Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποσο το μηνα??Σημερα εκανα την αίτηση για ιντερνετ στην κομοτηνη. Εβαλα forthnet, μιας και εχει φοβερη εξυπηρέτηση πελατων και ειναι αρκετα αξιοπιστη. Ο τεχνικος μου ειπε οτι στην περιοχη που είμαι 16-17mbps θα πιανω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Ειναι.17.90 το μηνα και εχεις 24αρα γραμμη και τηλεφωνο με χρονοχρεωση (Οσο μιλάς, τόσο χρεωνεσαι. Εγω θα κανω αναπαντητγ στους δικους μου να με παίρνουν αυτοι απο Θεσσαλονίκη που εχουν τζαμπα.
Αν προπληρωσεις για 12 μηνες είναι 15 τον μηνα.
Επισης μ ειπαν υπάρχει και πρόγραμμα με 19 τον μηνα και εχεις δωρεαν τηλεφωνα.προς forthnet και ιντερνετ 24αρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατι, στον οτε σε μερικα πακετα, η τιμη αυξανεται μετα τον 1ο χρονο!!!

cha0s
Περιβόητο μέλος

Γκαρσόνα Βου
Νεοφερμένο μέλος

shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idiot...d-double-play/wind-double-play-s/?planID=1289
wind με 17 ευρω το μηνα για ενα χρονο
https://www.hol.gr/GR/home/doubleplay/Pages/default.aspx
hol adsl plus με 16 ευρω για ενα χρονο
χωρις παγια οτε κτλ,οι τιμες που γραφω ειναι τελικες και το μονο εξτρα που θα πληρωσετε ειναι το τελος ενεργοποιησης
cha0s
Περιβόητο μέλος

Εγω forthnet για την αιτηση δεν πληρωσα ουτε μισο ευρω, ενω σε αλλες εταιριες τα σκας.κανονικα
Δρ. Σπίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πού το στηρίζεις αυτό;Hol ειναι μαπα βαζει κοφτη

Οι καλυτερες προσφορες για οσους ψαχνονται τωρα για το νεο τους σπιτι:
https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idiot...d-double-play/wind-double-play-s/?planID=1289
wind με 17 ευρω το μηνα για ενα χρονο
https://www.hol.gr/GR/home/doubleplay/Pages/default.aspx
hol adsl plus με 16 ευρω για ενα χρονο
χωρις παγια οτε κτλ,οι τιμες που γραφω ειναι τελικες και το μονο εξτρα που θα πληρωσετε ειναι το τελος ενεργοποιησης
Ε και η forthnet εχει 17,90 το μηνα. Ιδια ειναι.
Στη hol προαναφερθηκε οτι πρεπει να υπαρχει ηδη τηλεφωνικη γραμμη. (''Η υπηρεσία απαιτεί την ύπαρξη ενεργής τηλεφωνικής γραμμής ΟΤΕ'' '' , οπως αναφερουν στο σαιτ). Ειναι σιγουρο πως η hol δεν εχει παγιο; Ρωταω επειδη συνεργαζονται με τον ΟΤΕ.
Δρ. Σπίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για τα πακέτα hol adsl (Shared LLU) χρειαζεται ενεργή γραμμή ΟΤΕ οπότε εκτός από τη hol πληρώνεις και πάγιο ΟΤΕ (15,25€/μήνα)Στη hol προαναφερθηκε οτι πρεπει να υπαρχει ηδη τηλεφωνικη γραμμη. (''Η υπηρεσία απαιτεί την ύπαρξη ενεργής τηλεφωνικής γραμμής ΟΤΕ'' '' , οπως αναφερουν στο σαιτ). Ειναι σιγουρο πως η hol δεν εχει παγιο; Ρωταω επειδη συνεργαζονται με τον ΟΤΕ.
Τα πακέτα hol double-play είναι Full LLU οπότε δεν πληρώνεις τίποτα στον ΟΤΕ.

Για τα πακέτα hol adsl (Shared LLU) χρειαζεται ενεργή γραμμή ΟΤΕ οπότε εκτός από τη hol πληρώνεις και πάγιο ΟΤΕ (15,25€/μήνα)
Τα πακέτα hol double-play είναι Full LLU οπότε δεν πληρώνεις τίποτα στον ΟΤΕ.
A ναι νομιζω το ειχες αναφερει ξανα, αλλα τα ξεχναω τοσες εταιρειες που ειναι.

Μερσι.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Πού το στηρίζεις αυτό;
Κάνε μια αναζήτηση στο google

Δρ. Σπίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έκανα μόλις μίλησες για κόφτη αλλά τα μόνα που βγήκαν ήταν ελάχιστα ποστ του 2006-2009 τα οποία απλώς "ισχυρίζονταν" ότι υπάρχει περιορισμός στην ταχύτητα. Καμία μελέτη γραμμής η οποία να καταδείκνυε κάτι τέτοιο.Κάνε μια αναζήτηση στο google![]()
Κατόπιν πήρα τηλέφωνο τη hol και μου απάντησα ότι πολιτική της εταιρίας είναι να μην εφαρμόζει traffic shaping σε καμία σύνδεση. Οπότε καλό είναι να μην παραπληροφορούμε.
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Detp
Νεοφερμένο μέλος

Πιάνω 15mbps (το τσέκαρα και με speed test) με 3 ευρώ το μήνα. Η σπιτονοικοκυρά μου έδωσε τον κωδικό, όπως γίνεται με όλους τους ένοικους σε αυτή τη πολυκατοικία.
Πόσοι ένοικοι είναι στην πολυκατοικία;
cha0s
Περιβόητο μέλος

Πιάνω 15mbps (το τσέκαρα και με speed test) με 3 ευρώ το μήνα. Η σπιτονοικοκυρά μου έδωσε τον κωδικό, όπως γίνεται με όλους τους ένοικους σε αυτή τη πολυκατοικία.
Δε νομίζω οτι τα speed test είναι τόσο αξιόπιστα. Πάνε πχ σε μια σελίδα που έχει τέλειους σέρβερ (nvidia), και κατέβασε ενα αρχείο με download manager (flashget πχ). Απο εκεί καταλαβαίνεις πόσο είναι το max speed σου
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι 4 όροφοι στην πολυκατοικία, ο κάθε όροφος έχει 4 διαμερίσματα και το δικό του ίντερνετ...
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.