Valder
Τιμώμενο Μέλος

Χεχεχε κι όμως δεν ανήκω σε καμία κομματική ομάδα. Όπως δεν ανήκαν και τόσες χιλιάδες φοιτητών που διαδήλωναν όλο τον Ιούνιο!Κάποια πράγματα τα αντιλαμβάνεσαι μόνο στον -άμεσα- θιγόμενο χώρο.
Και η παράταξη στην οποία ανήκεις στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πως λέγεται, και τι θέσεις έχει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Ήμουν φοιτητής και ξέρω ακριβώς πως δουλεύει η κομματική εκμετάλευση εκεί μέσα και στους κομματικά ενεργούς και στους μη!
XRZ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

XRZ.Αλλά πιστεύω ότι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς τον μηχανισμό που χρησιμοποιώ την υπερβολή! Αν θες σου πμ.
ναι βρε καταλαβαίνω!!....! πλακίτσα κάνω!

Υ.Γ.: Ο λόγος που έφτασα 6ο έτος και παίζεται αν θα πάρω πτυχίο δεν είναι ότι τα είχα φορτώσει στην αρχή. Το αντίθετο μάλιστα (στο 1ο έτος είχα περάσει 10 μαθήματα). Όμως πολλές φορές κάποια πράγματα δεν μας έρχονται όπως τα περιμένουμε. Αυτό βέβαια σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία, απλά το αναφέρω για να μην παρεξηγηθώ.
Giovanna
Επιφανές μέλος

αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια ..

Valder
Τιμώμενο Μέλος

https://www.in.gr/Reviews/Review2464/assets/AEI-H-10_06.TXT

Giovanna
Επιφανές μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

καλα, θα ψαξω και λιγο μονη μου ν τις βρω αν ειναι

Valder
Τιμώμενο Μέλος

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΝΙΑΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (10%)
Εγω το είδα απο δω:
https://www.in.gr/Reviews/review.asp?lngReviewID=2464
Μη με κάνεις να νιώσω τόσο ανίκανος που δε μπορώ να σε βοηθήσω!

(καλά αν δεν πιάσει και το μελιστάλαχτο χ...στηκα!

Giovanna
Επιφανές μέλος

α και που σαι, υπομονη με μενα ζατι ειμαι τσανσουλικο και ζε τα πιανω με τη μια, νι?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.