Καταρχην Φρεντο, εγω διαφωνω μαζι σου και με ολους οσους εχουν την ιδια γνωμη μαζι σου, σε ΕΝΑ σημειο, που προσπαθω τοση ωρα να σας εξηγησω και δεν το καταλαβαινετε... Εσεις λετε οτι το σχολειο ειναι αρκετο για να μου δωσει τις απαραιτητες γνωσεις στην Γ γυμνασιου... Δεν ειναι ομως το σχολείο που σου δινει τις γνωσεις, αλλα ο καθηγητής... Οι καθηγητες, χωριζονται πολύ απλα σε 2 κατηγορίες: Τους καλους και τους κακους. Αυτους που εχουν μεταδοτικότητα κι αυτους που δεν εχουν. Αυτους που ενδιαφερονται, και τους αδιαφορους. Αυτους που εχουν κανει την ταξη και την διδασκαλια τροπο ζωης, και αυτους που που βρισκονται στην ταξη μονο για να παρουν τα λεφτα που τους αντιστοιχουν και να πανε σπιτι τους... Αν ο καθηγητης ανηκει στην δευτερη κατηγορία, ειναι ανικανος να σου δωσει τις γωσεις που εσυ θεωρεις δεδομενο οτι θα παρω απο το σχολειο. Και επειδη ο φετινος μας καθηγητης ταιριαζει ΑΚΡΙΒΩΣ στο προφιλ, εχω τις επιφυλαξεις μου στο τι αθ κανωφετος... Σου λεω μονη μυ δεν μπορω να διαβασω αν δεν εχω καποιον να μου εξηγησει, και δεν θελω να ρισκαρω περιμενοντας κατι απο τον φετινο μαθηματικο, ξερω οτι απλα θα χασω πολυτιμο χρονο. Και πριν μου πεις εσυ η οποιοσδηποτε αλλος οτι κρινω καθηγητες λαθος χωρις να τους ξερω, θυμηθειτε οταν κρινατε την φυσικο μου, την ξερατε? ΟΧΙ.
Αυτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.