alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 20 Μαΐου 2011 στις 01:34 Ο alex2395 έγραψε: #1.321 20-05-11 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Φαντάζομαι σκηνικό: (στο παρακάτω μονόπρακτο συμμετέχουν ο μαθητής,ας τον πούμε Swallow,και ο διευθυντής,ας τον πούμε Mr. Semen) Swallow:Mr. Semen,I was wondering,is it possible that I could be excluded from the lesson on religion? Mr. Semen:Every student is having this lesson & you should as well,Swallow,come. Swallow:But why can't I skip this lesson? Mr. Semen: Click για ανάπτυξη... αυτα τα παιχνιδια με τις λεξεις με τρελαινουν αααααχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 20:38 Ο Irodis έγραψε: #1.322 22-05-11 20:38 Να μείνουν ως έχουν αυτη ειναι η γνωμη μου εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 20:42 Η Gate4 έγραψε: #1.323 22-05-11 20:42 αχρηστο μαθημα...να καταργηθει τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.539 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 20:43 Ο Libertus έγραψε: #1.324 22-05-11 20:43 Να καταργηθούν.Αρκετή πλύση εγκεφάλου μας έχουν κάνει 10 χρόνια τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christaras94 Νεοφερμένο μέλος Ο christaras94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 21:48 Ο christaras94: #1.325 22-05-11 21:48 Αν έχεις ένα καλό καθηγητή τα θρησκευτικα αμέσως γίνονται ένα πολύ ενδιαφέρον μαθημα, αυτο το λέω απο προσωπική άποψη. Ακόμη καλό θα ήταν να δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές μέσα απο αυτό το μάθημα να γνωρίσουν και τις υπόλοιπες θρησκείες και γιατί όχι να ανακαλύψουν τη θρησκεία που τους ταιριάζει. Το γεγονός οτι δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην πιστεύει κάπου (οι άθεοι συνήθως πιστέουν στον εαυτο τους) επαληθεύει την ανάγκη για διδασκαλία του μαθήματος στα σχολεία. Τέλος υπάρχουν τόσα άχρηστα μαθήματα γενικής παιδείας(κείμενα, όμηρος, κοινωνιολογία, δίκαιο, γεωγραφία) τα θρησκευτικά σας πείραξαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 21:55 Η Gate4 έγραψε: #1.326 22-05-11 21:55 και εγω ειχα παντα καλους καθηγητες στα θρησκευτικα...εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι αχρηστο μαθημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 22:07 Ο palio_melos: #1.327 22-05-11 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Φαντάζομαι σκηνικό: (στο παρακάτω μονόπρακτο συμμετέχουν ο μαθητής,ας τον πούμε Swallow,και ο διευθυντής,ας τον πούμε Mr. Semen) Swallow:Mr. Semen,I was wondering,is it possible that I could be excluded from the lesson on religion? Mr. Semen:Every student is having this lesson & you should as well,Swallow,come. Swallow:But why can't I skip this lesson? Mr. Semen: Click για ανάπτυξη... Κατι τετοιο..!!! Αστα, ηθελα να παρω και εγω και με το που το ακουσα τσαντιστηκα.. Παντως, αν τα θρησκευτικα της Β Λυκειου (που λενε και γι αλλες θρησκειες), ηταν αντικειμενικα γραμμενα, θα γουσταρα να το κανω το μαθημα.. Αλλα δεν μπορω να διανοηθω το να παρουσιαζεις καποια θρησκεια, και τα χαρακτηριστικα της, και εμμεσα να την σχολιαζεις και να την κατακρινεις.. Και δεν το εκανε μονο το βιβλιο, αλλα το εκανε και ο καθηγητης μας (αλλος ενας λογος που ηθελα την απαλλαγη..) Κρατος εν κρατει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίσταρχος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αρίσταρχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:17 Ο Αρίσταρχος: #1.328 04-06-11 20:17 Εγώ δηλώνω ευθύς εξαρχής πως ειμαι κατά του να καταργηθουν. Για λόγους που αδυνατω να παραθέσω τώρα λόγω πιέσεως χρόνου. Θέλω να ακούσω όλες τις απόψεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο Chemwizard: #1.329 04-06-11 20:19 Να μην καταργηθούν,να αλλάξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο Alejandro Papas: #1.330 04-06-11 20:19 Δεν ειμαι υπερ της καταργησης(με την προυποθεση οτι θα μιλανε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ για ολες τις θρησκειες).ειμαι υπερ του να γινουν επιλογης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:21 Η rakels έγραψε: #1.331 04-06-11 20:21 Εγώ πιστεύω πως δε χρειάζεται να καταργηθούν. Η κατάσταση είναι οκ από τη στιγμή που μπορείς να πάρεις απαλλαγή. Ποιός ο λόγος να καταργηθούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Ο johanio έγραψε: #1.332 04-06-11 20:26 Εγώ διαφωνώ κάθετα με το εξεταζόμαστε γραπτά στο συγκεκριμένο μάθημα. Δεν είναι δυνατό να εξετάζεις νέα παιδιά στο κατά πόσο γνωρίζουν περί της θρησκείας μας. Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο γράφουμε μέχρι και γραπτές απολυτήριες εξετάσεις στο συγκεκριμένο μάθημα. Ποιο το νόημα; Να δουν πόσο πιστοί είμαστε; Πόσο θρήσκοι; Είναι τελείως υποκριτικό. Το ζήτημα της θρησκείας γενικά είναι ένα ευαίσθητο θέμα, υπάρχουν ποικίλες απόψεις ως προς αυτήν και δεν είναι δυνατόν να υποχρεώνονται νέα παιδιά να το αποστηθίζουν για να γράψουν στις εξετάσεις. Σίγουρα πρέπει να γίνει προαιρετικό και όσοι αισθάνονται αυτήν την πηγαία ανάγκη να ανακαλύψουν τη θρησκεία με αυτόν τον τρόπο ας το επιλέγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατασα 1 Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Η Νατασα 1 έγραψε: #1.333 04-06-11 20:26 Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Εγω προσωπικα το βρισκω ενδιαφερον μαθημα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:30 Ο Mr. Crowley: #1.334 04-06-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Νατασα 1: Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Click για ανάπτυξη... Η ανεξιθρησκεία μήπως...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:36 Η rakels έγραψε: #1.335 04-06-11 20:36 Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Mr. Crowley: #1.336 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Διότι αυτό με την απαλλαγή,παρ'ότι προσωρινή λύση,δημιουργεί "στιγματισμό" εντός της τάξης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Alejandro Papas: #1.337 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατι με την απαλλαγη σε στιγματιζουν πχ μια κοπελα η οποια ειχε παρι απαλλαγη απ την ταξη μου ο θρησκευτικος ολο την ενοχλουσε και της πεταγε μπηχτες!!πολλα παιδια δεν πηραν απαλλαγη για αυτο το λογο!!!!αντιθετα αν διαλεγε οποιος ηθελε τοτε δεν θα υπηρχε αυτο το φαινομενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:41 Η rakels έγραψε: #1.338 04-06-11 20:41 I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:42 Ο Mr. Crowley: #1.339 04-06-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από rakels: I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι μία περίπτωση.Για κάθε περίπτωση σαν εσένα υπάρχουν άλλες 100 που το βιώνουν διαφορετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:45 Η rakels έγραψε: #1.340 04-06-11 20:45 Άμα κάθεσαι και τ' ακούς, φυσικά. Δικαίωμά μου είναι, πρέπει να ακούω τα κακόγουστα σχόλια των άλλων κομπλεξικών παιδιών/καθηγητών? Νομίζω πως πολλά παιδιά συμμερίζονται το συλλογισμό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Φαντάζομαι σκηνικό: (στο παρακάτω μονόπρακτο συμμετέχουν ο μαθητής,ας τον πούμε Swallow,και ο διευθυντής,ας τον πούμε Mr. Semen) Swallow:Mr. Semen,I was wondering,is it possible that I could be excluded from the lesson on religion? Mr. Semen:Every student is having this lesson & you should as well,Swallow,come. Swallow:But why can't I skip this lesson? Mr. Semen: Click για ανάπτυξη... αυτα τα παιχνιδια με τις λεξεις με τρελαινουν αααααχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 20:38 Ο Irodis έγραψε: #1.322 22-05-11 20:38 Να μείνουν ως έχουν αυτη ειναι η γνωμη μου εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 20:42 Η Gate4 έγραψε: #1.323 22-05-11 20:42 αχρηστο μαθημα...να καταργηθει τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.539 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 20:43 Ο Libertus έγραψε: #1.324 22-05-11 20:43 Να καταργηθούν.Αρκετή πλύση εγκεφάλου μας έχουν κάνει 10 χρόνια τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christaras94 Νεοφερμένο μέλος Ο christaras94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 21:48 Ο christaras94: #1.325 22-05-11 21:48 Αν έχεις ένα καλό καθηγητή τα θρησκευτικα αμέσως γίνονται ένα πολύ ενδιαφέρον μαθημα, αυτο το λέω απο προσωπική άποψη. Ακόμη καλό θα ήταν να δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές μέσα απο αυτό το μάθημα να γνωρίσουν και τις υπόλοιπες θρησκείες και γιατί όχι να ανακαλύψουν τη θρησκεία που τους ταιριάζει. Το γεγονός οτι δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην πιστεύει κάπου (οι άθεοι συνήθως πιστέουν στον εαυτο τους) επαληθεύει την ανάγκη για διδασκαλία του μαθήματος στα σχολεία. Τέλος υπάρχουν τόσα άχρηστα μαθήματα γενικής παιδείας(κείμενα, όμηρος, κοινωνιολογία, δίκαιο, γεωγραφία) τα θρησκευτικά σας πείραξαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 21:55 Η Gate4 έγραψε: #1.326 22-05-11 21:55 και εγω ειχα παντα καλους καθηγητες στα θρησκευτικα...εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι αχρηστο μαθημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 22:07 Ο palio_melos: #1.327 22-05-11 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Φαντάζομαι σκηνικό: (στο παρακάτω μονόπρακτο συμμετέχουν ο μαθητής,ας τον πούμε Swallow,και ο διευθυντής,ας τον πούμε Mr. Semen) Swallow:Mr. Semen,I was wondering,is it possible that I could be excluded from the lesson on religion? Mr. Semen:Every student is having this lesson & you should as well,Swallow,come. Swallow:But why can't I skip this lesson? Mr. Semen: Click για ανάπτυξη... Κατι τετοιο..!!! Αστα, ηθελα να παρω και εγω και με το που το ακουσα τσαντιστηκα.. Παντως, αν τα θρησκευτικα της Β Λυκειου (που λενε και γι αλλες θρησκειες), ηταν αντικειμενικα γραμμενα, θα γουσταρα να το κανω το μαθημα.. Αλλα δεν μπορω να διανοηθω το να παρουσιαζεις καποια θρησκεια, και τα χαρακτηριστικα της, και εμμεσα να την σχολιαζεις και να την κατακρινεις.. Και δεν το εκανε μονο το βιβλιο, αλλα το εκανε και ο καθηγητης μας (αλλος ενας λογος που ηθελα την απαλλαγη..) Κρατος εν κρατει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίσταρχος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αρίσταρχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:17 Ο Αρίσταρχος: #1.328 04-06-11 20:17 Εγώ δηλώνω ευθύς εξαρχής πως ειμαι κατά του να καταργηθουν. Για λόγους που αδυνατω να παραθέσω τώρα λόγω πιέσεως χρόνου. Θέλω να ακούσω όλες τις απόψεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο Chemwizard: #1.329 04-06-11 20:19 Να μην καταργηθούν,να αλλάξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο Alejandro Papas: #1.330 04-06-11 20:19 Δεν ειμαι υπερ της καταργησης(με την προυποθεση οτι θα μιλανε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ για ολες τις θρησκειες).ειμαι υπερ του να γινουν επιλογης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:21 Η rakels έγραψε: #1.331 04-06-11 20:21 Εγώ πιστεύω πως δε χρειάζεται να καταργηθούν. Η κατάσταση είναι οκ από τη στιγμή που μπορείς να πάρεις απαλλαγή. Ποιός ο λόγος να καταργηθούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Ο johanio έγραψε: #1.332 04-06-11 20:26 Εγώ διαφωνώ κάθετα με το εξεταζόμαστε γραπτά στο συγκεκριμένο μάθημα. Δεν είναι δυνατό να εξετάζεις νέα παιδιά στο κατά πόσο γνωρίζουν περί της θρησκείας μας. Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο γράφουμε μέχρι και γραπτές απολυτήριες εξετάσεις στο συγκεκριμένο μάθημα. Ποιο το νόημα; Να δουν πόσο πιστοί είμαστε; Πόσο θρήσκοι; Είναι τελείως υποκριτικό. Το ζήτημα της θρησκείας γενικά είναι ένα ευαίσθητο θέμα, υπάρχουν ποικίλες απόψεις ως προς αυτήν και δεν είναι δυνατόν να υποχρεώνονται νέα παιδιά να το αποστηθίζουν για να γράψουν στις εξετάσεις. Σίγουρα πρέπει να γίνει προαιρετικό και όσοι αισθάνονται αυτήν την πηγαία ανάγκη να ανακαλύψουν τη θρησκεία με αυτόν τον τρόπο ας το επιλέγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατασα 1 Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Η Νατασα 1 έγραψε: #1.333 04-06-11 20:26 Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Εγω προσωπικα το βρισκω ενδιαφερον μαθημα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:30 Ο Mr. Crowley: #1.334 04-06-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Νατασα 1: Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Click για ανάπτυξη... Η ανεξιθρησκεία μήπως...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:36 Η rakels έγραψε: #1.335 04-06-11 20:36 Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Mr. Crowley: #1.336 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Διότι αυτό με την απαλλαγή,παρ'ότι προσωρινή λύση,δημιουργεί "στιγματισμό" εντός της τάξης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Alejandro Papas: #1.337 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατι με την απαλλαγη σε στιγματιζουν πχ μια κοπελα η οποια ειχε παρι απαλλαγη απ την ταξη μου ο θρησκευτικος ολο την ενοχλουσε και της πεταγε μπηχτες!!πολλα παιδια δεν πηραν απαλλαγη για αυτο το λογο!!!!αντιθετα αν διαλεγε οποιος ηθελε τοτε δεν θα υπηρχε αυτο το φαινομενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:41 Η rakels έγραψε: #1.338 04-06-11 20:41 I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:42 Ο Mr. Crowley: #1.339 04-06-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από rakels: I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι μία περίπτωση.Για κάθε περίπτωση σαν εσένα υπάρχουν άλλες 100 που το βιώνουν διαφορετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:45 Η rakels έγραψε: #1.340 04-06-11 20:45 Άμα κάθεσαι και τ' ακούς, φυσικά. Δικαίωμά μου είναι, πρέπει να ακούω τα κακόγουστα σχόλια των άλλων κομπλεξικών παιδιών/καθηγητών? Νομίζω πως πολλά παιδιά συμμερίζονται το συλλογισμό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να μείνουν ως έχουν αυτη ειναι η γνωμη μου εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 20:42 Η Gate4 έγραψε: #1.323 22-05-11 20:42 αχρηστο μαθημα...να καταργηθει τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.539 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 20:43 Ο Libertus έγραψε: #1.324 22-05-11 20:43 Να καταργηθούν.Αρκετή πλύση εγκεφάλου μας έχουν κάνει 10 χρόνια τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christaras94 Νεοφερμένο μέλος Ο christaras94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 21:48 Ο christaras94: #1.325 22-05-11 21:48 Αν έχεις ένα καλό καθηγητή τα θρησκευτικα αμέσως γίνονται ένα πολύ ενδιαφέρον μαθημα, αυτο το λέω απο προσωπική άποψη. Ακόμη καλό θα ήταν να δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές μέσα απο αυτό το μάθημα να γνωρίσουν και τις υπόλοιπες θρησκείες και γιατί όχι να ανακαλύψουν τη θρησκεία που τους ταιριάζει. Το γεγονός οτι δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην πιστεύει κάπου (οι άθεοι συνήθως πιστέουν στον εαυτο τους) επαληθεύει την ανάγκη για διδασκαλία του μαθήματος στα σχολεία. Τέλος υπάρχουν τόσα άχρηστα μαθήματα γενικής παιδείας(κείμενα, όμηρος, κοινωνιολογία, δίκαιο, γεωγραφία) τα θρησκευτικά σας πείραξαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 21:55 Η Gate4 έγραψε: #1.326 22-05-11 21:55 και εγω ειχα παντα καλους καθηγητες στα θρησκευτικα...εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι αχρηστο μαθημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 22:07 Ο palio_melos: #1.327 22-05-11 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Φαντάζομαι σκηνικό: (στο παρακάτω μονόπρακτο συμμετέχουν ο μαθητής,ας τον πούμε Swallow,και ο διευθυντής,ας τον πούμε Mr. Semen) Swallow:Mr. Semen,I was wondering,is it possible that I could be excluded from the lesson on religion? Mr. Semen:Every student is having this lesson & you should as well,Swallow,come. Swallow:But why can't I skip this lesson? Mr. Semen: Click για ανάπτυξη... Κατι τετοιο..!!! Αστα, ηθελα να παρω και εγω και με το που το ακουσα τσαντιστηκα.. Παντως, αν τα θρησκευτικα της Β Λυκειου (που λενε και γι αλλες θρησκειες), ηταν αντικειμενικα γραμμενα, θα γουσταρα να το κανω το μαθημα.. Αλλα δεν μπορω να διανοηθω το να παρουσιαζεις καποια θρησκεια, και τα χαρακτηριστικα της, και εμμεσα να την σχολιαζεις και να την κατακρινεις.. Και δεν το εκανε μονο το βιβλιο, αλλα το εκανε και ο καθηγητης μας (αλλος ενας λογος που ηθελα την απαλλαγη..) Κρατος εν κρατει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίσταρχος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αρίσταρχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:17 Ο Αρίσταρχος: #1.328 04-06-11 20:17 Εγώ δηλώνω ευθύς εξαρχής πως ειμαι κατά του να καταργηθουν. Για λόγους που αδυνατω να παραθέσω τώρα λόγω πιέσεως χρόνου. Θέλω να ακούσω όλες τις απόψεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο Chemwizard: #1.329 04-06-11 20:19 Να μην καταργηθούν,να αλλάξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο Alejandro Papas: #1.330 04-06-11 20:19 Δεν ειμαι υπερ της καταργησης(με την προυποθεση οτι θα μιλανε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ για ολες τις θρησκειες).ειμαι υπερ του να γινουν επιλογης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:21 Η rakels έγραψε: #1.331 04-06-11 20:21 Εγώ πιστεύω πως δε χρειάζεται να καταργηθούν. Η κατάσταση είναι οκ από τη στιγμή που μπορείς να πάρεις απαλλαγή. Ποιός ο λόγος να καταργηθούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Ο johanio έγραψε: #1.332 04-06-11 20:26 Εγώ διαφωνώ κάθετα με το εξεταζόμαστε γραπτά στο συγκεκριμένο μάθημα. Δεν είναι δυνατό να εξετάζεις νέα παιδιά στο κατά πόσο γνωρίζουν περί της θρησκείας μας. Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο γράφουμε μέχρι και γραπτές απολυτήριες εξετάσεις στο συγκεκριμένο μάθημα. Ποιο το νόημα; Να δουν πόσο πιστοί είμαστε; Πόσο θρήσκοι; Είναι τελείως υποκριτικό. Το ζήτημα της θρησκείας γενικά είναι ένα ευαίσθητο θέμα, υπάρχουν ποικίλες απόψεις ως προς αυτήν και δεν είναι δυνατόν να υποχρεώνονται νέα παιδιά να το αποστηθίζουν για να γράψουν στις εξετάσεις. Σίγουρα πρέπει να γίνει προαιρετικό και όσοι αισθάνονται αυτήν την πηγαία ανάγκη να ανακαλύψουν τη θρησκεία με αυτόν τον τρόπο ας το επιλέγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατασα 1 Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Η Νατασα 1 έγραψε: #1.333 04-06-11 20:26 Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Εγω προσωπικα το βρισκω ενδιαφερον μαθημα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:30 Ο Mr. Crowley: #1.334 04-06-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Νατασα 1: Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Click για ανάπτυξη... Η ανεξιθρησκεία μήπως...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:36 Η rakels έγραψε: #1.335 04-06-11 20:36 Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Mr. Crowley: #1.336 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Διότι αυτό με την απαλλαγή,παρ'ότι προσωρινή λύση,δημιουργεί "στιγματισμό" εντός της τάξης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Alejandro Papas: #1.337 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατι με την απαλλαγη σε στιγματιζουν πχ μια κοπελα η οποια ειχε παρι απαλλαγη απ την ταξη μου ο θρησκευτικος ολο την ενοχλουσε και της πεταγε μπηχτες!!πολλα παιδια δεν πηραν απαλλαγη για αυτο το λογο!!!!αντιθετα αν διαλεγε οποιος ηθελε τοτε δεν θα υπηρχε αυτο το φαινομενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:41 Η rakels έγραψε: #1.338 04-06-11 20:41 I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:42 Ο Mr. Crowley: #1.339 04-06-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από rakels: I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι μία περίπτωση.Για κάθε περίπτωση σαν εσένα υπάρχουν άλλες 100 που το βιώνουν διαφορετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:45 Η rakels έγραψε: #1.340 04-06-11 20:45 Άμα κάθεσαι και τ' ακούς, φυσικά. Δικαίωμά μου είναι, πρέπει να ακούω τα κακόγουστα σχόλια των άλλων κομπλεξικών παιδιών/καθηγητών? Νομίζω πως πολλά παιδιά συμμερίζονται το συλλογισμό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχρηστο μαθημα...να καταργηθει τελειως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.539 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 20:43 Ο Libertus έγραψε: #1.324 22-05-11 20:43 Να καταργηθούν.Αρκετή πλύση εγκεφάλου μας έχουν κάνει 10 χρόνια τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christaras94 Νεοφερμένο μέλος Ο christaras94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 21:48 Ο christaras94: #1.325 22-05-11 21:48 Αν έχεις ένα καλό καθηγητή τα θρησκευτικα αμέσως γίνονται ένα πολύ ενδιαφέρον μαθημα, αυτο το λέω απο προσωπική άποψη. Ακόμη καλό θα ήταν να δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές μέσα απο αυτό το μάθημα να γνωρίσουν και τις υπόλοιπες θρησκείες και γιατί όχι να ανακαλύψουν τη θρησκεία που τους ταιριάζει. Το γεγονός οτι δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην πιστεύει κάπου (οι άθεοι συνήθως πιστέουν στον εαυτο τους) επαληθεύει την ανάγκη για διδασκαλία του μαθήματος στα σχολεία. Τέλος υπάρχουν τόσα άχρηστα μαθήματα γενικής παιδείας(κείμενα, όμηρος, κοινωνιολογία, δίκαιο, γεωγραφία) τα θρησκευτικά σας πείραξαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 21:55 Η Gate4 έγραψε: #1.326 22-05-11 21:55 και εγω ειχα παντα καλους καθηγητες στα θρησκευτικα...εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι αχρηστο μαθημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 22:07 Ο palio_melos: #1.327 22-05-11 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Φαντάζομαι σκηνικό: (στο παρακάτω μονόπρακτο συμμετέχουν ο μαθητής,ας τον πούμε Swallow,και ο διευθυντής,ας τον πούμε Mr. Semen) Swallow:Mr. Semen,I was wondering,is it possible that I could be excluded from the lesson on religion? Mr. Semen:Every student is having this lesson & you should as well,Swallow,come. Swallow:But why can't I skip this lesson? Mr. Semen: Click για ανάπτυξη... Κατι τετοιο..!!! Αστα, ηθελα να παρω και εγω και με το που το ακουσα τσαντιστηκα.. Παντως, αν τα θρησκευτικα της Β Λυκειου (που λενε και γι αλλες θρησκειες), ηταν αντικειμενικα γραμμενα, θα γουσταρα να το κανω το μαθημα.. Αλλα δεν μπορω να διανοηθω το να παρουσιαζεις καποια θρησκεια, και τα χαρακτηριστικα της, και εμμεσα να την σχολιαζεις και να την κατακρινεις.. Και δεν το εκανε μονο το βιβλιο, αλλα το εκανε και ο καθηγητης μας (αλλος ενας λογος που ηθελα την απαλλαγη..) Κρατος εν κρατει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίσταρχος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αρίσταρχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:17 Ο Αρίσταρχος: #1.328 04-06-11 20:17 Εγώ δηλώνω ευθύς εξαρχής πως ειμαι κατά του να καταργηθουν. Για λόγους που αδυνατω να παραθέσω τώρα λόγω πιέσεως χρόνου. Θέλω να ακούσω όλες τις απόψεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο Chemwizard: #1.329 04-06-11 20:19 Να μην καταργηθούν,να αλλάξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο Alejandro Papas: #1.330 04-06-11 20:19 Δεν ειμαι υπερ της καταργησης(με την προυποθεση οτι θα μιλανε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ για ολες τις θρησκειες).ειμαι υπερ του να γινουν επιλογης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:21 Η rakels έγραψε: #1.331 04-06-11 20:21 Εγώ πιστεύω πως δε χρειάζεται να καταργηθούν. Η κατάσταση είναι οκ από τη στιγμή που μπορείς να πάρεις απαλλαγή. Ποιός ο λόγος να καταργηθούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Ο johanio έγραψε: #1.332 04-06-11 20:26 Εγώ διαφωνώ κάθετα με το εξεταζόμαστε γραπτά στο συγκεκριμένο μάθημα. Δεν είναι δυνατό να εξετάζεις νέα παιδιά στο κατά πόσο γνωρίζουν περί της θρησκείας μας. Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο γράφουμε μέχρι και γραπτές απολυτήριες εξετάσεις στο συγκεκριμένο μάθημα. Ποιο το νόημα; Να δουν πόσο πιστοί είμαστε; Πόσο θρήσκοι; Είναι τελείως υποκριτικό. Το ζήτημα της θρησκείας γενικά είναι ένα ευαίσθητο θέμα, υπάρχουν ποικίλες απόψεις ως προς αυτήν και δεν είναι δυνατόν να υποχρεώνονται νέα παιδιά να το αποστηθίζουν για να γράψουν στις εξετάσεις. Σίγουρα πρέπει να γίνει προαιρετικό και όσοι αισθάνονται αυτήν την πηγαία ανάγκη να ανακαλύψουν τη θρησκεία με αυτόν τον τρόπο ας το επιλέγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατασα 1 Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Η Νατασα 1 έγραψε: #1.333 04-06-11 20:26 Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Εγω προσωπικα το βρισκω ενδιαφερον μαθημα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:30 Ο Mr. Crowley: #1.334 04-06-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Νατασα 1: Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Click για ανάπτυξη... Η ανεξιθρησκεία μήπως...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:36 Η rakels έγραψε: #1.335 04-06-11 20:36 Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Mr. Crowley: #1.336 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Διότι αυτό με την απαλλαγή,παρ'ότι προσωρινή λύση,δημιουργεί "στιγματισμό" εντός της τάξης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Alejandro Papas: #1.337 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατι με την απαλλαγη σε στιγματιζουν πχ μια κοπελα η οποια ειχε παρι απαλλαγη απ την ταξη μου ο θρησκευτικος ολο την ενοχλουσε και της πεταγε μπηχτες!!πολλα παιδια δεν πηραν απαλλαγη για αυτο το λογο!!!!αντιθετα αν διαλεγε οποιος ηθελε τοτε δεν θα υπηρχε αυτο το φαινομενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:41 Η rakels έγραψε: #1.338 04-06-11 20:41 I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:42 Ο Mr. Crowley: #1.339 04-06-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από rakels: I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι μία περίπτωση.Για κάθε περίπτωση σαν εσένα υπάρχουν άλλες 100 που το βιώνουν διαφορετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:45 Η rakels έγραψε: #1.340 04-06-11 20:45 Άμα κάθεσαι και τ' ακούς, φυσικά. Δικαίωμά μου είναι, πρέπει να ακούω τα κακόγουστα σχόλια των άλλων κομπλεξικών παιδιών/καθηγητών? Νομίζω πως πολλά παιδιά συμμερίζονται το συλλογισμό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να καταργηθούν.Αρκετή πλύση εγκεφάλου μας έχουν κάνει 10 χρόνια τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christaras94 Νεοφερμένο μέλος Ο christaras94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 21:48 Ο christaras94: #1.325 22-05-11 21:48 Αν έχεις ένα καλό καθηγητή τα θρησκευτικα αμέσως γίνονται ένα πολύ ενδιαφέρον μαθημα, αυτο το λέω απο προσωπική άποψη. Ακόμη καλό θα ήταν να δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές μέσα απο αυτό το μάθημα να γνωρίσουν και τις υπόλοιπες θρησκείες και γιατί όχι να ανακαλύψουν τη θρησκεία που τους ταιριάζει. Το γεγονός οτι δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην πιστεύει κάπου (οι άθεοι συνήθως πιστέουν στον εαυτο τους) επαληθεύει την ανάγκη για διδασκαλία του μαθήματος στα σχολεία. Τέλος υπάρχουν τόσα άχρηστα μαθήματα γενικής παιδείας(κείμενα, όμηρος, κοινωνιολογία, δίκαιο, γεωγραφία) τα θρησκευτικά σας πείραξαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 21:55 Η Gate4 έγραψε: #1.326 22-05-11 21:55 και εγω ειχα παντα καλους καθηγητες στα θρησκευτικα...εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι αχρηστο μαθημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 22:07 Ο palio_melos: #1.327 22-05-11 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Φαντάζομαι σκηνικό: (στο παρακάτω μονόπρακτο συμμετέχουν ο μαθητής,ας τον πούμε Swallow,και ο διευθυντής,ας τον πούμε Mr. Semen) Swallow:Mr. Semen,I was wondering,is it possible that I could be excluded from the lesson on religion? Mr. Semen:Every student is having this lesson & you should as well,Swallow,come. Swallow:But why can't I skip this lesson? Mr. Semen: Click για ανάπτυξη... Κατι τετοιο..!!! Αστα, ηθελα να παρω και εγω και με το που το ακουσα τσαντιστηκα.. Παντως, αν τα θρησκευτικα της Β Λυκειου (που λενε και γι αλλες θρησκειες), ηταν αντικειμενικα γραμμενα, θα γουσταρα να το κανω το μαθημα.. Αλλα δεν μπορω να διανοηθω το να παρουσιαζεις καποια θρησκεια, και τα χαρακτηριστικα της, και εμμεσα να την σχολιαζεις και να την κατακρινεις.. Και δεν το εκανε μονο το βιβλιο, αλλα το εκανε και ο καθηγητης μας (αλλος ενας λογος που ηθελα την απαλλαγη..) Κρατος εν κρατει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίσταρχος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αρίσταρχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:17 Ο Αρίσταρχος: #1.328 04-06-11 20:17 Εγώ δηλώνω ευθύς εξαρχής πως ειμαι κατά του να καταργηθουν. Για λόγους που αδυνατω να παραθέσω τώρα λόγω πιέσεως χρόνου. Θέλω να ακούσω όλες τις απόψεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο Chemwizard: #1.329 04-06-11 20:19 Να μην καταργηθούν,να αλλάξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο Alejandro Papas: #1.330 04-06-11 20:19 Δεν ειμαι υπερ της καταργησης(με την προυποθεση οτι θα μιλανε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ για ολες τις θρησκειες).ειμαι υπερ του να γινουν επιλογης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:21 Η rakels έγραψε: #1.331 04-06-11 20:21 Εγώ πιστεύω πως δε χρειάζεται να καταργηθούν. Η κατάσταση είναι οκ από τη στιγμή που μπορείς να πάρεις απαλλαγή. Ποιός ο λόγος να καταργηθούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Ο johanio έγραψε: #1.332 04-06-11 20:26 Εγώ διαφωνώ κάθετα με το εξεταζόμαστε γραπτά στο συγκεκριμένο μάθημα. Δεν είναι δυνατό να εξετάζεις νέα παιδιά στο κατά πόσο γνωρίζουν περί της θρησκείας μας. Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο γράφουμε μέχρι και γραπτές απολυτήριες εξετάσεις στο συγκεκριμένο μάθημα. Ποιο το νόημα; Να δουν πόσο πιστοί είμαστε; Πόσο θρήσκοι; Είναι τελείως υποκριτικό. Το ζήτημα της θρησκείας γενικά είναι ένα ευαίσθητο θέμα, υπάρχουν ποικίλες απόψεις ως προς αυτήν και δεν είναι δυνατόν να υποχρεώνονται νέα παιδιά να το αποστηθίζουν για να γράψουν στις εξετάσεις. Σίγουρα πρέπει να γίνει προαιρετικό και όσοι αισθάνονται αυτήν την πηγαία ανάγκη να ανακαλύψουν τη θρησκεία με αυτόν τον τρόπο ας το επιλέγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατασα 1 Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Η Νατασα 1 έγραψε: #1.333 04-06-11 20:26 Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Εγω προσωπικα το βρισκω ενδιαφερον μαθημα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:30 Ο Mr. Crowley: #1.334 04-06-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Νατασα 1: Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Click για ανάπτυξη... Η ανεξιθρησκεία μήπως...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:36 Η rakels έγραψε: #1.335 04-06-11 20:36 Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Mr. Crowley: #1.336 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Διότι αυτό με την απαλλαγή,παρ'ότι προσωρινή λύση,δημιουργεί "στιγματισμό" εντός της τάξης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Alejandro Papas: #1.337 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατι με την απαλλαγη σε στιγματιζουν πχ μια κοπελα η οποια ειχε παρι απαλλαγη απ την ταξη μου ο θρησκευτικος ολο την ενοχλουσε και της πεταγε μπηχτες!!πολλα παιδια δεν πηραν απαλλαγη για αυτο το λογο!!!!αντιθετα αν διαλεγε οποιος ηθελε τοτε δεν θα υπηρχε αυτο το φαινομενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:41 Η rakels έγραψε: #1.338 04-06-11 20:41 I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:42 Ο Mr. Crowley: #1.339 04-06-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από rakels: I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι μία περίπτωση.Για κάθε περίπτωση σαν εσένα υπάρχουν άλλες 100 που το βιώνουν διαφορετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:45 Η rakels έγραψε: #1.340 04-06-11 20:45 Άμα κάθεσαι και τ' ακούς, φυσικά. Δικαίωμά μου είναι, πρέπει να ακούω τα κακόγουστα σχόλια των άλλων κομπλεξικών παιδιών/καθηγητών? Νομίζω πως πολλά παιδιά συμμερίζονται το συλλογισμό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν έχεις ένα καλό καθηγητή τα θρησκευτικα αμέσως γίνονται ένα πολύ ενδιαφέρον μαθημα, αυτο το λέω απο προσωπική άποψη. Ακόμη καλό θα ήταν να δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές μέσα απο αυτό το μάθημα να γνωρίσουν και τις υπόλοιπες θρησκείες και γιατί όχι να ανακαλύψουν τη θρησκεία που τους ταιριάζει. Το γεγονός οτι δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην πιστεύει κάπου (οι άθεοι συνήθως πιστέουν στον εαυτο τους) επαληθεύει την ανάγκη για διδασκαλία του μαθήματος στα σχολεία. Τέλος υπάρχουν τόσα άχρηστα μαθήματα γενικής παιδείας(κείμενα, όμηρος, κοινωνιολογία, δίκαιο, γεωγραφία) τα θρησκευτικά σας πείραξαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 21:55 Η Gate4 έγραψε: #1.326 22-05-11 21:55 και εγω ειχα παντα καλους καθηγητες στα θρησκευτικα...εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι αχρηστο μαθημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 22:07 Ο palio_melos: #1.327 22-05-11 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Φαντάζομαι σκηνικό: (στο παρακάτω μονόπρακτο συμμετέχουν ο μαθητής,ας τον πούμε Swallow,και ο διευθυντής,ας τον πούμε Mr. Semen) Swallow:Mr. Semen,I was wondering,is it possible that I could be excluded from the lesson on religion? Mr. Semen:Every student is having this lesson & you should as well,Swallow,come. Swallow:But why can't I skip this lesson? Mr. Semen: Click για ανάπτυξη... Κατι τετοιο..!!! Αστα, ηθελα να παρω και εγω και με το που το ακουσα τσαντιστηκα.. Παντως, αν τα θρησκευτικα της Β Λυκειου (που λενε και γι αλλες θρησκειες), ηταν αντικειμενικα γραμμενα, θα γουσταρα να το κανω το μαθημα.. Αλλα δεν μπορω να διανοηθω το να παρουσιαζεις καποια θρησκεια, και τα χαρακτηριστικα της, και εμμεσα να την σχολιαζεις και να την κατακρινεις.. Και δεν το εκανε μονο το βιβλιο, αλλα το εκανε και ο καθηγητης μας (αλλος ενας λογος που ηθελα την απαλλαγη..) Κρατος εν κρατει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίσταρχος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αρίσταρχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:17 Ο Αρίσταρχος: #1.328 04-06-11 20:17 Εγώ δηλώνω ευθύς εξαρχής πως ειμαι κατά του να καταργηθουν. Για λόγους που αδυνατω να παραθέσω τώρα λόγω πιέσεως χρόνου. Θέλω να ακούσω όλες τις απόψεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο Chemwizard: #1.329 04-06-11 20:19 Να μην καταργηθούν,να αλλάξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο Alejandro Papas: #1.330 04-06-11 20:19 Δεν ειμαι υπερ της καταργησης(με την προυποθεση οτι θα μιλανε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ για ολες τις θρησκειες).ειμαι υπερ του να γινουν επιλογης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:21 Η rakels έγραψε: #1.331 04-06-11 20:21 Εγώ πιστεύω πως δε χρειάζεται να καταργηθούν. Η κατάσταση είναι οκ από τη στιγμή που μπορείς να πάρεις απαλλαγή. Ποιός ο λόγος να καταργηθούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Ο johanio έγραψε: #1.332 04-06-11 20:26 Εγώ διαφωνώ κάθετα με το εξεταζόμαστε γραπτά στο συγκεκριμένο μάθημα. Δεν είναι δυνατό να εξετάζεις νέα παιδιά στο κατά πόσο γνωρίζουν περί της θρησκείας μας. Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο γράφουμε μέχρι και γραπτές απολυτήριες εξετάσεις στο συγκεκριμένο μάθημα. Ποιο το νόημα; Να δουν πόσο πιστοί είμαστε; Πόσο θρήσκοι; Είναι τελείως υποκριτικό. Το ζήτημα της θρησκείας γενικά είναι ένα ευαίσθητο θέμα, υπάρχουν ποικίλες απόψεις ως προς αυτήν και δεν είναι δυνατόν να υποχρεώνονται νέα παιδιά να το αποστηθίζουν για να γράψουν στις εξετάσεις. Σίγουρα πρέπει να γίνει προαιρετικό και όσοι αισθάνονται αυτήν την πηγαία ανάγκη να ανακαλύψουν τη θρησκεία με αυτόν τον τρόπο ας το επιλέγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατασα 1 Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Η Νατασα 1 έγραψε: #1.333 04-06-11 20:26 Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Εγω προσωπικα το βρισκω ενδιαφερον μαθημα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:30 Ο Mr. Crowley: #1.334 04-06-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Νατασα 1: Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Click για ανάπτυξη... Η ανεξιθρησκεία μήπως...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:36 Η rakels έγραψε: #1.335 04-06-11 20:36 Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Mr. Crowley: #1.336 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Διότι αυτό με την απαλλαγή,παρ'ότι προσωρινή λύση,δημιουργεί "στιγματισμό" εντός της τάξης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Alejandro Papas: #1.337 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατι με την απαλλαγη σε στιγματιζουν πχ μια κοπελα η οποια ειχε παρι απαλλαγη απ την ταξη μου ο θρησκευτικος ολο την ενοχλουσε και της πεταγε μπηχτες!!πολλα παιδια δεν πηραν απαλλαγη για αυτο το λογο!!!!αντιθετα αν διαλεγε οποιος ηθελε τοτε δεν θα υπηρχε αυτο το φαινομενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:41 Η rakels έγραψε: #1.338 04-06-11 20:41 I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:42 Ο Mr. Crowley: #1.339 04-06-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από rakels: I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι μία περίπτωση.Για κάθε περίπτωση σαν εσένα υπάρχουν άλλες 100 που το βιώνουν διαφορετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:45 Η rakels έγραψε: #1.340 04-06-11 20:45 Άμα κάθεσαι και τ' ακούς, φυσικά. Δικαίωμά μου είναι, πρέπει να ακούω τα κακόγουστα σχόλια των άλλων κομπλεξικών παιδιών/καθηγητών? Νομίζω πως πολλά παιδιά συμμερίζονται το συλλογισμό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγω ειχα παντα καλους καθηγητες στα θρησκευτικα...εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι αχρηστο μαθημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 22 Μαΐου 2011 στις 22:07 Ο palio_melos: #1.327 22-05-11 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Φαντάζομαι σκηνικό: (στο παρακάτω μονόπρακτο συμμετέχουν ο μαθητής,ας τον πούμε Swallow,και ο διευθυντής,ας τον πούμε Mr. Semen) Swallow:Mr. Semen,I was wondering,is it possible that I could be excluded from the lesson on religion? Mr. Semen:Every student is having this lesson & you should as well,Swallow,come. Swallow:But why can't I skip this lesson? Mr. Semen: Click για ανάπτυξη... Κατι τετοιο..!!! Αστα, ηθελα να παρω και εγω και με το που το ακουσα τσαντιστηκα.. Παντως, αν τα θρησκευτικα της Β Λυκειου (που λενε και γι αλλες θρησκειες), ηταν αντικειμενικα γραμμενα, θα γουσταρα να το κανω το μαθημα.. Αλλα δεν μπορω να διανοηθω το να παρουσιαζεις καποια θρησκεια, και τα χαρακτηριστικα της, και εμμεσα να την σχολιαζεις και να την κατακρινεις.. Και δεν το εκανε μονο το βιβλιο, αλλα το εκανε και ο καθηγητης μας (αλλος ενας λογος που ηθελα την απαλλαγη..) Κρατος εν κρατει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίσταρχος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αρίσταρχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:17 Ο Αρίσταρχος: #1.328 04-06-11 20:17 Εγώ δηλώνω ευθύς εξαρχής πως ειμαι κατά του να καταργηθουν. Για λόγους που αδυνατω να παραθέσω τώρα λόγω πιέσεως χρόνου. Θέλω να ακούσω όλες τις απόψεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο Chemwizard: #1.329 04-06-11 20:19 Να μην καταργηθούν,να αλλάξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο Alejandro Papas: #1.330 04-06-11 20:19 Δεν ειμαι υπερ της καταργησης(με την προυποθεση οτι θα μιλανε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ για ολες τις θρησκειες).ειμαι υπερ του να γινουν επιλογης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:21 Η rakels έγραψε: #1.331 04-06-11 20:21 Εγώ πιστεύω πως δε χρειάζεται να καταργηθούν. Η κατάσταση είναι οκ από τη στιγμή που μπορείς να πάρεις απαλλαγή. Ποιός ο λόγος να καταργηθούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Ο johanio έγραψε: #1.332 04-06-11 20:26 Εγώ διαφωνώ κάθετα με το εξεταζόμαστε γραπτά στο συγκεκριμένο μάθημα. Δεν είναι δυνατό να εξετάζεις νέα παιδιά στο κατά πόσο γνωρίζουν περί της θρησκείας μας. Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο γράφουμε μέχρι και γραπτές απολυτήριες εξετάσεις στο συγκεκριμένο μάθημα. Ποιο το νόημα; Να δουν πόσο πιστοί είμαστε; Πόσο θρήσκοι; Είναι τελείως υποκριτικό. Το ζήτημα της θρησκείας γενικά είναι ένα ευαίσθητο θέμα, υπάρχουν ποικίλες απόψεις ως προς αυτήν και δεν είναι δυνατόν να υποχρεώνονται νέα παιδιά να το αποστηθίζουν για να γράψουν στις εξετάσεις. Σίγουρα πρέπει να γίνει προαιρετικό και όσοι αισθάνονται αυτήν την πηγαία ανάγκη να ανακαλύψουν τη θρησκεία με αυτόν τον τρόπο ας το επιλέγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατασα 1 Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Η Νατασα 1 έγραψε: #1.333 04-06-11 20:26 Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Εγω προσωπικα το βρισκω ενδιαφερον μαθημα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:30 Ο Mr. Crowley: #1.334 04-06-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Νατασα 1: Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Click για ανάπτυξη... Η ανεξιθρησκεία μήπως...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:36 Η rakels έγραψε: #1.335 04-06-11 20:36 Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Mr. Crowley: #1.336 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Διότι αυτό με την απαλλαγή,παρ'ότι προσωρινή λύση,δημιουργεί "στιγματισμό" εντός της τάξης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Alejandro Papas: #1.337 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατι με την απαλλαγη σε στιγματιζουν πχ μια κοπελα η οποια ειχε παρι απαλλαγη απ την ταξη μου ο θρησκευτικος ολο την ενοχλουσε και της πεταγε μπηχτες!!πολλα παιδια δεν πηραν απαλλαγη για αυτο το λογο!!!!αντιθετα αν διαλεγε οποιος ηθελε τοτε δεν θα υπηρχε αυτο το φαινομενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:41 Η rakels έγραψε: #1.338 04-06-11 20:41 I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:42 Ο Mr. Crowley: #1.339 04-06-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από rakels: I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι μία περίπτωση.Για κάθε περίπτωση σαν εσένα υπάρχουν άλλες 100 που το βιώνουν διαφορετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:45 Η rakels έγραψε: #1.340 04-06-11 20:45 Άμα κάθεσαι και τ' ακούς, φυσικά. Δικαίωμά μου είναι, πρέπει να ακούω τα κακόγουστα σχόλια των άλλων κομπλεξικών παιδιών/καθηγητών? Νομίζω πως πολλά παιδιά συμμερίζονται το συλλογισμό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Φαντάζομαι σκηνικό: (στο παρακάτω μονόπρακτο συμμετέχουν ο μαθητής,ας τον πούμε Swallow,και ο διευθυντής,ας τον πούμε Mr. Semen) Swallow:Mr. Semen,I was wondering,is it possible that I could be excluded from the lesson on religion? Mr. Semen:Every student is having this lesson & you should as well,Swallow,come. Swallow:But why can't I skip this lesson? Mr. Semen: Click για ανάπτυξη... Κατι τετοιο..!!! Αστα, ηθελα να παρω και εγω και με το που το ακουσα τσαντιστηκα.. Παντως, αν τα θρησκευτικα της Β Λυκειου (που λενε και γι αλλες θρησκειες), ηταν αντικειμενικα γραμμενα, θα γουσταρα να το κανω το μαθημα.. Αλλα δεν μπορω να διανοηθω το να παρουσιαζεις καποια θρησκεια, και τα χαρακτηριστικα της, και εμμεσα να την σχολιαζεις και να την κατακρινεις.. Και δεν το εκανε μονο το βιβλιο, αλλα το εκανε και ο καθηγητης μας (αλλος ενας λογος που ηθελα την απαλλαγη..) Κρατος εν κρατει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρίσταρχος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αρίσταρχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:17 Ο Αρίσταρχος: #1.328 04-06-11 20:17 Εγώ δηλώνω ευθύς εξαρχής πως ειμαι κατά του να καταργηθουν. Για λόγους που αδυνατω να παραθέσω τώρα λόγω πιέσεως χρόνου. Θέλω να ακούσω όλες τις απόψεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο Chemwizard: #1.329 04-06-11 20:19 Να μην καταργηθούν,να αλλάξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο Alejandro Papas: #1.330 04-06-11 20:19 Δεν ειμαι υπερ της καταργησης(με την προυποθεση οτι θα μιλανε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ για ολες τις θρησκειες).ειμαι υπερ του να γινουν επιλογης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:21 Η rakels έγραψε: #1.331 04-06-11 20:21 Εγώ πιστεύω πως δε χρειάζεται να καταργηθούν. Η κατάσταση είναι οκ από τη στιγμή που μπορείς να πάρεις απαλλαγή. Ποιός ο λόγος να καταργηθούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Ο johanio έγραψε: #1.332 04-06-11 20:26 Εγώ διαφωνώ κάθετα με το εξεταζόμαστε γραπτά στο συγκεκριμένο μάθημα. Δεν είναι δυνατό να εξετάζεις νέα παιδιά στο κατά πόσο γνωρίζουν περί της θρησκείας μας. Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο γράφουμε μέχρι και γραπτές απολυτήριες εξετάσεις στο συγκεκριμένο μάθημα. Ποιο το νόημα; Να δουν πόσο πιστοί είμαστε; Πόσο θρήσκοι; Είναι τελείως υποκριτικό. Το ζήτημα της θρησκείας γενικά είναι ένα ευαίσθητο θέμα, υπάρχουν ποικίλες απόψεις ως προς αυτήν και δεν είναι δυνατόν να υποχρεώνονται νέα παιδιά να το αποστηθίζουν για να γράψουν στις εξετάσεις. Σίγουρα πρέπει να γίνει προαιρετικό και όσοι αισθάνονται αυτήν την πηγαία ανάγκη να ανακαλύψουν τη θρησκεία με αυτόν τον τρόπο ας το επιλέγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατασα 1 Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Η Νατασα 1 έγραψε: #1.333 04-06-11 20:26 Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Εγω προσωπικα το βρισκω ενδιαφερον μαθημα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:30 Ο Mr. Crowley: #1.334 04-06-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Νατασα 1: Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Click για ανάπτυξη... Η ανεξιθρησκεία μήπως...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:36 Η rakels έγραψε: #1.335 04-06-11 20:36 Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Mr. Crowley: #1.336 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Διότι αυτό με την απαλλαγή,παρ'ότι προσωρινή λύση,δημιουργεί "στιγματισμό" εντός της τάξης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Alejandro Papas: #1.337 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατι με την απαλλαγη σε στιγματιζουν πχ μια κοπελα η οποια ειχε παρι απαλλαγη απ την ταξη μου ο θρησκευτικος ολο την ενοχλουσε και της πεταγε μπηχτες!!πολλα παιδια δεν πηραν απαλλαγη για αυτο το λογο!!!!αντιθετα αν διαλεγε οποιος ηθελε τοτε δεν θα υπηρχε αυτο το φαινομενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:41 Η rakels έγραψε: #1.338 04-06-11 20:41 I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:42 Ο Mr. Crowley: #1.339 04-06-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από rakels: I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι μία περίπτωση.Για κάθε περίπτωση σαν εσένα υπάρχουν άλλες 100 που το βιώνουν διαφορετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:45 Η rakels έγραψε: #1.340 04-06-11 20:45 Άμα κάθεσαι και τ' ακούς, φυσικά. Δικαίωμά μου είναι, πρέπει να ακούω τα κακόγουστα σχόλια των άλλων κομπλεξικών παιδιών/καθηγητών? Νομίζω πως πολλά παιδιά συμμερίζονται το συλλογισμό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δηλώνω ευθύς εξαρχής πως ειμαι κατά του να καταργηθουν. Για λόγους που αδυνατω να παραθέσω τώρα λόγω πιέσεως χρόνου. Θέλω να ακούσω όλες τις απόψεις . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο Chemwizard: #1.329 04-06-11 20:19 Να μην καταργηθούν,να αλλάξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο Alejandro Papas: #1.330 04-06-11 20:19 Δεν ειμαι υπερ της καταργησης(με την προυποθεση οτι θα μιλανε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ για ολες τις θρησκειες).ειμαι υπερ του να γινουν επιλογης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:21 Η rakels έγραψε: #1.331 04-06-11 20:21 Εγώ πιστεύω πως δε χρειάζεται να καταργηθούν. Η κατάσταση είναι οκ από τη στιγμή που μπορείς να πάρεις απαλλαγή. Ποιός ο λόγος να καταργηθούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Ο johanio έγραψε: #1.332 04-06-11 20:26 Εγώ διαφωνώ κάθετα με το εξεταζόμαστε γραπτά στο συγκεκριμένο μάθημα. Δεν είναι δυνατό να εξετάζεις νέα παιδιά στο κατά πόσο γνωρίζουν περί της θρησκείας μας. Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο γράφουμε μέχρι και γραπτές απολυτήριες εξετάσεις στο συγκεκριμένο μάθημα. Ποιο το νόημα; Να δουν πόσο πιστοί είμαστε; Πόσο θρήσκοι; Είναι τελείως υποκριτικό. Το ζήτημα της θρησκείας γενικά είναι ένα ευαίσθητο θέμα, υπάρχουν ποικίλες απόψεις ως προς αυτήν και δεν είναι δυνατόν να υποχρεώνονται νέα παιδιά να το αποστηθίζουν για να γράψουν στις εξετάσεις. Σίγουρα πρέπει να γίνει προαιρετικό και όσοι αισθάνονται αυτήν την πηγαία ανάγκη να ανακαλύψουν τη θρησκεία με αυτόν τον τρόπο ας το επιλέγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατασα 1 Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Η Νατασα 1 έγραψε: #1.333 04-06-11 20:26 Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Εγω προσωπικα το βρισκω ενδιαφερον μαθημα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:30 Ο Mr. Crowley: #1.334 04-06-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Νατασα 1: Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Click για ανάπτυξη... Η ανεξιθρησκεία μήπως...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:36 Η rakels έγραψε: #1.335 04-06-11 20:36 Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Mr. Crowley: #1.336 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Διότι αυτό με την απαλλαγή,παρ'ότι προσωρινή λύση,δημιουργεί "στιγματισμό" εντός της τάξης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Alejandro Papas: #1.337 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατι με την απαλλαγη σε στιγματιζουν πχ μια κοπελα η οποια ειχε παρι απαλλαγη απ την ταξη μου ο θρησκευτικος ολο την ενοχλουσε και της πεταγε μπηχτες!!πολλα παιδια δεν πηραν απαλλαγη για αυτο το λογο!!!!αντιθετα αν διαλεγε οποιος ηθελε τοτε δεν θα υπηρχε αυτο το φαινομενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:41 Η rakels έγραψε: #1.338 04-06-11 20:41 I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:42 Ο Mr. Crowley: #1.339 04-06-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από rakels: I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι μία περίπτωση.Για κάθε περίπτωση σαν εσένα υπάρχουν άλλες 100 που το βιώνουν διαφορετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:45 Η rakels έγραψε: #1.340 04-06-11 20:45 Άμα κάθεσαι και τ' ακούς, φυσικά. Δικαίωμά μου είναι, πρέπει να ακούω τα κακόγουστα σχόλια των άλλων κομπλεξικών παιδιών/καθηγητών? Νομίζω πως πολλά παιδιά συμμερίζονται το συλλογισμό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να μην καταργηθούν,να αλλάξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο Alejandro Papas: #1.330 04-06-11 20:19 Δεν ειμαι υπερ της καταργησης(με την προυποθεση οτι θα μιλανε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ για ολες τις θρησκειες).ειμαι υπερ του να γινουν επιλογης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:21 Η rakels έγραψε: #1.331 04-06-11 20:21 Εγώ πιστεύω πως δε χρειάζεται να καταργηθούν. Η κατάσταση είναι οκ από τη στιγμή που μπορείς να πάρεις απαλλαγή. Ποιός ο λόγος να καταργηθούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Ο johanio έγραψε: #1.332 04-06-11 20:26 Εγώ διαφωνώ κάθετα με το εξεταζόμαστε γραπτά στο συγκεκριμένο μάθημα. Δεν είναι δυνατό να εξετάζεις νέα παιδιά στο κατά πόσο γνωρίζουν περί της θρησκείας μας. Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο γράφουμε μέχρι και γραπτές απολυτήριες εξετάσεις στο συγκεκριμένο μάθημα. Ποιο το νόημα; Να δουν πόσο πιστοί είμαστε; Πόσο θρήσκοι; Είναι τελείως υποκριτικό. Το ζήτημα της θρησκείας γενικά είναι ένα ευαίσθητο θέμα, υπάρχουν ποικίλες απόψεις ως προς αυτήν και δεν είναι δυνατόν να υποχρεώνονται νέα παιδιά να το αποστηθίζουν για να γράψουν στις εξετάσεις. Σίγουρα πρέπει να γίνει προαιρετικό και όσοι αισθάνονται αυτήν την πηγαία ανάγκη να ανακαλύψουν τη θρησκεία με αυτόν τον τρόπο ας το επιλέγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατασα 1 Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Η Νατασα 1 έγραψε: #1.333 04-06-11 20:26 Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Εγω προσωπικα το βρισκω ενδιαφερον μαθημα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:30 Ο Mr. Crowley: #1.334 04-06-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Νατασα 1: Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Click για ανάπτυξη... Η ανεξιθρησκεία μήπως...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:36 Η rakels έγραψε: #1.335 04-06-11 20:36 Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Mr. Crowley: #1.336 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Διότι αυτό με την απαλλαγή,παρ'ότι προσωρινή λύση,δημιουργεί "στιγματισμό" εντός της τάξης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Alejandro Papas: #1.337 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατι με την απαλλαγη σε στιγματιζουν πχ μια κοπελα η οποια ειχε παρι απαλλαγη απ την ταξη μου ο θρησκευτικος ολο την ενοχλουσε και της πεταγε μπηχτες!!πολλα παιδια δεν πηραν απαλλαγη για αυτο το λογο!!!!αντιθετα αν διαλεγε οποιος ηθελε τοτε δεν θα υπηρχε αυτο το φαινομενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:41 Η rakels έγραψε: #1.338 04-06-11 20:41 I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:42 Ο Mr. Crowley: #1.339 04-06-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από rakels: I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι μία περίπτωση.Για κάθε περίπτωση σαν εσένα υπάρχουν άλλες 100 που το βιώνουν διαφορετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:45 Η rakels έγραψε: #1.340 04-06-11 20:45 Άμα κάθεσαι και τ' ακούς, φυσικά. Δικαίωμά μου είναι, πρέπει να ακούω τα κακόγουστα σχόλια των άλλων κομπλεξικών παιδιών/καθηγητών? Νομίζω πως πολλά παιδιά συμμερίζονται το συλλογισμό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ειμαι υπερ της καταργησης(με την προυποθεση οτι θα μιλανε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ για ολες τις θρησκειες).ειμαι υπερ του να γινουν επιλογης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:21 Η rakels έγραψε: #1.331 04-06-11 20:21 Εγώ πιστεύω πως δε χρειάζεται να καταργηθούν. Η κατάσταση είναι οκ από τη στιγμή που μπορείς να πάρεις απαλλαγή. Ποιός ο λόγος να καταργηθούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Ο johanio έγραψε: #1.332 04-06-11 20:26 Εγώ διαφωνώ κάθετα με το εξεταζόμαστε γραπτά στο συγκεκριμένο μάθημα. Δεν είναι δυνατό να εξετάζεις νέα παιδιά στο κατά πόσο γνωρίζουν περί της θρησκείας μας. Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο γράφουμε μέχρι και γραπτές απολυτήριες εξετάσεις στο συγκεκριμένο μάθημα. Ποιο το νόημα; Να δουν πόσο πιστοί είμαστε; Πόσο θρήσκοι; Είναι τελείως υποκριτικό. Το ζήτημα της θρησκείας γενικά είναι ένα ευαίσθητο θέμα, υπάρχουν ποικίλες απόψεις ως προς αυτήν και δεν είναι δυνατόν να υποχρεώνονται νέα παιδιά να το αποστηθίζουν για να γράψουν στις εξετάσεις. Σίγουρα πρέπει να γίνει προαιρετικό και όσοι αισθάνονται αυτήν την πηγαία ανάγκη να ανακαλύψουν τη θρησκεία με αυτόν τον τρόπο ας το επιλέγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατασα 1 Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Η Νατασα 1 έγραψε: #1.333 04-06-11 20:26 Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Εγω προσωπικα το βρισκω ενδιαφερον μαθημα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:30 Ο Mr. Crowley: #1.334 04-06-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Νατασα 1: Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Click για ανάπτυξη... Η ανεξιθρησκεία μήπως...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:36 Η rakels έγραψε: #1.335 04-06-11 20:36 Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Mr. Crowley: #1.336 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Διότι αυτό με την απαλλαγή,παρ'ότι προσωρινή λύση,δημιουργεί "στιγματισμό" εντός της τάξης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Alejandro Papas: #1.337 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατι με την απαλλαγη σε στιγματιζουν πχ μια κοπελα η οποια ειχε παρι απαλλαγη απ την ταξη μου ο θρησκευτικος ολο την ενοχλουσε και της πεταγε μπηχτες!!πολλα παιδια δεν πηραν απαλλαγη για αυτο το λογο!!!!αντιθετα αν διαλεγε οποιος ηθελε τοτε δεν θα υπηρχε αυτο το φαινομενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:41 Η rakels έγραψε: #1.338 04-06-11 20:41 I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:42 Ο Mr. Crowley: #1.339 04-06-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από rakels: I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι μία περίπτωση.Για κάθε περίπτωση σαν εσένα υπάρχουν άλλες 100 που το βιώνουν διαφορετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:45 Η rakels έγραψε: #1.340 04-06-11 20:45 Άμα κάθεσαι και τ' ακούς, φυσικά. Δικαίωμά μου είναι, πρέπει να ακούω τα κακόγουστα σχόλια των άλλων κομπλεξικών παιδιών/καθηγητών? Νομίζω πως πολλά παιδιά συμμερίζονται το συλλογισμό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πιστεύω πως δε χρειάζεται να καταργηθούν. Η κατάσταση είναι οκ από τη στιγμή που μπορείς να πάρεις απαλλαγή. Ποιός ο λόγος να καταργηθούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Ο johanio έγραψε: #1.332 04-06-11 20:26 Εγώ διαφωνώ κάθετα με το εξεταζόμαστε γραπτά στο συγκεκριμένο μάθημα. Δεν είναι δυνατό να εξετάζεις νέα παιδιά στο κατά πόσο γνωρίζουν περί της θρησκείας μας. Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο γράφουμε μέχρι και γραπτές απολυτήριες εξετάσεις στο συγκεκριμένο μάθημα. Ποιο το νόημα; Να δουν πόσο πιστοί είμαστε; Πόσο θρήσκοι; Είναι τελείως υποκριτικό. Το ζήτημα της θρησκείας γενικά είναι ένα ευαίσθητο θέμα, υπάρχουν ποικίλες απόψεις ως προς αυτήν και δεν είναι δυνατόν να υποχρεώνονται νέα παιδιά να το αποστηθίζουν για να γράψουν στις εξετάσεις. Σίγουρα πρέπει να γίνει προαιρετικό και όσοι αισθάνονται αυτήν την πηγαία ανάγκη να ανακαλύψουν τη θρησκεία με αυτόν τον τρόπο ας το επιλέγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατασα 1 Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Η Νατασα 1 έγραψε: #1.333 04-06-11 20:26 Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Εγω προσωπικα το βρισκω ενδιαφερον μαθημα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:30 Ο Mr. Crowley: #1.334 04-06-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Νατασα 1: Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Click για ανάπτυξη... Η ανεξιθρησκεία μήπως...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:36 Η rakels έγραψε: #1.335 04-06-11 20:36 Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Mr. Crowley: #1.336 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Διότι αυτό με την απαλλαγή,παρ'ότι προσωρινή λύση,δημιουργεί "στιγματισμό" εντός της τάξης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Alejandro Papas: #1.337 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατι με την απαλλαγη σε στιγματιζουν πχ μια κοπελα η οποια ειχε παρι απαλλαγη απ την ταξη μου ο θρησκευτικος ολο την ενοχλουσε και της πεταγε μπηχτες!!πολλα παιδια δεν πηραν απαλλαγη για αυτο το λογο!!!!αντιθετα αν διαλεγε οποιος ηθελε τοτε δεν θα υπηρχε αυτο το φαινομενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:41 Η rakels έγραψε: #1.338 04-06-11 20:41 I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:42 Ο Mr. Crowley: #1.339 04-06-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από rakels: I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι μία περίπτωση.Για κάθε περίπτωση σαν εσένα υπάρχουν άλλες 100 που το βιώνουν διαφορετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:45 Η rakels έγραψε: #1.340 04-06-11 20:45 Άμα κάθεσαι και τ' ακούς, φυσικά. Δικαίωμά μου είναι, πρέπει να ακούω τα κακόγουστα σχόλια των άλλων κομπλεξικών παιδιών/καθηγητών? Νομίζω πως πολλά παιδιά συμμερίζονται το συλλογισμό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ διαφωνώ κάθετα με το εξεταζόμαστε γραπτά στο συγκεκριμένο μάθημα. Δεν είναι δυνατό να εξετάζεις νέα παιδιά στο κατά πόσο γνωρίζουν περί της θρησκείας μας. Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο γράφουμε μέχρι και γραπτές απολυτήριες εξετάσεις στο συγκεκριμένο μάθημα. Ποιο το νόημα; Να δουν πόσο πιστοί είμαστε; Πόσο θρήσκοι; Είναι τελείως υποκριτικό. Το ζήτημα της θρησκείας γενικά είναι ένα ευαίσθητο θέμα, υπάρχουν ποικίλες απόψεις ως προς αυτήν και δεν είναι δυνατόν να υποχρεώνονται νέα παιδιά να το αποστηθίζουν για να γράψουν στις εξετάσεις. Σίγουρα πρέπει να γίνει προαιρετικό και όσοι αισθάνονται αυτήν την πηγαία ανάγκη να ανακαλύψουν τη θρησκεία με αυτόν τον τρόπο ας το επιλέγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατασα 1 Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:26 Η Νατασα 1 έγραψε: #1.333 04-06-11 20:26 Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Εγω προσωπικα το βρισκω ενδιαφερον μαθημα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:30 Ο Mr. Crowley: #1.334 04-06-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Νατασα 1: Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Click για ανάπτυξη... Η ανεξιθρησκεία μήπως...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:36 Η rakels έγραψε: #1.335 04-06-11 20:36 Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Mr. Crowley: #1.336 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Διότι αυτό με την απαλλαγή,παρ'ότι προσωρινή λύση,δημιουργεί "στιγματισμό" εντός της τάξης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Alejandro Papas: #1.337 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατι με την απαλλαγη σε στιγματιζουν πχ μια κοπελα η οποια ειχε παρι απαλλαγη απ την ταξη μου ο θρησκευτικος ολο την ενοχλουσε και της πεταγε μπηχτες!!πολλα παιδια δεν πηραν απαλλαγη για αυτο το λογο!!!!αντιθετα αν διαλεγε οποιος ηθελε τοτε δεν θα υπηρχε αυτο το φαινομενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:41 Η rakels έγραψε: #1.338 04-06-11 20:41 I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:42 Ο Mr. Crowley: #1.339 04-06-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από rakels: I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι μία περίπτωση.Για κάθε περίπτωση σαν εσένα υπάρχουν άλλες 100 που το βιώνουν διαφορετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:45 Η rakels έγραψε: #1.340 04-06-11 20:45 Άμα κάθεσαι και τ' ακούς, φυσικά. Δικαίωμά μου είναι, πρέπει να ακούω τα κακόγουστα σχόλια των άλλων κομπλεξικών παιδιών/καθηγητών? Νομίζω πως πολλά παιδιά συμμερίζονται το συλλογισμό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Εγω προσωπικα το βρισκω ενδιαφερον μαθημα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:30 Ο Mr. Crowley: #1.334 04-06-11 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Νατασα 1: Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Click για ανάπτυξη... Η ανεξιθρησκεία μήπως...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:36 Η rakels έγραψε: #1.335 04-06-11 20:36 Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Mr. Crowley: #1.336 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Διότι αυτό με την απαλλαγή,παρ'ότι προσωρινή λύση,δημιουργεί "στιγματισμό" εντός της τάξης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Alejandro Papas: #1.337 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατι με την απαλλαγη σε στιγματιζουν πχ μια κοπελα η οποια ειχε παρι απαλλαγη απ την ταξη μου ο θρησκευτικος ολο την ενοχλουσε και της πεταγε μπηχτες!!πολλα παιδια δεν πηραν απαλλαγη για αυτο το λογο!!!!αντιθετα αν διαλεγε οποιος ηθελε τοτε δεν θα υπηρχε αυτο το φαινομενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:41 Η rakels έγραψε: #1.338 04-06-11 20:41 I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:42 Ο Mr. Crowley: #1.339 04-06-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από rakels: I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι μία περίπτωση.Για κάθε περίπτωση σαν εσένα υπάρχουν άλλες 100 που το βιώνουν διαφορετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:45 Η rakels έγραψε: #1.340 04-06-11 20:45 Άμα κάθεσαι και τ' ακούς, φυσικά. Δικαίωμά μου είναι, πρέπει να ακούω τα κακόγουστα σχόλια των άλλων κομπλεξικών παιδιών/καθηγητών? Νομίζω πως πολλά παιδιά συμμερίζονται το συλλογισμό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νατασα 1: Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε?? Click για ανάπτυξη... Η ανεξιθρησκεία μήπως...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:36 Η rakels έγραψε: #1.335 04-06-11 20:36 Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Mr. Crowley: #1.336 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Διότι αυτό με την απαλλαγή,παρ'ότι προσωρινή λύση,δημιουργεί "στιγματισμό" εντός της τάξης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Alejandro Papas: #1.337 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατι με την απαλλαγη σε στιγματιζουν πχ μια κοπελα η οποια ειχε παρι απαλλαγη απ την ταξη μου ο θρησκευτικος ολο την ενοχλουσε και της πεταγε μπηχτες!!πολλα παιδια δεν πηραν απαλλαγη για αυτο το λογο!!!!αντιθετα αν διαλεγε οποιος ηθελε τοτε δεν θα υπηρχε αυτο το φαινομενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:41 Η rakels έγραψε: #1.338 04-06-11 20:41 I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:42 Ο Mr. Crowley: #1.339 04-06-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από rakels: I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι μία περίπτωση.Για κάθε περίπτωση σαν εσένα υπάρχουν άλλες 100 που το βιώνουν διαφορετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:45 Η rakels έγραψε: #1.340 04-06-11 20:45 Άμα κάθεσαι και τ' ακούς, φυσικά. Δικαίωμά μου είναι, πρέπει να ακούω τα κακόγουστα σχόλια των άλλων κομπλεξικών παιδιών/καθηγητών? Νομίζω πως πολλά παιδιά συμμερίζονται το συλλογισμό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Mr. Crowley: #1.336 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Διότι αυτό με την απαλλαγή,παρ'ότι προσωρινή λύση,δημιουργεί "στιγματισμό" εντός της τάξης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Alejandro Papas: #1.337 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατι με την απαλλαγη σε στιγματιζουν πχ μια κοπελα η οποια ειχε παρι απαλλαγη απ την ταξη μου ο θρησκευτικος ολο την ενοχλουσε και της πεταγε μπηχτες!!πολλα παιδια δεν πηραν απαλλαγη για αυτο το λογο!!!!αντιθετα αν διαλεγε οποιος ηθελε τοτε δεν θα υπηρχε αυτο το φαινομενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:41 Η rakels έγραψε: #1.338 04-06-11 20:41 I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:42 Ο Mr. Crowley: #1.339 04-06-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από rakels: I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι μία περίπτωση.Για κάθε περίπτωση σαν εσένα υπάρχουν άλλες 100 που το βιώνουν διαφορετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:45 Η rakels έγραψε: #1.340 04-06-11 20:45 Άμα κάθεσαι και τ' ακούς, φυσικά. Δικαίωμά μου είναι, πρέπει να ακούω τα κακόγουστα σχόλια των άλλων κομπλεξικών παιδιών/καθηγητών? Νομίζω πως πολλά παιδιά συμμερίζονται το συλλογισμό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Διότι αυτό με την απαλλαγή,παρ'ότι προσωρινή λύση,δημιουργεί "στιγματισμό" εντός της τάξης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:38 Ο Alejandro Papas: #1.337 04-06-11 20:38 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατι με την απαλλαγη σε στιγματιζουν πχ μια κοπελα η οποια ειχε παρι απαλλαγη απ την ταξη μου ο θρησκευτικος ολο την ενοχλουσε και της πεταγε μπηχτες!!πολλα παιδια δεν πηραν απαλλαγη για αυτο το λογο!!!!αντιθετα αν διαλεγε οποιος ηθελε τοτε δεν θα υπηρχε αυτο το φαινομενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:41 Η rakels έγραψε: #1.338 04-06-11 20:41 I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:42 Ο Mr. Crowley: #1.339 04-06-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από rakels: I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι μία περίπτωση.Για κάθε περίπτωση σαν εσένα υπάρχουν άλλες 100 που το βιώνουν διαφορετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:45 Η rakels έγραψε: #1.340 04-06-11 20:45 Άμα κάθεσαι και τ' ακούς, φυσικά. Δικαίωμά μου είναι, πρέπει να ακούω τα κακόγουστα σχόλια των άλλων κομπλεξικών παιδιών/καθηγητών? Νομίζω πως πολλά παιδιά συμμερίζονται το συλλογισμό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατι με την απαλλαγη σε στιγματιζουν πχ μια κοπελα η οποια ειχε παρι απαλλαγη απ την ταξη μου ο θρησκευτικος ολο την ενοχλουσε και της πεταγε μπηχτες!!πολλα παιδια δεν πηραν απαλλαγη για αυτο το λογο!!!!αντιθετα αν διαλεγε οποιος ηθελε τοτε δεν θα υπηρχε αυτο το φαινομενο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:41 Η rakels έγραψε: #1.338 04-06-11 20:41 I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:42 Ο Mr. Crowley: #1.339 04-06-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από rakels: I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι μία περίπτωση.Για κάθε περίπτωση σαν εσένα υπάρχουν άλλες 100 που το βιώνουν διαφορετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:45 Η rakels έγραψε: #1.340 04-06-11 20:45 Άμα κάθεσαι και τ' ακούς, φυσικά. Δικαίωμά μου είναι, πρέπει να ακούω τα κακόγουστα σχόλια των άλλων κομπλεξικών παιδιών/καθηγητών? Νομίζω πως πολλά παιδιά συμμερίζονται το συλλογισμό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:42 Ο Mr. Crowley: #1.339 04-06-11 20:42 Αρχική Δημοσίευση από rakels: I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι μία περίπτωση.Για κάθε περίπτωση σαν εσένα υπάρχουν άλλες 100 που το βιώνουν διαφορετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:45 Η rakels έγραψε: #1.340 04-06-11 20:45 Άμα κάθεσαι και τ' ακούς, φυσικά. Δικαίωμά μου είναι, πρέπει να ακούω τα κακόγουστα σχόλια των άλλων κομπλεξικών παιδιών/καθηγητών? Νομίζω πως πολλά παιδιά συμμερίζονται το συλλογισμό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από rakels: I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι μία περίπτωση.Για κάθε περίπτωση σαν εσένα υπάρχουν άλλες 100 που το βιώνουν διαφορετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 20:45 Η rakels έγραψε: #1.340 04-06-11 20:45 Άμα κάθεσαι και τ' ακούς, φυσικά. Δικαίωμά μου είναι, πρέπει να ακούω τα κακόγουστα σχόλια των άλλων κομπλεξικών παιδιών/καθηγητών? Νομίζω πως πολλά παιδιά συμμερίζονται το συλλογισμό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άμα κάθεσαι και τ' ακούς, φυσικά. Δικαίωμά μου είναι, πρέπει να ακούω τα κακόγουστα σχόλια των άλλων κομπλεξικών παιδιών/καθηγητών? Νομίζω πως πολλά παιδιά συμμερίζονται το συλλογισμό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.