Stelina.Teta Νεοφερμένο μέλος Η Stelina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 20:35 Η Stelina.Teta: #181 24-06-10 20:35 Ρε παιδιά ξέρει κανεις αν ζητάνε στα πλοία να δείξεις το πάσο? θα πάω σε μια εβδομάδα σκιάθο k δεν το έχω για να το δείξω, αλλα έκλεισα φοιτητικό εισιτήριο... plz help! ελπίζω να μπορώ να πληρώσω τι διαφορα αν m το ζητήσουν k να μην m δώσουν κανένα πρόστιμο :// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 20:59 Ο geokam έγραψε: #182 24-06-10 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Stelina.Teta: Ρε παιδιά ξέρει κανεις αν ζητάνε στα πλοία να δείξεις το πάσο? θα πάω σε μια εβδομάδα σκιάθο k δεν το έχω για να το δείξω, αλλα έκλεισα φοιτητικό εισιτήριο... plz help! ελπίζω να μπορώ να πληρώσω τι διαφορα αν m το ζητήσουν k να μην m δώσουν κανένα πρόστιμο :// Click για ανάπτυξη... όταν ήμουν φοιτητής κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων μου ζητούσαν το πάσο. Τώρα, αν δεν το έχεις δεν νομίζω να σου δώσουν πρόστιμο αλλά θα σε υποχρεώσουν να πληρώσεις όλο το αντίτιμο. Δεν έχω διαβάσει κάπου ότι προβλέπεται πρόστιμο όταν πρόκειται για ακτοπλοϊκό εισιτήριο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις ανώνυμα με την εταιρία και να ρωτήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 21:00 Ο Pure_Seduction: #183 24-06-10 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Stelina.Teta: Ρε παιδιά ξέρει κανεις αν ζητάνε στα πλοία να δείξεις το πάσο? θα πάω σε μια εβδομάδα σκιάθο k δεν το έχω για να το δείξω, αλλα έκλεισα φοιτητικό εισιτήριο... plz help! ελπίζω να μπορώ να πληρώσω τι διαφορα αν m το ζητήσουν k να μην m δώσουν κανένα πρόστιμο :// Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εισαι καν φοιτητρια?ή εχεις δωσει το πασο σου για ανανεωση? Εναλλακτικα παντως,ζητησε καποια βεβαιωση απο τη σχολη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petran_r21 Δραστήριο μέλος Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 13:27 Ο petran_r21: #184 26-07-10 13:27 Στα λαπτοπ εχει εκπτωση με το φοιτητικο πασο?Ετσι ειχα ακουσει Δεν αναφερομαι στους δικαιουχους των 400 ευρω του προγραμματος Δες την ψηφιακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. puma1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο puma1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 21:35 Ο puma1991 έγραψε: #185 26-07-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από petran_r21: Στα λαπτοπ εχει εκπτωση με το φοιτητικο πασο?Ετσι ειχα ακουσει Δεν αναφερομαι στους δικαιουχους των 400 ευρω του προγραμματος Δες την ψηφιακα Click για ανάπτυξη... Αυτο μπορει να ισχυει σε συγκεκριμενο/συγκεκριμενα καταστημα ως καποιο ειδος προσφορας!!!!! Αν και προσωπικα δεν εχω ακουσει τπτ τωρα τελευταια!!!Αν εχεις καποιο τετοιο καταστημα υποψη σου ,καλο θα ηταν να το αναφερεις γιατι θα ενδιεφερε αρκετους πιστευω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petran_r21 Δραστήριο μέλος Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 22:59 Ο petran_r21: #186 26-07-10 22:59 Αρχική Δημοσίευση από puma1991: Αυτο μπορει να ισχυει σε συγκεκριμενο/συγκεκριμενα καταστημα ως καποιο ειδος προσφορας!!!!! Αν και προσωπικα δεν εχω ακουσει τπτ τωρα τελευταια!!!Αν εχεις καποιο τετοιο καταστημα υποψη σου ,καλο θα ηταν να το αναφερεις γιατι θα ενδιεφερε αρκετους πιστευω!!!!! Click για ανάπτυξη... Βασικα εχει παρει ενας φιλος μου λαπτοπ πριν μερικους μηνες και τον ρωτησαν αν ειναι φοιτητης.Και οτι εχουν προσφορες για φοιτητες αν καταλαβε καλα.Αν ισχυει δεν ξερω γι αυτο ρωταω μηπως γνωριζει κατι καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 23:33 Ο Boom έγραψε: #187 26-07-10 23:33 Αρχική Δημοσίευση από petran_r21: Βασικα εχει παρει ενας φιλος μου λαπτοπ πριν μερικους μηνες και τον ρωτησαν αν ειναι φοιτητης.Και οτι εχουν προσφορες για φοιτητες αν καταλαβε καλα.Αν ισχυει δεν ξερω γι αυτο ρωταω μηπως γνωριζει κατι καποιος Click για ανάπτυξη... Mε μια ματιά στο διαδίκτυο λένε για το φοιτητικό internet μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelina.Teta Νεοφερμένο μέλος Η Stelina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 01:34 Η Stelina.Teta: #188 27-07-10 01:34 τελικά όταν πήγα πλήρωσα μόνο τη διαφορά (που ήταν +8ευρώ) και όταν γύρισα πέρασα κανονικά, χωρίς το πάσο! thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MONTA Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MONTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 21:53 Ο MONTA έγραψε: #189 06-10-10 21:53 Τελικα τι γινεται με το ΠΑΣΟ???εχετε παρει εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 21:59 Ο akiroskirios: #190 06-10-10 21:59 Όχι, μόνο βιβλιάρια σπουδών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr Positive Δραστήριο μέλος Ο Mr Positive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:03 Ο Mr Positive: #191 06-10-10 22:03 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=52644 ΥΓ. Όλοι πατούν εκεί που τ' όνειρο τελειώνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:11 Ο Trolletarian: #192 06-10-10 22:11 πάσο δεν έχει πάρει κανένας ακόμα.Για αυτούς που είναι στο απθ μάλλον είναι καλύτερα τα πράγματα. https://www.newsfilter.gr/2010/10/03/archizi-i-dianomi-ton-paso-sto-a-p-th/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:15 Ο greek1 έγραψε: #193 06-10-10 22:15 Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dante38245 Νεοφερμένο μέλος Ο dante38245 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:19 Ο dante38245: #194 06-10-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από greek1: Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Click για ανάπτυξη... Aληθεια παιρνουμε αυριο?Δεν το ηξερα?Σας το ειπαν στη γραμματεια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:22 Ο akiroskirios: #195 06-10-10 22:22 ξέρει κανείς αν για κόψω μειωμένο εισιτήριο στο αστικό απαιτείται απαραίτητα πάσο (κι όχι βιβλιάριο σπουδών ή κάποιο άλλο έγγραφο που αποδεικνύει πως είμαι φοιτητής) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:33 Ο greek1 έγραψε: #196 06-10-10 22:33 Μας το είπαν στην υποδοχή πρωτοετών χθες άσε που είχαν πάει στη γραμματεία κατι φιλαράκια πιο πριν και είδαν τις εργαζόμενες να τα σφραγίζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:22 Ο Trolletarian: #197 06-10-10 23:22 θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:26 Ο akiroskirios: #198 06-10-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι "πότε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:31 Ο Anthony έγραψε: #199 06-10-10 23:31 μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:37 Ο akiroskirios: #200 06-10-10 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Click για ανάπτυξη... δλδ το βιβλιάριο σπουδών δε του φτάνει του καρ_ιόλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά ξέρει κανεις αν ζητάνε στα πλοία να δείξεις το πάσο? θα πάω σε μια εβδομάδα σκιάθο k δεν το έχω για να το δείξω, αλλα έκλεισα φοιτητικό εισιτήριο... plz help! ελπίζω να μπορώ να πληρώσω τι διαφορα αν m το ζητήσουν k να μην m δώσουν κανένα πρόστιμο :// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 20:59 Ο geokam έγραψε: #182 24-06-10 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Stelina.Teta: Ρε παιδιά ξέρει κανεις αν ζητάνε στα πλοία να δείξεις το πάσο? θα πάω σε μια εβδομάδα σκιάθο k δεν το έχω για να το δείξω, αλλα έκλεισα φοιτητικό εισιτήριο... plz help! ελπίζω να μπορώ να πληρώσω τι διαφορα αν m το ζητήσουν k να μην m δώσουν κανένα πρόστιμο :// Click για ανάπτυξη... όταν ήμουν φοιτητής κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων μου ζητούσαν το πάσο. Τώρα, αν δεν το έχεις δεν νομίζω να σου δώσουν πρόστιμο αλλά θα σε υποχρεώσουν να πληρώσεις όλο το αντίτιμο. Δεν έχω διαβάσει κάπου ότι προβλέπεται πρόστιμο όταν πρόκειται για ακτοπλοϊκό εισιτήριο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις ανώνυμα με την εταιρία και να ρωτήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 21:00 Ο Pure_Seduction: #183 24-06-10 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Stelina.Teta: Ρε παιδιά ξέρει κανεις αν ζητάνε στα πλοία να δείξεις το πάσο? θα πάω σε μια εβδομάδα σκιάθο k δεν το έχω για να το δείξω, αλλα έκλεισα φοιτητικό εισιτήριο... plz help! ελπίζω να μπορώ να πληρώσω τι διαφορα αν m το ζητήσουν k να μην m δώσουν κανένα πρόστιμο :// Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εισαι καν φοιτητρια?ή εχεις δωσει το πασο σου για ανανεωση? Εναλλακτικα παντως,ζητησε καποια βεβαιωση απο τη σχολη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petran_r21 Δραστήριο μέλος Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 13:27 Ο petran_r21: #184 26-07-10 13:27 Στα λαπτοπ εχει εκπτωση με το φοιτητικο πασο?Ετσι ειχα ακουσει Δεν αναφερομαι στους δικαιουχους των 400 ευρω του προγραμματος Δες την ψηφιακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. puma1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο puma1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 21:35 Ο puma1991 έγραψε: #185 26-07-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από petran_r21: Στα λαπτοπ εχει εκπτωση με το φοιτητικο πασο?Ετσι ειχα ακουσει Δεν αναφερομαι στους δικαιουχους των 400 ευρω του προγραμματος Δες την ψηφιακα Click για ανάπτυξη... Αυτο μπορει να ισχυει σε συγκεκριμενο/συγκεκριμενα καταστημα ως καποιο ειδος προσφορας!!!!! Αν και προσωπικα δεν εχω ακουσει τπτ τωρα τελευταια!!!Αν εχεις καποιο τετοιο καταστημα υποψη σου ,καλο θα ηταν να το αναφερεις γιατι θα ενδιεφερε αρκετους πιστευω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petran_r21 Δραστήριο μέλος Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 22:59 Ο petran_r21: #186 26-07-10 22:59 Αρχική Δημοσίευση από puma1991: Αυτο μπορει να ισχυει σε συγκεκριμενο/συγκεκριμενα καταστημα ως καποιο ειδος προσφορας!!!!! Αν και προσωπικα δεν εχω ακουσει τπτ τωρα τελευταια!!!Αν εχεις καποιο τετοιο καταστημα υποψη σου ,καλο θα ηταν να το αναφερεις γιατι θα ενδιεφερε αρκετους πιστευω!!!!! Click για ανάπτυξη... Βασικα εχει παρει ενας φιλος μου λαπτοπ πριν μερικους μηνες και τον ρωτησαν αν ειναι φοιτητης.Και οτι εχουν προσφορες για φοιτητες αν καταλαβε καλα.Αν ισχυει δεν ξερω γι αυτο ρωταω μηπως γνωριζει κατι καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 23:33 Ο Boom έγραψε: #187 26-07-10 23:33 Αρχική Δημοσίευση από petran_r21: Βασικα εχει παρει ενας φιλος μου λαπτοπ πριν μερικους μηνες και τον ρωτησαν αν ειναι φοιτητης.Και οτι εχουν προσφορες για φοιτητες αν καταλαβε καλα.Αν ισχυει δεν ξερω γι αυτο ρωταω μηπως γνωριζει κατι καποιος Click για ανάπτυξη... Mε μια ματιά στο διαδίκτυο λένε για το φοιτητικό internet μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelina.Teta Νεοφερμένο μέλος Η Stelina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 01:34 Η Stelina.Teta: #188 27-07-10 01:34 τελικά όταν πήγα πλήρωσα μόνο τη διαφορά (που ήταν +8ευρώ) και όταν γύρισα πέρασα κανονικά, χωρίς το πάσο! thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MONTA Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MONTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 21:53 Ο MONTA έγραψε: #189 06-10-10 21:53 Τελικα τι γινεται με το ΠΑΣΟ???εχετε παρει εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 21:59 Ο akiroskirios: #190 06-10-10 21:59 Όχι, μόνο βιβλιάρια σπουδών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr Positive Δραστήριο μέλος Ο Mr Positive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:03 Ο Mr Positive: #191 06-10-10 22:03 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=52644 ΥΓ. Όλοι πατούν εκεί που τ' όνειρο τελειώνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:11 Ο Trolletarian: #192 06-10-10 22:11 πάσο δεν έχει πάρει κανένας ακόμα.Για αυτούς που είναι στο απθ μάλλον είναι καλύτερα τα πράγματα. https://www.newsfilter.gr/2010/10/03/archizi-i-dianomi-ton-paso-sto-a-p-th/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:15 Ο greek1 έγραψε: #193 06-10-10 22:15 Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dante38245 Νεοφερμένο μέλος Ο dante38245 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:19 Ο dante38245: #194 06-10-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από greek1: Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Click για ανάπτυξη... Aληθεια παιρνουμε αυριο?Δεν το ηξερα?Σας το ειπαν στη γραμματεια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:22 Ο akiroskirios: #195 06-10-10 22:22 ξέρει κανείς αν για κόψω μειωμένο εισιτήριο στο αστικό απαιτείται απαραίτητα πάσο (κι όχι βιβλιάριο σπουδών ή κάποιο άλλο έγγραφο που αποδεικνύει πως είμαι φοιτητής) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:33 Ο greek1 έγραψε: #196 06-10-10 22:33 Μας το είπαν στην υποδοχή πρωτοετών χθες άσε που είχαν πάει στη γραμματεία κατι φιλαράκια πιο πριν και είδαν τις εργαζόμενες να τα σφραγίζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:22 Ο Trolletarian: #197 06-10-10 23:22 θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:26 Ο akiroskirios: #198 06-10-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι "πότε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:31 Ο Anthony έγραψε: #199 06-10-10 23:31 μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:37 Ο akiroskirios: #200 06-10-10 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Click για ανάπτυξη... δλδ το βιβλιάριο σπουδών δε του φτάνει του καρ_ιόλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Stelina.Teta: Ρε παιδιά ξέρει κανεις αν ζητάνε στα πλοία να δείξεις το πάσο? θα πάω σε μια εβδομάδα σκιάθο k δεν το έχω για να το δείξω, αλλα έκλεισα φοιτητικό εισιτήριο... plz help! ελπίζω να μπορώ να πληρώσω τι διαφορα αν m το ζητήσουν k να μην m δώσουν κανένα πρόστιμο :// Click για ανάπτυξη... όταν ήμουν φοιτητής κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων μου ζητούσαν το πάσο. Τώρα, αν δεν το έχεις δεν νομίζω να σου δώσουν πρόστιμο αλλά θα σε υποχρεώσουν να πληρώσεις όλο το αντίτιμο. Δεν έχω διαβάσει κάπου ότι προβλέπεται πρόστιμο όταν πρόκειται για ακτοπλοϊκό εισιτήριο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις ανώνυμα με την εταιρία και να ρωτήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2010 στις 21:00 Ο Pure_Seduction: #183 24-06-10 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Stelina.Teta: Ρε παιδιά ξέρει κανεις αν ζητάνε στα πλοία να δείξεις το πάσο? θα πάω σε μια εβδομάδα σκιάθο k δεν το έχω για να το δείξω, αλλα έκλεισα φοιτητικό εισιτήριο... plz help! ελπίζω να μπορώ να πληρώσω τι διαφορα αν m το ζητήσουν k να μην m δώσουν κανένα πρόστιμο :// Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εισαι καν φοιτητρια?ή εχεις δωσει το πασο σου για ανανεωση? Εναλλακτικα παντως,ζητησε καποια βεβαιωση απο τη σχολη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petran_r21 Δραστήριο μέλος Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 13:27 Ο petran_r21: #184 26-07-10 13:27 Στα λαπτοπ εχει εκπτωση με το φοιτητικο πασο?Ετσι ειχα ακουσει Δεν αναφερομαι στους δικαιουχους των 400 ευρω του προγραμματος Δες την ψηφιακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. puma1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο puma1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 21:35 Ο puma1991 έγραψε: #185 26-07-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από petran_r21: Στα λαπτοπ εχει εκπτωση με το φοιτητικο πασο?Ετσι ειχα ακουσει Δεν αναφερομαι στους δικαιουχους των 400 ευρω του προγραμματος Δες την ψηφιακα Click για ανάπτυξη... Αυτο μπορει να ισχυει σε συγκεκριμενο/συγκεκριμενα καταστημα ως καποιο ειδος προσφορας!!!!! Αν και προσωπικα δεν εχω ακουσει τπτ τωρα τελευταια!!!Αν εχεις καποιο τετοιο καταστημα υποψη σου ,καλο θα ηταν να το αναφερεις γιατι θα ενδιεφερε αρκετους πιστευω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petran_r21 Δραστήριο μέλος Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 22:59 Ο petran_r21: #186 26-07-10 22:59 Αρχική Δημοσίευση από puma1991: Αυτο μπορει να ισχυει σε συγκεκριμενο/συγκεκριμενα καταστημα ως καποιο ειδος προσφορας!!!!! Αν και προσωπικα δεν εχω ακουσει τπτ τωρα τελευταια!!!Αν εχεις καποιο τετοιο καταστημα υποψη σου ,καλο θα ηταν να το αναφερεις γιατι θα ενδιεφερε αρκετους πιστευω!!!!! Click για ανάπτυξη... Βασικα εχει παρει ενας φιλος μου λαπτοπ πριν μερικους μηνες και τον ρωτησαν αν ειναι φοιτητης.Και οτι εχουν προσφορες για φοιτητες αν καταλαβε καλα.Αν ισχυει δεν ξερω γι αυτο ρωταω μηπως γνωριζει κατι καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 23:33 Ο Boom έγραψε: #187 26-07-10 23:33 Αρχική Δημοσίευση από petran_r21: Βασικα εχει παρει ενας φιλος μου λαπτοπ πριν μερικους μηνες και τον ρωτησαν αν ειναι φοιτητης.Και οτι εχουν προσφορες για φοιτητες αν καταλαβε καλα.Αν ισχυει δεν ξερω γι αυτο ρωταω μηπως γνωριζει κατι καποιος Click για ανάπτυξη... Mε μια ματιά στο διαδίκτυο λένε για το φοιτητικό internet μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelina.Teta Νεοφερμένο μέλος Η Stelina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 01:34 Η Stelina.Teta: #188 27-07-10 01:34 τελικά όταν πήγα πλήρωσα μόνο τη διαφορά (που ήταν +8ευρώ) και όταν γύρισα πέρασα κανονικά, χωρίς το πάσο! thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MONTA Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MONTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 21:53 Ο MONTA έγραψε: #189 06-10-10 21:53 Τελικα τι γινεται με το ΠΑΣΟ???εχετε παρει εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 21:59 Ο akiroskirios: #190 06-10-10 21:59 Όχι, μόνο βιβλιάρια σπουδών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr Positive Δραστήριο μέλος Ο Mr Positive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:03 Ο Mr Positive: #191 06-10-10 22:03 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=52644 ΥΓ. Όλοι πατούν εκεί που τ' όνειρο τελειώνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:11 Ο Trolletarian: #192 06-10-10 22:11 πάσο δεν έχει πάρει κανένας ακόμα.Για αυτούς που είναι στο απθ μάλλον είναι καλύτερα τα πράγματα. https://www.newsfilter.gr/2010/10/03/archizi-i-dianomi-ton-paso-sto-a-p-th/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:15 Ο greek1 έγραψε: #193 06-10-10 22:15 Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dante38245 Νεοφερμένο μέλος Ο dante38245 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:19 Ο dante38245: #194 06-10-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από greek1: Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Click για ανάπτυξη... Aληθεια παιρνουμε αυριο?Δεν το ηξερα?Σας το ειπαν στη γραμματεια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:22 Ο akiroskirios: #195 06-10-10 22:22 ξέρει κανείς αν για κόψω μειωμένο εισιτήριο στο αστικό απαιτείται απαραίτητα πάσο (κι όχι βιβλιάριο σπουδών ή κάποιο άλλο έγγραφο που αποδεικνύει πως είμαι φοιτητής) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:33 Ο greek1 έγραψε: #196 06-10-10 22:33 Μας το είπαν στην υποδοχή πρωτοετών χθες άσε που είχαν πάει στη γραμματεία κατι φιλαράκια πιο πριν και είδαν τις εργαζόμενες να τα σφραγίζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:22 Ο Trolletarian: #197 06-10-10 23:22 θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:26 Ο akiroskirios: #198 06-10-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι "πότε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:31 Ο Anthony έγραψε: #199 06-10-10 23:31 μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:37 Ο akiroskirios: #200 06-10-10 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Click για ανάπτυξη... δλδ το βιβλιάριο σπουδών δε του φτάνει του καρ_ιόλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Stelina.Teta: Ρε παιδιά ξέρει κανεις αν ζητάνε στα πλοία να δείξεις το πάσο? θα πάω σε μια εβδομάδα σκιάθο k δεν το έχω για να το δείξω, αλλα έκλεισα φοιτητικό εισιτήριο... plz help! ελπίζω να μπορώ να πληρώσω τι διαφορα αν m το ζητήσουν k να μην m δώσουν κανένα πρόστιμο :// Click για ανάπτυξη... Δηλαδη δεν εισαι καν φοιτητρια?ή εχεις δωσει το πασο σου για ανανεωση? Εναλλακτικα παντως,ζητησε καποια βεβαιωση απο τη σχολη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
petran_r21 Δραστήριο μέλος Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 13:27 Ο petran_r21: #184 26-07-10 13:27 Στα λαπτοπ εχει εκπτωση με το φοιτητικο πασο?Ετσι ειχα ακουσει Δεν αναφερομαι στους δικαιουχους των 400 ευρω του προγραμματος Δες την ψηφιακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. puma1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο puma1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 21:35 Ο puma1991 έγραψε: #185 26-07-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από petran_r21: Στα λαπτοπ εχει εκπτωση με το φοιτητικο πασο?Ετσι ειχα ακουσει Δεν αναφερομαι στους δικαιουχους των 400 ευρω του προγραμματος Δες την ψηφιακα Click για ανάπτυξη... Αυτο μπορει να ισχυει σε συγκεκριμενο/συγκεκριμενα καταστημα ως καποιο ειδος προσφορας!!!!! Αν και προσωπικα δεν εχω ακουσει τπτ τωρα τελευταια!!!Αν εχεις καποιο τετοιο καταστημα υποψη σου ,καλο θα ηταν να το αναφερεις γιατι θα ενδιεφερε αρκετους πιστευω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petran_r21 Δραστήριο μέλος Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 22:59 Ο petran_r21: #186 26-07-10 22:59 Αρχική Δημοσίευση από puma1991: Αυτο μπορει να ισχυει σε συγκεκριμενο/συγκεκριμενα καταστημα ως καποιο ειδος προσφορας!!!!! Αν και προσωπικα δεν εχω ακουσει τπτ τωρα τελευταια!!!Αν εχεις καποιο τετοιο καταστημα υποψη σου ,καλο θα ηταν να το αναφερεις γιατι θα ενδιεφερε αρκετους πιστευω!!!!! Click για ανάπτυξη... Βασικα εχει παρει ενας φιλος μου λαπτοπ πριν μερικους μηνες και τον ρωτησαν αν ειναι φοιτητης.Και οτι εχουν προσφορες για φοιτητες αν καταλαβε καλα.Αν ισχυει δεν ξερω γι αυτο ρωταω μηπως γνωριζει κατι καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 23:33 Ο Boom έγραψε: #187 26-07-10 23:33 Αρχική Δημοσίευση από petran_r21: Βασικα εχει παρει ενας φιλος μου λαπτοπ πριν μερικους μηνες και τον ρωτησαν αν ειναι φοιτητης.Και οτι εχουν προσφορες για φοιτητες αν καταλαβε καλα.Αν ισχυει δεν ξερω γι αυτο ρωταω μηπως γνωριζει κατι καποιος Click για ανάπτυξη... Mε μια ματιά στο διαδίκτυο λένε για το φοιτητικό internet μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelina.Teta Νεοφερμένο μέλος Η Stelina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 01:34 Η Stelina.Teta: #188 27-07-10 01:34 τελικά όταν πήγα πλήρωσα μόνο τη διαφορά (που ήταν +8ευρώ) και όταν γύρισα πέρασα κανονικά, χωρίς το πάσο! thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MONTA Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MONTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 21:53 Ο MONTA έγραψε: #189 06-10-10 21:53 Τελικα τι γινεται με το ΠΑΣΟ???εχετε παρει εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 21:59 Ο akiroskirios: #190 06-10-10 21:59 Όχι, μόνο βιβλιάρια σπουδών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr Positive Δραστήριο μέλος Ο Mr Positive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:03 Ο Mr Positive: #191 06-10-10 22:03 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=52644 ΥΓ. Όλοι πατούν εκεί που τ' όνειρο τελειώνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:11 Ο Trolletarian: #192 06-10-10 22:11 πάσο δεν έχει πάρει κανένας ακόμα.Για αυτούς που είναι στο απθ μάλλον είναι καλύτερα τα πράγματα. https://www.newsfilter.gr/2010/10/03/archizi-i-dianomi-ton-paso-sto-a-p-th/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:15 Ο greek1 έγραψε: #193 06-10-10 22:15 Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dante38245 Νεοφερμένο μέλος Ο dante38245 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:19 Ο dante38245: #194 06-10-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από greek1: Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Click για ανάπτυξη... Aληθεια παιρνουμε αυριο?Δεν το ηξερα?Σας το ειπαν στη γραμματεια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:22 Ο akiroskirios: #195 06-10-10 22:22 ξέρει κανείς αν για κόψω μειωμένο εισιτήριο στο αστικό απαιτείται απαραίτητα πάσο (κι όχι βιβλιάριο σπουδών ή κάποιο άλλο έγγραφο που αποδεικνύει πως είμαι φοιτητής) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:33 Ο greek1 έγραψε: #196 06-10-10 22:33 Μας το είπαν στην υποδοχή πρωτοετών χθες άσε που είχαν πάει στη γραμματεία κατι φιλαράκια πιο πριν και είδαν τις εργαζόμενες να τα σφραγίζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:22 Ο Trolletarian: #197 06-10-10 23:22 θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:26 Ο akiroskirios: #198 06-10-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι "πότε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:31 Ο Anthony έγραψε: #199 06-10-10 23:31 μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:37 Ο akiroskirios: #200 06-10-10 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Click για ανάπτυξη... δλδ το βιβλιάριο σπουδών δε του φτάνει του καρ_ιόλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στα λαπτοπ εχει εκπτωση με το φοιτητικο πασο?Ετσι ειχα ακουσει Δεν αναφερομαι στους δικαιουχους των 400 ευρω του προγραμματος Δες την ψηφιακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
puma1991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο puma1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 21:35 Ο puma1991 έγραψε: #185 26-07-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από petran_r21: Στα λαπτοπ εχει εκπτωση με το φοιτητικο πασο?Ετσι ειχα ακουσει Δεν αναφερομαι στους δικαιουχους των 400 ευρω του προγραμματος Δες την ψηφιακα Click για ανάπτυξη... Αυτο μπορει να ισχυει σε συγκεκριμενο/συγκεκριμενα καταστημα ως καποιο ειδος προσφορας!!!!! Αν και προσωπικα δεν εχω ακουσει τπτ τωρα τελευταια!!!Αν εχεις καποιο τετοιο καταστημα υποψη σου ,καλο θα ηταν να το αναφερεις γιατι θα ενδιεφερε αρκετους πιστευω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petran_r21 Δραστήριο μέλος Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 22:59 Ο petran_r21: #186 26-07-10 22:59 Αρχική Δημοσίευση από puma1991: Αυτο μπορει να ισχυει σε συγκεκριμενο/συγκεκριμενα καταστημα ως καποιο ειδος προσφορας!!!!! Αν και προσωπικα δεν εχω ακουσει τπτ τωρα τελευταια!!!Αν εχεις καποιο τετοιο καταστημα υποψη σου ,καλο θα ηταν να το αναφερεις γιατι θα ενδιεφερε αρκετους πιστευω!!!!! Click για ανάπτυξη... Βασικα εχει παρει ενας φιλος μου λαπτοπ πριν μερικους μηνες και τον ρωτησαν αν ειναι φοιτητης.Και οτι εχουν προσφορες για φοιτητες αν καταλαβε καλα.Αν ισχυει δεν ξερω γι αυτο ρωταω μηπως γνωριζει κατι καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 23:33 Ο Boom έγραψε: #187 26-07-10 23:33 Αρχική Δημοσίευση από petran_r21: Βασικα εχει παρει ενας φιλος μου λαπτοπ πριν μερικους μηνες και τον ρωτησαν αν ειναι φοιτητης.Και οτι εχουν προσφορες για φοιτητες αν καταλαβε καλα.Αν ισχυει δεν ξερω γι αυτο ρωταω μηπως γνωριζει κατι καποιος Click για ανάπτυξη... Mε μια ματιά στο διαδίκτυο λένε για το φοιτητικό internet μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelina.Teta Νεοφερμένο μέλος Η Stelina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 01:34 Η Stelina.Teta: #188 27-07-10 01:34 τελικά όταν πήγα πλήρωσα μόνο τη διαφορά (που ήταν +8ευρώ) και όταν γύρισα πέρασα κανονικά, χωρίς το πάσο! thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MONTA Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MONTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 21:53 Ο MONTA έγραψε: #189 06-10-10 21:53 Τελικα τι γινεται με το ΠΑΣΟ???εχετε παρει εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 21:59 Ο akiroskirios: #190 06-10-10 21:59 Όχι, μόνο βιβλιάρια σπουδών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr Positive Δραστήριο μέλος Ο Mr Positive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:03 Ο Mr Positive: #191 06-10-10 22:03 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=52644 ΥΓ. Όλοι πατούν εκεί που τ' όνειρο τελειώνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:11 Ο Trolletarian: #192 06-10-10 22:11 πάσο δεν έχει πάρει κανένας ακόμα.Για αυτούς που είναι στο απθ μάλλον είναι καλύτερα τα πράγματα. https://www.newsfilter.gr/2010/10/03/archizi-i-dianomi-ton-paso-sto-a-p-th/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:15 Ο greek1 έγραψε: #193 06-10-10 22:15 Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dante38245 Νεοφερμένο μέλος Ο dante38245 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:19 Ο dante38245: #194 06-10-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από greek1: Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Click για ανάπτυξη... Aληθεια παιρνουμε αυριο?Δεν το ηξερα?Σας το ειπαν στη γραμματεια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:22 Ο akiroskirios: #195 06-10-10 22:22 ξέρει κανείς αν για κόψω μειωμένο εισιτήριο στο αστικό απαιτείται απαραίτητα πάσο (κι όχι βιβλιάριο σπουδών ή κάποιο άλλο έγγραφο που αποδεικνύει πως είμαι φοιτητής) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:33 Ο greek1 έγραψε: #196 06-10-10 22:33 Μας το είπαν στην υποδοχή πρωτοετών χθες άσε που είχαν πάει στη γραμματεία κατι φιλαράκια πιο πριν και είδαν τις εργαζόμενες να τα σφραγίζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:22 Ο Trolletarian: #197 06-10-10 23:22 θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:26 Ο akiroskirios: #198 06-10-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι "πότε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:31 Ο Anthony έγραψε: #199 06-10-10 23:31 μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:37 Ο akiroskirios: #200 06-10-10 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Click για ανάπτυξη... δλδ το βιβλιάριο σπουδών δε του φτάνει του καρ_ιόλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από petran_r21: Στα λαπτοπ εχει εκπτωση με το φοιτητικο πασο?Ετσι ειχα ακουσει Δεν αναφερομαι στους δικαιουχους των 400 ευρω του προγραμματος Δες την ψηφιακα Click για ανάπτυξη... Αυτο μπορει να ισχυει σε συγκεκριμενο/συγκεκριμενα καταστημα ως καποιο ειδος προσφορας!!!!! Αν και προσωπικα δεν εχω ακουσει τπτ τωρα τελευταια!!!Αν εχεις καποιο τετοιο καταστημα υποψη σου ,καλο θα ηταν να το αναφερεις γιατι θα ενδιεφερε αρκετους πιστευω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
petran_r21 Δραστήριο μέλος Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 22:59 Ο petran_r21: #186 26-07-10 22:59 Αρχική Δημοσίευση από puma1991: Αυτο μπορει να ισχυει σε συγκεκριμενο/συγκεκριμενα καταστημα ως καποιο ειδος προσφορας!!!!! Αν και προσωπικα δεν εχω ακουσει τπτ τωρα τελευταια!!!Αν εχεις καποιο τετοιο καταστημα υποψη σου ,καλο θα ηταν να το αναφερεις γιατι θα ενδιεφερε αρκετους πιστευω!!!!! Click για ανάπτυξη... Βασικα εχει παρει ενας φιλος μου λαπτοπ πριν μερικους μηνες και τον ρωτησαν αν ειναι φοιτητης.Και οτι εχουν προσφορες για φοιτητες αν καταλαβε καλα.Αν ισχυει δεν ξερω γι αυτο ρωταω μηπως γνωριζει κατι καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 23:33 Ο Boom έγραψε: #187 26-07-10 23:33 Αρχική Δημοσίευση από petran_r21: Βασικα εχει παρει ενας φιλος μου λαπτοπ πριν μερικους μηνες και τον ρωτησαν αν ειναι φοιτητης.Και οτι εχουν προσφορες για φοιτητες αν καταλαβε καλα.Αν ισχυει δεν ξερω γι αυτο ρωταω μηπως γνωριζει κατι καποιος Click για ανάπτυξη... Mε μια ματιά στο διαδίκτυο λένε για το φοιτητικό internet μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelina.Teta Νεοφερμένο μέλος Η Stelina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 01:34 Η Stelina.Teta: #188 27-07-10 01:34 τελικά όταν πήγα πλήρωσα μόνο τη διαφορά (που ήταν +8ευρώ) και όταν γύρισα πέρασα κανονικά, χωρίς το πάσο! thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MONTA Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MONTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 21:53 Ο MONTA έγραψε: #189 06-10-10 21:53 Τελικα τι γινεται με το ΠΑΣΟ???εχετε παρει εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 21:59 Ο akiroskirios: #190 06-10-10 21:59 Όχι, μόνο βιβλιάρια σπουδών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr Positive Δραστήριο μέλος Ο Mr Positive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:03 Ο Mr Positive: #191 06-10-10 22:03 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=52644 ΥΓ. Όλοι πατούν εκεί που τ' όνειρο τελειώνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:11 Ο Trolletarian: #192 06-10-10 22:11 πάσο δεν έχει πάρει κανένας ακόμα.Για αυτούς που είναι στο απθ μάλλον είναι καλύτερα τα πράγματα. https://www.newsfilter.gr/2010/10/03/archizi-i-dianomi-ton-paso-sto-a-p-th/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:15 Ο greek1 έγραψε: #193 06-10-10 22:15 Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dante38245 Νεοφερμένο μέλος Ο dante38245 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:19 Ο dante38245: #194 06-10-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από greek1: Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Click για ανάπτυξη... Aληθεια παιρνουμε αυριο?Δεν το ηξερα?Σας το ειπαν στη γραμματεια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:22 Ο akiroskirios: #195 06-10-10 22:22 ξέρει κανείς αν για κόψω μειωμένο εισιτήριο στο αστικό απαιτείται απαραίτητα πάσο (κι όχι βιβλιάριο σπουδών ή κάποιο άλλο έγγραφο που αποδεικνύει πως είμαι φοιτητής) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:33 Ο greek1 έγραψε: #196 06-10-10 22:33 Μας το είπαν στην υποδοχή πρωτοετών χθες άσε που είχαν πάει στη γραμματεία κατι φιλαράκια πιο πριν και είδαν τις εργαζόμενες να τα σφραγίζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:22 Ο Trolletarian: #197 06-10-10 23:22 θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:26 Ο akiroskirios: #198 06-10-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι "πότε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:31 Ο Anthony έγραψε: #199 06-10-10 23:31 μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:37 Ο akiroskirios: #200 06-10-10 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Click για ανάπτυξη... δλδ το βιβλιάριο σπουδών δε του φτάνει του καρ_ιόλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από puma1991: Αυτο μπορει να ισχυει σε συγκεκριμενο/συγκεκριμενα καταστημα ως καποιο ειδος προσφορας!!!!! Αν και προσωπικα δεν εχω ακουσει τπτ τωρα τελευταια!!!Αν εχεις καποιο τετοιο καταστημα υποψη σου ,καλο θα ηταν να το αναφερεις γιατι θα ενδιεφερε αρκετους πιστευω!!!!! Click για ανάπτυξη... Βασικα εχει παρει ενας φιλος μου λαπτοπ πριν μερικους μηνες και τον ρωτησαν αν ειναι φοιτητης.Και οτι εχουν προσφορες για φοιτητες αν καταλαβε καλα.Αν ισχυει δεν ξερω γι αυτο ρωταω μηπως γνωριζει κατι καποιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 23:33 Ο Boom έγραψε: #187 26-07-10 23:33 Αρχική Δημοσίευση από petran_r21: Βασικα εχει παρει ενας φιλος μου λαπτοπ πριν μερικους μηνες και τον ρωτησαν αν ειναι φοιτητης.Και οτι εχουν προσφορες για φοιτητες αν καταλαβε καλα.Αν ισχυει δεν ξερω γι αυτο ρωταω μηπως γνωριζει κατι καποιος Click για ανάπτυξη... Mε μια ματιά στο διαδίκτυο λένε για το φοιτητικό internet μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelina.Teta Νεοφερμένο μέλος Η Stelina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 01:34 Η Stelina.Teta: #188 27-07-10 01:34 τελικά όταν πήγα πλήρωσα μόνο τη διαφορά (που ήταν +8ευρώ) και όταν γύρισα πέρασα κανονικά, χωρίς το πάσο! thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MONTA Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MONTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 21:53 Ο MONTA έγραψε: #189 06-10-10 21:53 Τελικα τι γινεται με το ΠΑΣΟ???εχετε παρει εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 21:59 Ο akiroskirios: #190 06-10-10 21:59 Όχι, μόνο βιβλιάρια σπουδών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr Positive Δραστήριο μέλος Ο Mr Positive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:03 Ο Mr Positive: #191 06-10-10 22:03 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=52644 ΥΓ. Όλοι πατούν εκεί που τ' όνειρο τελειώνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:11 Ο Trolletarian: #192 06-10-10 22:11 πάσο δεν έχει πάρει κανένας ακόμα.Για αυτούς που είναι στο απθ μάλλον είναι καλύτερα τα πράγματα. https://www.newsfilter.gr/2010/10/03/archizi-i-dianomi-ton-paso-sto-a-p-th/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:15 Ο greek1 έγραψε: #193 06-10-10 22:15 Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dante38245 Νεοφερμένο μέλος Ο dante38245 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:19 Ο dante38245: #194 06-10-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από greek1: Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Click για ανάπτυξη... Aληθεια παιρνουμε αυριο?Δεν το ηξερα?Σας το ειπαν στη γραμματεια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:22 Ο akiroskirios: #195 06-10-10 22:22 ξέρει κανείς αν για κόψω μειωμένο εισιτήριο στο αστικό απαιτείται απαραίτητα πάσο (κι όχι βιβλιάριο σπουδών ή κάποιο άλλο έγγραφο που αποδεικνύει πως είμαι φοιτητής) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:33 Ο greek1 έγραψε: #196 06-10-10 22:33 Μας το είπαν στην υποδοχή πρωτοετών χθες άσε που είχαν πάει στη γραμματεία κατι φιλαράκια πιο πριν και είδαν τις εργαζόμενες να τα σφραγίζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:22 Ο Trolletarian: #197 06-10-10 23:22 θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:26 Ο akiroskirios: #198 06-10-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι "πότε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:31 Ο Anthony έγραψε: #199 06-10-10 23:31 μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:37 Ο akiroskirios: #200 06-10-10 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Click για ανάπτυξη... δλδ το βιβλιάριο σπουδών δε του φτάνει του καρ_ιόλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από petran_r21: Βασικα εχει παρει ενας φιλος μου λαπτοπ πριν μερικους μηνες και τον ρωτησαν αν ειναι φοιτητης.Και οτι εχουν προσφορες για φοιτητες αν καταλαβε καλα.Αν ισχυει δεν ξερω γι αυτο ρωταω μηπως γνωριζει κατι καποιος Click για ανάπτυξη... Mε μια ματιά στο διαδίκτυο λένε για το φοιτητικό internet μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stelina.Teta Νεοφερμένο μέλος Η Stelina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 01:34 Η Stelina.Teta: #188 27-07-10 01:34 τελικά όταν πήγα πλήρωσα μόνο τη διαφορά (που ήταν +8ευρώ) και όταν γύρισα πέρασα κανονικά, χωρίς το πάσο! thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MONTA Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MONTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 21:53 Ο MONTA έγραψε: #189 06-10-10 21:53 Τελικα τι γινεται με το ΠΑΣΟ???εχετε παρει εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 21:59 Ο akiroskirios: #190 06-10-10 21:59 Όχι, μόνο βιβλιάρια σπουδών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr Positive Δραστήριο μέλος Ο Mr Positive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:03 Ο Mr Positive: #191 06-10-10 22:03 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=52644 ΥΓ. Όλοι πατούν εκεί που τ' όνειρο τελειώνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:11 Ο Trolletarian: #192 06-10-10 22:11 πάσο δεν έχει πάρει κανένας ακόμα.Για αυτούς που είναι στο απθ μάλλον είναι καλύτερα τα πράγματα. https://www.newsfilter.gr/2010/10/03/archizi-i-dianomi-ton-paso-sto-a-p-th/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:15 Ο greek1 έγραψε: #193 06-10-10 22:15 Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dante38245 Νεοφερμένο μέλος Ο dante38245 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:19 Ο dante38245: #194 06-10-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από greek1: Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Click για ανάπτυξη... Aληθεια παιρνουμε αυριο?Δεν το ηξερα?Σας το ειπαν στη γραμματεια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:22 Ο akiroskirios: #195 06-10-10 22:22 ξέρει κανείς αν για κόψω μειωμένο εισιτήριο στο αστικό απαιτείται απαραίτητα πάσο (κι όχι βιβλιάριο σπουδών ή κάποιο άλλο έγγραφο που αποδεικνύει πως είμαι φοιτητής) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:33 Ο greek1 έγραψε: #196 06-10-10 22:33 Μας το είπαν στην υποδοχή πρωτοετών χθες άσε που είχαν πάει στη γραμματεία κατι φιλαράκια πιο πριν και είδαν τις εργαζόμενες να τα σφραγίζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:22 Ο Trolletarian: #197 06-10-10 23:22 θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:26 Ο akiroskirios: #198 06-10-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι "πότε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:31 Ο Anthony έγραψε: #199 06-10-10 23:31 μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:37 Ο akiroskirios: #200 06-10-10 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Click για ανάπτυξη... δλδ το βιβλιάριο σπουδών δε του φτάνει του καρ_ιόλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελικά όταν πήγα πλήρωσα μόνο τη διαφορά (που ήταν +8ευρώ) και όταν γύρισα πέρασα κανονικά, χωρίς το πάσο! thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MONTA Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MONTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 21:53 Ο MONTA έγραψε: #189 06-10-10 21:53 Τελικα τι γινεται με το ΠΑΣΟ???εχετε παρει εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 21:59 Ο akiroskirios: #190 06-10-10 21:59 Όχι, μόνο βιβλιάρια σπουδών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr Positive Δραστήριο μέλος Ο Mr Positive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:03 Ο Mr Positive: #191 06-10-10 22:03 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=52644 ΥΓ. Όλοι πατούν εκεί που τ' όνειρο τελειώνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:11 Ο Trolletarian: #192 06-10-10 22:11 πάσο δεν έχει πάρει κανένας ακόμα.Για αυτούς που είναι στο απθ μάλλον είναι καλύτερα τα πράγματα. https://www.newsfilter.gr/2010/10/03/archizi-i-dianomi-ton-paso-sto-a-p-th/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:15 Ο greek1 έγραψε: #193 06-10-10 22:15 Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dante38245 Νεοφερμένο μέλος Ο dante38245 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:19 Ο dante38245: #194 06-10-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από greek1: Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Click για ανάπτυξη... Aληθεια παιρνουμε αυριο?Δεν το ηξερα?Σας το ειπαν στη γραμματεια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:22 Ο akiroskirios: #195 06-10-10 22:22 ξέρει κανείς αν για κόψω μειωμένο εισιτήριο στο αστικό απαιτείται απαραίτητα πάσο (κι όχι βιβλιάριο σπουδών ή κάποιο άλλο έγγραφο που αποδεικνύει πως είμαι φοιτητής) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:33 Ο greek1 έγραψε: #196 06-10-10 22:33 Μας το είπαν στην υποδοχή πρωτοετών χθες άσε που είχαν πάει στη γραμματεία κατι φιλαράκια πιο πριν και είδαν τις εργαζόμενες να τα σφραγίζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:22 Ο Trolletarian: #197 06-10-10 23:22 θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:26 Ο akiroskirios: #198 06-10-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι "πότε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:31 Ο Anthony έγραψε: #199 06-10-10 23:31 μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:37 Ο akiroskirios: #200 06-10-10 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Click για ανάπτυξη... δλδ το βιβλιάριο σπουδών δε του φτάνει του καρ_ιόλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικα τι γινεται με το ΠΑΣΟ???εχετε παρει εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 21:59 Ο akiroskirios: #190 06-10-10 21:59 Όχι, μόνο βιβλιάρια σπουδών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr Positive Δραστήριο μέλος Ο Mr Positive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:03 Ο Mr Positive: #191 06-10-10 22:03 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=52644 ΥΓ. Όλοι πατούν εκεί που τ' όνειρο τελειώνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:11 Ο Trolletarian: #192 06-10-10 22:11 πάσο δεν έχει πάρει κανένας ακόμα.Για αυτούς που είναι στο απθ μάλλον είναι καλύτερα τα πράγματα. https://www.newsfilter.gr/2010/10/03/archizi-i-dianomi-ton-paso-sto-a-p-th/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:15 Ο greek1 έγραψε: #193 06-10-10 22:15 Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dante38245 Νεοφερμένο μέλος Ο dante38245 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:19 Ο dante38245: #194 06-10-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από greek1: Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Click για ανάπτυξη... Aληθεια παιρνουμε αυριο?Δεν το ηξερα?Σας το ειπαν στη γραμματεια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:22 Ο akiroskirios: #195 06-10-10 22:22 ξέρει κανείς αν για κόψω μειωμένο εισιτήριο στο αστικό απαιτείται απαραίτητα πάσο (κι όχι βιβλιάριο σπουδών ή κάποιο άλλο έγγραφο που αποδεικνύει πως είμαι φοιτητής) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:33 Ο greek1 έγραψε: #196 06-10-10 22:33 Μας το είπαν στην υποδοχή πρωτοετών χθες άσε που είχαν πάει στη γραμματεία κατι φιλαράκια πιο πριν και είδαν τις εργαζόμενες να τα σφραγίζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:22 Ο Trolletarian: #197 06-10-10 23:22 θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:26 Ο akiroskirios: #198 06-10-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι "πότε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:31 Ο Anthony έγραψε: #199 06-10-10 23:31 μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:37 Ο akiroskirios: #200 06-10-10 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Click για ανάπτυξη... δλδ το βιβλιάριο σπουδών δε του φτάνει του καρ_ιόλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι, μόνο βιβλιάρια σπουδών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr Positive Δραστήριο μέλος Ο Mr Positive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:03 Ο Mr Positive: #191 06-10-10 22:03 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=52644 ΥΓ. Όλοι πατούν εκεί που τ' όνειρο τελειώνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:11 Ο Trolletarian: #192 06-10-10 22:11 πάσο δεν έχει πάρει κανένας ακόμα.Για αυτούς που είναι στο απθ μάλλον είναι καλύτερα τα πράγματα. https://www.newsfilter.gr/2010/10/03/archizi-i-dianomi-ton-paso-sto-a-p-th/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:15 Ο greek1 έγραψε: #193 06-10-10 22:15 Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dante38245 Νεοφερμένο μέλος Ο dante38245 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:19 Ο dante38245: #194 06-10-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από greek1: Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Click για ανάπτυξη... Aληθεια παιρνουμε αυριο?Δεν το ηξερα?Σας το ειπαν στη γραμματεια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:22 Ο akiroskirios: #195 06-10-10 22:22 ξέρει κανείς αν για κόψω μειωμένο εισιτήριο στο αστικό απαιτείται απαραίτητα πάσο (κι όχι βιβλιάριο σπουδών ή κάποιο άλλο έγγραφο που αποδεικνύει πως είμαι φοιτητής) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:33 Ο greek1 έγραψε: #196 06-10-10 22:33 Μας το είπαν στην υποδοχή πρωτοετών χθες άσε που είχαν πάει στη γραμματεία κατι φιλαράκια πιο πριν και είδαν τις εργαζόμενες να τα σφραγίζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:22 Ο Trolletarian: #197 06-10-10 23:22 θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:26 Ο akiroskirios: #198 06-10-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι "πότε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:31 Ο Anthony έγραψε: #199 06-10-10 23:31 μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:37 Ο akiroskirios: #200 06-10-10 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Click για ανάπτυξη... δλδ το βιβλιάριο σπουδών δε του φτάνει του καρ_ιόλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=52644 ΥΓ. Όλοι πατούν εκεί που τ' όνειρο τελειώνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:11 Ο Trolletarian: #192 06-10-10 22:11 πάσο δεν έχει πάρει κανένας ακόμα.Για αυτούς που είναι στο απθ μάλλον είναι καλύτερα τα πράγματα. https://www.newsfilter.gr/2010/10/03/archizi-i-dianomi-ton-paso-sto-a-p-th/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:15 Ο greek1 έγραψε: #193 06-10-10 22:15 Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dante38245 Νεοφερμένο μέλος Ο dante38245 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:19 Ο dante38245: #194 06-10-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από greek1: Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Click για ανάπτυξη... Aληθεια παιρνουμε αυριο?Δεν το ηξερα?Σας το ειπαν στη γραμματεια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:22 Ο akiroskirios: #195 06-10-10 22:22 ξέρει κανείς αν για κόψω μειωμένο εισιτήριο στο αστικό απαιτείται απαραίτητα πάσο (κι όχι βιβλιάριο σπουδών ή κάποιο άλλο έγγραφο που αποδεικνύει πως είμαι φοιτητής) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:33 Ο greek1 έγραψε: #196 06-10-10 22:33 Μας το είπαν στην υποδοχή πρωτοετών χθες άσε που είχαν πάει στη γραμματεία κατι φιλαράκια πιο πριν και είδαν τις εργαζόμενες να τα σφραγίζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:22 Ο Trolletarian: #197 06-10-10 23:22 θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:26 Ο akiroskirios: #198 06-10-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι "πότε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:31 Ο Anthony έγραψε: #199 06-10-10 23:31 μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:37 Ο akiroskirios: #200 06-10-10 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Click για ανάπτυξη... δλδ το βιβλιάριο σπουδών δε του φτάνει του καρ_ιόλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάσο δεν έχει πάρει κανένας ακόμα.Για αυτούς που είναι στο απθ μάλλον είναι καλύτερα τα πράγματα. https://www.newsfilter.gr/2010/10/03/archizi-i-dianomi-ton-paso-sto-a-p-th/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:15 Ο greek1 έγραψε: #193 06-10-10 22:15 Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dante38245 Νεοφερμένο μέλος Ο dante38245 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:19 Ο dante38245: #194 06-10-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από greek1: Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Click για ανάπτυξη... Aληθεια παιρνουμε αυριο?Δεν το ηξερα?Σας το ειπαν στη γραμματεια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:22 Ο akiroskirios: #195 06-10-10 22:22 ξέρει κανείς αν για κόψω μειωμένο εισιτήριο στο αστικό απαιτείται απαραίτητα πάσο (κι όχι βιβλιάριο σπουδών ή κάποιο άλλο έγγραφο που αποδεικνύει πως είμαι φοιτητής) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:33 Ο greek1 έγραψε: #196 06-10-10 22:33 Μας το είπαν στην υποδοχή πρωτοετών χθες άσε που είχαν πάει στη γραμματεία κατι φιλαράκια πιο πριν και είδαν τις εργαζόμενες να τα σφραγίζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:22 Ο Trolletarian: #197 06-10-10 23:22 θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:26 Ο akiroskirios: #198 06-10-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι "πότε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:31 Ο Anthony έγραψε: #199 06-10-10 23:31 μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:37 Ο akiroskirios: #200 06-10-10 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Click για ανάπτυξη... δλδ το βιβλιάριο σπουδών δε του φτάνει του καρ_ιόλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dante38245 Νεοφερμένο μέλος Ο dante38245 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:19 Ο dante38245: #194 06-10-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από greek1: Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Click για ανάπτυξη... Aληθεια παιρνουμε αυριο?Δεν το ηξερα?Σας το ειπαν στη γραμματεια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:22 Ο akiroskirios: #195 06-10-10 22:22 ξέρει κανείς αν για κόψω μειωμένο εισιτήριο στο αστικό απαιτείται απαραίτητα πάσο (κι όχι βιβλιάριο σπουδών ή κάποιο άλλο έγγραφο που αποδεικνύει πως είμαι φοιτητής) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:33 Ο greek1 έγραψε: #196 06-10-10 22:33 Μας το είπαν στην υποδοχή πρωτοετών χθες άσε που είχαν πάει στη γραμματεία κατι φιλαράκια πιο πριν και είδαν τις εργαζόμενες να τα σφραγίζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:22 Ο Trolletarian: #197 06-10-10 23:22 θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:26 Ο akiroskirios: #198 06-10-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι "πότε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:31 Ο Anthony έγραψε: #199 06-10-10 23:31 μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:37 Ο akiroskirios: #200 06-10-10 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Click για ανάπτυξη... δλδ το βιβλιάριο σπουδών δε του φτάνει του καρ_ιόλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από greek1: Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting.. υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα... Click για ανάπτυξη... Aληθεια παιρνουμε αυριο?Δεν το ηξερα?Σας το ειπαν στη γραμματεια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:22 Ο akiroskirios: #195 06-10-10 22:22 ξέρει κανείς αν για κόψω μειωμένο εισιτήριο στο αστικό απαιτείται απαραίτητα πάσο (κι όχι βιβλιάριο σπουδών ή κάποιο άλλο έγγραφο που αποδεικνύει πως είμαι φοιτητής) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:33 Ο greek1 έγραψε: #196 06-10-10 22:33 Μας το είπαν στην υποδοχή πρωτοετών χθες άσε που είχαν πάει στη γραμματεία κατι φιλαράκια πιο πριν και είδαν τις εργαζόμενες να τα σφραγίζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:22 Ο Trolletarian: #197 06-10-10 23:22 θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:26 Ο akiroskirios: #198 06-10-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι "πότε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:31 Ο Anthony έγραψε: #199 06-10-10 23:31 μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:37 Ο akiroskirios: #200 06-10-10 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Click για ανάπτυξη... δλδ το βιβλιάριο σπουδών δε του φτάνει του καρ_ιόλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ξέρει κανείς αν για κόψω μειωμένο εισιτήριο στο αστικό απαιτείται απαραίτητα πάσο (κι όχι βιβλιάριο σπουδών ή κάποιο άλλο έγγραφο που αποδεικνύει πως είμαι φοιτητής) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greek1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 22:33 Ο greek1 έγραψε: #196 06-10-10 22:33 Μας το είπαν στην υποδοχή πρωτοετών χθες άσε που είχαν πάει στη γραμματεία κατι φιλαράκια πιο πριν και είδαν τις εργαζόμενες να τα σφραγίζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:22 Ο Trolletarian: #197 06-10-10 23:22 θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:26 Ο akiroskirios: #198 06-10-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι "πότε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:31 Ο Anthony έγραψε: #199 06-10-10 23:31 μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:37 Ο akiroskirios: #200 06-10-10 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Click για ανάπτυξη... δλδ το βιβλιάριο σπουδών δε του φτάνει του καρ_ιόλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μας το είπαν στην υποδοχή πρωτοετών χθες άσε που είχαν πάει στη γραμματεία κατι φιλαράκια πιο πριν και είδαν τις εργαζόμενες να τα σφραγίζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:22 Ο Trolletarian: #197 06-10-10 23:22 θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:26 Ο akiroskirios: #198 06-10-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι "πότε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:31 Ο Anthony έγραψε: #199 06-10-10 23:31 μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:37 Ο akiroskirios: #200 06-10-10 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Click για ανάπτυξη... δλδ το βιβλιάριο σπουδών δε του φτάνει του καρ_ιόλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:26 Ο akiroskirios: #198 06-10-10 23:26 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι "πότε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:31 Ο Anthony έγραψε: #199 06-10-10 23:31 μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:37 Ο akiroskirios: #200 06-10-10 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Click για ανάπτυξη... δλδ το βιβλιάριο σπουδών δε του φτάνει του καρ_ιόλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christos0987: θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι "πότε;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:31 Ο Anthony έγραψε: #199 06-10-10 23:31 μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:37 Ο akiroskirios: #200 06-10-10 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Click για ανάπτυξη... δλδ το βιβλιάριο σπουδών δε του φτάνει του καρ_ιόλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 23:37 Ο akiroskirios: #200 06-10-10 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Click για ανάπτυξη... δλδ το βιβλιάριο σπουδών δε του φτάνει του καρ_ιόλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Anthony: μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο... Click για ανάπτυξη... δλδ το βιβλιάριο σπουδών δε του φτάνει του καρ_ιόλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.