jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 18:51 Ο jj! έγραψε: #401 10-07-11 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Ναι, αλλά το μόνο καλό είναι ότι οι μαθητές μαθαίνουν να συνεργάζονται μεταξύ τους.^^ Click για ανάπτυξη... Είναι φανταστική η συνεργασία "ο ένας δουλεύει και οι άλλοι κάθονται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 19:22 Η Drama Prinzessin: #402 10-07-11 19:22 Όχι πάντα jj! Άμα γίνεται στο σχολείο φαίνεται ότι είναι ομαδική και συζητάνε οι μαθητές για να καταλήξουν κάπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 19:30 Ο jj! έγραψε: #403 10-07-11 19:30 Καταλήγουν κάπου Μετά μόνο 1-2 φέρνουν πληροφορίες-.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 13:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #404 11-07-11 13:21 Ο τζέι τζέι έχει δίκιο! τι δηλαδή θα είμαι εγώ ο μ@λ@κας της παρέας θα φέρνω τις πληροφορίες μου και οι άλλοι αραχτοί; όχι! να υπάρχει επιλογή ομαδική ή ατομική εργασία! Θέλω πολύ να βρω κι άλλα άτομα που να θέλουν να ψάχνουν και να ανακαλύπτουν νέα πράγματα με τα οποία μπορώ να συνεργαστώ και πάνω από όλα να περάσω και ωραία κάνοντας την εργασία κι έτσι να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα... τότε δε θα με ενδιαφέρει αν βαθμολογηθεί με 3, με 4, με 20 αλλά θα με νοιάζει περισσότερο τι κατάφερα και εκανα μέχρι την ολοκλήρωσή της! Ερώτηση: Προφανώς η εργασία θα είναι και στην Δευτέρα αλλά και στην Τρίτη Λυκείου... Εκεί οι μαθητές θα διαλέγουν την εργασία τους συμφωνα με την κατέυθυνσή τους ή με τα ενδιαφέροντά τους;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 13:35 Ο transient: #405 11-07-11 13:35 Εγώ είμαι υπέρ της ομαδικής δουλειάς αλλα όχι με περισσότερα από 4 άτομα. Στην ζωή έτσι κι αλλιώς, ότι και να γίνει κανείς, θα αναγκαστεί να συνεργαστεί πολλές φορές με άλλους ανθρώπους και να σχηματίσει ομάδες για να επιτευχθεί ένας στόχος. Και βέβαια, κάθε άνθρωπος όταν φτιάχνει μια ομάδα διαλέγει τους ανθρώπους με τους οποίους θέλει να συνεργαστεί. Για παράδειγμα στη δική μου τάξη υπάρχουν 2-3 σοβαρά άτομα που ενδιαφέρονται για το σχολείο γενικότερα. Με αυτά τα άτομα θα επιλέξω να συνεργαστώ και όχι με τους ταραξίες που πάνε στο σχολείο μόνο και μόνο για να δημιουργουν αναστάτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:21 Η Drama Prinzessin: #406 11-07-11 18:21 @Τάσο το ίδιο ισχύει για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Τσ θέματα μιας ερευνητικής εργασίας ανά τετράμηνο εντάσσονται στους κύκλους "Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες", "Τέχνη και πολιτισμός", "Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογία", "περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:49 Ο nikos9 έγραψε: #407 11-07-11 18:49 Άμα γίνει αυτό, θα γίνει της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:55 Η Drama Prinzessin: #408 11-07-11 18:55 Αρχική Δημοσίευση από nikos9: Άμα γίνει αυτό, θα γίνει της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα Αυτή τη φράση την έλεγε φέτος συνέχεια ο μαθηματικός μας. πάντως λένε ότι θα γίνουν αυτά τα project. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:58 Ο nikos9 έγραψε: #409 11-07-11 18:58 Οψόμεθα (θα δούμε) όπως λέει και ο Καρατζαφέρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 19:17 Η Drama Prinzessin: #410 11-07-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από nikos9: Οψόμεθα (θα δούμε) όπως λέει και ο Καρατζαφέρης Click για ανάπτυξη... πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 19:52 Ο nikos9 έγραψε: #411 11-07-11 19:52 είναι κάτι που μου αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #412 11-07-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο το ίδιο ισχύει για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Τσ θέματα μιας ερευνητικής εργασίας ανά τετράμηνο εντάσσονται στους κύκλους "Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες", "Τέχνη και πολιτισμός", "Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογία", "περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη". Click για ανάπτυξη... Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikos9: είναι κάτι που μου αρέσει Click για ανάπτυξη... Stop the off topicυπάρχει και το τσατ παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:05 Ο garch έγραψε: #413 11-07-11 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:17 Η Drama Prinzessin: #414 11-07-11 21:17 Ακριβώς, συμφωνώ.^^ Γιατί να μην κάνουν μια τέτοια εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 11:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #415 12-07-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από garch: Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.197 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 12:11 Ο nPb έγραψε: #416 12-07-11 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 12:07 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 13-07-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Click για ανάπτυξη... αυτό με ανησυχεί Όντως δεν είναι καιρός να αγχώνομαι(-μαστε)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 21:31 Η Drama Prinzessin: #418 13-07-11 21:31 @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #419 14-07-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Click για ανάπτυξη... καλα ναι οκ αλλά βλεπεις το άγχος που έχουν οι άλλοι μεταδίδεται και σε εμενα κι εγώ θα ανησυχώ ακόμα περισσότερο για εσάς παρά εσείς για τον εαυτό σας ειναι κουτό αλλα οκ νομιζω πως μπορούμε να ξεκινησουμε το Official Countdown για τη Νεα Σχολική Χρονιά Μας απομένον ακόμα 60 ημέρες μέχρι το άνοιγμα του Σχολείου(λογικά στις 12/9) Κουράγιο αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 17:40 Η socially excluded: #420 14-07-11 17:40 Ισχύει πως οι μαθητές θα εξετάζονται σε απεριόριστη ύλη στις πανελλήνιες ή είναι ακόμα μια εισήγηση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: garch Άρτεμις Α. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Ναι, αλλά το μόνο καλό είναι ότι οι μαθητές μαθαίνουν να συνεργάζονται μεταξύ τους.^^ Click για ανάπτυξη... Είναι φανταστική η συνεργασία "ο ένας δουλεύει και οι άλλοι κάθονται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 19:22 Η Drama Prinzessin: #402 10-07-11 19:22 Όχι πάντα jj! Άμα γίνεται στο σχολείο φαίνεται ότι είναι ομαδική και συζητάνε οι μαθητές για να καταλήξουν κάπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 19:30 Ο jj! έγραψε: #403 10-07-11 19:30 Καταλήγουν κάπου Μετά μόνο 1-2 φέρνουν πληροφορίες-.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 13:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #404 11-07-11 13:21 Ο τζέι τζέι έχει δίκιο! τι δηλαδή θα είμαι εγώ ο μ@λ@κας της παρέας θα φέρνω τις πληροφορίες μου και οι άλλοι αραχτοί; όχι! να υπάρχει επιλογή ομαδική ή ατομική εργασία! Θέλω πολύ να βρω κι άλλα άτομα που να θέλουν να ψάχνουν και να ανακαλύπτουν νέα πράγματα με τα οποία μπορώ να συνεργαστώ και πάνω από όλα να περάσω και ωραία κάνοντας την εργασία κι έτσι να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα... τότε δε θα με ενδιαφέρει αν βαθμολογηθεί με 3, με 4, με 20 αλλά θα με νοιάζει περισσότερο τι κατάφερα και εκανα μέχρι την ολοκλήρωσή της! Ερώτηση: Προφανώς η εργασία θα είναι και στην Δευτέρα αλλά και στην Τρίτη Λυκείου... Εκεί οι μαθητές θα διαλέγουν την εργασία τους συμφωνα με την κατέυθυνσή τους ή με τα ενδιαφέροντά τους;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 13:35 Ο transient: #405 11-07-11 13:35 Εγώ είμαι υπέρ της ομαδικής δουλειάς αλλα όχι με περισσότερα από 4 άτομα. Στην ζωή έτσι κι αλλιώς, ότι και να γίνει κανείς, θα αναγκαστεί να συνεργαστεί πολλές φορές με άλλους ανθρώπους και να σχηματίσει ομάδες για να επιτευχθεί ένας στόχος. Και βέβαια, κάθε άνθρωπος όταν φτιάχνει μια ομάδα διαλέγει τους ανθρώπους με τους οποίους θέλει να συνεργαστεί. Για παράδειγμα στη δική μου τάξη υπάρχουν 2-3 σοβαρά άτομα που ενδιαφέρονται για το σχολείο γενικότερα. Με αυτά τα άτομα θα επιλέξω να συνεργαστώ και όχι με τους ταραξίες που πάνε στο σχολείο μόνο και μόνο για να δημιουργουν αναστάτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:21 Η Drama Prinzessin: #406 11-07-11 18:21 @Τάσο το ίδιο ισχύει για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Τσ θέματα μιας ερευνητικής εργασίας ανά τετράμηνο εντάσσονται στους κύκλους "Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες", "Τέχνη και πολιτισμός", "Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογία", "περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:49 Ο nikos9 έγραψε: #407 11-07-11 18:49 Άμα γίνει αυτό, θα γίνει της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:55 Η Drama Prinzessin: #408 11-07-11 18:55 Αρχική Δημοσίευση από nikos9: Άμα γίνει αυτό, θα γίνει της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα Αυτή τη φράση την έλεγε φέτος συνέχεια ο μαθηματικός μας. πάντως λένε ότι θα γίνουν αυτά τα project. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:58 Ο nikos9 έγραψε: #409 11-07-11 18:58 Οψόμεθα (θα δούμε) όπως λέει και ο Καρατζαφέρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 19:17 Η Drama Prinzessin: #410 11-07-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από nikos9: Οψόμεθα (θα δούμε) όπως λέει και ο Καρατζαφέρης Click για ανάπτυξη... πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 19:52 Ο nikos9 έγραψε: #411 11-07-11 19:52 είναι κάτι που μου αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #412 11-07-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο το ίδιο ισχύει για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Τσ θέματα μιας ερευνητικής εργασίας ανά τετράμηνο εντάσσονται στους κύκλους "Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες", "Τέχνη και πολιτισμός", "Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογία", "περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη". Click για ανάπτυξη... Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikos9: είναι κάτι που μου αρέσει Click για ανάπτυξη... Stop the off topicυπάρχει και το τσατ παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:05 Ο garch έγραψε: #413 11-07-11 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:17 Η Drama Prinzessin: #414 11-07-11 21:17 Ακριβώς, συμφωνώ.^^ Γιατί να μην κάνουν μια τέτοια εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 11:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #415 12-07-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από garch: Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.197 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 12:11 Ο nPb έγραψε: #416 12-07-11 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 12:07 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 13-07-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Click για ανάπτυξη... αυτό με ανησυχεί Όντως δεν είναι καιρός να αγχώνομαι(-μαστε)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 21:31 Η Drama Prinzessin: #418 13-07-11 21:31 @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #419 14-07-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Click για ανάπτυξη... καλα ναι οκ αλλά βλεπεις το άγχος που έχουν οι άλλοι μεταδίδεται και σε εμενα κι εγώ θα ανησυχώ ακόμα περισσότερο για εσάς παρά εσείς για τον εαυτό σας ειναι κουτό αλλα οκ νομιζω πως μπορούμε να ξεκινησουμε το Official Countdown για τη Νεα Σχολική Χρονιά Μας απομένον ακόμα 60 ημέρες μέχρι το άνοιγμα του Σχολείου(λογικά στις 12/9) Κουράγιο αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 17:40 Η socially excluded: #420 14-07-11 17:40 Ισχύει πως οι μαθητές θα εξετάζονται σε απεριόριστη ύλη στις πανελλήνιες ή είναι ακόμα μια εισήγηση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: garch Άρτεμις Α. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι πάντα jj! Άμα γίνεται στο σχολείο φαίνεται ότι είναι ομαδική και συζητάνε οι μαθητές για να καταλήξουν κάπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 19:30 Ο jj! έγραψε: #403 10-07-11 19:30 Καταλήγουν κάπου Μετά μόνο 1-2 φέρνουν πληροφορίες-.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 13:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #404 11-07-11 13:21 Ο τζέι τζέι έχει δίκιο! τι δηλαδή θα είμαι εγώ ο μ@λ@κας της παρέας θα φέρνω τις πληροφορίες μου και οι άλλοι αραχτοί; όχι! να υπάρχει επιλογή ομαδική ή ατομική εργασία! Θέλω πολύ να βρω κι άλλα άτομα που να θέλουν να ψάχνουν και να ανακαλύπτουν νέα πράγματα με τα οποία μπορώ να συνεργαστώ και πάνω από όλα να περάσω και ωραία κάνοντας την εργασία κι έτσι να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα... τότε δε θα με ενδιαφέρει αν βαθμολογηθεί με 3, με 4, με 20 αλλά θα με νοιάζει περισσότερο τι κατάφερα και εκανα μέχρι την ολοκλήρωσή της! Ερώτηση: Προφανώς η εργασία θα είναι και στην Δευτέρα αλλά και στην Τρίτη Λυκείου... Εκεί οι μαθητές θα διαλέγουν την εργασία τους συμφωνα με την κατέυθυνσή τους ή με τα ενδιαφέροντά τους;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 13:35 Ο transient: #405 11-07-11 13:35 Εγώ είμαι υπέρ της ομαδικής δουλειάς αλλα όχι με περισσότερα από 4 άτομα. Στην ζωή έτσι κι αλλιώς, ότι και να γίνει κανείς, θα αναγκαστεί να συνεργαστεί πολλές φορές με άλλους ανθρώπους και να σχηματίσει ομάδες για να επιτευχθεί ένας στόχος. Και βέβαια, κάθε άνθρωπος όταν φτιάχνει μια ομάδα διαλέγει τους ανθρώπους με τους οποίους θέλει να συνεργαστεί. Για παράδειγμα στη δική μου τάξη υπάρχουν 2-3 σοβαρά άτομα που ενδιαφέρονται για το σχολείο γενικότερα. Με αυτά τα άτομα θα επιλέξω να συνεργαστώ και όχι με τους ταραξίες που πάνε στο σχολείο μόνο και μόνο για να δημιουργουν αναστάτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:21 Η Drama Prinzessin: #406 11-07-11 18:21 @Τάσο το ίδιο ισχύει για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Τσ θέματα μιας ερευνητικής εργασίας ανά τετράμηνο εντάσσονται στους κύκλους "Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες", "Τέχνη και πολιτισμός", "Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογία", "περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:49 Ο nikos9 έγραψε: #407 11-07-11 18:49 Άμα γίνει αυτό, θα γίνει της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:55 Η Drama Prinzessin: #408 11-07-11 18:55 Αρχική Δημοσίευση από nikos9: Άμα γίνει αυτό, θα γίνει της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα Αυτή τη φράση την έλεγε φέτος συνέχεια ο μαθηματικός μας. πάντως λένε ότι θα γίνουν αυτά τα project. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:58 Ο nikos9 έγραψε: #409 11-07-11 18:58 Οψόμεθα (θα δούμε) όπως λέει και ο Καρατζαφέρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 19:17 Η Drama Prinzessin: #410 11-07-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από nikos9: Οψόμεθα (θα δούμε) όπως λέει και ο Καρατζαφέρης Click για ανάπτυξη... πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 19:52 Ο nikos9 έγραψε: #411 11-07-11 19:52 είναι κάτι που μου αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #412 11-07-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο το ίδιο ισχύει για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Τσ θέματα μιας ερευνητικής εργασίας ανά τετράμηνο εντάσσονται στους κύκλους "Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες", "Τέχνη και πολιτισμός", "Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογία", "περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη". Click για ανάπτυξη... Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikos9: είναι κάτι που μου αρέσει Click για ανάπτυξη... Stop the off topicυπάρχει και το τσατ παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:05 Ο garch έγραψε: #413 11-07-11 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:17 Η Drama Prinzessin: #414 11-07-11 21:17 Ακριβώς, συμφωνώ.^^ Γιατί να μην κάνουν μια τέτοια εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 11:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #415 12-07-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από garch: Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.197 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 12:11 Ο nPb έγραψε: #416 12-07-11 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 12:07 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 13-07-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Click για ανάπτυξη... αυτό με ανησυχεί Όντως δεν είναι καιρός να αγχώνομαι(-μαστε)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 21:31 Η Drama Prinzessin: #418 13-07-11 21:31 @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #419 14-07-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Click για ανάπτυξη... καλα ναι οκ αλλά βλεπεις το άγχος που έχουν οι άλλοι μεταδίδεται και σε εμενα κι εγώ θα ανησυχώ ακόμα περισσότερο για εσάς παρά εσείς για τον εαυτό σας ειναι κουτό αλλα οκ νομιζω πως μπορούμε να ξεκινησουμε το Official Countdown για τη Νεα Σχολική Χρονιά Μας απομένον ακόμα 60 ημέρες μέχρι το άνοιγμα του Σχολείου(λογικά στις 12/9) Κουράγιο αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 17:40 Η socially excluded: #420 14-07-11 17:40 Ισχύει πως οι μαθητές θα εξετάζονται σε απεριόριστη ύλη στις πανελλήνιες ή είναι ακόμα μια εισήγηση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: garch Άρτεμις Α. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καταλήγουν κάπου Μετά μόνο 1-2 φέρνουν πληροφορίες-.-' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 13:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #404 11-07-11 13:21 Ο τζέι τζέι έχει δίκιο! τι δηλαδή θα είμαι εγώ ο μ@λ@κας της παρέας θα φέρνω τις πληροφορίες μου και οι άλλοι αραχτοί; όχι! να υπάρχει επιλογή ομαδική ή ατομική εργασία! Θέλω πολύ να βρω κι άλλα άτομα που να θέλουν να ψάχνουν και να ανακαλύπτουν νέα πράγματα με τα οποία μπορώ να συνεργαστώ και πάνω από όλα να περάσω και ωραία κάνοντας την εργασία κι έτσι να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα... τότε δε θα με ενδιαφέρει αν βαθμολογηθεί με 3, με 4, με 20 αλλά θα με νοιάζει περισσότερο τι κατάφερα και εκανα μέχρι την ολοκλήρωσή της! Ερώτηση: Προφανώς η εργασία θα είναι και στην Δευτέρα αλλά και στην Τρίτη Λυκείου... Εκεί οι μαθητές θα διαλέγουν την εργασία τους συμφωνα με την κατέυθυνσή τους ή με τα ενδιαφέροντά τους;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 13:35 Ο transient: #405 11-07-11 13:35 Εγώ είμαι υπέρ της ομαδικής δουλειάς αλλα όχι με περισσότερα από 4 άτομα. Στην ζωή έτσι κι αλλιώς, ότι και να γίνει κανείς, θα αναγκαστεί να συνεργαστεί πολλές φορές με άλλους ανθρώπους και να σχηματίσει ομάδες για να επιτευχθεί ένας στόχος. Και βέβαια, κάθε άνθρωπος όταν φτιάχνει μια ομάδα διαλέγει τους ανθρώπους με τους οποίους θέλει να συνεργαστεί. Για παράδειγμα στη δική μου τάξη υπάρχουν 2-3 σοβαρά άτομα που ενδιαφέρονται για το σχολείο γενικότερα. Με αυτά τα άτομα θα επιλέξω να συνεργαστώ και όχι με τους ταραξίες που πάνε στο σχολείο μόνο και μόνο για να δημιουργουν αναστάτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:21 Η Drama Prinzessin: #406 11-07-11 18:21 @Τάσο το ίδιο ισχύει για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Τσ θέματα μιας ερευνητικής εργασίας ανά τετράμηνο εντάσσονται στους κύκλους "Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες", "Τέχνη και πολιτισμός", "Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογία", "περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:49 Ο nikos9 έγραψε: #407 11-07-11 18:49 Άμα γίνει αυτό, θα γίνει της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:55 Η Drama Prinzessin: #408 11-07-11 18:55 Αρχική Δημοσίευση από nikos9: Άμα γίνει αυτό, θα γίνει της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα Αυτή τη φράση την έλεγε φέτος συνέχεια ο μαθηματικός μας. πάντως λένε ότι θα γίνουν αυτά τα project. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:58 Ο nikos9 έγραψε: #409 11-07-11 18:58 Οψόμεθα (θα δούμε) όπως λέει και ο Καρατζαφέρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 19:17 Η Drama Prinzessin: #410 11-07-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από nikos9: Οψόμεθα (θα δούμε) όπως λέει και ο Καρατζαφέρης Click για ανάπτυξη... πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 19:52 Ο nikos9 έγραψε: #411 11-07-11 19:52 είναι κάτι που μου αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #412 11-07-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο το ίδιο ισχύει για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Τσ θέματα μιας ερευνητικής εργασίας ανά τετράμηνο εντάσσονται στους κύκλους "Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες", "Τέχνη και πολιτισμός", "Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογία", "περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη". Click για ανάπτυξη... Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikos9: είναι κάτι που μου αρέσει Click για ανάπτυξη... Stop the off topicυπάρχει και το τσατ παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:05 Ο garch έγραψε: #413 11-07-11 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:17 Η Drama Prinzessin: #414 11-07-11 21:17 Ακριβώς, συμφωνώ.^^ Γιατί να μην κάνουν μια τέτοια εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 11:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #415 12-07-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από garch: Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.197 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 12:11 Ο nPb έγραψε: #416 12-07-11 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 12:07 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 13-07-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Click για ανάπτυξη... αυτό με ανησυχεί Όντως δεν είναι καιρός να αγχώνομαι(-μαστε)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 21:31 Η Drama Prinzessin: #418 13-07-11 21:31 @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #419 14-07-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Click για ανάπτυξη... καλα ναι οκ αλλά βλεπεις το άγχος που έχουν οι άλλοι μεταδίδεται και σε εμενα κι εγώ θα ανησυχώ ακόμα περισσότερο για εσάς παρά εσείς για τον εαυτό σας ειναι κουτό αλλα οκ νομιζω πως μπορούμε να ξεκινησουμε το Official Countdown για τη Νεα Σχολική Χρονιά Μας απομένον ακόμα 60 ημέρες μέχρι το άνοιγμα του Σχολείου(λογικά στις 12/9) Κουράγιο αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 17:40 Η socially excluded: #420 14-07-11 17:40 Ισχύει πως οι μαθητές θα εξετάζονται σε απεριόριστη ύλη στις πανελλήνιες ή είναι ακόμα μια εισήγηση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: garch Άρτεμις Α. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο τζέι τζέι έχει δίκιο! τι δηλαδή θα είμαι εγώ ο μ@λ@κας της παρέας θα φέρνω τις πληροφορίες μου και οι άλλοι αραχτοί; όχι! να υπάρχει επιλογή ομαδική ή ατομική εργασία! Θέλω πολύ να βρω κι άλλα άτομα που να θέλουν να ψάχνουν και να ανακαλύπτουν νέα πράγματα με τα οποία μπορώ να συνεργαστώ και πάνω από όλα να περάσω και ωραία κάνοντας την εργασία κι έτσι να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα... τότε δε θα με ενδιαφέρει αν βαθμολογηθεί με 3, με 4, με 20 αλλά θα με νοιάζει περισσότερο τι κατάφερα και εκανα μέχρι την ολοκλήρωσή της! Ερώτηση: Προφανώς η εργασία θα είναι και στην Δευτέρα αλλά και στην Τρίτη Λυκείου... Εκεί οι μαθητές θα διαλέγουν την εργασία τους συμφωνα με την κατέυθυνσή τους ή με τα ενδιαφέροντά τους;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 13:35 Ο transient: #405 11-07-11 13:35 Εγώ είμαι υπέρ της ομαδικής δουλειάς αλλα όχι με περισσότερα από 4 άτομα. Στην ζωή έτσι κι αλλιώς, ότι και να γίνει κανείς, θα αναγκαστεί να συνεργαστεί πολλές φορές με άλλους ανθρώπους και να σχηματίσει ομάδες για να επιτευχθεί ένας στόχος. Και βέβαια, κάθε άνθρωπος όταν φτιάχνει μια ομάδα διαλέγει τους ανθρώπους με τους οποίους θέλει να συνεργαστεί. Για παράδειγμα στη δική μου τάξη υπάρχουν 2-3 σοβαρά άτομα που ενδιαφέρονται για το σχολείο γενικότερα. Με αυτά τα άτομα θα επιλέξω να συνεργαστώ και όχι με τους ταραξίες που πάνε στο σχολείο μόνο και μόνο για να δημιουργουν αναστάτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:21 Η Drama Prinzessin: #406 11-07-11 18:21 @Τάσο το ίδιο ισχύει για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Τσ θέματα μιας ερευνητικής εργασίας ανά τετράμηνο εντάσσονται στους κύκλους "Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες", "Τέχνη και πολιτισμός", "Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογία", "περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:49 Ο nikos9 έγραψε: #407 11-07-11 18:49 Άμα γίνει αυτό, θα γίνει της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:55 Η Drama Prinzessin: #408 11-07-11 18:55 Αρχική Δημοσίευση από nikos9: Άμα γίνει αυτό, θα γίνει της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα Αυτή τη φράση την έλεγε φέτος συνέχεια ο μαθηματικός μας. πάντως λένε ότι θα γίνουν αυτά τα project. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:58 Ο nikos9 έγραψε: #409 11-07-11 18:58 Οψόμεθα (θα δούμε) όπως λέει και ο Καρατζαφέρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 19:17 Η Drama Prinzessin: #410 11-07-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από nikos9: Οψόμεθα (θα δούμε) όπως λέει και ο Καρατζαφέρης Click για ανάπτυξη... πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 19:52 Ο nikos9 έγραψε: #411 11-07-11 19:52 είναι κάτι που μου αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #412 11-07-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο το ίδιο ισχύει για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Τσ θέματα μιας ερευνητικής εργασίας ανά τετράμηνο εντάσσονται στους κύκλους "Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες", "Τέχνη και πολιτισμός", "Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογία", "περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη". Click για ανάπτυξη... Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikos9: είναι κάτι που μου αρέσει Click για ανάπτυξη... Stop the off topicυπάρχει και το τσατ παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:05 Ο garch έγραψε: #413 11-07-11 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:17 Η Drama Prinzessin: #414 11-07-11 21:17 Ακριβώς, συμφωνώ.^^ Γιατί να μην κάνουν μια τέτοια εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 11:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #415 12-07-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από garch: Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.197 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 12:11 Ο nPb έγραψε: #416 12-07-11 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 12:07 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 13-07-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Click για ανάπτυξη... αυτό με ανησυχεί Όντως δεν είναι καιρός να αγχώνομαι(-μαστε)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 21:31 Η Drama Prinzessin: #418 13-07-11 21:31 @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #419 14-07-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Click για ανάπτυξη... καλα ναι οκ αλλά βλεπεις το άγχος που έχουν οι άλλοι μεταδίδεται και σε εμενα κι εγώ θα ανησυχώ ακόμα περισσότερο για εσάς παρά εσείς για τον εαυτό σας ειναι κουτό αλλα οκ νομιζω πως μπορούμε να ξεκινησουμε το Official Countdown για τη Νεα Σχολική Χρονιά Μας απομένον ακόμα 60 ημέρες μέχρι το άνοιγμα του Σχολείου(λογικά στις 12/9) Κουράγιο αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 17:40 Η socially excluded: #420 14-07-11 17:40 Ισχύει πως οι μαθητές θα εξετάζονται σε απεριόριστη ύλη στις πανελλήνιες ή είναι ακόμα μια εισήγηση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: garch Άρτεμις Α. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ είμαι υπέρ της ομαδικής δουλειάς αλλα όχι με περισσότερα από 4 άτομα. Στην ζωή έτσι κι αλλιώς, ότι και να γίνει κανείς, θα αναγκαστεί να συνεργαστεί πολλές φορές με άλλους ανθρώπους και να σχηματίσει ομάδες για να επιτευχθεί ένας στόχος. Και βέβαια, κάθε άνθρωπος όταν φτιάχνει μια ομάδα διαλέγει τους ανθρώπους με τους οποίους θέλει να συνεργαστεί. Για παράδειγμα στη δική μου τάξη υπάρχουν 2-3 σοβαρά άτομα που ενδιαφέρονται για το σχολείο γενικότερα. Με αυτά τα άτομα θα επιλέξω να συνεργαστώ και όχι με τους ταραξίες που πάνε στο σχολείο μόνο και μόνο για να δημιουργουν αναστάτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:21 Η Drama Prinzessin: #406 11-07-11 18:21 @Τάσο το ίδιο ισχύει για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Τσ θέματα μιας ερευνητικής εργασίας ανά τετράμηνο εντάσσονται στους κύκλους "Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες", "Τέχνη και πολιτισμός", "Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογία", "περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:49 Ο nikos9 έγραψε: #407 11-07-11 18:49 Άμα γίνει αυτό, θα γίνει της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:55 Η Drama Prinzessin: #408 11-07-11 18:55 Αρχική Δημοσίευση από nikos9: Άμα γίνει αυτό, θα γίνει της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα Αυτή τη φράση την έλεγε φέτος συνέχεια ο μαθηματικός μας. πάντως λένε ότι θα γίνουν αυτά τα project. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:58 Ο nikos9 έγραψε: #409 11-07-11 18:58 Οψόμεθα (θα δούμε) όπως λέει και ο Καρατζαφέρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 19:17 Η Drama Prinzessin: #410 11-07-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από nikos9: Οψόμεθα (θα δούμε) όπως λέει και ο Καρατζαφέρης Click για ανάπτυξη... πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 19:52 Ο nikos9 έγραψε: #411 11-07-11 19:52 είναι κάτι που μου αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #412 11-07-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο το ίδιο ισχύει για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Τσ θέματα μιας ερευνητικής εργασίας ανά τετράμηνο εντάσσονται στους κύκλους "Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες", "Τέχνη και πολιτισμός", "Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογία", "περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη". Click για ανάπτυξη... Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikos9: είναι κάτι που μου αρέσει Click για ανάπτυξη... Stop the off topicυπάρχει και το τσατ παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:05 Ο garch έγραψε: #413 11-07-11 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:17 Η Drama Prinzessin: #414 11-07-11 21:17 Ακριβώς, συμφωνώ.^^ Γιατί να μην κάνουν μια τέτοια εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 11:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #415 12-07-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από garch: Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.197 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 12:11 Ο nPb έγραψε: #416 12-07-11 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 12:07 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 13-07-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Click για ανάπτυξη... αυτό με ανησυχεί Όντως δεν είναι καιρός να αγχώνομαι(-μαστε)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 21:31 Η Drama Prinzessin: #418 13-07-11 21:31 @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #419 14-07-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Click για ανάπτυξη... καλα ναι οκ αλλά βλεπεις το άγχος που έχουν οι άλλοι μεταδίδεται και σε εμενα κι εγώ θα ανησυχώ ακόμα περισσότερο για εσάς παρά εσείς για τον εαυτό σας ειναι κουτό αλλα οκ νομιζω πως μπορούμε να ξεκινησουμε το Official Countdown για τη Νεα Σχολική Χρονιά Μας απομένον ακόμα 60 ημέρες μέχρι το άνοιγμα του Σχολείου(λογικά στις 12/9) Κουράγιο αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 17:40 Η socially excluded: #420 14-07-11 17:40 Ισχύει πως οι μαθητές θα εξετάζονται σε απεριόριστη ύλη στις πανελλήνιες ή είναι ακόμα μια εισήγηση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: garch Άρτεμις Α. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@Τάσο το ίδιο ισχύει για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Τσ θέματα μιας ερευνητικής εργασίας ανά τετράμηνο εντάσσονται στους κύκλους "Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες", "Τέχνη και πολιτισμός", "Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογία", "περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:49 Ο nikos9 έγραψε: #407 11-07-11 18:49 Άμα γίνει αυτό, θα γίνει της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:55 Η Drama Prinzessin: #408 11-07-11 18:55 Αρχική Δημοσίευση από nikos9: Άμα γίνει αυτό, θα γίνει της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα Αυτή τη φράση την έλεγε φέτος συνέχεια ο μαθηματικός μας. πάντως λένε ότι θα γίνουν αυτά τα project. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:58 Ο nikos9 έγραψε: #409 11-07-11 18:58 Οψόμεθα (θα δούμε) όπως λέει και ο Καρατζαφέρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 19:17 Η Drama Prinzessin: #410 11-07-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από nikos9: Οψόμεθα (θα δούμε) όπως λέει και ο Καρατζαφέρης Click για ανάπτυξη... πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 19:52 Ο nikos9 έγραψε: #411 11-07-11 19:52 είναι κάτι που μου αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #412 11-07-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο το ίδιο ισχύει για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Τσ θέματα μιας ερευνητικής εργασίας ανά τετράμηνο εντάσσονται στους κύκλους "Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες", "Τέχνη και πολιτισμός", "Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογία", "περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη". Click για ανάπτυξη... Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikos9: είναι κάτι που μου αρέσει Click για ανάπτυξη... Stop the off topicυπάρχει και το τσατ παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:05 Ο garch έγραψε: #413 11-07-11 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:17 Η Drama Prinzessin: #414 11-07-11 21:17 Ακριβώς, συμφωνώ.^^ Γιατί να μην κάνουν μια τέτοια εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 11:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #415 12-07-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από garch: Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.197 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 12:11 Ο nPb έγραψε: #416 12-07-11 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 12:07 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 13-07-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Click για ανάπτυξη... αυτό με ανησυχεί Όντως δεν είναι καιρός να αγχώνομαι(-μαστε)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 21:31 Η Drama Prinzessin: #418 13-07-11 21:31 @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #419 14-07-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Click για ανάπτυξη... καλα ναι οκ αλλά βλεπεις το άγχος που έχουν οι άλλοι μεταδίδεται και σε εμενα κι εγώ θα ανησυχώ ακόμα περισσότερο για εσάς παρά εσείς για τον εαυτό σας ειναι κουτό αλλα οκ νομιζω πως μπορούμε να ξεκινησουμε το Official Countdown για τη Νεα Σχολική Χρονιά Μας απομένον ακόμα 60 ημέρες μέχρι το άνοιγμα του Σχολείου(λογικά στις 12/9) Κουράγιο αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 17:40 Η socially excluded: #420 14-07-11 17:40 Ισχύει πως οι μαθητές θα εξετάζονται σε απεριόριστη ύλη στις πανελλήνιες ή είναι ακόμα μια εισήγηση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: garch Άρτεμις Α. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άμα γίνει αυτό, θα γίνει της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:55 Η Drama Prinzessin: #408 11-07-11 18:55 Αρχική Δημοσίευση από nikos9: Άμα γίνει αυτό, θα γίνει της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα Αυτή τη φράση την έλεγε φέτος συνέχεια ο μαθηματικός μας. πάντως λένε ότι θα γίνουν αυτά τα project. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:58 Ο nikos9 έγραψε: #409 11-07-11 18:58 Οψόμεθα (θα δούμε) όπως λέει και ο Καρατζαφέρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 19:17 Η Drama Prinzessin: #410 11-07-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από nikos9: Οψόμεθα (θα δούμε) όπως λέει και ο Καρατζαφέρης Click για ανάπτυξη... πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 19:52 Ο nikos9 έγραψε: #411 11-07-11 19:52 είναι κάτι που μου αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #412 11-07-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο το ίδιο ισχύει για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Τσ θέματα μιας ερευνητικής εργασίας ανά τετράμηνο εντάσσονται στους κύκλους "Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες", "Τέχνη και πολιτισμός", "Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογία", "περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη". Click για ανάπτυξη... Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikos9: είναι κάτι που μου αρέσει Click για ανάπτυξη... Stop the off topicυπάρχει και το τσατ παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:05 Ο garch έγραψε: #413 11-07-11 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:17 Η Drama Prinzessin: #414 11-07-11 21:17 Ακριβώς, συμφωνώ.^^ Γιατί να μην κάνουν μια τέτοια εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 11:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #415 12-07-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από garch: Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.197 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 12:11 Ο nPb έγραψε: #416 12-07-11 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 12:07 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 13-07-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Click για ανάπτυξη... αυτό με ανησυχεί Όντως δεν είναι καιρός να αγχώνομαι(-μαστε)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 21:31 Η Drama Prinzessin: #418 13-07-11 21:31 @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #419 14-07-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Click για ανάπτυξη... καλα ναι οκ αλλά βλεπεις το άγχος που έχουν οι άλλοι μεταδίδεται και σε εμενα κι εγώ θα ανησυχώ ακόμα περισσότερο για εσάς παρά εσείς για τον εαυτό σας ειναι κουτό αλλα οκ νομιζω πως μπορούμε να ξεκινησουμε το Official Countdown για τη Νεα Σχολική Χρονιά Μας απομένον ακόμα 60 ημέρες μέχρι το άνοιγμα του Σχολείου(λογικά στις 12/9) Κουράγιο αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 17:40 Η socially excluded: #420 14-07-11 17:40 Ισχύει πως οι μαθητές θα εξετάζονται σε απεριόριστη ύλη στις πανελλήνιες ή είναι ακόμα μια εισήγηση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: garch Άρτεμις Α. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikos9: Άμα γίνει αυτό, θα γίνει της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα Αυτή τη φράση την έλεγε φέτος συνέχεια ο μαθηματικός μας. πάντως λένε ότι θα γίνουν αυτά τα project. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 18:58 Ο nikos9 έγραψε: #409 11-07-11 18:58 Οψόμεθα (θα δούμε) όπως λέει και ο Καρατζαφέρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 19:17 Η Drama Prinzessin: #410 11-07-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από nikos9: Οψόμεθα (θα δούμε) όπως λέει και ο Καρατζαφέρης Click για ανάπτυξη... πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 19:52 Ο nikos9 έγραψε: #411 11-07-11 19:52 είναι κάτι που μου αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #412 11-07-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο το ίδιο ισχύει για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Τσ θέματα μιας ερευνητικής εργασίας ανά τετράμηνο εντάσσονται στους κύκλους "Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες", "Τέχνη και πολιτισμός", "Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογία", "περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη". Click για ανάπτυξη... Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikos9: είναι κάτι που μου αρέσει Click για ανάπτυξη... Stop the off topicυπάρχει και το τσατ παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:05 Ο garch έγραψε: #413 11-07-11 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:17 Η Drama Prinzessin: #414 11-07-11 21:17 Ακριβώς, συμφωνώ.^^ Γιατί να μην κάνουν μια τέτοια εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 11:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #415 12-07-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από garch: Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.197 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 12:11 Ο nPb έγραψε: #416 12-07-11 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 12:07 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 13-07-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Click για ανάπτυξη... αυτό με ανησυχεί Όντως δεν είναι καιρός να αγχώνομαι(-μαστε)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 21:31 Η Drama Prinzessin: #418 13-07-11 21:31 @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #419 14-07-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Click για ανάπτυξη... καλα ναι οκ αλλά βλεπεις το άγχος που έχουν οι άλλοι μεταδίδεται και σε εμενα κι εγώ θα ανησυχώ ακόμα περισσότερο για εσάς παρά εσείς για τον εαυτό σας ειναι κουτό αλλα οκ νομιζω πως μπορούμε να ξεκινησουμε το Official Countdown για τη Νεα Σχολική Χρονιά Μας απομένον ακόμα 60 ημέρες μέχρι το άνοιγμα του Σχολείου(λογικά στις 12/9) Κουράγιο αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 17:40 Η socially excluded: #420 14-07-11 17:40 Ισχύει πως οι μαθητές θα εξετάζονται σε απεριόριστη ύλη στις πανελλήνιες ή είναι ακόμα μια εισήγηση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: garch Άρτεμις Α. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οψόμεθα (θα δούμε) όπως λέει και ο Καρατζαφέρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 19:17 Η Drama Prinzessin: #410 11-07-11 19:17 Αρχική Δημοσίευση από nikos9: Οψόμεθα (θα δούμε) όπως λέει και ο Καρατζαφέρης Click για ανάπτυξη... πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 19:52 Ο nikos9 έγραψε: #411 11-07-11 19:52 είναι κάτι που μου αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #412 11-07-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο το ίδιο ισχύει για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Τσ θέματα μιας ερευνητικής εργασίας ανά τετράμηνο εντάσσονται στους κύκλους "Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες", "Τέχνη και πολιτισμός", "Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογία", "περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη". Click για ανάπτυξη... Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikos9: είναι κάτι που μου αρέσει Click για ανάπτυξη... Stop the off topicυπάρχει και το τσατ παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:05 Ο garch έγραψε: #413 11-07-11 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:17 Η Drama Prinzessin: #414 11-07-11 21:17 Ακριβώς, συμφωνώ.^^ Γιατί να μην κάνουν μια τέτοια εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 11:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #415 12-07-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από garch: Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.197 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 12:11 Ο nPb έγραψε: #416 12-07-11 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 12:07 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 13-07-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Click για ανάπτυξη... αυτό με ανησυχεί Όντως δεν είναι καιρός να αγχώνομαι(-μαστε)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 21:31 Η Drama Prinzessin: #418 13-07-11 21:31 @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #419 14-07-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Click για ανάπτυξη... καλα ναι οκ αλλά βλεπεις το άγχος που έχουν οι άλλοι μεταδίδεται και σε εμενα κι εγώ θα ανησυχώ ακόμα περισσότερο για εσάς παρά εσείς για τον εαυτό σας ειναι κουτό αλλα οκ νομιζω πως μπορούμε να ξεκινησουμε το Official Countdown για τη Νεα Σχολική Χρονιά Μας απομένον ακόμα 60 ημέρες μέχρι το άνοιγμα του Σχολείου(λογικά στις 12/9) Κουράγιο αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 17:40 Η socially excluded: #420 14-07-11 17:40 Ισχύει πως οι μαθητές θα εξετάζονται σε απεριόριστη ύλη στις πανελλήνιες ή είναι ακόμα μια εισήγηση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: garch Άρτεμις Α. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikos9: Οψόμεθα (θα δούμε) όπως λέει και ο Καρατζαφέρης Click για ανάπτυξη... πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 19:52 Ο nikos9 έγραψε: #411 11-07-11 19:52 είναι κάτι που μου αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #412 11-07-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο το ίδιο ισχύει για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Τσ θέματα μιας ερευνητικής εργασίας ανά τετράμηνο εντάσσονται στους κύκλους "Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες", "Τέχνη και πολιτισμός", "Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογία", "περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη". Click για ανάπτυξη... Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikos9: είναι κάτι που μου αρέσει Click για ανάπτυξη... Stop the off topicυπάρχει και το τσατ παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:05 Ο garch έγραψε: #413 11-07-11 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:17 Η Drama Prinzessin: #414 11-07-11 21:17 Ακριβώς, συμφωνώ.^^ Γιατί να μην κάνουν μια τέτοια εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 11:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #415 12-07-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από garch: Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.197 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 12:11 Ο nPb έγραψε: #416 12-07-11 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 12:07 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 13-07-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Click για ανάπτυξη... αυτό με ανησυχεί Όντως δεν είναι καιρός να αγχώνομαι(-μαστε)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 21:31 Η Drama Prinzessin: #418 13-07-11 21:31 @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #419 14-07-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Click για ανάπτυξη... καλα ναι οκ αλλά βλεπεις το άγχος που έχουν οι άλλοι μεταδίδεται και σε εμενα κι εγώ θα ανησυχώ ακόμα περισσότερο για εσάς παρά εσείς για τον εαυτό σας ειναι κουτό αλλα οκ νομιζω πως μπορούμε να ξεκινησουμε το Official Countdown για τη Νεα Σχολική Χρονιά Μας απομένον ακόμα 60 ημέρες μέχρι το άνοιγμα του Σχολείου(λογικά στις 12/9) Κουράγιο αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 17:40 Η socially excluded: #420 14-07-11 17:40 Ισχύει πως οι μαθητές θα εξετάζονται σε απεριόριστη ύλη στις πανελλήνιες ή είναι ακόμα μια εισήγηση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: garch Άρτεμις Α. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είναι κάτι που μου αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 20:57 Ο Τάσος97 έγραψε: #412 11-07-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο το ίδιο ισχύει για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Τσ θέματα μιας ερευνητικής εργασίας ανά τετράμηνο εντάσσονται στους κύκλους "Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες", "Τέχνη και πολιτισμός", "Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογία", "περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη". Click για ανάπτυξη... Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikos9: είναι κάτι που μου αρέσει Click για ανάπτυξη... Stop the off topicυπάρχει και το τσατ παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:05 Ο garch έγραψε: #413 11-07-11 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:17 Η Drama Prinzessin: #414 11-07-11 21:17 Ακριβώς, συμφωνώ.^^ Γιατί να μην κάνουν μια τέτοια εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 11:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #415 12-07-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από garch: Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.197 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 12:11 Ο nPb έγραψε: #416 12-07-11 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 12:07 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 13-07-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Click για ανάπτυξη... αυτό με ανησυχεί Όντως δεν είναι καιρός να αγχώνομαι(-μαστε)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 21:31 Η Drama Prinzessin: #418 13-07-11 21:31 @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #419 14-07-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Click για ανάπτυξη... καλα ναι οκ αλλά βλεπεις το άγχος που έχουν οι άλλοι μεταδίδεται και σε εμενα κι εγώ θα ανησυχώ ακόμα περισσότερο για εσάς παρά εσείς για τον εαυτό σας ειναι κουτό αλλα οκ νομιζω πως μπορούμε να ξεκινησουμε το Official Countdown για τη Νεα Σχολική Χρονιά Μας απομένον ακόμα 60 ημέρες μέχρι το άνοιγμα του Σχολείου(λογικά στις 12/9) Κουράγιο αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 17:40 Η socially excluded: #420 14-07-11 17:40 Ισχύει πως οι μαθητές θα εξετάζονται σε απεριόριστη ύλη στις πανελλήνιες ή είναι ακόμα μια εισήγηση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: garch Άρτεμις Α. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο το ίδιο ισχύει για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Τσ θέματα μιας ερευνητικής εργασίας ανά τετράμηνο εντάσσονται στους κύκλους "Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες", "Τέχνη και πολιτισμός", "Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογία", "περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη". Click για ανάπτυξη... Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: πολύ της φιλοσοφίας είσαι^^ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikos9: είναι κάτι που μου αρέσει Click για ανάπτυξη... Stop the off topicυπάρχει και το τσατ παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:05 Ο garch έγραψε: #413 11-07-11 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:17 Η Drama Prinzessin: #414 11-07-11 21:17 Ακριβώς, συμφωνώ.^^ Γιατί να μην κάνουν μια τέτοια εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 11:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #415 12-07-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από garch: Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.197 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 12:11 Ο nPb έγραψε: #416 12-07-11 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 12:07 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 13-07-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Click για ανάπτυξη... αυτό με ανησυχεί Όντως δεν είναι καιρός να αγχώνομαι(-μαστε)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 21:31 Η Drama Prinzessin: #418 13-07-11 21:31 @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #419 14-07-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Click για ανάπτυξη... καλα ναι οκ αλλά βλεπεις το άγχος που έχουν οι άλλοι μεταδίδεται και σε εμενα κι εγώ θα ανησυχώ ακόμα περισσότερο για εσάς παρά εσείς για τον εαυτό σας ειναι κουτό αλλα οκ νομιζω πως μπορούμε να ξεκινησουμε το Official Countdown για τη Νεα Σχολική Χρονιά Μας απομένον ακόμα 60 ημέρες μέχρι το άνοιγμα του Σχολείου(λογικά στις 12/9) Κουράγιο αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 17:40 Η socially excluded: #420 14-07-11 17:40 Ισχύει πως οι μαθητές θα εξετάζονται σε απεριόριστη ύλη στις πανελλήνιες ή είναι ακόμα μια εισήγηση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: garch Άρτεμις Α. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι οκ τα ξέρω αυτά!! Αλλά ρωτάω πως αν ένας που είναι στη Θετική Κατελυθυνση μπορεί να κάνει μία εργασία που να ανήκει στον κύκλο "Τέχνη και Πολιτισμός" ;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2011 στις 21:17 Η Drama Prinzessin: #414 11-07-11 21:17 Ακριβώς, συμφωνώ.^^ Γιατί να μην κάνουν μια τέτοια εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 11:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #415 12-07-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από garch: Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.197 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 12:11 Ο nPb έγραψε: #416 12-07-11 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 12:07 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 13-07-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Click για ανάπτυξη... αυτό με ανησυχεί Όντως δεν είναι καιρός να αγχώνομαι(-μαστε)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 21:31 Η Drama Prinzessin: #418 13-07-11 21:31 @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #419 14-07-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Click για ανάπτυξη... καλα ναι οκ αλλά βλεπεις το άγχος που έχουν οι άλλοι μεταδίδεται και σε εμενα κι εγώ θα ανησυχώ ακόμα περισσότερο για εσάς παρά εσείς για τον εαυτό σας ειναι κουτό αλλα οκ νομιζω πως μπορούμε να ξεκινησουμε το Official Countdown για τη Νεα Σχολική Χρονιά Μας απομένον ακόμα 60 ημέρες μέχρι το άνοιγμα του Σχολείου(λογικά στις 12/9) Κουράγιο αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 17:40 Η socially excluded: #420 14-07-11 17:40 Ισχύει πως οι μαθητές θα εξετάζονται σε απεριόριστη ύλη στις πανελλήνιες ή είναι ακόμα μια εισήγηση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: garch Άρτεμις Α. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακριβώς, συμφωνώ.^^ Γιατί να μην κάνουν μια τέτοια εργασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 11:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #415 12-07-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από garch: Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.197 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 12:11 Ο nPb έγραψε: #416 12-07-11 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 12:07 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 13-07-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Click για ανάπτυξη... αυτό με ανησυχεί Όντως δεν είναι καιρός να αγχώνομαι(-μαστε)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 21:31 Η Drama Prinzessin: #418 13-07-11 21:31 @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #419 14-07-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Click για ανάπτυξη... καλα ναι οκ αλλά βλεπεις το άγχος που έχουν οι άλλοι μεταδίδεται και σε εμενα κι εγώ θα ανησυχώ ακόμα περισσότερο για εσάς παρά εσείς για τον εαυτό σας ειναι κουτό αλλα οκ νομιζω πως μπορούμε να ξεκινησουμε το Official Countdown για τη Νεα Σχολική Χρονιά Μας απομένον ακόμα 60 ημέρες μέχρι το άνοιγμα του Σχολείου(λογικά στις 12/9) Κουράγιο αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 17:40 Η socially excluded: #420 14-07-11 17:40 Ισχύει πως οι μαθητές θα εξετάζονται σε απεριόριστη ύλη στις πανελλήνιες ή είναι ακόμα μια εισήγηση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: garch Άρτεμις Α. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από garch: Γιατί, οι θετικάριοι δεν ακούνε/παίζουν μουσική; Δεν ζωγραφίζουν; Δεν γράφουν ποιήματα; Δεν έχουν ιδέα από Τέχνη; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.197 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2011 στις 12:11 Ο nPb έγραψε: #416 12-07-11 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 12:07 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 13-07-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Click για ανάπτυξη... αυτό με ανησυχεί Όντως δεν είναι καιρός να αγχώνομαι(-μαστε)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 21:31 Η Drama Prinzessin: #418 13-07-11 21:31 @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #419 14-07-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Click για ανάπτυξη... καλα ναι οκ αλλά βλεπεις το άγχος που έχουν οι άλλοι μεταδίδεται και σε εμενα κι εγώ θα ανησυχώ ακόμα περισσότερο για εσάς παρά εσείς για τον εαυτό σας ειναι κουτό αλλα οκ νομιζω πως μπορούμε να ξεκινησουμε το Official Countdown για τη Νεα Σχολική Χρονιά Μας απομένον ακόμα 60 ημέρες μέχρι το άνοιγμα του Σχολείου(λογικά στις 12/9) Κουράγιο αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 17:40 Η socially excluded: #420 14-07-11 17:40 Ισχύει πως οι μαθητές θα εξετάζονται σε απεριόριστη ύλη στις πανελλήνιες ή είναι ακόμα μια εισήγηση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: garch Άρτεμις Α. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Φυσικά και έχουν! Αυτό εννοείται!! Απλά μήπως τους αναγκάσουν να κάνουν εργασίες που να έχουν θέμα με την κατεύθυνσή τους;; Δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο όμως γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω μία εργασία άσχετη(ή σχεδόν άσχετη) με την κατεύθυνση που θα ήθελα να ακολουθήσω Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 12:07 Ο Τάσος97 έγραψε: #417 13-07-11 12:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Click για ανάπτυξη... αυτό με ανησυχεί Όντως δεν είναι καιρός να αγχώνομαι(-μαστε)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 21:31 Η Drama Prinzessin: #418 13-07-11 21:31 @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #419 14-07-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Click για ανάπτυξη... καλα ναι οκ αλλά βλεπεις το άγχος που έχουν οι άλλοι μεταδίδεται και σε εμενα κι εγώ θα ανησυχώ ακόμα περισσότερο για εσάς παρά εσείς για τον εαυτό σας ειναι κουτό αλλα οκ νομιζω πως μπορούμε να ξεκινησουμε το Official Countdown για τη Νεα Σχολική Χρονιά Μας απομένον ακόμα 60 ημέρες μέχρι το άνοιγμα του Σχολείου(λογικά στις 12/9) Κουράγιο αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 17:40 Η socially excluded: #420 14-07-11 17:40 Ισχύει πως οι μαθητές θα εξετάζονται σε απεριόριστη ύλη στις πανελλήνιες ή είναι ακόμα μια εισήγηση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: garch Άρτεμις Α. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε φίλε Τάσο, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ζήσε το καλοκαίρι αυτό χωρίς έννοιες. Θα έχεις χρόνια να σε φάει το άγχος. Σκάει ο τζίτζικας έξω...και η θερμοκρασία στα ύψη Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα σας ενημερώσουν και στην αρχή θα είναι "πιλοτικό" λόγω πρώτης φοράς. Click για ανάπτυξη... αυτό με ανησυχεί Όντως δεν είναι καιρός να αγχώνομαι(-μαστε)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2011 στις 21:31 Η Drama Prinzessin: #418 13-07-11 21:31 @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #419 14-07-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Click για ανάπτυξη... καλα ναι οκ αλλά βλεπεις το άγχος που έχουν οι άλλοι μεταδίδεται και σε εμενα κι εγώ θα ανησυχώ ακόμα περισσότερο για εσάς παρά εσείς για τον εαυτό σας ειναι κουτό αλλα οκ νομιζω πως μπορούμε να ξεκινησουμε το Official Countdown για τη Νεα Σχολική Χρονιά Μας απομένον ακόμα 60 ημέρες μέχρι το άνοιγμα του Σχολείου(λογικά στις 12/9) Κουράγιο αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 17:40 Η socially excluded: #420 14-07-11 17:40 Ισχύει πως οι μαθητές θα εξετάζονται σε απεριόριστη ύλη στις πανελλήνιες ή είναι ακόμα μια εισήγηση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: garch Άρτεμις Α. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
@Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #419 14-07-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Click για ανάπτυξη... καλα ναι οκ αλλά βλεπεις το άγχος που έχουν οι άλλοι μεταδίδεται και σε εμενα κι εγώ θα ανησυχώ ακόμα περισσότερο για εσάς παρά εσείς για τον εαυτό σας ειναι κουτό αλλα οκ νομιζω πως μπορούμε να ξεκινησουμε το Official Countdown για τη Νεα Σχολική Χρονιά Μας απομένον ακόμα 60 ημέρες μέχρι το άνοιγμα του Σχολείου(λογικά στις 12/9) Κουράγιο αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 17:40 Η socially excluded: #420 14-07-11 17:40 Ισχύει πως οι μαθητές θα εξετάζονται σε απεριόριστη ύλη στις πανελλήνιες ή είναι ακόμα μια εισήγηση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: @Τάσο Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αγχωνόμαστε και όχι εσείς. Εσύ απόλαυσε όσο πιο μπορείς την Γ γυμνασίου τώρα! Click για ανάπτυξη... καλα ναι οκ αλλά βλεπεις το άγχος που έχουν οι άλλοι μεταδίδεται και σε εμενα κι εγώ θα ανησυχώ ακόμα περισσότερο για εσάς παρά εσείς για τον εαυτό σας ειναι κουτό αλλα οκ νομιζω πως μπορούμε να ξεκινησουμε το Official Countdown για τη Νεα Σχολική Χρονιά Μας απομένον ακόμα 60 ημέρες μέχρι το άνοιγμα του Σχολείου(λογικά στις 12/9) Κουράγιο αδέρφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 17:40 Η socially excluded: #420 14-07-11 17:40 Ισχύει πως οι μαθητές θα εξετάζονται σε απεριόριστη ύλη στις πανελλήνιες ή είναι ακόμα μια εισήγηση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ισχύει πως οι μαθητές θα εξετάζονται σε απεριόριστη ύλη στις πανελλήνιες ή είναι ακόμα μια εισήγηση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.