ρε φιλε γιατι με κακοπαιρνετε με τη μια οσο για τις αερολογιες που λετε οτι λεω δειτε το χτεσινο αρθρο των νεων και θα καταλαβετε οι ανθρωποι εχουν δειγμα 2000 γραπτων στα μαθηματικα αντιπροσωπευτικοτατο και το ποσοστο ειναι 18% δηλαδη διπλασιο σε σχεση με περσι οποτε γιατι ειναι κακο αυτο που ειπα την αληθεια ειπα οσο για τα αλλα μαθηματα οπως αναφερει το αρθρο χημεια ειναι στα ιδια με περσι φυσικη δε γραφει και βιολογια που ολοι εχουν φαγωθει οτι τα ποσοστα ειναι απελπιστικα πεσμενα με περσι ειναι σχεδον ιδιο το ποσοστο με το περσινο
www.alfavita.gr ειναι το αρθρο που σας λεω για να μην λετ οτι λεω ψεμματα και ξαναλεω ειναι με δειγμα κι οχι αερα πατερα λογια που μπορει να πει ο καθενας
-----------------------------------------
κι οσο για την εκθεση που λες επειδη το ξεχασα ειναι λιγο πιο πανω απο περσι το ποσοστο αν λεει κατι αυτο.συγγνωμη που θα το πω αλλα παρατηρω μια συνεχη προσπαθεια να σωομπαρετε οτι λεω εγω φιλε μου μιλαω ρεαλιστικα δε μιλαω για να γινω αρεστος νομιζω βλεπω αυτο ειναι η διαφορα μου με πολλους αλλους που μιλανε