Μμμ, για να ρωτας κατι τετοιο, να υποθεσω οτι εισαι η παλια, η καλη μας η Λενω?

Welcome back then!
Δεν τη διεκοψα ακομα, γιατι μεχρι περυσι περιμενα μηπως κατσει το 10%, αλλα τελικα εφαγα μια ακομα ψυχρολουσια χανοντας τη σχολη στην Κρητη για 210 μορια, κ ετσι θελωντας και μη, το πηρα αποφαση οτι η Σαμος ειναι ο προορισμος μου. Ομως με ολα αυτα, εχασα την προθεσμια για αιτηση προς την εστια τοτε, οποτε εκανα φετος και θα περιμενω υπομονετικα τα αποτελεσματα αρχες Οκτωβρη.
Αν με παρουν, θα παω. Αν οχι, δε θα μπορεσω γιατι δε βγαινω οικονομικα, οποτε θα περιμενω για του χρονου παλι, καθως θα προετοιμαζομαι στα μαθηματικα και φυσικη.
Επειδη εκει στη γραμματεια ομως εχουν κανει καποιες ατασθαλιες με την αναστολη μου και εχει μπερδευτει το πραγμα, θα μου τη διακοψουν θελω δε θελω και θα χασω ενα χρονο απ τα δικαιωματα μου αν δεν παω, πραγμα που δε θελω να συμβει και λογω ν+3 αλλα και λογω της εστιας, ομως δεν ξερω πως να το αποτρεψω...
Μιας και οι συμβουλες σου ειναι πολυτιμες, αν μπορεις ριξε μια ματια σε αυτο εδω το τοπικ, μηπως εχεις κ εσυ καμμια ιδεα, γιατι μεχρι στιγμης δεν εχω καταφερει κατι.
Καλημερα. Οπως εχω αναφερει και στο παρελθον, απ το 2020 που περασα στη σχολη, ειχα ζητησει να μπω σε καθεστως αναστολης φοιτησης για το μεγιστο των σπουδων, δηλαδη 10 εξαμηνα, ωστε να κανω διακοπη οποτε το θελησω. Κατα την εγγραφη μου, μιλησα με τη γραμματεια και μου ειπαν πως για να μπω σε...
www.ischool.gr