OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ απαντάω στον alex.Στην αρχή μιλάω για τις κατευθύνσεις. Και μετά μιλάω για το ΣΕΠ, δεν είναι καν μάθημα στη Β, οικειοθελώς μας το κάνει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

alex2395
Δραστήριο μέλος

Για πιο μιλάς;
Για το επιλογής;
Καταρχήν στο επιλογής χωρίζεστε σε νέα τμήματα που έχει παιδιά από Β1.Β2.Β3 κοκ.
6-7 άτομα νομίζω.
ναι για το επιλογης
ισως να πεισω μερικους να παρουν βιολογια
αν και δυσκολο γιατι οι περισσοτεροι θα πανε τεχνολογικη και μαλλον θα παρουν πληροφορικη
Φωτεινη Παπαδοπ
Νεοφερμένο μέλος

και κατι ακομη...αυτη η αναπτυξη αφαρμογων τι ακριβως ειναι????
Joaquín
Διάσημο μέλος

Τις τελευταιες μερες ειμαι ολο αποριες αλλα επειδη με πιανει υπερβολικο αγχοσ αν δεν ρωτησω θα σκασω...Οσοι ξερουν οσοι εχουν ακουσει εχουν δει εχουν διαβασει η απλα εχουν μια προσωπικη αποψη ας μου πουνε παρακαλω για την 3η λυκειου αναμεσα στα ΄΄διδυμα΄΄ χημεια κατευθυνσης βιολογια κατευθυνσης και ΑΟΔΕ και αναπτυξη εφαρμογων πιο ειναι το πιο προσητο???ξέρω πως και τα δυο εχουν τις δυσκολιες τους το καθενα τισ δικεσ του αλλά σε πιο γραφεισ ΄΄ευκολοτερα΄΄ καλα??(αν και ξερω οτι ευκολα στισ παννεληνιεσ ουτε το ονομα σου δεν γραφεισ αλλα λέμε τώρα)
Σε ποιες σχολες στοχευεις?Σε ενδιαφερει το 3ο πεδιο?

Η ανάπτυξη εφαρμογών είναι ένα μάθημα που κάνεις αλγορίθμους και προγράμματα.
Αν πας στο υπουργείο παιδείας έχει νομίζω τα βιβλία και τα περιεχόμενά τους.
Φωτεινη Παπαδοπ
Νεοφερμένο μέλος

ΑΟΔΕ είναι θεωρητικό.
Ανάπτυξη: Ασκήσεις + θεωρία.
Για τα άλλα ας σου πει κάποιος της θετικής.
din@!!
Δραστήριο μέλος

Τις τελευταιες μερες ειμαι ολο αποριες αλλα επειδη με πιανει υπερβολικο αγχοσ αν δεν ρωτησω θα σκασω...Οσοι ξερουν οσοι εχουν ακουσει εχουν δει εχουν διαβασει η απλα εχουν μια προσωπικη αποψη ας μου πουνε παρακαλω για την 3η λυκειου αναμεσα στα ΄΄διδυμα΄΄ χημεια κατευθυνσης βιολογια κατευθυνσης και ΑΟΔΕ και αναπτυξη εφαρμογων πιο ειναι το πιο προσητο???ξέρω πως και τα δυο εχουν τις δυσκολιες τους το καθενα τισ δικεσ του αλλά σε πιο γραφεισ ΄΄ευκολοτερα΄΄ καλα??(αν και ξερω οτι ευκολα στισ παννεληνιεσ ουτε το ονομα σου δεν γραφεισ αλλα λέμε τώρα)
Καταρχάς δεν συμφωνώ με την άποψη "στις πανελλήνιες ούτε το όνομά σου δεν γράφεις καλα" άμα εχεις προσπαθήσει πολύ μια χαρά γράφεις όπως γράφουν τόσοι και τόσοι...Ασε που άμα πας με τέτοια ψυχολογία σίγουρα δεν θα γραψεις τίποτα...Τώρα όσο αναφορά την ερώτησή σου,πριν αλλάξεις κατεύθυνση θα πρέπει να έχεις αποφασήσει τι θέλεις...αν τώρα είσαι τεχνολογική πρέπει καταρχάς να κάνεις χημεία το καλοκαίρι για να καλύψεις την φετινή ύλη που δεν είναι εύκολη

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Τέσπα, λοιπόν, για' μένα η δευτέρα λυκείου (θεωρητική κατεύθυνση) μου φαίνεται εύκολη. Τα λατινικά με λίγο διάβασμα είναι πανεύκολα. Φέτος μου φαίνεται πιο εύκολη η γεωμετρία (μην ελπίζω, νωρίς είναι ακόμη!), η άλγεβρα επίσης και gtpk μου φαίνεται η φυσική. Το μάθημα της φιλοσοφίας είναι η ώρα του παιδιού μιας και κανένας μας δεν καταλαβαίνει τι λέει, οπότε διαβάζουμε τις εικόνες του Αρκά (ευτυχώς μας λυπήθηκε ο Θεός!!).

Τα ρητορικά και η Αντιγόνη μόνο απ'έξω μαθαίνονται καθώς (εγώ) δεν μπορώ να μάθω πότε ανεβοκατεβαίνουμε με αποτέλεσμα να μαθαίνω την μετάφραση απ'έξω.. :S

Αυτά για την ώρα..

Νίκος 1995
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Δεν υπάρχουν τέτοια επίσημα φυλλάδια από το υπουργείο. Στο σχολείο μου ο 2ος υποδιευθυντής που του αρέσουν αυτά, κάθε χρόνο μπαίνει στα τμήματα, μας κάνει ενημέρωση και μας δίνει κάποιες φωτοτυπίες που ετοίμασε μόνος του. Από όσο έχω συζητήσει με παιδιά άλλων σχολείων, αυτό δεν είναι υποχρεωτικό και δεν γίνεται παντού.Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω πότε μας μοιράζουν στο σχολείο φυλλάδια για την επιλογή κατεύθυνση στην Β Λυκείου;

Επομένως χαλαρά.
Νίκος 1995
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τέλη του 2ου τετραμήνου νομίζω.
Τι σε αγχώνει;
violence7
Νεοφερμένο μέλος

στα κατεύθηνσης είμαι σε όλα πάνω από 15..
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

violence7
Νεοφερμένο μέλος

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Georgiaaa_
- vade
- littlebean
- Kanastasia_5883
- Corfu kitty
- sachinidou
- Jbb
- pnf292
- psap2006
- burningfire
- Startx0
- Hased Babis
- Ilovemycats27
- Philologist
- ismember
- marioushi
- shezza94
- Helen06
- ioanna06
- topg
- Stavros o Arkas
- mariay
- thn52
- arko
- beckyy
- Πα.Κ
- Eirinakiii8
- Cat lady
- Schlimazel
- El_
- Nasia2433266
- Ria99
- Scandal
- Νατασα 1
- GabrielaM
- marianna04
- Nia Skg
- roud
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.