Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 20:25 Ο Γιάννης94: #1.981 03-10-12 20:25 Ρε παιδιά, μπορείτε να μου πείτε τι κάνατε με το τετραγωνάκι που αναφέρει εάν είστε δωρητές οργάνων; Γιατί έχω μπερδευτεί. Άκουσα πως αν ΔΕΝ το τσεκάρεις, θεωρείσαι αυτόματα ότι ΕΙΣΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ. Εάν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να γίνεις δωρητής πρέπει να πας να το δηλώσεις στην αστυνομία....!!!! Εσείς οι υπόλοιποι τι κάνατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 20:28 Η Θάλεια έγραψε: #1.982 03-10-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Ρε παιδιά, μπορείτε να μου πείτε τι κάνατε με το τετραγωνάκι που αναφέρει εάν είστε δωρητές οργάνων; Γιατί έχω μπερδευτεί. Άκουσα πως αν ΔΕΝ το τσεκάρεις, θεωρείσαι αυτόματα ότι ΕΙΣΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ. Εάν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να γίνεις δωρητής πρέπει να πας να το δηλώσεις στην αστυνομία....!!!! Εσείς οι υπόλοιποι τι κάνατε; Click για ανάπτυξη... Δες γενικότερα τι παίζει, ελπίζω να καταλάβεις. https://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4624855 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NtinaDes Νεοφερμένο μέλος Η NtinaDes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 20:43 Η NtinaDes έγραψε: #1.983 03-10-12 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Ρε παιδιά, μπορείτε να μου πείτε τι κάνατε με το τετραγωνάκι που αναφέρει εάν είστε δωρητές οργάνων; Γιατί έχω μπερδευτεί. Άκουσα πως αν ΔΕΝ το τσεκάρεις, θεωρείσαι αυτόματα ότι ΕΙΣΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ. Εάν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να γίνεις δωρητής πρέπει να πας να το δηλώσεις στην αστυνομία....!!!! Εσείς οι υπόλοιποι τι κάνατε; Click για ανάπτυξη... μην αγχώνεσαι, δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο! γιατί εγώ που δεν τσέκαρα τίποτα από αυτά, στο τέλος τις αίτησις που μου έδειχνε μαζεμένα όσα είχα επιλέξει για να τα ελέγξω, στο σημείο με τι δωρεά οργανων έλεγε αν θυμάμαι καλά ότι δεν θέλω να αναγράφεται στην ταυτότητα μου ότι 'είμαι' δωρητής και από κάτω ότι δεν θέλω να αναγράφεται στην ταυτότητα μου ότι 'δεν είμαι' δωρητής.(κάπως έτσι ήταν αν θυμάμαι καλά).. όταν τελειώσεις την αίτηση σου κοίτα το και θα καταλάβεις..! πάντως ρε παιδιά ήθελα να ξερα, υπάρχει άνθρωπος σε όλη την Ελλάδα που το δήλωσε αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 20:43 Ο ἅλς έγραψε: #1.984 03-10-12 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Ρε παιδιά, μπορείτε να μου πείτε τι κάνατε με το τετραγωνάκι που αναφέρει εάν είστε δωρητές οργάνων; Γιατί έχω μπερδευτεί. Άκουσα πως αν ΔΕΝ το τσεκάρεις, θεωρείσαι αυτόματα ότι ΕΙΣΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ. Εάν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να γίνεις δωρητής πρέπει να πας να το δηλώσεις στην αστυνομία....!!!! Εσείς οι υπόλοιποι τι κάνατε; Click για ανάπτυξη... Αυτό πάλι πώς προέκυψε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:12 Η Georginaaa!!: #1.985 04-10-12 01:12 Την πήρα κι εγώ την ταυτότητα Την Τετάρτη έκανα την αίτηση, την Τρίτη το πρωί ήταν έτοιμη για παραλαβή Όμως πολύ σκούρυναν την φωτογραφία ρε παιδιά...μαύρη μαυρίλα πλάκωσε λέμε!! Τζάμπα παιδευόμουν μια ώρα να φτιάξω την φωτογραφία όπως την ήθελαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:19 Ο DrHouse έγραψε: #1.986 04-10-12 01:19 Εγω ακομη δεν εχω κανει αιτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:20 Η Georginaaa!!: #1.987 04-10-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εγω ακομη δεν εχω κανει αιτηση Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν έχεις καν κωδικούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:23 Ο DrHouse έγραψε: #1.988 04-10-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Εσύ δεν έχεις καν κωδικούς Click για ανάπτυξη... Λενε θα τους ερθουν απο την διοικουσα αρχη,και μετα θα μας τους στειλουν. Με ταχυδρομικο περιστερι,γρηγοροτερα θα εφταναν Spoiler σημερα στην βιοχημεια που ησουν?δεν σε ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:31 Η Georginaaa!!: #1.989 04-10-12 01:31 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Λενε θα τους ερθουν απο την διοικουσα αρχη,και μετα θα μας τους στειλουν. Με ταχυδρομικο περιστερι,γρηγοροτερα θα εφταναν Spoiler σημερα στην βιοχημεια που ησουν?δεν σε ειδα Click για ανάπτυξη... Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:39 Ο DrHouse έγραψε: #1.990 04-10-12 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες Click για ανάπτυξη... Ημουν προσηλωμενος στο μαθημα φαινεται Εν τω μεταξυ ημασταν ολοι σε μια σειρα Next time,ελα να εισαι μοναχη μαζι μου Spoiler Jokin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:07 Ο nikosxdxd: #1.991 04-10-12 02:07 Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:10 Ο antis έγραψε: #1.992 04-10-12 02:10 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Click για ανάπτυξη... Εσύ δήλωσες το μαγαζί εμάς ρωτάς από που θα την πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:12 Ο nikosxdxd: #1.993 04-10-12 02:12 A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο antis έγραψε: #1.994 04-10-12 02:14 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Click για ανάπτυξη... vodafone είναι αλλά όχι οποιοδήποτε.......Δήλωσες κάποιο συγκεκριμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο nikosxdxd: #1.995 04-10-12 02:14 Ναι απλα αυτο που δηλωσα ειχε αλλη επωνυμια και παραξενευτηκα..ωραια θα το βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:43 Η άντζυ έγραψε: #1.996 04-10-12 10:43 Μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι το πάσο μου είναι έτοιμο..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:45 Ο Johnnaousa: #1.997 04-10-12 10:45 Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:47 Ο Alejandro Papas: #1.998 04-10-12 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Click για ανάπτυξη... ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:50 Ο Johnnaousa: #1.999 04-10-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Click για ανάπτυξη... θα αρχίσω να πιστεύω ότι έβαλες μέσο χαχαχ Αν κρίνω από το πόσο νωρίς έγινε η δική σου, μαλλον έχει σημασία το πόσο ωραίος είναι αυτός στην φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 14:17 Ο κωσ έγραψε: #2.000 04-10-12 14:17 sos ειμαι πρωτοετης φετος και μπηκα σημερα να κανω αιτηση στο webadm.uoa.gr για να μπορεσω μετα να γγραφτω st mystudies και για φοιτητικο πασο... και τελος παντων στο τελος της αιτησης οταν αποστελλεται σου βγαζει εναν αριθμο πρωτοκολου και ενα κωδικο .. εμενα τοτε εκλεισε ο υπολογιστης και δν προλαβα να τα σημειωσω καπου... προσπαθησα να την 3ανακανω απο την αρχη αλλα δεν μου γινεται... τινα κανω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά, μπορείτε να μου πείτε τι κάνατε με το τετραγωνάκι που αναφέρει εάν είστε δωρητές οργάνων; Γιατί έχω μπερδευτεί. Άκουσα πως αν ΔΕΝ το τσεκάρεις, θεωρείσαι αυτόματα ότι ΕΙΣΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ. Εάν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να γίνεις δωρητής πρέπει να πας να το δηλώσεις στην αστυνομία....!!!! Εσείς οι υπόλοιποι τι κάνατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 20:28 Η Θάλεια έγραψε: #1.982 03-10-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Ρε παιδιά, μπορείτε να μου πείτε τι κάνατε με το τετραγωνάκι που αναφέρει εάν είστε δωρητές οργάνων; Γιατί έχω μπερδευτεί. Άκουσα πως αν ΔΕΝ το τσεκάρεις, θεωρείσαι αυτόματα ότι ΕΙΣΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ. Εάν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να γίνεις δωρητής πρέπει να πας να το δηλώσεις στην αστυνομία....!!!! Εσείς οι υπόλοιποι τι κάνατε; Click για ανάπτυξη... Δες γενικότερα τι παίζει, ελπίζω να καταλάβεις. https://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4624855 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NtinaDes Νεοφερμένο μέλος Η NtinaDes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 20:43 Η NtinaDes έγραψε: #1.983 03-10-12 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Ρε παιδιά, μπορείτε να μου πείτε τι κάνατε με το τετραγωνάκι που αναφέρει εάν είστε δωρητές οργάνων; Γιατί έχω μπερδευτεί. Άκουσα πως αν ΔΕΝ το τσεκάρεις, θεωρείσαι αυτόματα ότι ΕΙΣΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ. Εάν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να γίνεις δωρητής πρέπει να πας να το δηλώσεις στην αστυνομία....!!!! Εσείς οι υπόλοιποι τι κάνατε; Click για ανάπτυξη... μην αγχώνεσαι, δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο! γιατί εγώ που δεν τσέκαρα τίποτα από αυτά, στο τέλος τις αίτησις που μου έδειχνε μαζεμένα όσα είχα επιλέξει για να τα ελέγξω, στο σημείο με τι δωρεά οργανων έλεγε αν θυμάμαι καλά ότι δεν θέλω να αναγράφεται στην ταυτότητα μου ότι 'είμαι' δωρητής και από κάτω ότι δεν θέλω να αναγράφεται στην ταυτότητα μου ότι 'δεν είμαι' δωρητής.(κάπως έτσι ήταν αν θυμάμαι καλά).. όταν τελειώσεις την αίτηση σου κοίτα το και θα καταλάβεις..! πάντως ρε παιδιά ήθελα να ξερα, υπάρχει άνθρωπος σε όλη την Ελλάδα που το δήλωσε αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 20:43 Ο ἅλς έγραψε: #1.984 03-10-12 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Ρε παιδιά, μπορείτε να μου πείτε τι κάνατε με το τετραγωνάκι που αναφέρει εάν είστε δωρητές οργάνων; Γιατί έχω μπερδευτεί. Άκουσα πως αν ΔΕΝ το τσεκάρεις, θεωρείσαι αυτόματα ότι ΕΙΣΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ. Εάν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να γίνεις δωρητής πρέπει να πας να το δηλώσεις στην αστυνομία....!!!! Εσείς οι υπόλοιποι τι κάνατε; Click για ανάπτυξη... Αυτό πάλι πώς προέκυψε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:12 Η Georginaaa!!: #1.985 04-10-12 01:12 Την πήρα κι εγώ την ταυτότητα Την Τετάρτη έκανα την αίτηση, την Τρίτη το πρωί ήταν έτοιμη για παραλαβή Όμως πολύ σκούρυναν την φωτογραφία ρε παιδιά...μαύρη μαυρίλα πλάκωσε λέμε!! Τζάμπα παιδευόμουν μια ώρα να φτιάξω την φωτογραφία όπως την ήθελαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:19 Ο DrHouse έγραψε: #1.986 04-10-12 01:19 Εγω ακομη δεν εχω κανει αιτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:20 Η Georginaaa!!: #1.987 04-10-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εγω ακομη δεν εχω κανει αιτηση Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν έχεις καν κωδικούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:23 Ο DrHouse έγραψε: #1.988 04-10-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Εσύ δεν έχεις καν κωδικούς Click για ανάπτυξη... Λενε θα τους ερθουν απο την διοικουσα αρχη,και μετα θα μας τους στειλουν. Με ταχυδρομικο περιστερι,γρηγοροτερα θα εφταναν Spoiler σημερα στην βιοχημεια που ησουν?δεν σε ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:31 Η Georginaaa!!: #1.989 04-10-12 01:31 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Λενε θα τους ερθουν απο την διοικουσα αρχη,και μετα θα μας τους στειλουν. Με ταχυδρομικο περιστερι,γρηγοροτερα θα εφταναν Spoiler σημερα στην βιοχημεια που ησουν?δεν σε ειδα Click για ανάπτυξη... Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:39 Ο DrHouse έγραψε: #1.990 04-10-12 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες Click για ανάπτυξη... Ημουν προσηλωμενος στο μαθημα φαινεται Εν τω μεταξυ ημασταν ολοι σε μια σειρα Next time,ελα να εισαι μοναχη μαζι μου Spoiler Jokin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:07 Ο nikosxdxd: #1.991 04-10-12 02:07 Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:10 Ο antis έγραψε: #1.992 04-10-12 02:10 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Click για ανάπτυξη... Εσύ δήλωσες το μαγαζί εμάς ρωτάς από που θα την πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:12 Ο nikosxdxd: #1.993 04-10-12 02:12 A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο antis έγραψε: #1.994 04-10-12 02:14 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Click για ανάπτυξη... vodafone είναι αλλά όχι οποιοδήποτε.......Δήλωσες κάποιο συγκεκριμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο nikosxdxd: #1.995 04-10-12 02:14 Ναι απλα αυτο που δηλωσα ειχε αλλη επωνυμια και παραξενευτηκα..ωραια θα το βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:43 Η άντζυ έγραψε: #1.996 04-10-12 10:43 Μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι το πάσο μου είναι έτοιμο..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:45 Ο Johnnaousa: #1.997 04-10-12 10:45 Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:47 Ο Alejandro Papas: #1.998 04-10-12 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Click για ανάπτυξη... ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:50 Ο Johnnaousa: #1.999 04-10-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Click για ανάπτυξη... θα αρχίσω να πιστεύω ότι έβαλες μέσο χαχαχ Αν κρίνω από το πόσο νωρίς έγινε η δική σου, μαλλον έχει σημασία το πόσο ωραίος είναι αυτός στην φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 14:17 Ο κωσ έγραψε: #2.000 04-10-12 14:17 sos ειμαι πρωτοετης φετος και μπηκα σημερα να κανω αιτηση στο webadm.uoa.gr για να μπορεσω μετα να γγραφτω st mystudies και για φοιτητικο πασο... και τελος παντων στο τελος της αιτησης οταν αποστελλεται σου βγαζει εναν αριθμο πρωτοκολου και ενα κωδικο .. εμενα τοτε εκλεισε ο υπολογιστης και δν προλαβα να τα σημειωσω καπου... προσπαθησα να την 3ανακανω απο την αρχη αλλα δεν μου γινεται... τινα κανω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Ρε παιδιά, μπορείτε να μου πείτε τι κάνατε με το τετραγωνάκι που αναφέρει εάν είστε δωρητές οργάνων; Γιατί έχω μπερδευτεί. Άκουσα πως αν ΔΕΝ το τσεκάρεις, θεωρείσαι αυτόματα ότι ΕΙΣΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ. Εάν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να γίνεις δωρητής πρέπει να πας να το δηλώσεις στην αστυνομία....!!!! Εσείς οι υπόλοιποι τι κάνατε; Click για ανάπτυξη... Δες γενικότερα τι παίζει, ελπίζω να καταλάβεις. https://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4624855 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NtinaDes Νεοφερμένο μέλος Η NtinaDes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 20:43 Η NtinaDes έγραψε: #1.983 03-10-12 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Ρε παιδιά, μπορείτε να μου πείτε τι κάνατε με το τετραγωνάκι που αναφέρει εάν είστε δωρητές οργάνων; Γιατί έχω μπερδευτεί. Άκουσα πως αν ΔΕΝ το τσεκάρεις, θεωρείσαι αυτόματα ότι ΕΙΣΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ. Εάν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να γίνεις δωρητής πρέπει να πας να το δηλώσεις στην αστυνομία....!!!! Εσείς οι υπόλοιποι τι κάνατε; Click για ανάπτυξη... μην αγχώνεσαι, δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο! γιατί εγώ που δεν τσέκαρα τίποτα από αυτά, στο τέλος τις αίτησις που μου έδειχνε μαζεμένα όσα είχα επιλέξει για να τα ελέγξω, στο σημείο με τι δωρεά οργανων έλεγε αν θυμάμαι καλά ότι δεν θέλω να αναγράφεται στην ταυτότητα μου ότι 'είμαι' δωρητής και από κάτω ότι δεν θέλω να αναγράφεται στην ταυτότητα μου ότι 'δεν είμαι' δωρητής.(κάπως έτσι ήταν αν θυμάμαι καλά).. όταν τελειώσεις την αίτηση σου κοίτα το και θα καταλάβεις..! πάντως ρε παιδιά ήθελα να ξερα, υπάρχει άνθρωπος σε όλη την Ελλάδα που το δήλωσε αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 20:43 Ο ἅλς έγραψε: #1.984 03-10-12 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Ρε παιδιά, μπορείτε να μου πείτε τι κάνατε με το τετραγωνάκι που αναφέρει εάν είστε δωρητές οργάνων; Γιατί έχω μπερδευτεί. Άκουσα πως αν ΔΕΝ το τσεκάρεις, θεωρείσαι αυτόματα ότι ΕΙΣΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ. Εάν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να γίνεις δωρητής πρέπει να πας να το δηλώσεις στην αστυνομία....!!!! Εσείς οι υπόλοιποι τι κάνατε; Click για ανάπτυξη... Αυτό πάλι πώς προέκυψε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:12 Η Georginaaa!!: #1.985 04-10-12 01:12 Την πήρα κι εγώ την ταυτότητα Την Τετάρτη έκανα την αίτηση, την Τρίτη το πρωί ήταν έτοιμη για παραλαβή Όμως πολύ σκούρυναν την φωτογραφία ρε παιδιά...μαύρη μαυρίλα πλάκωσε λέμε!! Τζάμπα παιδευόμουν μια ώρα να φτιάξω την φωτογραφία όπως την ήθελαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:19 Ο DrHouse έγραψε: #1.986 04-10-12 01:19 Εγω ακομη δεν εχω κανει αιτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:20 Η Georginaaa!!: #1.987 04-10-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εγω ακομη δεν εχω κανει αιτηση Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν έχεις καν κωδικούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:23 Ο DrHouse έγραψε: #1.988 04-10-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Εσύ δεν έχεις καν κωδικούς Click για ανάπτυξη... Λενε θα τους ερθουν απο την διοικουσα αρχη,και μετα θα μας τους στειλουν. Με ταχυδρομικο περιστερι,γρηγοροτερα θα εφταναν Spoiler σημερα στην βιοχημεια που ησουν?δεν σε ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:31 Η Georginaaa!!: #1.989 04-10-12 01:31 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Λενε θα τους ερθουν απο την διοικουσα αρχη,και μετα θα μας τους στειλουν. Με ταχυδρομικο περιστερι,γρηγοροτερα θα εφταναν Spoiler σημερα στην βιοχημεια που ησουν?δεν σε ειδα Click για ανάπτυξη... Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:39 Ο DrHouse έγραψε: #1.990 04-10-12 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες Click για ανάπτυξη... Ημουν προσηλωμενος στο μαθημα φαινεται Εν τω μεταξυ ημασταν ολοι σε μια σειρα Next time,ελα να εισαι μοναχη μαζι μου Spoiler Jokin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:07 Ο nikosxdxd: #1.991 04-10-12 02:07 Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:10 Ο antis έγραψε: #1.992 04-10-12 02:10 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Click για ανάπτυξη... Εσύ δήλωσες το μαγαζί εμάς ρωτάς από που θα την πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:12 Ο nikosxdxd: #1.993 04-10-12 02:12 A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο antis έγραψε: #1.994 04-10-12 02:14 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Click για ανάπτυξη... vodafone είναι αλλά όχι οποιοδήποτε.......Δήλωσες κάποιο συγκεκριμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο nikosxdxd: #1.995 04-10-12 02:14 Ναι απλα αυτο που δηλωσα ειχε αλλη επωνυμια και παραξενευτηκα..ωραια θα το βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:43 Η άντζυ έγραψε: #1.996 04-10-12 10:43 Μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι το πάσο μου είναι έτοιμο..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:45 Ο Johnnaousa: #1.997 04-10-12 10:45 Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:47 Ο Alejandro Papas: #1.998 04-10-12 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Click για ανάπτυξη... ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:50 Ο Johnnaousa: #1.999 04-10-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Click για ανάπτυξη... θα αρχίσω να πιστεύω ότι έβαλες μέσο χαχαχ Αν κρίνω από το πόσο νωρίς έγινε η δική σου, μαλλον έχει σημασία το πόσο ωραίος είναι αυτός στην φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 14:17 Ο κωσ έγραψε: #2.000 04-10-12 14:17 sos ειμαι πρωτοετης φετος και μπηκα σημερα να κανω αιτηση στο webadm.uoa.gr για να μπορεσω μετα να γγραφτω st mystudies και για φοιτητικο πασο... και τελος παντων στο τελος της αιτησης οταν αποστελλεται σου βγαζει εναν αριθμο πρωτοκολου και ενα κωδικο .. εμενα τοτε εκλεισε ο υπολογιστης και δν προλαβα να τα σημειωσω καπου... προσπαθησα να την 3ανακανω απο την αρχη αλλα δεν μου γινεται... τινα κανω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Ρε παιδιά, μπορείτε να μου πείτε τι κάνατε με το τετραγωνάκι που αναφέρει εάν είστε δωρητές οργάνων; Γιατί έχω μπερδευτεί. Άκουσα πως αν ΔΕΝ το τσεκάρεις, θεωρείσαι αυτόματα ότι ΕΙΣΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ. Εάν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να γίνεις δωρητής πρέπει να πας να το δηλώσεις στην αστυνομία....!!!! Εσείς οι υπόλοιποι τι κάνατε; Click για ανάπτυξη... μην αγχώνεσαι, δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο! γιατί εγώ που δεν τσέκαρα τίποτα από αυτά, στο τέλος τις αίτησις που μου έδειχνε μαζεμένα όσα είχα επιλέξει για να τα ελέγξω, στο σημείο με τι δωρεά οργανων έλεγε αν θυμάμαι καλά ότι δεν θέλω να αναγράφεται στην ταυτότητα μου ότι 'είμαι' δωρητής και από κάτω ότι δεν θέλω να αναγράφεται στην ταυτότητα μου ότι 'δεν είμαι' δωρητής.(κάπως έτσι ήταν αν θυμάμαι καλά).. όταν τελειώσεις την αίτηση σου κοίτα το και θα καταλάβεις..! πάντως ρε παιδιά ήθελα να ξερα, υπάρχει άνθρωπος σε όλη την Ελλάδα που το δήλωσε αυτό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 20:43 Ο ἅλς έγραψε: #1.984 03-10-12 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Ρε παιδιά, μπορείτε να μου πείτε τι κάνατε με το τετραγωνάκι που αναφέρει εάν είστε δωρητές οργάνων; Γιατί έχω μπερδευτεί. Άκουσα πως αν ΔΕΝ το τσεκάρεις, θεωρείσαι αυτόματα ότι ΕΙΣΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ. Εάν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να γίνεις δωρητής πρέπει να πας να το δηλώσεις στην αστυνομία....!!!! Εσείς οι υπόλοιποι τι κάνατε; Click για ανάπτυξη... Αυτό πάλι πώς προέκυψε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:12 Η Georginaaa!!: #1.985 04-10-12 01:12 Την πήρα κι εγώ την ταυτότητα Την Τετάρτη έκανα την αίτηση, την Τρίτη το πρωί ήταν έτοιμη για παραλαβή Όμως πολύ σκούρυναν την φωτογραφία ρε παιδιά...μαύρη μαυρίλα πλάκωσε λέμε!! Τζάμπα παιδευόμουν μια ώρα να φτιάξω την φωτογραφία όπως την ήθελαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:19 Ο DrHouse έγραψε: #1.986 04-10-12 01:19 Εγω ακομη δεν εχω κανει αιτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:20 Η Georginaaa!!: #1.987 04-10-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εγω ακομη δεν εχω κανει αιτηση Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν έχεις καν κωδικούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:23 Ο DrHouse έγραψε: #1.988 04-10-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Εσύ δεν έχεις καν κωδικούς Click για ανάπτυξη... Λενε θα τους ερθουν απο την διοικουσα αρχη,και μετα θα μας τους στειλουν. Με ταχυδρομικο περιστερι,γρηγοροτερα θα εφταναν Spoiler σημερα στην βιοχημεια που ησουν?δεν σε ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:31 Η Georginaaa!!: #1.989 04-10-12 01:31 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Λενε θα τους ερθουν απο την διοικουσα αρχη,και μετα θα μας τους στειλουν. Με ταχυδρομικο περιστερι,γρηγοροτερα θα εφταναν Spoiler σημερα στην βιοχημεια που ησουν?δεν σε ειδα Click για ανάπτυξη... Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:39 Ο DrHouse έγραψε: #1.990 04-10-12 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες Click για ανάπτυξη... Ημουν προσηλωμενος στο μαθημα φαινεται Εν τω μεταξυ ημασταν ολοι σε μια σειρα Next time,ελα να εισαι μοναχη μαζι μου Spoiler Jokin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:07 Ο nikosxdxd: #1.991 04-10-12 02:07 Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:10 Ο antis έγραψε: #1.992 04-10-12 02:10 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Click για ανάπτυξη... Εσύ δήλωσες το μαγαζί εμάς ρωτάς από που θα την πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:12 Ο nikosxdxd: #1.993 04-10-12 02:12 A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο antis έγραψε: #1.994 04-10-12 02:14 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Click για ανάπτυξη... vodafone είναι αλλά όχι οποιοδήποτε.......Δήλωσες κάποιο συγκεκριμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο nikosxdxd: #1.995 04-10-12 02:14 Ναι απλα αυτο που δηλωσα ειχε αλλη επωνυμια και παραξενευτηκα..ωραια θα το βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:43 Η άντζυ έγραψε: #1.996 04-10-12 10:43 Μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι το πάσο μου είναι έτοιμο..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:45 Ο Johnnaousa: #1.997 04-10-12 10:45 Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:47 Ο Alejandro Papas: #1.998 04-10-12 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Click για ανάπτυξη... ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:50 Ο Johnnaousa: #1.999 04-10-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Click για ανάπτυξη... θα αρχίσω να πιστεύω ότι έβαλες μέσο χαχαχ Αν κρίνω από το πόσο νωρίς έγινε η δική σου, μαλλον έχει σημασία το πόσο ωραίος είναι αυτός στην φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 14:17 Ο κωσ έγραψε: #2.000 04-10-12 14:17 sos ειμαι πρωτοετης φετος και μπηκα σημερα να κανω αιτηση στο webadm.uoa.gr για να μπορεσω μετα να γγραφτω st mystudies και για φοιτητικο πασο... και τελος παντων στο τελος της αιτησης οταν αποστελλεται σου βγαζει εναν αριθμο πρωτοκολου και ενα κωδικο .. εμενα τοτε εκλεισε ο υπολογιστης και δν προλαβα να τα σημειωσω καπου... προσπαθησα να την 3ανακανω απο την αρχη αλλα δεν μου γινεται... τινα κανω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης94: Ρε παιδιά, μπορείτε να μου πείτε τι κάνατε με το τετραγωνάκι που αναφέρει εάν είστε δωρητές οργάνων; Γιατί έχω μπερδευτεί. Άκουσα πως αν ΔΕΝ το τσεκάρεις, θεωρείσαι αυτόματα ότι ΕΙΣΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ. Εάν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να γίνεις δωρητής πρέπει να πας να το δηλώσεις στην αστυνομία....!!!! Εσείς οι υπόλοιποι τι κάνατε; Click για ανάπτυξη... Αυτό πάλι πώς προέκυψε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:12 Η Georginaaa!!: #1.985 04-10-12 01:12 Την πήρα κι εγώ την ταυτότητα Την Τετάρτη έκανα την αίτηση, την Τρίτη το πρωί ήταν έτοιμη για παραλαβή Όμως πολύ σκούρυναν την φωτογραφία ρε παιδιά...μαύρη μαυρίλα πλάκωσε λέμε!! Τζάμπα παιδευόμουν μια ώρα να φτιάξω την φωτογραφία όπως την ήθελαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:19 Ο DrHouse έγραψε: #1.986 04-10-12 01:19 Εγω ακομη δεν εχω κανει αιτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:20 Η Georginaaa!!: #1.987 04-10-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εγω ακομη δεν εχω κανει αιτηση Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν έχεις καν κωδικούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:23 Ο DrHouse έγραψε: #1.988 04-10-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Εσύ δεν έχεις καν κωδικούς Click για ανάπτυξη... Λενε θα τους ερθουν απο την διοικουσα αρχη,και μετα θα μας τους στειλουν. Με ταχυδρομικο περιστερι,γρηγοροτερα θα εφταναν Spoiler σημερα στην βιοχημεια που ησουν?δεν σε ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:31 Η Georginaaa!!: #1.989 04-10-12 01:31 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Λενε θα τους ερθουν απο την διοικουσα αρχη,και μετα θα μας τους στειλουν. Με ταχυδρομικο περιστερι,γρηγοροτερα θα εφταναν Spoiler σημερα στην βιοχημεια που ησουν?δεν σε ειδα Click για ανάπτυξη... Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:39 Ο DrHouse έγραψε: #1.990 04-10-12 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες Click για ανάπτυξη... Ημουν προσηλωμενος στο μαθημα φαινεται Εν τω μεταξυ ημασταν ολοι σε μια σειρα Next time,ελα να εισαι μοναχη μαζι μου Spoiler Jokin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:07 Ο nikosxdxd: #1.991 04-10-12 02:07 Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:10 Ο antis έγραψε: #1.992 04-10-12 02:10 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Click για ανάπτυξη... Εσύ δήλωσες το μαγαζί εμάς ρωτάς από που θα την πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:12 Ο nikosxdxd: #1.993 04-10-12 02:12 A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο antis έγραψε: #1.994 04-10-12 02:14 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Click για ανάπτυξη... vodafone είναι αλλά όχι οποιοδήποτε.......Δήλωσες κάποιο συγκεκριμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο nikosxdxd: #1.995 04-10-12 02:14 Ναι απλα αυτο που δηλωσα ειχε αλλη επωνυμια και παραξενευτηκα..ωραια θα το βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:43 Η άντζυ έγραψε: #1.996 04-10-12 10:43 Μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι το πάσο μου είναι έτοιμο..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:45 Ο Johnnaousa: #1.997 04-10-12 10:45 Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:47 Ο Alejandro Papas: #1.998 04-10-12 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Click για ανάπτυξη... ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:50 Ο Johnnaousa: #1.999 04-10-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Click για ανάπτυξη... θα αρχίσω να πιστεύω ότι έβαλες μέσο χαχαχ Αν κρίνω από το πόσο νωρίς έγινε η δική σου, μαλλον έχει σημασία το πόσο ωραίος είναι αυτός στην φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 14:17 Ο κωσ έγραψε: #2.000 04-10-12 14:17 sos ειμαι πρωτοετης φετος και μπηκα σημερα να κανω αιτηση στο webadm.uoa.gr για να μπορεσω μετα να γγραφτω st mystudies και για φοιτητικο πασο... και τελος παντων στο τελος της αιτησης οταν αποστελλεται σου βγαζει εναν αριθμο πρωτοκολου και ενα κωδικο .. εμενα τοτε εκλεισε ο υπολογιστης και δν προλαβα να τα σημειωσω καπου... προσπαθησα να την 3ανακανω απο την αρχη αλλα δεν μου γινεται... τινα κανω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την πήρα κι εγώ την ταυτότητα Την Τετάρτη έκανα την αίτηση, την Τρίτη το πρωί ήταν έτοιμη για παραλαβή Όμως πολύ σκούρυναν την φωτογραφία ρε παιδιά...μαύρη μαυρίλα πλάκωσε λέμε!! Τζάμπα παιδευόμουν μια ώρα να φτιάξω την φωτογραφία όπως την ήθελαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:19 Ο DrHouse έγραψε: #1.986 04-10-12 01:19 Εγω ακομη δεν εχω κανει αιτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:20 Η Georginaaa!!: #1.987 04-10-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εγω ακομη δεν εχω κανει αιτηση Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν έχεις καν κωδικούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:23 Ο DrHouse έγραψε: #1.988 04-10-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Εσύ δεν έχεις καν κωδικούς Click για ανάπτυξη... Λενε θα τους ερθουν απο την διοικουσα αρχη,και μετα θα μας τους στειλουν. Με ταχυδρομικο περιστερι,γρηγοροτερα θα εφταναν Spoiler σημερα στην βιοχημεια που ησουν?δεν σε ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:31 Η Georginaaa!!: #1.989 04-10-12 01:31 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Λενε θα τους ερθουν απο την διοικουσα αρχη,και μετα θα μας τους στειλουν. Με ταχυδρομικο περιστερι,γρηγοροτερα θα εφταναν Spoiler σημερα στην βιοχημεια που ησουν?δεν σε ειδα Click για ανάπτυξη... Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:39 Ο DrHouse έγραψε: #1.990 04-10-12 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες Click για ανάπτυξη... Ημουν προσηλωμενος στο μαθημα φαινεται Εν τω μεταξυ ημασταν ολοι σε μια σειρα Next time,ελα να εισαι μοναχη μαζι μου Spoiler Jokin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:07 Ο nikosxdxd: #1.991 04-10-12 02:07 Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:10 Ο antis έγραψε: #1.992 04-10-12 02:10 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Click για ανάπτυξη... Εσύ δήλωσες το μαγαζί εμάς ρωτάς από που θα την πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:12 Ο nikosxdxd: #1.993 04-10-12 02:12 A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο antis έγραψε: #1.994 04-10-12 02:14 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Click για ανάπτυξη... vodafone είναι αλλά όχι οποιοδήποτε.......Δήλωσες κάποιο συγκεκριμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο nikosxdxd: #1.995 04-10-12 02:14 Ναι απλα αυτο που δηλωσα ειχε αλλη επωνυμια και παραξενευτηκα..ωραια θα το βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:43 Η άντζυ έγραψε: #1.996 04-10-12 10:43 Μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι το πάσο μου είναι έτοιμο..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:45 Ο Johnnaousa: #1.997 04-10-12 10:45 Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:47 Ο Alejandro Papas: #1.998 04-10-12 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Click για ανάπτυξη... ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:50 Ο Johnnaousa: #1.999 04-10-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Click για ανάπτυξη... θα αρχίσω να πιστεύω ότι έβαλες μέσο χαχαχ Αν κρίνω από το πόσο νωρίς έγινε η δική σου, μαλλον έχει σημασία το πόσο ωραίος είναι αυτός στην φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 14:17 Ο κωσ έγραψε: #2.000 04-10-12 14:17 sos ειμαι πρωτοετης φετος και μπηκα σημερα να κανω αιτηση στο webadm.uoa.gr για να μπορεσω μετα να γγραφτω st mystudies και για φοιτητικο πασο... και τελος παντων στο τελος της αιτησης οταν αποστελλεται σου βγαζει εναν αριθμο πρωτοκολου και ενα κωδικο .. εμενα τοτε εκλεισε ο υπολογιστης και δν προλαβα να τα σημειωσω καπου... προσπαθησα να την 3ανακανω απο την αρχη αλλα δεν μου γινεται... τινα κανω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω ακομη δεν εχω κανει αιτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:20 Η Georginaaa!!: #1.987 04-10-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εγω ακομη δεν εχω κανει αιτηση Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν έχεις καν κωδικούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:23 Ο DrHouse έγραψε: #1.988 04-10-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Εσύ δεν έχεις καν κωδικούς Click για ανάπτυξη... Λενε θα τους ερθουν απο την διοικουσα αρχη,και μετα θα μας τους στειλουν. Με ταχυδρομικο περιστερι,γρηγοροτερα θα εφταναν Spoiler σημερα στην βιοχημεια που ησουν?δεν σε ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:31 Η Georginaaa!!: #1.989 04-10-12 01:31 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Λενε θα τους ερθουν απο την διοικουσα αρχη,και μετα θα μας τους στειλουν. Με ταχυδρομικο περιστερι,γρηγοροτερα θα εφταναν Spoiler σημερα στην βιοχημεια που ησουν?δεν σε ειδα Click για ανάπτυξη... Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:39 Ο DrHouse έγραψε: #1.990 04-10-12 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες Click για ανάπτυξη... Ημουν προσηλωμενος στο μαθημα φαινεται Εν τω μεταξυ ημασταν ολοι σε μια σειρα Next time,ελα να εισαι μοναχη μαζι μου Spoiler Jokin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:07 Ο nikosxdxd: #1.991 04-10-12 02:07 Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:10 Ο antis έγραψε: #1.992 04-10-12 02:10 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Click για ανάπτυξη... Εσύ δήλωσες το μαγαζί εμάς ρωτάς από που θα την πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:12 Ο nikosxdxd: #1.993 04-10-12 02:12 A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο antis έγραψε: #1.994 04-10-12 02:14 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Click για ανάπτυξη... vodafone είναι αλλά όχι οποιοδήποτε.......Δήλωσες κάποιο συγκεκριμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο nikosxdxd: #1.995 04-10-12 02:14 Ναι απλα αυτο που δηλωσα ειχε αλλη επωνυμια και παραξενευτηκα..ωραια θα το βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:43 Η άντζυ έγραψε: #1.996 04-10-12 10:43 Μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι το πάσο μου είναι έτοιμο..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:45 Ο Johnnaousa: #1.997 04-10-12 10:45 Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:47 Ο Alejandro Papas: #1.998 04-10-12 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Click για ανάπτυξη... ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:50 Ο Johnnaousa: #1.999 04-10-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Click για ανάπτυξη... θα αρχίσω να πιστεύω ότι έβαλες μέσο χαχαχ Αν κρίνω από το πόσο νωρίς έγινε η δική σου, μαλλον έχει σημασία το πόσο ωραίος είναι αυτός στην φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 14:17 Ο κωσ έγραψε: #2.000 04-10-12 14:17 sos ειμαι πρωτοετης φετος και μπηκα σημερα να κανω αιτηση στο webadm.uoa.gr για να μπορεσω μετα να γγραφτω st mystudies και για φοιτητικο πασο... και τελος παντων στο τελος της αιτησης οταν αποστελλεται σου βγαζει εναν αριθμο πρωτοκολου και ενα κωδικο .. εμενα τοτε εκλεισε ο υπολογιστης και δν προλαβα να τα σημειωσω καπου... προσπαθησα να την 3ανακανω απο την αρχη αλλα δεν μου γινεται... τινα κανω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εγω ακομη δεν εχω κανει αιτηση Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν έχεις καν κωδικούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:23 Ο DrHouse έγραψε: #1.988 04-10-12 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Εσύ δεν έχεις καν κωδικούς Click για ανάπτυξη... Λενε θα τους ερθουν απο την διοικουσα αρχη,και μετα θα μας τους στειλουν. Με ταχυδρομικο περιστερι,γρηγοροτερα θα εφταναν Spoiler σημερα στην βιοχημεια που ησουν?δεν σε ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:31 Η Georginaaa!!: #1.989 04-10-12 01:31 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Λενε θα τους ερθουν απο την διοικουσα αρχη,και μετα θα μας τους στειλουν. Με ταχυδρομικο περιστερι,γρηγοροτερα θα εφταναν Spoiler σημερα στην βιοχημεια που ησουν?δεν σε ειδα Click για ανάπτυξη... Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:39 Ο DrHouse έγραψε: #1.990 04-10-12 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες Click για ανάπτυξη... Ημουν προσηλωμενος στο μαθημα φαινεται Εν τω μεταξυ ημασταν ολοι σε μια σειρα Next time,ελα να εισαι μοναχη μαζι μου Spoiler Jokin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:07 Ο nikosxdxd: #1.991 04-10-12 02:07 Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:10 Ο antis έγραψε: #1.992 04-10-12 02:10 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Click για ανάπτυξη... Εσύ δήλωσες το μαγαζί εμάς ρωτάς από που θα την πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:12 Ο nikosxdxd: #1.993 04-10-12 02:12 A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο antis έγραψε: #1.994 04-10-12 02:14 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Click για ανάπτυξη... vodafone είναι αλλά όχι οποιοδήποτε.......Δήλωσες κάποιο συγκεκριμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο nikosxdxd: #1.995 04-10-12 02:14 Ναι απλα αυτο που δηλωσα ειχε αλλη επωνυμια και παραξενευτηκα..ωραια θα το βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:43 Η άντζυ έγραψε: #1.996 04-10-12 10:43 Μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι το πάσο μου είναι έτοιμο..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:45 Ο Johnnaousa: #1.997 04-10-12 10:45 Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:47 Ο Alejandro Papas: #1.998 04-10-12 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Click για ανάπτυξη... ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:50 Ο Johnnaousa: #1.999 04-10-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Click για ανάπτυξη... θα αρχίσω να πιστεύω ότι έβαλες μέσο χαχαχ Αν κρίνω από το πόσο νωρίς έγινε η δική σου, μαλλον έχει σημασία το πόσο ωραίος είναι αυτός στην φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 14:17 Ο κωσ έγραψε: #2.000 04-10-12 14:17 sos ειμαι πρωτοετης φετος και μπηκα σημερα να κανω αιτηση στο webadm.uoa.gr για να μπορεσω μετα να γγραφτω st mystudies και για φοιτητικο πασο... και τελος παντων στο τελος της αιτησης οταν αποστελλεται σου βγαζει εναν αριθμο πρωτοκολου και ενα κωδικο .. εμενα τοτε εκλεισε ο υπολογιστης και δν προλαβα να τα σημειωσω καπου... προσπαθησα να την 3ανακανω απο την αρχη αλλα δεν μου γινεται... τινα κανω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Εσύ δεν έχεις καν κωδικούς Click για ανάπτυξη... Λενε θα τους ερθουν απο την διοικουσα αρχη,και μετα θα μας τους στειλουν. Με ταχυδρομικο περιστερι,γρηγοροτερα θα εφταναν Spoiler σημερα στην βιοχημεια που ησουν?δεν σε ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:31 Η Georginaaa!!: #1.989 04-10-12 01:31 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Λενε θα τους ερθουν απο την διοικουσα αρχη,και μετα θα μας τους στειλουν. Με ταχυδρομικο περιστερι,γρηγοροτερα θα εφταναν Spoiler σημερα στην βιοχημεια που ησουν?δεν σε ειδα Click για ανάπτυξη... Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:39 Ο DrHouse έγραψε: #1.990 04-10-12 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες Click για ανάπτυξη... Ημουν προσηλωμενος στο μαθημα φαινεται Εν τω μεταξυ ημασταν ολοι σε μια σειρα Next time,ελα να εισαι μοναχη μαζι μου Spoiler Jokin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:07 Ο nikosxdxd: #1.991 04-10-12 02:07 Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:10 Ο antis έγραψε: #1.992 04-10-12 02:10 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Click για ανάπτυξη... Εσύ δήλωσες το μαγαζί εμάς ρωτάς από που θα την πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:12 Ο nikosxdxd: #1.993 04-10-12 02:12 A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο antis έγραψε: #1.994 04-10-12 02:14 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Click για ανάπτυξη... vodafone είναι αλλά όχι οποιοδήποτε.......Δήλωσες κάποιο συγκεκριμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο nikosxdxd: #1.995 04-10-12 02:14 Ναι απλα αυτο που δηλωσα ειχε αλλη επωνυμια και παραξενευτηκα..ωραια θα το βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:43 Η άντζυ έγραψε: #1.996 04-10-12 10:43 Μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι το πάσο μου είναι έτοιμο..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:45 Ο Johnnaousa: #1.997 04-10-12 10:45 Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:47 Ο Alejandro Papas: #1.998 04-10-12 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Click για ανάπτυξη... ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:50 Ο Johnnaousa: #1.999 04-10-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Click για ανάπτυξη... θα αρχίσω να πιστεύω ότι έβαλες μέσο χαχαχ Αν κρίνω από το πόσο νωρίς έγινε η δική σου, μαλλον έχει σημασία το πόσο ωραίος είναι αυτός στην φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 14:17 Ο κωσ έγραψε: #2.000 04-10-12 14:17 sos ειμαι πρωτοετης φετος και μπηκα σημερα να κανω αιτηση στο webadm.uoa.gr για να μπορεσω μετα να γγραφτω st mystudies και για φοιτητικο πασο... και τελος παντων στο τελος της αιτησης οταν αποστελλεται σου βγαζει εναν αριθμο πρωτοκολου και ενα κωδικο .. εμενα τοτε εκλεισε ο υπολογιστης και δν προλαβα να τα σημειωσω καπου... προσπαθησα να την 3ανακανω απο την αρχη αλλα δεν μου γινεται... τινα κανω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Λενε θα τους ερθουν απο την διοικουσα αρχη,και μετα θα μας τους στειλουν. Με ταχυδρομικο περιστερι,γρηγοροτερα θα εφταναν Spoiler σημερα στην βιοχημεια που ησουν?δεν σε ειδα Click για ανάπτυξη... Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 01:39 Ο DrHouse έγραψε: #1.990 04-10-12 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες Click για ανάπτυξη... Ημουν προσηλωμενος στο μαθημα φαινεται Εν τω μεταξυ ημασταν ολοι σε μια σειρα Next time,ελα να εισαι μοναχη μαζι μου Spoiler Jokin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:07 Ο nikosxdxd: #1.991 04-10-12 02:07 Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:10 Ο antis έγραψε: #1.992 04-10-12 02:10 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Click για ανάπτυξη... Εσύ δήλωσες το μαγαζί εμάς ρωτάς από που θα την πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:12 Ο nikosxdxd: #1.993 04-10-12 02:12 A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο antis έγραψε: #1.994 04-10-12 02:14 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Click για ανάπτυξη... vodafone είναι αλλά όχι οποιοδήποτε.......Δήλωσες κάποιο συγκεκριμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο nikosxdxd: #1.995 04-10-12 02:14 Ναι απλα αυτο που δηλωσα ειχε αλλη επωνυμια και παραξενευτηκα..ωραια θα το βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:43 Η άντζυ έγραψε: #1.996 04-10-12 10:43 Μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι το πάσο μου είναι έτοιμο..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:45 Ο Johnnaousa: #1.997 04-10-12 10:45 Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:47 Ο Alejandro Papas: #1.998 04-10-12 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Click για ανάπτυξη... ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:50 Ο Johnnaousa: #1.999 04-10-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Click για ανάπτυξη... θα αρχίσω να πιστεύω ότι έβαλες μέσο χαχαχ Αν κρίνω από το πόσο νωρίς έγινε η δική σου, μαλλον έχει σημασία το πόσο ωραίος είναι αυτός στην φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 14:17 Ο κωσ έγραψε: #2.000 04-10-12 14:17 sos ειμαι πρωτοετης φετος και μπηκα σημερα να κανω αιτηση στο webadm.uoa.gr για να μπορεσω μετα να γγραφτω st mystudies και για φοιτητικο πασο... και τελος παντων στο τελος της αιτησης οταν αποστελλεται σου βγαζει εναν αριθμο πρωτοκολου και ενα κωδικο .. εμενα τοτε εκλεισε ο υπολογιστης και δν προλαβα να τα σημειωσω καπου... προσπαθησα να την 3ανακανω απο την αρχη αλλα δεν μου γινεται... τινα κανω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες Click για ανάπτυξη... Ημουν προσηλωμενος στο μαθημα φαινεται Εν τω μεταξυ ημασταν ολοι σε μια σειρα Next time,ελα να εισαι μοναχη μαζι μου Spoiler Jokin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:07 Ο nikosxdxd: #1.991 04-10-12 02:07 Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:10 Ο antis έγραψε: #1.992 04-10-12 02:10 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Click για ανάπτυξη... Εσύ δήλωσες το μαγαζί εμάς ρωτάς από που θα την πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:12 Ο nikosxdxd: #1.993 04-10-12 02:12 A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο antis έγραψε: #1.994 04-10-12 02:14 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Click για ανάπτυξη... vodafone είναι αλλά όχι οποιοδήποτε.......Δήλωσες κάποιο συγκεκριμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο nikosxdxd: #1.995 04-10-12 02:14 Ναι απλα αυτο που δηλωσα ειχε αλλη επωνυμια και παραξενευτηκα..ωραια θα το βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:43 Η άντζυ έγραψε: #1.996 04-10-12 10:43 Μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι το πάσο μου είναι έτοιμο..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:45 Ο Johnnaousa: #1.997 04-10-12 10:45 Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:47 Ο Alejandro Papas: #1.998 04-10-12 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Click για ανάπτυξη... ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:50 Ο Johnnaousa: #1.999 04-10-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Click για ανάπτυξη... θα αρχίσω να πιστεύω ότι έβαλες μέσο χαχαχ Αν κρίνω από το πόσο νωρίς έγινε η δική σου, μαλλον έχει σημασία το πόσο ωραίος είναι αυτός στην φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 14:17 Ο κωσ έγραψε: #2.000 04-10-12 14:17 sos ειμαι πρωτοετης φετος και μπηκα σημερα να κανω αιτηση στο webadm.uoa.gr για να μπορεσω μετα να γγραφτω st mystudies και για φοιτητικο πασο... και τελος παντων στο τελος της αιτησης οταν αποστελλεται σου βγαζει εναν αριθμο πρωτοκολου και ενα κωδικο .. εμενα τοτε εκλεισε ο υπολογιστης και δν προλαβα να τα σημειωσω καπου... προσπαθησα να την 3ανακανω απο την αρχη αλλα δεν μου γινεται... τινα κανω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:10 Ο antis έγραψε: #1.992 04-10-12 02:10 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Click για ανάπτυξη... Εσύ δήλωσες το μαγαζί εμάς ρωτάς από που θα την πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:12 Ο nikosxdxd: #1.993 04-10-12 02:12 A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο antis έγραψε: #1.994 04-10-12 02:14 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Click για ανάπτυξη... vodafone είναι αλλά όχι οποιοδήποτε.......Δήλωσες κάποιο συγκεκριμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο nikosxdxd: #1.995 04-10-12 02:14 Ναι απλα αυτο που δηλωσα ειχε αλλη επωνυμια και παραξενευτηκα..ωραια θα το βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:43 Η άντζυ έγραψε: #1.996 04-10-12 10:43 Μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι το πάσο μου είναι έτοιμο..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:45 Ο Johnnaousa: #1.997 04-10-12 10:45 Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:47 Ο Alejandro Papas: #1.998 04-10-12 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Click για ανάπτυξη... ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:50 Ο Johnnaousa: #1.999 04-10-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Click για ανάπτυξη... θα αρχίσω να πιστεύω ότι έβαλες μέσο χαχαχ Αν κρίνω από το πόσο νωρίς έγινε η δική σου, μαλλον έχει σημασία το πόσο ωραίος είναι αυτός στην φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 14:17 Ο κωσ έγραψε: #2.000 04-10-12 14:17 sos ειμαι πρωτοετης φετος και μπηκα σημερα να κανω αιτηση στο webadm.uoa.gr για να μπορεσω μετα να γγραφτω st mystudies και για φοιτητικο πασο... και τελος παντων στο τελος της αιτησης οταν αποστελλεται σου βγαζει εναν αριθμο πρωτοκολου και ενα κωδικο .. εμενα τοτε εκλεισε ο υπολογιστης και δν προλαβα να τα σημειωσω καπου... προσπαθησα να την 3ανακανω απο την αρχη αλλα δεν μου γινεται... τινα κανω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα? Click για ανάπτυξη... Εσύ δήλωσες το μαγαζί εμάς ρωτάς από που θα την πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:12 Ο nikosxdxd: #1.993 04-10-12 02:12 A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο antis έγραψε: #1.994 04-10-12 02:14 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Click για ανάπτυξη... vodafone είναι αλλά όχι οποιοδήποτε.......Δήλωσες κάποιο συγκεκριμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο nikosxdxd: #1.995 04-10-12 02:14 Ναι απλα αυτο που δηλωσα ειχε αλλη επωνυμια και παραξενευτηκα..ωραια θα το βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:43 Η άντζυ έγραψε: #1.996 04-10-12 10:43 Μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι το πάσο μου είναι έτοιμο..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:45 Ο Johnnaousa: #1.997 04-10-12 10:45 Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:47 Ο Alejandro Papas: #1.998 04-10-12 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Click για ανάπτυξη... ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:50 Ο Johnnaousa: #1.999 04-10-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Click για ανάπτυξη... θα αρχίσω να πιστεύω ότι έβαλες μέσο χαχαχ Αν κρίνω από το πόσο νωρίς έγινε η δική σου, μαλλον έχει σημασία το πόσο ωραίος είναι αυτός στην φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 14:17 Ο κωσ έγραψε: #2.000 04-10-12 14:17 sos ειμαι πρωτοετης φετος και μπηκα σημερα να κανω αιτηση στο webadm.uoa.gr για να μπορεσω μετα να γγραφτω st mystudies και για φοιτητικο πασο... και τελος παντων στο τελος της αιτησης οταν αποστελλεται σου βγαζει εναν αριθμο πρωτοκολου και ενα κωδικο .. εμενα τοτε εκλεισε ο υπολογιστης και δν προλαβα να τα σημειωσω καπου... προσπαθησα να την 3ανακανω απο την αρχη αλλα δεν μου γινεται... τινα κανω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο antis έγραψε: #1.994 04-10-12 02:14 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Click για ανάπτυξη... vodafone είναι αλλά όχι οποιοδήποτε.......Δήλωσες κάποιο συγκεκριμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο nikosxdxd: #1.995 04-10-12 02:14 Ναι απλα αυτο που δηλωσα ειχε αλλη επωνυμια και παραξενευτηκα..ωραια θα το βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:43 Η άντζυ έγραψε: #1.996 04-10-12 10:43 Μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι το πάσο μου είναι έτοιμο..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:45 Ο Johnnaousa: #1.997 04-10-12 10:45 Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:47 Ο Alejandro Papas: #1.998 04-10-12 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Click για ανάπτυξη... ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:50 Ο Johnnaousa: #1.999 04-10-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Click για ανάπτυξη... θα αρχίσω να πιστεύω ότι έβαλες μέσο χαχαχ Αν κρίνω από το πόσο νωρίς έγινε η δική σου, μαλλον έχει σημασία το πόσο ωραίος είναι αυτός στην φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 14:17 Ο κωσ έγραψε: #2.000 04-10-12 14:17 sos ειμαι πρωτοετης φετος και μπηκα σημερα να κανω αιτηση στο webadm.uoa.gr για να μπορεσω μετα να γγραφτω st mystudies και για φοιτητικο πασο... και τελος παντων στο τελος της αιτησης οταν αποστελλεται σου βγαζει εναν αριθμο πρωτοκολου και ενα κωδικο .. εμενα τοτε εκλεισε ο υπολογιστης και δν προλαβα να τα σημειωσω καπου... προσπαθησα να την 3ανακανω απο την αρχη αλλα δεν μου γινεται... τινα κανω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι? Click για ανάπτυξη... vodafone είναι αλλά όχι οποιοδήποτε.......Δήλωσες κάποιο συγκεκριμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 02:14 Ο nikosxdxd: #1.995 04-10-12 02:14 Ναι απλα αυτο που δηλωσα ειχε αλλη επωνυμια και παραξενευτηκα..ωραια θα το βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:43 Η άντζυ έγραψε: #1.996 04-10-12 10:43 Μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι το πάσο μου είναι έτοιμο..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:45 Ο Johnnaousa: #1.997 04-10-12 10:45 Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:47 Ο Alejandro Papas: #1.998 04-10-12 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Click για ανάπτυξη... ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:50 Ο Johnnaousa: #1.999 04-10-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Click για ανάπτυξη... θα αρχίσω να πιστεύω ότι έβαλες μέσο χαχαχ Αν κρίνω από το πόσο νωρίς έγινε η δική σου, μαλλον έχει σημασία το πόσο ωραίος είναι αυτός στην φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 14:17 Ο κωσ έγραψε: #2.000 04-10-12 14:17 sos ειμαι πρωτοετης φετος και μπηκα σημερα να κανω αιτηση στο webadm.uoa.gr για να μπορεσω μετα να γγραφτω st mystudies και για φοιτητικο πασο... και τελος παντων στο τελος της αιτησης οταν αποστελλεται σου βγαζει εναν αριθμο πρωτοκολου και ενα κωδικο .. εμενα τοτε εκλεισε ο υπολογιστης και δν προλαβα να τα σημειωσω καπου... προσπαθησα να την 3ανακανω απο την αρχη αλλα δεν μου γινεται... τινα κανω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι απλα αυτο που δηλωσα ειχε αλλη επωνυμια και παραξενευτηκα..ωραια θα το βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:43 Η άντζυ έγραψε: #1.996 04-10-12 10:43 Μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι το πάσο μου είναι έτοιμο..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:45 Ο Johnnaousa: #1.997 04-10-12 10:45 Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:47 Ο Alejandro Papas: #1.998 04-10-12 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Click για ανάπτυξη... ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:50 Ο Johnnaousa: #1.999 04-10-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Click για ανάπτυξη... θα αρχίσω να πιστεύω ότι έβαλες μέσο χαχαχ Αν κρίνω από το πόσο νωρίς έγινε η δική σου, μαλλον έχει σημασία το πόσο ωραίος είναι αυτός στην φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 14:17 Ο κωσ έγραψε: #2.000 04-10-12 14:17 sos ειμαι πρωτοετης φετος και μπηκα σημερα να κανω αιτηση στο webadm.uoa.gr για να μπορεσω μετα να γγραφτω st mystudies και για φοιτητικο πασο... και τελος παντων στο τελος της αιτησης οταν αποστελλεται σου βγαζει εναν αριθμο πρωτοκολου και ενα κωδικο .. εμενα τοτε εκλεισε ο υπολογιστης και δν προλαβα να τα σημειωσω καπου... προσπαθησα να την 3ανακανω απο την αρχη αλλα δεν μου γινεται... τινα κανω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι το πάσο μου είναι έτοιμο..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:45 Ο Johnnaousa: #1.997 04-10-12 10:45 Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:47 Ο Alejandro Papas: #1.998 04-10-12 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Click για ανάπτυξη... ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:50 Ο Johnnaousa: #1.999 04-10-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Click για ανάπτυξη... θα αρχίσω να πιστεύω ότι έβαλες μέσο χαχαχ Αν κρίνω από το πόσο νωρίς έγινε η δική σου, μαλλον έχει σημασία το πόσο ωραίος είναι αυτός στην φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 14:17 Ο κωσ έγραψε: #2.000 04-10-12 14:17 sos ειμαι πρωτοετης φετος και μπηκα σημερα να κανω αιτηση στο webadm.uoa.gr για να μπορεσω μετα να γγραφτω st mystudies και για φοιτητικο πασο... και τελος παντων στο τελος της αιτησης οταν αποστελλεται σου βγαζει εναν αριθμο πρωτοκολου και ενα κωδικο .. εμενα τοτε εκλεισε ο υπολογιστης και δν προλαβα να τα σημειωσω καπου... προσπαθησα να την 3ανακανω απο την αρχη αλλα δεν μου γινεται... τινα κανω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:47 Ο Alejandro Papas: #1.998 04-10-12 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Click για ανάπτυξη... ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:50 Ο Johnnaousa: #1.999 04-10-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Click για ανάπτυξη... θα αρχίσω να πιστεύω ότι έβαλες μέσο χαχαχ Αν κρίνω από το πόσο νωρίς έγινε η δική σου, μαλλον έχει σημασία το πόσο ωραίος είναι αυτός στην φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 14:17 Ο κωσ έγραψε: #2.000 04-10-12 14:17 sos ειμαι πρωτοετης φετος και μπηκα σημερα να κανω αιτηση στο webadm.uoa.gr για να μπορεσω μετα να γγραφτω st mystudies και για φοιτητικο πασο... και τελος παντων στο τελος της αιτησης οταν αποστελλεται σου βγαζει εναν αριθμο πρωτοκολου και ενα κωδικο .. εμενα τοτε εκλεισε ο υπολογιστης και δν προλαβα να τα σημειωσω καπου... προσπαθησα να την 3ανακανω απο την αρχη αλλα δεν μου γινεται... τινα κανω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία Click για ανάπτυξη... ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:50 Ο Johnnaousa: #1.999 04-10-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Click για ανάπτυξη... θα αρχίσω να πιστεύω ότι έβαλες μέσο χαχαχ Αν κρίνω από το πόσο νωρίς έγινε η δική σου, μαλλον έχει σημασία το πόσο ωραίος είναι αυτός στην φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 14:17 Ο κωσ έγραψε: #2.000 04-10-12 14:17 sos ειμαι πρωτοετης φετος και μπηκα σημερα να κανω αιτηση στο webadm.uoa.gr για να μπορεσω μετα να γγραφτω st mystudies και για φοιτητικο πασο... και τελος παντων στο τελος της αιτησης οταν αποστελλεται σου βγαζει εναν αριθμο πρωτοκολου και ενα κωδικο .. εμενα τοτε εκλεισε ο υπολογιστης και δν προλαβα να τα σημειωσω καπου... προσπαθησα να την 3ανακανω απο την αρχη αλλα δεν μου γινεται... τινα κανω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas: ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι Click για ανάπτυξη... θα αρχίσω να πιστεύω ότι έβαλες μέσο χαχαχ Αν κρίνω από το πόσο νωρίς έγινε η δική σου, μαλλον έχει σημασία το πόσο ωραίος είναι αυτός στην φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κωσ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο κωσ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 14:17 Ο κωσ έγραψε: #2.000 04-10-12 14:17 sos ειμαι πρωτοετης φετος και μπηκα σημερα να κανω αιτηση στο webadm.uoa.gr για να μπορεσω μετα να γγραφτω st mystudies και για φοιτητικο πασο... και τελος παντων στο τελος της αιτησης οταν αποστελλεται σου βγαζει εναν αριθμο πρωτοκολου και ενα κωδικο .. εμενα τοτε εκλεισε ο υπολογιστης και δν προλαβα να τα σημειωσω καπου... προσπαθησα να την 3ανακανω απο την αρχη αλλα δεν μου γινεται... τινα κανω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sos ειμαι πρωτοετης φετος και μπηκα σημερα να κανω αιτηση στο webadm.uoa.gr για να μπορεσω μετα να γγραφτω st mystudies και για φοιτητικο πασο... και τελος παντων στο τελος της αιτησης οταν αποστελλεται σου βγαζει εναν αριθμο πρωτοκολου και ενα κωδικο .. εμενα τοτε εκλεισε ο υπολογιστης και δν προλαβα να τα σημειωσω καπου... προσπαθησα να την 3ανακανω απο την αρχη αλλα δεν μου γινεται... τινα κανω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.