novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:51 Η novemberrain: #2.261 25-09-14 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια δε μπορω να φτιαξω τη φωτο για το πασο..δεν εχω mouse και λεει οτι πρεπει να ειναι ακριβως 240 επι 240 xp.. πως να το κανω αυτο; helpp Click για ανάπτυξη... Mπορείς αμα θες να τη στείλεις σε κάποιον να στη φτιάξει (κι εγώ μπορώ άμα θες) ^_^ edit: βασικά, ψέματα! μπορείς να το κάνεις και online αυτό, σε κάποιο site απο αυτά που επεξεργάζεσαι φωτός (π.χ. https://www.picmonkey.com/), χρησιμοποιώντας το εργαλείο resize Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Σεπτεμβρίου 2014 gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:55 Ο gavroulis: #2.262 25-09-14 21:55 Προς τα παιδιά της ΑΣΟΕΕ (όσοι έχετε πάρει τους κωδικούς για e-grammateia που είναι της μορφής username: g.papαdopoulos-αν π.χ. σας λένε Γιώργο Παπαδόπουλο- password:12345678 ) : Μπορείτε να μπείτε στην κεντρική υπηρεσία πιστοποίησης και στην e-grammateia; Εμένα μου φαίνεται ότι έχει πέσει ο σέρβερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Σεπτεμβρίου 2014 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:40 Ο nikoslarissa: #2.263 26-09-14 00:40 Πάω να βάλω τα στοιχεία για το πάσο και μου λέει ότι είναι λάθος επίσης δεν μπορώ να μπω ούτε στην e-grammateia ούτε στο e-class δεν αντέχω άλλο τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαργαριτα Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαργαριτα Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:45 Η Μαργαριτα Α.: #2.264 26-09-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πάω να βάλω τα στοιχεία για το πάσο και μου λέει ότι είναι λάθος επίσης δεν μπορώ να μπω ούτε στην e-grammateia ούτε στο e-class δεν αντέχω άλλο τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Για το πασο,θα βαλεις τους αρχικους κωδικους που σου εδωσαν..Οχι αυτον, που εβαλες εσυ μετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:49 Η methexys έγραψε: #2.265 26-09-14 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Για το πασο,θα βαλεις τους αρχικους κωδικους που σου εδωσαν..Οχι αυτον, που εβαλες εσυ μετα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ αν δεν κάνω λάθος,έβαλα τον κωδικό που έβαλα εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαργαριτα Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαργαριτα Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:52 Η Μαργαριτα Α.: #2.266 26-09-14 00:52 Οχι, για ευδοξο και πασο, βαζουμε τους αρχικους κωδικους, για να δημιουργηθουν άλλοι... Γιατι ειστε καταχωρημενοι με τους κωδικους της γραμματειας..Ασχετα αν εσεις μετα,τους αλλαξατε στο e-students.. Στη γραμματεια,βαζουμε τον καινουριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:59 Η methexys έγραψε: #2.267 26-09-14 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Οχι, για ευδοξο και πασο, βαζουμε τους αρχικους κωδικους, για να δημιουργηθουν άλλοι... Γιατι ειστε καταχωρημενοι με τους κωδικους της γραμματειας..Ασχετα αν εσεις μετα,τους αλλαξατε στο e-students.. Στη γραμματεια,βαζουμε τον καινουριο.. Click για ανάπτυξη... Τότε πως έβγαλα το πάσο...; Το εχω πάρει ήδη. Εκτός κι αν δεν θυμαμαι καλα Για το συνθηματικό ανάκτησης μιλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαργαριτα Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαργαριτα Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:14 Η Μαργαριτα Α.: #2.268 26-09-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τότε πως έβγαλα το πάσο...; Το εχω πάρει ήδη. Εκτός κι αν δεν θυμαμαι καλα Για το συνθηματικό ανάκτησης μιλάς; Click για ανάπτυξη... Σιγουρα διαφερει απο σχολη σε σχολη..Εμας θυμαμαι πριν δυο χρονια ,μας ειχαν δωσει ενα χαρτι με τουςκωδικους μας.. username και password.. Μας ειχαν πει,να αλλαξουμε το password, οταν μπουμε στο estudents.. Ομως για εκδοση ακαδημαικης ταυτοτητας και ευδοξο,ηθελε το αρχικο password απο τη γραμματεια,γιατι ετσι ημασταν καταχωρημενοι και οχι τον καινουριο που βαλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:29 Ο nikoslarissa: #2.269 26-09-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Για το πασο,θα βαλεις τους αρχικους κωδικους που σου εδωσαν..Οχι αυτον, που εβαλες εσυ μετα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν άλλαξα κωδικό τους αρχικούς έβαλα αλλά μου λέει οτι είναι λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:30 Ο Hephaestus: #2.270 26-09-14 01:30 το πασο σε ποσες μερες ερχεται περιπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:19 Ο Σπυρακος (^^): #2.271 26-09-14 12:19 Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:24 Η CIVILALEX: #2.272 26-09-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Click για ανάπτυξη... εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #2.273 26-09-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω ο καθενας τα κανει διαφορετικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:46 Ο gavroulis: #2.274 26-09-14 13:46 Άκυρο, σήμερα όλα ΟΚ, έκανα την αίτηση για ακαδημαϊκή ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Οκτωβρίου 2014 Giorgos216 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.248 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Ο Giorgos216: #2.275 26-09-14 13:48 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προς τα παιδιά της ΑΣΟΕΕ (όσοι έχετε πάρει τους κωδικούς για e-grammateia που είναι της μορφής username: g.papαdopoulos-αν π.χ. σας λένε Γιώργο Παπαδόπουλο- password:12345678 ) : Μπορείτε να μπείτε στην κεντρική υπηρεσία πιστοποίησης και στην e-grammateia; Εμένα μου φαίνεται ότι έχει πέσει ο σέρβερ. Click για ανάπτυξη... Από πού πήρες τους κωδικούς; Υ.Γ: Το βρήκα, μέσω e-grammateia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:36 Ο nikoslarissa: #2.276 26-09-14 20:36 Κάνω τώρα την αίτηση για πάσο και το άλλο σαββατοκύριακο θα φύγω για Αθήνα να βάλω ότι θα το πάρω από τη Λάρισα ή από την Αθήνα;Δηλαδή θα έχει βγει μέχρι το άλλο σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:44 Ο Guest 545651: #2.277 29-09-14 15:44 στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:36 Ο stefanos...: #2.278 29-09-14 16:36 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Click για ανάπτυξη... θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:39 Ο Guest 545651: #2.279 29-09-14 16:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Click για ανάπτυξη... και εγω για την φωτογραφια φοβαμαι οκ,σ'ευχαριστω παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:33 Η Alireza έγραψε: #2.280 30-09-14 14:33 Όταν λέει μόνιμη κατοικία εννοεί αυτή που μένω εγώ τώρα ή οι γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hephaestus: ρε παιδια δε μπορω να φτιαξω τη φωτο για το πασο..δεν εχω mouse και λεει οτι πρεπει να ειναι ακριβως 240 επι 240 xp.. πως να το κανω αυτο; helpp Click για ανάπτυξη... Mπορείς αμα θες να τη στείλεις σε κάποιον να στη φτιάξει (κι εγώ μπορώ άμα θες) ^_^ edit: βασικά, ψέματα! μπορείς να το κάνεις και online αυτό, σε κάποιο site απο αυτά που επεξεργάζεσαι φωτός (π.χ. https://www.picmonkey.com/), χρησιμοποιώντας το εργαλείο resize Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:55 Ο gavroulis: #2.262 25-09-14 21:55 Προς τα παιδιά της ΑΣΟΕΕ (όσοι έχετε πάρει τους κωδικούς για e-grammateia που είναι της μορφής username: g.papαdopoulos-αν π.χ. σας λένε Γιώργο Παπαδόπουλο- password:12345678 ) : Μπορείτε να μπείτε στην κεντρική υπηρεσία πιστοποίησης και στην e-grammateia; Εμένα μου φαίνεται ότι έχει πέσει ο σέρβερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Σεπτεμβρίου 2014 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:40 Ο nikoslarissa: #2.263 26-09-14 00:40 Πάω να βάλω τα στοιχεία για το πάσο και μου λέει ότι είναι λάθος επίσης δεν μπορώ να μπω ούτε στην e-grammateia ούτε στο e-class δεν αντέχω άλλο τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαργαριτα Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαργαριτα Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:45 Η Μαργαριτα Α.: #2.264 26-09-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πάω να βάλω τα στοιχεία για το πάσο και μου λέει ότι είναι λάθος επίσης δεν μπορώ να μπω ούτε στην e-grammateia ούτε στο e-class δεν αντέχω άλλο τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Για το πασο,θα βαλεις τους αρχικους κωδικους που σου εδωσαν..Οχι αυτον, που εβαλες εσυ μετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:49 Η methexys έγραψε: #2.265 26-09-14 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Για το πασο,θα βαλεις τους αρχικους κωδικους που σου εδωσαν..Οχι αυτον, που εβαλες εσυ μετα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ αν δεν κάνω λάθος,έβαλα τον κωδικό που έβαλα εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαργαριτα Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαργαριτα Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:52 Η Μαργαριτα Α.: #2.266 26-09-14 00:52 Οχι, για ευδοξο και πασο, βαζουμε τους αρχικους κωδικους, για να δημιουργηθουν άλλοι... Γιατι ειστε καταχωρημενοι με τους κωδικους της γραμματειας..Ασχετα αν εσεις μετα,τους αλλαξατε στο e-students.. Στη γραμματεια,βαζουμε τον καινουριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:59 Η methexys έγραψε: #2.267 26-09-14 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Οχι, για ευδοξο και πασο, βαζουμε τους αρχικους κωδικους, για να δημιουργηθουν άλλοι... Γιατι ειστε καταχωρημενοι με τους κωδικους της γραμματειας..Ασχετα αν εσεις μετα,τους αλλαξατε στο e-students.. Στη γραμματεια,βαζουμε τον καινουριο.. Click για ανάπτυξη... Τότε πως έβγαλα το πάσο...; Το εχω πάρει ήδη. Εκτός κι αν δεν θυμαμαι καλα Για το συνθηματικό ανάκτησης μιλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαργαριτα Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαργαριτα Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:14 Η Μαργαριτα Α.: #2.268 26-09-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τότε πως έβγαλα το πάσο...; Το εχω πάρει ήδη. Εκτός κι αν δεν θυμαμαι καλα Για το συνθηματικό ανάκτησης μιλάς; Click για ανάπτυξη... Σιγουρα διαφερει απο σχολη σε σχολη..Εμας θυμαμαι πριν δυο χρονια ,μας ειχαν δωσει ενα χαρτι με τουςκωδικους μας.. username και password.. Μας ειχαν πει,να αλλαξουμε το password, οταν μπουμε στο estudents.. Ομως για εκδοση ακαδημαικης ταυτοτητας και ευδοξο,ηθελε το αρχικο password απο τη γραμματεια,γιατι ετσι ημασταν καταχωρημενοι και οχι τον καινουριο που βαλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:29 Ο nikoslarissa: #2.269 26-09-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Για το πασο,θα βαλεις τους αρχικους κωδικους που σου εδωσαν..Οχι αυτον, που εβαλες εσυ μετα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν άλλαξα κωδικό τους αρχικούς έβαλα αλλά μου λέει οτι είναι λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:30 Ο Hephaestus: #2.270 26-09-14 01:30 το πασο σε ποσες μερες ερχεται περιπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:19 Ο Σπυρακος (^^): #2.271 26-09-14 12:19 Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:24 Η CIVILALEX: #2.272 26-09-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Click για ανάπτυξη... εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #2.273 26-09-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω ο καθενας τα κανει διαφορετικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:46 Ο gavroulis: #2.274 26-09-14 13:46 Άκυρο, σήμερα όλα ΟΚ, έκανα την αίτηση για ακαδημαϊκή ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Οκτωβρίου 2014 Giorgos216 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.248 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Ο Giorgos216: #2.275 26-09-14 13:48 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προς τα παιδιά της ΑΣΟΕΕ (όσοι έχετε πάρει τους κωδικούς για e-grammateia που είναι της μορφής username: g.papαdopoulos-αν π.χ. σας λένε Γιώργο Παπαδόπουλο- password:12345678 ) : Μπορείτε να μπείτε στην κεντρική υπηρεσία πιστοποίησης και στην e-grammateia; Εμένα μου φαίνεται ότι έχει πέσει ο σέρβερ. Click για ανάπτυξη... Από πού πήρες τους κωδικούς; Υ.Γ: Το βρήκα, μέσω e-grammateia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:36 Ο nikoslarissa: #2.276 26-09-14 20:36 Κάνω τώρα την αίτηση για πάσο και το άλλο σαββατοκύριακο θα φύγω για Αθήνα να βάλω ότι θα το πάρω από τη Λάρισα ή από την Αθήνα;Δηλαδή θα έχει βγει μέχρι το άλλο σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:44 Ο Guest 545651: #2.277 29-09-14 15:44 στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:36 Ο stefanos...: #2.278 29-09-14 16:36 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Click για ανάπτυξη... θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:39 Ο Guest 545651: #2.279 29-09-14 16:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Click για ανάπτυξη... και εγω για την φωτογραφια φοβαμαι οκ,σ'ευχαριστω παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:33 Η Alireza έγραψε: #2.280 30-09-14 14:33 Όταν λέει μόνιμη κατοικία εννοεί αυτή που μένω εγώ τώρα ή οι γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προς τα παιδιά της ΑΣΟΕΕ (όσοι έχετε πάρει τους κωδικούς για e-grammateia που είναι της μορφής username: g.papαdopoulos-αν π.χ. σας λένε Γιώργο Παπαδόπουλο- password:12345678 ) : Μπορείτε να μπείτε στην κεντρική υπηρεσία πιστοποίησης και στην e-grammateia; Εμένα μου φαίνεται ότι έχει πέσει ο σέρβερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:40 Ο nikoslarissa: #2.263 26-09-14 00:40 Πάω να βάλω τα στοιχεία για το πάσο και μου λέει ότι είναι λάθος επίσης δεν μπορώ να μπω ούτε στην e-grammateia ούτε στο e-class δεν αντέχω άλλο τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαργαριτα Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαργαριτα Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:45 Η Μαργαριτα Α.: #2.264 26-09-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πάω να βάλω τα στοιχεία για το πάσο και μου λέει ότι είναι λάθος επίσης δεν μπορώ να μπω ούτε στην e-grammateia ούτε στο e-class δεν αντέχω άλλο τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Για το πασο,θα βαλεις τους αρχικους κωδικους που σου εδωσαν..Οχι αυτον, που εβαλες εσυ μετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:49 Η methexys έγραψε: #2.265 26-09-14 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Για το πασο,θα βαλεις τους αρχικους κωδικους που σου εδωσαν..Οχι αυτον, που εβαλες εσυ μετα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ αν δεν κάνω λάθος,έβαλα τον κωδικό που έβαλα εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαργαριτα Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαργαριτα Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:52 Η Μαργαριτα Α.: #2.266 26-09-14 00:52 Οχι, για ευδοξο και πασο, βαζουμε τους αρχικους κωδικους, για να δημιουργηθουν άλλοι... Γιατι ειστε καταχωρημενοι με τους κωδικους της γραμματειας..Ασχετα αν εσεις μετα,τους αλλαξατε στο e-students.. Στη γραμματεια,βαζουμε τον καινουριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:59 Η methexys έγραψε: #2.267 26-09-14 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Οχι, για ευδοξο και πασο, βαζουμε τους αρχικους κωδικους, για να δημιουργηθουν άλλοι... Γιατι ειστε καταχωρημενοι με τους κωδικους της γραμματειας..Ασχετα αν εσεις μετα,τους αλλαξατε στο e-students.. Στη γραμματεια,βαζουμε τον καινουριο.. Click για ανάπτυξη... Τότε πως έβγαλα το πάσο...; Το εχω πάρει ήδη. Εκτός κι αν δεν θυμαμαι καλα Για το συνθηματικό ανάκτησης μιλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαργαριτα Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαργαριτα Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:14 Η Μαργαριτα Α.: #2.268 26-09-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τότε πως έβγαλα το πάσο...; Το εχω πάρει ήδη. Εκτός κι αν δεν θυμαμαι καλα Για το συνθηματικό ανάκτησης μιλάς; Click για ανάπτυξη... Σιγουρα διαφερει απο σχολη σε σχολη..Εμας θυμαμαι πριν δυο χρονια ,μας ειχαν δωσει ενα χαρτι με τουςκωδικους μας.. username και password.. Μας ειχαν πει,να αλλαξουμε το password, οταν μπουμε στο estudents.. Ομως για εκδοση ακαδημαικης ταυτοτητας και ευδοξο,ηθελε το αρχικο password απο τη γραμματεια,γιατι ετσι ημασταν καταχωρημενοι και οχι τον καινουριο που βαλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:29 Ο nikoslarissa: #2.269 26-09-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Για το πασο,θα βαλεις τους αρχικους κωδικους που σου εδωσαν..Οχι αυτον, που εβαλες εσυ μετα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν άλλαξα κωδικό τους αρχικούς έβαλα αλλά μου λέει οτι είναι λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:30 Ο Hephaestus: #2.270 26-09-14 01:30 το πασο σε ποσες μερες ερχεται περιπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:19 Ο Σπυρακος (^^): #2.271 26-09-14 12:19 Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:24 Η CIVILALEX: #2.272 26-09-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Click για ανάπτυξη... εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #2.273 26-09-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω ο καθενας τα κανει διαφορετικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:46 Ο gavroulis: #2.274 26-09-14 13:46 Άκυρο, σήμερα όλα ΟΚ, έκανα την αίτηση για ακαδημαϊκή ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Οκτωβρίου 2014 Giorgos216 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.248 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Ο Giorgos216: #2.275 26-09-14 13:48 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προς τα παιδιά της ΑΣΟΕΕ (όσοι έχετε πάρει τους κωδικούς για e-grammateia που είναι της μορφής username: g.papαdopoulos-αν π.χ. σας λένε Γιώργο Παπαδόπουλο- password:12345678 ) : Μπορείτε να μπείτε στην κεντρική υπηρεσία πιστοποίησης και στην e-grammateia; Εμένα μου φαίνεται ότι έχει πέσει ο σέρβερ. Click για ανάπτυξη... Από πού πήρες τους κωδικούς; Υ.Γ: Το βρήκα, μέσω e-grammateia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:36 Ο nikoslarissa: #2.276 26-09-14 20:36 Κάνω τώρα την αίτηση για πάσο και το άλλο σαββατοκύριακο θα φύγω για Αθήνα να βάλω ότι θα το πάρω από τη Λάρισα ή από την Αθήνα;Δηλαδή θα έχει βγει μέχρι το άλλο σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:44 Ο Guest 545651: #2.277 29-09-14 15:44 στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:36 Ο stefanos...: #2.278 29-09-14 16:36 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Click για ανάπτυξη... θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:39 Ο Guest 545651: #2.279 29-09-14 16:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Click για ανάπτυξη... και εγω για την φωτογραφια φοβαμαι οκ,σ'ευχαριστω παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:33 Η Alireza έγραψε: #2.280 30-09-14 14:33 Όταν λέει μόνιμη κατοικία εννοεί αυτή που μένω εγώ τώρα ή οι γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάω να βάλω τα στοιχεία για το πάσο και μου λέει ότι είναι λάθος επίσης δεν μπορώ να μπω ούτε στην e-grammateia ούτε στο e-class δεν αντέχω άλλο τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαργαριτα Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαργαριτα Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:45 Η Μαργαριτα Α.: #2.264 26-09-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πάω να βάλω τα στοιχεία για το πάσο και μου λέει ότι είναι λάθος επίσης δεν μπορώ να μπω ούτε στην e-grammateia ούτε στο e-class δεν αντέχω άλλο τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Για το πασο,θα βαλεις τους αρχικους κωδικους που σου εδωσαν..Οχι αυτον, που εβαλες εσυ μετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:49 Η methexys έγραψε: #2.265 26-09-14 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Για το πασο,θα βαλεις τους αρχικους κωδικους που σου εδωσαν..Οχι αυτον, που εβαλες εσυ μετα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ αν δεν κάνω λάθος,έβαλα τον κωδικό που έβαλα εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαργαριτα Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαργαριτα Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:52 Η Μαργαριτα Α.: #2.266 26-09-14 00:52 Οχι, για ευδοξο και πασο, βαζουμε τους αρχικους κωδικους, για να δημιουργηθουν άλλοι... Γιατι ειστε καταχωρημενοι με τους κωδικους της γραμματειας..Ασχετα αν εσεις μετα,τους αλλαξατε στο e-students.. Στη γραμματεια,βαζουμε τον καινουριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:59 Η methexys έγραψε: #2.267 26-09-14 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Οχι, για ευδοξο και πασο, βαζουμε τους αρχικους κωδικους, για να δημιουργηθουν άλλοι... Γιατι ειστε καταχωρημενοι με τους κωδικους της γραμματειας..Ασχετα αν εσεις μετα,τους αλλαξατε στο e-students.. Στη γραμματεια,βαζουμε τον καινουριο.. Click για ανάπτυξη... Τότε πως έβγαλα το πάσο...; Το εχω πάρει ήδη. Εκτός κι αν δεν θυμαμαι καλα Για το συνθηματικό ανάκτησης μιλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαργαριτα Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαργαριτα Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:14 Η Μαργαριτα Α.: #2.268 26-09-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τότε πως έβγαλα το πάσο...; Το εχω πάρει ήδη. Εκτός κι αν δεν θυμαμαι καλα Για το συνθηματικό ανάκτησης μιλάς; Click για ανάπτυξη... Σιγουρα διαφερει απο σχολη σε σχολη..Εμας θυμαμαι πριν δυο χρονια ,μας ειχαν δωσει ενα χαρτι με τουςκωδικους μας.. username και password.. Μας ειχαν πει,να αλλαξουμε το password, οταν μπουμε στο estudents.. Ομως για εκδοση ακαδημαικης ταυτοτητας και ευδοξο,ηθελε το αρχικο password απο τη γραμματεια,γιατι ετσι ημασταν καταχωρημενοι και οχι τον καινουριο που βαλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:29 Ο nikoslarissa: #2.269 26-09-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Για το πασο,θα βαλεις τους αρχικους κωδικους που σου εδωσαν..Οχι αυτον, που εβαλες εσυ μετα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν άλλαξα κωδικό τους αρχικούς έβαλα αλλά μου λέει οτι είναι λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:30 Ο Hephaestus: #2.270 26-09-14 01:30 το πασο σε ποσες μερες ερχεται περιπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:19 Ο Σπυρακος (^^): #2.271 26-09-14 12:19 Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:24 Η CIVILALEX: #2.272 26-09-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Click για ανάπτυξη... εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #2.273 26-09-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω ο καθενας τα κανει διαφορετικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:46 Ο gavroulis: #2.274 26-09-14 13:46 Άκυρο, σήμερα όλα ΟΚ, έκανα την αίτηση για ακαδημαϊκή ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Οκτωβρίου 2014 Giorgos216 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.248 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Ο Giorgos216: #2.275 26-09-14 13:48 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προς τα παιδιά της ΑΣΟΕΕ (όσοι έχετε πάρει τους κωδικούς για e-grammateia που είναι της μορφής username: g.papαdopoulos-αν π.χ. σας λένε Γιώργο Παπαδόπουλο- password:12345678 ) : Μπορείτε να μπείτε στην κεντρική υπηρεσία πιστοποίησης και στην e-grammateia; Εμένα μου φαίνεται ότι έχει πέσει ο σέρβερ. Click για ανάπτυξη... Από πού πήρες τους κωδικούς; Υ.Γ: Το βρήκα, μέσω e-grammateia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:36 Ο nikoslarissa: #2.276 26-09-14 20:36 Κάνω τώρα την αίτηση για πάσο και το άλλο σαββατοκύριακο θα φύγω για Αθήνα να βάλω ότι θα το πάρω από τη Λάρισα ή από την Αθήνα;Δηλαδή θα έχει βγει μέχρι το άλλο σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:44 Ο Guest 545651: #2.277 29-09-14 15:44 στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:36 Ο stefanos...: #2.278 29-09-14 16:36 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Click για ανάπτυξη... θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:39 Ο Guest 545651: #2.279 29-09-14 16:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Click για ανάπτυξη... και εγω για την φωτογραφια φοβαμαι οκ,σ'ευχαριστω παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:33 Η Alireza έγραψε: #2.280 30-09-14 14:33 Όταν λέει μόνιμη κατοικία εννοεί αυτή που μένω εγώ τώρα ή οι γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Πάω να βάλω τα στοιχεία για το πάσο και μου λέει ότι είναι λάθος επίσης δεν μπορώ να μπω ούτε στην e-grammateia ούτε στο e-class δεν αντέχω άλλο τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Για το πασο,θα βαλεις τους αρχικους κωδικους που σου εδωσαν..Οχι αυτον, που εβαλες εσυ μετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:49 Η methexys έγραψε: #2.265 26-09-14 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Για το πασο,θα βαλεις τους αρχικους κωδικους που σου εδωσαν..Οχι αυτον, που εβαλες εσυ μετα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ αν δεν κάνω λάθος,έβαλα τον κωδικό που έβαλα εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαργαριτα Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαργαριτα Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:52 Η Μαργαριτα Α.: #2.266 26-09-14 00:52 Οχι, για ευδοξο και πασο, βαζουμε τους αρχικους κωδικους, για να δημιουργηθουν άλλοι... Γιατι ειστε καταχωρημενοι με τους κωδικους της γραμματειας..Ασχετα αν εσεις μετα,τους αλλαξατε στο e-students.. Στη γραμματεια,βαζουμε τον καινουριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:59 Η methexys έγραψε: #2.267 26-09-14 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Οχι, για ευδοξο και πασο, βαζουμε τους αρχικους κωδικους, για να δημιουργηθουν άλλοι... Γιατι ειστε καταχωρημενοι με τους κωδικους της γραμματειας..Ασχετα αν εσεις μετα,τους αλλαξατε στο e-students.. Στη γραμματεια,βαζουμε τον καινουριο.. Click για ανάπτυξη... Τότε πως έβγαλα το πάσο...; Το εχω πάρει ήδη. Εκτός κι αν δεν θυμαμαι καλα Για το συνθηματικό ανάκτησης μιλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαργαριτα Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαργαριτα Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:14 Η Μαργαριτα Α.: #2.268 26-09-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τότε πως έβγαλα το πάσο...; Το εχω πάρει ήδη. Εκτός κι αν δεν θυμαμαι καλα Για το συνθηματικό ανάκτησης μιλάς; Click για ανάπτυξη... Σιγουρα διαφερει απο σχολη σε σχολη..Εμας θυμαμαι πριν δυο χρονια ,μας ειχαν δωσει ενα χαρτι με τουςκωδικους μας.. username και password.. Μας ειχαν πει,να αλλαξουμε το password, οταν μπουμε στο estudents.. Ομως για εκδοση ακαδημαικης ταυτοτητας και ευδοξο,ηθελε το αρχικο password απο τη γραμματεια,γιατι ετσι ημασταν καταχωρημενοι και οχι τον καινουριο που βαλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:29 Ο nikoslarissa: #2.269 26-09-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Για το πασο,θα βαλεις τους αρχικους κωδικους που σου εδωσαν..Οχι αυτον, που εβαλες εσυ μετα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν άλλαξα κωδικό τους αρχικούς έβαλα αλλά μου λέει οτι είναι λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:30 Ο Hephaestus: #2.270 26-09-14 01:30 το πασο σε ποσες μερες ερχεται περιπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:19 Ο Σπυρακος (^^): #2.271 26-09-14 12:19 Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:24 Η CIVILALEX: #2.272 26-09-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Click για ανάπτυξη... εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #2.273 26-09-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω ο καθενας τα κανει διαφορετικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:46 Ο gavroulis: #2.274 26-09-14 13:46 Άκυρο, σήμερα όλα ΟΚ, έκανα την αίτηση για ακαδημαϊκή ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Οκτωβρίου 2014 Giorgos216 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.248 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Ο Giorgos216: #2.275 26-09-14 13:48 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προς τα παιδιά της ΑΣΟΕΕ (όσοι έχετε πάρει τους κωδικούς για e-grammateia που είναι της μορφής username: g.papαdopoulos-αν π.χ. σας λένε Γιώργο Παπαδόπουλο- password:12345678 ) : Μπορείτε να μπείτε στην κεντρική υπηρεσία πιστοποίησης και στην e-grammateia; Εμένα μου φαίνεται ότι έχει πέσει ο σέρβερ. Click για ανάπτυξη... Από πού πήρες τους κωδικούς; Υ.Γ: Το βρήκα, μέσω e-grammateia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:36 Ο nikoslarissa: #2.276 26-09-14 20:36 Κάνω τώρα την αίτηση για πάσο και το άλλο σαββατοκύριακο θα φύγω για Αθήνα να βάλω ότι θα το πάρω από τη Λάρισα ή από την Αθήνα;Δηλαδή θα έχει βγει μέχρι το άλλο σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:44 Ο Guest 545651: #2.277 29-09-14 15:44 στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:36 Ο stefanos...: #2.278 29-09-14 16:36 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Click για ανάπτυξη... θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:39 Ο Guest 545651: #2.279 29-09-14 16:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Click για ανάπτυξη... και εγω για την φωτογραφια φοβαμαι οκ,σ'ευχαριστω παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:33 Η Alireza έγραψε: #2.280 30-09-14 14:33 Όταν λέει μόνιμη κατοικία εννοεί αυτή που μένω εγώ τώρα ή οι γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Για το πασο,θα βαλεις τους αρχικους κωδικους που σου εδωσαν..Οχι αυτον, που εβαλες εσυ μετα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ αν δεν κάνω λάθος,έβαλα τον κωδικό που έβαλα εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαργαριτα Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαργαριτα Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:52 Η Μαργαριτα Α.: #2.266 26-09-14 00:52 Οχι, για ευδοξο και πασο, βαζουμε τους αρχικους κωδικους, για να δημιουργηθουν άλλοι... Γιατι ειστε καταχωρημενοι με τους κωδικους της γραμματειας..Ασχετα αν εσεις μετα,τους αλλαξατε στο e-students.. Στη γραμματεια,βαζουμε τον καινουριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:59 Η methexys έγραψε: #2.267 26-09-14 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Οχι, για ευδοξο και πασο, βαζουμε τους αρχικους κωδικους, για να δημιουργηθουν άλλοι... Γιατι ειστε καταχωρημενοι με τους κωδικους της γραμματειας..Ασχετα αν εσεις μετα,τους αλλαξατε στο e-students.. Στη γραμματεια,βαζουμε τον καινουριο.. Click για ανάπτυξη... Τότε πως έβγαλα το πάσο...; Το εχω πάρει ήδη. Εκτός κι αν δεν θυμαμαι καλα Για το συνθηματικό ανάκτησης μιλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαργαριτα Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαργαριτα Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:14 Η Μαργαριτα Α.: #2.268 26-09-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τότε πως έβγαλα το πάσο...; Το εχω πάρει ήδη. Εκτός κι αν δεν θυμαμαι καλα Για το συνθηματικό ανάκτησης μιλάς; Click για ανάπτυξη... Σιγουρα διαφερει απο σχολη σε σχολη..Εμας θυμαμαι πριν δυο χρονια ,μας ειχαν δωσει ενα χαρτι με τουςκωδικους μας.. username και password.. Μας ειχαν πει,να αλλαξουμε το password, οταν μπουμε στο estudents.. Ομως για εκδοση ακαδημαικης ταυτοτητας και ευδοξο,ηθελε το αρχικο password απο τη γραμματεια,γιατι ετσι ημασταν καταχωρημενοι και οχι τον καινουριο που βαλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:29 Ο nikoslarissa: #2.269 26-09-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Για το πασο,θα βαλεις τους αρχικους κωδικους που σου εδωσαν..Οχι αυτον, που εβαλες εσυ μετα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν άλλαξα κωδικό τους αρχικούς έβαλα αλλά μου λέει οτι είναι λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:30 Ο Hephaestus: #2.270 26-09-14 01:30 το πασο σε ποσες μερες ερχεται περιπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:19 Ο Σπυρακος (^^): #2.271 26-09-14 12:19 Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:24 Η CIVILALEX: #2.272 26-09-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Click για ανάπτυξη... εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #2.273 26-09-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω ο καθενας τα κανει διαφορετικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:46 Ο gavroulis: #2.274 26-09-14 13:46 Άκυρο, σήμερα όλα ΟΚ, έκανα την αίτηση για ακαδημαϊκή ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Οκτωβρίου 2014 Giorgos216 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.248 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Ο Giorgos216: #2.275 26-09-14 13:48 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προς τα παιδιά της ΑΣΟΕΕ (όσοι έχετε πάρει τους κωδικούς για e-grammateia που είναι της μορφής username: g.papαdopoulos-αν π.χ. σας λένε Γιώργο Παπαδόπουλο- password:12345678 ) : Μπορείτε να μπείτε στην κεντρική υπηρεσία πιστοποίησης και στην e-grammateia; Εμένα μου φαίνεται ότι έχει πέσει ο σέρβερ. Click για ανάπτυξη... Από πού πήρες τους κωδικούς; Υ.Γ: Το βρήκα, μέσω e-grammateia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:36 Ο nikoslarissa: #2.276 26-09-14 20:36 Κάνω τώρα την αίτηση για πάσο και το άλλο σαββατοκύριακο θα φύγω για Αθήνα να βάλω ότι θα το πάρω από τη Λάρισα ή από την Αθήνα;Δηλαδή θα έχει βγει μέχρι το άλλο σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:44 Ο Guest 545651: #2.277 29-09-14 15:44 στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:36 Ο stefanos...: #2.278 29-09-14 16:36 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Click για ανάπτυξη... θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:39 Ο Guest 545651: #2.279 29-09-14 16:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Click για ανάπτυξη... και εγω για την φωτογραφια φοβαμαι οκ,σ'ευχαριστω παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:33 Η Alireza έγραψε: #2.280 30-09-14 14:33 Όταν λέει μόνιμη κατοικία εννοεί αυτή που μένω εγώ τώρα ή οι γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι, για ευδοξο και πασο, βαζουμε τους αρχικους κωδικους, για να δημιουργηθουν άλλοι... Γιατι ειστε καταχωρημενοι με τους κωδικους της γραμματειας..Ασχετα αν εσεις μετα,τους αλλαξατε στο e-students.. Στη γραμματεια,βαζουμε τον καινουριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:59 Η methexys έγραψε: #2.267 26-09-14 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Οχι, για ευδοξο και πασο, βαζουμε τους αρχικους κωδικους, για να δημιουργηθουν άλλοι... Γιατι ειστε καταχωρημενοι με τους κωδικους της γραμματειας..Ασχετα αν εσεις μετα,τους αλλαξατε στο e-students.. Στη γραμματεια,βαζουμε τον καινουριο.. Click για ανάπτυξη... Τότε πως έβγαλα το πάσο...; Το εχω πάρει ήδη. Εκτός κι αν δεν θυμαμαι καλα Για το συνθηματικό ανάκτησης μιλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαργαριτα Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαργαριτα Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:14 Η Μαργαριτα Α.: #2.268 26-09-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τότε πως έβγαλα το πάσο...; Το εχω πάρει ήδη. Εκτός κι αν δεν θυμαμαι καλα Για το συνθηματικό ανάκτησης μιλάς; Click για ανάπτυξη... Σιγουρα διαφερει απο σχολη σε σχολη..Εμας θυμαμαι πριν δυο χρονια ,μας ειχαν δωσει ενα χαρτι με τουςκωδικους μας.. username και password.. Μας ειχαν πει,να αλλαξουμε το password, οταν μπουμε στο estudents.. Ομως για εκδοση ακαδημαικης ταυτοτητας και ευδοξο,ηθελε το αρχικο password απο τη γραμματεια,γιατι ετσι ημασταν καταχωρημενοι και οχι τον καινουριο που βαλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:29 Ο nikoslarissa: #2.269 26-09-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Για το πασο,θα βαλεις τους αρχικους κωδικους που σου εδωσαν..Οχι αυτον, που εβαλες εσυ μετα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν άλλαξα κωδικό τους αρχικούς έβαλα αλλά μου λέει οτι είναι λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:30 Ο Hephaestus: #2.270 26-09-14 01:30 το πασο σε ποσες μερες ερχεται περιπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:19 Ο Σπυρακος (^^): #2.271 26-09-14 12:19 Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:24 Η CIVILALEX: #2.272 26-09-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Click για ανάπτυξη... εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #2.273 26-09-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω ο καθενας τα κανει διαφορετικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:46 Ο gavroulis: #2.274 26-09-14 13:46 Άκυρο, σήμερα όλα ΟΚ, έκανα την αίτηση για ακαδημαϊκή ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Οκτωβρίου 2014 Giorgos216 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.248 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Ο Giorgos216: #2.275 26-09-14 13:48 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προς τα παιδιά της ΑΣΟΕΕ (όσοι έχετε πάρει τους κωδικούς για e-grammateia που είναι της μορφής username: g.papαdopoulos-αν π.χ. σας λένε Γιώργο Παπαδόπουλο- password:12345678 ) : Μπορείτε να μπείτε στην κεντρική υπηρεσία πιστοποίησης και στην e-grammateia; Εμένα μου φαίνεται ότι έχει πέσει ο σέρβερ. Click για ανάπτυξη... Από πού πήρες τους κωδικούς; Υ.Γ: Το βρήκα, μέσω e-grammateia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:36 Ο nikoslarissa: #2.276 26-09-14 20:36 Κάνω τώρα την αίτηση για πάσο και το άλλο σαββατοκύριακο θα φύγω για Αθήνα να βάλω ότι θα το πάρω από τη Λάρισα ή από την Αθήνα;Δηλαδή θα έχει βγει μέχρι το άλλο σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:44 Ο Guest 545651: #2.277 29-09-14 15:44 στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:36 Ο stefanos...: #2.278 29-09-14 16:36 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Click για ανάπτυξη... θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:39 Ο Guest 545651: #2.279 29-09-14 16:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Click για ανάπτυξη... και εγω για την φωτογραφια φοβαμαι οκ,σ'ευχαριστω παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:33 Η Alireza έγραψε: #2.280 30-09-14 14:33 Όταν λέει μόνιμη κατοικία εννοεί αυτή που μένω εγώ τώρα ή οι γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Οχι, για ευδοξο και πασο, βαζουμε τους αρχικους κωδικους, για να δημιουργηθουν άλλοι... Γιατι ειστε καταχωρημενοι με τους κωδικους της γραμματειας..Ασχετα αν εσεις μετα,τους αλλαξατε στο e-students.. Στη γραμματεια,βαζουμε τον καινουριο.. Click για ανάπτυξη... Τότε πως έβγαλα το πάσο...; Το εχω πάρει ήδη. Εκτός κι αν δεν θυμαμαι καλα Για το συνθηματικό ανάκτησης μιλάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαργαριτα Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαργαριτα Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:14 Η Μαργαριτα Α.: #2.268 26-09-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τότε πως έβγαλα το πάσο...; Το εχω πάρει ήδη. Εκτός κι αν δεν θυμαμαι καλα Για το συνθηματικό ανάκτησης μιλάς; Click για ανάπτυξη... Σιγουρα διαφερει απο σχολη σε σχολη..Εμας θυμαμαι πριν δυο χρονια ,μας ειχαν δωσει ενα χαρτι με τουςκωδικους μας.. username και password.. Μας ειχαν πει,να αλλαξουμε το password, οταν μπουμε στο estudents.. Ομως για εκδοση ακαδημαικης ταυτοτητας και ευδοξο,ηθελε το αρχικο password απο τη γραμματεια,γιατι ετσι ημασταν καταχωρημενοι και οχι τον καινουριο που βαλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:29 Ο nikoslarissa: #2.269 26-09-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Για το πασο,θα βαλεις τους αρχικους κωδικους που σου εδωσαν..Οχι αυτον, που εβαλες εσυ μετα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν άλλαξα κωδικό τους αρχικούς έβαλα αλλά μου λέει οτι είναι λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:30 Ο Hephaestus: #2.270 26-09-14 01:30 το πασο σε ποσες μερες ερχεται περιπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:19 Ο Σπυρακος (^^): #2.271 26-09-14 12:19 Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:24 Η CIVILALEX: #2.272 26-09-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Click για ανάπτυξη... εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #2.273 26-09-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω ο καθενας τα κανει διαφορετικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:46 Ο gavroulis: #2.274 26-09-14 13:46 Άκυρο, σήμερα όλα ΟΚ, έκανα την αίτηση για ακαδημαϊκή ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Οκτωβρίου 2014 Giorgos216 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.248 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Ο Giorgos216: #2.275 26-09-14 13:48 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προς τα παιδιά της ΑΣΟΕΕ (όσοι έχετε πάρει τους κωδικούς για e-grammateia που είναι της μορφής username: g.papαdopoulos-αν π.χ. σας λένε Γιώργο Παπαδόπουλο- password:12345678 ) : Μπορείτε να μπείτε στην κεντρική υπηρεσία πιστοποίησης και στην e-grammateia; Εμένα μου φαίνεται ότι έχει πέσει ο σέρβερ. Click για ανάπτυξη... Από πού πήρες τους κωδικούς; Υ.Γ: Το βρήκα, μέσω e-grammateia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:36 Ο nikoslarissa: #2.276 26-09-14 20:36 Κάνω τώρα την αίτηση για πάσο και το άλλο σαββατοκύριακο θα φύγω για Αθήνα να βάλω ότι θα το πάρω από τη Λάρισα ή από την Αθήνα;Δηλαδή θα έχει βγει μέχρι το άλλο σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:44 Ο Guest 545651: #2.277 29-09-14 15:44 στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:36 Ο stefanos...: #2.278 29-09-14 16:36 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Click για ανάπτυξη... θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:39 Ο Guest 545651: #2.279 29-09-14 16:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Click για ανάπτυξη... και εγω για την φωτογραφια φοβαμαι οκ,σ'ευχαριστω παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:33 Η Alireza έγραψε: #2.280 30-09-14 14:33 Όταν λέει μόνιμη κατοικία εννοεί αυτή που μένω εγώ τώρα ή οι γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Τότε πως έβγαλα το πάσο...; Το εχω πάρει ήδη. Εκτός κι αν δεν θυμαμαι καλα Για το συνθηματικό ανάκτησης μιλάς; Click για ανάπτυξη... Σιγουρα διαφερει απο σχολη σε σχολη..Εμας θυμαμαι πριν δυο χρονια ,μας ειχαν δωσει ενα χαρτι με τουςκωδικους μας.. username και password.. Μας ειχαν πει,να αλλαξουμε το password, οταν μπουμε στο estudents.. Ομως για εκδοση ακαδημαικης ταυτοτητας και ευδοξο,ηθελε το αρχικο password απο τη γραμματεια,γιατι ετσι ημασταν καταχωρημενοι και οχι τον καινουριο που βαλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:29 Ο nikoslarissa: #2.269 26-09-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Για το πασο,θα βαλεις τους αρχικους κωδικους που σου εδωσαν..Οχι αυτον, που εβαλες εσυ μετα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν άλλαξα κωδικό τους αρχικούς έβαλα αλλά μου λέει οτι είναι λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:30 Ο Hephaestus: #2.270 26-09-14 01:30 το πασο σε ποσες μερες ερχεται περιπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:19 Ο Σπυρακος (^^): #2.271 26-09-14 12:19 Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:24 Η CIVILALEX: #2.272 26-09-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Click για ανάπτυξη... εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #2.273 26-09-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω ο καθενας τα κανει διαφορετικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:46 Ο gavroulis: #2.274 26-09-14 13:46 Άκυρο, σήμερα όλα ΟΚ, έκανα την αίτηση για ακαδημαϊκή ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Οκτωβρίου 2014 Giorgos216 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.248 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Ο Giorgos216: #2.275 26-09-14 13:48 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προς τα παιδιά της ΑΣΟΕΕ (όσοι έχετε πάρει τους κωδικούς για e-grammateia που είναι της μορφής username: g.papαdopoulos-αν π.χ. σας λένε Γιώργο Παπαδόπουλο- password:12345678 ) : Μπορείτε να μπείτε στην κεντρική υπηρεσία πιστοποίησης και στην e-grammateia; Εμένα μου φαίνεται ότι έχει πέσει ο σέρβερ. Click για ανάπτυξη... Από πού πήρες τους κωδικούς; Υ.Γ: Το βρήκα, μέσω e-grammateia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:36 Ο nikoslarissa: #2.276 26-09-14 20:36 Κάνω τώρα την αίτηση για πάσο και το άλλο σαββατοκύριακο θα φύγω για Αθήνα να βάλω ότι θα το πάρω από τη Λάρισα ή από την Αθήνα;Δηλαδή θα έχει βγει μέχρι το άλλο σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:44 Ο Guest 545651: #2.277 29-09-14 15:44 στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:36 Ο stefanos...: #2.278 29-09-14 16:36 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Click για ανάπτυξη... θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:39 Ο Guest 545651: #2.279 29-09-14 16:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Click για ανάπτυξη... και εγω για την φωτογραφια φοβαμαι οκ,σ'ευχαριστω παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:33 Η Alireza έγραψε: #2.280 30-09-14 14:33 Όταν λέει μόνιμη κατοικία εννοεί αυτή που μένω εγώ τώρα ή οι γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαργαριτα Α.: Για το πασο,θα βαλεις τους αρχικους κωδικους που σου εδωσαν..Οχι αυτον, που εβαλες εσυ μετα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν άλλαξα κωδικό τους αρχικούς έβαλα αλλά μου λέει οτι είναι λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:30 Ο Hephaestus: #2.270 26-09-14 01:30 το πασο σε ποσες μερες ερχεται περιπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:19 Ο Σπυρακος (^^): #2.271 26-09-14 12:19 Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:24 Η CIVILALEX: #2.272 26-09-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Click για ανάπτυξη... εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #2.273 26-09-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω ο καθενας τα κανει διαφορετικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:46 Ο gavroulis: #2.274 26-09-14 13:46 Άκυρο, σήμερα όλα ΟΚ, έκανα την αίτηση για ακαδημαϊκή ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Οκτωβρίου 2014 Giorgos216 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.248 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Ο Giorgos216: #2.275 26-09-14 13:48 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προς τα παιδιά της ΑΣΟΕΕ (όσοι έχετε πάρει τους κωδικούς για e-grammateia που είναι της μορφής username: g.papαdopoulos-αν π.χ. σας λένε Γιώργο Παπαδόπουλο- password:12345678 ) : Μπορείτε να μπείτε στην κεντρική υπηρεσία πιστοποίησης και στην e-grammateia; Εμένα μου φαίνεται ότι έχει πέσει ο σέρβερ. Click για ανάπτυξη... Από πού πήρες τους κωδικούς; Υ.Γ: Το βρήκα, μέσω e-grammateia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:36 Ο nikoslarissa: #2.276 26-09-14 20:36 Κάνω τώρα την αίτηση για πάσο και το άλλο σαββατοκύριακο θα φύγω για Αθήνα να βάλω ότι θα το πάρω από τη Λάρισα ή από την Αθήνα;Δηλαδή θα έχει βγει μέχρι το άλλο σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:44 Ο Guest 545651: #2.277 29-09-14 15:44 στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:36 Ο stefanos...: #2.278 29-09-14 16:36 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Click για ανάπτυξη... θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:39 Ο Guest 545651: #2.279 29-09-14 16:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Click για ανάπτυξη... και εγω για την φωτογραφια φοβαμαι οκ,σ'ευχαριστω παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:33 Η Alireza έγραψε: #2.280 30-09-14 14:33 Όταν λέει μόνιμη κατοικία εννοεί αυτή που μένω εγώ τώρα ή οι γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το πασο σε ποσες μερες ερχεται περιπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:19 Ο Σπυρακος (^^): #2.271 26-09-14 12:19 Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:24 Η CIVILALEX: #2.272 26-09-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Click για ανάπτυξη... εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #2.273 26-09-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω ο καθενας τα κανει διαφορετικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:46 Ο gavroulis: #2.274 26-09-14 13:46 Άκυρο, σήμερα όλα ΟΚ, έκανα την αίτηση για ακαδημαϊκή ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Οκτωβρίου 2014 Giorgos216 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.248 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Ο Giorgos216: #2.275 26-09-14 13:48 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προς τα παιδιά της ΑΣΟΕΕ (όσοι έχετε πάρει τους κωδικούς για e-grammateia που είναι της μορφής username: g.papαdopoulos-αν π.χ. σας λένε Γιώργο Παπαδόπουλο- password:12345678 ) : Μπορείτε να μπείτε στην κεντρική υπηρεσία πιστοποίησης και στην e-grammateia; Εμένα μου φαίνεται ότι έχει πέσει ο σέρβερ. Click για ανάπτυξη... Από πού πήρες τους κωδικούς; Υ.Γ: Το βρήκα, μέσω e-grammateia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:36 Ο nikoslarissa: #2.276 26-09-14 20:36 Κάνω τώρα την αίτηση για πάσο και το άλλο σαββατοκύριακο θα φύγω για Αθήνα να βάλω ότι θα το πάρω από τη Λάρισα ή από την Αθήνα;Δηλαδή θα έχει βγει μέχρι το άλλο σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:44 Ο Guest 545651: #2.277 29-09-14 15:44 στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:36 Ο stefanos...: #2.278 29-09-14 16:36 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Click για ανάπτυξη... θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:39 Ο Guest 545651: #2.279 29-09-14 16:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Click για ανάπτυξη... και εγω για την φωτογραφια φοβαμαι οκ,σ'ευχαριστω παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:33 Η Alireza έγραψε: #2.280 30-09-14 14:33 Όταν λέει μόνιμη κατοικία εννοεί αυτή που μένω εγώ τώρα ή οι γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:24 Η CIVILALEX: #2.272 26-09-14 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Click για ανάπτυξη... εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #2.273 26-09-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω ο καθενας τα κανει διαφορετικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:46 Ο gavroulis: #2.274 26-09-14 13:46 Άκυρο, σήμερα όλα ΟΚ, έκανα την αίτηση για ακαδημαϊκή ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Οκτωβρίου 2014 Giorgos216 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.248 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Ο Giorgos216: #2.275 26-09-14 13:48 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προς τα παιδιά της ΑΣΟΕΕ (όσοι έχετε πάρει τους κωδικούς για e-grammateia που είναι της μορφής username: g.papαdopoulos-αν π.χ. σας λένε Γιώργο Παπαδόπουλο- password:12345678 ) : Μπορείτε να μπείτε στην κεντρική υπηρεσία πιστοποίησης και στην e-grammateia; Εμένα μου φαίνεται ότι έχει πέσει ο σέρβερ. Click για ανάπτυξη... Από πού πήρες τους κωδικούς; Υ.Γ: Το βρήκα, μέσω e-grammateia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:36 Ο nikoslarissa: #2.276 26-09-14 20:36 Κάνω τώρα την αίτηση για πάσο και το άλλο σαββατοκύριακο θα φύγω για Αθήνα να βάλω ότι θα το πάρω από τη Λάρισα ή από την Αθήνα;Δηλαδή θα έχει βγει μέχρι το άλλο σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:44 Ο Guest 545651: #2.277 29-09-14 15:44 στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:36 Ο stefanos...: #2.278 29-09-14 16:36 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Click για ανάπτυξη... θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:39 Ο Guest 545651: #2.279 29-09-14 16:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Click για ανάπτυξη... και εγω για την φωτογραφια φοβαμαι οκ,σ'ευχαριστω παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:33 Η Alireza έγραψε: #2.280 30-09-14 14:33 Όταν λέει μόνιμη κατοικία εννοεί αυτή που μένω εγώ τώρα ή οι γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Οσο αναφορα τους κωδικους παιδια ρωτηστε τη γραμματεια της σχολης σας!! Για παραδειγμα καταρχας σε μας στο eclass κανεις αιτηση για δημιουργια λογαριασμου με αλλο username που πιστευω πως γενικα ετσι γινεται!!! Για πασο και για ευδοξο δινουν κωδικους απο τα μεσα Οκτωβρη σε μας αλλους με αυτους του e-students!!Διαφερουν ανα σχολη αυτα.. Click για ανάπτυξη... εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #2.273 26-09-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω ο καθενας τα κανει διαφορετικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:46 Ο gavroulis: #2.274 26-09-14 13:46 Άκυρο, σήμερα όλα ΟΚ, έκανα την αίτηση για ακαδημαϊκή ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Οκτωβρίου 2014 Giorgos216 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.248 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Ο Giorgos216: #2.275 26-09-14 13:48 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προς τα παιδιά της ΑΣΟΕΕ (όσοι έχετε πάρει τους κωδικούς για e-grammateia που είναι της μορφής username: g.papαdopoulos-αν π.χ. σας λένε Γιώργο Παπαδόπουλο- password:12345678 ) : Μπορείτε να μπείτε στην κεντρική υπηρεσία πιστοποίησης και στην e-grammateia; Εμένα μου φαίνεται ότι έχει πέσει ο σέρβερ. Click για ανάπτυξη... Από πού πήρες τους κωδικούς; Υ.Γ: Το βρήκα, μέσω e-grammateia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:36 Ο nikoslarissa: #2.276 26-09-14 20:36 Κάνω τώρα την αίτηση για πάσο και το άλλο σαββατοκύριακο θα φύγω για Αθήνα να βάλω ότι θα το πάρω από τη Λάρισα ή από την Αθήνα;Δηλαδή θα έχει βγει μέχρι το άλλο σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:44 Ο Guest 545651: #2.277 29-09-14 15:44 στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:36 Ο stefanos...: #2.278 29-09-14 16:36 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Click για ανάπτυξη... θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:39 Ο Guest 545651: #2.279 29-09-14 16:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Click για ανάπτυξη... και εγω για την φωτογραφια φοβαμαι οκ,σ'ευχαριστω παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:33 Η Alireza έγραψε: #2.280 30-09-14 14:33 Όταν λέει μόνιμη κατοικία εννοεί αυτή που μένω εγώ τώρα ή οι γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: εμεις παντως τους κωδικους για πασο μας τους δωσαν με την εγγραφη Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω ο καθενας τα κανει διαφορετικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:46 Ο gavroulis: #2.274 26-09-14 13:46 Άκυρο, σήμερα όλα ΟΚ, έκανα την αίτηση για ακαδημαϊκή ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Οκτωβρίου 2014 Giorgos216 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.248 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Ο Giorgos216: #2.275 26-09-14 13:48 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προς τα παιδιά της ΑΣΟΕΕ (όσοι έχετε πάρει τους κωδικούς για e-grammateia που είναι της μορφής username: g.papαdopoulos-αν π.χ. σας λένε Γιώργο Παπαδόπουλο- password:12345678 ) : Μπορείτε να μπείτε στην κεντρική υπηρεσία πιστοποίησης και στην e-grammateia; Εμένα μου φαίνεται ότι έχει πέσει ο σέρβερ. Click για ανάπτυξη... Από πού πήρες τους κωδικούς; Υ.Γ: Το βρήκα, μέσω e-grammateia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:36 Ο nikoslarissa: #2.276 26-09-14 20:36 Κάνω τώρα την αίτηση για πάσο και το άλλο σαββατοκύριακο θα φύγω για Αθήνα να βάλω ότι θα το πάρω από τη Λάρισα ή από την Αθήνα;Δηλαδή θα έχει βγει μέχρι το άλλο σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:44 Ο Guest 545651: #2.277 29-09-14 15:44 στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:36 Ο stefanos...: #2.278 29-09-14 16:36 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Click για ανάπτυξη... θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:39 Ο Guest 545651: #2.279 29-09-14 16:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Click για ανάπτυξη... και εγω για την φωτογραφια φοβαμαι οκ,σ'ευχαριστω παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:33 Η Alireza έγραψε: #2.280 30-09-14 14:33 Όταν λέει μόνιμη κατοικία εννοεί αυτή που μένω εγώ τώρα ή οι γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άκυρο, σήμερα όλα ΟΚ, έκανα την αίτηση για ακαδημαϊκή ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgos216 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.248 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:48 Ο Giorgos216: #2.275 26-09-14 13:48 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προς τα παιδιά της ΑΣΟΕΕ (όσοι έχετε πάρει τους κωδικούς για e-grammateia που είναι της μορφής username: g.papαdopoulos-αν π.χ. σας λένε Γιώργο Παπαδόπουλο- password:12345678 ) : Μπορείτε να μπείτε στην κεντρική υπηρεσία πιστοποίησης και στην e-grammateia; Εμένα μου φαίνεται ότι έχει πέσει ο σέρβερ. Click για ανάπτυξη... Από πού πήρες τους κωδικούς; Υ.Γ: Το βρήκα, μέσω e-grammateia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2014 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:36 Ο nikoslarissa: #2.276 26-09-14 20:36 Κάνω τώρα την αίτηση για πάσο και το άλλο σαββατοκύριακο θα φύγω για Αθήνα να βάλω ότι θα το πάρω από τη Λάρισα ή από την Αθήνα;Δηλαδή θα έχει βγει μέχρι το άλλο σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:44 Ο Guest 545651: #2.277 29-09-14 15:44 στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:36 Ο stefanos...: #2.278 29-09-14 16:36 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Click για ανάπτυξη... θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:39 Ο Guest 545651: #2.279 29-09-14 16:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Click για ανάπτυξη... και εγω για την φωτογραφια φοβαμαι οκ,σ'ευχαριστω παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:33 Η Alireza έγραψε: #2.280 30-09-14 14:33 Όταν λέει μόνιμη κατοικία εννοεί αυτή που μένω εγώ τώρα ή οι γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προς τα παιδιά της ΑΣΟΕΕ (όσοι έχετε πάρει τους κωδικούς για e-grammateia που είναι της μορφής username: g.papαdopoulos-αν π.χ. σας λένε Γιώργο Παπαδόπουλο- password:12345678 ) : Μπορείτε να μπείτε στην κεντρική υπηρεσία πιστοποίησης και στην e-grammateia; Εμένα μου φαίνεται ότι έχει πέσει ο σέρβερ. Click για ανάπτυξη... Από πού πήρες τους κωδικούς; Υ.Γ: Το βρήκα, μέσω e-grammateia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:36 Ο nikoslarissa: #2.276 26-09-14 20:36 Κάνω τώρα την αίτηση για πάσο και το άλλο σαββατοκύριακο θα φύγω για Αθήνα να βάλω ότι θα το πάρω από τη Λάρισα ή από την Αθήνα;Δηλαδή θα έχει βγει μέχρι το άλλο σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:44 Ο Guest 545651: #2.277 29-09-14 15:44 στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:36 Ο stefanos...: #2.278 29-09-14 16:36 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Click για ανάπτυξη... θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:39 Ο Guest 545651: #2.279 29-09-14 16:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Click για ανάπτυξη... και εγω για την φωτογραφια φοβαμαι οκ,σ'ευχαριστω παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:33 Η Alireza έγραψε: #2.280 30-09-14 14:33 Όταν λέει μόνιμη κατοικία εννοεί αυτή που μένω εγώ τώρα ή οι γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάνω τώρα την αίτηση για πάσο και το άλλο σαββατοκύριακο θα φύγω για Αθήνα να βάλω ότι θα το πάρω από τη Λάρισα ή από την Αθήνα;Δηλαδή θα έχει βγει μέχρι το άλλο σαββατοκύριακο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:44 Ο Guest 545651: #2.277 29-09-14 15:44 στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:36 Ο stefanos...: #2.278 29-09-14 16:36 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Click για ανάπτυξη... θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:39 Ο Guest 545651: #2.279 29-09-14 16:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Click για ανάπτυξη... και εγω για την φωτογραφια φοβαμαι οκ,σ'ευχαριστω παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:33 Η Alireza έγραψε: #2.280 30-09-14 14:33 Όταν λέει μόνιμη κατοικία εννοεί αυτή που μένω εγώ τώρα ή οι γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:36 Ο stefanos...: #2.278 29-09-14 16:36 Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Click για ανάπτυξη... θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:39 Ο Guest 545651: #2.279 29-09-14 16:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Click για ανάπτυξη... και εγω για την φωτογραφια φοβαμαι οκ,σ'ευχαριστω παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:33 Η Alireza έγραψε: #2.280 30-09-14 14:33 Όταν λέει μόνιμη κατοικία εννοεί αυτή που μένω εγώ τώρα ή οι γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από powerful_girl: στην περιπτωση που για καποιο λογο δεν εγκριθει το φοιτητικο πασο(π.χ. λογω φωτογραφιας),πως θα ενημερωθω? Click για ανάπτυξη... θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:39 Ο Guest 545651: #2.279 29-09-14 16:39 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Click για ανάπτυξη... και εγω για την φωτογραφια φοβαμαι οκ,σ'ευχαριστω παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:33 Η Alireza έγραψε: #2.280 30-09-14 14:33 Όταν λέει μόνιμη κατοικία εννοεί αυτή που μένω εγώ τώρα ή οι γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: θα σου ερθει μειλ. εμενα μου εστειλαν σημερα οτι πρεπει να διορθωσω την φωτογραφια μου επειδη εχει χρωμα το φοντο! ενω το φοντο ειναι ουδετερο, ασπρο. τελος παντων, τι να κανουμε. Click για ανάπτυξη... και εγω για την φωτογραφια φοβαμαι οκ,σ'ευχαριστω παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:33 Η Alireza έγραψε: #2.280 30-09-14 14:33 Όταν λέει μόνιμη κατοικία εννοεί αυτή που μένω εγώ τώρα ή οι γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όταν λέει μόνιμη κατοικία εννοεί αυτή που μένω εγώ τώρα ή οι γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.