έγινε 17.Τελικά έγραψα 18.Φυσική δεν ήμουν τόσο τυχερή.Ο καθηγητής μας αρρώστησε κι έτσι έβαλε άλλος τα θέματα και άλλος τα διόρθωσε.Έβαλε όλα αυτά στα οποία δεν ενέμεινε ο δικός μας.17 έγραψα τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Η Alessandra: #214 30-06-09 21:37 Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο κωστακης έγραψε: #215 30-06-09 21:37 μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Alessandra: #216 30-06-09 21:38 Θέλεις νομική αλλά δεν την επιλέγεις για λόγους απορρόφησης; Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Ειμαρμένη: #217 30-06-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πάρα πολύ,Αλεξάνδρα.(Αυτό με την απορρόφηση δεν το ΄πιασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:56 Ο Boom έγραψε: #218 30-06-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από koulis: μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Click για ανάπτυξη... ?? τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Ο κωστακης έγραψε: #219 30-06-09 21:57 οτι ειστε ξεφτερια ολοιιιι.ολες οι ιδιοφυες εδω μεσα μαζευτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Η Ειμαρμένη: #220 30-06-09 21:57 Ότι η ΝΑΣΑ χάνει σημαντικά στελέχη τα οποία απασχολεί προσωρινά το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: ναι!καλα κρασια!βλακειες!ασε και αν δεν πηγαιναμε απ το σχολειο,που εγω ειχα και σκοπο να παω απο Τεταρτη(σου λες ευτυχως που δινω ειδικα μαθηματα-αν δεν εδινα?)θα χαναμε την προθεσμια!Γτ το καθε σχολειο βγαζει συγκεκριμενη ημερομηνια!! Click για ανάπτυξη... Και πάλι, όποτε κι αν πας, είναι υποχρεωμένοι να σε δεχτούν. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες βγαίνουν μόνο για να διευκολυνθούν οι διαδικασίες, οπότε είναι αδικαιολόγητοι αν δε σε δεχτούν κάποια άλλη στιγμή μέχρι τις 20/7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Civilara έγραψε: #209 30-06-09 13:41 Για μηχανογραφικό με το 10% μπορείς να πας οποιαδήποτε μέρα στο διάστημα 1-20 Ιουλίου ή υπάρχουν καθορισμένες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Boom έγραψε: #210 30-06-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Για μηχανογραφικό με το 10% μπορείς να πας οποιαδήποτε μέρα στο διάστημα 1-20 Ιουλίου ή υπάρχουν καθορισμένες μέρες; Click για ανάπτυξη... λογικα συμφωνα μ την ημερομηνια που θα πει το σχολειο στο οποιιο θα καταθεσεις το μηχανογραφικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο don_aris91: #211 30-06-09 20:01 18.5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Ο who έγραψε: #212 30-06-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Ε, αν δεν πήγαινες, καλά σου 'κανε. Πού το κάψιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:35 Η Ειμαρμένη: #213 30-06-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Click για ανάπτυξη... Kαι σ'εμάς το ίδιο έγινε.Οπότε έχω προθεσμία ν'αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο το πρωί.Τα έχω συμπληρώσει(δηλαδή ο Γιάννης τα έχει συμπληρώσει) όλα,το μόνο που με απασχολεί είναι να κάνω το δύο ->ένα(δηλαδή τη νομική αθήνας->παιδαγωγικό αθήνας). ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι δε μου κακοφάνηκε το 15 μου στα μαθηματικά γιατί το είχα από το πρώτο τετράμηνο.Επειδή όμως πατούσα και στο δεύτερο και κρατούσα και σημειώσεις,έγινε 17.Τελικά έγραψα 18.Φυσική δεν ήμουν τόσο τυχερή.Ο καθηγητής μας αρρώστησε κι έτσι έβαλε άλλος τα θέματα και άλλος τα διόρθωσε.Έβαλε όλα αυτά στα οποία δεν ενέμεινε ο δικός μας.17 έγραψα τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Η Alessandra: #214 30-06-09 21:37 Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο κωστακης έγραψε: #215 30-06-09 21:37 μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Alessandra: #216 30-06-09 21:38 Θέλεις νομική αλλά δεν την επιλέγεις για λόγους απορρόφησης; Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Ειμαρμένη: #217 30-06-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πάρα πολύ,Αλεξάνδρα.(Αυτό με την απορρόφηση δεν το ΄πιασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:56 Ο Boom έγραψε: #218 30-06-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από koulis: μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Click για ανάπτυξη... ?? τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Ο κωστακης έγραψε: #219 30-06-09 21:57 οτι ειστε ξεφτερια ολοιιιι.ολες οι ιδιοφυες εδω μεσα μαζευτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Η Ειμαρμένη: #220 30-06-09 21:57 Ότι η ΝΑΣΑ χάνει σημαντικά στελέχη τα οποία απασχολεί προσωρινά το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για μηχανογραφικό με το 10% μπορείς να πας οποιαδήποτε μέρα στο διάστημα 1-20 Ιουλίου ή υπάρχουν καθορισμένες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Boom έγραψε: #210 30-06-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Για μηχανογραφικό με το 10% μπορείς να πας οποιαδήποτε μέρα στο διάστημα 1-20 Ιουλίου ή υπάρχουν καθορισμένες μέρες; Click για ανάπτυξη... λογικα συμφωνα μ την ημερομηνια που θα πει το σχολειο στο οποιιο θα καταθεσεις το μηχανογραφικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο don_aris91: #211 30-06-09 20:01 18.5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Ο who έγραψε: #212 30-06-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Ε, αν δεν πήγαινες, καλά σου 'κανε. Πού το κάψιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:35 Η Ειμαρμένη: #213 30-06-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Click για ανάπτυξη... Kαι σ'εμάς το ίδιο έγινε.Οπότε έχω προθεσμία ν'αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο το πρωί.Τα έχω συμπληρώσει(δηλαδή ο Γιάννης τα έχει συμπληρώσει) όλα,το μόνο που με απασχολεί είναι να κάνω το δύο ->ένα(δηλαδή τη νομική αθήνας->παιδαγωγικό αθήνας). ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι δε μου κακοφάνηκε το 15 μου στα μαθηματικά γιατί το είχα από το πρώτο τετράμηνο.Επειδή όμως πατούσα και στο δεύτερο και κρατούσα και σημειώσεις,έγινε 17.Τελικά έγραψα 18.Φυσική δεν ήμουν τόσο τυχερή.Ο καθηγητής μας αρρώστησε κι έτσι έβαλε άλλος τα θέματα και άλλος τα διόρθωσε.Έβαλε όλα αυτά στα οποία δεν ενέμεινε ο δικός μας.17 έγραψα τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Η Alessandra: #214 30-06-09 21:37 Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο κωστακης έγραψε: #215 30-06-09 21:37 μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Alessandra: #216 30-06-09 21:38 Θέλεις νομική αλλά δεν την επιλέγεις για λόγους απορρόφησης; Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Ειμαρμένη: #217 30-06-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πάρα πολύ,Αλεξάνδρα.(Αυτό με την απορρόφηση δεν το ΄πιασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:56 Ο Boom έγραψε: #218 30-06-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από koulis: μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Click για ανάπτυξη... ?? τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Ο κωστακης έγραψε: #219 30-06-09 21:57 οτι ειστε ξεφτερια ολοιιιι.ολες οι ιδιοφυες εδω μεσα μαζευτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Η Ειμαρμένη: #220 30-06-09 21:57 Ότι η ΝΑΣΑ χάνει σημαντικά στελέχη τα οποία απασχολεί προσωρινά το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Για μηχανογραφικό με το 10% μπορείς να πας οποιαδήποτε μέρα στο διάστημα 1-20 Ιουλίου ή υπάρχουν καθορισμένες μέρες; Click για ανάπτυξη... λογικα συμφωνα μ την ημερομηνια που θα πει το σχολειο στο οποιιο θα καταθεσεις το μηχανογραφικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο don_aris91: #211 30-06-09 20:01 18.5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Ο who έγραψε: #212 30-06-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Ε, αν δεν πήγαινες, καλά σου 'κανε. Πού το κάψιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:35 Η Ειμαρμένη: #213 30-06-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Click για ανάπτυξη... Kαι σ'εμάς το ίδιο έγινε.Οπότε έχω προθεσμία ν'αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο το πρωί.Τα έχω συμπληρώσει(δηλαδή ο Γιάννης τα έχει συμπληρώσει) όλα,το μόνο που με απασχολεί είναι να κάνω το δύο ->ένα(δηλαδή τη νομική αθήνας->παιδαγωγικό αθήνας). ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι δε μου κακοφάνηκε το 15 μου στα μαθηματικά γιατί το είχα από το πρώτο τετράμηνο.Επειδή όμως πατούσα και στο δεύτερο και κρατούσα και σημειώσεις,έγινε 17.Τελικά έγραψα 18.Φυσική δεν ήμουν τόσο τυχερή.Ο καθηγητής μας αρρώστησε κι έτσι έβαλε άλλος τα θέματα και άλλος τα διόρθωσε.Έβαλε όλα αυτά στα οποία δεν ενέμεινε ο δικός μας.17 έγραψα τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Η Alessandra: #214 30-06-09 21:37 Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο κωστακης έγραψε: #215 30-06-09 21:37 μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Alessandra: #216 30-06-09 21:38 Θέλεις νομική αλλά δεν την επιλέγεις για λόγους απορρόφησης; Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Ειμαρμένη: #217 30-06-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πάρα πολύ,Αλεξάνδρα.(Αυτό με την απορρόφηση δεν το ΄πιασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:56 Ο Boom έγραψε: #218 30-06-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από koulis: μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Click για ανάπτυξη... ?? τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Ο κωστακης έγραψε: #219 30-06-09 21:57 οτι ειστε ξεφτερια ολοιιιι.ολες οι ιδιοφυες εδω μεσα μαζευτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Η Ειμαρμένη: #220 30-06-09 21:57 Ότι η ΝΑΣΑ χάνει σημαντικά στελέχη τα οποία απασχολεί προσωρινά το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
18.5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:59 Ο who έγραψε: #212 30-06-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Ε, αν δεν πήγαινες, καλά σου 'κανε. Πού το κάψιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:35 Η Ειμαρμένη: #213 30-06-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Click για ανάπτυξη... Kαι σ'εμάς το ίδιο έγινε.Οπότε έχω προθεσμία ν'αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο το πρωί.Τα έχω συμπληρώσει(δηλαδή ο Γιάννης τα έχει συμπληρώσει) όλα,το μόνο που με απασχολεί είναι να κάνω το δύο ->ένα(δηλαδή τη νομική αθήνας->παιδαγωγικό αθήνας). ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι δε μου κακοφάνηκε το 15 μου στα μαθηματικά γιατί το είχα από το πρώτο τετράμηνο.Επειδή όμως πατούσα και στο δεύτερο και κρατούσα και σημειώσεις,έγινε 17.Τελικά έγραψα 18.Φυσική δεν ήμουν τόσο τυχερή.Ο καθηγητής μας αρρώστησε κι έτσι έβαλε άλλος τα θέματα και άλλος τα διόρθωσε.Έβαλε όλα αυτά στα οποία δεν ενέμεινε ο δικός μας.17 έγραψα τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Η Alessandra: #214 30-06-09 21:37 Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο κωστακης έγραψε: #215 30-06-09 21:37 μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Alessandra: #216 30-06-09 21:38 Θέλεις νομική αλλά δεν την επιλέγεις για λόγους απορρόφησης; Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Ειμαρμένη: #217 30-06-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πάρα πολύ,Αλεξάνδρα.(Αυτό με την απορρόφηση δεν το ΄πιασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:56 Ο Boom έγραψε: #218 30-06-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από koulis: μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Click για ανάπτυξη... ?? τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Ο κωστακης έγραψε: #219 30-06-09 21:57 οτι ειστε ξεφτερια ολοιιιι.ολες οι ιδιοφυες εδω μεσα μαζευτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Η Ειμαρμένη: #220 30-06-09 21:57 Ότι η ΝΑΣΑ χάνει σημαντικά στελέχη τα οποία απασχολεί προσωρινά το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Ε, αν δεν πήγαινες, καλά σου 'κανε. Πού το κάψιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:35 Η Ειμαρμένη: #213 30-06-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Click για ανάπτυξη... Kαι σ'εμάς το ίδιο έγινε.Οπότε έχω προθεσμία ν'αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο το πρωί.Τα έχω συμπληρώσει(δηλαδή ο Γιάννης τα έχει συμπληρώσει) όλα,το μόνο που με απασχολεί είναι να κάνω το δύο ->ένα(δηλαδή τη νομική αθήνας->παιδαγωγικό αθήνας). ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι δε μου κακοφάνηκε το 15 μου στα μαθηματικά γιατί το είχα από το πρώτο τετράμηνο.Επειδή όμως πατούσα και στο δεύτερο και κρατούσα και σημειώσεις,έγινε 17.Τελικά έγραψα 18.Φυσική δεν ήμουν τόσο τυχερή.Ο καθηγητής μας αρρώστησε κι έτσι έβαλε άλλος τα θέματα και άλλος τα διόρθωσε.Έβαλε όλα αυτά στα οποία δεν ενέμεινε ο δικός μας.17 έγραψα τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Η Alessandra: #214 30-06-09 21:37 Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο κωστακης έγραψε: #215 30-06-09 21:37 μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Alessandra: #216 30-06-09 21:38 Θέλεις νομική αλλά δεν την επιλέγεις για λόγους απορρόφησης; Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Ειμαρμένη: #217 30-06-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πάρα πολύ,Αλεξάνδρα.(Αυτό με την απορρόφηση δεν το ΄πιασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:56 Ο Boom έγραψε: #218 30-06-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από koulis: μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Click για ανάπτυξη... ?? τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Ο κωστακης έγραψε: #219 30-06-09 21:57 οτι ειστε ξεφτερια ολοιιιι.ολες οι ιδιοφυες εδω μεσα μαζευτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Η Ειμαρμένη: #220 30-06-09 21:57 Ότι η ΝΑΣΑ χάνει σημαντικά στελέχη τα οποία απασχολεί προσωρινά το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από 'Ερικα: παιδια εμας στο σχολειο μας,τα δωσανε τη Δευτερα(χθες) και το μηχανογραφικο πρεπει μας ειπαν να το καταθεσουμε ΑΥΡΙΟ!ελεος!απαραδεκτοι και μας το ειπαν χθες!!!Ειδοποιουν νωριτερα!!!Εγς καλα που δινω ειδικα και εχω προθεσμια μεχρι τις 20 Ιουλιου!Τα αλλα παιδια ομως?Τρεχουν και δε φτανουν!Ελεος και παλι!!! Click για ανάπτυξη... Kαι σ'εμάς το ίδιο έγινε.Οπότε έχω προθεσμία ν'αλλάξω γνώμη μέχρι αύριο το πρωί.Τα έχω συμπληρώσει(δηλαδή ο Γιάννης τα έχει συμπληρώσει) όλα,το μόνο που με απασχολεί είναι να κάνω το δύο ->ένα(δηλαδή τη νομική αθήνας->παιδαγωγικό αθήνας). ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annmary: επειδη καταλαβαινω οτι σε μενα αναφερεσαι...δεν μιλαω για το 19,8..αλλα συγκεκριμενα για το μαθημα των θρησκευτικων..που απο 20 στο α τετραμηνο μου το εκανε 15 (οχι μονο εμενα βεβαια) επειδη δεν πηγαινα σχολειο μετα το πασχα...ε ναι το θεωρω καψιμο..οκ?? Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι δε μου κακοφάνηκε το 15 μου στα μαθηματικά γιατί το είχα από το πρώτο τετράμηνο.Επειδή όμως πατούσα και στο δεύτερο και κρατούσα και σημειώσεις,έγινε 17.Τελικά έγραψα 18.Φυσική δεν ήμουν τόσο τυχερή.Ο καθηγητής μας αρρώστησε κι έτσι έβαλε άλλος τα θέματα και άλλος τα διόρθωσε.Έβαλε όλα αυτά στα οποία δεν ενέμεινε ο δικός μας.17 έγραψα τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Η Alessandra: #214 30-06-09 21:37 Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο κωστακης έγραψε: #215 30-06-09 21:37 μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Alessandra: #216 30-06-09 21:38 Θέλεις νομική αλλά δεν την επιλέγεις για λόγους απορρόφησης; Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Ειμαρμένη: #217 30-06-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πάρα πολύ,Αλεξάνδρα.(Αυτό με την απορρόφηση δεν το ΄πιασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:56 Ο Boom έγραψε: #218 30-06-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από koulis: μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Click για ανάπτυξη... ?? τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Ο κωστακης έγραψε: #219 30-06-09 21:57 οτι ειστε ξεφτερια ολοιιιι.ολες οι ιδιοφυες εδω μεσα μαζευτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Η Ειμαρμένη: #220 30-06-09 21:57 Ότι η ΝΑΣΑ χάνει σημαντικά στελέχη τα οποία απασχολεί προσωρινά το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο κωστακης έγραψε: #215 30-06-09 21:37 μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Alessandra: #216 30-06-09 21:38 Θέλεις νομική αλλά δεν την επιλέγεις για λόγους απορρόφησης; Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Ειμαρμένη: #217 30-06-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πάρα πολύ,Αλεξάνδρα.(Αυτό με την απορρόφηση δεν το ΄πιασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:56 Ο Boom έγραψε: #218 30-06-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από koulis: μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Click για ανάπτυξη... ?? τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Ο κωστακης έγραψε: #219 30-06-09 21:57 οτι ειστε ξεφτερια ολοιιιι.ολες οι ιδιοφυες εδω μεσα μαζευτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Η Ειμαρμένη: #220 30-06-09 21:57 Ότι η ΝΑΣΑ χάνει σημαντικά στελέχη τα οποία απασχολεί προσωρινά το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:38 Η Alessandra: #216 30-06-09 21:38 Θέλεις νομική αλλά δεν την επιλέγεις για λόγους απορρόφησης; Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Ειμαρμένη: #217 30-06-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πάρα πολύ,Αλεξάνδρα.(Αυτό με την απορρόφηση δεν το ΄πιασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:56 Ο Boom έγραψε: #218 30-06-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από koulis: μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Click για ανάπτυξη... ?? τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Ο κωστακης έγραψε: #219 30-06-09 21:57 οτι ειστε ξεφτερια ολοιιιι.ολες οι ιδιοφυες εδω μεσα μαζευτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Η Ειμαρμένη: #220 30-06-09 21:57 Ότι η ΝΑΣΑ χάνει σημαντικά στελέχη τα οποία απασχολεί προσωρινά το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλεις νομική αλλά δεν την επιλέγεις για λόγους απορρόφησης; Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Ειμαρμένη: #217 30-06-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πάρα πολύ,Αλεξάνδρα.(Αυτό με την απορρόφηση δεν το ΄πιασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:56 Ο Boom έγραψε: #218 30-06-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από koulis: μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Click για ανάπτυξη... ?? τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Ο κωστακης έγραψε: #219 30-06-09 21:57 οτι ειστε ξεφτερια ολοιιιι.ολες οι ιδιοφυες εδω μεσα μαζευτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Η Ειμαρμένη: #220 30-06-09 21:57 Ότι η ΝΑΣΑ χάνει σημαντικά στελέχη τα οποία απασχολεί προσωρινά το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ιωάννα, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου. Σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πάρα πολύ,Αλεξάνδρα.(Αυτό με την απορρόφηση δεν το ΄πιασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:56 Ο Boom έγραψε: #218 30-06-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από koulis: μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Click για ανάπτυξη... ?? τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Ο κωστακης έγραψε: #219 30-06-09 21:57 οτι ειστε ξεφτερια ολοιιιι.ολες οι ιδιοφυες εδω μεσα μαζευτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Η Ειμαρμένη: #220 30-06-09 21:57 Ότι η ΝΑΣΑ χάνει σημαντικά στελέχη τα οποία απασχολεί προσωρινά το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από koulis: μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολα τα απολητηρια τα 20.εσεις αδικειστε Click για ανάπτυξη... ?? τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Ο κωστακης έγραψε: #219 30-06-09 21:57 οτι ειστε ξεφτερια ολοιιιι.ολες οι ιδιοφυες εδω μεσα μαζευτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Η Ειμαρμένη: #220 30-06-09 21:57 Ότι η ΝΑΣΑ χάνει σημαντικά στελέχη τα οποία απασχολεί προσωρινά το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
οτι ειστε ξεφτερια ολοιιιι.ολες οι ιδιοφυες εδω μεσα μαζευτηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:57 Η Ειμαρμένη: #220 30-06-09 21:57 Ότι η ΝΑΣΑ χάνει σημαντικά στελέχη τα οποία απασχολεί προσωρινά το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ότι η ΝΑΣΑ χάνει σημαντικά στελέχη τα οποία απασχολεί προσωρινά το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.