Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Εμένα μου άρεσε, μπορούσα να γράφω γι'αυτό το ποίημα ώρες ατελείωτες.
Το σκοτεινό βάραθρο του μυστηρίου, της ζωής και της τέχνης...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος
Παντα ,ομως,τον Καρυωτακη αγαπουσε!Μα κανεις δεν εβλεπε την ομωνυμη τηλεοπτικη σειρα;;α ναι την παντρευτηκε ενασ κακομοιρησ?χαχαχα θυμισε μου ομωσ να δεν κανω λαθοσ δεν τον εθαψε νωρισ τον αντρα τησ?
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Ένα διαγώνισμα που είχα γράψει για αυτό το ποίημα "μύριζε" μυστήριοΤο σκοτεινό βάραθρο του μυστηρίου, της ζωής και της τέχνης...
Εγώ δεν τα έχω μαζέψει ακόμα.αδιαφοροσ ο παυλοπουλοσ...παντωσ με τα κειμενα εγω γεμισα τρια συρταρια σημειωσεισ..τι χαρτομανι ηταν αυτο?χαχαχα και πρεπει και να τα κρατησω διοτι ωσ μελλουσα καθηγητρια μπορει και να μου χρειαστουν!!
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος
Το ΜΙΣΟΥΣΑ!α γεια σου ναι!!!αα καλε δεν πιασαμε ακομα στο στομα μασ τον παυλοπουλο!!!η ποιηση ειναι μια πορτα ανοιχτη???χαχα για πειτε σασ αρεσε το ποιημα/?
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Η Πολυδούρη δεν ήθελα με τίποτα να μπει!!!
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Την αγαπούσα απλά ηταν η αγαπημένη μου!δεν την μισω απλα ολο κλαιγονταν...!!!!χαχαχα εχω διαβασει και αλλα ποιηματα τησ και σε αυτα το ιδιο εκανε...!!αυτη ηθελε αντρα μαλλον επειγοντωσ
Αυτο το ποίημα το λάτρευα!Τώρα διαβάζω το Βρέχει φως που λεει για τον έρωτα με τον Καρυωτάκη!Εγώ την έβλεπα....Ελαφρώς ψυχοπλάκωμα ήταν !!! Αλλά μου άρεσε γενικά... χαχαχαχ
ΠολυυυΉταν και συγκινητική.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Παίζει να είσαι κι ο μοναδικόςΤην αγαπούσα απλά ηταν η αγαπημένη μου!
Αυτο το ποίημα το λάτρευα!Τώρα διαβάζω το Βρέχει φως που λεει για τον έρωτα με τον Καρυωτάκη!
Πολυυυ
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα.Παίζει να είσαι κι ο μοναδικός
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Πράγματι απο τον Κρητικό την προτιμούσα. Αν δεν είχε τόση ανάλυση το κείμενο του Παπαδιαμάντη, κανένας μας δεν θα είχε πρόβλημα. Πολλές σελίδεςΕντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα.
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος
Παπαδιαμαντης ασυζητητί!Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα.
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
αα κι εμένα μ άρεσε...ήταν το 2ο αγαπημένο μου!Εντάξει από τον Κρητικό η μαρίτσα-έτσι έλεγα την πολυδούρη- ήταν καλύτερη. Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο παπαδιαμάντης Μόνο εμένα μου άρεσε το όνειρο στο κύμα.
Ητο νηριης νυφη σειρην επεπλεον εις κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος
Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!!Ητο νηριης,νυμφη, σειρην επεπλεον εις το κύμα ως πλεει ναυς μαγική,η ναυς των ονείρων
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Yγ. Στην τάξη για αυτό το στίχο σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο μάθημα.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχαχ το αγαπώ αυτό το κείμενο!!!! παιδιά εγώ είχα 17 προφορικό στη λογοτεχνία... εκεί οφείλεται κάπως ο μικρός βαθμός που είχα στο μάθημα. Η καθηγήτρια αυτή έκαψε πολύ κόσμο πέρυσι....Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης.
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
τι μαγεία...τι γραφή :/Ελησμόνησα την κόρην την κολυμβώσαν χάριν αυτής ταύτης της κόρης.
εντελώωως ηταν το αγαπημένο μου χωρίο!Πωωωω!Μαγεια σκετη αυτοι οι στιχοι!!
το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτήΠάρε Μάκη για να γουστάρεις--- https://www.youtube.com/watch?v=SWAlOFgp-Pc&feature=related
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Όχι βρε, απλώς η σύφιλη για αυτή την εποχή ήταν μαρτύριο, οδηγούσε στον εκφυλισμό και ήταν ανίατη ασθένεια.το χω δειιι!!εχω εξαντλήσει την Πολυδούρη!Τόσο δυναμική και τόσο ευαίσθητη!Κι ο Καρυωτάκης πιστεύω ότι ό,τι έκανε το έκανε για αυτή
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.