οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 00:01 Η οΟοNantiAoOo: #61 10-06-09 00:01 εγω παλι εχω να δω τηλεοραση πολυ καιρο.....δεν βλεπω...αντε να την ανοιξω και αφου δω πωσ εχει μονο βλακειεσ τη κλεινω.....αααα.....βλεπω παιδικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η crazygirl96: #62 10-06-09 09:31 αρκετες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η X-FILER έγραψε: #63 10-06-09 16:25 πολυ λιγες ωρες,μπορει κανα τεταρτο το μεσημερι,αλλα θα δω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το κατι ψηνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 17:31 Η οΟοNantiAoOo: #64 10-06-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: πολυ λιγες ωρες,μπορει κανα τεταρτο το μεσημερι,αλλα θα δω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το κατι ψηνεται Click για ανάπτυξη... ααα...ναι....χαχα.....εχω δει μερικεσ φορεσ...οποτε προλαβαινω....μου ανοιγει την ορεξη παντα ρε παιδι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:50 Η Μαρουλάκι: #65 11-06-09 23:50 Εγώ μόνο Παρασκευές βράδυ που βγαίνουν οι γονείς μου και καμιά φορά Λαζόπουλο την τρίτη. Α μπορώ και κανα τριωρο το σαββατοκύριακο που θα δούμε όλοι οικογενειακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 00:10 Η myrto.s έγραψε: #66 12-06-09 00:10 εγώ παραδέχομαι ότι είμαι απο τα άτομα που τα σαββατοκυριακα αποβλακώνονται στην τηλεόραση χωρίς να ακούω τι λέει ή να παρακολουθώ... με χαλαρώνει. Απο προγράμματα παρακολουθώ ειδήσεις και καμια φορα Λαζόπουλο αλλα τον βαριέμαι τελευταια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Ο chronis_25: #67 12-06-09 00:14 Αυτές τις μέρες μιας και έχω και το πρωί χρόνο ακούω ΣΚΑΪ 100,3. Επίσης και η τηλεόραση του είναι καταπληκτική. Από σειρές Mega, "Εφιάλτης στην Κουζίνα" Alpha και "Στην υγειά μας" NΕΤ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 09:44 Η Δαλιδά έγραψε: #68 12-06-09 09:44 Καμμιά ταινία στο star και ξένες σειρές. Είναι και η διάθεση που έχεις κάθε φορά για το τί θες να δείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο manos4 έγραψε: #69 12-06-09 10:33 Εγώ βλέπω καμιά καλή ταινία άν έχει κανένα κανάλι,ή κανένα καλό ντοκιμαντέρ,το ΣΚΑΙ έχει φοβερά ντοκιμαντέρ και κατά τις 1 έχει μια εκπομπή με βίντεο για επικίνδυνες συλλήψεις στην Αμερική.Επίσης,ξέρει κανείς πότε παίζει το σύμπαν που αγάπησα ή αν έχει σταματήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 10:39 Η @Maraki@ έγραψε: #70 12-06-09 10:39 Μου αρέσουν πολύ οι ειδήσεις και οι ενημερωτικές εκπομπές, οι Πρωταγωνιστές, η Έρευνα, η Μηχανή του Χρόνου. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου αρέσει πολύ και η Μενεγάκη τα πρωινά. Ίσως γιατί με χαλαρώνει. Μετά μου αρέσουν κανα δυό σίριαλ τα Μαύρα Μεσάνυχτα και η Πολυκατοικία του Mega. Λαζόπουλος έτσι κι έτσι. Πάμε Πακέτο κάθε Πέμπτη, επειδή το βλέπει και η μαμά. Και για το τέλος καμιά καλή ταινία τα σαββατοκύριακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Ο yozerehs έγραψε: #71 12-06-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: yozerehs:Σχεδον τα παντα. artemaki:Σχεδον τιποτα. Click για ανάπτυξη... Με αδικείς. :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Η RafAspa94: #72 15-06-09 13:01 Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 16:18 Ο _Σταύρος_: #73 02-10-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Click για ανάπτυξη... Ίσως σου λείπει η εξάσκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω παλι εχω να δω τηλεοραση πολυ καιρο.....δεν βλεπω...αντε να την ανοιξω και αφου δω πωσ εχει μονο βλακειεσ τη κλεινω.....αααα.....βλεπω παιδικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η crazygirl96: #62 10-06-09 09:31 αρκετες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η X-FILER έγραψε: #63 10-06-09 16:25 πολυ λιγες ωρες,μπορει κανα τεταρτο το μεσημερι,αλλα θα δω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το κατι ψηνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 17:31 Η οΟοNantiAoOo: #64 10-06-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: πολυ λιγες ωρες,μπορει κανα τεταρτο το μεσημερι,αλλα θα δω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το κατι ψηνεται Click για ανάπτυξη... ααα...ναι....χαχα.....εχω δει μερικεσ φορεσ...οποτε προλαβαινω....μου ανοιγει την ορεξη παντα ρε παιδι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:50 Η Μαρουλάκι: #65 11-06-09 23:50 Εγώ μόνο Παρασκευές βράδυ που βγαίνουν οι γονείς μου και καμιά φορά Λαζόπουλο την τρίτη. Α μπορώ και κανα τριωρο το σαββατοκύριακο που θα δούμε όλοι οικογενειακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 00:10 Η myrto.s έγραψε: #66 12-06-09 00:10 εγώ παραδέχομαι ότι είμαι απο τα άτομα που τα σαββατοκυριακα αποβλακώνονται στην τηλεόραση χωρίς να ακούω τι λέει ή να παρακολουθώ... με χαλαρώνει. Απο προγράμματα παρακολουθώ ειδήσεις και καμια φορα Λαζόπουλο αλλα τον βαριέμαι τελευταια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Ο chronis_25: #67 12-06-09 00:14 Αυτές τις μέρες μιας και έχω και το πρωί χρόνο ακούω ΣΚΑΪ 100,3. Επίσης και η τηλεόραση του είναι καταπληκτική. Από σειρές Mega, "Εφιάλτης στην Κουζίνα" Alpha και "Στην υγειά μας" NΕΤ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 09:44 Η Δαλιδά έγραψε: #68 12-06-09 09:44 Καμμιά ταινία στο star και ξένες σειρές. Είναι και η διάθεση που έχεις κάθε φορά για το τί θες να δείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο manos4 έγραψε: #69 12-06-09 10:33 Εγώ βλέπω καμιά καλή ταινία άν έχει κανένα κανάλι,ή κανένα καλό ντοκιμαντέρ,το ΣΚΑΙ έχει φοβερά ντοκιμαντέρ και κατά τις 1 έχει μια εκπομπή με βίντεο για επικίνδυνες συλλήψεις στην Αμερική.Επίσης,ξέρει κανείς πότε παίζει το σύμπαν που αγάπησα ή αν έχει σταματήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 10:39 Η @Maraki@ έγραψε: #70 12-06-09 10:39 Μου αρέσουν πολύ οι ειδήσεις και οι ενημερωτικές εκπομπές, οι Πρωταγωνιστές, η Έρευνα, η Μηχανή του Χρόνου. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου αρέσει πολύ και η Μενεγάκη τα πρωινά. Ίσως γιατί με χαλαρώνει. Μετά μου αρέσουν κανα δυό σίριαλ τα Μαύρα Μεσάνυχτα και η Πολυκατοικία του Mega. Λαζόπουλος έτσι κι έτσι. Πάμε Πακέτο κάθε Πέμπτη, επειδή το βλέπει και η μαμά. Και για το τέλος καμιά καλή ταινία τα σαββατοκύριακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Ο yozerehs έγραψε: #71 12-06-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: yozerehs:Σχεδον τα παντα. artemaki:Σχεδον τιποτα. Click για ανάπτυξη... Με αδικείς. :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Η RafAspa94: #72 15-06-09 13:01 Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 16:18 Ο _Σταύρος_: #73 02-10-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Click για ανάπτυξη... Ίσως σου λείπει η εξάσκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αρκετες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η X-FILER έγραψε: #63 10-06-09 16:25 πολυ λιγες ωρες,μπορει κανα τεταρτο το μεσημερι,αλλα θα δω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το κατι ψηνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 17:31 Η οΟοNantiAoOo: #64 10-06-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: πολυ λιγες ωρες,μπορει κανα τεταρτο το μεσημερι,αλλα θα δω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το κατι ψηνεται Click για ανάπτυξη... ααα...ναι....χαχα.....εχω δει μερικεσ φορεσ...οποτε προλαβαινω....μου ανοιγει την ορεξη παντα ρε παιδι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:50 Η Μαρουλάκι: #65 11-06-09 23:50 Εγώ μόνο Παρασκευές βράδυ που βγαίνουν οι γονείς μου και καμιά φορά Λαζόπουλο την τρίτη. Α μπορώ και κανα τριωρο το σαββατοκύριακο που θα δούμε όλοι οικογενειακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 00:10 Η myrto.s έγραψε: #66 12-06-09 00:10 εγώ παραδέχομαι ότι είμαι απο τα άτομα που τα σαββατοκυριακα αποβλακώνονται στην τηλεόραση χωρίς να ακούω τι λέει ή να παρακολουθώ... με χαλαρώνει. Απο προγράμματα παρακολουθώ ειδήσεις και καμια φορα Λαζόπουλο αλλα τον βαριέμαι τελευταια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Ο chronis_25: #67 12-06-09 00:14 Αυτές τις μέρες μιας και έχω και το πρωί χρόνο ακούω ΣΚΑΪ 100,3. Επίσης και η τηλεόραση του είναι καταπληκτική. Από σειρές Mega, "Εφιάλτης στην Κουζίνα" Alpha και "Στην υγειά μας" NΕΤ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 09:44 Η Δαλιδά έγραψε: #68 12-06-09 09:44 Καμμιά ταινία στο star και ξένες σειρές. Είναι και η διάθεση που έχεις κάθε φορά για το τί θες να δείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο manos4 έγραψε: #69 12-06-09 10:33 Εγώ βλέπω καμιά καλή ταινία άν έχει κανένα κανάλι,ή κανένα καλό ντοκιμαντέρ,το ΣΚΑΙ έχει φοβερά ντοκιμαντέρ και κατά τις 1 έχει μια εκπομπή με βίντεο για επικίνδυνες συλλήψεις στην Αμερική.Επίσης,ξέρει κανείς πότε παίζει το σύμπαν που αγάπησα ή αν έχει σταματήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 10:39 Η @Maraki@ έγραψε: #70 12-06-09 10:39 Μου αρέσουν πολύ οι ειδήσεις και οι ενημερωτικές εκπομπές, οι Πρωταγωνιστές, η Έρευνα, η Μηχανή του Χρόνου. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου αρέσει πολύ και η Μενεγάκη τα πρωινά. Ίσως γιατί με χαλαρώνει. Μετά μου αρέσουν κανα δυό σίριαλ τα Μαύρα Μεσάνυχτα και η Πολυκατοικία του Mega. Λαζόπουλος έτσι κι έτσι. Πάμε Πακέτο κάθε Πέμπτη, επειδή το βλέπει και η μαμά. Και για το τέλος καμιά καλή ταινία τα σαββατοκύριακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Ο yozerehs έγραψε: #71 12-06-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: yozerehs:Σχεδον τα παντα. artemaki:Σχεδον τιποτα. Click για ανάπτυξη... Με αδικείς. :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Η RafAspa94: #72 15-06-09 13:01 Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 16:18 Ο _Σταύρος_: #73 02-10-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Click για ανάπτυξη... Ίσως σου λείπει η εξάσκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολυ λιγες ωρες,μπορει κανα τεταρτο το μεσημερι,αλλα θα δω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το κατι ψηνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 17:31 Η οΟοNantiAoOo: #64 10-06-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: πολυ λιγες ωρες,μπορει κανα τεταρτο το μεσημερι,αλλα θα δω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το κατι ψηνεται Click για ανάπτυξη... ααα...ναι....χαχα.....εχω δει μερικεσ φορεσ...οποτε προλαβαινω....μου ανοιγει την ορεξη παντα ρε παιδι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:50 Η Μαρουλάκι: #65 11-06-09 23:50 Εγώ μόνο Παρασκευές βράδυ που βγαίνουν οι γονείς μου και καμιά φορά Λαζόπουλο την τρίτη. Α μπορώ και κανα τριωρο το σαββατοκύριακο που θα δούμε όλοι οικογενειακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 00:10 Η myrto.s έγραψε: #66 12-06-09 00:10 εγώ παραδέχομαι ότι είμαι απο τα άτομα που τα σαββατοκυριακα αποβλακώνονται στην τηλεόραση χωρίς να ακούω τι λέει ή να παρακολουθώ... με χαλαρώνει. Απο προγράμματα παρακολουθώ ειδήσεις και καμια φορα Λαζόπουλο αλλα τον βαριέμαι τελευταια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Ο chronis_25: #67 12-06-09 00:14 Αυτές τις μέρες μιας και έχω και το πρωί χρόνο ακούω ΣΚΑΪ 100,3. Επίσης και η τηλεόραση του είναι καταπληκτική. Από σειρές Mega, "Εφιάλτης στην Κουζίνα" Alpha και "Στην υγειά μας" NΕΤ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 09:44 Η Δαλιδά έγραψε: #68 12-06-09 09:44 Καμμιά ταινία στο star και ξένες σειρές. Είναι και η διάθεση που έχεις κάθε φορά για το τί θες να δείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο manos4 έγραψε: #69 12-06-09 10:33 Εγώ βλέπω καμιά καλή ταινία άν έχει κανένα κανάλι,ή κανένα καλό ντοκιμαντέρ,το ΣΚΑΙ έχει φοβερά ντοκιμαντέρ και κατά τις 1 έχει μια εκπομπή με βίντεο για επικίνδυνες συλλήψεις στην Αμερική.Επίσης,ξέρει κανείς πότε παίζει το σύμπαν που αγάπησα ή αν έχει σταματήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 10:39 Η @Maraki@ έγραψε: #70 12-06-09 10:39 Μου αρέσουν πολύ οι ειδήσεις και οι ενημερωτικές εκπομπές, οι Πρωταγωνιστές, η Έρευνα, η Μηχανή του Χρόνου. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου αρέσει πολύ και η Μενεγάκη τα πρωινά. Ίσως γιατί με χαλαρώνει. Μετά μου αρέσουν κανα δυό σίριαλ τα Μαύρα Μεσάνυχτα και η Πολυκατοικία του Mega. Λαζόπουλος έτσι κι έτσι. Πάμε Πακέτο κάθε Πέμπτη, επειδή το βλέπει και η μαμά. Και για το τέλος καμιά καλή ταινία τα σαββατοκύριακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Ο yozerehs έγραψε: #71 12-06-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: yozerehs:Σχεδον τα παντα. artemaki:Σχεδον τιποτα. Click για ανάπτυξη... Με αδικείς. :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Η RafAspa94: #72 15-06-09 13:01 Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 16:18 Ο _Σταύρος_: #73 02-10-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Click για ανάπτυξη... Ίσως σου λείπει η εξάσκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: πολυ λιγες ωρες,μπορει κανα τεταρτο το μεσημερι,αλλα θα δω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το κατι ψηνεται Click για ανάπτυξη... ααα...ναι....χαχα.....εχω δει μερικεσ φορεσ...οποτε προλαβαινω....μου ανοιγει την ορεξη παντα ρε παιδι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 23:50 Η Μαρουλάκι: #65 11-06-09 23:50 Εγώ μόνο Παρασκευές βράδυ που βγαίνουν οι γονείς μου και καμιά φορά Λαζόπουλο την τρίτη. Α μπορώ και κανα τριωρο το σαββατοκύριακο που θα δούμε όλοι οικογενειακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 00:10 Η myrto.s έγραψε: #66 12-06-09 00:10 εγώ παραδέχομαι ότι είμαι απο τα άτομα που τα σαββατοκυριακα αποβλακώνονται στην τηλεόραση χωρίς να ακούω τι λέει ή να παρακολουθώ... με χαλαρώνει. Απο προγράμματα παρακολουθώ ειδήσεις και καμια φορα Λαζόπουλο αλλα τον βαριέμαι τελευταια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Ο chronis_25: #67 12-06-09 00:14 Αυτές τις μέρες μιας και έχω και το πρωί χρόνο ακούω ΣΚΑΪ 100,3. Επίσης και η τηλεόραση του είναι καταπληκτική. Από σειρές Mega, "Εφιάλτης στην Κουζίνα" Alpha και "Στην υγειά μας" NΕΤ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 09:44 Η Δαλιδά έγραψε: #68 12-06-09 09:44 Καμμιά ταινία στο star και ξένες σειρές. Είναι και η διάθεση που έχεις κάθε φορά για το τί θες να δείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο manos4 έγραψε: #69 12-06-09 10:33 Εγώ βλέπω καμιά καλή ταινία άν έχει κανένα κανάλι,ή κανένα καλό ντοκιμαντέρ,το ΣΚΑΙ έχει φοβερά ντοκιμαντέρ και κατά τις 1 έχει μια εκπομπή με βίντεο για επικίνδυνες συλλήψεις στην Αμερική.Επίσης,ξέρει κανείς πότε παίζει το σύμπαν που αγάπησα ή αν έχει σταματήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 10:39 Η @Maraki@ έγραψε: #70 12-06-09 10:39 Μου αρέσουν πολύ οι ειδήσεις και οι ενημερωτικές εκπομπές, οι Πρωταγωνιστές, η Έρευνα, η Μηχανή του Χρόνου. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου αρέσει πολύ και η Μενεγάκη τα πρωινά. Ίσως γιατί με χαλαρώνει. Μετά μου αρέσουν κανα δυό σίριαλ τα Μαύρα Μεσάνυχτα και η Πολυκατοικία του Mega. Λαζόπουλος έτσι κι έτσι. Πάμε Πακέτο κάθε Πέμπτη, επειδή το βλέπει και η μαμά. Και για το τέλος καμιά καλή ταινία τα σαββατοκύριακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Ο yozerehs έγραψε: #71 12-06-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: yozerehs:Σχεδον τα παντα. artemaki:Σχεδον τιποτα. Click για ανάπτυξη... Με αδικείς. :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Η RafAspa94: #72 15-06-09 13:01 Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 16:18 Ο _Σταύρος_: #73 02-10-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Click για ανάπτυξη... Ίσως σου λείπει η εξάσκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ μόνο Παρασκευές βράδυ που βγαίνουν οι γονείς μου και καμιά φορά Λαζόπουλο την τρίτη. Α μπορώ και κανα τριωρο το σαββατοκύριακο που θα δούμε όλοι οικογενειακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 00:10 Η myrto.s έγραψε: #66 12-06-09 00:10 εγώ παραδέχομαι ότι είμαι απο τα άτομα που τα σαββατοκυριακα αποβλακώνονται στην τηλεόραση χωρίς να ακούω τι λέει ή να παρακολουθώ... με χαλαρώνει. Απο προγράμματα παρακολουθώ ειδήσεις και καμια φορα Λαζόπουλο αλλα τον βαριέμαι τελευταια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Ο chronis_25: #67 12-06-09 00:14 Αυτές τις μέρες μιας και έχω και το πρωί χρόνο ακούω ΣΚΑΪ 100,3. Επίσης και η τηλεόραση του είναι καταπληκτική. Από σειρές Mega, "Εφιάλτης στην Κουζίνα" Alpha και "Στην υγειά μας" NΕΤ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 09:44 Η Δαλιδά έγραψε: #68 12-06-09 09:44 Καμμιά ταινία στο star και ξένες σειρές. Είναι και η διάθεση που έχεις κάθε φορά για το τί θες να δείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο manos4 έγραψε: #69 12-06-09 10:33 Εγώ βλέπω καμιά καλή ταινία άν έχει κανένα κανάλι,ή κανένα καλό ντοκιμαντέρ,το ΣΚΑΙ έχει φοβερά ντοκιμαντέρ και κατά τις 1 έχει μια εκπομπή με βίντεο για επικίνδυνες συλλήψεις στην Αμερική.Επίσης,ξέρει κανείς πότε παίζει το σύμπαν που αγάπησα ή αν έχει σταματήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 10:39 Η @Maraki@ έγραψε: #70 12-06-09 10:39 Μου αρέσουν πολύ οι ειδήσεις και οι ενημερωτικές εκπομπές, οι Πρωταγωνιστές, η Έρευνα, η Μηχανή του Χρόνου. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου αρέσει πολύ και η Μενεγάκη τα πρωινά. Ίσως γιατί με χαλαρώνει. Μετά μου αρέσουν κανα δυό σίριαλ τα Μαύρα Μεσάνυχτα και η Πολυκατοικία του Mega. Λαζόπουλος έτσι κι έτσι. Πάμε Πακέτο κάθε Πέμπτη, επειδή το βλέπει και η μαμά. Και για το τέλος καμιά καλή ταινία τα σαββατοκύριακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Ο yozerehs έγραψε: #71 12-06-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: yozerehs:Σχεδον τα παντα. artemaki:Σχεδον τιποτα. Click για ανάπτυξη... Με αδικείς. :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Η RafAspa94: #72 15-06-09 13:01 Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 16:18 Ο _Σταύρος_: #73 02-10-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Click για ανάπτυξη... Ίσως σου λείπει η εξάσκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ παραδέχομαι ότι είμαι απο τα άτομα που τα σαββατοκυριακα αποβλακώνονται στην τηλεόραση χωρίς να ακούω τι λέει ή να παρακολουθώ... με χαλαρώνει. Απο προγράμματα παρακολουθώ ειδήσεις και καμια φορα Λαζόπουλο αλλα τον βαριέμαι τελευταια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 00:14 Ο chronis_25: #67 12-06-09 00:14 Αυτές τις μέρες μιας και έχω και το πρωί χρόνο ακούω ΣΚΑΪ 100,3. Επίσης και η τηλεόραση του είναι καταπληκτική. Από σειρές Mega, "Εφιάλτης στην Κουζίνα" Alpha και "Στην υγειά μας" NΕΤ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 09:44 Η Δαλιδά έγραψε: #68 12-06-09 09:44 Καμμιά ταινία στο star και ξένες σειρές. Είναι και η διάθεση που έχεις κάθε φορά για το τί θες να δείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο manos4 έγραψε: #69 12-06-09 10:33 Εγώ βλέπω καμιά καλή ταινία άν έχει κανένα κανάλι,ή κανένα καλό ντοκιμαντέρ,το ΣΚΑΙ έχει φοβερά ντοκιμαντέρ και κατά τις 1 έχει μια εκπομπή με βίντεο για επικίνδυνες συλλήψεις στην Αμερική.Επίσης,ξέρει κανείς πότε παίζει το σύμπαν που αγάπησα ή αν έχει σταματήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 10:39 Η @Maraki@ έγραψε: #70 12-06-09 10:39 Μου αρέσουν πολύ οι ειδήσεις και οι ενημερωτικές εκπομπές, οι Πρωταγωνιστές, η Έρευνα, η Μηχανή του Χρόνου. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου αρέσει πολύ και η Μενεγάκη τα πρωινά. Ίσως γιατί με χαλαρώνει. Μετά μου αρέσουν κανα δυό σίριαλ τα Μαύρα Μεσάνυχτα και η Πολυκατοικία του Mega. Λαζόπουλος έτσι κι έτσι. Πάμε Πακέτο κάθε Πέμπτη, επειδή το βλέπει και η μαμά. Και για το τέλος καμιά καλή ταινία τα σαββατοκύριακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Ο yozerehs έγραψε: #71 12-06-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: yozerehs:Σχεδον τα παντα. artemaki:Σχεδον τιποτα. Click για ανάπτυξη... Με αδικείς. :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Η RafAspa94: #72 15-06-09 13:01 Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 16:18 Ο _Σταύρος_: #73 02-10-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Click για ανάπτυξη... Ίσως σου λείπει η εξάσκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτές τις μέρες μιας και έχω και το πρωί χρόνο ακούω ΣΚΑΪ 100,3. Επίσης και η τηλεόραση του είναι καταπληκτική. Από σειρές Mega, "Εφιάλτης στην Κουζίνα" Alpha και "Στην υγειά μας" NΕΤ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 09:44 Η Δαλιδά έγραψε: #68 12-06-09 09:44 Καμμιά ταινία στο star και ξένες σειρές. Είναι και η διάθεση που έχεις κάθε φορά για το τί θες να δείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο manos4 έγραψε: #69 12-06-09 10:33 Εγώ βλέπω καμιά καλή ταινία άν έχει κανένα κανάλι,ή κανένα καλό ντοκιμαντέρ,το ΣΚΑΙ έχει φοβερά ντοκιμαντέρ και κατά τις 1 έχει μια εκπομπή με βίντεο για επικίνδυνες συλλήψεις στην Αμερική.Επίσης,ξέρει κανείς πότε παίζει το σύμπαν που αγάπησα ή αν έχει σταματήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 10:39 Η @Maraki@ έγραψε: #70 12-06-09 10:39 Μου αρέσουν πολύ οι ειδήσεις και οι ενημερωτικές εκπομπές, οι Πρωταγωνιστές, η Έρευνα, η Μηχανή του Χρόνου. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου αρέσει πολύ και η Μενεγάκη τα πρωινά. Ίσως γιατί με χαλαρώνει. Μετά μου αρέσουν κανα δυό σίριαλ τα Μαύρα Μεσάνυχτα και η Πολυκατοικία του Mega. Λαζόπουλος έτσι κι έτσι. Πάμε Πακέτο κάθε Πέμπτη, επειδή το βλέπει και η μαμά. Και για το τέλος καμιά καλή ταινία τα σαββατοκύριακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Ο yozerehs έγραψε: #71 12-06-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: yozerehs:Σχεδον τα παντα. artemaki:Σχεδον τιποτα. Click για ανάπτυξη... Με αδικείς. :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Η RafAspa94: #72 15-06-09 13:01 Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 16:18 Ο _Σταύρος_: #73 02-10-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Click για ανάπτυξη... Ίσως σου λείπει η εξάσκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καμμιά ταινία στο star και ξένες σειρές. Είναι και η διάθεση που έχεις κάθε φορά για το τί θες να δείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Ο manos4 έγραψε: #69 12-06-09 10:33 Εγώ βλέπω καμιά καλή ταινία άν έχει κανένα κανάλι,ή κανένα καλό ντοκιμαντέρ,το ΣΚΑΙ έχει φοβερά ντοκιμαντέρ και κατά τις 1 έχει μια εκπομπή με βίντεο για επικίνδυνες συλλήψεις στην Αμερική.Επίσης,ξέρει κανείς πότε παίζει το σύμπαν που αγάπησα ή αν έχει σταματήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 10:39 Η @Maraki@ έγραψε: #70 12-06-09 10:39 Μου αρέσουν πολύ οι ειδήσεις και οι ενημερωτικές εκπομπές, οι Πρωταγωνιστές, η Έρευνα, η Μηχανή του Χρόνου. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου αρέσει πολύ και η Μενεγάκη τα πρωινά. Ίσως γιατί με χαλαρώνει. Μετά μου αρέσουν κανα δυό σίριαλ τα Μαύρα Μεσάνυχτα και η Πολυκατοικία του Mega. Λαζόπουλος έτσι κι έτσι. Πάμε Πακέτο κάθε Πέμπτη, επειδή το βλέπει και η μαμά. Και για το τέλος καμιά καλή ταινία τα σαββατοκύριακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Ο yozerehs έγραψε: #71 12-06-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: yozerehs:Σχεδον τα παντα. artemaki:Σχεδον τιποτα. Click για ανάπτυξη... Με αδικείς. :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Η RafAspa94: #72 15-06-09 13:01 Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 16:18 Ο _Σταύρος_: #73 02-10-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Click για ανάπτυξη... Ίσως σου λείπει η εξάσκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ βλέπω καμιά καλή ταινία άν έχει κανένα κανάλι,ή κανένα καλό ντοκιμαντέρ,το ΣΚΑΙ έχει φοβερά ντοκιμαντέρ και κατά τις 1 έχει μια εκπομπή με βίντεο για επικίνδυνες συλλήψεις στην Αμερική.Επίσης,ξέρει κανείς πότε παίζει το σύμπαν που αγάπησα ή αν έχει σταματήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 10:39 Η @Maraki@ έγραψε: #70 12-06-09 10:39 Μου αρέσουν πολύ οι ειδήσεις και οι ενημερωτικές εκπομπές, οι Πρωταγωνιστές, η Έρευνα, η Μηχανή του Χρόνου. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου αρέσει πολύ και η Μενεγάκη τα πρωινά. Ίσως γιατί με χαλαρώνει. Μετά μου αρέσουν κανα δυό σίριαλ τα Μαύρα Μεσάνυχτα και η Πολυκατοικία του Mega. Λαζόπουλος έτσι κι έτσι. Πάμε Πακέτο κάθε Πέμπτη, επειδή το βλέπει και η μαμά. Και για το τέλος καμιά καλή ταινία τα σαββατοκύριακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Ο yozerehs έγραψε: #71 12-06-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: yozerehs:Σχεδον τα παντα. artemaki:Σχεδον τιποτα. Click για ανάπτυξη... Με αδικείς. :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Η RafAspa94: #72 15-06-09 13:01 Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 16:18 Ο _Σταύρος_: #73 02-10-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Click για ανάπτυξη... Ίσως σου λείπει η εξάσκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου αρέσουν πολύ οι ειδήσεις και οι ενημερωτικές εκπομπές, οι Πρωταγωνιστές, η Έρευνα, η Μηχανή του Χρόνου. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου αρέσει πολύ και η Μενεγάκη τα πρωινά. Ίσως γιατί με χαλαρώνει. Μετά μου αρέσουν κανα δυό σίριαλ τα Μαύρα Μεσάνυχτα και η Πολυκατοικία του Mega. Λαζόπουλος έτσι κι έτσι. Πάμε Πακέτο κάθε Πέμπτη, επειδή το βλέπει και η μαμά. Και για το τέλος καμιά καλή ταινία τα σαββατοκύριακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Ο yozerehs έγραψε: #71 12-06-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: yozerehs:Σχεδον τα παντα. artemaki:Σχεδον τιποτα. Click για ανάπτυξη... Με αδικείς. :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Η RafAspa94: #72 15-06-09 13:01 Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 16:18 Ο _Σταύρος_: #73 02-10-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Click για ανάπτυξη... Ίσως σου λείπει η εξάσκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από artemaki: yozerehs:Σχεδον τα παντα. artemaki:Σχεδον τιποτα. Click για ανάπτυξη... Με αδικείς. :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 13:01 Η RafAspa94: #72 15-06-09 13:01 Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 16:18 Ο _Σταύρος_: #73 02-10-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Click για ανάπτυξη... Ίσως σου λείπει η εξάσκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 16:18 Ο _Σταύρος_: #73 02-10-19 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Click για ανάπτυξη... Ίσως σου λείπει η εξάσκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Δεν είμαι " θαυμαστρια" της τηλεόρασης. Click για ανάπτυξη... Ίσως σου λείπει η εξάσκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.