Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πιο κοντά στην ψυχολογία ως εναλλακτική θεωρώ ότι είναι η κοινωνική εργασία! Στο παιτδε εχουμε αρκετά μαθήματα ψυχολογίας, Συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού και ειδικής αγωγής.

Πιο κοντά στην ψυχολογία ως εναλλακτική θεωρώ ότι είναι η κοινωνική εργασία! Στο παιτδε εχουμε αρκετά μαθήματα ψυχολογίας, Συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού και ειδικής αγωγής.
Το σκέφτηκα αλλά δεν με ελκύει τόσο η κοινωνική εργασία και δεν νομίζω πως πιάνω και τα μόρια για το 10%.

εγω με τοσα μορια στο 1ο θα δηλωνα φιλολογια η αρχαιολογια

Καλησπέρα, θα θελα να ρωτήσω συγκέντρωσα πέρυσι 14.141 μόρια και πέρασα νηπιαγωγών Πατρών. Σκέφτομαι να κάνω 10% φέτος για το Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής στο ΑΠΘ το οποίο κυμαίνεται στα 12.300 κάτι μορια να θυμάμαι... υπάρχει πιθανότητα να περάσω και αν ναι αξίζει πιστεύετε ( αν είναι κάποιος σε αυτή τη σχολή θα βοηθούσε πολύ να μου πει λίγα πράγματα για αυτήν )

Καλησπέρα, θα θελα να ρωτήσω συγκέντρωσα πέρυσι 14.141 μόρια και πέρασα νηπιαγωγών Πατρών. Σκέφτομαι να κάνω 10% φέτος για το Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής στο ΑΠΘ το οποίο κυμαίνεται στα 12.300 κάτι μορια να θυμάμαι... υπάρχει πιθανότητα να περάσω και αν ναι αξίζει πιστεύετε ( αν είναι κάποιος σε αυτή τη σχολή θα βοηθούσε πολύ να μου πει λίγα πράγματα για αυτήν )
H βαση της σχολης αυτης του ΑΠΘ ηταν 12909 μορια για το 2021.
Αν ο μεσος ορος σου ειναι 13,41 μπαινεις ανετα με το 10%, οπου την βαση δεν την βλεπω να ξεπερνα τα 13300.
Το τι κανει αυτη η σχολη δεν εχω ιδεα να σου πω.

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά
Εμένα μου αρέσει πολύ από το πρώτο πεδίο η σχολή ιστορίας και φιλοσοφίας της επιστήμης
Έχει πολύ ωραίο περιεχόμενο σπουδών και θεωρώ ότι έχει πολύ ενδιαφέρον

Εφόσον έχουμε περάσει τα αθλήματα για στρατιωτικές σχολές , πρέπει να κάνουμε κάποια αίτηση στο σχολείο ότι θα κάνουμε 10% η απλώς περιμένουμε να ανοίξει ξανά το μηχανογραφικό ;

Εφόσον έχουμε περάσει τα αθλήματα για στρατιωτικές σχολές , πρέπει να κάνουμε κάποια αίτηση στο σχολείο ότι θα κάνουμε 10% η απλώς περιμένουμε να ανοίξει ξανά το μηχανογραφικό ;
προφανως στην αιτηση σου στο στρατο δηλωσες και τον αριθμο υποψηφιου πανελληνιων,
αυτο αρκει για να εμφανιστει η ικανοτητα σου για στρατωτικες σχολες κατω απο την λιστα με τους βαθμους σου, και να μπορεις να δηλωσεις στρατιωτικες σχολες.
δεν θελει να κανεις κατι τωρα με το λυκειο σου, οταν ανακοινωθουν τα μηχανογραφικα τοτε πας λυκειο δημιουργεις πασγουορτ και κανεις το μηχανογραφικο σου.

εχω 13440-4ο πεδίο και σκέφτομαι να κάνω 10% για οικονομικό ΑΣΣΟΕ ή ΠΑΠΕΙ
έχω ελπίδες?
και αν όχι τι θα μου προτείνατε
*Σπουδάζω στο ΤΟΠΑ Παντείου.

Γεια σας
Είχα γράψει 12 χιλιάδες μόρια στις πανελλήνιες του 2021 και θα ήθελα να ρωτήσω εάν με το 10% που σκέφτομαι φέτος εάν θα περάσω στο ιστορικό αρχαιολογικό στα ιωαννινα

πιστεύω άνετα περνάς! 17 θέσεις πέρυσι για 10% και γενικά η βάση είναι 8.000-13.000 όπως είδα στο aeitei (πέρυσι ήταν 8.500 για το 6%)

Όσοι είναι για 10% θα πάρουν νέους κωδικούς για μηχανογραφικό ή θα έχουμε τους παλιούς ;

Γίνεται να το κάνω χωρίς το καρτελάκι ; Γνωρίζω τον κωδικό μαθητή που είχα αλλά δεν βρίσκω το καρτελάκι 😂
ε βεβαια... με τον αριθμο υποψηφιου και την ταυτοτητα σου , αν και αυτη παραπανησια ειναι, σε ξερουν καλα εκει που θα πας.

Πόσο πιστεύεται θα κινηθεί η βάση της σχολής οικονομικών επιστημών Σέρρες με 10% ;

Καλημερα! Μπορεις να περασεις σε ενα ΑΕΙ και να κανεις 10% την επομενη χρονια για αλλο τμημα η πρεπει να μην πραγματοποιησεις την εγγραφη σου;ευχαριστω πολυ

Καλημερα! Μπορεις να περασεις σε ενα ΑΕΙ και να κανεις 10% την επομενη χρονια για αλλο τμημα η πρεπει να μην πραγματοποιησεις την εγγραφη σου;ευχαριστω πολυ
Καλημέρα!Κάνεις την εγγραφή σου και την επόμενη χρονιά κάνεις το 10% και αν περάσεις κάνεις εγγραφή στη νέα σχολή, οπότε η διαγραφή από την προηγούμενη γίνεται αυτόματα.

Καλημέρα!Κάνεις την εγγραφή σου και την επόμενη χρονιά κάνεις το 10% και αν περάσεις κάνεις εγγραφή στη νέα σχολή, οπότε η διαγραφή από την προηγούμενη γίνεται αυτόματα.
Α πολυ ωραια,οποτε σε περιπτωση που δεν την πιασεις παραμενεις στην σχολη που ηδη εισαι! Σε ευχατιστω πολυ!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back