Όχι κατάταξη με βαθμού πτυχίου, πέρυσι έκανα αίτηση σε τμήμα της Πάτρας, στις απαιτήσεις τυ οποίου δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ και φέτος έκανα εκ νέου αίτηση σε άλλο τμήμα της Αθήνας. Θα κάνω διαγραφή από την Πάτρα, ωστόσο έχω κάνει αίτηση και σε άλλο τμήμα το οποίο με ενδιαφέρει εξίσου αν όχι περισσότερο από αυτό που με δέχτηκαν προχθές. Το πρόβλημα μου είναι ότι η γραμματεία του τμήματος της Αθήνας με πιέζει να κάνω εγγραφή μεσα στην εβδομάδα. Αν με δεχτούν και στο άλλο τμήμα θέλω επίσης να γραφώ. Οι πιθανότητες είναι 50-50, αν αρνηθώ την εγγραφή στο τμήμα της Αθήνας και δεν με δεχτούν στο δεύτερο που έχω κάνει αίτηση, τότε θα μείνω ξεκρέμαστος!! Και αναρωτιέμαι αν δε γραφτω στον Εύδοξο αν μπορεί να γίνει διασταύρωση δεδομενου ότι δεν υπάρχει μητρώο φοιτητών των Ελληνικών ΑΕΙ. Η μόνη κοινή βάση αυτή τη στιγμή, αν είσαι γραμμένος σε διαφορετικά τμήματα είναι ο Εύδοξος, αν θεωρητικά κάποιος κάνει διασταύρωση των στοιχείων. Επομένως αν δε γραφτώ τη γλυτώνω. Μέχρι τώρα εκατοντάδες είχαν κάνει το ίδιο!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.