Τηλεόραση: πόσες ώρες βλέπετε και τι προγράμματα παρακολουθείτε συνήθως;

Πόσες ώρες τηλεόραση βλέπετε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)
  • Υπερβολικά πολλές (9+)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πολλές (7-8)

Ψήφοι: 1 16,7%
  • Αρκετές (5-6)

Ψήφοι: 1 16,7%
  • Λίγες (3-4)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πολύ λίγες (1-2)

Ψήφοι: 2 33,3%
  • Δεν παρακολουθώ τηλεόραση!

Ψήφοι: 2 33,3%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    6
εγω παλι εχω να δω τηλεοραση πολυ καιρο.....δεν βλεπω...αντε να την ανοιξω και αφου δω πωσ εχει μονο βλακειεσ τη κλεινω.....αααα.....βλεπω παιδικα:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αρκετες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ λιγες ωρες,μπορει κανα τεταρτο το μεσημερι,αλλα θα δω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το κατι ψηνεται :D

πολυ λιγες ωρες,μπορει κανα τεταρτο το μεσημερι,αλλα θα δω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το κατι ψηνεται :D

ααα...ναι....χαχα.....εχω δει μερικεσ φορεσ...οποτε προλαβαινω....μου ανοιγει την ορεξη παντα ρε παιδι μου....

Εγώ μόνο Παρασκευές βράδυ που βγαίνουν οι γονείς μου και καμιά φορά Λαζόπουλο την τρίτη. Α μπορώ και κανα τριωρο το σαββατοκύριακο που θα δούμε όλοι οικογενειακά.

εγώ παραδέχομαι ότι είμαι απο τα άτομα που τα σαββατοκυριακα αποβλακώνονται στην τηλεόραση χωρίς να ακούω τι λέει ή να παρακολουθώ... με χαλαρώνει. Απο προγράμματα παρακολουθώ ειδήσεις και καμια φορα Λαζόπουλο αλλα τον βαριέμαι τελευταια...

Αυτές τις μέρες μιας και έχω και το πρωί χρόνο ακούω ΣΚΑΪ 100,3. Επίσης και η τηλεόραση του είναι καταπληκτική. Από σειρές Mega, "Εφιάλτης στην Κουζίνα" Alpha και "Στην υγειά μας" NΕΤ.

Καμμιά ταινία στο star :P και ξένες σειρές. Είναι και η διάθεση που έχεις κάθε φορά για το τί θες να δείς...

Εγώ βλέπω καμιά καλή ταινία άν έχει κανένα κανάλι,ή κανένα καλό ντοκιμαντέρ,το ΣΚΑΙ έχει φοβερά ντοκιμαντέρ και κατά τις 1 έχει μια εκπομπή με βίντεο για επικίνδυνες συλλήψεις στην Αμερική.Επίσης,ξέρει κανείς πότε παίζει το σύμπαν που αγάπησα ή αν έχει σταματήσει;

Μου αρέσουν πολύ οι ειδήσεις και οι ενημερωτικές εκπομπές, οι Πρωταγωνιστές, η Έρευνα, η Μηχανή του Χρόνου. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου αρέσει πολύ και η Μενεγάκη τα πρωινά. Ίσως γιατί με χαλαρώνει. Μετά μου αρέσουν κανα δυό σίριαλ τα Μαύρα Μεσάνυχτα και η Πολυκατοικία του Mega. Λαζόπουλος έτσι κι έτσι. Πάμε Πακέτο κάθε Πέμπτη, επειδή το βλέπει και η μαμά:'(. Και για το τέλος καμιά καλή ταινία τα σαββατοκύριακα.

Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back