LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

πχ καθε χρονο η γ' γυμνασιου παει στην βουλη με εξοδα του σχολειου
και κατι αλλες κοντινες (αλλα με λεωφορειο) γινονται παλι με εξοδα του σχολειου..
τωρα 2ημερες και τετοια εμεις πληρωνουμε και μαζευουνε και χρηματα απο αγωνες, ταινιες κτλ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φωτεινη Παπαδοπ
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν αλλάξεις γνώμη φυσικά και μπορείς. Αν όμως το σκέφτεσαι σαν γενικό πλάνο από την α' λυκείου πάνε κατευθείαν θετική.
Δες και εδώ, ίδια απορία https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39877&page=3
Φωτεινη Παπαδοπ
Νεοφερμένο μέλος

Στο link που σου έδωσα λένε τα παιδιά πως η χημεία κατεύθυνσης β λυκείου δε σχετίζεται τόσο με της Γ', άρα δε θα έχεις σημαντικό πρόβλημα. Να προσέχεις τη χημεία γενικής θέλει.
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος

Φωτεινη Παπαδοπ
Νεοφερμένο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Εξαρτάται από τον αριθμό των μαθητών σε κάθε σχολείο.Στη φυσικη και μαθηματικα τεχνολογικης και θετικης κατευθυνσης τα παιδια απο τις δυο κατευθυνσεις κανουν μαζι μαθημα η ο καθενας σε διαφορετικη κατευθυνση?

maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Δεν ξέρω να σου απαντήσω με σιγουριά. Στην Αθήνα που ξέρω (και φαντάζομαι και όπου έχει σχολεία με πολλά παιδιά) χωρίζουν τα τμήματα καθαρά θετικής και τεχνολογικής. Στα μικρά σχολεία της επαρχίας (από όσο έχω ακούσει) αν είναι π.χ. 20 παιδιά κάνουν θετική μαζί με τεχνολογική. Αλλά και στην Αθήνα ξέρω περιπτώσεις που στη Γ θετική είναι μόνον 5-6 παιδιά, οπότε κάνουν μαθηματικά και φυσική μαζί με την τεχνολογική. Δηλαδή, μάλλον δεν υπάρχει κανόνας. Στο δικό σου σχολείο τι γίνεται?Συνήθως όμως στα περισσότερα σχολεία τι γίνεται?
Dalian
Περιβόητο μέλος

Δηλαδή η ύλη είναι ακριβώς η ίδια σε αυτά τα δύο για τεχνολογικούς και θετικούς?Εξαρτάται από τον αριθμό των μαθητών σε κάθε σχολείο.
![]()

Dias
Επιφανές μέλος

Βέβαια. Στα μαθηματικά και τη φυσική, η θετική και οι τεχνολογικές, και στη Β και στη Γ έχουν ακριβώς την ίδια ύλη και εξετάζονται σε κοινά θέματα και στη Β στο σχολείο και στη Γ στις πανελλήνιες.Δηλαδή η ύλη είναι ακριβώς η ίδια σε αυτά τα δύο για τεχνολογικούς και θετικούς?![]()

Φωτεινη Παπαδοπ
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!
alex2395
Δραστήριο μέλος

Δεν ξέρω να σου απαντήσω με σιγουριά. Στην Αθήνα που ξέρω (και φαντάζομαι και όπου έχει σχολεία με πολλά παιδιά) χωρίζουν τα τμήματα καθαρά θετικής και τεχνολογικής. Στα μικρά σχολεία της επαρχίας (από όσο έχω ακούσει) αν είναι π.χ. 20 παιδιά κάνουν θετική μαζί με τεχνολογική. Αλλά και στην Αθήνα ξέρω περιπτώσεις που στη Γ θετική είναι μόνον 5-6 παιδιά, οπότε κάνουν μαθηματικά και φυσική μαζί με την τεχνολογική. Δηλαδή, μάλλον δεν υπάρχει κανόνας. Στο δικό σου σχολείο τι γίνεται?
![]()
ναι εμας εδω ειμαστε καπου 30 ατομα οποτε του χρονου μαλλον τεχνολογικη και θετικη θα κανουν μαζι
εχω θα παω θετικη και ηθελα να ρωτησω χημεια κατ μονος μου θα κανω?(οι υπολοιποι θα πανε τεχνολογικη)
κι αν θελω πχ να διαλεξω επιλογης Βιολογια και οι αλλοι παρουν Πληροφορικη τι γινεται?

Για την χημεία που λες δε νομίζω να είσαι μόνο ένα παιδί.
alex2395
Δραστήριο μέλος

Αν δε δημιουργήσετε τμήμα σε ένα επιλογής δε θα γίνει ως μάθημα επειδή δε θα συγκεντρώνονται παιδιά.
Για την χημεία που λες δε νομίζω να είσαι μόνο ένα παιδί.
ε στο τμημα μου ειμαι ο μοναδικος...θα ρωτησω και το αλλο...
δλδ ποσα ατομα θελει για να δημιουργηθει τμημα?

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Εσάς Σεπ σας κάνουν; Σε εμάς μια τέλεια καθηγήτρια οργανώνει μια ώρα ΣΕΠ την εβδομάδα-παρ όλο που είμαστε τεράστιο συγκρότημα σχολείων- σε μαθήματα επιλογής(για να μην χάνουμε από τα κανονικά) σε όσα παιδιά ενδιαφερόμαστε και πραγματικά η γυναίκα είναι θεά!!! Ξέρει τα πάντα!!! Κάτι τέτοιοι καθηγητές είναι για να τους εκτιμάς, που προσφέρονται χωρίς να έχουν κάποιο συμφέρον, απλά και μόνο για να βοηθήσουν τους μαθητές!!!

Για το επιλογής;
Καταρχήν στο επιλογής χωρίζεστε σε νέα τμήματα που έχει παιδιά από Β1.Β2.Β3 κοκ.
6-7 άτομα νομίζω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Georgiaaa_
- vade
- littlebean
- Kanastasia_5883
- Corfu kitty
- sachinidou
- Jbb
- pnf292
- psap2006
- burningfire
- Startx0
- Hased Babis
- Ilovemycats27
- Philologist
- ismember
- marioushi
- shezza94
- Helen06
- ioanna06
- topg
- Stavros o Arkas
- mariay
- thn52
- arko
- beckyy
- Πα.Κ
- Eirinakiii8
- Cat lady
- Schlimazel
- El_
- Nasia2433266
- Ria99
- Scandal
- Νατασα 1
- GabrielaM
- marianna04
- Nia Skg
- roud
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.