Μετά από μια σύντομη εξαφάνιση (διάβαζα Στατιστική) εμφανίζομαι και πάλι. Λοιπόν επειδή μάλλον παρεξηγήθηκα: ο χαρακτηρισμός "θα φτύσεις αίμα" ήταν μάλλον ακραίος. Ωστόσο αυτό δεν αλλάζει την ουσία. Προσωπικά με μια βδομάδα διάβασμα δεν έχω περάσει τίποτα - τίποτα το σοβαρό τουλάχιστον (εκτός από κάποια μαθήματα που τα περνάει και η κουτσή Μαρία). Από την άλλη, όσες φορές έχω διαβάσει συστηματικά και χωρίς να αφήνω κενά, έχω χτυπήσει και βαθμό, ακόμα και σε αυτά που θεωρούνται ευρέως ως δύσκολα μαθήματα. Και αυτό απ' ότι ξέρω είναι και ο κανόνας. Όποιος διαβάζει και έχει καταφέρει να "νοιώσει" τις έννοιες (και όχι απλά να αποστηθίσει 100 - 150 σελίδες και άλλες τόσες ασκήσεις) δεν έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα.
Υ.Γ.: Ο λόγος που έφτασα 6ο έτος και παίζεται αν θα πάρω πτυχίο δεν είναι ότι τα είχα φορτώσει στην αρχή. Το αντίθετο μάλιστα (στο 1ο έτος είχα περάσει 10 μαθήματα). Όμως πολλές φορές κάποια πράγματα δεν μας έρχονται όπως τα περιμένουμε. Αυτό βέβαια σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία, απλά το αναφέρω για να μην παρεξηγηθώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.