Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 20:00 Ο Rainbowarrior: #41 24-08-12 20:00 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Εμένα μου άρεσε, μπορούσα να γράφω γι'αυτό το ποίημα ώρες ατελείωτες. Click για ανάπτυξη... Το σκοτεινό βάραθρο του μυστηρίου, της ζωής και της τέχνης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 20:00 Η xristina elen: #42 24-08-12 20:00 αδιαφοροσ ο παυλοπουλοσ...παντωσ με τα κειμενα εγω γεμισα τρια συρταρια σημειωσεισ..τι χαρτομανι ηταν αυτο?χαχαχα και πρεπει και να τα κρατησω διοτι ωσ μελλουσα καθηγητρια μπορει και να μου χρειαστουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 20:01 Η Λιβία Αυγούστα: #43 24-08-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: α ναι την παντρευτηκε ενασ κακομοιρησ?χαχαχα θυμισε μου ομωσ να δεν κανω λαθοσ δεν τον εθαψε νωρισ τον αντρα τησ? Click για ανάπτυξη... Παντα ,ομως,τον Καρυωτακη αγαπουσε!Μα κανεις δεν εβλεπε την ομωνυμη τηλεοπτικη σειρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 20:02 Η Νηρηίς έγραψε: #44 24-08-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το σκοτεινό βάραθρο του μυστηρίου, της ζωής και της τέχνης... Click για ανάπτυξη... Ένα διαγώνισμα που είχα γράψει για αυτό το ποίημα "μύριζε" μυστήριο Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αδιαφοροσ ο παυλοπουλοσ...παντωσ με τα κειμενα εγω γεμισα τρια συρταρια σημειωσεισ..τι χαρτομανι ηταν αυτο?χαχαχα και πρεπει και να τα κρατησω διοτι ωσ μελλουσα καθηγητρια μπορει και να μου χρειαστουν!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τα έχω μαζέψει ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2012 Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Η Λιβία Αυγούστα: #45 24-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: α γεια σου ναι!!!αα καλε δεν πιασαμε ακομα στο στομα μασ τον παυλοπουλο!!!η ποιηση ειναι μια πορτα ανοιχτη???χαχα για πειτε σασ αρεσε το ποιημα/? Click για ανάπτυξη... Το ΜΙΣΟΥΣΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:16 Η wolfe4ever: #46 24-08-12 22:16 Μου άρεσαν πολύ τα αντικλείδια. Μετά τον Καβάφη ήταν το αγαπημένο μου από τα ποιήματα. Η Πολυδούρη δεν ήθελα με τίποτα να μπει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:22 Ο Makis_Vl έγραψε: #47 24-08-12 22:22 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: δεν την μισω απλα ολο κλαιγονταν...!!!!χαχαχα εχω διαβασει και αλλα ποιηματα τησ και σε αυτα το ιδιο εκανε...!!αυτη ηθελε αντρα μαλλον επειγοντωσ Click για ανάπτυξη... Την αγαπούσα απλά ηταν η αγαπημένη μου! Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ την έβλεπα....Ελαφρώς ψυχοπλάκωμα ήταν !!! Αλλά μου άρεσε γενικά... χαχαχαχ Click για ανάπτυξη... Αυτο το ποίημα το λάτρευα!Τώρα διαβάζω το Βρέχει φως που λεει για τον έρωτα με τον Καρυωτάκη! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Ήταν και συγκινητική. Click για ανάπτυξη... Πολυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:23 Η Νηρηίς έγραψε: #48 24-08-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Την αγαπούσα απλά ηταν η αγαπημένη μου! Αυτο το ποίημα το λάτρευα!Τώρα διαβάζω το Βρέχει φως που λεει για τον έρωτα με τον Καρυωτάκη! Πολυυυ Click για ανάπτυξη... Παίζει να είσαι κι ο μοναδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:25 Η evi07larissa: #49 24-08-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Παίζει να είσαι κι ο μοναδικός Click για ανάπτυξη... Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:26 Η Νηρηίς έγραψε: #50 24-08-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Πράγματι απο τον Κρητικό την προτιμούσα. Αν δεν είχε τόση ανάλυση το κείμενο του Παπαδιαμάντη, κανένας μας δεν θα είχε πρόβλημα. Πολλές σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η Λιβία Αυγούστα: #51 24-08-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Παπαδιαμαντης ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:34 Ο Makis_Vl έγραψε: #52 24-08-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... αα κι εμένα μ άρεσε...ήταν το 2ο αγαπημένο μου! Ητο νηριης νυφη σειρην επεπλεον εις κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η wolfe4ever: #53 24-08-12 22:43 Ο Παπαδιαμάντης ήταν το αγαπημένο μου πεζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #54 24-08-12 22:43 Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Λιβία Αυγούστα: #55 24-08-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ητο νηριης,νυμφη, σειρην επεπλεον εις το κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Click για ανάπτυξη... Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:46 Ο Rainbowarrior: #56 24-08-12 22:46 Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Yγ. Στην τάξη για αυτό το στίχο σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η evi07larissa: #57 24-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ το αγαπώ αυτό το κείμενο!!!! παιδιά εγώ είχα 17 προφορικό στη λογοτεχνία... εκεί οφείλεται κάπως ο μικρός βαθμός που είχα στο μάθημα. Η καθηγήτρια αυτή έκαψε πολύ κόσμο πέρυσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #58 24-08-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... τι μαγεία...τι γραφή :/ Αρχική Δημοσίευση από Μυρτάλη1993: Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Click για ανάπτυξη... εντελώωως ηταν το αγαπημένο μου χωρίο! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Click για ανάπτυξη... το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Η xristina elen: #59 24-08-12 22:50 χαχαχαχαχαχαχαχ αναπολειτε παπαδιαμαντη?παιδια αγαπαμε κρητικο και καβαφηη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #60 24-08-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, απλώς η σύφιλη για αυτή την εποχή ήταν μαρτύριο, οδηγούσε στον εκφυλισμό και ήταν ανίατη ασθένεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Εμένα μου άρεσε, μπορούσα να γράφω γι'αυτό το ποίημα ώρες ατελείωτες. Click για ανάπτυξη... Το σκοτεινό βάραθρο του μυστηρίου, της ζωής και της τέχνης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 20:00 Η xristina elen: #42 24-08-12 20:00 αδιαφοροσ ο παυλοπουλοσ...παντωσ με τα κειμενα εγω γεμισα τρια συρταρια σημειωσεισ..τι χαρτομανι ηταν αυτο?χαχαχα και πρεπει και να τα κρατησω διοτι ωσ μελλουσα καθηγητρια μπορει και να μου χρειαστουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 20:01 Η Λιβία Αυγούστα: #43 24-08-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: α ναι την παντρευτηκε ενασ κακομοιρησ?χαχαχα θυμισε μου ομωσ να δεν κανω λαθοσ δεν τον εθαψε νωρισ τον αντρα τησ? Click για ανάπτυξη... Παντα ,ομως,τον Καρυωτακη αγαπουσε!Μα κανεις δεν εβλεπε την ομωνυμη τηλεοπτικη σειρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 20:02 Η Νηρηίς έγραψε: #44 24-08-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το σκοτεινό βάραθρο του μυστηρίου, της ζωής και της τέχνης... Click για ανάπτυξη... Ένα διαγώνισμα που είχα γράψει για αυτό το ποίημα "μύριζε" μυστήριο Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αδιαφοροσ ο παυλοπουλοσ...παντωσ με τα κειμενα εγω γεμισα τρια συρταρια σημειωσεισ..τι χαρτομανι ηταν αυτο?χαχαχα και πρεπει και να τα κρατησω διοτι ωσ μελλουσα καθηγητρια μπορει και να μου χρειαστουν!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τα έχω μαζέψει ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2012 Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Η Λιβία Αυγούστα: #45 24-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: α γεια σου ναι!!!αα καλε δεν πιασαμε ακομα στο στομα μασ τον παυλοπουλο!!!η ποιηση ειναι μια πορτα ανοιχτη???χαχα για πειτε σασ αρεσε το ποιημα/? Click για ανάπτυξη... Το ΜΙΣΟΥΣΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:16 Η wolfe4ever: #46 24-08-12 22:16 Μου άρεσαν πολύ τα αντικλείδια. Μετά τον Καβάφη ήταν το αγαπημένο μου από τα ποιήματα. Η Πολυδούρη δεν ήθελα με τίποτα να μπει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:22 Ο Makis_Vl έγραψε: #47 24-08-12 22:22 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: δεν την μισω απλα ολο κλαιγονταν...!!!!χαχαχα εχω διαβασει και αλλα ποιηματα τησ και σε αυτα το ιδιο εκανε...!!αυτη ηθελε αντρα μαλλον επειγοντωσ Click για ανάπτυξη... Την αγαπούσα απλά ηταν η αγαπημένη μου! Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ την έβλεπα....Ελαφρώς ψυχοπλάκωμα ήταν !!! Αλλά μου άρεσε γενικά... χαχαχαχ Click για ανάπτυξη... Αυτο το ποίημα το λάτρευα!Τώρα διαβάζω το Βρέχει φως που λεει για τον έρωτα με τον Καρυωτάκη! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Ήταν και συγκινητική. Click για ανάπτυξη... Πολυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:23 Η Νηρηίς έγραψε: #48 24-08-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Την αγαπούσα απλά ηταν η αγαπημένη μου! Αυτο το ποίημα το λάτρευα!Τώρα διαβάζω το Βρέχει φως που λεει για τον έρωτα με τον Καρυωτάκη! Πολυυυ Click για ανάπτυξη... Παίζει να είσαι κι ο μοναδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:25 Η evi07larissa: #49 24-08-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Παίζει να είσαι κι ο μοναδικός Click για ανάπτυξη... Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:26 Η Νηρηίς έγραψε: #50 24-08-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Πράγματι απο τον Κρητικό την προτιμούσα. Αν δεν είχε τόση ανάλυση το κείμενο του Παπαδιαμάντη, κανένας μας δεν θα είχε πρόβλημα. Πολλές σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η Λιβία Αυγούστα: #51 24-08-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Παπαδιαμαντης ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:34 Ο Makis_Vl έγραψε: #52 24-08-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... αα κι εμένα μ άρεσε...ήταν το 2ο αγαπημένο μου! Ητο νηριης νυφη σειρην επεπλεον εις κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η wolfe4ever: #53 24-08-12 22:43 Ο Παπαδιαμάντης ήταν το αγαπημένο μου πεζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #54 24-08-12 22:43 Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Λιβία Αυγούστα: #55 24-08-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ητο νηριης,νυμφη, σειρην επεπλεον εις το κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Click για ανάπτυξη... Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:46 Ο Rainbowarrior: #56 24-08-12 22:46 Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Yγ. Στην τάξη για αυτό το στίχο σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η evi07larissa: #57 24-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ το αγαπώ αυτό το κείμενο!!!! παιδιά εγώ είχα 17 προφορικό στη λογοτεχνία... εκεί οφείλεται κάπως ο μικρός βαθμός που είχα στο μάθημα. Η καθηγήτρια αυτή έκαψε πολύ κόσμο πέρυσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #58 24-08-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... τι μαγεία...τι γραφή :/ Αρχική Δημοσίευση από Μυρτάλη1993: Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Click για ανάπτυξη... εντελώωως ηταν το αγαπημένο μου χωρίο! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Click για ανάπτυξη... το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Η xristina elen: #59 24-08-12 22:50 χαχαχαχαχαχαχαχ αναπολειτε παπαδιαμαντη?παιδια αγαπαμε κρητικο και καβαφηη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #60 24-08-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, απλώς η σύφιλη για αυτή την εποχή ήταν μαρτύριο, οδηγούσε στον εκφυλισμό και ήταν ανίατη ασθένεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αδιαφοροσ ο παυλοπουλοσ...παντωσ με τα κειμενα εγω γεμισα τρια συρταρια σημειωσεισ..τι χαρτομανι ηταν αυτο?χαχαχα και πρεπει και να τα κρατησω διοτι ωσ μελλουσα καθηγητρια μπορει και να μου χρειαστουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 20:01 Η Λιβία Αυγούστα: #43 24-08-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: α ναι την παντρευτηκε ενασ κακομοιρησ?χαχαχα θυμισε μου ομωσ να δεν κανω λαθοσ δεν τον εθαψε νωρισ τον αντρα τησ? Click για ανάπτυξη... Παντα ,ομως,τον Καρυωτακη αγαπουσε!Μα κανεις δεν εβλεπε την ομωνυμη τηλεοπτικη σειρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 20:02 Η Νηρηίς έγραψε: #44 24-08-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το σκοτεινό βάραθρο του μυστηρίου, της ζωής και της τέχνης... Click για ανάπτυξη... Ένα διαγώνισμα που είχα γράψει για αυτό το ποίημα "μύριζε" μυστήριο Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αδιαφοροσ ο παυλοπουλοσ...παντωσ με τα κειμενα εγω γεμισα τρια συρταρια σημειωσεισ..τι χαρτομανι ηταν αυτο?χαχαχα και πρεπει και να τα κρατησω διοτι ωσ μελλουσα καθηγητρια μπορει και να μου χρειαστουν!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τα έχω μαζέψει ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2012 Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Η Λιβία Αυγούστα: #45 24-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: α γεια σου ναι!!!αα καλε δεν πιασαμε ακομα στο στομα μασ τον παυλοπουλο!!!η ποιηση ειναι μια πορτα ανοιχτη???χαχα για πειτε σασ αρεσε το ποιημα/? Click για ανάπτυξη... Το ΜΙΣΟΥΣΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:16 Η wolfe4ever: #46 24-08-12 22:16 Μου άρεσαν πολύ τα αντικλείδια. Μετά τον Καβάφη ήταν το αγαπημένο μου από τα ποιήματα. Η Πολυδούρη δεν ήθελα με τίποτα να μπει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:22 Ο Makis_Vl έγραψε: #47 24-08-12 22:22 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: δεν την μισω απλα ολο κλαιγονταν...!!!!χαχαχα εχω διαβασει και αλλα ποιηματα τησ και σε αυτα το ιδιο εκανε...!!αυτη ηθελε αντρα μαλλον επειγοντωσ Click για ανάπτυξη... Την αγαπούσα απλά ηταν η αγαπημένη μου! Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ την έβλεπα....Ελαφρώς ψυχοπλάκωμα ήταν !!! Αλλά μου άρεσε γενικά... χαχαχαχ Click για ανάπτυξη... Αυτο το ποίημα το λάτρευα!Τώρα διαβάζω το Βρέχει φως που λεει για τον έρωτα με τον Καρυωτάκη! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Ήταν και συγκινητική. Click για ανάπτυξη... Πολυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:23 Η Νηρηίς έγραψε: #48 24-08-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Την αγαπούσα απλά ηταν η αγαπημένη μου! Αυτο το ποίημα το λάτρευα!Τώρα διαβάζω το Βρέχει φως που λεει για τον έρωτα με τον Καρυωτάκη! Πολυυυ Click για ανάπτυξη... Παίζει να είσαι κι ο μοναδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:25 Η evi07larissa: #49 24-08-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Παίζει να είσαι κι ο μοναδικός Click για ανάπτυξη... Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:26 Η Νηρηίς έγραψε: #50 24-08-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Πράγματι απο τον Κρητικό την προτιμούσα. Αν δεν είχε τόση ανάλυση το κείμενο του Παπαδιαμάντη, κανένας μας δεν θα είχε πρόβλημα. Πολλές σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η Λιβία Αυγούστα: #51 24-08-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Παπαδιαμαντης ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:34 Ο Makis_Vl έγραψε: #52 24-08-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... αα κι εμένα μ άρεσε...ήταν το 2ο αγαπημένο μου! Ητο νηριης νυφη σειρην επεπλεον εις κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η wolfe4ever: #53 24-08-12 22:43 Ο Παπαδιαμάντης ήταν το αγαπημένο μου πεζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #54 24-08-12 22:43 Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Λιβία Αυγούστα: #55 24-08-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ητο νηριης,νυμφη, σειρην επεπλεον εις το κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Click για ανάπτυξη... Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:46 Ο Rainbowarrior: #56 24-08-12 22:46 Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Yγ. Στην τάξη για αυτό το στίχο σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η evi07larissa: #57 24-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ το αγαπώ αυτό το κείμενο!!!! παιδιά εγώ είχα 17 προφορικό στη λογοτεχνία... εκεί οφείλεται κάπως ο μικρός βαθμός που είχα στο μάθημα. Η καθηγήτρια αυτή έκαψε πολύ κόσμο πέρυσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #58 24-08-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... τι μαγεία...τι γραφή :/ Αρχική Δημοσίευση από Μυρτάλη1993: Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Click για ανάπτυξη... εντελώωως ηταν το αγαπημένο μου χωρίο! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Click για ανάπτυξη... το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Η xristina elen: #59 24-08-12 22:50 χαχαχαχαχαχαχαχ αναπολειτε παπαδιαμαντη?παιδια αγαπαμε κρητικο και καβαφηη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #60 24-08-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, απλώς η σύφιλη για αυτή την εποχή ήταν μαρτύριο, οδηγούσε στον εκφυλισμό και ήταν ανίατη ασθένεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: α ναι την παντρευτηκε ενασ κακομοιρησ?χαχαχα θυμισε μου ομωσ να δεν κανω λαθοσ δεν τον εθαψε νωρισ τον αντρα τησ? Click για ανάπτυξη... Παντα ,ομως,τον Καρυωτακη αγαπουσε!Μα κανεις δεν εβλεπε την ομωνυμη τηλεοπτικη σειρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 20:02 Η Νηρηίς έγραψε: #44 24-08-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το σκοτεινό βάραθρο του μυστηρίου, της ζωής και της τέχνης... Click για ανάπτυξη... Ένα διαγώνισμα που είχα γράψει για αυτό το ποίημα "μύριζε" μυστήριο Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αδιαφοροσ ο παυλοπουλοσ...παντωσ με τα κειμενα εγω γεμισα τρια συρταρια σημειωσεισ..τι χαρτομανι ηταν αυτο?χαχαχα και πρεπει και να τα κρατησω διοτι ωσ μελλουσα καθηγητρια μπορει και να μου χρειαστουν!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τα έχω μαζέψει ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2012 Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Η Λιβία Αυγούστα: #45 24-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: α γεια σου ναι!!!αα καλε δεν πιασαμε ακομα στο στομα μασ τον παυλοπουλο!!!η ποιηση ειναι μια πορτα ανοιχτη???χαχα για πειτε σασ αρεσε το ποιημα/? Click για ανάπτυξη... Το ΜΙΣΟΥΣΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:16 Η wolfe4ever: #46 24-08-12 22:16 Μου άρεσαν πολύ τα αντικλείδια. Μετά τον Καβάφη ήταν το αγαπημένο μου από τα ποιήματα. Η Πολυδούρη δεν ήθελα με τίποτα να μπει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:22 Ο Makis_Vl έγραψε: #47 24-08-12 22:22 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: δεν την μισω απλα ολο κλαιγονταν...!!!!χαχαχα εχω διαβασει και αλλα ποιηματα τησ και σε αυτα το ιδιο εκανε...!!αυτη ηθελε αντρα μαλλον επειγοντωσ Click για ανάπτυξη... Την αγαπούσα απλά ηταν η αγαπημένη μου! Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ την έβλεπα....Ελαφρώς ψυχοπλάκωμα ήταν !!! Αλλά μου άρεσε γενικά... χαχαχαχ Click για ανάπτυξη... Αυτο το ποίημα το λάτρευα!Τώρα διαβάζω το Βρέχει φως που λεει για τον έρωτα με τον Καρυωτάκη! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Ήταν και συγκινητική. Click για ανάπτυξη... Πολυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:23 Η Νηρηίς έγραψε: #48 24-08-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Την αγαπούσα απλά ηταν η αγαπημένη μου! Αυτο το ποίημα το λάτρευα!Τώρα διαβάζω το Βρέχει φως που λεει για τον έρωτα με τον Καρυωτάκη! Πολυυυ Click για ανάπτυξη... Παίζει να είσαι κι ο μοναδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:25 Η evi07larissa: #49 24-08-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Παίζει να είσαι κι ο μοναδικός Click για ανάπτυξη... Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:26 Η Νηρηίς έγραψε: #50 24-08-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Πράγματι απο τον Κρητικό την προτιμούσα. Αν δεν είχε τόση ανάλυση το κείμενο του Παπαδιαμάντη, κανένας μας δεν θα είχε πρόβλημα. Πολλές σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η Λιβία Αυγούστα: #51 24-08-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Παπαδιαμαντης ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:34 Ο Makis_Vl έγραψε: #52 24-08-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... αα κι εμένα μ άρεσε...ήταν το 2ο αγαπημένο μου! Ητο νηριης νυφη σειρην επεπλεον εις κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η wolfe4ever: #53 24-08-12 22:43 Ο Παπαδιαμάντης ήταν το αγαπημένο μου πεζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #54 24-08-12 22:43 Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Λιβία Αυγούστα: #55 24-08-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ητο νηριης,νυμφη, σειρην επεπλεον εις το κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Click για ανάπτυξη... Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:46 Ο Rainbowarrior: #56 24-08-12 22:46 Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Yγ. Στην τάξη για αυτό το στίχο σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η evi07larissa: #57 24-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ το αγαπώ αυτό το κείμενο!!!! παιδιά εγώ είχα 17 προφορικό στη λογοτεχνία... εκεί οφείλεται κάπως ο μικρός βαθμός που είχα στο μάθημα. Η καθηγήτρια αυτή έκαψε πολύ κόσμο πέρυσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #58 24-08-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... τι μαγεία...τι γραφή :/ Αρχική Δημοσίευση από Μυρτάλη1993: Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Click για ανάπτυξη... εντελώωως ηταν το αγαπημένο μου χωρίο! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Click για ανάπτυξη... το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Η xristina elen: #59 24-08-12 22:50 χαχαχαχαχαχαχαχ αναπολειτε παπαδιαμαντη?παιδια αγαπαμε κρητικο και καβαφηη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #60 24-08-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, απλώς η σύφιλη για αυτή την εποχή ήταν μαρτύριο, οδηγούσε στον εκφυλισμό και ήταν ανίατη ασθένεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το σκοτεινό βάραθρο του μυστηρίου, της ζωής και της τέχνης... Click για ανάπτυξη... Ένα διαγώνισμα που είχα γράψει για αυτό το ποίημα "μύριζε" μυστήριο Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αδιαφοροσ ο παυλοπουλοσ...παντωσ με τα κειμενα εγω γεμισα τρια συρταρια σημειωσεισ..τι χαρτομανι ηταν αυτο?χαχαχα και πρεπει και να τα κρατησω διοτι ωσ μελλουσα καθηγητρια μπορει και να μου χρειαστουν!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τα έχω μαζέψει ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Η Λιβία Αυγούστα: #45 24-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: α γεια σου ναι!!!αα καλε δεν πιασαμε ακομα στο στομα μασ τον παυλοπουλο!!!η ποιηση ειναι μια πορτα ανοιχτη???χαχα για πειτε σασ αρεσε το ποιημα/? Click για ανάπτυξη... Το ΜΙΣΟΥΣΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:16 Η wolfe4ever: #46 24-08-12 22:16 Μου άρεσαν πολύ τα αντικλείδια. Μετά τον Καβάφη ήταν το αγαπημένο μου από τα ποιήματα. Η Πολυδούρη δεν ήθελα με τίποτα να μπει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:22 Ο Makis_Vl έγραψε: #47 24-08-12 22:22 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: δεν την μισω απλα ολο κλαιγονταν...!!!!χαχαχα εχω διαβασει και αλλα ποιηματα τησ και σε αυτα το ιδιο εκανε...!!αυτη ηθελε αντρα μαλλον επειγοντωσ Click για ανάπτυξη... Την αγαπούσα απλά ηταν η αγαπημένη μου! Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ την έβλεπα....Ελαφρώς ψυχοπλάκωμα ήταν !!! Αλλά μου άρεσε γενικά... χαχαχαχ Click για ανάπτυξη... Αυτο το ποίημα το λάτρευα!Τώρα διαβάζω το Βρέχει φως που λεει για τον έρωτα με τον Καρυωτάκη! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Ήταν και συγκινητική. Click για ανάπτυξη... Πολυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:23 Η Νηρηίς έγραψε: #48 24-08-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Την αγαπούσα απλά ηταν η αγαπημένη μου! Αυτο το ποίημα το λάτρευα!Τώρα διαβάζω το Βρέχει φως που λεει για τον έρωτα με τον Καρυωτάκη! Πολυυυ Click για ανάπτυξη... Παίζει να είσαι κι ο μοναδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:25 Η evi07larissa: #49 24-08-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Παίζει να είσαι κι ο μοναδικός Click για ανάπτυξη... Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:26 Η Νηρηίς έγραψε: #50 24-08-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Πράγματι απο τον Κρητικό την προτιμούσα. Αν δεν είχε τόση ανάλυση το κείμενο του Παπαδιαμάντη, κανένας μας δεν θα είχε πρόβλημα. Πολλές σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η Λιβία Αυγούστα: #51 24-08-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Παπαδιαμαντης ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:34 Ο Makis_Vl έγραψε: #52 24-08-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... αα κι εμένα μ άρεσε...ήταν το 2ο αγαπημένο μου! Ητο νηριης νυφη σειρην επεπλεον εις κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η wolfe4ever: #53 24-08-12 22:43 Ο Παπαδιαμάντης ήταν το αγαπημένο μου πεζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #54 24-08-12 22:43 Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Λιβία Αυγούστα: #55 24-08-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ητο νηριης,νυμφη, σειρην επεπλεον εις το κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Click για ανάπτυξη... Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:46 Ο Rainbowarrior: #56 24-08-12 22:46 Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Yγ. Στην τάξη για αυτό το στίχο σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η evi07larissa: #57 24-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ το αγαπώ αυτό το κείμενο!!!! παιδιά εγώ είχα 17 προφορικό στη λογοτεχνία... εκεί οφείλεται κάπως ο μικρός βαθμός που είχα στο μάθημα. Η καθηγήτρια αυτή έκαψε πολύ κόσμο πέρυσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #58 24-08-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... τι μαγεία...τι γραφή :/ Αρχική Δημοσίευση από Μυρτάλη1993: Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Click για ανάπτυξη... εντελώωως ηταν το αγαπημένο μου χωρίο! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Click για ανάπτυξη... το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Η xristina elen: #59 24-08-12 22:50 χαχαχαχαχαχαχαχ αναπολειτε παπαδιαμαντη?παιδια αγαπαμε κρητικο και καβαφηη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #60 24-08-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, απλώς η σύφιλη για αυτή την εποχή ήταν μαρτύριο, οδηγούσε στον εκφυλισμό και ήταν ανίατη ασθένεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: α γεια σου ναι!!!αα καλε δεν πιασαμε ακομα στο στομα μασ τον παυλοπουλο!!!η ποιηση ειναι μια πορτα ανοιχτη???χαχα για πειτε σασ αρεσε το ποιημα/? Click για ανάπτυξη... Το ΜΙΣΟΥΣΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:16 Η wolfe4ever: #46 24-08-12 22:16 Μου άρεσαν πολύ τα αντικλείδια. Μετά τον Καβάφη ήταν το αγαπημένο μου από τα ποιήματα. Η Πολυδούρη δεν ήθελα με τίποτα να μπει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:22 Ο Makis_Vl έγραψε: #47 24-08-12 22:22 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: δεν την μισω απλα ολο κλαιγονταν...!!!!χαχαχα εχω διαβασει και αλλα ποιηματα τησ και σε αυτα το ιδιο εκανε...!!αυτη ηθελε αντρα μαλλον επειγοντωσ Click για ανάπτυξη... Την αγαπούσα απλά ηταν η αγαπημένη μου! Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ την έβλεπα....Ελαφρώς ψυχοπλάκωμα ήταν !!! Αλλά μου άρεσε γενικά... χαχαχαχ Click για ανάπτυξη... Αυτο το ποίημα το λάτρευα!Τώρα διαβάζω το Βρέχει φως που λεει για τον έρωτα με τον Καρυωτάκη! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Ήταν και συγκινητική. Click για ανάπτυξη... Πολυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:23 Η Νηρηίς έγραψε: #48 24-08-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Την αγαπούσα απλά ηταν η αγαπημένη μου! Αυτο το ποίημα το λάτρευα!Τώρα διαβάζω το Βρέχει φως που λεει για τον έρωτα με τον Καρυωτάκη! Πολυυυ Click για ανάπτυξη... Παίζει να είσαι κι ο μοναδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:25 Η evi07larissa: #49 24-08-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Παίζει να είσαι κι ο μοναδικός Click για ανάπτυξη... Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:26 Η Νηρηίς έγραψε: #50 24-08-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Πράγματι απο τον Κρητικό την προτιμούσα. Αν δεν είχε τόση ανάλυση το κείμενο του Παπαδιαμάντη, κανένας μας δεν θα είχε πρόβλημα. Πολλές σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η Λιβία Αυγούστα: #51 24-08-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Παπαδιαμαντης ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:34 Ο Makis_Vl έγραψε: #52 24-08-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... αα κι εμένα μ άρεσε...ήταν το 2ο αγαπημένο μου! Ητο νηριης νυφη σειρην επεπλεον εις κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η wolfe4ever: #53 24-08-12 22:43 Ο Παπαδιαμάντης ήταν το αγαπημένο μου πεζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #54 24-08-12 22:43 Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Λιβία Αυγούστα: #55 24-08-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ητο νηριης,νυμφη, σειρην επεπλεον εις το κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Click για ανάπτυξη... Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:46 Ο Rainbowarrior: #56 24-08-12 22:46 Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Yγ. Στην τάξη για αυτό το στίχο σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η evi07larissa: #57 24-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ το αγαπώ αυτό το κείμενο!!!! παιδιά εγώ είχα 17 προφορικό στη λογοτεχνία... εκεί οφείλεται κάπως ο μικρός βαθμός που είχα στο μάθημα. Η καθηγήτρια αυτή έκαψε πολύ κόσμο πέρυσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #58 24-08-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... τι μαγεία...τι γραφή :/ Αρχική Δημοσίευση από Μυρτάλη1993: Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Click για ανάπτυξη... εντελώωως ηταν το αγαπημένο μου χωρίο! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Click για ανάπτυξη... το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Η xristina elen: #59 24-08-12 22:50 χαχαχαχαχαχαχαχ αναπολειτε παπαδιαμαντη?παιδια αγαπαμε κρητικο και καβαφηη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #60 24-08-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, απλώς η σύφιλη για αυτή την εποχή ήταν μαρτύριο, οδηγούσε στον εκφυλισμό και ήταν ανίατη ασθένεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου άρεσαν πολύ τα αντικλείδια. Μετά τον Καβάφη ήταν το αγαπημένο μου από τα ποιήματα. Η Πολυδούρη δεν ήθελα με τίποτα να μπει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:22 Ο Makis_Vl έγραψε: #47 24-08-12 22:22 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: δεν την μισω απλα ολο κλαιγονταν...!!!!χαχαχα εχω διαβασει και αλλα ποιηματα τησ και σε αυτα το ιδιο εκανε...!!αυτη ηθελε αντρα μαλλον επειγοντωσ Click για ανάπτυξη... Την αγαπούσα απλά ηταν η αγαπημένη μου! Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ την έβλεπα....Ελαφρώς ψυχοπλάκωμα ήταν !!! Αλλά μου άρεσε γενικά... χαχαχαχ Click για ανάπτυξη... Αυτο το ποίημα το λάτρευα!Τώρα διαβάζω το Βρέχει φως που λεει για τον έρωτα με τον Καρυωτάκη! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Ήταν και συγκινητική. Click για ανάπτυξη... Πολυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:23 Η Νηρηίς έγραψε: #48 24-08-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Την αγαπούσα απλά ηταν η αγαπημένη μου! Αυτο το ποίημα το λάτρευα!Τώρα διαβάζω το Βρέχει φως που λεει για τον έρωτα με τον Καρυωτάκη! Πολυυυ Click για ανάπτυξη... Παίζει να είσαι κι ο μοναδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:25 Η evi07larissa: #49 24-08-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Παίζει να είσαι κι ο μοναδικός Click για ανάπτυξη... Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:26 Η Νηρηίς έγραψε: #50 24-08-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Πράγματι απο τον Κρητικό την προτιμούσα. Αν δεν είχε τόση ανάλυση το κείμενο του Παπαδιαμάντη, κανένας μας δεν θα είχε πρόβλημα. Πολλές σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η Λιβία Αυγούστα: #51 24-08-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Παπαδιαμαντης ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:34 Ο Makis_Vl έγραψε: #52 24-08-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... αα κι εμένα μ άρεσε...ήταν το 2ο αγαπημένο μου! Ητο νηριης νυφη σειρην επεπλεον εις κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η wolfe4ever: #53 24-08-12 22:43 Ο Παπαδιαμάντης ήταν το αγαπημένο μου πεζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #54 24-08-12 22:43 Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Λιβία Αυγούστα: #55 24-08-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ητο νηριης,νυμφη, σειρην επεπλεον εις το κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Click για ανάπτυξη... Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:46 Ο Rainbowarrior: #56 24-08-12 22:46 Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Yγ. Στην τάξη για αυτό το στίχο σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η evi07larissa: #57 24-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ το αγαπώ αυτό το κείμενο!!!! παιδιά εγώ είχα 17 προφορικό στη λογοτεχνία... εκεί οφείλεται κάπως ο μικρός βαθμός που είχα στο μάθημα. Η καθηγήτρια αυτή έκαψε πολύ κόσμο πέρυσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #58 24-08-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... τι μαγεία...τι γραφή :/ Αρχική Δημοσίευση από Μυρτάλη1993: Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Click για ανάπτυξη... εντελώωως ηταν το αγαπημένο μου χωρίο! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Click για ανάπτυξη... το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Η xristina elen: #59 24-08-12 22:50 χαχαχαχαχαχαχαχ αναπολειτε παπαδιαμαντη?παιδια αγαπαμε κρητικο και καβαφηη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #60 24-08-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, απλώς η σύφιλη για αυτή την εποχή ήταν μαρτύριο, οδηγούσε στον εκφυλισμό και ήταν ανίατη ασθένεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: δεν την μισω απλα ολο κλαιγονταν...!!!!χαχαχα εχω διαβασει και αλλα ποιηματα τησ και σε αυτα το ιδιο εκανε...!!αυτη ηθελε αντρα μαλλον επειγοντωσ Click για ανάπτυξη... Την αγαπούσα απλά ηταν η αγαπημένη μου! Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ την έβλεπα....Ελαφρώς ψυχοπλάκωμα ήταν !!! Αλλά μου άρεσε γενικά... χαχαχαχ Click για ανάπτυξη... Αυτο το ποίημα το λάτρευα!Τώρα διαβάζω το Βρέχει φως που λεει για τον έρωτα με τον Καρυωτάκη! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Ήταν και συγκινητική. Click για ανάπτυξη... Πολυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:23 Η Νηρηίς έγραψε: #48 24-08-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Την αγαπούσα απλά ηταν η αγαπημένη μου! Αυτο το ποίημα το λάτρευα!Τώρα διαβάζω το Βρέχει φως που λεει για τον έρωτα με τον Καρυωτάκη! Πολυυυ Click για ανάπτυξη... Παίζει να είσαι κι ο μοναδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:25 Η evi07larissa: #49 24-08-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Παίζει να είσαι κι ο μοναδικός Click για ανάπτυξη... Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:26 Η Νηρηίς έγραψε: #50 24-08-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Πράγματι απο τον Κρητικό την προτιμούσα. Αν δεν είχε τόση ανάλυση το κείμενο του Παπαδιαμάντη, κανένας μας δεν θα είχε πρόβλημα. Πολλές σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η Λιβία Αυγούστα: #51 24-08-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Παπαδιαμαντης ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:34 Ο Makis_Vl έγραψε: #52 24-08-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... αα κι εμένα μ άρεσε...ήταν το 2ο αγαπημένο μου! Ητο νηριης νυφη σειρην επεπλεον εις κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η wolfe4ever: #53 24-08-12 22:43 Ο Παπαδιαμάντης ήταν το αγαπημένο μου πεζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #54 24-08-12 22:43 Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Λιβία Αυγούστα: #55 24-08-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ητο νηριης,νυμφη, σειρην επεπλεον εις το κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Click για ανάπτυξη... Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:46 Ο Rainbowarrior: #56 24-08-12 22:46 Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Yγ. Στην τάξη για αυτό το στίχο σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η evi07larissa: #57 24-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ το αγαπώ αυτό το κείμενο!!!! παιδιά εγώ είχα 17 προφορικό στη λογοτεχνία... εκεί οφείλεται κάπως ο μικρός βαθμός που είχα στο μάθημα. Η καθηγήτρια αυτή έκαψε πολύ κόσμο πέρυσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #58 24-08-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... τι μαγεία...τι γραφή :/ Αρχική Δημοσίευση από Μυρτάλη1993: Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Click για ανάπτυξη... εντελώωως ηταν το αγαπημένο μου χωρίο! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Click για ανάπτυξη... το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Η xristina elen: #59 24-08-12 22:50 χαχαχαχαχαχαχαχ αναπολειτε παπαδιαμαντη?παιδια αγαπαμε κρητικο και καβαφηη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #60 24-08-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, απλώς η σύφιλη για αυτή την εποχή ήταν μαρτύριο, οδηγούσε στον εκφυλισμό και ήταν ανίατη ασθένεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Την αγαπούσα απλά ηταν η αγαπημένη μου! Αυτο το ποίημα το λάτρευα!Τώρα διαβάζω το Βρέχει φως που λεει για τον έρωτα με τον Καρυωτάκη! Πολυυυ Click για ανάπτυξη... Παίζει να είσαι κι ο μοναδικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:25 Η evi07larissa: #49 24-08-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Παίζει να είσαι κι ο μοναδικός Click για ανάπτυξη... Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:26 Η Νηρηίς έγραψε: #50 24-08-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Πράγματι απο τον Κρητικό την προτιμούσα. Αν δεν είχε τόση ανάλυση το κείμενο του Παπαδιαμάντη, κανένας μας δεν θα είχε πρόβλημα. Πολλές σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η Λιβία Αυγούστα: #51 24-08-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Παπαδιαμαντης ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:34 Ο Makis_Vl έγραψε: #52 24-08-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... αα κι εμένα μ άρεσε...ήταν το 2ο αγαπημένο μου! Ητο νηριης νυφη σειρην επεπλεον εις κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η wolfe4ever: #53 24-08-12 22:43 Ο Παπαδιαμάντης ήταν το αγαπημένο μου πεζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #54 24-08-12 22:43 Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Λιβία Αυγούστα: #55 24-08-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ητο νηριης,νυμφη, σειρην επεπλεον εις το κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Click για ανάπτυξη... Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:46 Ο Rainbowarrior: #56 24-08-12 22:46 Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Yγ. Στην τάξη για αυτό το στίχο σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η evi07larissa: #57 24-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ το αγαπώ αυτό το κείμενο!!!! παιδιά εγώ είχα 17 προφορικό στη λογοτεχνία... εκεί οφείλεται κάπως ο μικρός βαθμός που είχα στο μάθημα. Η καθηγήτρια αυτή έκαψε πολύ κόσμο πέρυσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #58 24-08-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... τι μαγεία...τι γραφή :/ Αρχική Δημοσίευση από Μυρτάλη1993: Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Click για ανάπτυξη... εντελώωως ηταν το αγαπημένο μου χωρίο! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Click για ανάπτυξη... το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Η xristina elen: #59 24-08-12 22:50 χαχαχαχαχαχαχαχ αναπολειτε παπαδιαμαντη?παιδια αγαπαμε κρητικο και καβαφηη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #60 24-08-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, απλώς η σύφιλη για αυτή την εποχή ήταν μαρτύριο, οδηγούσε στον εκφυλισμό και ήταν ανίατη ασθένεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Παίζει να είσαι κι ο μοναδικός Click για ανάπτυξη... Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:26 Η Νηρηίς έγραψε: #50 24-08-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Πράγματι απο τον Κρητικό την προτιμούσα. Αν δεν είχε τόση ανάλυση το κείμενο του Παπαδιαμάντη, κανένας μας δεν θα είχε πρόβλημα. Πολλές σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η Λιβία Αυγούστα: #51 24-08-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Παπαδιαμαντης ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:34 Ο Makis_Vl έγραψε: #52 24-08-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... αα κι εμένα μ άρεσε...ήταν το 2ο αγαπημένο μου! Ητο νηριης νυφη σειρην επεπλεον εις κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η wolfe4ever: #53 24-08-12 22:43 Ο Παπαδιαμάντης ήταν το αγαπημένο μου πεζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #54 24-08-12 22:43 Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Λιβία Αυγούστα: #55 24-08-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ητο νηριης,νυμφη, σειρην επεπλεον εις το κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Click για ανάπτυξη... Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:46 Ο Rainbowarrior: #56 24-08-12 22:46 Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Yγ. Στην τάξη για αυτό το στίχο σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η evi07larissa: #57 24-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ το αγαπώ αυτό το κείμενο!!!! παιδιά εγώ είχα 17 προφορικό στη λογοτεχνία... εκεί οφείλεται κάπως ο μικρός βαθμός που είχα στο μάθημα. Η καθηγήτρια αυτή έκαψε πολύ κόσμο πέρυσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #58 24-08-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... τι μαγεία...τι γραφή :/ Αρχική Δημοσίευση από Μυρτάλη1993: Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Click για ανάπτυξη... εντελώωως ηταν το αγαπημένο μου χωρίο! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Click για ανάπτυξη... το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Η xristina elen: #59 24-08-12 22:50 χαχαχαχαχαχαχαχ αναπολειτε παπαδιαμαντη?παιδια αγαπαμε κρητικο και καβαφηη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #60 24-08-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, απλώς η σύφιλη για αυτή την εποχή ήταν μαρτύριο, οδηγούσε στον εκφυλισμό και ήταν ανίατη ασθένεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Πράγματι απο τον Κρητικό την προτιμούσα. Αν δεν είχε τόση ανάλυση το κείμενο του Παπαδιαμάντη, κανένας μας δεν θα είχε πρόβλημα. Πολλές σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η Λιβία Αυγούστα: #51 24-08-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Παπαδιαμαντης ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:34 Ο Makis_Vl έγραψε: #52 24-08-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... αα κι εμένα μ άρεσε...ήταν το 2ο αγαπημένο μου! Ητο νηριης νυφη σειρην επεπλεον εις κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η wolfe4ever: #53 24-08-12 22:43 Ο Παπαδιαμάντης ήταν το αγαπημένο μου πεζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #54 24-08-12 22:43 Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Λιβία Αυγούστα: #55 24-08-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ητο νηριης,νυμφη, σειρην επεπλεον εις το κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Click για ανάπτυξη... Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:46 Ο Rainbowarrior: #56 24-08-12 22:46 Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Yγ. Στην τάξη για αυτό το στίχο σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η evi07larissa: #57 24-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ το αγαπώ αυτό το κείμενο!!!! παιδιά εγώ είχα 17 προφορικό στη λογοτεχνία... εκεί οφείλεται κάπως ο μικρός βαθμός που είχα στο μάθημα. Η καθηγήτρια αυτή έκαψε πολύ κόσμο πέρυσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #58 24-08-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... τι μαγεία...τι γραφή :/ Αρχική Δημοσίευση από Μυρτάλη1993: Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Click για ανάπτυξη... εντελώωως ηταν το αγαπημένο μου χωρίο! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Click για ανάπτυξη... το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Η xristina elen: #59 24-08-12 22:50 χαχαχαχαχαχαχαχ αναπολειτε παπαδιαμαντη?παιδια αγαπαμε κρητικο και καβαφηη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #60 24-08-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, απλώς η σύφιλη για αυτή την εποχή ήταν μαρτύριο, οδηγούσε στον εκφυλισμό και ήταν ανίατη ασθένεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... Παπαδιαμαντης ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:34 Ο Makis_Vl έγραψε: #52 24-08-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... αα κι εμένα μ άρεσε...ήταν το 2ο αγαπημένο μου! Ητο νηριης νυφη σειρην επεπλεον εις κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η wolfe4ever: #53 24-08-12 22:43 Ο Παπαδιαμάντης ήταν το αγαπημένο μου πεζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #54 24-08-12 22:43 Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Λιβία Αυγούστα: #55 24-08-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ητο νηριης,νυμφη, σειρην επεπλεον εις το κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Click για ανάπτυξη... Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:46 Ο Rainbowarrior: #56 24-08-12 22:46 Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Yγ. Στην τάξη για αυτό το στίχο σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η evi07larissa: #57 24-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ το αγαπώ αυτό το κείμενο!!!! παιδιά εγώ είχα 17 προφορικό στη λογοτεχνία... εκεί οφείλεται κάπως ο μικρός βαθμός που είχα στο μάθημα. Η καθηγήτρια αυτή έκαψε πολύ κόσμο πέρυσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #58 24-08-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... τι μαγεία...τι γραφή :/ Αρχική Δημοσίευση από Μυρτάλη1993: Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Click για ανάπτυξη... εντελώωως ηταν το αγαπημένο μου χωρίο! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Click για ανάπτυξη... το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Η xristina elen: #59 24-08-12 22:50 χαχαχαχαχαχαχαχ αναπολειτε παπαδιαμαντη?παιδια αγαπαμε κρητικο και καβαφηη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #60 24-08-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, απλώς η σύφιλη για αυτή την εποχή ήταν μαρτύριο, οδηγούσε στον εκφυλισμό και ήταν ανίατη ασθένεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα. Click για ανάπτυξη... αα κι εμένα μ άρεσε...ήταν το 2ο αγαπημένο μου! Ητο νηριης νυφη σειρην επεπλεον εις κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η wolfe4ever: #53 24-08-12 22:43 Ο Παπαδιαμάντης ήταν το αγαπημένο μου πεζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #54 24-08-12 22:43 Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Λιβία Αυγούστα: #55 24-08-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ητο νηριης,νυμφη, σειρην επεπλεον εις το κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Click για ανάπτυξη... Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:46 Ο Rainbowarrior: #56 24-08-12 22:46 Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Yγ. Στην τάξη για αυτό το στίχο σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η evi07larissa: #57 24-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ το αγαπώ αυτό το κείμενο!!!! παιδιά εγώ είχα 17 προφορικό στη λογοτεχνία... εκεί οφείλεται κάπως ο μικρός βαθμός που είχα στο μάθημα. Η καθηγήτρια αυτή έκαψε πολύ κόσμο πέρυσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #58 24-08-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... τι μαγεία...τι γραφή :/ Αρχική Δημοσίευση από Μυρτάλη1993: Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Click για ανάπτυξη... εντελώωως ηταν το αγαπημένο μου χωρίο! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Click για ανάπτυξη... το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Η xristina elen: #59 24-08-12 22:50 χαχαχαχαχαχαχαχ αναπολειτε παπαδιαμαντη?παιδια αγαπαμε κρητικο και καβαφηη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #60 24-08-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, απλώς η σύφιλη για αυτή την εποχή ήταν μαρτύριο, οδηγούσε στον εκφυλισμό και ήταν ανίατη ασθένεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Παπαδιαμάντης ήταν το αγαπημένο μου πεζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #54 24-08-12 22:43 Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Λιβία Αυγούστα: #55 24-08-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ητο νηριης,νυμφη, σειρην επεπλεον εις το κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Click για ανάπτυξη... Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:46 Ο Rainbowarrior: #56 24-08-12 22:46 Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Yγ. Στην τάξη για αυτό το στίχο σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η evi07larissa: #57 24-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ το αγαπώ αυτό το κείμενο!!!! παιδιά εγώ είχα 17 προφορικό στη λογοτεχνία... εκεί οφείλεται κάπως ο μικρός βαθμός που είχα στο μάθημα. Η καθηγήτρια αυτή έκαψε πολύ κόσμο πέρυσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #58 24-08-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... τι μαγεία...τι γραφή :/ Αρχική Δημοσίευση από Μυρτάλη1993: Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Click για ανάπτυξη... εντελώωως ηταν το αγαπημένο μου χωρίο! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Click για ανάπτυξη... το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Η xristina elen: #59 24-08-12 22:50 χαχαχαχαχαχαχαχ αναπολειτε παπαδιαμαντη?παιδια αγαπαμε κρητικο και καβαφηη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #60 24-08-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, απλώς η σύφιλη για αυτή την εποχή ήταν μαρτύριο, οδηγούσε στον εκφυλισμό και ήταν ανίατη ασθένεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:43 Η Λιβία Αυγούστα: #55 24-08-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ητο νηριης,νυμφη, σειρην επεπλεον εις το κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Click για ανάπτυξη... Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:46 Ο Rainbowarrior: #56 24-08-12 22:46 Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Yγ. Στην τάξη για αυτό το στίχο σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η evi07larissa: #57 24-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ το αγαπώ αυτό το κείμενο!!!! παιδιά εγώ είχα 17 προφορικό στη λογοτεχνία... εκεί οφείλεται κάπως ο μικρός βαθμός που είχα στο μάθημα. Η καθηγήτρια αυτή έκαψε πολύ κόσμο πέρυσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #58 24-08-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... τι μαγεία...τι γραφή :/ Αρχική Δημοσίευση από Μυρτάλη1993: Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Click για ανάπτυξη... εντελώωως ηταν το αγαπημένο μου χωρίο! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Click για ανάπτυξη... το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Η xristina elen: #59 24-08-12 22:50 χαχαχαχαχαχαχαχ αναπολειτε παπαδιαμαντη?παιδια αγαπαμε κρητικο και καβαφηη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #60 24-08-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, απλώς η σύφιλη για αυτή την εποχή ήταν μαρτύριο, οδηγούσε στον εκφυλισμό και ήταν ανίατη ασθένεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ητο νηριης,νυμφη, σειρην επεπλεον εις το κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων Click για ανάπτυξη... Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:46 Ο Rainbowarrior: #56 24-08-12 22:46 Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Yγ. Στην τάξη για αυτό το στίχο σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η evi07larissa: #57 24-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ το αγαπώ αυτό το κείμενο!!!! παιδιά εγώ είχα 17 προφορικό στη λογοτεχνία... εκεί οφείλεται κάπως ο μικρός βαθμός που είχα στο μάθημα. Η καθηγήτρια αυτή έκαψε πολύ κόσμο πέρυσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #58 24-08-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... τι μαγεία...τι γραφή :/ Αρχική Δημοσίευση από Μυρτάλη1993: Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Click για ανάπτυξη... εντελώωως ηταν το αγαπημένο μου χωρίο! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Click για ανάπτυξη... το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Η xristina elen: #59 24-08-12 22:50 χαχαχαχαχαχαχαχ αναπολειτε παπαδιαμαντη?παιδια αγαπαμε κρητικο και καβαφηη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #60 24-08-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, απλώς η σύφιλη για αυτή την εποχή ήταν μαρτύριο, οδηγούσε στον εκφυλισμό και ήταν ανίατη ασθένεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Yγ. Στην τάξη για αυτό το στίχο σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η evi07larissa: #57 24-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ το αγαπώ αυτό το κείμενο!!!! παιδιά εγώ είχα 17 προφορικό στη λογοτεχνία... εκεί οφείλεται κάπως ο μικρός βαθμός που είχα στο μάθημα. Η καθηγήτρια αυτή έκαψε πολύ κόσμο πέρυσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #58 24-08-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... τι μαγεία...τι γραφή :/ Αρχική Δημοσίευση από Μυρτάλη1993: Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Click για ανάπτυξη... εντελώωως ηταν το αγαπημένο μου χωρίο! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Click για ανάπτυξη... το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Η xristina elen: #59 24-08-12 22:50 χαχαχαχαχαχαχαχ αναπολειτε παπαδιαμαντη?παιδια αγαπαμε κρητικο και καβαφηη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #60 24-08-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, απλώς η σύφιλη για αυτή την εποχή ήταν μαρτύριο, οδηγούσε στον εκφυλισμό και ήταν ανίατη ασθένεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ το αγαπώ αυτό το κείμενο!!!! παιδιά εγώ είχα 17 προφορικό στη λογοτεχνία... εκεί οφείλεται κάπως ο μικρός βαθμός που είχα στο μάθημα. Η καθηγήτρια αυτή έκαψε πολύ κόσμο πέρυσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:49 Ο Makis_Vl έγραψε: #58 24-08-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... τι μαγεία...τι γραφή :/ Αρχική Δημοσίευση από Μυρτάλη1993: Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Click για ανάπτυξη... εντελώωως ηταν το αγαπημένο μου χωρίο! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Click για ανάπτυξη... το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Η xristina elen: #59 24-08-12 22:50 χαχαχαχαχαχαχαχ αναπολειτε παπαδιαμαντη?παιδια αγαπαμε κρητικο και καβαφηη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #60 24-08-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, απλώς η σύφιλη για αυτή την εποχή ήταν μαρτύριο, οδηγούσε στον εκφυλισμό και ήταν ανίατη ασθένεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης. Click για ανάπτυξη... τι μαγεία...τι γραφή :/ Αρχική Δημοσίευση από Μυρτάλη1993: Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!! Click για ανάπτυξη... εντελώωως ηταν το αγαπημένο μου χωρίο! Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Πάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related Click για ανάπτυξη... το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Η xristina elen: #59 24-08-12 22:50 χαχαχαχαχαχαχαχ αναπολειτε παπαδιαμαντη?παιδια αγαπαμε κρητικο και καβαφηη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #60 24-08-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, απλώς η σύφιλη για αυτή την εποχή ήταν μαρτύριο, οδηγούσε στον εκφυλισμό και ήταν ανίατη ασθένεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
χαχαχαχαχαχαχαχ αναπολειτε παπαδιαμαντη?παιδια αγαπαμε κρητικο και καβαφηη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #60 24-08-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, απλώς η σύφιλη για αυτή την εποχή ήταν μαρτύριο, οδηγούσε στον εκφυλισμό και ήταν ανίατη ασθένεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, απλώς η σύφιλη για αυτή την εποχή ήταν μαρτύριο, οδηγούσε στον εκφυλισμό και ήταν ανίατη ασθένεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.