Τέταρτη φορά Πανελλαδικές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

JohnS

Νεοφερμένος

Η JohnS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Το ξερω οτι δεν ειναι σίγουρο για αυτο σκεφτομαι το εξωτερικο.
Μονο τη πρωτη χρονια η αποτυχία μου μπορω να πω οτι ισως ήταν θεμα γνώσεων, μετα έπαψε
Το αγχος μου στοίχισε κυριως πιστευω αν και περσι που εδωσα με τι παλαιό αν ειχαν μοιραστεί σωστα τα ποσοστα θα έμπαινα.
Αλλα ευχαριστώ για τη συμβουλη
Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα και το θες πραγματικά κυνήγησέ το.
Επειδή κι εγώ αγχώνομαι φουλ και μου στοιχίζει, ξέρω ότι δεν αποβάλλεται εύκολα. Εύχομαι να σου παν όλα όπως τα θες :happy:
 

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 9,434 μηνύματα.
Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα και το θες πραγματικά κυνήγησέ το.
Επειδή κι εγώ αγχώνομαι φουλ και μου στοιχίζει, ξέρω ότι δεν αποβάλλεται εύκολα. Εύχομαι να σου παν όλα όπως τα θες :happy:
Σε ευχαριστώ πολυ και σου ευχομαι οτι καλύτερο 💕
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ασχετο αλλα μόλις ειδα στο μήνυμα που εγραψα την ηλικια μου (20) και για κατι δευτερολεπτα έπαθα σοκ.
Μιας και δινω ακομα πανελλαδικές νιωθω ωρες ωρες οτι ειμαι 17 18 😂
αλλα μετα επιστρέφω στην πραγματικοτητα



μπορει να ειμαι η μονη που το παθαίνει οποτε βα σας φανεί λιγο κριντζ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

@eukleidhs1821 σε μπέρδεψα εε; λολ
 

Citylights

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα.
Σε ευχαριστώ πολυ και σου ευχομαι οτι καλύτερο 💕
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ασχετο αλλα μόλις ειδα στο μήνυμα που εγραψα την ηλικια μου (20) και για κατι δευτερολεπτα έπαθα σοκ.
Μιας και δινω ακομα πανελλαδικές νιωθω ωρες ωρες οτι ειμαι 17 18 😂
αλλα μετα επιστρέφω στην πραγματικοτητα



μπορει να ειμαι η μονη που το παθαίνει οποτε βα σας φανεί λιγο κριντζ

που να δείς εγώ πόσο χρονών ένιωθα φέτος που έδινα πανελλήνιες και συνάντησα
κάτι κυρίες στα γενικής παιδείας να δίνουν και αυτές στην ίδια αίθουσα, μάλιστα κάτι άκουσα
να λένε και κατάλαβα οτι η λογιστική, χρηματοοικονομική και η διοικηση επιχηρήσεων τραβάνε
κόσμο και σε προχωρημένες ηλικίες, μάλλον ποντάρουν σε προαγωγές και καλύτερους
μισθούς στις δουλειές τους. (και καλά κάνουν)

οπότε τι κριντζιά να μας φανεί? εδώ μαμά και κόρη έδιναν μαζί και πέρασαν και οι δύο.
 

Arvacon

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει απο Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 835 μηνύματα.
Αν νιώθεις έτσι εσυ στα 20, τι θα πρεπε να νιώθουμε κ εμείς που δίνουμε ακόμα πανελλήνιες στα 40? 👀😬😅
 

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 11,788 μηνύματα.
Και γω ψάχνομε μιας και εχω τρεις επιλογές
Λοιπόν, επειδή αρκετά στα χαϊδεψαν τα αυτιά εδώ, θα σου δώσω μια διαφορετική άποψη. Αν θέλεις κράτα την, αν όχι πέτα την.
Επί τρία συναπτά έτη διαβάζεις μαθήματα λυκείου για να μπορέσεις να μπεις σε μια σχολή. Δεν είναι κακό να προσπαθείς, όμως είναι καλό να έχεις επίγνωση και των δυνατοτήτων σου. Είναι αξιέπαινος ο κόπος όλων αυτών των ετών, βλέπεις όμως ότι δεν σε οδήγησε κάπου οπότε είναι ώρα να βρεις εναλλακτικές. Θα είναι αυτή η εναλλακτική ένα καλό κολλέγιο; Σπουδές στο εξωτερικό; ΙΕΚ (το οποίο προσωπικά δεν θα το συστηνα αλλά εσένα μπορεί να σε βολέψει, αναλόγως τους στόχους σου);

Κατ' εμέ, ξέχνα τις πανελλήνιες και ξεκινά τις σπουδές σου κάπου αλλού, αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μετά την θεατρικών θα κάνω μεταπτυχιακό στην ψυχολογία, η οποία συνδέεται άμεσα με το θέατρο:)
Η Ψυχολογία δεν συνδέεται άμεσα με το θέατρο, παρά την ύπαρξη των art ή expressive therapies.Αυτό είναι κάτι διαφορετικό.
Γιατί πέρασες θέατρο και πως θα το συνδέσεις με την ψυχολογία, αν επιτρέπεται;
 

allall1

Δραστήριο μέλος

Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 716 μηνύματα.
Θελω να μαθω αν καποιος εχει δωσει 4η φορα πανελλαδικές, εμπειρίες.

Φοβαμαι μηπως χασω και αλλο χρονο απο τη ζωη μου για να πιάσω τη σχολη που ονειρεύομαι, αλλα ξυονησω μια μερα μετα απο χρονια και δω οτι τελικα δνε ηταν αυτο που ηθελα.

Φοβαμαι για την ευτυχια μου. Πίστευα οτι οταν τελειώσω το σχολειο θα τελειώσουν και τα βάσανα. Αλλα τα ευτυχισμενα μου χρονια σταμάτησαν με το σχολειο . Πλεον δεν ειμαι χαρούμενη και φοβαμαι οτι και να καταφέρω να γινω αυτο που τωρα τουλάχιστον επιθυμώ, ισως να μην ειμαι ποτε χαρούμενη. Αυτα τα χρονια που περασα διαβάζοντας και αποτυχενοντας με πλήγωσαν βαριά και ιδίως φετος που εμεινα για λιγο εξω. Φοβαμαι οτι θα με στοιχειώνουν για παντα. Δεν μπορω να με συγχωρήσω για τα λαθη μου και ιδίως φετος που εμεινα για λιγο.
Γελασα λιγο με αυτο το σχολιο καθως νομιζω οτι ειναι μια φαση που περναμε ολοι λιγο ή πολυ.Καποιοι την περνανε μετα το σχολειο αλλοι μετα το πανεπιστημιο.Να ξερεις οτι λυσεις υπαρχουν παντα,αυτο θα το συνειδητοποιησεις αργοτερα,οταν πια θα εχουν περασει αρκετα χρονακια και θα λες αχ ναι μπορουσα να κανω αυτο και εκεινο αλλα ουτε που το σκεφτηκα.Επισης οσον αφορα την ηλικια,οπως σου ειπα ηδη παρα πολλοι εδω μεσα,δεν ειναι λογος να αγχωνεσαι καθως θα δεις ατομα να σπουδαζουν και στα 30 και στα 40 και στα 50.Το θεμα σου τωρα ειναι οτι νιωθεις τη ζωη σου να περναει και εσυ να μη μπορεις να την απολαυσεις οπως ακριβως θες,σπουδαζοντας παραλληλα αυτο που επιθυμεις.Οκ,υπαρχουν ομως τοσα πραγματα που μπορεις και πρεπει να απολαυσεις στην ηλικια που εισαι ενω ταυτοχρονα κινεισαι προς τον στοχο σου.Μην αφηνεις τις αποτυχιες να σου στερουν τη λαχταρα για τη ζωη.Η ζωη μονο πιο δυσκολη θα γινεται και αυτο θελει χρονο να το κατλαβεις.
 

Συνημμένα

  • 7d8.jpg
    7d8.jpg
    49 KB · Εμφανίσεις: 120
Τελευταία επεξεργασία:

Gorgina_srk

Νεοφερμένος

Η Gorgina_srk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Νηπιαγωγός. Έχει γράψει 57 μηνύματα.
Σε ευχαριστώ

Καποιοι ισως εχετε διαβασει το προηγούμενο θεμα που εχω αναρτησει.

Εν συντομία εδωσα τριτη φορα πανελλαδικές και δεν τα καφερα για 200 μόρια και εχω κανει συνολικα χαζα λαθη αξίας 1.000+ μορίων.


Δεν μπορω να με συγχωρέσω νιωθω οτι χαραμησα εναν χρονο απο τα νεανικά(τα καλυερα οπως λενε) μου χρονια ( και αμα δωσω και τετάρτη φορα θα χαραμισω δυο χρονια) για 20π μόρια, για ενα λαθος της στιγμής. Το λαθος που με εχει στοιχειώσει ειναι ενα πολλαπλής ενω ηταν γελοίο κατι κόλλησε το κεφαλι μου και το εβαλα λαθος. Δεν μπορω να με συγχωρεσω. Απο τοτε που τελειωσαν οι πανελλαδικες φοβομουν μην ξυπνησω και μεινω εξω για λιγο (δλδ να μου στοιχησει αυτο το λαθος) να λοιπον που δυστυχως αυτη η μερα ηρθε και δεν λεει να φυγει μιας και δεν μπορω να κοιμηθω. Και φοβαμαι οτι αυτο θα μου μεινει για καιρο
Εγώ που έδωσα δεύτερη φορά στην αίθουσα ήταν μια κυρία 30 ετών με 2 παίδια παντρεμένη και ήθελε να περάσει παιδαγωγικό είχε σπουδάσει φιλολογία, έδωσε κατατακτήριες αλλά ήθελε να ακολουθήσει αυτό που πραγματικά της άρεσε.
Οπότε μην τα παρατάς ο κοσμός πάντα θα έχει κάτι να λέει φτάνει εσύ να ακολουθήσεις αυτό που πραγματικά θες.
 

H|M

Διάσημο μέλος

Ο H|M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3,465 μηνύματα.
Γελασα λιγο με αυτο το σχολιο καθως νομιζω οτι ειναι μια φαση που περναμε ολοι λιγο ή πολυ.Καποιοι την περνανε μετα το σχολειο αλλοι μετα το πανεπιστημιο.Να ξερεις οτι λυσεις υπαρχουν παντα,αυτο θα το συνειδητοποιησεις αργοτερα,οταν πια θα εχουν περασει αρκετα χρονακια και θα λες αχ ναι μπορουσα να κανω αυτο και εκεινο αλλα ουτε που το σκεφτηκα.Επισης οσον αφορα την ηλικια,οπως σου ειπα ηδη παρα πολλοι εδω μεσα,δεν ειναι λογος να αγχωνεσαι καθως θα δεις ατομα να σπουδαζουν και στα 30 και στα 40 και στα 50.Το θεμα σου τωρα ειναι οτι νιωθεις τη ζωη σου να περναει και εσυ να μη μπορεις να την απολαυσεις οπως ακριβως θες,σπουδαζοντας παραλληλα αυτο που επιθυμεις.Οκ,υπαρχουν ομως τοσα πραγματα που μπορεις και πρεπει να απολαυσεις στην ηλικια που εισαι ενω ταυτοχρονα κινεισαι προς τον στοχο σου.Μην αφηνεις τις αποτυχιες να σου στερουν τη λαχταρα για τη ζωη.Η ζωη μονο πιο δυσκολη θα γινεται και αυτο θελει χρονο να το καταλαβεις.
ThanksDad.jpg
 

Citylights

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα.

H|M

Διάσημο μέλος

Ο H|M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3,465 μηνύματα.

Συνημμένα

  • 0002948_-6-86_360.jpeg
    0002948_-6-86_360.jpeg
    50 KB · Εμφανίσεις: 118
Τελευταία επεξεργασία:

Vboo

Νεοφερμένος

Η Vboo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Καλησπέρα! Άμα το θέλεις και το αγαπάς τόσο πολύ, άμα μπαίνεις σε νοσοκομείο και σε εξιτάρει κάθε τι, μη σταματάς να προσπαθείς. Το θέμα είναι ότι για έναν προορισμό υπάρχουν πολλές διαδρομές, δες το έτσι. Οι πανελλαδικές είναι ανέντιμο σύστημα.. προσπάθησε να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία για να φτάσεις εκεί που θες είτε αυτό σημαίνει να φύγεις εξωτερικό είτε να μείνεις εδώ στη σχολη σου και να δώσεις κατατακτήριες. Μια Τρίτη φορά μπορεί να πετύχει αρκεί να μη σου κοστίσει την ψυχική σου υγεία διότι είναι σημαντικότερη! Η ζωή μας είναι μόνο μια. Σου εύχομαι τα καλύτερα!
(Συμπασχουσα)
 

chochoru

Νεοφερμένος

Η chochoru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
Μετανιώνω που δεν πηγα εξω την πρώτη χρονια και τώρα λεω ειναι αργα γιατι θα έμπαινα 3ο ετος. Και τα χρηματα που εχω χαλάσει σε ιδιαίτερα πλήρωνα τα δίδακτρα ολων των ετων.

Οποιαδηποτε ψυχολογική υποστηριξη ειναι δεκτη 😂
Κοιταξε από την μία καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που νιώθεις. Πάντοτε όταν σκεφτόμαστε και κοιτάμε πίσω δεν σκεφτόμαστε με τις επιλογές που είχαμε τότε αλλά με αυτά που έχουμε κάνει και καταφέρει ως τώρα. Ναι, πολλά θα μπορούσαν να γίνουν αλλά και να μην γίνουν. Τα λεφτά για όλη αυτή τη προσπάθεια δεν είναι και λίγα. Δεν ξέρω καθόλου πόσο κοστίζουν οι σπουδές έξω οπότε δεν μπορώ να πω και πολλά. Και εγω πολλές φορές συγκρίνω αυτά που έχω κάνει με αυτά που έχουν κάνει φίλοι κ γνωστοί αλλά ξέρω ότι δεν μου κάνει καλό.

Από αυτά που έγραψες πιο πάνω καταλαβαίνω ότι έχουμε πολλα κοινά. Και εγω είχα ένα πλάνο, έλεγα θα κάνω δεύτερο πτυχίο και μετά μεταπτυχιακό, δεύτερη ξένη γλώσσα μέχρι τα 30. Γενικά νόμιζα ότι μέχρι μία συγκεκριμένη ηλικία θα καταφέρω κάποια πράγματα όμως δεν έγινε καθόλου έτσι. Ε και;
Μέσα σε αυτά τα 10 χρονια από τοτε που ξεκίνησα το προπτυχιακό είχα πολλές δυσκολίες και απογοητευσεις. Σταδιακά έμαθα πως να το διαχειριζομαι αν και ακόμη δυσκολεύομαι να αποδεχτώ τις αποτυχίες. Μη φοβάσαι όμως να αποτύχεις, να φοβάσαι τη στασιμότητα και το συμβιβασμό. Όχι, πάντα πρέπει να κυνηγάμε αυτά που θέλουμε. Ότι και αν χρειαστεί για να το καταφέρουμε. Μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο για τον εαυτό μας.

Εγω δεν θα το άφηνα γιατί κάθε χρονια είναι απρόβλεπτη. Είτε λόγω γραπτών και βαθμολογιών είτε λόγω προτιμήσεων
 

An_uknown_world

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η An_uknown_world αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα.
γιατί εχω κανει λαθη που με πληγώνουν
Αντί να κατηγορείς ξανά και ξανά τον εαυτό σου. Μήπως θα έπρεπε να πεις και ένα μπράβο που κατάλαβες αυτά τα λάθη και φαίνεται πως δε θες να τα επαναλάβεις. Δεν υπάρχει άνθρωπος αλάνθαστος, υπάρχουν άνθρωποι όμως που συνεχίζουν να επιμένουν στις απόψεις τους και δε μπορούν να δεχθούν πως έχουν κάνει λάθος. Είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα η αναγνώριση ενος λάθους.
 

Arvacon

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει απο Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 835 μηνύματα.
εσυ / είς δεν εχεις περάσει Σάμο? ή κάνω λάθος?
Εσείς?? Δεν είμαστε πολλοί, ένας είμαι! :cool:
Καλά θυμάσαι, πέρασα πέρυσι στο ΜΠΕΣ της Σάμου και έχω πάρει αναστολη για την ώρα, γιατί κυνηγούσα κάτι σχολές Ημμυ φέτος αλλά αστόχησα, οπότε πρέπει να περιμένω να βγω για κυνήγι ξανά του χρόνου πάλι. Αν δεν πάει καλά το πράγμα και του χρονου, θα το πάρω απόφαση και θα γίνω ψαράς στη Σάμο τελικά. :adventure:
 

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 9,434 μηνύματα.
Λοιπόν, επειδή αρκετά στα χαϊδεψαν τα αυτιά εδώ, θα σου δώσω μια διαφορετική άποψη. Αν θέλεις κράτα την, αν όχι πέτα την.
Επί τρία συναπτά έτη διαβάζεις μαθήματα λυκείου για να μπορέσεις να μπεις σε μια σχολή. Δεν είναι κακό να προσπαθείς, όμως είναι καλό να έχεις επίγνωση και των δυνατοτήτων σου. Είναι αξιέπαινος ο κόπος όλων αυτών των ετών, βλέπεις όμως ότι δεν σε οδήγησε κάπου οπότε είναι ώρα να βρεις εναλλακτικές. Θα είναι αυτή η εναλλακτική ένα καλό κολλέγιο; Σπουδές στο εξωτερικό; ΙΕΚ (το οποίο προσωπικά δεν θα το συστηνα αλλά εσένα μπορεί να σε βολέψει, αναλόγως τους στόχους σου);

Κατ' εμέ, ξέχνα τις πανελλήνιες και ξεκινά τις σπουδές σου κάπου αλλού, αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Η Ψυχολογία δεν συνδέεται άμεσα με το θέατρο, παρά την ύπαρξη των art ή expressive therapies.Αυτό είναι κάτι διαφορετικό.
Γιατί πέρασες θέατρο και πως θα το συνδέσεις με την ψυχολογία, αν επιτρέπεται;
Αμα δεν ξερεις την ιστορια μου δεν μπορεις να με κρίνεις για τις δυνατότητες μου.
Πληροφοριακά την δευτερη φορα εδεινσ με το παλαιό σύστημα και λογω της αδικίας με το ποσοστο έμεινα εξω για 2 μορια. Φετος εμεινα για 200 περισσοτερα μεν αλλα τα λαθη μου ηταν χαζα.
Για αυτο ακριβως ντρεπομαι που δινω τοσα χρονια, γιατι υπαρχουν ανθρωποι σαν και σενα που κρίνουν το αποτελεσμα, δεν σκέφτονται οτι είμαστε ανθρωποι και οχι απλα μόρια.Οι ανθρωποι κανουν λαθη και ναι εκανα λαθη χαζα λαθη λαθη που με πονάνε. Και σε ευχαριστώ που με εκανες να νιώσω χειροτερα. Ελπιζω τουλαχιστον να χαίρεσαι με τον να κρίνεις και να προκαλείς πονο στον αλλον. Δικαιώμα σου να κρίνεις αλλα καλο θα ήταν να εχεις επίγνωση των καταστάσεων πρωτα.
 

An_uknown_world

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η An_uknown_world αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα.
Αμα δεν ξερεις την ιστορια μου δεν μπορεις να με κρίνεις για τις δυνατότητες μου
Καταρχάς εσύ έκανες την ερώτηση σε άτομα που δε σε ξέρουν οπότε τι περίμενες; Να σε κρίνουν με βάση αυτό που είσαι; Αφού δε σε ξέρουν;
Για αυτο ακριβως ντρεπομαι που δινω τοσα χρονια, γιατι υπαρχουν ανθρωποι σαν και σενα που κρίνουν το αποτελεσμα, δεν σκέφτονται οτι είμαστε ανθρωποι και οχι απλα μόρια.
Έχεις δίκιο δεν είμαστε μόνο μόρια και καλό είναι να λέγεται να το ακούμε. Όσο όμως στεναχωριέσαι ή θυμώνεις με τη γνώμη που έχουν οι άλλοι να θυμάσαι πως είναι απλά μια γνώμη όχι ένα τεκμηριωμένο γεγονός. Και η αλήθεια είναι πως όσο και να προσπαθούμε κάποιοι άνθρωποι θα επιμένουν στις απόψεις τους ακόμη και αν είναι αβάσιμες.
Δικαιώμα σου να κρίνεις αλλα καλο θα ήταν να εχεις επίγνωση των καταστάσεων πρωτα.
Και σένα δικαίωμα σου να ανεβάζεις ερωτήσεις στο διαδίκτυο όμως ίσως καλύτερα να έχεις επίγνωση των καταστάσεων πρώτα και με αυτό εννοώ πως το διαδίκτυο δεν είναι πάντα ένα φιλικό μέρος που όλοι θα θέλουν το καλό σου.
Και σε ευχαριστώ που με εκανες να νιώσω χειροτερα.
Μήπως να το κοιτάξεις αυτό; Τόσο εύκολα στεναχωριέσαι από έναν/μια άγνωστο/η άγνωστο/η στο διαδίκτυο που μπορεί να ναι ο/η οποιοδήποτε. Μήπως δίνεις πολύ σημασία στη γνώμη των άλλων; Άνθρωπος είσαι είναι λογικά να κάνεις λάθη και μπράβο σου πραγματικά που τα αναγνωρίζεις γιατί δε μπορούν όλοι να αναγνωρίσουν τα λάθη τους. Όμως μήπως θα έπρεπε να μην ζητάς τόσο την ενθάρρυνση των άλλων; Στο λέω γιατί μπορεί να σε εκμεταλλευτούν..
 

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 9,434 μηνύματα.
Καταρχάς εσύ έκανες την ερώτηση σε άτομα που δε σε ξέρουν οπότε τι περίμενες; Να σε κρίνουν με βάση αυτό που είσαι; Αφού δε σε ξέρουν;

Έχεις δίκιο δεν είμαστε μόνο μόρια και καλό είναι να λέγεται να το ακούμε. Όσο όμως στεναχωριέσαι ή θυμώνεις με τη γνώμη που έχουν οι άλλοι να θυμάσαι πως είναι απλά μια γνώμη όχι ένα τεκμηριωμένο γεγονός. Και η αλήθεια είναι πως όσο και να προσπαθούμε κάποιοι άνθρωποι θα επιμένουν στις απόψεις τους ακόμη και αν είναι αβάσιμες.

Και σένα δικαίωμα σου να ανεβάζεις ερωτήσεις στο διαδίκτυο όμως ίσως καλύτερα να έχεις επίγνωση των καταστάσεων πρώτα και με αυτό εννοώ πως το διαδίκτυο δεν είναι πάντα ένα φιλικό μέρος που όλοι θα θέλουν το καλό σου.

Μήπως να το κοιτάξεις αυτό; Τόσο εύκολα στεναχωριέσαι από έναν/μια άγνωστο/η άγνωστο/η στο διαδίκτυο που μπορεί να ναι ο/η οποιοδήποτε. Μήπως δίνεις πολύ σημασία στη γνώμη των άλλων; Άνθρωπος είσαι είναι λογικά να κάνεις λάθη και μπράβο σου πραγματικά που τα αναγνωρίζεις γιατί δε μπορούν όλοι να αναγνωρίσουν τα λάθη τους. Όμως μήπως θα έπρεπε να μην ζητάς τόσο την ενθάρρυνση των άλλων; Στο λέω γιατί μπορεί να σε εκμεταλλευτούν..
Στο πρωτο μονο που σχολιασες θα σταθώ. Στην αρχη του θέματος λεω την ιστορια μου την οποια ωραιότατα η κυρια(γιατι για γυναικα νομιζω πρόκειται συγγνωμη αν κανω λαθος) θα μπορουσε να αφιερώσει χρονο και να την διαβασει. Οχι να προτρέψει χωρις να με γνωριζει να σχολιάσει. Εγω αυτο δεν θα το εκανα ποτε και ισως ειναι ενα ακομα ελλατωμα μου, γιατι ειμαι πολυ καλος συνομιλητής και δινω σημασια στον αλλον. Ο στόχος μου δεν είναι να προτρεψω και να πω κατι αβάσιμο ακομα και αν ειναι αποψη μου.



Δεν εχω καποιο θεμα μαζι σου απλα ηθελα να σου απαντησω μιας και με ρώτησες.
 

An_uknown_world

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η An_uknown_world αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα.
Στο πρωτο μονο που σχολιασες θα σταθώ. Στην αρχη του θέματος λεω την ιστορια μου την οποια ωραιότατα η κυρια(γιατι για γυναικα νομιζω πρόκειται συγγνωμη αν κανω λαθος) θα μπορουσε να αφιερώσει χρονο και να την διαβασει. Οχι να προτρέψει χωρις να με γνωριζει να σχολιάσει. Εγω αυτο δεν θα το εκανα ποτε και ισως ειναι ενα ακομα ελλατωμα μου, γιατι ειμαι πολυ καλος συνομιλητής και δινω σημασια στον αλλον. Ο στόχος μου δεν είναι να προτρεψω και να πω κατι αβάσιμο ακομα και αν ειναι αποψη μου.



Δεν εχω καποιο θεμα μαζι σου απλα ηθελα να σου απαντησω μια και με ρώτησες.
Και πολύ καλά έκανες και απάντησες, ευχαριστώ κιόλας. Εντάξει είναι μια άσχημη φάση για σένα δε λέω πως το καταλαβαίνω γιατί δε το χω περάσει και δεν μπορώ να σου πω πως έχεις άδικο που αισθάνεσαι άσχημα. Απλά ίσως θα ήταν καλύτερο να μη σε νοιάζει τόσο η γνώμη των άλλων.
Τον Γαλιλαίο τον θεωρούσαν ΛΑΘΟΣ και τον σκότωσαν κιόλας στο τέλος. Ο Richard Feynman, ο αγαπημένος μου επιστήμονας Νομπελίστας φυσικός.. ξέρεις τι έγινε με αυτόν; Ε ξέρεις; Δεν έγινε στην αρχή δεκτός στο Πανεπιστήμιο. Αν αυτοί οι άνθρωποι και τόσοι άλλοι είχαν σταματήσει να προσπαθούν επειδή άκουγαν τι λένε οι άλλοι ο κόσμος σήμερα δε θα ήταν όπως το γνωρίζουμε. Εγώ είμαι άνθρωπος που λέω την άποψη ακόμη και αν ξέρω πως θα πληγώσω τον άλλον κι αν έχω άδικο όσο και να με ενοχλεί θα το δεχτώ και αρκετές φορές θα με ενοχλεί θα με ενοχλεί αρκετά. Το θέμα είναι πως εσύ όπως λες είσαι ένα καλός συνομιλητής δε μπορείς να περιμένεις από τους άλλους να ναι και αυτοί καλοί συνομιλητές. Αν ήταν όλοι καλοί συνομιλητές θα ταν διαφορετικά τα πράγματα προφανώς... Για αυτό στο λέω μη σε νοιάζει τόσο η γνώμη αγνώστων. Εύκολα βέβαια μπορεί να το πει κάποιος αυτό και δύσκολο στη πράξη. Όμως πραγματικά τα περισσότερα από τα άτομα που άλλαξαν τον κόσμο κάποτε είχανε περάσει άσχημα γεγονότα. Το σημαντικό είναι πως δε τα παράτησαν. Ο μόνος άνθρωπος στο κόσμο που έχει πάρει δύο Νόμπελ σε διαφορετικές επιστήμες η Μαρία Κιουρί. Έπρεπε να φύγει για το εξωτερικό γιατί εκείνη την εποχή ήταν απαγορευμένο να σπουδάσει αυτό που ήθελε στη χώρα της. Φαντάσου να είχε ακούσει τους ανθρώπους που της απαγόρευαν να σπουδάσει..
 

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 9,434 μηνύματα.
Και πολύ καλά έκανες και απάντησες, ευχαριστώ κιόλας. Εντάξει είναι μια άσχημη φάση για σένα δε λέω πως το καταλαβαίνω γιατί δε το χω περάσει και δεν μπορώ να σου πω πως έχεις άδικο που αισθάνεσαι άσχημα. Απλά ίσως θα ήταν καλύτερο να μη σε νοιάζει τόσο η γνώμη των άλλων.
Τον Γαλιλαίο τον θεωρούσαν ΛΑΘΟΣ και τον σκότωσαν κιόλας στο τέλος. Ο Richard Feynman, ο αγαπημένος μου επιστήμονας Νομπελίστας φυσικός.. ξέρεις τι έγινε με αυτόν; Ε ξέρεις; Δεν έγινε στην αρχή δεκτός στο Πανεπιστήμιο. Αν αυτοί οι άνθρωποι και τόσοι άλλοι είχαν σταματήσει να προσπαθούν επειδή άκουγαν τι λένε οι άλλοι ο κόσμος σήμερα δε θα ήταν όπως το γνωρίζουμε. Εγώ είμαι άνθρωπος που λέω την άποψη ακόμη και αν ξέρω πως θα πληγώσω τον άλλον κι αν έχω άδικο όσο και να με ενοχλεί θα το δεχτώ και αρκετές φορές θα με ενοχλεί θα με ενοχλεί αρκετά. Το θέμα είναι πως εσύ όπως λες είσαι ένα καλός συνομιλητής δε μπορείς να περιμένεις από τους άλλους να ναι και αυτοί καλοί συνομιλητές. Αν ήταν όλοι καλοί συνομιλητές θα ταν διαφορετικά τα πράγματα προφανώς... Για αυτό στο λέω μη σε νοιάζει τόσο η γνώμη αγνώστων. Εύκολα βέβαια μπορεί να το πει κάποιος αυτό και δύσκολο στη πράξη. Όμως πραγματικά τα περισσότερα από τα άτομα που άλλαξαν τον κόσμο κάποτε είχανε περάσει άσχημα γεγονότα. Το σημαντικό είναι πως δε τα παράτησαν. Ο μόνος άνθρωπος στο κόσμο που έχει πάρει δύο Νόμπελ σε διαφορετικές επιστήμες η Μαρία Κιουρί. Έπρεπε να φύγει για το εξωτερικό γιατί εκείνη την εποχή ήταν απαγορευμένο να σπουδάσει αυτό που ήθελε στη χώρα της. Φαντάσου να είχε ακούσει τους ανθρώπους που της απαγόρευαν να σπουδάσει..
Ξερω οτι δεν πρεπει να δινω σημασια στους αλλους. Παλαιά δεν ημουν ετσι, ημουν πιο σκληρή ισως και παραπανω απ'οτι θα επρεπε οι συνεχόμενες αποτυχίες με τσάκισαν ψυχολογικά και εγινα πλεον αρκετα ευαίσθητη.
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top